Ateismi ja muut uskonnot turhuutta

Keskustele ei kristillisistä uskonnoista
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4655
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Ateismi ja muut uskonnot turhuutta

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Katsokaa kun Pyhä Henki toimii palstalla, niin ateismista ja muista uskonnoista palsta jää yhä turhemmaksi ja turhemmaksi. Kukaan ei ole sitten helmikuun kirjoittanut mitään tänne, koska ei tarvitse. Se on Pyhäön Hengen työtä meissä. Se on hedelmää!

Muistan aina äitini opettavaiset ja viisaat sanat, kun kehuin hänelle kuinka tunnen saatanan metkut. Äiti sanoi minulle lempeästi mutta määrätietoisesti että "älä sinä poikani etsi saatanan teitä ja tutustu sen umpikieroihin polkuihin, se ei johda mihinkään muuhun kuin ympyrää kulkemiseen, seuraa mieluummin Jeesusksen viitoittamaan suoraa tietä, joka johtaa ikuiseen elämään Taivastenvaltannan kansalaisena".

Tuolla uskovien julistajien piireissä on valtavasti julistamista, joka liittyy jotenkin aina eksytyksiin ja saatanan polkuihin. Se on itseasiassa turhaa, koska meillä on niitä vastaan "rukoustykistöpatteristo" jolle saatana ei mahda yhtään mitään. Meidän ei siis tarvitse kummastella sen puolen tekemisiä ja sen puolen uskonlahkoja. Ajatelkaas näitä sanoja: "mitä ikinä yhdessä minulta pyydätte.." Se on lupaus!

Ateismi ja muut uskonnot eivät siis ole itseasiassa uskovien palstalla keskustelemisen arvoinen aihepiiri. Meille riittää vallan hyvin se että pysymme itse uskossa, tutkimme sanaa ja rukoilemme niiden puolesta jotka eivät vielä ole oikealla tiellä.

Evankelioiminne maailmalla pakanoille ja miksei tottakai myös juutalaisille on ihan eri juttu taas, joka on ihan oma lukunsa, joka ei kuulu tähän kuvaelmaani, mistä juuri nyt puhuin.

Mitä olette mieltä?
Sinettisormus

Re: Ateismi ja muut uskonnot turhuutta

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Aamen! Niin asiaa puhut, Jarmo. Meidän tulee vain katsoa Herraa kasvoihin, eikä välittää muusta, vaikka se saatana vierellä karjuu ja yrittää sekoittaa olosuhteita. Tästä on hyvänä muistutuksena raamatun kertomus Jeesuksesta ja Pietarista merellä. Pietari pysyi pinnalla niin kauan kuin katsoi vain Jeesusta kasvoihin, mutta heti kun hän katseli ympärillä olevia olosuhteita, alkoi hän uppoamaan, tämä on hyvä meidän muistaa joka hetki, kun käymme tätä maailman tietä, uskovina, Jeesuksessa Kristuksessa. Jeesus Kristus yksin on se tärkein, uskoa siihen ristillä tapahtuneeseen sovitustyöhön ja Kristuksen ylösnousuun ja ilolla kertoa tätä ilosanomaa, kirkastaa häntä todistuksilla joita hän, elävänä Jumalana on antanut elämäämme. Saatanalle ei tule antaa mitään arvoa, vaan kääntää sille selkä, katse kohti Kristusta, joka on meidän HERRAMME! Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
Sinettisormus

Re: Ateismi ja muut uskonnot turhuutta

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

... ja vielä tämä että USKONTOA en kunnioita yhtään, joka on ihmisen omaa perimää, lakihenkistä, mutta USKO on sitten asia erikseen, se ei ole silmillä nähtävää, eikä järjellä selitettävää, joka minulle on se tärkein, valitettavasti nämä kaksi sanaa sekoitetaan toisiinsa, eikä ymmärretä niiden tarkoitusta, mutta ne edustavat kahta aivan eriasiaa ja tuosta sekoittamisesta olenkin usein niin vihainen... :(
Sinettisormus

Re: Ateismi ja muut uskonnot turhuutta

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kirje heprealaisille 11
1. Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.
2. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.
3. Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.
4. Uskon kautta uhrasi Aabel Jumalalle paremman uhrin kuin Kain, ja uskon kautta hän sai todistuksen, että hän oli vanhurskas, kun Jumala antoi todistuksen hänen uhrilahjoistaan; ja uskonsa kautta hän vielä kuoltuaankin puhuu.
5. Uskon kautta otettiin Eenok pois, näkemättä kuolemaa, "eikä häntä enää ollut, koska Jumala oli ottanut hänet pois". Sillä ennen poisottamistaan hän oli saanut todistuksen, että hän oli otollinen Jumalalle.
6. Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät.
7. Uskon kautta rakensi Nooa, saatuaan ilmoituksen siitä, mikä ei vielä näkynyt, pyhässä pelossa arkin perhekuntansa pelastukseksi; ja uskonsa kautta hän tuomitsi maailman, ja hänestä tuli sen vanhurskauden perillinen, joka uskosta tulee.
8. Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva.
9. Uskon kautta hän eli muukalaisena lupauksen maassa niinkuin vieraassa maassa, asuen teltoissa Iisakin ja Jaakobin kanssa, jotka olivat saman lupauksen perillisiä;
10. sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala.
11. Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.
12. Sentähden syntyikin yhdestä miehestä, vieläpä kuolettuneesta, niin suuri paljous, kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti.
13. Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä.
14. Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata.
15. Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin;
16. mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.
17. Uskon kautta uhrasi Aabraham, koetukselle pantuna, Iisakin, uhrasi ainoan poikansa, hän, joka oli lupaukset vastaanottanut
18. ja jolle oli sanottu: "Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläisen",
19. sillä hän päätti, että Jumala on voimallinen kuolleistakin herättämään; ja sen vertauskuvana hän saikin hänet takaisin.
20. Uskon kautta antoi Iisak Jaakobille ja Eesaulle siunauksen, joka koski tulevaisiakin.
21. Uskon kautta siunasi Jaakob kuollessaan kumpaisenkin Joosefin pojista ja rukoili sauvansa päähän nojaten.
22. Uskon kautta muistutti Joosef loppunsa lähetessä Israelin lasten lähdöstä ja antoi määräyksen luistansa.
23. Uskon kautta pitivät Mooseksen vanhemmat häntä heti hänen syntymänsä jälkeen kätkössä kolme kuukautta, sillä he näkivät, että lapsi oli ihana; eivätkä he peljänneet kuninkaan käskyä.
24. Uskon kautta kieltäytyi Mooses suureksi tultuaan kantamasta faraon tyttären pojan nimeä.
25. Hän otti mieluummin kärsiäkseen vaivaa yhdessä Jumalan kansan kanssa kuin saadakseen synnistä lyhytaikaista nautintoa,
26. katsoen "Kristuksen pilkan" suuremmaksi rikkaudeksi kuin Egyptin aarteet; sillä hän käänsi katseensa palkintoa kohti.
27. Uskon kautta hän jätti Egyptin pelkäämättä kuninkaan vihaa; sillä koska hän ikäänkuin näki sen, joka on näkymätön, niin hän kesti.
28. Uskon kautta hän pani toimeen pääsiäisenvieton ja verensivelyn, ettei esikoisten surmaaja koskisi heihin.
29. Uskon kautta he kulkivat poikki Punaisen meren ikäänkuin kuivalla maalla; jota yrittäessään egyptiläiset hukkuivat.
30. Uskon kautta kaatuivat Jerikon muurit, sittenkuin niiden ympäri oli kuljettu seitsemän päivää.
31. Uskon kautta pelastui portto Raahab joutumasta perikatoon yhdessä uppiniskaisten kanssa, kun oli, rauha mielessään, ottanut vakoojat luoksensa.
32. Ja mitä minä vielä sanoisin? Sillä minulta loppuisi aika, jos kertoisin Gideonista, Baarakista, Simsonista, Jeftasta, Daavidista ja Samuelista ja profeetoista,
33. jotka uskon kautta kukistivat valtakuntia, pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupauksien toteutumista, tukkivat jalopeurain kidat,
34. sammuttivat tulen voiman, pääsivät miekanteriä pakoon, voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa, ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot.
35. On ollut vaimoja, jotka ylösnousemuksen kautta ovat saaneet kuolleensa takaisin. Toiset ovat antaneet kiduttaa itseään eivätkä ole ottaneet vastaan vapautusta, että saisivat paremman ylösnousemuksen;
36. toiset taas ovat saaneet kokea pilkkaa ja ruoskimista, vieläpä kahleita ja vankeutta;
37. heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä -
38. he, jotka olivat liian hyviä tälle maailmalle -; he ovat harhailleet erämaissa ja vuorilla ja luolissa ja maakuopissa.
39. Ja vaikka nämä kaikki uskon kautta olivat todistuksen saaneet, eivät he kuitenkaan saavuttaneet sitä, mikä oli luvattu;
40. sillä Jumala oli varannut meitä varten jotakin parempaa, etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen.
paamat

Re: Ateismi ja muut uskonnot turhuutta

Viesti Kirjoittaja paamat »

maailmassa on 800 miljoonaa hindua jotka uskoo krisnaan, siis johonkin demoniseen epäjumalaan, suomalaisia on joku 6-miljoonaa joista ehkä 10 prosenttia uskoo raamatun jumalaan. islamista ei kai tarrtte puhua mitään koska heille Korkeimman pyhä on ainoastaan profeetta profeettojen joukossa....
saatanan toinen valhe evoluluution jälkeen on uskonnot, ei uskonto pelasta vaan elävä usko elävään jumalaan.
ja Suomenkin eri seurat riitelee keskenään.
entä se Joelin ennustus?. : ja Minä vuodatan henkeni kaiken lihan päälle.........
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Ateismi ja muut uskonnot turhuutta

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

Ap.t. 2:17 Ja pitää tapahtuman viimeisinä päivinä (sanoo Jumala), että minä tahdon vuodattaa minun Hengestäni kaiken lihan päälle: ja teidän poikanne ja tyttärenne pitää ennustaman, ja teidän nuorukaisenne pitää näkyjä näkemän, ja teidän vanhimpanne pitää unia uneksuman.
"VIIMEISINÄ PÄIVINÄ"
https://www.google.fi/search?q=muslims+ ... ms&tbm=vid
Vastaa Viestiin