Miten ihmisille kerrotaan islamista

Keskustele ei kristillisistä uskonnoista
Tuula1

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

nuorena olin hiljanen, mutta villi. aina olen ollut aika erikoinen tyyppi, mutta Jumalaa rakastan ja Jeesusta. Kaiken olen kantapään kautta joutunut opettelemaan, kuten senkin olen oppinut, että näille allahilaisille pitää puhua asiat suoraan. ne ei muuten ymmärrä. suomalaiset kiertää ja kaartaa asioita ja se on pahasta, koska näille pitää asiat suoraan puhua, eikä kaartamalla.ne luulevat muuten, että suomalaiset ovat helposti käänneltävissä islamiin, kun hiljennymme.
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4603
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Oot meidän mimmi, Tuula! Ihanan aito... mä tajuun kyllä.
Tuula1

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

:mrgreen: :) :D
Avatar
Eero
Viestit: 4330
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Eero »

Hyvä et on joku ”paikan päällä” sanomassa!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1800
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Mielestäni islaminuskoiset ja muutkin ihmiset tulee rakastaa Kristukselle. Ehkä seuraavan kerran kun näemme jonkun kumartavan jotain väärää Jumalaa, me polvistumme hänen vierelleen ja kohotamme katseemme ja kätemme taivaaseen päin ja kiitämme Herraa siitä että saamme tuonkin kadoksissa olevan kantaa rukouksin hänen eteensä.

Muistakaamme, ettei meillä ei ole sota lihaa eikä verta vastaan

https://www.marttyyrienaani.fi/daniel-s ... keliointi/

Al-hayat-Kanava, joka evankelioi muslimeja

https://sat.tv/en/chaine/al-hayat/

Jumala rakastaa sinua-traktaatti eri kielillä, myös arabiaksi ja somaliksi

http://www.4laws.com/laws/languages.html

Kuinka islaminuskoisille kerrotaan Jeesuksesta.
Angelicus
Viestit: 296
Liittynyt: 23 Kesä 2020, 16:39

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Angelicus »

Hm...Väärin sammutettu, niinkuin entinen tulipalo. Jos usko käsitetään Jumalan ihmiselle antamaksi lahjaksi, niin jättäisin kertakaikkiaan kaiken kunnian Jumalalle. Toki meistä on aina mukava röyhistää rintaa asialla kuin asialla, se niin tiukasti istuu meissä. Ei voi mitenkään olla joka tilanteeseen sopivaa reagointimallia, aina tapauskohtaisesti mennään. Mutta varmaa on, että jopa hiljainen rukous toisen ihmisen puolesta on parempi, kuin välinpitämättömyys toisen tilasta tai yläpuolelle asettuminen tyyliin fariseus ja publikaani. Ei se määrä, vaan laatu: parempi lämmin rakkaus kuin kylmä rakkaus, joka siis ei olekaan tietenkään rakkautta.
Tuula1

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

Niin.suosittelen näille neuvojille juttelemista allahin uskosille Jeesuksesta.olen sitäkin kokeillut ja minun järki ei riitä loputtomiin ymmärtää sitä allahin ylistämistä joka niiltä tulee vastaukseksi joka välissä. Minulle on Jumala antanut tämän tien evankelioida heille sanomalla suoraan mitä mieltä olen. Eikä tuo minun mieskään ole yhtää kummempi kuin minäkään, joten tukea en saa sieltäkään kuinka minun pitäs näitä islamilaisia evankelioida. Jos joku minua alkaa neuvomaan niin olen sanonu että mene kokeile näitä evankelioida. Ja sitäpaitsi kiivailihan Jeesuskin siellä temppelis ja kaatoi niitä pöytiä ja huusi niille kauppiaille että teette Isän temppelistä ryöstäjien luolan.sovellan aina tätä tapausta kun muuhun ei järki riitä
Angelicus
Viestit: 296
Liittynyt: 23 Kesä 2020, 16:39

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Angelicus »

Kun soveltaa rakkauden kaksoiskäskyä: tehkää toisille niinkuin haluaisitte itsellenne tehtävän, niin se parhaiten toimii. Se, että aikuisista ihmisistä tehdään holhottavia, ja toimitaan heidän kanssaan niinkuin lasten kanssa toimitaan, -naurettavaa. Rehellisyys maan perii ja siitä Jumalakin pitää loppupeleissä, että olemme toimineet saamiemme talenttien anatamalla valtuutuksella. Rohkeutta vaaditaan olla oma itsensä, rakkauden hengessä pitää pelastuksen asiaa esillä.
Avatar
Sanna
Valvoja
Viestit: 695
Liittynyt: 11 Joulu 2021, 09:40

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Sanna »

Islam kaupataan uutena mersuna mutta jätetään kertomatta, että siinä on fordin vanha rikkinäinen vaihdelaatikko joka ei vie perille.

Minulla tulee näitä islam uskoisia paljon vastaan somessa ja monen nuoren huivipäisen tytön kohdalla (tytöt helpompi tunnistaa) olen miettinyt että miksi? Mikä saa kristityn rippikoulun käyneen nuoren kääntymään islamin uskoon?

Tänään yksi tyttö oli avannut asiaa. En tiedä mitä rippikouluissa enää opetetaan vai opetetaanko mitään mutta tyttö oli tavannut muslimin pojan, joka oli kysynyt tytöltä että uskotko Jumalaan? Tyttö oli kieltänyt ja poika rupesi puhumaan allahista lähes samoin "maneerein" kuin miten Jumalasta puhutaan. Kuka on luonut veden jos se kerran on olemassa? Kuka on luonut kukat ja sinut?

Islamin eksytys on ovelaa. Ihmiset opettavat että meillä on sama Jumala ja muslimit eivät kiellä Jeesusta, mutta he sanovat sen olevan profeetta eikä Jumalan poika.

Kun kysyttiin miksi islam eikä kristinusko, niin ilmeisesti kuin opetettuna lauseena, että markkinoille on tulossa iphone 13 niin miksi ostaisit enää iphone 5:sen? Sanovat että islam on syntynyt jotain 600 vuotta Jeesuksen jälkeen, että se on vaan paranneltu nykyaikaiseksi. On joku uusi profeetta joka opettaa näin. ( en jaksanut nimeä painaa mieleen)

Käännytys tapahtuu satunnaisilla hyvillä Raamattuun viitaavilla lauseilla, mutta totuus jätetään kertomatta. Kristinuskossa voi antaa Raamatun käteen ihmisille ja antaa se opiskeluu ja moni tuleekin tätä kautta uskoon, mutta islamissa jätetään kertomatta näille uusille mitä koraanissa lukee. Ei kerrota että naisen asema on huonompi kuin koiran ja että kehoitetaan tappamaan kaikki vääräuskoiset.

Muslimit myös kääntävät edukseen kaikki ristiriitaisuudet Raamatusta. He vetoavat että Jeesus ennusti muhamedin tulon ja että Jeesus ei missään kohtaa Raamattua sano olevansa Jumala. (Ei varmaan kun Se on poika ja kirkon keksintö tämä kolminaisuus harhautus)

Uhrit eivät osaa Raamattua, joten heille on helppo syöttää mitä vaan. Vastustaja sen sijaan osaa Raamatun ja tietää mistä naruista vetää.


Surullista. Tämä on pitkään ollut sydämellä aiheena ja kristityillä pitäisi olla huoli tästäkin ja ottaa rukoustyön alle nämä meidän nuoret vesat jota myrkytetään. Oli raastavaa nähdä tytön ilo Jumalasta mutta kaikki muu olikin sitten vastustajan vedätystä.

"Sh@ria lakia" yritetään saada kokoajan Suomessakin läpi ja yksin Jumala tietää milloin he tämän jihadinsa laittavat pystyyn. Ehkä meidän Jumalamme myöhästyttää sen alkamisen lopun tuomioihin.Toisaalta Raamatussakin lukee Johannes 16

1 Olen puhunut teille tämän, ettei uskonne koetuksissa sortuisi.
2 Teidät erotetaan synagogasta, ja tulee sekin aika, jolloin jokainen, joka surmaa jonkun teistä, luulee toimittavansa pyhän palveluksen Jumalalle.
3 Näin he tekevät, koska he eivät tunne Isää eivätkä Minua.
4 Olen puhunut tämän teille siksi, että kun se aika tulee, te muistaisitte minun sanoneen tämän teille.

Matteus 24
Jeesus vastasi: Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan.
5 Monet tulevat esiintymään Minun nimelläni. He sanovat: ’Minä olen Messias’, ja eksyttävät monia.


En löytänyt sitä kohtaa jota etin, jossa Jeesus sanoo että he eivät usko Minuun, mutta uskovat tuohon mikä Hänen jälkeensä on tullut.

Minä tyydyn kyllä puhelimeni osalta puolirisaan samsungiin sekä auton ja uskon osalta siihen, mikä vie perille. Tai kyllähän molemmat uskonnot vie perille, mutta vaan toinen niistä sinne Taivaaseen / Paratiisiin, Jumalan ja Jeesuksen tykö.
Psalm 118:6 The Lord is on my side - I will not fear
Avatar
Tuija
Viestit: 1466
Liittynyt: 31 Maalis 2022, 14:43
Viesti:

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Tuija »

Amen Rosita. Hyvän tekstin jaoit. Iloitsen sinusta siskoni.
🌻🌻🌻🌻🌻
Hep.4:16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
Avatar
Sanna
Valvoja
Viestit: 695
Liittynyt: 11 Joulu 2021, 09:40

Re: Miten ihmisille kerrotaan islamista

Viesti Kirjoittaja Sanna »

Kiitos Tuija, niin minäkin sinusta, olet isosisko jota en saanut omassa perheessä. Kunnioitusta herättävä turva, niin kuin oma velikin 💐
Psalm 118:6 The Lord is on my side - I will not fear
Vastaa Viestiin