Alkuperäistekstit

Keskustelua sanasta
Avatar
Sanna
Valvoja
Viestit: 1364
Liittynyt: 11 Joulu 2021, 09:40

Alkuperäistekstit

Viesti Kirjoittaja Sanna »

Loistava teksti. Kappaleet poimittu kohteesta:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukkan ... stestissa/


Toden totta, Raamatusta löytyy sieltä täältä salakirjoituksia. Tunnetuin on atbash, eli perinteinen korvaussalakirjoitus, joita lienee lisätty tekstin mielenkiinnon ja mystisyyden lisäämiseksi. Ruutin kirjankin jokainen jae alkaa aina vav-kirjaimella poislukien muutama jae. Näistä muutamasta muodostuu sitten sana Jesaja.

Varsinaista salakirjoitusta edustavat sitten els-koodi että gematria. Els-koodi on eräänlaista piilosanaa jossa tekstiin piilotetaan sanoja tietyin kirjainvälein. Sellainen löytyy heti 1.Moos. 1:1 josta lähtee 50 kirjaimen välein sana TOORA. Samanlainen lähtee myös seuraavan kirjan alusta, ja sama tietenkin toistuu myös seuraavan ja sitä seuraavan kirjan kohdalla. Kokonaisuutena viiden Mooseksen kirjan aluista tulevat sanat:

TOORA-TOORA-JAHVE-AROOT-AROOT

Nyt kun rabbille tarjotaan uudenkarheaa toorarullaa, hän voi tarkistaa hetkessä puuttuuko tekstistä yksikin kirjain sillä jos puuttuu, koodi rikkoutuu. Koodi rikkoutuu myös mikäli siinä on yksi kirjain liikaa.

Sana Jahve kahdeksan kirjaimen välein 3.moos ensimmäisestä jakeesta.

Sama toistuu toisen luomispäivän kohdalla. Siihen on moneenkertaan, mitä useammalla kirjainvälillä, väliin etu- ja väliin takaperin koodattu sanaa Makom. Sana on suomeksi ”paikka” ja uskonnollisessa kontekstissa se tarkoittaa paikkaa johon Jumala on maan päällä koskenut. Kaiken kaikkiaan sana on koodattu siihen viidesti ja mielenkiintoisesti ne kaikki alkavat tai päättyvät aina kunkin jakeen 10. kirjaimeen.

Näitä paikkojahan on kaksi, paikka johon Jaakobille laskettiin tikapuut ja Ut;n puolella tietenkin Golgata. Tuskin on sattumaa että sanan Golgotha kreikkalaisen sanan lukuarvo on 186. Myös uudentestamentin kirjoittajat ovat tunteneet näitä asioita. Sillä ”paikan” lukuarvo on nimenomaan 186.

Seuraavan luomispäivän kohdalla löytyy 50 kirjaimen välein melkein koko lause Abrahamin salaisuus… mikä tämä Abrahamin salaisuus sitten ikinä onkaan, koodausväli ilmeisesti muuttuu koska lause katoaa kesken kaiken. Abraham on koodattu mielenkiintoisesti. Se alkaa ja päättyy Elohim -sanaan ja joka kirjaimen välissä on aina sana Elohim. Samanlaisen löytää myös EXoduksen alkusivuilta, suurin piirtein samasta kohdasta mutta siinä kummittelee pintatekstissä Elohimin sijasta sana Jahve.

Gematriahan on myös informaatiota. Sellainen on vaikkapa luomiskertomuksen valon luominen. Gematrisesti valo on 333 ja pimeys 212. Tästä saadaan laskelma (333/212) X 2 = 3,1415 eli suoraan sanoen melko tarkka piin arvo. Se mitä muuta näiltä riveiltä tiedän, sitä ei nyt paljasteta, mutta piisannee vissiin kun sanon, että vanhemmiten alkaa hiipiä mieleen epäilys, ettei tämä teksti ole enää inhimillistä alkuperää. Se on siihen liian monimutkainen ja aukeaa loputtomiin syvyystasossa.
Kaikki mikä heikentää Jeesuksen ristintyötä - on valetta.

Loista lapseni! Näytä mistä sinut on tehty!
Et ole tuhkaa ja tomua, vaan arvokkaita aineita. Näytä vahvuutesi! Taistele sanani eteen!
Olet uudelleen luotu savesta!