Sivu 1/1

Armolahjat.

Lähetetty: 04 Elo 2018, 10:15
Kirjoittaja AOAOAOAOAO
Minkälaisia armolahjoja Jumala on antanut palstalaislle, ja kuinka ne sinun elämässäsi toimivat ?

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 13 Touko 2019, 09:59
Kirjoittaja Sinettisormus
Herra on antanut minulle armonlahjan, unien ja näkyjen kautta ja moni minut tunteva, on saanut todistaa, että moni uneni ja näkyni on käynyt myös toteen.
Minulle on ilmoittanut pari pappis ihmistä, että olen saanut profetaalisen armon lahjan. Joten haluan teillekkin jakaa näitä uniani ja näkyjäni, sillä niitä ei ole tarkoitettu salattavaksi ja itsellä yksin pidettäväksi, näin minulle on sanottu ja kehoitettu.
Kaikkea tulee kuitenkin koetella, eikä mitään tarvitse ottaa vastaan yksioikoisesti. Unet ja näyt ja niiden viestit voi olla tarkoitettu yhtäaikaa monille tai vain henkilökohtaiselle tasolle

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 13 Touko 2019, 10:16
Kirjoittaja Sinettisormus
Kuva

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 13 Touko 2019, 10:20
Kirjoittaja Tuula1
niin noista armolahjoista. Minulla on jonkin tason henkien erottamisen lahja. eräs vanha uskova ystäväni Camilla sanoi niin, joka itse on jo edesmennyt Taivaan kotiin. Ja monesti olen kyllä ollut oikeassa kun jokin asia on sitten paljastunutkin, kun toisin on sanottu. käytän paljon tätä henkien erottamisen lahjaa neuvoessani noita poliitikkoja. esim. eu:sta voin sanoa, että se on saatanan henkivallan alainen laitos. enkä ole rahallisesti hyötynyt koskaan tästä, enkä haluakaan.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 13 Touko 2019, 10:23
Kirjoittaja Sinettisormus
Minulla on myös tuo "jonkinlainen" henkien erottamisen lahja ja parantamisen lahjaa minulle on usein voideltu, liekö jo toimiva, en tiedä?

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 13 Touko 2019, 10:32
Kirjoittaja Tuula1
Sinetti kirjoitti:
13 Touko 2019, 10:23
Minulla on myös tuo "jonkinlainen" henkien erottamisen lahja ja parantamisen lahjaa minulle on usein voideltu, liekö jo toimiva, en tiedä?

Henkien erottamisen lahja on todellinen hyöty nyt lopunaikoina, kun joka suunnasta paholainen yrittää eksyttää uskovia. näen myös paljon unia, mutta en osaa niitä välillä erottaa, ovatko lihasta vai Jumalalta saatuja. mutta nehän tulisi koetella. näen paljon unia myös kuten sinä Sinetti. en vain niitä aina selitä enkä tuo julki. jotkin unet ovat jääneet todella mieleen vuosien takaa ja ne miellän Jumalalta saaduiksi.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 13 Touko 2019, 10:41
Kirjoittaja Tuula1
tuossa jokin aika sitten joku uskova sanoi, että Jumala hakee tällähetkellä ihmisistä niitä, jotka ovat vastuussa suomen tulevaisuudesta. koin tuon niin, että se koski jollakin tasolla myös minua. olenhan poliitikkoja neuvonut kuinka tulisi suomea johtaa ja neuvonut asioissa. minä vielä sen verran muokkaan tätä juttua. että olen tätä touhua vastaan ollut vuosikymmeniä ja Jumalalle nurissutkin asiasta. en ole siis vallanhaluinen enkä pyrkyri. enkä missään nimessä ole koskaan tästä lahjasta halunnut rahallisesti hyötyä. olen paremminkin lymyillyt kuten Jeesuskin teki kun Hänestä oltiin tekemässä kuningasta tai johtajaa ja joka nyt luulee, että vertaan itseäni Jumalaan, niin sitä en todellakaan ole, mutta Jumala sanoo sanassaan, että olkaa täydelliset, kuten teidän Isännekin on, joka on Taivaassa. Teen vain tässäkin asiassa vain Jumalan tahdon. en omaa tahtoa.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 13 Touko 2019, 10:45
Kirjoittaja Sinettisormus
Amen ja koen myös että Apostolit ovat nousussa.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 25 Syys 2020, 10:50
Kirjoittaja Chosen
Sain sydämelle jakaa ajatuksia aiheesta armolahjat, ja löysin tämän vanhan ketjun joten kirjoitan tähän perään.

En ole kovin paljon kuullut syvällistä opetusta armolahjoista. Tarkoitan sitä, että useimmiten armolahjojen opetetaan olevan vain uskovien "erityisominaisuuksia" joita he voivat käyttää erilaisissa tilanteissa. Se pitää kyllä paikkansa, mutta asiassa on vielä syvällisempi puoli.

Armolahjat ovat oikeastaan tarkoitettu varustamista varten, eli opetuslasten tekemistä jota Jeesus käski meidän tekevän. Sillä jokainen uskova on kutsuttu Kristuksen seuraajaksi, ja Pyhä Henki joka tätä varten annettiin, on jakamaton. Kristuksessa toimii kaikki armolahjat, ja kun jokainen opetuslapsi kasvaa syvemmälle Kristukseen, voi hänessä toimia Kristuksen koko täyteys.

Armolahja tarkoittaa sitä, että meille annetaan Kristuksen täyteyden lisäksi erityisiä kykyjä ja kiinnostusta tiettyyn alueeseen. Tämä menee käsi kädessä meidän kutsumuksen eli palvelutehtävän kanssa. Ja palvelutehtävät on annettu seurakunnalle "tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön" (Ef 4:11).

Eli armolahjat ovat sitä varten, että palvelutehtäviin kutsutut voivat niiden kautta opettaa ja osoittaa esimerkkiä kyseisen alueen toiminnasta Kristuksessa, niin että opetuslapset voivat oppia ja kasvaa sillä alueella. Kun seurakunnassa toimii kaikki palvelutehtävät ja niihin kutsutut joilla on kyseiset armolahjat toiminnassa, niin silloin seurakunnan jäsenet oppivat ja kasvavat kaikki jokaisella alueella Kristuksen seuraajiksi.

Profeetta opettaa ja vahvistaa profetaalisuuden aluetta ja profetoimista. Evankelista opettaa ja vahvistaa evankeliumin julistamista ja siihen liittyviä asioita. Opettaja opettaa ja vahvistaa Sanan tutkimiseen liittyviä asioita. Paimen opettaa ja vahvistaa sielujen hoitamiseen ja ohjaamiseen yms liittyviä asioita.

Raamatussa tulee lukemattomissa kohden ilmi koko seurakunnalle kehoitusta kaikkeen tähän, joten nämä eivät ole pelkästään palvelutehtäviin kutsuttujen vastuulla, vaan koko ruumiin. Tämän asian väärin ymmärtäminen johtaa siihen, mitä joku opettaja kuvasi "urheilukristillisyydeksi", eli kourallinen ihmisiä juoksee kentällä ja kymmenet tuhannet istuvat katsomossa seuraamassa. Tarvitsemme siksi tervettä opetusta tästä aiheesta, niin että seurakunnasta voisi todella tulla sellainen Kristuksen maanpäällinen, elävä ja toimiva ruumis jollaiseksi Jumala sen on tarkoittanut.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 25 Syys 2020, 12:30
Kirjoittaja Chosen
Vähän tarkennusta tuli vielä mieleen kirjoittaa edelliseen.

Jos sinulla toimii armolahja jollain tasolla, niin se ei tarkoita että sinun täytyy juuri tässä hetkessä toimia palvelutehtävässä. Kutsumukseen ja palvelutehtävään myös kasvetaan, ja kasvaminen tapahtuu sen myötä kun armolahjaa ensin käytetään. Jumalan kutsu ja valinta ja armoitus on kuin siemen, joka kasvaa kun juurrumme Kristukseen. Mitä enemmän antaudumme käyttöön ja armolahjojen käyttö pikkuhiljaa kasvaa, sitä tarkemmaksi ne virittyy ja sitä harjaantuneemmaksi niiden käytössä tulee. Samalla sydämessä alkaa kasvaa tietoisuus kyseisen alueen tarpeellisuudesta Kristuksen ruumiissa, ja pikkuhiljaa sen myötä alkaa jakamaan sitä muillekin. Tämän kasvun myötä opetuslapsesta tulee opetuslapseuttaja, ja itselleen sekä muille Kristuksen ruumiin jäsenille tulee ilmeiseksi mikä sinun kutsumus ja palvelutehtävä on.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 25 Syys 2020, 12:34
Kirjoittaja Sinettisormus
Amen. Chosen. Amen.
Hyvin tervettä sanomaa meille jaat.
Kiitos että Herra johdatti sinut tänne luoksemme. Näin meistä yhdessä kasvaa vahva puu.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 25 Syys 2020, 13:08
Kirjoittaja -jarmo-
Amen! Olen samaa mieltä ja olen niin onnellinen, ku Chosen tulit tänne. Oot tuonu palstalle sen tarvitsemaa uutta nostetta.

Re: Armolahjat.

Lähetetty: 25 Syys 2020, 14:35
Kirjoittaja Chosen
Kiitos Herralle teistäkin ja kaikesta vahvistavasta ja mielenkiintoisesta mitä saan täältä ammentaa!