UNI, sekä Jumalan antama viesti Patricia Show:lle Trumpista.

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1455
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

UNI, sekä Jumalan antama viesti Patricia Show:lle Trumpista.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

*
*
https://www.youtube.com/watch?v=1m07A_slai0 16.4.2021 Trump Returning to the White House Soon!

-----

Patricia Show sai unen 13.4.2021, ja heräsi noin klo.04.00 ja nauhoitti itselleen muistiin saamansa unen.

TRUMP PALAA PIAN VALKOISEEN TALOON !

UNI ;

" Olin linja-autossa, joka oli täynnä Donald Trumpin kannattajia, minä istuin bussin takaosassa. Bussiin tuli eräs pastori, jonka tunsin, ja hän seisoi bussin käytävällä. Pastori oli vihainen ja hänen kasvonsa punoittivat, ja hän sanoi matkustajille ; " Trump ei voittanut vaaleja ! ".

Pastorilla oli kädessään kultainen ja kiiltävä voittopokaali. Mutta pastori ei tiennyt,että Donald Trump istui myös bussissa, kolme riviä pastorin takana, pastorin syytäessä vihaansa ihmisille, ja väittäen ettei Trump voittanut vaaleja.

Unessa näin Trumpin nousevan paikaltaan ja kävelen ottamaan voittopalkinnon, ja käveli sitten bussiin etuosaan.

Unessa huomasin Trumpin ontuvan oikeaa jalkaansa, huomattavasti. Trump oli pukeutunut kauniiseen pukuunsa, joka hänellä normaalisti, mutta huomasin myös hänellä olevan jaloissaan hienot cowboy-bootsit, joita Trumpilla ei normaalisti ole.

Uni päättyi kun Trump käveli palkintonsa kanssa etuosaan bussia. "


------------------

Herätessään Patricialle tuli heti mieleen Jaakob, joka oli myös paininut Jumalan kanssa, 1.Moos.32:24-30, jota Herra iski lantioon, minkä vuoksi Jaakob ontui.

Patricia kommentoi,että Jumala muutti Jaakobin nimen Israeliksi, ja että Jumala oli laittanut Jaakobin nöyrtymään mutta samalla tuli myös Jumalan siunaamaksi.

----------------------

Videon kohdasta 4.11 Patricia toistaa ne sanat. jotka Pyhä Henki puhui Patricialle koskien unta sekä Donald Trumpia ;

" Lapsi. Tulee olemaan monia pastoreita, jotka ovat vihaisia, koska Donald Trump palaa presidentin virkaansa. Nämä ovat niitä pastoreita, jotka ovat nousseet Minun profeettojani vastaan ja sanoneet heitä vääriksi profeetoiksi. Nämä pastorit tulevat saamaan kananmunan kasvoilleen ja ovat he ovat vihaisia koska olivat väärässä profeettojen suhteen. Vastentahtoisesti heidän täytyy tunnustaa että Trump voitti vaalit.

Niinkuin nämä pastorit, jotka ovat nousseet Minua vastaan kun nousivat Minun profeettojani vastaan, Minä hoitelen heidät, sanoo Herra.

Jotkut Minä poistan heidän kirkoistaan, ja toiset Minä poistan pysyvästi kuoleman kautta. Minä olen jo aloittanut tämän, sanoo Herra.

Cowboy-saappaat, jotka näit presidentti Trumpille kuvaavat hänen karuuttaan/lujuttaan, ja kykyä saada homma tehdyksi.Se mitä hän tulee tekemään saapuessaan Valkoiseen Taloon, vaatii kovuutta ja sitkeyttä.

Rukoile vahvuutta presidentti Donald J.Trumpille, joka pian palaa Valkoiseen Taloon, sanoo Herra."

Herra sanoi Patricialle vielä koskien unta, että Patricia oli ymmärtänyt oikein että Trump on kuin Jaakob, joka paini Jumalan kanssa, sanoo Herra.

" Niinkuin näit Trumpin ontuvan oikeaa jalkaansa, hän on haavoittunut mutta on edelleen pystyssä ja menee eteenpäin. Ontuminen ei jää pysyväksi, niinkuin Jaakobille jäi. Bussi on täynnä Trumpin kannattajia, jotka eivät epäilleet hänen voittaneen vaalit eikä sitä että hän on Minun valitsemani mies presidentiksi, sanoo Herra.

Minun strategiani on palauttaa Trump takaisin presidentin virkaan. Ne, jotka nousevat Minun strategiaani vastaan varmasti tulevat häviämään.

Minä olen laittanut pelaajat liikkeelle, Minä olen asettanut/korottanut avainhenkilöitä, jotka kääntävät tämän kansakunnan ylösalaisin, sanoo Herra".
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.