UNI-sarja, 4 unta. Bidenin koti / Coverstone ja Cherie Goff

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1475
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

UNI-sarja, 4 unta. Bidenin koti / Coverstone ja Cherie Goff

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

*
*
https://www.youtube.com/watch?v=5N4Iv7_0uh0 Biden's House - A Series of Dreams with Dana Coverstone and Cherie Goff 13.3.2021

35.24 minuuttia.

Videossa Dana Coverstonen kertoo 4 saamaansa unta. Tämän jälkeen n. kohdasta 9.00 Cherie Goff tulkitsee unien merkitystä, hän on eräs Coverstonen läheisimmistä uskovista ystävistä.

Coverstonella on aika voimakas aksentti, mutta onneksi nyt videolla on tekstitys saatavilla, helpottaa huomattavasti kuullun ymmärtämistä.

Kirjoitan Coverstonen kertomat unet suomeksi järjestyksessään. Viimeinen 4.uni pättyy kohdassa 8.43, sitten Cherie alkaa tulkita unien merkitystä kohdasta 9.00 alkaen. En käännä näitä Cherien kommentteja, koska se oli ollut liian työlästä.

1.UNI 10.1.2021 1.30-4.00

Dana Coverstonen sanoo, ettei jakanut tätä unta julkisesti koska ei halunnut saada vahingossakaan hallituksen viranomaisia kimppuunsa, jos tämä uni olisi toteutunut kirjaimellisesti. Myöhemmin Cherie Goff myös kommentoi, että tätä unta ei olisi tuolloin yksittäisenä unena osattukaan ymmärtää oikein, ja että 1.uni on pohjana muille Coverstonen saamille unille.

" Tilaisuus ulkona. Joe Bidenin virkaanastujaistilaisuus. Kaikki paikalla olijat olivat pukeutuneet sinisiin, myös tilaisuuden koristeet olivat sinisiä.
Biden tulee lavalle kävellen rollaattorin avulla, kaatuen kaksi eri kertaa,mutta kukaan ei auttanut häntä. Bidenillä on kipuja, ja hän on vihainen mutta hän yrittää silti hymyillä.

Vannoessaan tuomari Robertsin perässä virkavalaa, Bidenin sanat menevät sekaisin. Sitten hän alkaa uudestaan vannomaan valaa, taas änkyttäen.
Kaikki yleisössä katselevat kellojaan. Yhdessä vaiheessa Biden huomauttaa tuomarille, ettei ole tyhmä ihminen.Kuuluu laukaus, ja verta ilmestyy Bidenin paidalle....yleisö ei millään lailla panikoidu, ei alkanut kirkumaan Bidenin kuolemaa.

Tuomari Roberts peittää mustalla viitallaan Bidenin ruumiin. Roberts on kumartuneena Bidenin ruumiin yllä ja ottaa taskustaan valkoisen pullottavan lompakon jonka hän laittaa Bidenin vasempaan käteen.Bidenin oikea käsi ojentautuu ja kättelee tuomarin kättä.

Tuomari on lähdössä pois kun verta ilmestyy hänen rintamukseensa, häntä on ammuttu takaapäin, ja nyt Roberts tippuu polvilleen.

Turvamiehet tulevat viemään Bidenin ja Robertsin ruumiit pois, tällöin Biden puhuu viitan alta ," Hei, saatan olla vanha mutta kohdelkaa minua varoen, sillä te satutatte minua".

Vartijat potkaisevat ruumista viitan alla ja veivät sen pois ylös portaita."


2.UNI 1.3.2021 maanantaina 4.01-5.14

" Unessa presidentin lentokone, Air Force 1, lensi taivaalla nytkyen ja täristen, levottomasti. Koneen mukana ei ollut suojaavia F-16 hävittäjiä kuten on normaalisti tapana.

Joe Biden lensi konetta, painellen nappeja ja väännellen ohjaamon vipuja, ja samalla päästellen ääniä niinkuin pikku lapsi leikkiessään.
Toinen lentäjä katseli vain ikkunasta ja jätti Bidenin kokonaan huomioimatta.

Presidentti nousee ohjaamon tuolistaan, ja katselee ulos ikkunasta, ja toteaa että kuinka sininen taivas on ja kuinka korkealla he ovat maasta. Sitten Biden istuu takaisin tuolilleen, ja nukahtaa. Viereinen lentäjä otti hänkin nokoset, ja alkaa pian kuorsata.

Kojetauluun tuli pian ilmoitus, " automaattiohjaus päällä, mutta älkää odottako pehmeää matkantekoa, edes silloin kun olemme laskeutuneet".


3.UNI 8.3.2021 maanantaina 5.17-7.03

" Biden istuu valkoisessa talossa työpöytänsä takana, ja kamppaili päästäkseen nousemaan ylös. Varapresidentti Harris, joka oli seissyt koko ajan Bidenin selän takana, tuli auttamaan Bideniä seisomaan, samalla paljastuu että pöydän edessä oli rollaattori.

Biden näyttää uskomattoman hauraalta tarttuessaan rollaattorin kahvoihin, ja hän yrittää liikuttaa jalkojaan mutta ei pysty. Harris tulee takaapäin ja laittaa Bidenin jalat omien jalkojensa päälle auttaen Bideniä seisomaan rollaattorin kanssa.

Biden sanoo ; " Hidasta, en pääse niin nopeasti ! "

Päästyään pöytänsä viereen Biden taputtaa Robert Kennedyn rintakuvaa, ja sanoi ; " Olen pahoillani, Bobby, että he saivat sinut ( surmasivat), mutta sinä tiedät että he tiesivät sinun tietävän liian paljon".

Harris sanoi ; " Sir, meidän täytyy saada teidät huoneeseen joten jatkakaa vain eteenpäin".

Biden vastaa ; " Olkaa kilttejä, ja älkää viekö minua sinne, minä vihaan olla siellä, en pidä ruuasta enkä sen huoneen hajusta".

Harris jatkoi Bidenin työntämistä eteenpäin, melkeinpä niin että Biden oli kaatumaisillaan rollaattorinsa yli. Harris painoi takissaan olevaa kutsunappia, ja sanoi tarvitsevansa välittömästi agentin apua "vanhuksen" kanssa.

Kaksi agenttia tulee paikalle, ja toinen agentti laittoi Bidenin toisen agentin selkään, kannettavaksi. Agentti kantoi Bidenin seinäovelle, ja sisään hissiin. Toinen agentti, selkä Bideniin päin, painelee hissin nappeja ja puhuu mikkiinsä ; " vanhus turvattu ja matkalla alakertaan, Ovaali-huone vakaa. Silmäni(katseeni) ovat nyt suunnattu ovelle, "mitä teet, tee se nyt, tee se pian ! ".


4.UNI 10. tai, 12.3.2021 7.04-8.43

" Hissin ovi aukesi ja mies, jonka niin usein näen unissani oli puettuna hyvin kalliilta näyttävään pukuun. Hän tuli hissistä ja käveli Ovaali-huoneeseen ja seisoi presidentin pöydän takana. Äkisti hän tarttui pöytään ja käänsi sen ylösalaisin, ja työnsi huoneen etuosaan, pöydän kaapeista kaksi ovea oli auki ja papereita lenteli ympäriinsä.

Nyt paljastui pöydän entisen paikan alta suuri veritahra, kuin myös presidentin tuolin edestä. Sitten mies sanoi ; " Älä anna puvun hämätä sinua eikä myöskään viran/virkahuoneen. Se mikä oli pöydän alla tulee lopulta näkymään, ja äskeittäin vuotanut veri on pahempi kuin alussa (vaikea kääntää).
Pysy valppaana, sillä tuulet kokoontuvat Minun käskyjeni mukaan ja panokset eivät ole koskaan olleet suuremmat sinun maallesi tai sinun kirkollesi ".

Sitten hän käveli ylösalaisin olleen pöydän yli, jättäen huoneen, ja kun hän meni, pöytä ikäänkuin haihtui ilmaan, katosi, lakkasi olemasta. Veritahra hehkui punaisena ihan kuin se olisi tullut paksummaksi. Lopulta veritahra poltti reiän lattiaan perustukseen saakka ja jätti mattoon punareunaisen aukon. "


-------------
------------
PS.
Kohdassa n.16.20-16.40 Cherie Goff mainitsee tuntemastaan henkilöstä, jonka isä osallistui Robert Kennedyn surmaamiseen. Heitä oli 5 CIA:n miestä, joista tämä mies oli yksi. He ajattelivat tuolloin toimivansa maansa parhaaksi.
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.