Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1985

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Avatar
Tuija
Viestit: 2976
Liittynyt: 31 Maalis 2022, 14:43
Viesti:

Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1985

Viesti Kirjoittaja Tuija »

https://youtu.be/tU9wmxwblv0?si=K1fs8Gj0Wllbpdvo

... en ole tätä mielestäni ennen kuullut.
No oho! Sain nyt kuultua ja oli jotain valtavaa. Mietin liittyykö tuohon Tukholman profetiaan jota meillä täällä on kerrottu. Tuo Ruotsin suuri synti, homous joka levinnyt kirkkoihin ja kaikki saastaiseksi käynyt, tuo sama synti on enenevästi levinnyt Suomeen. Olemme vakavan edessä.
Viimeksi muokannut Tuija, 14 Touko 2024, 09:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hep.4:16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 5032
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1995

Viesti Kirjoittaja Eero »

Kiitos, pystytkö Tuija referoimaan lyhyesti mistä on kyse?
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
Uskon Jeesukseen
Viestit: 2115
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1995

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Onko alla mainittu herätys Birger Claessonin (ketjun aloitus) profetiassa mainittu herätys, joka kenties sammutetaan Ruotsin kansan taholta?

https://www.varldenidag.se/nyheter/tva- ... ige/790983

2024

Profeetallinen viesti

Kaksi erilaista profetiaa: Herätys alkaa Ruotsista

Ihmiset Ruotsissa alkavat kääntyä Jumalan puoleen kahden eri profetian mukaan. Janerik Henriksson/TT
Maailmanlaajuinen herätys hämmästyttävine ihmein puhkeaa Skandinaviassa, alkaen Ruotsista. Tämä on afrikkalaiselle pastorille suunnatun ennustuksen viesti, jota levitetään nyt sosiaalisessa mediassa. Toisessa profeetallisessa viestissä, USA:sta, puhutaan myös herätyksestä Ruotsissa.

- En usko, että voimme vain hylätä tällaisia ​​sanoja, mutta meidän on ymmärrettävä, että siinä on myös vakavuutta, Johnny Foglander sanoo.

Walter Epie on Christ Dominion Power Ministries Internationalin pastori Kamerunissa. Youtube -videolla hän kuvaa profetiaa, jonka hän väittää saaneensa Jumalalta helmikuun alussa. Kun Epie oli rukouksessa, "mahtaiden enkelien" sanotaan näyttäneen hänelle, mitä tulee tapahtumaan eri kansoille maailmassa.

- Enkeli kirjoitti: "Näin tapahtuu Skandinavian maille." En ollut koskaan ennen kuullut sanaa Skandinavia, hän sanoo videolla.

Selvittääkseen, mitkä maat ovat osa Skandinaviaa, Walter Epie etsi Internetistä Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Ahvenanmaan. Ruotsista alkaen profetian mukaan tulee olemaan "herätyksen tornado", jossa on uskomattomia ihmeitä, merkkejä ja ihmeitä, suurempia kuin mitä on koskaan nähty aikaisempien herätystapahtumien aikana.

- Näistä maista puhkeaa maailmanlaajuinen herätys, sanoo afrikkalainen pastori.

MAINOS
– Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut maailmanhistoriassa. Hurrikaani, jopa räjähdys, melkein kuin katastrofi.

Hän jatkaa puhumistaan ​​Jumalalta saamastaan ​​näystä, jossa hänen kerrotaan nähneen sairaita ihmisiä jonottavan kaduilla vastaanottamaan niiden kristittyjen esirukousta, jotka Jumala on jo valinnut näihin erityistehtäviin. Epie toteaa, että vallankumouksellinen tapahtuma alkaa lyhyessä ajassa ja leviää muihin Pohjoismaihin, edelleen muualle Eurooppaan ja muualle maailmaan.

Kun hän kysyi Jumalalta, kuinka tämä tapahtuu, hänen sanotaan saaneen vastauksen, että "Ruotsi nostaa lipun (lipun, jossa on risti) herätyksen puolesta". Walter Epien mukaan yli 200 enkeliä on lähetetty, ja ne ympäröivät nyt Skandinavian maita.

Kamerunista kotoisin oleva pastori Walter Epie kertoo profeetallisesta visiostaan ​​Skandinaviasta ja Ruotsista videolla. Kuvakaappaus Youtubesta
Motalan seurakunnan Kingdom Chapel on kääntänyt ja lähettänyt ennustuksen sisältävän videon Youtubeen. Toisessa videossa yksi seurakunnan pastoreista, Arrey Atem, puhuu taustasta. Hän sanoo tunteneensa Walter Epien pitkään ja luottavansa häneen.

Walter Epie soitti Arrey Atemille kertoakseen näystään. Atem alkoi itkeä kuultuaan viestin, koska hän tunsi itsensä väsyneeksi kaivattuaan ja rukoillessaan Jumalalta herätystä. Hän oli myös se, joka rohkaisi Epieä nauhoittamaan videon.

Toinen Ruotsia koskeva profetia tulee Serge Da Rosalta, USA:n Urban Eden Communityn johtajalta. YouTube -videolla hän kertoo unelmasta, jonka hän näki kaksi vuotta sitten ja jonka hän nyt koki olevan aika jakaa.

– Näen, että tulee herätys, joka alkaa Ruotsin sorretuista ja köyhistä. Ja se alkaa Pohjois-Ruotsista ja pyyhkäisee läpi kansakunnan, Da Rosa sanoo videolla.

Hän jatkaa, että herätys kohtaa paljon vastustusta "uskonnollisen järjestelmän" taholta, joka pyrkii pitämään hallinnan hallinnan, manipuloinnin ja valheiden avulla.

- Herra sanoo: "Ruotsi, lähetän sinulle suuren toivon. Mene eteenpäin, olen antanut sinulle tehtävän ja opastan sinua ja yhdistän sinut."

Da Rosan mukaan merkkien, ihmeiden ja ihmeiden on oltava osa tätä herätystä. Monet niistä, jotka hylkäävät tapahtuman, kääntyvät ennustuksen mukaan, kun he näkevät Jumalan hyvyyden siinä, mitä tapahtuu.

– Kaikkien maailman kansojen on sanottava: "Katsokaa, mitä Ruotsille tapahtuu. Mitä tapahtuu?", Serge Da Rosa sanoo.

Maailma kutsuu tänään rukousjohtaja Johnny Foglanderin kuullakseen, mitä hän ajattelee kahdesta Ruotsia koskevasta profetiasta. Hän vastaa, että kaikki tällaiset viestit täytyy koetella, mutta että ne ovat rohkaisua rukoukseen osallistuville ja merkki huutaa jatkuvasti Jumalan puoleen.

Foglanderin mukaan nämä profeetalliset viestit ovat sopusoinnussa aikaisempien ruotsalaisia ​​herätyksiä koskevien kutsujen kanssa, esimerkiksi Birger Skoglundin ennustuksen kanssa jordanialaiselta mieheltä. Mies puhui ruotsin kielillä heräämisestä Smygehukista Treriksröstiin ja Göteborgista Tukholmaan.

- En ole kuitenkaan koskaan kuullut kenenkään lausuvan sitä niin massiivisesti kuin Kamerunin veli. En usko, että voimme vain hylätä tällaisia ​​sanoja, mutta meidän on ymmärrettävä, että niissä on myös vakavuutta, Johnny Foglander sanoo.

Hän selittää, että herätystapahtumat alkavat aina seurakunnan nöyrtymisestä ja hengellisen köyhyytensä tunnustamisesta. Lisäksi kaikki suuret elpymiset ovat tapahtuneet jonkinlaisessa hätätilanteessa.

- Voin kuvitella, että Jumala todella suunnittelee jotain vastauksena rukoukseen, mutta se tarkoittaa samalla sitä, että voimme astua suurempiin tarpeiden aikoihin kuin mitä meidän sukupolvemme on tähän mennessä nähnyt.

Johnny Foglander ei usko, että mikään suuri herätys iskee maahan niin kauan kuin kristinusko Ruotsissa jatkuu vain "puoleisella sitoutumisella kirkon muurien sisällä". Herätys ei myöskään ole vain yksinkertaista ja fantastista, hän huomauttaa.

- Mielestäni meidän on tehtävä parannus, arvioitava uudelleen, mitä teemme, ja luopumaan paljon siitä, mihin olemme tottuneet.

Se perustuu sovitteluun Jumalan kanssa syvästi henkilökohtaisella tasolla, että herätys voi syntyä, mutta silloin asiat voivat tapahtua hyvin nopeasti, Foglander sanoo.

Hän muistuttaa, että kristityt johtajat ovat rajoittaneet ja pysäyttäneet paljon sitä, mitä Jumala halusi tehdä Ruotsissa menneisyydessä. Mutta häntä ohjaa toivo nähdä kristikunnan laajuus nöyrtyä, vastaanottaa ja omaksua sen, mitä Jumala tekee.
Viimeksi muokannut Uskon Jeesukseen, 14 Touko 2024, 01:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Uskon Jeesukseen
Viestit: 2115
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1995

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Tuija kirjoitti: 13 Touko 2024, 17:27 https://youtu.be/tU9wmxwblv0?si=K1fs8Gj0Wllbpdvo

... en ole tätä mielestäni ennen kuullut.
No oho! Sain nyt kuultua ja oli jotain valtavaa. Mietin liittyykö tuohon Tukholman profetiaan jota meillä täällä on kerrottu. Tuo Ruotsin suuri synti, homous joka levinnyt kirkkoihin ja kaikki saastaiseksi käynyt, tuo sama synti on enenevästi levinnyt Suomeen. Olemme vakavan edessä.
Tuijan videolla käsitellään sekä Birger Claessonin Dom över sverige profetiaa vuodelta 1950 sekä jonkun saamaa profetiaa vuodelta 1985

(Vinkki: Haulla "Dom över sverige profetia" löytyy lisätietoa profetiasta...)

Alla Claessonin profetiasta otteita; videolla mainitun 1985 (videon alla 1995) profetiasta ei Jesaja53 sivusto mainitse mitään:

https://www.jesaja53.se/profetia-sverige-krig/

Profetia: Vihamielisyys kaataa Ruotsin kaupungit maan tasalle!

21. maaliskuuta 2022

Profetia: Vihamielisyys kaataa Ruotsin kaupungit maan tasalle!

Vuonna 1950 pastori Birger Claesson näkee vision Ruotsin tulevaisuudesta. Vision mukaan Ruotsia hyökkää vihamielinen voima, joka tuhoaa monet ruotsalaiset kaupungit maan tasalle. Mutta toivoakin on.
Kirjassa Dom över Sverige , 1951, Kumlan pastori Birger Claesson kuvaa profeetallista näytä, joka kestää neljä tuntia. Visio on Ruotsin tulevaisuuden tulevaisuudesta.

Ennustuksen mukaan nimeämätön vihamielinen voima valtaa Ruotsin. Claesson näkee vihollissotilaiden miehittävän maata, sotalentokoneita pommittavan yhteisöjä ja laivastoja taistelevan merellä. Monet ruotsalaiset paikat, jotka on merkitty nimellä, ovat näyn mukaan tuhoutuneet.

Ottaen huomioon maailman tilan, haluan tiivistää hieman tämän artikkelin viestiä. Tämä luku on pelottavaa, mutta toivoa on. Tarkempaa lukemista varten viittaan Claessonin kirjaan.

Hyökkäys alkaa
Uumaja on Claessonin näkemyksen mukaan ensimmäinen kaupunki, jota vastaan ​​on hyökätty. Kaupunki on tasattu maan tasalle. Sen jälkeen Östersundiin hyökätään ilmasta, ja sekin kaupunki tuhoutuu täysin . Ruotsin armeija kuitenkin vastustaa niin voimakkaasti, että kaupunkia ei vallata.

Härnösandiin hyökätään mereltä, mutta vihollinen kohtaa Ruotsin armeijan vastarintaa. Mutta Örnsköldsvikin ja Härnösandin välillä sadat, ehkä tuhannet sotilaat hyppäävät laskuvarjolla lentokoneista ja laskeutuvat Vedaan , josta he miehittävät Härnösandin. Ruotsalaiset eivät olleet laskeneet tähän, koska he pitivät linnoitustaan ​​merellä.

Viisi kaupunkia hyökkäsi samanaikaisesti
Uumajan kanssa samaan aikaan hyökätään neljään paikkaan: Göteborg, Malmö, Tukholma ja Västervik. Göteborg tasataan maan tasalle, ja Ruotsin maajoukot ja rannikkotykistö väistyvät aina Kungälviin asti . Malmö vangitaan, mutta taloja ei näytä tuhoutuneen. Malmö julistetaan turvasatamaksi ja asukkaita kohdellaan uskollisesti.

Trelleborgin ja Ystadin välillä tapahtuu venehyökkäys . Samaan aikaan Falsterbon kimppuun hyökätään ja se pyyhitään pois. Ruotsin armeija saa väistää täällä aina Hässleholmiin asti , mutta siellä ruotsalaiset vastustivat voimakkaasti.

Pääkaupunki vaurioitui pahoin

Ulkomaalainen laivasto hyökkää Tukholmaan Växholmin kautta, mutta vihollinen kohtaa suurta vastarintaa Ruotsin laivastolta ja rannikkotykistöltä. Claesson kuulee äänen:

- Se tapahtui Oxdjupetissa.

Claesson saa nähdä merkin siitä, missä taistelut ovat käynnissä. Hän näkee majakan, jonka nimi on Brödstycket . Kun Claesson näkee majakan näyssä, hän ei ole tietoinen sen olemassaolosta - mutta kun hän tarkistaa kaiken, käy ilmi, että majakka on todella olemassa. Leipäpala on miehittämätön majakka Tukholman pohjoisessa saaristossa. Tämä olisi todiste siitä, mitä hän oli nähnyt.

Tukholmaan hyökätään sekä ilmasta että mereltä, ja monet siviilit, jotka eivät halunneet tai eivät ehtineet paeta, kuolevat raunioissa. Kaupunkia ei kuitenkaan vallata, vaan se tuhoutuu pahasti.

Västervikiin hyökätään myös merestä ja se tuhoutuu täysin. Sen jälkeen viholliset nähdään Söderköpingissä ja he marssivat kohti Norrköpingiä .

Siviilien tilanne
Claesson sanoo saavansa näkemyksen siviilien tilanteesta. Vihollissotilaat tulevat taloihin, vetäytyvät ulos ja vievät pois naiset, jotka huutavat ja huutavat apua. Ruotsalaiset miehet eivät voi tehdä mitään.

Mereltä hyökkäävä vihollinen kohtelee hirveästi Sundsvallia ja sen asukkaita. Kun ruotsalaisia ​​estetään vastaamasta hyökkäykseen, joukot pudotetaan ilmasta.

Ruotsin kaupungit tasataan maan tasalle
Nyköpingin tulvivat vihollisarmeijat, jotka marssivat kolmeen suuntaan, joista yksi kohti Katrineholmia . Sitten tapahtuu ilmaisku. Claesson luettelee, mitkä kaupungit joko vaurioituvat pahasti tai tuhoutuvat kokonaan: Kumla, Kvarntorp, Hallsberg, Örebro, Fagersta, Avesta, Sandviken ja Borlänge. Gävle ei näy näyssä niin selvästi, mutta Claesson näkee joitain raunioita.

Bofors ja Karlskoga pärjäävät lähes koskemattomina.

Claesson kuulee sitten äänen, joka sanoo "pimeys laskeutuu koko maailman ylle".

Kristityt on temmattu taivaaseen

Raamatun mukaan kristityt on temmattava taivaaseen ollakseen Jeesuksen kanssa (Matt. 24:40-41, 1. Tessalonikalaiskirje 4:17). Mutta tapahtuuko se ennen niin kutsuttua ahdistusta, sen aikana vai sen jälkeen? Kukaan ei tiedä sitä. Mutta kun Claesson kuulee äänen, joka sanoo, että pimeys on laskeutumassa, hän kirjoittaa:

"Sitten kuulin suuren valituksen kansan keskuudessa. Sitten näin valoviivan kaiken pimeyden yläpuolella ja pimeydestä näin suuren joukon valkopukuisia hahmoja nousevan valoviiraa vasten. Sieltä kuulin ihanan laulun Karitsasta, joka osti meidät kaikki Jumalalle verellään. Sitten huusin:

- Mutta rakas Jeesus, miksi kaiken tämän täytyy tapahtua kansallemme? Sitten ääni vastasi:

- Lue 41. psalmin neljä ensimmäistä jaetta."

"Kapellimestarina. Daavidin psalmi.
Siunattu olkoon se, joka pitää huolta
köyhistä!
Herra pelastaa hänet
onnettomuuden päivänä.
Herra varjelee hänet
ja pitää hänet hengissä,
hänet pidetään onnellisena maassa.
Et luovuta häntä
vihollistensa tahtoon.
Herra tukee häntä
sairasvuoteessa,
hänen sairautensa aikana
muutat hänen tilanteensa täysin. (Psalmi 41:1-4)

Ääni: "Älä pelkää."
Sitten Claesson kuulee:

"Tämä kansa on ollut kansa, täynnä armoa. Se on auttanut avun tarpeessa olevia vieraiden maiden ihmisiä, ja siksi olen halunnut pitää huolta näistä ihmisistä. Olen tuhlannut armoni ja olen hukannut herätyksen hengen tähän kansaan. Olen antanut sille enemmän mahdollisuuksia kuin kenellekään muulle, koska rakastan sitä. Ja niitä, jotka säälivät köyhiä, olen halunnut auttaa ja haluan tehdä niin myös tulevaisuudessa. Pelastan monia, monia tuhansia ihmisiä tässä maassa, koska he itse ovat yrittäneet pelastaa muita. Mutta kuinka voin pelastaa heidät? En voi opettaa heitä rukoilemaan, en voi nöyryyttää heitä muutoin kuin pakosta. Ja nyt ahdistus kohtaa tätä kansaa, ja monet ovat niitä, jotka pelastuvat ikuisiksi ajoiksi tämän ahdistuksen kautta. Älä pelkää. Älä pelkää. Rakkauteni on mukana tässä."

Claesson lisää:

"En usko, että ylkä, Kristuksen tunnustava kansa, joka on antanut itseensä herätyksen hengen, jota Herra vuodattaa erityisesti viimeisinä aikoina, on täällä. Mahdollisesti ensimmäisessä vaiheessa, mutta ei silloin, kun kauhea asia tapahtuu.

Toinen mahdollisuus
Tässä Claesson varoittaa:

"Mutta monet tunnustajat jäävät pimeään yöhön, koska he eivät antaneet jäädä kiinni viimeisellä vierailulla, jonka Herra antoi meille herätyksen hengen kautta. Ja monet tuhannet heistä ja monet tuhannet muut, jotka tiesivät tien, mutta joilla ei ollut rohkeutta kulkea sitä, he muuttavat silloin mielestäni mieltään. Mutta tämä, kuten olen aiemmin kuvaillut täällä, antaa näkemyksen suuresta ahdistuksesta ja siinä ahdingossa niiden, jotka haluavat päästä kunniaan, on annettava henkensä Kristuksen tähden. Mutta jonain päivänä nämä antikristillisen aikakauden marttyyrikuolemat kristityt myös nousevat esiin. Näin näiden valkoisiin pukeutuneiden ihmisten nousevan joukoittain pimeydestä kohti valoviiraa, kun kuulin laulun: "Olet arvollinen murtamaan kirjakäärö, sillä olet verelläsi ostanut meidät Jumalalle." Ja kuulin huudon:

- Vuosituhat ei anna sinun tarkastella sitä."

Sitten Claesson kirjoittaa:

"Sitten kaikki katosi ja minulla oli sisäinen kokemus tuhatvuotisen valtakunnan tulemisesta, johon emme näe, ehkä emme ennen kuin tulemme siihen aikaan."

Claessonin kuvaus visiosta päättyy tähän. Claesson näkee useita visioita, mutta hänen on kielletty mainitsemasta sisältöä.

Mitä tehdä?
Ehkä et ole kristitty. Ehkä sinä olet yksi niistä, jotka nauravat Raamatulle. Mutta lakkaat nauramasta, kun näet Raamatun ennustukset pelattavan silmiesi edessä.

Kristittynä et ole yllättynyt, kun sota tulee. Odotat sitä. Ei vain siksi, että Jeesus ennusti sodan, 1 vaan koska sota on pohjimmiltaan inhimillistä pahaa äärimmäisyydessään. Koska kaikkien ihmisten sydämessä on paha, voimme odottaa sotaa. On pieniä sotia riitojen ja petosten muodossa, on suuria sotia, joissa ihmiset tappavat toisiaan tuliaseilla, kranaateilla ja pommeilla. Sota, missä tahansa muodossa, on paha. Ja paha synnyttää synnin.

Ja siinä Raamattu on ratkaisun varassa.

Aika kääntyä Jumalan puoleen
Kun Jeesus tuli 2000 vuotta sitten, hän julisti taivasten valtakuntaa - Jumalan valtakuntaa. Se on valtakunta, johon hän haluaa kaikkien kuuluvan. Raamatussa Jeesusta kutsutaan rauhanruhtinaaksi (Jesaja 9:5). Raamattu puhuu uudesta maailmasta, jossa kuolemaa, surua ja kipua ei enää ole (Ilmestys 21:4).

Meistä tulee osa tätä uutta maailmaa poistamalla pahamme. Se tapahtuu uskon kautta Jeesukseen. Hän kuoli tehdäkseen lopun pahuudesta ja saadakseen syntiemme anteeksi. Ja hän opetti meille, kuinka meidän tulee elää. Meidän tulee rakastaa Jumalaa, meidän tulee rakastaa lähimmäistämme – meidän tulee rakastaa jopa vihollisiamme. Jos kaikki eläisivät niin kuin Jeesus haluaa, sotia ei olisi. Niin se tulee olemaan uudessa maailmassa. Mutta voimme tehdä parhaamme elääksemme tällä tavalla, tässä ja nyt odottaessamme.

Claesson päättää kirjansa kehotuksella päästää Jeesuksen sanoma sydämeesi. Raamattu sanoo Jeesuksesta: "Valo loistaa pimeydessä, eikä pimeys ole sitä voittanut" (Joh. 1:5). Älä jää pimeyteen. Valitse Jeesus. Ja tee se nyt, kun on aikaa.

Olet onnellinen, jos heräät.
Avatar
Uskon Jeesukseen
Viestit: 2115
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1995

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Edellisiin liittyen:
(Konekäännös)
https://www.norden714.com/4profetord

Profetia 1
Rolf Wiström
– Jumalan suunnitelma Pohjoismaille vuonna 1952

"Näin myrskyisen tuulen tulevan pohjoisesta, suuren pilven liekeissä, ja sitä ympäröi valo. Hehkun keskellä nähtiin jotain, joka näytti kiiltävältä metallilta, ja tulen keskellä nähtiin jotain, joka muistutti neljää elävää olentoa. He näyttivät ihmisiltä... He kävelivät suoraan eteenpäin. Minne Henki halusi mennä, he menivät, ja kun he menivät, heidän ei tarvinnut kääntyä. Ulkonäöltään olennot muistuttivat tulen hiiltä, ​​jotka paloivat kuin soihdut tulen liikkuessa edestakaisin niiden välillä. Se antoi hehkua ja salamoita tuli ulos tulesta." (Hes 1:4-5, 12-13)

Pohjoismaiden yllä on loistava pilvi Jumalan voimasta. Jumala kutsuu ihmisiä tänä päivänä tulemaan tämän voiman kanaviksi. On pohjoismaiden kutsuaika. Jumala asettaa meille vastuun Euroopan dekristillistyneistä maista. Meillä on risti lipuissamme. Jumala haluaa meidän kokevan ristin voiman elämässämme ja välittävän sen Euroopan kaipaaville miljoonille.

Kristinusko tulee jälleen kokemaan Pyhän Hengen voiman ja johdatuksen. Uudet, suuret joukot kuuliaisia ​​soittimia lähtevät jälleen ulos sinne, missä Henki johtaa, ja Jumalan suunnitelma toteutuu kiireessä.

-Rolf Wiström, Jumalan suunnitelma pohjoiselle (Evangeliipress, 1952) s. 28-32.

Profetia 2
Lars Enarson
- Mahtava herätyslupaus vuonna 1977

Paaston ja rukouksen aikana lokakuussa 1977, kun etsin Jumalan suunnitelmaa ja tahtoa elämälleni, minua yhtäkkiä valtasi voimakas kaipaus Jumalan Hengestä nähdä Jumalan lähettävän jälleen herätyksen Ruotsin ja Skandinavian yli. Huusin ahdistustani Herralle sydämeni pohjasta ja sanoin: "En päästä sinua menemään, ellet näe sinun lähettävän jälleen herätystä!" Herra keskeytti minut ja sanoi:

"Lähetän herätyksen, joka on paljon suurempi kuin olet koskaan nähnyt historiassa. Mutta se tapahtuu vain siinä määrin kuin pyydät. Totisesti, Herra, Herra ei tee mitään, paitsi rukoilemalla."

Herra osoitti minulle, kuinka herätys tulisi Pohjoismaihin risti lipussa (mukaan lukien Brittein saaret) ja levisi sitten ympäri Eurooppaa.

Kun katsot karttaa, Ruotsi, Norja ja Suomi muodostavat kuvan leijonasta, joka juoksee alas kohti Eurooppaa. Kustaa II Adolfin johtamat ruotsalaiset ja suomalaiset armeijat pyyhkäisivät 1600-luvulla Euroopan halki ja turvasivat uskonpuhdistuksen Westfalenin rauhassa vuonna 1648. Kustaa II Adolf tunnettiin nimellä "Pohjolan leijona". Lopun aikoina Juudan heimon leijona nousee Kristuksen ruumiissa pohjoisessa evankelioimaan uudelleen Eurooppaa.

Profetia 3
Gunnar Brudeli
– Visio marraskuussa 2006

”Seisoin suurella Euroopan kartalla. Yhtäkkiä kaikki Pohjoismaat värjäytyvät verenpunaisiksi.

Sitten 4 punaista puroa alkaa virrata Pohjoismaista alas karttaa pitkin Euroopan maiden kautta Israeliin. Virrat laajenivat ja täyttivät lopulta kaikki Euroopan maat.

Länsivirta ylitti Espanjasta Marokkoon ja seurasi Välimeren rannikkoa Israeliin. Virrat olivat ihmisiä, jotka lähtivät evankeliumin mukana evankelioimaan Eurooppaa uudelleen. Virtaukset olivat veren värisiä. Tehtävä maksaa marttyyrien verta matkalla takaisin Jerusalemiin.

Profetia 4
Claes-Göran Bergstrand
– Visio huhtikuussa 2016

"Huhtikuussa 2016 osallistuin kaupunginkirkossa pohjoismaiseen konferenssiin, jonka teemana oli "Kaikkiin hyviin töihin varustettu".

Yhdessä kokouksessa minulla oli näy, jossa istuin kirkon alaosassa laulun aikana. Näin Pohjoismaiden liput korokkeella väreineen, keltainen, sininen, tummanpunainen, vaaleanpunainen ja valkoinen.

Yhtäkkiä liput näyttivät katoavan ja näin vain niiden värien sulautuvan yhteen muodostaen upean kuvion. Sitten mieleeni tulivat pappivaatteet, jotka Mooseksen oli määrä tehdä Aaronille ja hänen pojilleen, ja avasin Raamatun kohdassa 2. Moos. 2:28. Siellä näin, että papin vaatteissa oli samat värit, jotka olin juuri nähnyt näyssäni, ja koin kuinka Herra sanoi (karkeasti):

"Nämä pappivaatteet, jotka haluan pukea päällenne, te, jotka olette pohjoismaista, ollaksenne maidanne esirukoilijoita. Tämä on yleinen pappipalvelus, jonka haluan sinun suorittavan Pohjoismaissa." Tunsin pyhyyttä ympärilläni seisoessani Herran edessä palvonnassa pitkään."

Raamatun todistus

Kaikki profetiat on aina testattava Raamatun sanojen perusteella. Se on kirjoitettu Jesajan kirjassa:

"Katso, Herra julistaa maan ääriin asti: Sano tyttärelle Siionille: Katso, sinun pelastuksesi tulee! Katso, hänellä on palkkansa mukanaan, hänen voittosaalis kulkee hänen edellään. Heitä tulee kutsua 'pyhäksi kansaksi', 'Herran lunastettaviksi'. Ja sinua [Jerusalem] kutsutaan 'halutuksi', 'kaupungiksi, jota ei hylätä'." (Jes 62:11-12)

Pohjoinen on yksi maan ääristä. Herra tuo viimeisellä kerralla ihmisten sadon Jumalan valtakuntaan Euroopasta. Se on pyhä kansa, joka rakastaa Israelia ja Jerusalemia ja sanoo Jerusalemille: "Katso, sinun pelastuksesi tulee!" Jerusalemia kutsutaan "halutuksi", "kaupungiksi, jota ei hylätä".

Kiinan kristityille on annettu visio evankeloida koko Aasia uudelleen idästä liikkeellä, joka huipentuu Jerusalemiin. He kutsuvat tätä näkyä "Takaisin Jerusalemiin". Nyt on aika julkaista "Takaisin Jerusalemiin - Eurooppa" Pohjoismaista!

Eurooppa kristillistettiin ensin Jerusalemin ulkopuolelta alkaen kaakkoiskulmasta. Paavali näki yöllä näyn, jossa makedonialainen mies sanoi: "Tule Makedoniaan ja auta meitä!" (Apostolien teot 16:9) Lopulta evankeliumi saapui pohjoiseen.

Lopun aikoina dekristillistynyt Eurooppa evankelioidaan jälleen. Tällä kertaa Euroopan luoteiskulmasta, pohjoisesta, koko Euroopan halki matkalla takaisin Jerusalemiin.

Jumala kutsuu meitä rukoukseen!

"Sillä näyn täytyy vielä odottaa aikansa, mutta se kiirehtii toteutumaansa eikä valehtele. Jos se viivästyy, odota sitä, sillä se tulee varmasti, se ei epäonnistu." (Hab 2:3)

Nyt on aika profeetallisten sanojen toteutumiselle! Pohjoismaat ovat ainoat maat maailmassa, joiden lipuissa on kristillinen risti niin selkeästi. Maamme ovat Jumalan leikkaamia! Hänen tahtonsa on, että koemme ristin muuttavan voiman elämässämme ja viemme tämän viestin sitten alas Eurooppaan takaisin Jerusalemiin.

Yhdenkään maan lipussa ei ole kaikkia papin vaatteiden värejä. Mutta yhteistä on, että kaikki värit ovat edustettuina Pohjoismaiden lipuissa. Mukana ei ole muita värejä kuin ne, jotka sisältyvät papin vaatteisiin. Jumala haluaa vuodattaa armon ja rukouksen Henkeä niiden päälle, jotka ovat valmiita seisomaan aukossa Herran edessä ja rukoilemaan Jumalan lupaamaa herätystä. Totisesti, Herra, Herra ei tee mitään, paitsi rukoilemalla!
Avatar
Tuija
Viestit: 2976
Liittynyt: 31 Maalis 2022, 14:43
Viesti:

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1995

Viesti Kirjoittaja Tuija »

Kiitos sinulle, Uskon Jeesukseen kun toit selitystä ja jäsentelyä.
Hep.4:16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
Avatar
Tuija
Viestit: 2976
Liittynyt: 31 Maalis 2022, 14:43
Viesti:

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1985

Viesti Kirjoittaja Tuija »

Tuo oli jokin vanhakasetti josta tuo oli löytynyt. Kommenteihin oli tullut lisäys että tuo 1995 vuosiluku on ehkä väärin, eli se pitäisi olla kai 1985? Nyt se näkyy olleen videoonkin korjattu.
Minulle tuosta kaikesta kuulemasta nousi että liittyykö nämä jotenkin myös Tukholman profetiaan?
Hep.4:16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 5032
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1995

Viesti Kirjoittaja Eero »

Kiitos paljon Tuija ja UJ, tässä onkin paljon asiaa, pitää tutustua, ei ole mullekaan tuttu.

En tiedä onko se jonkinlaista tiedollista harhaa, mutta aivan kuin ulkomaisilla sivustoilla ei puhuttaisi herätyksen alkamisesta niin paljon, jonkin verran kyllä, mutta ei siinä määrin kuin täällä meillä, että herätys alkaa Suomessa tai Suomesta käsin ja leviää mahdollisesti maailmanlaajuiseksi ja ainakin Israeliin.

Samoin tuntuu, että Morsianta ei yhdistetä samalla tavalla mihinkään maahan, mutta Suomessa tällaista tehdään.

Siksi tuntuu, että ovatko Suomen ja Israelin kohtalot sidottu jotenkin toisiinsa, niin kuin siitä on olemassa viitteitä maiden lipuista lähtien. Suomalaiset ovat sisukkaita, mutta ylpistyessään omavoimaisia ja israelilaiset uppiniskaisia, mutta kääntyessään täysin Herraan puoleen, molemmat kansat kääntävät nämä ominaisuudet tulenpalavaksi uskoksi.

Tää on nyt siis pohdintaa, joka ei välttämättä liity noihin profetioihin, mutta jotainhan täällä Pohjolassa tapahtuu, sillä varmasti jotain totuudellista alkuperää näissä ja kaikissa muissakin Suomen kohtaloa koskevissa profetioissa on. Israelin kohtalosta saamme tietenkin lukea suoraan Raamatun sivuilta.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
Tuija
Viestit: 2976
Liittynyt: 31 Maalis 2022, 14:43
Viesti:

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1985

Viesti Kirjoittaja Tuija »

https://armo.info/3.10.1951.html

Etsin tuosta Birger Claessonista tietoa ja tuli vastaan tämä 10v. tytön saama näky/ profetia joka oli saatu samaan aikaan kuin tuo Birgerin profetia. En ollut kuullut tuota tytön saamaa profetiaakaan, mutta jotenkin koin nämä toisiinsa liittyväksi + Tukholman profetia? En tarkoita että alkaa täysin samanaikaisesti, mutta samassa aikajanassa, toisiinsa kietoutuen. Mutta nämä on vain omia ajatuksia.
Hep.4:16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 5032
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1985

Viesti Kirjoittaja Eero »

Mä yritän saaa tuosta Tuija sun ketjun aloituksesta laittamasta videosta tekstityksen ulos ja tuotua tänne. Hyvin mielenkiintoista tietoa, sen mitä ehdin kuuntelemaan ja vaikuttaisi siltä, että tämä on tosiaan Tukholman profetian 1984 jatkoa keväältä 1985. Kiitos kun jaoit!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
Sanna
Valvoja
Viestit: 1326
Liittynyt: 11 Joulu 2021, 09:40

Re: Birger Claessonin näky 1950 ja profetia Tukholmassa 1985

Viesti Kirjoittaja Sanna »

Halusin vähän visualisoida :mrgreen: Jumalan näkemys tietenkin huomattavasti parempi

Polish_20240515_043641678.jpg


Polish_20240515_044514173.jpg
Kaikki mikä heikentää Jeesuksen ristintyötä - on valetta.

Loista lapseni! Näytä mistä sinut on tehty!
Et ole tuhkaa ja tomua, vaan arvokkaita aineita. Näytä vahvuutesi! Taistele sanani eteen!
Olet uudelleen luotu savesta!
Vastaa Viestiin