Väärät "profetiat"

Valvoja: AOAOAOAOAO

Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1986
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

2.profetia UNI, Dana Coverstonelta.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

*
*

Jumala antoi Dana Coverstonelle10.8. maanantai-yönä uuden unen tulevista tapahtumista Yhdysvalloissa. Edellisessä unessa, vielä toteutumattomassa, Jumala näytti erityisesti kahta kuukautta, syyskuuta ja marraskuuta, ja mitä silloin alkaa tapahtumaan.

Tässä uudessa unessa Jumala painottaa lokakuun tiettyjä hetkiä, ja lopuksi yhtä lokakuun päivää.

Pastori Coverstone kertoo aika vapaasti, mutta tarkasti näkemäänsä unta. Laitan ensin suomenkielisen käännöksen, sitten alkuperäisen englanninkielisen käännöksen. Jotkut kohdat voivat olla aika "tökkö-käännöksiä"... mutta ymmärrettäviä.

Uskon Jeesukseen-nimimerkki onneksi löysi tämän transcriptin englanniksi netistä, joten sen avulla pystyi unenkin kääntämään ja tuomaan palstalle.


https://www.youtube.com/watch?v=l_LpOSg ... dex=2&t=0sUnessa olin lokakuussa, näin lokakuun kuukauden kalenterina, se aaltoili kuin voimakkaan tuulen puhaltama, ei levoton tuuli, eikä puuskainen, juuri sellainen sopiva tuuli, tiedätte kyllä.Näin sormen ilmestyvän, ja se osoitti lokakuun toiseen viikkoon, ja veti sormen kuukauden kolmannen viikon läpi, joten se sisälsi lokakuun toisen ja kolmannen viikon. Sitten se osoitti 31. lokakuuta ja pysyi siinä, se napautti sitä ja pysyi siinä paikallaan.

Ensimmäinen asia, jonka näin, oli kallio, joka tuli taivaalta. Se laskeutui suureen lampeen,laineet olivat aluksi pieniä mutta muuttuivat häijyiksi. ​​ Niin kuin tuuli alkaa puhaltamaan kovemmin, ja aallot menevät kauemmas.

Näin liittovaltion valitsemia virkamiehiä - kasvoja, jotka tunnistin.

Näin erityisiä osavaltioiden päättäjiä, näin virastojen johtajia, ja näin myös mielenosoittajia, ihmisiä, joita voitte nähdä Portlandissa, Seattlessa, tai Minneapolisissa. Mutta, näillä ihmisillä tuli ikäänkuin sytytyslanka heidän päästään, samalla tavalla kuin ilotulitusraketeissa. Ja lokakuun toisella viikolla, näin kaikkien noiden päistä esiin tulevien sytytyslankojen syttyvän yhtäaikaisesti tuleen.

Liittovaltion virkamiehillä oli päät, jotka olivat kuin vanha M80( =ilotulitusräjähde). 70- ja 80-luvun ihmiset muistavat ne. Pääjohtajilla oli "mustan kissan"- sähikäisen muotoiset päät, puolitoista-kaksi tuumaa korkeat. Kaikilla muilla päät olivat pienemmät, kuin "pikkukiinalaisia".

Nämä ihmiset keskustelevat, ja sitten he alkoivat animoitua( =piirrettyjen kaltaisia), alkaen huutaa ja kirkua,kasvonsa muuttuivat normaaleista ja rauhallisista, punakoiksi, mielipuolisiksi, kirkuviksi.
Jokaisen pää räjähti samaan aikaan toisten kanssa. Nämä ihmiset olivat silti elossa vaikka heidän päänsä olivat räjähtäneetkin.

Ja tästä seurasi kipinöiden ja roskien lentäminen kaikkialle, missä he seisoivat, ja sytytti tulipaloja heidän ympärillään.

Sitten näin mielenosoituksia, jotka tapahtuivat lokakuussa. Ne pahenivat pykälän verran, koska sivustakatsojia oli mielenosoituksissa, ja he eivät olleet kovin väkivaltaisia, ​​eivätkä oikeasti osallistuneet väkivaltaisuuksiin. Nämä väkivaltaiset mielenosoitajat alkoivat hyökätä ja kaltoin kohdella näitä ei-vävivaltaisia ihmisiä. Ja, minä näin joidenkin mielenosoittajien jääneen tien reunaan, melkein kuolleina. Heitä oli lyöty, koska he eivät protestoineet muiden tavoin, eivätkö he tehneet kaikkia niitä asioita, joita heidän olisi pitänyt tehdä.

Jos he eivät osallistuneet, heitä hakattiin.

Näin vanhuksia. Juuri tämä oli se mikä kiinnitti huomioni, että vanhuksien kimppuun hyökättiin. Se oli hyökkäys vanhempia amerikkalaisia ihmisiä vastaan, jotka kunnioittavat perustuslakia ja rakastavat sen lippua. Ihmisiä, joilla on tervettä järkeä. Arvoja, pitäytymistä uskoon ja raamatullisiin periaatteisiin.

Näin jopa ihmisiä, jotka yrittivät päästä jopa hoitokoteihin ja hoitotiloihin hyökätäkseen vanhempien ihmisten kimppuun.

Sitten näin ison sadan dollarin setelin, lipun kokoisena. Se roikkui lipputangossa. Se oli palanut yhdestä kulmasta.

Se laskettiin alas niin kuin päivän loppuessa, ja näin ihmisten pitävän kättään sydämensä kohdalla, ja he itkivät, koska heidän rahajumalaansa juuri laskettiin alas, se oli menettänyt arvonsa. Ja se paloi, kunnes noin kolmasosa siitä oli jäänyt jäljelle.

Oli juhla - ihmiset juhlivat että dollari oli kuollut, kun taas jotkut amerikkalaiset olivat murtuneita ja järkyttyneitä näkemästään, mitä he eivät koskaan olleet kokeneet, dollarin arvon häviämistä. Jotkut ihmiset soittivat musiikkia taustalla.

Sitten näin kirkkoja, pieniä kirkkoja, pieniä ihmisryhmiä polvillaan rukoilemassa. He taistelivat rukouksessa ajan hengen kanssa. Nämä ihmiset ovat kuplien suojaamia. Turvallisuuskuplat, enkeleiden vartioidessa heidän ympärillään.

Ja nämä ovat kirkon uskollinen ydin, jotka eivät ole tehneet kompromisseja uskossaan. Heitä rohkaistiin pysymään vahvoina, heitä rohkaistiin jatkamaan saarnaamista, rukoilemista, uskomista, ja he olivat jatkuvien hyökkäysten kohteena, samoin kuin näin syyskuun unessa. He pysyivät silti uskollisina.He olivat taistelun kuumuudessa, he rukoilivat, he taistelivat,painivat ajan hengen kanssa. He taistelivat pysyäkseen uskollisina.

Heitä oli vain muutamia, mutta se ei haitannut heitä. Jokainen rukoilevan ihmisen takana näin pienen portin. Ja minulle muistutettiin Matteuksen evankeliumi 7:13-14, kaidasta tiestä, sekä laveasta tiestä. He eivät koskaan nousseet ylös, vaikka he kulkivatkin tuon portin kautta. He olivat aivan sen vieressä.

Sitten minä näin paisuneita pastoreita ja mahtailevia profeettoja, kalliissa puvuissa. He saarnasivat tulevia vaivanaikojen opetusta vastaan, ​​luvaten varallisuutta, lupasivat terveyttä ja hyvinvointia ja ainoastaan hyviä asioita, ja he puhuivat sanansa sammaltaen, kuin olisivat humalassa, yhtäkkiä heidän vaatteensa otettiin pois, solmiot höllennettiin, ja heidän paitansa otettiin pois.

Pian he seisoivat siellä täysin alasti. Näin tämän maton vetämisen heidän altaan ja he lähtivät lentelemään ilmassa ja yrittävät peittäalastomuuttaan,kun olivat ilmassa, mutta kun he leijuivat ilmassa, näin rahojen lentelevän, kaiken se rahan minkän he oliva thankkineet profetioillaan ja seurakunnillaan ja itsekkyydessä tekemillään asioilla, tuo raha lensi pois.

Kun he laskeutuivat maahan. Tämä on toinen asia, joka kiinnitti huomioni, kaikki laskeutuneet, jotka olivat itsensä paisuttaneet, purivat kieleensä tullessaan alas, ja näitä kielten palasia lenteli, ja he yrittivät napata niitä kiinni, mutta ne olivat heidän saavuttamattomissa.

Se muistutti minua kertomuksesta keisarin uusista vaatteista, he tulivat paljastetuiksi.

Ja näkymä palautui takaisin noihin rukoileviin, ja taistelu oli yhä kiihkeää.

Näkymä vaihtui viimeiseen kohtaukseen. Näin näki pellejä puvuissa, kuten sirkuspellet, ja ne kaatoivat ämpäreillä öljyä ja rasvaa maahan äänestyspaikkojen edessä,ja kylteissä kerrottiin että vaalit ovat niin ja niin monen päivän ja viikon kuluttua, mutta pellet tanssivat ja pelleilivät, ja jöngloorasivat. Ja siellä oli ihmisiä, jotka yrittivät päästä äänestämään, ja liukastuivat tai liukuivat ovien ohitse, ja he eivät päässeet sisään äänestämään.

Ja pellet todellisuudessa yrittivät estää näitä ihmisiä tekemästä sitä mitä heidän olisi kuulunut tehdä. Ja, ne tekivät sitä ammattimaisella tavalla, ne jonglöörasivat, ne kertoivat sketsejä, mutta sketsit olivat synkkiä ja solvaavia.

He tarkkailivat jokaista joka lähestyi äänestyslaatikkoa, sekä lähestyi äänestyspaikkaa, jossa he aikoivat äänestää.

He katsoivat heitä epäluuloisesti ja vihaisesti.

He tekisivät kaikkensa estääkseen ihmisiä äänestämästä.

He yrittivät kiinnittää heidän huomionsa pois äänestämisestä.

Ja sitten näin tämän suuren mainostaulun.

Siinä sanottiin ; " Pääsiäisenä 2021 - on tulossa suuria asioita maailmalle"

Maailmalle on tulossa suuria asioita.

Ja, sitten Valkoinen Hahmo ilmestyi.

Hän sanoi; " Älä lopeta varautumista,sillä myrsky ei mene ohi ennen kuin Minä pysäytän sen. Valmistaudu, valmistaudu, valmistaudu, ja älä katso taaksesi".----------------------------- english transcript

I was in the month of October, I saw the month of October as a calendar, it was waving like it was being blown by a by a strong wind not a fitful wind, not violent just kind of a fitful wind, you know, I saw a finger appear, and it pointed to the second week of October, and it dragged the finger through the third week of the month so it covered the second and third week of October. And then it pointed October 31 and held the position, and just kind of tapped it and held it.
The first thing I saw was a rock came flying out of the sky And it landed in a large pond and the ripples started off small but then it became like vicious waves. Like, like when a wind begins to blow stronger, and the ripples start to go further out. I saw federally elected officials – faces I recognize.

I saw specific state governors, I saw agency leaders, and I saw just radicals like the people you’d see in Portland or Seattle, Seattle or Minneapolis, but they had wicks coming out of their head almost like a firecracker wick like a firework wick. And the second week of October, is when I saw simultaneously all those wicks coming out of the heads were lit on fire.

Federal officials had heads that was the shape of like an old M80. Those folks from 70s and 80s remember those. The governors had heads shaped like the black cat firecrackers one and a half, two inch firecrackers. Everybody else had the smaller like lady finger style firecracker fireworks.

These people are talking, and they are starting to get animated and start yelling and screaming, the facial images went from normal and calm to red faced jumping to an absolute out of your mind primal scream. Everybody’s head blew up at the same time. These people were still alive with their heads blown up.

And this resulted in sparks and debris flying all over the area where they were standing and started fires around them. And then I saw the protests that were taking place that were still taking place in October. They went up another notch because the, the bystanders are part of the protests and that were there that were not being very, very violent and not really getting as involved the protesters basically saying if you’re not doing that you’re not one of us and then begin to assault those protesters who are not deemed as violent or as vicious as they should be. And I saw some of those protesters left on the side of the road almost like they were dead. They had been beaten, because they weren’t protesting like the other ones were they weren’t doing all those things that they should have done.

If they weren’t complicit they were beat on.

I saw the elderly people. And this is what got me I saw elderly people being attacked. It was an attack on older Americans the people that hold the constitution dear the flag dear. The people that have the common sense. Values, commitment to faith and biblical principles.

I even saw people even trying to get into nursing homes and nursing facilities to attack older people.

Then I saw a big hundred dollar bill about the size of the flag. It was hanging off a flag on a pole. It was burning from one corner.

It was being lowered like at the end of the day, and I saw people their hands over their hearts and they were crying because their god of money was just being lowered it had lost its value. And it burned until about a third of it left.

There was a celebration – people were celebrating what while some Americans were just devastated and torn up by what they saw happening never people celebrate the dollar had died, who was dying, the value of American dollar. There was someone even playing taps in the background.

Then I saw churches, small churches, small groups of people kneeling and praying. They were wrestling in prayer with the spirit of the age. These people are protected by bubbles. Bubbles of safety, from angels guarding them around, or guarding around them.

And these are the faithful core of the church that have not been compromising their values in their faith. They were being encouraged to stay to stand strong, they were being encouraged to keep preaching, praying, believing and there were relentless attacks against them like the ones I saw in the September dream there was just relentless attacks against them. They stayed faithful. They were in the heat of the battle they were praying they were fighting they were wrestling with the spirit of the age. They were fighting to stay faithful.

They were very few in numbers but they didn’t bother them, and I saw behind each of these each of these. Each of these people praying I saw a small gate. And I was reminded of Matthew 7:13-14 enter by the narrow gate and enter by the small road. They never stood up, even though they walked through that gate. They were right there beside it.

Then I saw puffed up pastors and I saw puffed up prophets, very expensive suits. They were preaching against the idea of persecution coming they promised prosperity, they promised health and wealth and only good things and, and as they spoke the words were like they were slurred like they were drunk, suddenly their clothes were coming off, their tie was loosened and taken off their shirt was taken off.

Pretty soon they were standing there, completely naked. I saw this rug pulled out from underneath them and they go flying up in the air and they’re trying to cover their their their modesty, while they’re up in the air, but as they were floating in the air I saw money flying out, money flying out from them all the money that they’ve gotten from all the prophecies and ministries and things they’ve done selfishly I saw that money is kind of flying.

When they landed on the ground. This is another thing that just really got me when they landed on the ground, all of them that landed on the ground that were all puffed up bit through their tongues as they landed and pieces of tongues flying and they were trying to reach out to grab them, they were always, they were beyond the reach.

It reminded me of the story of the Emperor’s New Clothes, they were exposed.

And the scene went back to those that were praying and the warfare was still tense but the present strength was obvious and those that were praying and then it switched to one last scene I saw clowns in suits, like circus clowns, and they were they were pouring buckets of oil and grease on the ground in front of election venues, and the signs said the election so many days away weeks away like weeks away, but these clowns were dancing and acting like clowns who were juggling. And there were people trying to get to vote they were slipping or sliding past the doors and they couldn’t get in to vote.

And the clowns were actually trying to distract these people from from doing what they were supposed to do. And they were, they were doing it in a professional way they were juggling what they were doing skits but the skits were sinister. And they were abusive.

They watched anybody approaching the ballot box, approaching the venue the building where they’re going to vote.

They looked at them with suspicion and angst.

They would do everything they could to keep people from voting.

They were trying to distract them from what was going on.

And then I saw this big billboard.

And it said Passover 2021 – big things are coming for the world.

Big things are coming for the world.

And a white figure appeared.

He said do not stop bracing for the storm will not pass until I stop the storm. So brace, brace, brace yourselves, and don’t look back.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Sinettisormus

Oulun profetia 23.8.1960.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

https://youtu.be/R1-i2B7jNdQ
Profetia päivä ennen syntymääni.

Julkaistu 27.8.2020
Profeetta Laila Heinonen sai noin sata profetiaa vuosina 1960-1961 juuri ennen Suomen Noottikriisiä 30.10.1961. Tässä on esipuhe ja ensimmäinen profetia elokuussa 1960 otoksena kirjasta "Suomi, Sinun pelastuksesi on Minun Poikani Veressä", jonka on kustantanut Palavin Lampuin. Esipuhe sekä ensimmäinen profetia ovat analysoidut englanniksi osoitteessa https://rauhalanpyhis.blogspot.com/20... . For nonprofit use only.
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1986
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

6 Profetiaa/näkyä, ja sanomaa Herralta / Troy Black

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

*
*
https://www.youtube.com/watch?v=qcxqYaj ... LL&index=1

God Told Me 7 Things About the Next 10 Years - Troy Black
*
*
Troy Black on Yhdysvaltalainen uskova mies, vaimo ja kolme tytärtä, ja poika-lapsi tulossa. Olen lukenut ja katsonut joitakin hänen videoitaan YouTubessa, ja pidän tätä ihmistä luotettavana. Ehkä hänellä on joitakin eskatologisia ajatuksia,joista itse ajattelen eri laillla, mutta hänen saamansa viestit Jumalalta ovat mielenkiintoisia.

Tässä videossa, 44.52 min. Troy kertoo 6 eri näystä/unesta, ja niihin saamiistaan Jumalan puheesta. Laitan ne lyhyesti, pääpiirteittäin, tähän ketjuun. Mielenkiintoiseksi ne tekee erityisesti se, että siinä on Jumalan antama selvä AIKAJAKSOTUS , mitä yleensä Jumala ei anna.

Ja, Jumala siis käski Troyta tekemään tämän(kin) videon. Ps. Laitan suomenkieliset käännökset viestin loppuosaan.

1. Saatu 2.12.2020, video 9.04-->

Näky; "....troy näkee baseball-otelun, stadioineen....länsirannikko...." Sitten Jumala sanoi ; " the national pastime is past"......" over the next decade and a half the world is going to be changing drastically. Social norms what is culturally acceptable and even societal structures are going to shift faster than they ever have before".


2. video 16.09--> Sanoma strategisesta sijouttautumisesta seuraavalle 7 vuodelle

Jumala sanoi ; " I AM going to be moving My people around strategic positions where they can make the most influence for the kingdom".
Näky ; " suurkaupunki...mies ajaa avolava-autolla ja itkee, kadut tyhjiä.." Troy koki näkyä katsoessaan suurta surua ja murhetta.( -->Troyn tulkinta ; uskoville tulee olemaan paljon vaikeampaa, raskaampaa elää, erityisesti suurkaupungeissa, tulevina 7 vuotena). Troy lisää, että uskovat tulevat tarvitsemaan huomattavasti enemmän Jumalan Pyhän Hengen voimaa, erityisesti pystyäkseen olemaan eläviä/hedelmällisiä kristittyjä.


3. saatu 23.11.2020, video 21.20 --->

Näky ; "....isovarvas, likainen, kynsi osittain repeytynyt ). Jumala sanoi ; " I AM removing part of my protective covering ".
(---> Troyn tulkinta ; Kristittyjen vaino lisääntyy).
Jumala sanoi ; " persecuted for values ".


4. saatu 25.1.2021 , video 25.02 --->

Näky ; " kuunpimennys...illansuussa, oli vielä jonkin verran valoisaa..) Jumala sanoi ; " the secondary light is being covered " ( Ja, tässä kohtaa videota Troy "sattumalta" vahingossa lukee Jumalan hänelle itselleen antamia ohjeita tämän videon tekemiseksi...Jumala sanoi Troylle ohjeena ; " put this for 10-years video" ) :)
Jumala sanoi ; " I AM knocking over the pillars of old religion".....ja...." stop doubting and believe ".


5. 25.1.2021 , video 32.18--->

Näky ; " puistonpenkkejä sidottuina kahleilla toisiinsa, jo pitkän aikaa " Jumala sanoi ; " I AM breaking the chains that have held My body My church captive for a long time. I AM starting now. "
(---> Troyn tulkinta ; tämä viesti koskee 2020-lukua, 10 vuotta ).


6. 4.11.2020

Näky ; "Jeesus ojentaa kätensä Troyta kohti, kutsuen luokseen. Troy näkee joukon parrakkaita miehiä pukeutuneina viittoihin, nämä ojensivat kirjakäärön Jeesukselle, joka alkoi avaamaan sitä."
Jumala sanoi ; " I AM opening a scroll right now".

Troy lisäsi, että kuunnellessan tämän jälkeen ylistysmusiikkia, kappale vaihtui toiseen lauluun, jossa sanat kuuluivat näin ....; " break the seal, open the scroll worthy one ".


:) :)

suomeksi englanninkieliset Jumalan sanomat viestit ;

1. " kansallinen huvittelu on nyt loppu"........" seuraavan puolentoista vuosikymmenen aikana maailma tulee muuttumaan rajusti . Sosiaaliset normit jotka ovat kulttuurilisesti hyväksyttyjä sekä yhteiskunnalliset rakenteet, tulevat muuttumaan nopeammin kuin milloinkaan aiemmin."

2. " Minä aioin siirtää Minun kansaani strategisiin työpaikkoihin/yhteiskunnallisiin asemiin, joissa he voivat parhaiten toimia Kuningaskunnan hyväksi."

3. " Minä aion poistaa osan suojeluksestani ".
" vainottuina arvojensa vuoksi"


4.Jumala sanoi ; " toinen valo peitetään"
" Minä kaadan vanhan uskonnon tukipylväät ".....ja ...." lakatkaa epäilemästä ja uskokaa ". Troyn saama ohje Jumalalta ; " Laitä tämä 10-vuotis-videoon".

5. " Minä murran kahleet, jotka ovat pitäneet Minun ruumiini, Minun kirkkoni vangittuna kauan aikaa. Minä aloitan nyt."

6. " Minä avaan kääröä juuri nyt."

Laulun sanat, jotka Troy pian tämän jälkeen kuuli ; ..." riko sinetti, avaa kirjakäärö niille, jotka ovat arvollisia "

//////////// :) :) ////////////////// :) :) :) //////////

Olin iloinen kun löysin profetian, jossa Jumala selvästi antaa aikataulua, sille mitä on edessä päin....eli vuoden 2020 joulukuusta 15 vuotta eteenpäin...

Vuonna 2036 helluntaina tulee kuluneeksi tasan 2000 vuotta Pyhän Hengen tulemisesta, ja laskennallisesti samalla alkaa 3.vuosituhat, eli "kolmas päivä"....

On vaikea sovittaa yhteen monien luotettavana pitämieni profeettojen saamia viestejä tulevista tapahtumista. Ja, ylivoimaisesti suurin osa näistä ns. "kovista sanomista" on Jumala osoittanut nimenomaan Yhdysvalloille.

Itse uskon Barack Hussein Obama olevan tuleva antikristus, ja tätä asiaa on erityisesti aviopari Barbara ja Daniel Mrykalo tuoneet ihmisten tietoon, koeteltavaksikin...sillä totuus kestää aina koettelemuksen, valhe ei kestä. :)

Dr.Particia (Show) Green on taas tuonut erityisesti esille Yhdysvaltain presidenttejä , Trump, Biden ja PENCE.......nämähän ovat juuri ajnakohtaisa, ja voimme katsoa kuinka Patrician viestit toteutuvat, jos ovat Jumalasta niin toteutuvat varmasti...jos eivät ole niin raukeavat tyhjiin.
( Ps. Itse olen ajatellut mielessäni, että Trumpin presidenttiyden pitäisi alkaa viimeistään kesäkuun loppuun mennessä, jotta voisin pitää Patrician kertomia profetioita Trumpin paluusta "oikeutettuun virkaansa" tosina.....tämä vain omaa ajatuksen juoksua.....

Troy Blackin saama AIKAJAKSO, 15 VUOTTA, on poikkeuksellista. Sillä kaikenlaisia huu-haa-profetioita, ja aikalaskelmia on internet pullollaan, mutta luotettavan tuntuisen uskovan ( oma objektiivinen käsitykseni hänestä) suusta kuultu AIKAILMOITUS on enemmän kuin harvinaista :)

------> :geek: Ovatko Barbara ja Daniel sekä Patricia että Troy kaikki toden puhujia ? Kukin päätelköön ja tutkikoon itse.

Itselleni tällä hetkellä vaikeinta on sovittaa yhteen Trumpin jatkokautta, ja erityisesti Mike Pence tulevaa 8 vuotta presidenttinä sekä Obaman antikristillistä hallintakautta........näitä olen mielessäni pohtinut..... :geek:
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1986
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: 6 Profetiaa/näkyä, ja sanomaa Herralta / Troy Black

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Valitettavasti tämän henkilön, Troy Black, eräs "profetia" ei toteunut sellaisena kuin hän sen esitti, koskien suurta myrskyä Alaskassa tämän vuoden toukokuussa, ja sen seurauksena kuljetus-/liikenneyhteyksien pettämistä.

Koska profetia EI TOTEUTUNUT, olen velvollinen kyseenalaistamaan tämän profetia-palstalle tuomani Troy Blackin profetian/at.

Jos kellä palstalaisella on tiedon tai viisauden sanoja Jumalalta koskien tätä "6 Profetiaa/näkyä"-viestiä, niin kerro meille mitä Jumala tästä viestistä ja sen uskottavuudesta sanoo. Kiitos.

Ps. Pidän silti tämän ihmisen persoonasta.


Tässä on linkki profetiaa, 30.3.2021, joka ei siis toteutunut ; https://www.youtube.com/watch?v=XpDjbZfldBM

Pss.Tuossa videossa on kommentointi mahdollisuus jälkikäteen otettu pois. Ilmeisesti syynä ihmisten kysymykset ja kyseenalaistamiset väärästä profetiasta.

------------------

Laitan vielä asiaan liittyvän aiemman keskusteluketjun siitä kuinka tulisi toimia vääriksi osottautuneiden "profetioiden" kanssa ;

viewtopic.php?f=1&t=2095
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1986
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: 6 Profetiaa/näkyä, ja sanomaa Herralta / Troy Black

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Tällä videolla, 14.6.2021 , Troy Black selittää miksi jokin profetia ei toteudu/toteutunut. En katsonut kuin pätkiä. :(
https://www.youtube.com/watch?v=V3bSGkg28TI

Kuulosti asian "pyörittelyltä", selittelyltä, voi olla että olen tulkinnassani väärässä ,mutta harkitsen tämän laittamani viestin poistamista. :|
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1986
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Väärät "profetiat"

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

:geek:
:geek:

Laitan tähän ketjuun profetioita, jotka pystyy osoittamaan vääriksi,tai "jostain syystä toteutumattomiksi".

Ketjun tarkoitua on olla myös muistutuksena, etteivät jokainen "profetia" ole todellakaan Jumalalta. Jokin väärä-profetia saattaa olla esim. ihmisen omaa sielullista tarinointia, ja henkilö saattaa aivan vilpittömästi luulla puhuvansa Jumalalta saatua profetiaa. Sitten on tietoisesti kerrotut valhe-profetiat, näitä on selvä vähemmistö kaikista vääristä-profetioista.

:geek:
:geek:
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Lukittu