Heidän salaisuutensa on paljastunut

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Heidän salaisuutensa on paljastunut

Viesti Kirjoittaja korhosam »

https://www.raptureready.com/2020/04/26 ... y-rob-pue/
Heidän salaisuutensa on paljastunut
Their Secret is Out

By Rob Pue, April 26, 2020

Näyttää, että kansalaiset ovat käymässä levottomiksi. Viimeisen viikon aikana olemme nähneet kansalaispatrioottien kokoontuvan puolustamaan vapauttaan useissa osavaltioissa täällä Yhdysvalloissa. Se alkoi Ohio'n Columbus'in valtiopäivätalolla huhtikuun 13. päivänä – kuukausi siitä, kun presidentti Trump julisti koronavirusta koskevan kansallisen hätätilan. Ohio on siitä lähtien jatkanut useilla joukkokokouksilla ja mielenosoituksilla.

Tuhannet Michigan'in Lansing'in kansalaiset tekivät saman kaksi päivää myöhemmin vaatien loppua valtionsa "pysykää kotona" -määräyksille. Siitä lähtien olemme nähneet joukkokouksia, protesteja ja mielenosoituksia kaikkialla Yhdysvalloissa --Tennessee, Kentucky, Illinois, Wisconsin, Missouri, Pennsylvania, Maine, New York, Colorado, Texas, Nevada ja Kalifornia -- mainitakseni vain joitakin valtioita. Odotan niitä tulevan sitä enemmän, mitä pitempään tämä kansallinen ”sulkeminen” jatkuu. Ja me emme ole yksin ... kuten Washington Post raportoi 20. huhtikuuta:

"Vaikka jotkut maat poistavat alustavasti koronavirusrajoituksia, yli puolet maailman väestöstä ovat edelleen jonkinlaisen pakollisen sulkemisen alaisia ja hallitukset kohtaavat painostusta helpottaa sulkemisia. Mielenosoituksia on puhjennut Pariisista ja Mumbaihin, Beirutiin ja Bagdadiin ja joukkokokoukset, jotka vaativat loppua määräyksille pysyä kotona, leviävät kaikkialla Yhdysvalloissa."

Uskon, että amerikkalaiset ovat alkaneet ymmärtää, että tämä olikin suuri huijaus, koska TOTUUDEN kertovia uutisia ja tietoa on julkaistu vaihtoehtoisten -- eikä valtavirran - medialähteiden kautta. Olemme saaneet tietää syvistä, pimeistä yhteyksistä tri. Anthony Fauci'n, Bill Gates'in ynnä muiden välillä, jotka tarkoituksellisesti orkestroivat maamme reaktion tähän "Suunniteltuun Demiaan (Planned-Demic)” ja olemme saaneet tietää, kuinka tätä kaikkea SUUNNITELTIIN ja hypotetisoitiin yli 10 vuoden ajan. Jopa Fauci itse “ENNUSTI” – aina vuodesta 2017 -- että Donald Trump'in olisi selvittävä jonkinlaisen ”yllättävän” epidemian hoidosta ensimmäisen kautensa aikana Valkoisessa Talossa. Viimeinen suunnittelukokous pidettiin viime vuoden lokakuussa ja sitten virus päästettiin irti.

Jo pienellä määrällä tutkimista verkossa voit löytää paljon uskottavia todisteita TODELLISISTA, luotettavista ja totuudenmukaisista lähteistä, jotka osoittavat ilman epäilyksen häivää, että olemme keskellä sosialististen globalistien Syvän Valtion suunnitelmaa NWO:n tuomiseksi. Heidän salaisuutensa on paljastettu. Mutta jos heidän suunnitelmansa toteutuu, Amerikka ei voi jäädä vapaaksi. Globalistisen liikkeen TÄYTYY niellä se. Olemme tällä hetkellä RATKAISEVASSA vaiheessa!

Ja sinun on parempi uskoa, että he aikovat taistella niin pitkään ja kovasti, kuin voivat pitääkseen meidät kaikki suljettuina -- ja valvottuina… “saadakseen ajattelumme kohdalleen”. He tarvitsevat jokaisen yhtä säyseänä kuin lammas, pelästyneenä ja peläten ja odottaen, että Iso Hallitus saa sen tuntemaan turvallisuutta – ja pitämään turvassa. Itse asiassa saatamme nähdä vielä tiukempien rajoitusten asettamisen, kun he vahvistavat hyökkäystään Amerikkaa vastaan väärillä uutisilla ja pelolla. Ehkä jopa siihen pisteeseen, että ihmisiin tartutetaan tarkoituksellisesti jopa tappavampi sairaus, että ihmiset pelkäisivät. Inhoan jo vihjata, että se voi olla mahdollista, mutta nämä ihmiset ovat pahoja.

Äläkä erehdy, paholaisen joukkue pelaa voittaakseen ja he ovat ajatelleet tämän erittäin hyvin läpi… he ovat ajaneet tietokonemalleja ja simulaatioita sekä järjestäneet symposiumeja ja aivoriihiä pohtimaan jokaista reaktiotamme tähän ns. ”karanteeniin”. Heillä oli jopa melko hyvä arvaus siitä, kuinka kauan kestäisi, ennenkuin ihmiset alkaisivat panna hanttiin ja siinä me olemme nyt.

Jotkut teistä ehkä ajattelevat, että olen hullu salaliittoteoreetikko ja että jostakin syystä TÄLLÄ KERTAA hallituksemme ja valtamedia todella kertovat meille totuuden – onhan kaikella oltava ensimmäinen kertansa, eikö niin? Mutta ei. Kuten olen aiemmin todennut, tämä oli ”SUUNNITELTU-Demia.” Ainoa asia, joka heillä ehkä meni pieleen, on, että virus ei ehkä ollut niin tappava, kuin he toivoivat.

Kaksi viikkoa sitten Valkoisen Talon Coronavirus -työryhmän mukaan piti olla Amerikan historian pahin viikko. Meitä kehotettiin odottamaan, että silloin tapahtuu 100 000 - 240 000 KUOLEMAA -- ei ”positiivisia testejä”, vaan todellisia kuolemia. Se ei tietenkään toteutunut. Mutta se kuulosti tuolloin aika pelottavalta ja piti monet kotona kyyristelemässä.

Mutta nyt potaska riittäköön. Nautimme vapaudestamme amerikkalaisina ja vapauden antoi meille JUMALA, ei hallitus. Joten mitä tulee siihen, kuinka kauan tätä kestää, niin luulen, että kaikki riippuu siitä, mitä amerikkalaiset TEKEVÄT. Jos suostumme heidän perustuslain vastaisiin vaatimuksiinsa ja noudatamme tyrannien ja salaliittolaisten käskyjä, niin tämä ei lopu KOSKAAN, vaan muuntuu hirveäksi uudeksi todellisuudeksi monien jonottaessa innolla ID 2020 -seurantakoodiansa, joka lisätään joukko-”rokotukseen" – heidän hyvinvointitarkastuksensa myötä. Mutta jos Amerikan kansalaiset jatkavat nousuaan ja puolustavat perustuslakimme ensimmäisen korjauksen suomia oikeuksiamme, meillä VOI olla vielä mahdollisuus.

Näethän, että se mitä nyt tapahtuu maassamme, on laitonta! Hallitus on selvästi ylittänyt valtansa. Lukekaamme ensimmäisen korjauksen suomat oikeutemme yhdessä: ”Kongressi ei saa antaa lakia koskien uskonnon vahvistamista, tai sen vapaan harjoittamisen kieltämistä; tai puheen tai lehdistön vapauden supistamista; tai ihmisten oikeutta rauhallisesti kokoontua ja vedota hallitukseen epäkohtien korjaamiseksi.”

Meillä Amerikassa on tänä päivänä PALJON epäkohtia ja meillä on oikeus vedota hallitukseemme näiden epäkohtien korjaamiseksi. Alkaen siitä tosiasiasta, että kaiken tämän alkamisen jälkeen meillä on useissa valtioissa ollut valta-hulluja kuvernöörejä, jotka yrittävät repiä perustuslailliset oikeutemme - kuten Nancy Pelosi teki repiessään State of the Union -puheen -- ja tekevät omiaan selvästi rikkoen lakeja. He selviävät siitä vain, koska ihmiset ovat tietämättömiä oikeuksistaan ja laista.

Amerikkalaiset ovat myös kyllästyneitä kaikkien näiden rajoitusten tekopyhyyteen. Vaikka useimmat yritykset joutuvat pysymään suljettuina -- jopa pienet yritykset, joiden rakennuksissa tai toimistoissa on harvoin yli kuusi ihmistä kerrallaan -- muiden sallitaan toimia vapaasti. Walmart saa toimia vapaasti, mutta meille on kerrottu, että hiusten leikkauttaminen on nyt laitonta. Alkoholijuomien ja marihuanan myymälöiden katsotaan olevan välttämättömiä yrityksiä, mutta kirkkojen on pysyttävä suljettuina. Viinakauppojen ja marihuanan jakamoiden katsotaan olevan ”välttämättömiä yrityksiä,” mutta kirkkojen on pysyttävä suljettuina. Olen aika masentunut nähdessäni niin monien kirkkojen vain tottelevan tyrannimaista komentoa "ylhäältä" ja sulkevan ovensa senkin jälkeen, kun olemme saaneet selviä todisteita, että tämä "pandemia" ei ole LÄHESKÄÄN niin tappava ja vakava, kuin mitä meidät johdettiin uskomaan. Tavanomainen flunssapöpö on pahempi joka vuosi.

Kuten olen aiemmin todennut, sairaalat kaikkialla maassamme EIVÄT ole täynnä COVID-19-potilaita ja se on TOTUUS. Suurin osa on tyhjiä ja lomauttamassa henkilökuntaa, koska EI OLE minkäänlaisia potilaita. Niiden käskettiin perua kaikki valinnaiset leikkaukset ja pysyä auki vain hätätapauksille. Ne komennettiin tekemään tilaa koronaviruspotilaille, jotka olivat hukuttamaisillaan järjestelmän. Silti alueellamme yksi paikallinen sairaala on juuri sulkenut 16 alueellista klinikkaansa, koska jälleen: potilaita EI OLE.

Tuon viimeisen lokakuussa 2019 toteutetun ”läpiajoharjoituksen” nimellä ”Event 201” aikana keskusteltiin erityisesti kirkkojen reaktiosta. Päätettiin, että ”uskon johtajat” on ”pandemian” skenaariossa tuotava ”alukselle” varhaisessa vaiheessa, koska he ovat luotettuja yhteisöjohtajia. Ja aivan kuten he suunnittelivat, hallitus käski kirkkojen sulkea ja ne sulkivat kuuliaisesti.

Koska olen uskaltanut kyseenalaistaa koko virallisen narratiivin, lukemattomat tunnustavat kristityt ovat syyttäneet minua piittaamattomuudesta, vastuuttomuudesta ja kapinan lietsomisesta ihmisten keskuudessa. Asia ei ole ollenkaan näin ja jos TUNTISIT minut, niin TIETÄISIT sen. Toisin kuin useimmat amerikkalaiset, en saa suurinta osaa uutisista ja tiedostani valtamediasta. Suurin osa tiedostani tulee suoraan omien alojensa asiantuntijoilta, ”sisäpiiriläisiltä,” jotka olivat todella SIELLÄ, kun kaikki tämä suunniteltiin, lääkäreiltä, jotka tietävät TODELLISET luvut. Näen, kuinka meitä kansakuntana tarkoituksella manipuloidaan ja kuinka kaikki tämä loukkaa rajusti niin monia.

Ymmärrätkö, että suurin osa amerikkalaisista elää kädestä suuhun? Monet tekevät useampaa kuin yhtä työtä saadakseen rahat riittämään. Ja suurin osa amerikkalaisista on ollut poissa työstä nyt jo yli kuukauden. Ei työtä, ei tuloja. Olen puhunut monille, jotka ovat ensimmäistä kertaa elämässään joutuneet YRITTÄMÄÄN kirjautumista työttömiksi, mutta JÄRJESTELMÄ on niin ylikuormitettu, että se on lähes mahdotonta. Jos soitat, niin odottaminen puhelimessa kestää tuntikausia ja myös verkon kautta kirjautuminen kestää tunteja ja sitten koko homma vain kaatuu.

Ymmärrätkö sitä tuskaa ja myllerrystä, jossa niin monet pienyritysten omistajat ovat nykyään, koska hallitus on pakottanut heidät sulkemaan ovensa? Tunnen monia sellaisia, jotka eivät koskaan pysty avaamaan uudelleen. Parhaissakin olosuhteissa on tarpeeksi vaikeaa pyörittää yritystä, maksaa työntekijöille, noudattaa kaikkia säännöksiä ja maksaa kaikki raskaat verot - ja yrittää parhaasi ansaitaksesi voittoa. Mutta nyt olla pakotettu sulkemaan ilman mitään kunnon syytä ... ellei tämä ole vakava ylireaktio hallitukselta, niin en tiedä, miksi sitä pitäisi kutsua.

Ja tunkeutuminen ihmisten elämään kaiken tämän kautta on jo ollut kauhistuttavaa. Monissa osavaltioissa hallitus käyttää DRONEJA ihmisten valvomiseen. Vihjelinjat ja verkkosivustot on otettu käyttöön, jotta ihmiset voivat ilmoittaa naapureistaan lainvalvojille, jos he heidän mielestään eivät noudata ”sosiaalista etäännyttämistä.” Meidän valtiossamme harhaanjohdettu ja paha kuvernöörimme yritti muuttaa kevään vaaliemme sääntöjä viime hetkellä -- tekemällä niistä vain "posti-äänestysvaalit." Kun se ei onnistunut, hän yritti lykätä vaaleja, mutta korkein oikeus kumosi sen. Vaalimme pidettiin normaalisti ja kaikki meni hienosti.

Mutta NYT, minun mielestäni "kostona" siitä, ettei voinut sekoittaa vaalejamme, hän on antanut toimeenpanomääräyksen JATKAEN "Turvallisempaa Kotona" -karanteeniamme toukokuun loppuun. (Hän ei voi tehdä sitä laillisesti, mutta yrittää). Hänen mukaansa ei voida tietää, kuinka moni sai viruksen lähtessään äänestämään 7. huhtikuuta. Vitsailetko? Silti ihmiset ovat tervetulleita vaeltelemaan Walmart'issa tai paikallisessa viinakaupassa niin kauan ja usein, kuin haluavat ja HE eivät ole vaarassa?

Hän muuten yritti myös ylittää valtansa kieltämällä ihmisiltä vierailut vanhusten luona, vaikka sellaiset vierailut tapahtuisivat vain heidän läheistensä kotien ikkunoiden läpi ... lastenlapset eivät voineet lakia rikkomatta värittää kuvaa ja viedä sitä isoäidin taloon näyttääkseen sitä hänelle ikkunan läpi. Eräässä toisessa tarinassa muutamat valppaat naapurit kutsuivat poliisin 5-vuotiaan syntymäpäivien takia, koska paikalla oli yli 10 lasta.

Seurakuntiin, jotka yrittävät pitää tilaisuuksia -- jopa ”läpi-ajo” -sellaisia -- kohdistetaan aktiivista vainoa. Heillä on poliiseja, jotka jakavat ihmisille sitaatteja laista, sekä 14 päivän karanteenimääräyksiä jo ajamisesta seurakunnan pysäköintialueelle, vaikka eivät edes poistuisi autostaan! Tämä on mieletöntä!

Mutta näennäinen satunnaisuus sen suhteen, minkä sallitaan pysyä auki ja minkä on pakko sulkea, ei ole ollenkaan satunnainen. Tavoitteena on varmistaa, että KRISTITYT tietävät "paikkansa" ja että heidät koulutetaan tottelemaan hallitusta kyselemättä. Tavoitteena on tuhota pienyritykset ja perheviljelijät samalla rakentamalla isoja tavarataloja ja verkkoyhtiöitä. Tavoitteena on murtaa tavallisten amerikkalaisten selkä – ja tahto – niin että inokkaasti odotamme hallitukselta ylläpitoamme ja selviytymistämme.

Mutta amerikkalaiset ovat saaneet tarpeekseen ja alkavat panna hanttiin. Useimmat tietävät jo tähän mennessä, että tämä kaikki on ollut huijaus -- globalistien juoni hallita ja manipuloida väestöä alistumaan. Näimme Kiinasta tulevia propagandavideoita, kun tämä kaikki alkoi. Mutta nyt tiedämme -- vaihtoehtoisten uutiskanavien ja kansalaisraportoijien kautta -- että näimme vain, mitä ”vallassa olevat” halusivat meidän näkevän. Joten kun varoitus tuli rannoillemme, olimme halukkaita tekemään yhteistyötä kaikkien turvallisuuden ja hyvinvoinnin puolesta. Mutta nyt, kun monet amerikkalaiset tietävät ja ymmärtävät totuuden, olemme vihaisia ja kyllästyneitä valheisiin, manipulointiin ja peleihin.

On aika avata Amerikka jälleen. Meidän on tehtävä se nyt. Kun on terveyskriisi, ei KOKO yhteiskuntaa saa asettaa karanteeniin. Siinä ei ole mitään järkeä. Sairaat asetetaan karanteeniin. Se on raamatullista. Katso luvusta 3.Moos. 13, kuinka yhteiskunta suhtautui pitalisiin. He asettivat karanteeniin SAIRAAT – eivät KOKO MAAILMAA.

Jumala työstää kaikki nämä asiat yhdessä hyväksi. MINUN rukoukseni on, että kaiken tämän kautta keskiverto ahkerat amerikkalaiset -- JA ERITYISESTI KRISTITYT – oppivat, että he VOIVAT ottaa maansa takaisin. He VOIVAT puolustaa perustuslaillisia ja Jumalan antamia oikeuksiaan. He VOIVAT puhua tyranniasta ja ison hallituksen tunkeutumisesta elämäänsä. On oikein kutsua pahaa ”pahaksi” ja hyvää ”hyväksi.” Meidän ei enää TARVITSE hyväksyä kaikkia väärinkäytöksiä, joita sielujemme vihollinen on pakottanut meille ”ns. lainsäädännön” kautta. Toivon ja rukoilen, että opimme sen tästä. Koska se TULEE menemään vain toisella kahdesta tavasta: joko vahvistamme itsemme ja sanomme pahalle "EI" ... tai annamme periksi pahalle ja annamme sen tuhota itsemme.

”"Nyt on aika kaikkien hyvien ihmisten tulla maansa avuksi."

www.WisconsinChristianNews.com
Seuraaja
Viestit: 160
Liittynyt: 03 Joulu 2019, 07:12

Re: Heidän salaisuutensa on paljastunut

Viesti Kirjoittaja Seuraaja »

Amen. Tämä sama herääminen tänne koti-Suomeen.
Älä anna sinuas voitettaa pahalta, vaan voita sinä paha hyvällä. (Room. 12:21) Biblia 1776
Seuraaja
Viestit: 160
Liittynyt: 03 Joulu 2019, 07:12

Re: Heidän salaisuutensa on paljastunut

Viesti Kirjoittaja Seuraaja »

WHO ja Bill ja Melinda Gates-säätiö ovat tiukassa kimpassa. WHO on mallintamassa Covid-19 pandemiaa ja ennakoimassa suuria kuolleisuuslukuja. B&M Gates taas rahoittavat WHO:ta ja ID2020-hanketta sekä rokotetutkimusta COVID-19 virukseen. Erikoista on, että monien asiantuntijoiden mukaan on mahdotonta tuottaa rokotetta RNA-virukseen. Mutta muun muassa Tampereen yliopisto sai juuri Bill ja Melinda Gates -säätiöltä muistaakseni miljoonan rokotteen kehittämiseen.
Älä anna sinuas voitettaa pahalta, vaan voita sinä paha hyvällä. (Room. 12:21) Biblia 1776
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1010
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: Heidän salaisuutensa on paljastunut

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

-
Vastaa Viestiin