Ympäristön asettaminen pedonmerkille

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Ympäristön asettaminen pedonmerkille

Viesti Kirjoittaja korhosam »

https://www.raptureready.com/category/nearing-midnight/
Ympäristön asettaminen Pedonmerkille
The Environment Is Set on the Mark of the Beast

by Todd Stradberg, April 26, 2020

Koronavirus-pandemia on saanut monet profetian tutkijat pohtimaan, johtavatko maailman hallitusten ponnistukset viruksen torjumiseksi Pedonmerkin toteutumiseen. Jos he aikovat saada kaikki planeetan kansalaiset jonottamaan rokotteen saamista, niin se olisi sopiva aika jakaa myös mikrosiruimplantti, joka kytkisi heidät 666-rahasysteemiin.

Microsoftin perustaja ja miljardööri ”filantrooppi” Bill Gates on laillisesti eronnut vanhasta yhtiöstään, mutta molemmat yksiköt (Microsoft ja Gates-säätiö) ovat sitoutuneet tehtävään, jossa voivat toimia yhdessä. Gates yrittää toteuttaa kauan odotetun pakollisen rokotusohjelmansa. Gates taistelee kauan odotetun pakollisen rokotusohjelmansa toteutumiseksi ja mikä olisikaan parempi katalysaattori sen toteutumiseksi, kuin Wuhanin koronavirus (COVID-19) -kriisi?

Microsoft on kehittänyt laitteen, joka voi lisätä seurantakoodin massarokotukseen. Se on vuorovaikutuksessa ihmiskehon pulssin, lämpötilan ja aivoaaltojen kanssa, niin että voidaan ryhtyä ostamaan ja myymään kryptovaluuttaa. ID2020-implantti olisi vuorovaikutuksessa tietokoneverkkosysteemin kanssa. Kummallista, mutta tämän Microsoft-patentin julkaisunumero on # WO2020060606. Mitä tarkoittaa WO? Voisiko se olla World Order? WO/2020/06/06/06.

Uutisia Gates'ista ja mahdollisesta rokotteesta uudelle koronavirukselle on kiertänyt viikkojen ajan some-foorumeilla. Gates sai pallon liikkeelle maaliskuun puolivälissä osallistuessaan Reddit “AMA” (“Ask me anything”) Q&A -tapahtumaan, jossa hän kannatti kansallista seurantajärjestelmää koronavirukselle ja ”joitakin digitaalisia varmenteita osoittamaan, kuka on toipunut tai testattu hiljattain, tai sitten kun meillä on rokote, kuka on saanut sen.”

Scientific American kertoi joulukuussa, että Gates oli rahoittanut ponnistuksia sellaisen näkymättömän musteen luomiseksi, joka voisi mennä ihmisen ihoon, että nähtäisiin, kuka on rokotettu. Massachusetts Institute of Technology'n bioinsinööri sanoi, että muste voisi antaa tietoa, joka on hyödyllistä taudin torjunnassa ympäri maailman todeten: "Ellei meillä ole hyvää tietoa, taudin hävittäminen on todella vaikeaa."

Media Matters'in katsauksessa todettiin, että salaliitoteoria näytti saavan alkunsa 17. maaliskuuta, kun eräs YouTube-video viruksesta luonnehti "virheellisesti" Gates'in työtä jäljitettävän rokotustiedon kehittämiseksi "globaalin ID-tunnuksen istuttamisena kaikkiin" ja vertasi sitä holokaustin uhrien tatuoimiseen.

Newsmax'in Valkoisen Talon kirjeenvaihtaja Emerald Robinson väitti äskettäin, että Gates haluaa käyttää ”rokotteita ihmisten jäljittämiseen,” kun taas Fox News -juontaja Laura Ingraham -- joka on tavannut Trump'in keskustellakseen koronaviruksesta – tviittasi, että Gates ym. ”globalistit” haluavat käyttää siihen kriisiä. Gates'in nimi näkyi mielenosoituskylteissä, joiden tarkoituksena oli kritisoida Ohio'n sosiaalista etäännyttämismääräystä, kun taas entinen Trump'in neuvonantaja Roger Stone syytti Gates'iä, että hän haluaa "mikrosiruttaa" ihmisiä.

Trump'ia kannattavat tunnetut henkilöt ja Trump'in Valkoisen Talon vieraat ”Diamond and Silk” ovat myös ajaneet Gates'iä koskevaa salaliitto-teoriaa tviittaillen, että Microsoftin perustaja toimii salaisessa ”agendassa” ”maailman hallitsemiseksi rokotteilla” ja vannoen olla ottamatta mitään koronavirusrokotetta, jossa Gates on osallisena.
Liberaali media ei koskaan puhu näistä Gates'iä koskevista tiedoista, joten harvat tietävät hänen agendastaan. Koska ihmisillä olisi oltava ymmärrys Raamatun profetiasta tietääkseen jäljitettävän rokotteen vaarat, useimmat pitävät sitä hyvänä ideana.

Suuri osa nykyisestä teknologiasta voi käydä hyvin vaaralliseksi vapauksillemme, jos sitä käyttää despoottinen hallitus. Apple ja Google työskentelevät yhdessä Coronavirus Tracking App -sovelluksen kanssa. Älypuhelimet vaihtavat jo tunnistusmerkkivaloja automaattisesti keskenään. Jos jonkun koronavirustesti on positiivinen, sovellus lähettää viestin kaikille älypuhelimille, jotka ovat olleet kontaktissa kyseisen henkilön kanssa. Apple ja Google sanovat, että sovellus on alussa vapaaehtoinen; se ei ole vapaaehtoinen sen jälkeen, kun se on rakennettu käyttöjärjestelmän ohjelmistoon.

Pedonmerkki ei ole enää jotakin tulevaisuudesta. Uskon, että Kiinan sosiaalinen luottopistesysteemi on toimiva malli Pedon luvulle. Siinä vaiheessa, kun Antikristus tulee virallistamaan sen, maailma hyväksyy avoimesti taloudellisen orjuutensa.

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18).

— Todd