Koronavirus tuo suuren heräämisen

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Koronavirus tuo suuren heräämisen

Viesti Kirjoittaja korhosam »

Koronavirus tuo suuren heräämisen
The Coronavirus Will Usher in a Great Awakening

by Michael D. Evans


Tämä on käännös Mike Evans'in sähköpostista.

Dear Samuel,


Jumala on antanut minulle sanan, joka on saanut minut polvilleni.

Kun työskentelin tämän ilmoituksen parissa, jonka Jumala antoi sydämeeni, otin vanhan Raamatun ja käsinkirjoitettu muistiinpano putosi sen välistä. Se oli tapaamisesta David Wilkerson'in kanssa Dallas-Fort Worth'in lentokentän lähellä Embassy Suite'sa eräänä tiistaina vuonna 1986, kun söimme aamiaista. Hänen kirjoittamansa kirje oli osoitettu pastori Richard Dortch'ille, joka pyöritti PTL:ää Jim Bakker'in alaisena. (PTL = Praise The Lord).

Siinä sanottiin: ”12 kuukauden kuluessa tämän kirjeen päiväyksestä Jumalan tuomio lankeaa PTL:lle. Te harjoitatte haureutta tiilen ja kiven kanssa. Paetkaa nyt ja tehkää parannus. Lepakot lentävät tyhjän rakennuksen läpi.”

Täsmälleen 12 kuukautta tuosta päivästä Charlotte Observer kertoi PTL:n skandaalista. Siinä tapaamisessa vuonna 1986 tohtori Wilkerson sanoi minulle jotain muutakin:

”Näen vitsauksen (plague) tulevan maailmaan ja baarit, kirkot ja hallitus suljetaan. Vitsaus iskee New York'iin ja ravistaa sitä, kuin ei koskaan ennen. Vitsaus pakottaa rukoilemattomat uskovat radikaaliin rukoukseen ja Raamattujensa pariin ja parannus tulee olemaan Jumalan miehen huuto saarnatuolista. Ja siitä tulee kolmas suuri herääminen, joka pyyhkäisee Amerikkaa ja maailmaa.”

Jos haluat katsoa koko saarnan, niin napsauta tätä: https://www.youtube.com/watch?v=1H4EwymqPiE

Voit ladata tämän Mike Evans'in saarnan ja Wilkerson'in profetian kirjoitettuna napsauttamalla tätä: Dr. Mike Evans Message and Dr. Wilkerson Prophecy.pdf

Suurlähettilääsi Jerusalemissa,

Michael David Evans

Evans'in viestissä on lopuksi vielä kohta Jes. 26:20-21, joka Pauli Rahkosen mukaan pitäisi kääntää näin:

Lähde kansani ja tule kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt. Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä."
—Jes. 26:20-21

Suomentajan mieleen tulee 2.Tess. 2:3: Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus (lähtö) ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi. Sana luopumus tulee alkutekstin sanasta apostasia – lähtö. Kaikki KJV:tä vanhemmat englantilaiset käännökset käyttävät sanaa departure.

Let no man deceiue you by any meanes: for that day shall not come, except there come a departing first, and that that man of sinne be disclosed, euen the sonne of perdition (2.Ts. 2:3, Geneva Bible 1587).

KIINNITTÄKÄÄ TURVAVYÖT, LÄHTÖ ON LÄHELLÄ!
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4496
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Koronavirus tuo suuren heräämisen

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Nää Suomen maskit on maksanu välittäjälle Kiinasta orjatyönä suurin piirtein 0,02 centtiä kappale ja se on myyny näitä oliko joku 0,40 senttiä kappale. Myyjä tilasi uuden Bentleyn.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006477026.html
Jyrki
Valvoja
Viestit: 602
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Koronavirus tuo suuren heräämisen

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

https://i.pinimg.com/originals/a7/50/f0 ... 16bee4.jpg
Kuva

https://www.fozmuseum.com/wp-content/up ... G_1310.jpg
Kuva

Mike Evansin videoon liittyen. Suhtautuisin varauksella Donald Trumpin lähipiiriin kuuluviin ihmisiin, varsinkin jos kyseessä on hengelliset ja uskonnolliset asiat. Käännätin pätkän Siionin Museon Ystävien (FOZ) artikkelista:
Washington DC - Presidentti Donald Trump sai Siionin ystävät -palkinnon Jerusalemin Siionin ystävien museon perustajalta Dr. Mike Evansilta. Tapahtumaan osallistuivat varapuheenjohtaja Pence, vanhemmat neuvonantajat Jared Kushner ja Ivanka Trump sekä uskonjohtajat, jotka edustavat yli 150 miljoonaa kristittyä maailmanlaajuisesti.

Seremonian aikana tohtori Evans julisti, että: "Yksikään historian presidentti ei ole koskaan rakentanut tällaista liittoa Israelin valtiolle ja juutalaisille, eikä yksikään presidentti ole rohkeasti puolustanut Israelin valtiota maailmanlaajuisesti, kuten te olette, herra presidentti. Presidentti Trumpin historiallinen tunnustus Jerusalemista varmistaa hänen sijaintinsa historiassa ensimmäisenä Yhdysvaltain presidenttinä, joka otti tämän askeleen Israelin valtion perustamisen jälkeen vuonna 1948. "

Siionin ystävien perintökeskuksesta on tullut yksi Israelin valtion keskeisistä instituutioista, jotka vaikuttavat maailmaan ja vahvistavat Israelin suhteita maailmanlaajuisesti vahvistaen samalla Israelin valtion pilareita. Yli 31 miljoonan jäsenen lisäksi maailmanlaajuisesti museo on isännöinyt yli 100 diplomaattia, kuten Yhdysvaltain suurlähettiläs David Freedman, presidentti Rivlin, kymmeniä tuhansia kristittyjen ja juutalaisten johtajia, NBA: n ja NFL: n supertähtiä, johtavia Hollywood-näyttelijöitä ja laulajia, ja siitä on tullut välttämätön paikka Jerusalemissa.
https://www.fozmuseum.com/news-events/w ... ike-evans/

Mike Evansin lisäksi kuvassa näyttää olevan Trumpin "luottopappi" Paula White. "Trump's Faith Advisor Paula White Is Now a White House Staffer | NowThis"

https://www.youtube.com/watch?v=5w0kSkvusjI

Justin Peters varoittaa hänestä ja muista väärän ilosanoman levittäjistä.

https://www.youtube.com/watch?v=ptN2KQ7-euQ

Kriittistä asiaa Trumpista täälläkin (alk. 12:44). Toki on hyvä katsoa koko video. "Donald Trump - pelastaja vai antikristus?"

https://youtu.be/DmcaMjgERic?t=764
Karismaattinen presidentti Donald Trump on sekä vihattu että rakastettu. Häneen uskoo vakaasti suuri kristittyjen joukko. Trumpin valintaa on edeltänyt profetoita, jotka kantavat kristittyjen joukossa. Mutta on myös toisenlaisia äänenpainoja, jotka uskovat vakaasti että Trump on antikristus ja johtaa kansaa harhaan. Onko Trump siis pelastaja maailman pahalta varjohallitukselta vai antikristus, johon valheeseen kristityt lankeavat?
Lähteet: (kts. linkit)
Siunauksin
Jyrki
Hanne

Re: Koronavirus tuo suuren heräämisen

Viesti Kirjoittaja Hanne »

Se trumpetti on ihan sekaisin😂
Vastaa Viestiin