Soros tyrkyttää Kiinaa NWOn johtajaksi

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Soros tyrkyttää Kiinaa NWOn johtajaksi

Viesti Kirjoittaja korhosam »

https://www.raptureready.com/2020/04/09 ... -ungurean/
Soros tyrkyttää Kiinaa NWOn johtajaksi
Soros Touts China to Lead NWO

By Geri Ungurean, April 9, 2020

Melkein kaksi vuotta sitten kirjoitin artikkelin Soros'ista ja hänen suosittelustaan kommunistisen Kiinan Xi Jinping'ille tulevan uuden maailmanjärjestyksen (NWO) johtajaksi.

Lähteeni oli thenewamerican.com ja heidän artikkelinsa on vuodelta 2010. Ystäväni, Alex Newman, on tämän sivuston kirjoittaja ja toimittaja. Vaikka hän ei kirjoittanut tätä nimenomaista artikkelia, hän on heidän säännöllinen kirjoittajansa ja kirjan ”Crimes of the Educators (Kasvattajien rikoksia)” tekijä. Suosittelen tätä silmiä avaavaa kirjaa.

Sivustolta thenewamerican.com (vuonna 2010)

George Soros tyrkyttää Kiinaa NWO:n johtajaksi
Vasemmistolainen miljardööri George Soros jatkaa uutisotsikoissa järkyttävillä näkemyksillään koskien uutta maailmanjärjestystä. Maanantai-iltana Kanadan kansainvälisessä neuvostossa (Canadian International Council), jossa Soros vastaanotti Vuoden Globalisti -palkintonsa, Soros ei vain puolustanut uuden maailmanjärjestyksen muodostamista, vaan sanoi, että Kiinan tulisi olla yksi globaaleista johtajista.
Soros sanoo, että Kiina "on noussut nopeasti etsimällä omia etujaan." (Vaikuttaa siltä, että on syytä huomauttaa, että Soros'in kiitos Kiinalle sen omien tarpeiden priorisoimisesta on hämmentävää, koska hän on kritisoinut Yhdysvaltoja ja kapitalistista taloutta samasta asiasta videosarjan Story of Stuff yhteydessä.)
Vastaanottajaispuheessaan hän lisää: "Heidän on nyt otettava vastuu maailmanjärjestyksestä ja myös muiden eduista."
Soros'in näkemykset muistuttavat hänen lausunnoistaan vuonna 2009 Financial Times'ille, joissa hän julisti, että Kiina syrjäyttää Yhdysvallat uuden maailmanjärjestyksen johtajana ja että Amerikan pitäisi vain hyväksyä se, eikä olla maailman kehityksen tiellä. Seuraus on, että Yhdysvaltain hallituksen ei Soros'in mukaan pitäisi vastustaa dollarin heikkenemistä eikä elintasojen laskemista ja maailmanlaajuisen valuutan käyttöönottoa.
Järkyttävintä oli Soros'in ilmoitus gaalassa: "Kiinalla ei nykyään ole vain vahvempi talous, vaan itse asiassa paremmin toimiva hallitus kuin Yhdysvalloissa."
Selventääksemme, progressiivinen Soros väittää, että Kiinan hallitus - sama, joka tukahduttaa toisinajattelun, pakottaa abortteja kansalaisilleen ja kiduttaa Falun Gong -uskon jäseniä - on paremmin toimiva hallitus kuin Yhdysvaltojen hallitus.
Koska Soros toivoo olevansa mukana uuden maailmanjärjestyksen muotoilemisessa, on osoittautunut olevansa vaikuttavissa rooleissa hallitusten romahtaessa, on maalittanut Yhdysvaltoja "esteenä" uuden maailmanjärjestyksen tiellä ja nyt tunnustaa suosivansa Kiinan hallituksen politiikkaa, niin eikö amerikkalaisten pitäisi olla huolissaan? - source
Veljet ja sisaret, haluan tehdä jotakin hyvin selväksi. En usko, että Kiinan Xi Jinping on Antikristus. Hän ei sovi Raamatun kuvaukseen laittomuuden ihmisestä. Mutta minusta tuntuu silti, että pitäisi olla tiedossa, että Soros näkee Xi'n maailmanhallituksen johtajana. Olen sanonut sen monta kertaa, mutta sanon sen taas: George Soros on yksi PAHIMMISTA ihmisistä planeetallamme.
“Ihmisen sydän aivoittelee hänen tiensä, mutta Herra ohjaa hänen askeleensa” (Snl. 16:9).

Kehotan lukijaa varaamaan aikaa ja katsomaan tätä Alex Newman'in haastattelua. Kuten sanoin, Alex on kirjoittaja / toimittaja sivustolla thenewamerican.com. Tässä haastattelussa Alex puhuu kauhistuttavista seurauksista, jos Kiina johtaisi globalistista uutta maailmanjärjestystä

Alex Newman Interview <click to watch
Katso Kiinan keinoälyuutisten ankkuria (China’s AI News Anchor; yes – this is an AI robot):

China’s AI News Anchor <click to watch

Tässä artikkelini, jonka kirjoitin syyskuussa 2018:

Big Brother Meets Big Data in China: AI on Steroids (Isoveli kohtaa Ison Tiedon Kiinassa: Keinoäly steroideilla)

Kiina on kehittänyt huippukorkean teknologian valvontajärjestelmän tarkkailemaan läheisesti jokaista 1,3 miljardia kansalaistaan. Planeetan kehittyneimmän kasvojentunnistusohjelmiston kanssa Kiinalla on tietokoneita, jotka käyttävät kustakin henkilöstä kerättyjä tietoja algoritmien muodostamiseen luokittelujärjestelmälle.

He kutsuvat tätä järjestelmää "henkilökohtaiseksi luotoksi." He seuraavat, minne ihmiset menevät - mitä ostavat – kenen kanssa ovat ystäviä. He seuraavat heidän rahoitustaan nähdäkseen, ovatko he itse vastuussa menoistaan. Hallitus tietää, ovatko ihmiset mukana seurakunnissa. Periaatteessa Kiinan hallitus tietää kaiken, mitä on tiedettävää jokaisesta henkilöstä.

Kun tietokoneilla on haluttu tietomäärä ja algoritmit ilmoittavat jokaiselle henkilölle ”arvosanan,” niin korkeamman arvosanan omaavat pysyvät turvassa - matalan arvosanan omaavat eivät pysty liikkumaan.

Katso tämä video, joka selittää, miksi Kiina on tällä hetkellä turvallisempi kuin Englanti taistelussa koronaa vastaan:

China Safer than U.K. <click to watch video

Sivustolta bloomberg.com

Peking aikoo arvioida jokaisen asukkaansa käyttäytymisen perusteella vuoden 2020 loppuun mennessä

Kiinan suunnitelma arvioida jokainen 1,3 miljardista ihmisestään sosiaalisen käyttäytymisen perusteella on siirtymässä askeleen lähemmäksi toteutumistaan, kun Peking on valmiina ottamaan käyttöön vuoteen 2021 mennessä ihmisen elinikäisen pisteohjelman, joka antaa henkilökohtaisen arvosanan jokaiselle asukkaalle.

Pekingin kaupunginhallituksen verkkosivuilla maanantaina julkaistun suunnitelman mukaisesti pääkaupunki aikoo yhdistää vuoden 2020 loppuun mennessä useiden osastojen tietoja palkitakseen ja rangaistakseen noin 22 miljoonaa kansalaista heidän toimintansa ja maineensa perusteella. Ne, joilla on parempi ns. sosiaalinen luotto, saavat ”vihreän kanavan” etuuksia, kun taas lainrikkojat tulevat huomaamaan elämänsä vaikeutuvan.

Hallituksen suunnitelman mukaan Pekingin projekti parantaa mustanlistan järjestelmiä siten, että epäluotettaviksi katsotut eivät "pysty liikkumaan ainuttakaan askelta." Xinhua raportoi ehdotuksesta tiistaina, vaikka kaupunginhallituksen verkkosivustolla julkaistu raportti on päivätty 18. heinäkuuta.

Kiina on jo pitkään kokeillut järjestelmiä, jotka luokittelevat kansalaisia palkiten hyvän käytöksen virtaviivaisilla palveluilla ja rangaisten pahat teot rajoituksilla ja seuraamuksilla. Kriitikot sanovat, että tällaiset muutokset ovat täynnä riskejä ja voivat johtaa järjestelmiin, jotka alentavat ihmiset vain vähän raporttikorttia arvokkaammiksi.

Kunnianhimoinen suunnitelma

Pekingin pyrkimykset edustavat kunnianhimoisinta vielä yli kymmenessä kaupungissa, jotka ovat etenemässä vastaavien ohjelmien kanssa. Hangzhou otti käyttöön henkilökohtaisen luottojärjestelmän aiemmin tänä vuonna palkiten "sosiaalisesti myönteiset käyttäytymiset," kuten vapaaehtoistyö ja verenluovutus samalla rangaisten liikennelakeja rikkoneita ja tiskinalaisia maksuja veloittavia. Kansallisen kehitys- ja uudistuskomission mukaan Kiinassa on toukokuun loppuun mennessä estetty huonot luottotiedot omaavia ihmisiä varaamasta yli 11 miljoonaa lentoa ja 4 miljoonaa nopeaa junamatkaa.

Pekingin hallituksen suunnitelman mukaan eri virastot linkittävät tietokannat saadakseen yksityiskohtaisemman kuvan jokaisen asukkaan vuorovaikutuksesta palvelualueella. Ehdotuksessa kehotetaan virastoja, mukaan lukien matkailuala, yritystoimintaa säänteleviä viranomaisia ja passiviranomaisia toimimaan yhdessä.

Yksilöllisen käyttäytymisen seuranta Kiinassa on helpottunut, kun talouselämä tapahtuu verkossa Tencent'in WeChat'in ja Ant Financial'in Alipay'n kaltaisten sovellusten ollessa keskeinen solmu maksujen suorittamisessa, lainojen saamisessa ja kuljetusten järjestämisessä. Tilit on yleensä linkitetty matkapuhelinnumeroihin, jotka puolestaan edellyttävät valtion tunnuksia.

Kiinan kansallisen sosiaaliturvajärjestelmän lopullinen versio on edelleen epävarma. Mutta kun sääntöjä, jotka pakottavat sosiaaliset verkostot ja internet-palveluntarjoajat poistamaan nimettömyyden, pannaan yhä enemmän täytäntöön ja kasvojentunnistusjärjestelmät yleistyvät valvovissa elimissä, niin viranomaiset todennäköisesti huomaavat, että jokainen, internet-toisinajattelijasta junalippupinnariin, on entistä helpompi ottaa kiinni – ja rangaista - kuin koskaan ennen. – source

Lyhyt video Kiinan talouden yleissuunnitelmasta:

China’s Economic Master Plan <click to watch

Satuitko huomaamaan, että Amerikkaa ei mainita yhtenä valtioista, jotka on kutsuttu osallistumaan? Minusta se on hyvin paljastavaa.

Pikakelatkaamme nykyhetkeen.

Sallikaa minun muotoilla tämä kappale luetelmapallukoilla:

George Soros toteaa maailmalle, että Kiinan tulisi johtaa NWO:ta (2010).

Kiina pyrkii täydellistämään jokaista kansalaistaan seuraavan ”sosiaalisen luoton” järjestelmänsä (2018).

Bio-ase (Covid-19) päästetään irti Wuhanissa joulukuun alkupuolella – mikä aloittaa tappavan pandemian, joka vie maailman kansakunnat pysähdykseen.

Maailman kärsiessä globalistit ylistävät Kiinan seurantajärjestelmää keinona hidastaa Covid-19:ta.

Kiinan Xi Jinping pitää puheita, joissa julistaa olevansa paras henkilö johtamaan NWO:ta.

Luettuasi Kiinasta ja siitä, mitä heillä on valmiina kansalaisten valvomiseksi ja arvioimiseksi, niin eikö se näytäkin sellaiselta tekniikalta, jota Antikristus käyttää ahdistuksen aikana? Retorinen kysymys

Lokakuussa 2019 Kiina äänestettiin osaksi YK:n ”ihmisoikeusneuvostoa.” (Mitä ironiaa!)

Toinen asia, jonka huomasin, on vuoden 2020 mainitseminen vuotena, jolloin sosiaalinen luotto on täysin toimiva Kiinassa; ja ”2030” on vuosi, jolloin YK:n ennustama NWO toteutuu.

Vuosi 2020 on nyt, eikä 2030 ole kaukana.

Veljet, näettekö, kuinka palapelin palat sopivat yhteen? Yhdistättekö pisteet?

Nämä ovat miesten ja naisten suunnitelmia. Tiedämme, että Jumala hallitsee. Tämän päivän tapahtumat ovat Herran sallimia.

Mutta tiedämme myös, että olemme näkemässä ajanmerkkejä.

Ja me tiedämme, että OLEMME lopunajassa.

Jumalalla on omat syynsä, miksi Hän sallii kaiken tämän tapahtua.

Sen pitäisi innoittaa meitä! Se merkitsee, että tempaus voi olla käsillä, lähempänä kuin luulimmekaan.

Ikävöimme Hänen ilmestymistään!

Nämä maailmantapahtumat antavat meille myös tilaisuuden kertoa pelästyneille epäuskoisille, mitä todella on tapahtumassa maailmassamme. Voimme osoittaa heille Raamatun profetiaa ja kuinka se toteutuu silmiemme edessä!

Se voi avata oven kertoa Jeesuksen Kristuksen pelastava evankeliumi pelastamattomille!

Aika on lyhyt ja ihmiset kaipaavat epätoivoisesti vastauksia.

Jumala on antanut meille vastaukset Pyhässä Sanassaan!

How Can I Be Saved?

COME LORD JESUS!

MARANATHA!

grandmageri422@gmail.com

Articles at grandmageri422.me