Mitä ihmettä nyt?

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja korhosam »

Mitä ihmettä nyt?
What in the World is Happening?
https://www.raptureready.com/2020/04/12 ... y-rob-pue/

By Rob Pue, April 12, 2020

On sanottu, että "valhe voi kulkea puoliväliin maailman ympäri, kun TOTUUS vielä laittaa kenkiä jalkaansa." Elämme suuren vertaansa vailla olevan petoksen aikaa. Jotkut ovat nyt alkamassa ymmärtää tätä, mutta toiset ovat edelleen sokeita, vaikka TIEDÄMME, että hallitus ja poliitikot valehtelevat meille melkein kaikesta. Ja me tiedämme, että valtamedia on vain globalistien ja uuden maailmanjärjestyksen elitistien jättiläismustekalan indoktrinaatio- ja propagandaelin. Kuitenkin niin monet uskovat edelleen, että JOTENKIN TÄLLÄ KERTAA, hallitus, poliitikot ja media todella kertovat meille totuuden ja että heillä on mielessään vain meidän parhaamme, mitä tulee tähän ”koronaviruspandemiaan.”
En väitä tietäväni tarkalleen, mitä nyt on tapahtumassa. On monta teoriaa, mutta selvästikin jokin tässä ei ole oikein. Et sammuta koko MAAPALLON moottoria ja taloutta sulkien suurimman osan maaplaneetan kansalaisista viruksen takia, joka on osoittautunut paljolti (largely) vaarattomaksi suurimmalle osalle ihmisiä. Asiat eivät ole niin, kuin he haluaisivat meidän uskovan.
TÄMÄN ME TIEDÄMME:
Johns Hopkins -terveysturvakeskus järjesti 18. lokakuuta 2019 yhteistyössä Maailman Talousfoorumin kanssa New Yorkissa ”korkean tason pandemiaharjoituksen” nimeltä ”Event 201.” Tapahtumaan osallistui suurten yritysten toimitusjohtajia, median ja viestinnän ammattilaisia, yritys-, rahoitus- ja talousjohtajia, terveysviranomaisia, YK:n virkamiehiä ja hallitusjohtajia. Keskeisiä toimijoita olivat uuden maailmanjärjestyksen globalistit ja globaalin ”väkiluvun hallinnan” kannattajat. Tämä oli maailmanlaajuisen pandemian SIMULOINTI sen tutkimiseksi, kuinka tällainen katastrofi vaikuttaisi maailmaan taloudellisesti ja sosiaalisesti. Sitä sponsoroivat Bill & Melinda Gates -säätiö, Maailmanpankki, Maailman Talousfoorumi, USA:n taudinhallintakeskus (CDC) YK:n säätiö, NBC yleisradiotoiminta, Bloomberg-säätiö ja Keskustiedusteluvirasto - eli CIA. Tutkittu pandemian tyyppi oli CORONAVIRUS.
Samana päivänä, kun tapahtuma 201 alkoi, maailman sotilaalliset kisat alkoivat Kiinan Wuhanissa.Tämä oli ”olympialaistyylinen” urheilutapahtuma armeijoiden aktiivijäsenille eri puolilta maailmaa kilpailla urheilutapahtumissa. Ja YK: lla oli erittäin laaja läsnäolo näissä kisoissa. Muuten Yhdysvallat sijoittui 35. palkintosijalle 56 maasta. Kiina tuli ensimmäiseksi ja Venäjä toiseksi.
Lisäksi jostakin syystä vuonna 2019 oli toimitusjohtajien joukkolähtö yrityksistään. Kaikkiaan 1480 toimitusjohtajaa erosi viime vuonna ja lisäksi lähes 300 erosi tammi- ja maaliskuun välisenä aikana tänä vuonna. Näyttää, että he tiesivät jotakin, mitä me emme tienneet.
Tiedämme myös, että Kiina on kuumeisesti luonut taloudellisia, diplomaattisia ja sotilaallisia liittoja maailman maiden kanssa, mukaan lukien Meksiko ja monia Keski- ja Etelä-Amerikan maita. Monissa näissä maissa on tällä hetkellä paikalla Kiinan armeijan joukkoja, jotka kouluttavat ja rahoittavat heidän asevoimiaan.
Ja tiesitkö, että 200 italialaista yritystä on nyt kiinalaisten omistajien määräysvallassa ... ja kiinalaiset sijoittajat ja yritykset omistavat nyt enemmistön 2400 yhdysvaltalaisessa yrityksessä? Lisäksi Kiina omistaa Yhdysvalloissa 150 000 eekkeriä ensiluokkaista viljelysmaata.
Kuulemme usein sanan ”pandemia,” mutta mikä tarkalleen ottaen ON ”pandemia?” Pandemia julistetaan, kun sairaustartunnoista yli 12% johtaa kuolemaan. Seuraavassa koronaviruksen nykyiset tilastot:
Euroopassa kuolleisuusaste on 0,4%, paitsi Italiassa, jossa se kävi 6%:ssa ja on nyt laskussa. Virallisten raporttien mukaan 99 prosenttia Italiassa kuolleista - kuolema johtuen viruksesta - olivat 80-vuotiaita tai vanhempia ja heillä oli jo muita taustalla olevia sairauksia. Kiinan kuolleisuusaste viruksesta oli korkeimmillaan 3 prosenttia, mutta sen on nyt ilmoitettu olevan alle 0,7 prosenttia. ITSE tohtori Anthony Fauci kirjoitti 26. maaliskuuta lehdessä New England Journal of Medicine, että koronaviruksen vaikutukset olisivat huomattavasti vähäisempiä kuin normaalin influenssaviruksen kuolleisuuden ollessa alle 0,1%. Joten miksi nyt kaikki tämä hysteria ja ylireaktiot?
Olen tutkinut kaikkea tätä laajasti ja MINULLA ON numerot; mutta tilan puutteen vuoksi jätän tutkimuksen ja matematiikan sinulle. Mutta riittäköön, kun sanon, että 4. huhtikuuta alkaen koronavirukseen kuolleita on maailmanlaajuisesti ollut alle 0,5% tartunnan saaneista. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että vain 2% 19-vuotiaista ja sitä nuoremmista saa COVID-19:n; 12% keski-ikäisistä saa sen; ja vain 24% 80-vuotiaista. tai sitä vanhemmista. saa sen, joista USEIMMILLA on jo muita sairauksia.
JOTEN, MIKÄ ON OLLUT VASTAUKSEMME TÄHÄN?
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa on periaatteessa lukittu. Kaikki yritykset, joita pidetään ”ei-välttämättöminä,” on pakotettu sulkemaan. Täällä Amerikassa on toteutettu dramaattisia toimenpiteitä varmistamaan ”sosiaalinen etäännyttäminen,” mikä tarkoittaa, että useimmissa paikoissa yli kymmenen ihmisen kokoontuminen on kielletty, jopa ulkona. Joissakin valtioissa yli kahden ihmisen ryhmät on kielletty. Vihjepuhelimia ja sivustoja on perustettu ihmisille tarkoituksella, että he ”ilmoittavat naapureistaan” lainvalvonnalle, jos heistä tuntuu, että nämä eivät noudata sääntöjä.
Ammattilaisurheilun lisäksi elokuvateatterit, huvipuistot ja konserttiareenat on pakotettu olemaan suljettuja lähitulevaisuudessa; 93% Yhdysvaltojen kirkoista on nyt suljettu. New Yorkin pormestari Bill DeBlasio on sanonut, että kirkot, jotka jättävät huomioimatta hänen sulkemismääräyksensä, voidaan pakottaa sulkemaan pysyvästi. Kiinassa puretaan kirkkorakennuksia.
Ja täällä meillä "välttämättömiksi työntekijöiksi" katsottujen henkilöiden "sallitaan" poistua kotoa, mutta työnantajat ovat antaneet heille "matkapaperit" todistamaan lainvalvonnalle, että heillä on laillinen syy olla ulkona kaduilla, jos heidät pysäytetään ja kuulustellaan.
Trump allekirjoitti 27. maaliskuuta toimeenpanomääräyksen, jonka nojalla hänellä oli mahdollisuus aktivoida jopa miljoona Ready Reserve -yksikköä. Nämä ovat eläkkeelle jääneitä sotilashenkilöitä, eivät varsinaisia “reserviläisiä.” Tällä hetkellä 12 500 kansalliskaartin jäsentä on mobilisoitu, ja lukemattomia määriä raskaita armeijan ajoneuvoja on nähty siirreltävän koko maassa.
Huhtikuun 1. päivänä Mike Pompeo määräsi kaikki ulkomailla olevat Yhdysvaltojen kansalaiset palaamaan heti kotiin.
Ja tässä on jotakin, jota ei kerrota iltauutisissa: Pentagon ja NORAD ovat nyt lähettämässä korkean tason työntekijöitä - ja joitakin Yhdysvaltojen tärkeimmistä vanhemmista armeijan komentajista ja ydin- ja erikoisoperaatioiden joukoista Colorado'n Cheyenne Mountain -bunkkerilaitokseen – 2000 jalkaa maan alla – varmistamaan, että äkillisessä turvallisuuskriisissä, johon sisältyy mahdollinen ydinaseiden käyttö, on tarpeeksi terveitä joukkoja ja johtajia toteuttamaan määräykset.
Sosiaalisen etäännyttämisen säännöt käyvät yhä tiukemmiksi, kun nyt jopa Walmart-myymälöissä, vain tietty määrä ihmisiä päästetään sisälle kerrallaan ja käytävät suljetaan, joten asiakkaiden liikkuessaan kauppojen sisällä on kuljettava yksitellen peräkanaa kaikki samaan suuntaan. Useat valtiot ovat määränneet, että JOS hmisten on poistuttava kodeistaan hankkimaan välttämättömiä tarvikkeita, vain yksi perheenjäsen saa tehdä matkan. Jopa ulkona olevat tilat, kuten leikkikentät ja puistot, on suljettu.
Silti, kuten näemme joka päivä, kun presidentti Trump ja hänen Valkoisen Talon koronavirus -työryhmänsä pitävät lehdistötilaisuuksia; he eivät harrasta ”sosiaalista etäännyttämistä,” vaan seisovat rintarinnan. Samoin MEDIA näissä lehdistötilaisuuksissa istuu vierekkäin yleisössä. Kummallista.
Tiedotusvälineet ovat ilmoittaneet, että sairaalat koko maassa ovat "hukkumassa" potilaisiin, jotka tulevat virustestiin ja sairaalahoitoon. Sairaalat kautta maan ovat pystyttäneet telttoja ulos ylimääräisiä potilaita ja virustestejä varten. Jäähdytettyjä rekkaperävaunuja on tuotu toimimaan ylimääräisinä ”ruumishuoneina” kuolleille potilaille.
Kuitenkin kansalaisraportoijat ovat tarkistaneet tämän: kaupunki kaupungilta tavalliset kansalaiset ovat käyneet paikallisissa sairaaloissa – mukaan lukien New York'in sairaalat - ja lähettäneet verkossa videoita, joilla näytetään sairaaloita, jotka ovat täysin tyhjiä ja täysin vailla ihmisiä. Tyhjiä ensiapuhuoneita, tyhjiä telttoja, ei ihmisiä missään. Videoita leviää kaikkialla internetissä, jotka näyttävät saman asian: USEIMMISSA kaupungeissa ympäri maata EI ole COVID-19-potilaita, ei potilaisiin hukkuvia sairaaloita eikä sairaalatyöntekijöitä. New Yorkin satamassa 1000 hengen sairaala-aluksella ”Comfort” on yhteensä kolme potilasta. Los Angeles'issa sairaala-aluksella “Mercy” on 15 potilasta.
JOTEN MISTÄ TÄSSÄ TODELLA ON KYSYMYS?
En usko, että koko maailma on suljettu viruksen takia, jonka on TODISTETTU olevan paljon vähemmän vakava ja paljon vähemmän tuhoisa kuin jokavuotinen flunssapöpö. ON olemassa koronavirus, ja se TODELLA tekee ihmisiä sairaiksi, mutta se ei ole ilmassa leviävä virus -- voit saada sen vain suoran kosketuksen kautta tartunnan saaneiden ihmisten ruumiinnesteisiin. Ja kuten tutkimukset ovat toistuvasti osoittaneet, että jopa väestön haavoittuvimmasta osasta - yli 80-vuotiaista – vain 24% saa viruksen. Lisäksi, ellei henkilö ole hyvin vanha ja kärsi jo muista vaivoista, useimmat ihmiset toipuvat kotona muutamasta päivästä pariin viikkoon.
Monet ihmiset - jopa kristityt - uskovat salaperäiseen hahmoon internetissä, joka tunnetaan nimellä “Q-Anon.” ”Q” on ennustanut monia asioita monien vuosien ajan, mutta en ole vielä nähnyt ainuttakaan näistä ennustuksista toteutuneena. Q:n nykyinen teoria on, että vaikka jokainen ympäri maailman on "lukittu," niin "hyvät kaverit" pidättävät "pahat kaverit," mukaan lukien "syvän tilan" jäsenet, "varjohallituksen," pedofiilijulkkikset ja petturit. Olisi hienoa, jos se vain olisi totta, mutta en usko, että on.
Teoria, joka on mielestäni paljon uskottavampi, on tuleva globaali taloudellinen nollaus - kun maailmantalous tuhotaan tappavan ”pandemian” varjolla. Nyt näyttää olevan otollinen aika uuden, maailmanvaluutan käyttöönotolle. Velat poistettaisiin, pöytä pyyhkäistään puhtaaksi ja maailma aloittaa uudelleen tällä uudella valuutalla, joka olisi tietysti DIGITAALINEN. Itse asiassa Nancy Pelosi kongressissa käytyjen elvytyspakettineuvottelujen aikana jopa ehdotteli "digitaalista lompakkoa," jonka laki vaatisi kaikille.
Tämä sopii YK:n agendaan nimeltä ”ID 2020.” (Sehän tarkoittaa vuotta 2020, joten tämä on oikea aikataulu). ”ID 2020” on YK:n suunnitelma, joka käyttää ROKOTUSTA alustana digitaaliselle tunnistamiselle. Sinun digitaalinen henkilötunnuksesi sisältäisi kaiken sinua koskevan, mukaan lukien terveys- ja rokotustiedot, varat, luotot ja velat ja se voisi myös SEURATA jokaista maailman ihmistä digitaalisesti -- tietysti oman "turvallisuutemme" ja "suojelemisemme" vuoksi. Kuvittele: ei enää kadonneita lapsia, henkilöllisyyden anastamisia eikä varastettuja luottokortteja. Ja nyt, kun media on pelotellut suunniltaan suurin piirtein koko maailman tällä koronaviruksen ”pandemialla,” niin näyttää siltä, että miljoonat jonottaisivat nyt innokkaasti saadakseen rokotteen, joka samalla pyyhkisi pois heidän velkansa, kun aloitamme alusta ja jopa sisältäisi "ilmaisen rahan" "digitaalisella tilillä" -- jonka miljoonat todella tarvitsevat, menettäessään kaiken oltuaan kuukausia ilman tuloja. Ja mikä voisi olla helpompaa, kuin käteen tai otsaan istutettu mikrosiru, jota vain skannataan, minne ikinä menetkin hakemaan, mitä ikinä tarvitset?
Muuten Bill Gates ym. maailman ”eliitit” ja globalistit ovat olleet “ID 2020:n” suuria kannattajia pyrkiessään saamaan aikaan maailmanhallituksen, uuden maailmanjärjestyksen ja yhden maailman talousjärjestelmän. Meille on jo kerrottu, että olemme nyt ”nopealla radalla” koronavirusrokotteen saamiseksi ja minkä kehittäminen kestää yleensä vuoden, tai enemmän, niin nyt se voi tulla muutamassa kuukaudessa.
On vielä yksi teoria, miksi maailmasta on yhtäkkiä tullut vankilaplaneetta, mikä on mielestäni myös hyvin uskottavaa, mutta tila ei salli minun käsitellä sitä tässä. Ehkä puhun seuraavan kerran siitä. Siihen saakka rukoilkaamme yhdessä, että pahojen suunnitelmat torjuttaisiin. Meidän on myös valmistauduttava todellisina Kristuksen seuraajina vainoon, jonka Jumalan Sana KERTOO tulevan. Ja se ON tulossa, eikä se ole meidän hallinnassamme. Mutta ystävät muistakaa, että se ON JUMALAN hallinnassa. Emme ehkä pääse pakenemaan vainoa ja vaarallisia aikoja, mutta kuten luemme Ilmestyskirjasta, niin TULEMME voittamaan vihollisen ”Karitsan veren kautta ja todistuksemme sanan kautta, emmekä rakasta henkeämme, vaan olemme alttiit kuolemaan asti”
Olkaamme uskollisia Herrallemme ja Vapahtajallemme ja pysykäämme vahvoina loppuun asti -- riippumatta siitä, mitä tulee - ja koskien työtä, johon Hän on kutsunut meidät kaikki, riippumatta siitä, mikä meille tulee, lopettaamme kaikki hyvin, TIETÄEN, että Hän tulee vaikuttamaan kaiken yhdessä niiden parhaaksi, jotka Häntä rakastavat ja ovat kutsutut Hänen tarkoituksensa mukaan.
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Siinä joutuu sitten tekemään valinnan onko valmis olemaan ilman rahaa ja ilman pedon merkkiä vai onko iloinen velkojen pyyhkimisestä kun palvoo konejumalaa nimeltään Peto. 😬
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Luen tällä hetkellä Apogryfikirjoista Makkabealaista ja mieleen tulee että tuo tapahtui juuri ennen Jeesuksen tuloa maanpäälle. Rooman ja Kreikan valtiaat halusivat yhden uskonnon koko valtakuntaansa. Tappoivat juutalaisia, jotka kieltäytyivät syömästä sianlihaa ja harrastamasta Olympialaisia. Haluttiin siis maailmaannyksi uskonto ja yksi kulttuuri. Haluttiin tuhota juutalaisuus johon Jeesuksen oli määrä syntyä.
Nyt ikäänkuin on sama tilanne. Halutaan yksi maailman uskonto (ei kristinuskoa) ja halutaan yksi kulttuuri (rahasysteemi) ja tuhota Jeesuksen usko ja paluu.
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Avatar
Magda-sisko
Viestit: 405
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko »

Maaret kirjoitti: 22 Kesä 2020, 22:21 Luen tällä hetkellä Apogryfikirjoista Makkabealaista...
Kiitos vinkistä. Otanpa minäkin Makkabealaiskirjat nyt käsittelyn alaiseksi.
1. Kor. 8:2 "Jos joku luulee jotakin tietävänsä, ei hän vielä tiedä, niinkuin tietää tulee".
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3428
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Eero »

En ainakaan noin uskon puolesta suosittelisi perehtymään noihin kirjoihin, esimerkiksi tuossa makkabealaiskirjassa ilmeisesti opetetaan rukoilemaan kuolleita. Joissain käännöksissä siitä on lisätty varoituskin, mutta mun mielestä eivät kuulu Raamattuun syystä ja vaikka ovat ehkä historiallisesti kiinnostavia, niin pystyykö niitä lukemaan vain sellaisina.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Eero kirjoitti: 23 Kesä 2020, 07:45 En ainakaan noin uskon puolesta suosittelisi perehtymään noihin kirjoihin, esimerkiksi tuossa makkabealaiskirjassa ilmeisesti opetetaan rukoilemaan kuolleita. Joissain käännöksissä siitä on lisätty varoituskin, mutta mun mielestä eivät kuulu Raamattuun syystä ja vaikka ovat ehkä historiallisesti kiinnostavia, niin pystyykö niitä lukemaan vain sellaisina.
Kyllä niitä mielestäni pystyy lukemaan "vain sellaisina". Luetaanhan me kaikenlaisia nykyajan matkakertomuksiakin "vain sellaisina". Jos ne on jonkun kokemuksia tai tekemisiä niin kyllä niistä voi tulla hyviä oivalluksia. Mietitäänhän täälläkin kovasti kaikenlaisia näkyjä vaikka ei ole mitään tietoa tai varmuutta että ne olisivat Jumalasta. Eihän kukaan nykyään ota mallia VTstäkään vaikka se ON Jumalan Sanaa.
Mieluummin otetaan mallia Paavalin kirjeistä, joissa käsketään milloin mitäkin.

Mietin usein kuinka itse Paavali suhtautuisi niihin, jotka sanoisivat hänen aikanaan, että "lukekaa vain Paavalin kirjeitä älkääkä Jumalan Sanaa profeetoista tai muista VT:n kirjoista". Mistäköhän Paavali oppi kaiken kirjeidensä tiedot jos ei VTstä???
Mitäköhän uskovat luki niissä kaupungeissa, joihin Paavali ei lähettänyt kirjeitään? Eivät kai ikinä saaneet "Jumalan Sanaa", niinkö?
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3428
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Eero »

Niin en mä nyt sano, että sieltä vihulainen heti hyppäisi silmille, mutta jostakin syystä ne ovat jääneet Raamatun ulkopuolelle ja taas esimerkiksi juuri ne Paavalin kirjeet on otettu osaksi Raamattua.

Mutta siinä oot ihan oikeassa, että missä tahansa tekstissä voi olla ”hyviä” ja ”huonoja” ideoita, vain Raamattu on kokonaisuudessaan Totuus, jos siis uskoo että se on Jumalan ihmisille antama ilmoitus itsestään.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Eero kirjoitti: 23 Kesä 2020, 09:12 Niin en mä nyt sano, että sieltä vihulainen heti hyppäisi silmille, mutta jostakin syystä ne ovat jääneet Raamatun ulkopuolelle ja taas esimerkiksi juuri ne Paavalin kirjeet on otettu osaksi Raamattua.

Mutta siinä oot ihan oikeassa, että missä tahansa tekstissä voi olla ”hyviä” ja ”huonoja” ideoita, vain Raamattu on kokonaisuudessaan Totuus, jos siis uskoo että se on Jumalan ihmisille antama ilmoitus itsestään.
Kyllä olen siinä samaa mieltä. Ei silleen tunnu "Raamatulta". Mutta se pelottelu on turhaa ja olen itsekin vuosikymmeniä välttänyt sitä koska on niin peloteltu. Mutta ne vainot puhuttelee kun sellainen julmuus halutaan tässäkin ajassa unohtaa. ISIS-terroristeja hyysätään eikä yhtään välitetä että he tekivät aivan samoja asioita kristityille Syyriassa kuin nuo tappajat Makkabealaisen kirjoissa. Nykyajan suvaitsevat kristityt haluaa unohtaa kaikki vainotut. Minua se suuresti järkytti vuonna 2015 kun oli vuosikymmeniä luullut että uskovat rukoilee innolla "ikkuna 40"-vainottujen puolesta. Mutta vainotut unohdettiin heti kun ei heidän kustannuksellaan enää kerätty rahaa.
Mielestäni jos haluaa oikeasti seurata Jeesusta niin tulee ymmärtää että vainot ovat todellisuutta. Muuten tulee helposti luopioksi jos joutuu vainotuksi ja luulee että se on jotain epätodellista.

Sanotaanhan että "kirjoitukset ovat meille opiksi ja esimerkiksi". Eli jos heitä on vainottu ja tapettu niin saattaa käydä meillekin. Mutta niistä vainoista ei paljoo kerrota ja nytkin uskovat mieluummin unohtivat vainotut ja ryhtyivät auttamaan heidän tappajiaan. Sen seurauksena auttajia on tapettu Suomessakin ja lapsia raiskattu. Onko oikein ryhtyä "vihollisen puolelle" ja unohtaa omat veljet ja sisaret? Eikö se ole suurempi rikos? Makkabealaisessakin osa juutalaisista siirtyi roomalaisten uskontoon pettäen oman kansansa. Ja näin tekee meidän poliitikot pettäen oman kansansa.

Anteeksi tuo nyt oli tuollainen purkaus "asian vierestä". Mutta yritän sanoa, että konkreettiset kertomukset tekevät sen todellisuuden todeksi paremmin kuin hengelliset korulauseet.
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3428
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Eero »

Joo, maailmahan on täynnä pahuutta, on ollut silloin ja on nyt, kyllä mä uskon että jokainen uskova sydämessään tuntee että kaikki ei ole kohdallaan tässä maassa. Mutta ei niillä asioilla kannata mässäilläkään.

Ja siis ei se mun mielestä ole pelottelua jos kehottaa välttämään noita kirjoja, siellä ollaan kuitenkin niin lähellä Raamattua ja vihulainen on mestari ujuttamaan hapatustaan jos vain suinkin pystyy.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4481
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Sitä saa ihan jatkuvasti todeta, että voi pahoin maailman synneistä, eikä halua elää täällä, emme kuulu enää tähän maailmaan. Siksi täällä voimme niin pahoin. Me kuulumme Jeesuksen luo ja Hänen totuutensa virtaan, jossa me saamme autuuden ja rauhan.
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

En minä aio ottaa mallia siitä, että rukoilevat kuolleiden puolesta. Mutta ei täällä koskaan tapaa uskovia joiden kanssa voisi "valmistautua vainoihin". Joten täytyy lukea muinaisten sukupolvien kokemuksia.

Toki yritän olla mässäämättä jos tulee liian paha olo.
Ja täytyy myöntää, että kiitän Jumalaa kun "paha saa palkkansa" koska siitä voi todeta, että edes joku on joskus hallinnut vanhurskaasti vaikka vuonna 2020 kukaan ei hallitse vanhurskaasti. Ja Jeesus palaa myös hallitsemaan vanhurskaasti ja silloin saa taivas ja maa iloita Baabelin tuhosta. Eikä se ole mikään hengellinen kuvaus vaan kaupunkeja raunioina. Joten hyvin konkreettista fyysistä todellista vakavaa. 😕
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Pi_O

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Pi_O »

Olen lukenut Apokryfisia kirjoja ja mielestäni ne ovat monesti Raamatuun liitettyjen kirjoitusten tukena erittäin hyviä. Osa kirjoista lähtee aika villisti sooloilemaan. Siinähän sooloilevat! Netistä löytyy muitakin villejä näkemyksiä, eri aikakausien hurmahenkisyyttä :shock: 8-)

Eenokin kirjaa lukuunottamatta olen pitänyt näitä kirjoituksia osana muita kirjoituksia, joissa käsitellään Jumalan tuntemista. Ihmisellä on aina tapana käsittää asiat omasta näkökulmasta. Monesti kuulee ihmisten taistelevan kiivaasti jostain asiasta, mutta loputa huomaavatkin olevansa aivan samaa mieltä, mutta katsoivat tilannetta vaan eri kulmasta.

Ohjenuorana pidän Evankeliumeja ja Johanneksen kirjeitä.
Jeesus tiesi tarkalleen, että keille hän puhui Voimasta eli Isästä. Hän todella tunsi Isän.

Mark. 14:62 Jeesus sanoi: "Olen; ja te saatte nähdä Ihmisen Pojan istuvan Voiman oikealla puolella ja tulevan taivaan pilvissä".

Maaret, taidat olla "erityisherkkä" kuten minäkin. Huomioin ympäristöäni erityisen tarkasti. Ymmärrän kirjoituksesi hyvin. Minustakin tuntuu hurjalta, että ihmiset eivät näe mitä heidän teoistaan seuraa, edes maallisesta näkökulmasta saati sitten Isän edessä.
Joten rukoilen sinulle Jumalan Voimaa kohdata maailmaa vielä hetkisen, ennen kuin olemme Herran huomassa, rakkaudessa ja ilossa!

Luuk. 10:19 Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3428
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Eero »

Aamen, joo mä ”kiivailen” Raamatun Totuuden puolesta, mutta en mä sillä myöskään halua ketään loukata, se on vaan ehkä niitä ainoita asioita, joista mun mielestä kannattaa tässä maailmassa pitää kiinni. Tai siis Jeesuksesta, joka on kaiken muun ylittävä ja parantava Rakkaus, silloin kun Hän oikein pääsee elämässä toimimaan!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Kiitos Pi_O.
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Avatar
Sinettisormus
Viestit: 11298
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Viesti:

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Huomattu on. Olet oikeassa mautsa.
Hag. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot.

https://sinettisormus.blogspot.com/
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Näin helposti lähtee hirviöt maisemasta.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008045068.html

Samaa odotan tuulimyllyille tapahtuvaksi ...... 🤗
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Tottakai olemme jossain määrin vihreitä jos tykkäämme elossa olevasta luonnosta ja viljapelloista tuottamassa ruokaa.

🍎🍅🍑🍒🥕🧄🍄🥨🥯 🙂
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Tuula1
Viestit: 799
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

Maaret kirjoitti: 15 Kesä 2021, 09:52 Tottakai olemme jossain määrin vihreitä jos tykkäämme elossa olevasta luonnosta ja viljapelloista tuottamassa ruokaa.

🍎🍅🍑🍒🥕🧄🍄🥨🥯 🙂
juuri näin Maaret. Aamen. sanoit hyvin.
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4481
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

mautsa kirjoitti: 14 Kesä 2021, 14:46 Pakko myöntää että olen jossain määrin vihree. varsinkin muovi roskan suhteen koska maailma hukkuu muoviin. Muuten ps.
Jokainen uskova Jeesuksen oma on jossain tietyssä kulmassa "vihreä" siis ei missään nimessä sitä jumalattominta puoluetta, joka on oikeestaan täynnä kaiken maailman shamaaneja ja äiti maa-palvojia jne. jotain idänuskontoja harrastelevia ihmisiä. Sen sijaan luonto, jonka Jumala meille antoi, on luonnollisella tavalla uskovan käsissä suojeluksessa, jota pitää hoitaa ja vaalia. Ei yksikään maanviljelijä, esimerkikis tee niin, että pitää sapattivuoden, vaan se riistää maasta kaiken, minkä irti vaan siitä saa ja lannottaa, kun ei muuten kasva. El jos sinulla on kaksi peltoa, niin voit joka seitsemäs vuosi kylvää vain toiseen ja antaa toisen jäädä kesannolle lepäämään. Näitä samoja oppeja Raamattu olisi pullollaan muttei tämä ole vihreyttä, vaan Jumalan ohjeiden noudattamaista, Jumalan palvelemista.
Avatar
Maaret
Viestit: 645
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mitä ihmettä nyt?

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Alfa-TV : taxien turvallisuus.

Ajatella Sipilä ja Berner saivat täysin tuhota taksipalvelun turvallisuuden. Täydellistä pahuutta voi diktaattorit toimittaa tavallisen ihmisen elämään.
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä on hyvää, asu maassa ja noudata totuutta.
Vastaa Viestiin