Coronavirus

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Coronavirus

Viesti Kirjoittaja korhosam »

Coronavirus
https://www.raptureready.com/2020/03/27 ... e-ashburn/
By Steve Ashburn, March 27, 2020


Sain tietää kaiken ylähengitysteiden viruksista lääketieteellisessä koulussa ja ne ovat harvoin tappavia, enkä ole koskaan nähnyt yhdenkään potilaan kuolevan. Influenssa on erilainen, vakavampi; mutta silti kokonaisia kansakuntia on eristetty koronan takia.

Mitä todennäköisimmin valtamedian esittelemät lääkärit ja tutkijat, jotka antavat kauhukertomuksia "epidemiasta," valittiin tekemään sitä. Kuka tahansa lääketieteen ammattilainen voi kertoa sinulle, että koronavirus ei ole niin vakava.

Se näyttää olevan tekosyy maailmanlaajuisten markkinoiden kaatamiseen ja kun kaatuminen on tapahtunut – aikataulun mukaan toukokuun loppuun mennessä – virusongelma ”katoaa” taianomaisesti.

Huomautan, että Columbia on tarkoitus “sulkea” 24. maaliskuuta – 13. huhtikuuta ja Uusi-Seelanti valmistautuu kuukauden kestävään valtakunnalliseen sulkemiseen alkaen 25. maaliskuuta. Joten koko operaatio on koordinoitu maailmanlaajuisesti, eikä sillä todennäköisesti ole mitään tekemistä todellisten lääketieteellisten olosuhteiden kanssa (jotka määritelmällisesti ovat kestoltaan / vakavuudeltaan tuntemattomia), mutta se on yksinkertaisesti suunniteltu kestämään markkinoiden romahtamisen ajan.

Lisäksi useat osavaltiot ovat “sulkeneet” kansalaisensa ilmoittaen sulkemisen päättymispäivän: Kalifornia: kahdeksan viikkoa alkaen 19. maaliskuuta; New York: ”PAUSE”, mikä tarkoittaa lyhyttä pidätystä; Illinois: ainakin 7. huhtikuuta asti; Ohio: 6. huhtikuuta asti; Indiana: ainakin 7. huhtikuuta asti. Jälleen nämä voimassaoloajat eivät voi perustua lääketieteellisiin olosuhteisiin, vaan suunniteltuun markkinoiden kaatamiseen (crash).

Kaatumisen jälkeen kaatuneiden muistopäivänä 25. toukokuuta asioiden pitäisi palata normaaliin, vaikka markkinat voivat raahata pohjalla vielä 10 vuotta.

Huomautan, että ”sulkemiset” ovat luonteeltaan neuvoa-antavia, eikä niitä pakoteta. Niiden koko tarkoitus on olla voimassa markkinoiden kaatumisen ajan. Viimeinen asia, jota halutaan, on sisällissota.

Kaiken tämän valossa vaikuttaa siltä, että järkevin asia on oikosulkea markkinat aggressiivisesti hyödyntämällä tätä historiallista tilaisuutta.

Meidän tehtävämme näinä koettelevina aikoina on olla normaaleja, vastuuntuntoisia kansalaisia, tietoisia hallituksen salaamisesta (dissimulation), olla panikoimatta ja aktiivisesti olla osa lakiin ja sivistyneeseen käytökseen perustuvaa yhteiskuntaa.

Huomautan ohimennen, että Yhdysvalloissa on 95% maailman lakimiehistä ja 95% maailman oikeusjutuista ja liittovaltion hallitusta, useita osavaltioita ja muita salaliittolaisia vastaan voidaan nostaa useita oikeusjuttuja, kunhan tämä ”epidemia” on ohi ja ihmiset tajuavat, että se oli kokonaan huijaus.

Profeetallisesti uskon, että olemme tulossa suureen taloudellisen laman ajanjaksoon - joka on kuvattu Psalmissa 82 - jossa muutamat ihmiset, joilla on suurin osa maailman rahasta ja joita kuvaillaan "jumalina," sortavat muita kansalaisiaan armotta. Minun mielestäni tämä edeltää Psalmin 83 ydinsotaa Lähi-idässä.

Olen esittänyt tämän kaiken, mikä mielestäni on oikea raamatullinen näkökulma, kirjassani “End Times Dawning: Are You Ready? (Lopunaika koittaa: Oletko valmis?)” Kirja on saatavana osoitteessa: www.endtimesrecord.com. Ole hyvä ja lue se! (Kirja on myös Amazonilla: tästä)

Sinun Kristuksessa

Dr. Steve Ashburn