Missä nyt koronan suhteen?

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja korhosam »

Missä nyt koronan suhteen?
Where We Currently Stand with the Coronavirus?
https://www.raptureready.com/2020/03/07/nm-mar-9-2020/

By Todd Strandberg, March 7, 2020, Category: Nearing Midnight


Ensimmäisessä viestissäni viime kuussa kirjoitin: ”Uskon, että koronavirus saadaan lopulta hallintaan, ennenkuin se saavuttaa globaalin pandemian tason. Mielestäni Raamatun profetia on tärkein syy siihen. Olemme hyvin vakavassa taloudellisessa vaaratilanteessa. Taloudellisen toiminnan maailmanlaajuinen sulkeminen, joka liittyy pyrkimykseen torjua virus, varmasti työntäisi meidät kuilun reunan yli."

Virus on nyt levinnyt vaiheeseen, jossa sitä voidaan kutsua pandemiaksi. Dow Jones koki nopeimman romahduksensa ennätyskorkeasta sitten vuoden 1928, mutta toistaiseksi talous ei ole mennyt katastrofitilaan. Jos saamme todistaa vielä yhden raha-ihmeen, joka pelastaa rahoitusjärjestelmän lamasta, niin se ei jättäisi epäilystä siitä, että Jumala hallitsee Wall Streetiä.

Syynä siihen, että koronavirus on pelästyttänyt markkinat ympäri maailman, on, että se leviää hyvin nopeasti ja tappaa suuria määriä ihmisiä. Arvioitu kuolleisuusaste on tällä hetkellä 3,4%. Flunssaviruksen kuolleisuusaste on 0,1%. Se tarkoittaa, että keskiverto kansalaisella on 34 kertaa suurempi mahdollisuus kuolla koronaan kuin tavanomaiseen flunssaan.

Pahimmassa tapauksessa 60 - 80% maailman väestöstä voi saada tartunnan ja 100-180 miljoonaa kuolla. Näin korkealla kuolleisuusasteella olisi syvällinen vaikutus yhteiskuntaan. Olisi hengenvaarallista mennä julkisesti ulos.

Raportoidut yli 100 000 tapausta voivat saada jotkut luulemaan olevansa edelleen turvassa, koska kuuluvat niihin 7,2 miljardiin, joilla ei ole virusta. Koronaviruksen leviämisnopeus vaatii suurta huomiota. Kahden viikon aikana tartuntojen määrä Etelä-Koreassa nousi yhdestä henkilöstä yli 5000:een. Muutamassa viikossa se voi levitä 25 000 tai 50 000 ihmiseen.

Iran on selvästi valehdellut koskien koronaviruslukujaan. Siellä väitetään olevan vain muutama tuhat tapausta, mutta kymmeniä maassa vierailleita on testattu positiivisiksi viruksen suhteen. Iranin valtiomedian raportti myöntää, että lähes 10% Iranin lainsäätäjistä on saanut virustartunnan. Iran voi kiittää ydinohjelmaansa koronavirusepidemian todennäköisimpänä syynä. Satoja kiinalaisia työntekijöitä on sijoitettu sen eri ydinlaitoksiin.

Maailman terveysjärjestö on havainnut, että 16 prosentilla koronaan sairastuneista kehittyy oireita, jotka vaativat sairaalahoitoa. Flunssan seurauksena vain 0,2% tarvitsee sairaalahoitoa; mikä on 80 kertaa vähemmän. Yhdysvalloissa sairaaloissa on vain noin 200 000 vuodepaikkaa. Englannissa on vain 28 vuodepaikkaa potilaille, joilla on vaikea hengitysvajaus.

Koronavirus on todettu erittäin tappavaksi yhdistyessään jo olemassa olevaan sairauteen, kuten HIV, tuberkuloosi ja malaria. Joillakin Afrikan alueilla 18% väestöstä on HIV-positiivisia. Jos koronavirus tappaa valtavan määrän ihmisiä Afrikassa, tartunnan saaneiden aallot todennäköisesti pakenisivat Eurooppaan yrittäessään paeta verilöylyä.

Osakekurssien jyrkkä lasku asettaa meidät vaaraan nähdä järjestelmällinen romahdus rahoitusmarkkinoillamme. Viime vuosina osakkeet ovat suurelta osin nousseet johtuen yhtiöistä, jotka laskevat liikkeelle joukkovelkakirjalainoja omien osakkeidensa takaisin ostamiseksi. Koska niiden osakekannan arvo on kasvanut, pankit lainaavat mielellään yrityksille rahaa lisäostojen rahoittamiseen.

Setä Sam (USA) saa valtavan osan verotettavista tuloistaan osakevarojen myyntivoitoista. Valtiovarainministeriön ja Dow Jones'in tulojen kaaviot ovat melkein identtiset. Tämä yhteys on syy siihen, miksi presidentti Trump alkaa huutaa keskuspankissa (Fed) aina, kun Dow sukeltaa.

Kiina on tällä hetkellä koronavirusepidemian keskipiste. Taloudellinen vaikutus on ollut tyrmäävä. Helmikuussa autojen myynti laski 95%. Macau, kaukoidän Las Vegas, suljettiin 15 päiväksi viruksen leviämisen hillitsemiseksi, mutta se maksoi heille. Bruttopelitulot helmikuussa olivat vain 386,5 miljoonaa dollaria, mikä on 87,8% vähemmän kuin vuonna 2019.

Jotkut Kiinassa ovat olleet talouden sulkemisessa yli kuukauden. Työn puute on jättänyt työntekijät ja yritykset velkoihin, joita ei voida maksaa. Peking reagoi finanssikriisiin käskemällä pankkeja antamaan lainaajille kolmen kuukauden armonajan. Viime kädessä velka on annettava anteeksi tai lisättävä Kiinan kansalliseen velkaan.

Yli 10 vuoden ajan Terry ja minä olemme väittäneet, että talous tulee pysymään kasassa tempaukseen asti. Koska Jeesus sanoi, että hänen paluunsa meille olisi kuin Nooan päivät eli rauhan aikaa, niin uskomme, että tuo aika on nyt. Nooan päivien tekijä selittää sen, miksi osakemarkkinat ovat kyenneet lykkäämään hallitsemattoman velkakuormamme seurauksia.

Seuraavien viiden tapahtuman olisi pitänyt puhkaista rahoituskupla:

Vuosien 2008/2009 asuntokuplan olisi pitänyt olla Suuri Lama II.

Valtioiden hallitsemattomat velkakuormat poistettiin maagisesti nollan alapuolelle jääneillä koroilla.

Kiinan kanssa käydyllä kauppasodalla ei ollut vaikutusta Yhdysvaltojen talouteen.

Saavutimme useita ennätyskorkeuksia presidentti Trump'in syytteeseen asettamisen aikaan.

Repo-markkinoiden täydellinen romahdus syyskuussa 2019 oli nukuttaja (snoozer).

Koronavirusepidemia näyttää olevan vakavin uhka maailmantaloudelle viimeisten 100 vuoden aikana. Muutaman seuraavan kuukauden aikana Amerikasta tulee joko hyvin pelottava paikka, tai me tulemme miettimään, kuinka ihmeessä onnistuimme väistämään toisen luodin. Tulee päivä, jolloin kolmas vaihtoehto vie kaikki uskovat paikkaan, jossa koronavirus ei voi koskaan tavoittaa meitä.

“Samoin te myös, kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että Jumalan valtakunta on lähellä.” (Lk. 21:31).

— Todd
Avatar
Magda-sisko
Viestit: 420
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko »

Tämä foorumi on pieni otos, mutta haluaisin tietää, moniko täällä tuntee tai tietää
nimeltä jonkun, joka on sairastunut koronaan tai kuollut siihen.
1. Kor. 8:2 "Jos joku luulee jotakin tietävänsä, ei hän vielä tiedä, niinkuin tietää tulee".
Avatar
Sinettisormus
Viestit: 11431
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Viesti:

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

En niin yhtään ... en ketään.
Hag. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot.

https://sinettisormus.blogspot.com/
Avatar
Pigeon
Viestit: 669
Liittynyt: 18 Syys 2016, 10:37

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Pigeon »

En tunne enkä tiedä ketään, joka olisi saanut coronan.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3573
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Eero »

En kyllä tunne, toivottavasti ei tarvitsekkaan!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4498
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Nyt on aika selvää jo, että Corona virus kaataa koko maailman talouden. Se ei voi kestää tätä menoa enää. Uskon että raja on jo nyt ylitetty. Maailman talous on viritetty, kuten meidän pikkuihmistenkin talous niin viulunkielelle, ettei kellään ole enää pelivaraa. Kaikki katkeaa ihan kuukaudessa kun alkaa pistää tosissaan vastaan, kuten nyt Corona virus, joka sulkee koko maailman tuotanto- ja julkisen toiminnan.
Tuula1
Viestit: 851
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

Samaa miettinyt, kuin Jarmo. Nyt sitten on pahin skenaarioni käymässä toteen, kun HUS:sin sisällä todettu henkilökunnassa korona. Tässä voi käydä niin, että jos tuota ei saada heti pysäytettyä, niin se leviää muihinkin ja lamaannuttaa sairaalan/sairaalat pahimmassa tapauksessa.kaikenlainen tyhjä liikkuminen nyt pitäisi lopettaa. itselläkin on tällähetkellä flunssa. kurkkukipua ja yskää sekä kuumetta oli tuossa paripäivää sitten. hengitystie oireita ei ole ja päätin, että kunhan huomenna palaan töihin niin alan käyttämään maskia kasvoilla.
Avatar
Marie
Viestit: 168
Liittynyt: 02 Tammi 2020, 10:40

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Marie »

En minäkään tiedä tai tunne ketään joka olisi sairastunut coronaan. Tää corona-viruksen alkuun lähtö voi olla aivan tahallinen teko et saadaan populaatio pienemmäksi. Saadaan ihmiset pelon valtaan. Hallitaan pelon kautta ym.ym. Kaikki tehdään mitä voidaan kohti uutta maailmanjärjestystä. Jonka kannattajia Suomikin on pullollaan hyvävelijärjestöineen.
Avatar
Magda-sisko
Viestit: 420
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko »

Marie kirjoitti: 12 Maalis 2020, 20:36 En minäkään tiedä tai tunne ketään joka olisi sairastunut coronaan. Tää corona-viruksen alkuun lähtö voi olla aivan tahallinen teko et saadaan populaatio pienemmäksi. Saadaan ihmiset pelon valtaan. Hallitaan pelon kautta ym.ym. Kaikki tehdään mitä voidaan kohti uutta maailmanjärjestystä. Jonka kannattajia Suomikin on pullollaan hyvävelijärjestöineen.
Omat ajatukseni tästä on minullakin, samansuuntaiset kuin sinulla. Sekin että onko sairastuneista tai kuolleista tehty missään mitään luetteloa?
1. Kor. 8:2 "Jos joku luulee jotakin tietävänsä, ei hän vielä tiedä, niinkuin tietää tulee".
korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja korhosam »

Tässä linkki 17-vuotiaan juutalaispojan koronasivuille: https://ncov2019.live/
Kävijöitä on miljoonittain.
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4498
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Asterix-lehti oli Koronaviruksen ennustaja vuonna 2017

Lähde: http://jouninkootut.blogspot.com/2020/0 ... uksen.html

14.3.-20 Asterix-lehti ja Koronavirus

Lehden päähenkilö on nimeltään Koronavirus, joka ajaa mustalla hevosella ja vankkureilla läpi Italian niemimaan.

IMG-20200314-WA0001.jpg
IMG-20200314-WA0001.jpg (44.22 KiB) Katsottu 3779 kertaa

”Kilpa-ajoissa, joita sponsoroi garumin valmistaja Croisos Lupus, on mukana osallistujia monesta kansakunnasta, mukaan lukien brittejä, lusitanilaisia Kushin valtakunnan prinsessoja (joihin kaikki miehet ihastuvat) ja koko yleisön ennakkosuosikki, roomalainen mestariajaja Coronavirus, joka käyttää messinkistä naamiota. Kilpa-ajo lähtee käyntiin ja kulkee läpi Italian niemimaan. Kilpailu on hyvin kovaa ja gallialaiset epäilevät että kilpa-ajoja sabotoidaan jotta Coronaviruksen voitto varmistuisi.
Epäily osoittautuu todeksi kun kimbriläiset osallistujat tunnustavat Caesarin määränneen heidät sabotoimaan kilpailua auttaakseen Coronavirusta. Kuultuaan tästä Coronavirus paljastaa olleensa tästä tietämätön ja hänen apurinsa Bacilluksen olleen kaiken takana. Jaloa urheilumieltä osoittaen Coronavirus vetäytyy pois kisasta.
Lähellä maalia gallialaiset ovat vähällä voittaa mutta he huomaavat Coronaviruksen olevan sittenkin mukana kisassa ja ohittavan heidät. Viime hetkellä Coronaviruksen vaunut törmäävät kuoppaan ja paljastuu, että itse Caesar oli naamioitunut Coronavirukseksi varmistaakseen Rooman voiton. Pelastaakseen kunniansa ja osoittaakseen urheilumieltä Caesar myöntää tappionsa ja julistaa gallialaiset voittajiksi. Palkinto kuitenkin kiertää yhdeltä osallistujalta toiselle koska kaikkien mielestä kaikki pärjäsivät yhtä hyvin.”

Sitaatin lainauksen tiedot :
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kilpa-ajo_halki_Italian
Kilpa-ajo halki Italian- lehden tilaus:
https://www.adlibris.com/fi/kirja/kilpa ... gInK_D_BwE

Merkillinen yhteensattuma, tarkoitan tämän Asterix-lehden tarinaa (jossa ajetaan läpi Italian Koronaviruksen ollessa mustan hevosen ohjaimissa, vieläpä naamion takana) verrattuna koronavirukseen, joka jyllää nyt voimalla koko Italian alueella.

Vai onko tämä sittenkään pelkkä yhteensattuma?
Liitteet
IMG-20200314-WA0000 (2).jpg
IMG-20200314-WA0000 (2).jpg (44.26 KiB) Katsottu 3779 kertaa
Avatar
Magda-sisko
Viestit: 420
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58

Re: Missä nyt koronan suhteen?

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko »

Aikas mielenkiintoista. Joku on ollut tietämättään profeetta (vai tietäen?)
1. Kor. 8:2 "Jos joku luulee jotakin tietävänsä, ei hän vielä tiedä, niinkuin tietää tulee".
Vastaa Viestiin