Median valheet ja koronavirusepidemia

korhosam
Viestit: 29
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 21:47

Median valheet ja koronavirusepidemia

Viesti Kirjoittaja korhosam »

Median valheet ja koronavirusepidemia
https://www.prophecynewswatch.com/artic ... ws_id=3808
By Michael Schneider

Siitä lähtien, kun tämä koronavirusepidemia alkoi, valtamedia on syöttänyt meille vääriä uutisia yhä uudelleen. Aluksi meille kerrottiin toistuvasti, että huolta ei ollut juurikaan, koska oli erittäin epätodennäköistä, että siirtyminen ihmisestä toiseen olisi mahdollinen.

Nyt kuitenkin tiedämme, että tämä virus leviää hyvin hyvin helposti ihmisestä toiseen.

Toinen asia, josta valtavirran media kertoi meille toistuvasti, oli, että uhrin piti alkaa osoittaa oireita, ennenkuin voisi levittää tautia. Valitettavasti nyt tiedämme, että tieto on täysin väärä.

Kuten seuraavassa näet, Kiinan viranomaiset ovat vahvistaneet, että jopa oireettomat, voivat levittää tautia.

Mutta ehkä kaikkein suurin petos on ollut "viralliset luvut," joita Kiinan hallitus on julkaissut. Viimeisimpien laskelmien mukaan siellä nyt on 2 051 vahvistettua tapausta ja kuolleiden määrä on noussut 56:een, mutta tässä vaiheessa on käynyt selväksi, että näillä luvuilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Useiden viime päivien ajan tuhannet ja jälleen tuhannet hyvin sairaat ihmiset ovat täysin tukkineet sairaalat Kiinan Wuhanissa. Joissain tapauksissa ihmiset ovat kirjaimellisesti joutuneet odottamaan kaksi päivää lääkärille ja toisissa tapauksissa ihmiset eivät ole päässeet lääkärille ollenkaan.

Eräskin 36-vuotias nainen on vienyt hyvin sairaan miehensä useisiin sairaaloihin, eivätkä he ole vieläkään päässeet lääkärille. Seuraava tulee lehdeltä South China Morning Post (SCMP) ...

Yksi 36-vuotias, joka puhuu puhelimeen suuren sairaalan ulkopuolella kaupungissa, kertoi viettäneensä viime viikon kuljettaessaan sairasta miestään sairaalasta sairaalaan turhaan yrittäen saada hänet testatuksi viruksen suhteen, joka on jo tappanut 41 ihmistä ja tartuttanut satoja.

"Minulla ei ole mitään. Ei suojavaatetusta, vain sadetakki ja seison sairaalan ulkopuolella sateessa," kertoi nainen, joka sanoi nimekseen Xiaoxi.

”"Olen epätoivoinen, olen menettänyt ajan tajun. En tiedä, elämmekö kumpikaan uuteen vuoteen."

Hänen aviomiehensä sai ensin kuumeen 10 päivää sitten ja on yskänyt verta, mutta häntä ei testattu viruksen suhteen missään niistä neljästä sairaalasta, joissa he kävivät.

Yhdessä vaiheessa he jopa soittivat ambulanssin ja se ei edes toiminut.

Valitettava totuus on, että Wuhanissa on laumoittain hyvin sairaita ihmisiä, jotka eivät näy virallisissa luvuissa, koska siellä ei ole riittävästi henkilöstöä testaamaan heitä kaikkia.

Ja monet henkilöstöstä, jotka työskentelevät kellon ympäri tämän epidemian torjumiseksi, saavat lopulta viruksen itse. Itse asiassa eräs sankarillinen lääkäri Wuhanissa kuoli lauantaiaamuna ...

Kiinassa Wuhanilaisessa sairaalassa työskentelevä lääkäri – joka hoiti koronaviruksen saastuttamia potilaita – kuoli lauantaiaamuna.

Liang Wudong, 62, kuoli saatuaan tartunnan Wuhanin koronaviruksesta.

Sen lisäksi, etteivät ole pystyneet testaamaan kaikkia sairaita, kiinalaiset ovat myös tarkoituksella salanneet kuolemantapauksia luokittelemalla väärin monien uhrien kuolemat ...

53-vuotias kuntosali-ohjaaja kuoli keskiviikkona mentyään sairaalaan Wuhaninssa hieman yli viikkoa aiemmin, sanoi hänen veljensä tytär.

Hänen perheensä oli odottanut kuolintodistuksen ilmoittavan kuolinsyyksi tappavan koronaviruksen, koska hänen tilansa heikentyessä lääkärit kertoivat perheelle, että hän kärsi keuhkoissaan viruksesta, jota ei voitu hoitaa.

Sen sijaan kuolinsyyksi oli kirjattu "vakava keuhkokuume," hän sanoi. Kahden muun ihmisen, jotka kuolivat erillisissä sairaaloissa Wuhanissa tällä viikolla, sukulaiset kuvailivat myös vastaavia tilanteita sanoen, että kuolinsyiksi oli annettu "viruksen aiheuttama keuhkokuume."

Joten miltä todelliset luvut näyttäisivät, jos meille kerrottaisiin totuus?

Emme todella tiedä, mutta Lancaster'in yliopiston asiantuntijat uskovat, että "Wuhanissa voi olla jo 11 000 tartunnan saanutta" ...

Lancaster'in yliopiston asiantuntijoiden viime viikolla tekemän vakavaksi vetävän arvion mukaan Wuhanissa voi olla jo 11 000 tartunnan saanutta - ja vain joka 20. tartunnan saaneista on tullut lääkärin hoitoon.

Asiantuntijat laskivat, että luku voisi nousta 190 000:een helmikuun 4. päivään mennessä.

Jos tämä arvio on lähelläkään todellisuutta, se olisi mahdottoman paha juttu.

Mutta video, joka väittää olevansa sairaanhoitajalta Wuhanissa, väittää, että asiat ovat vieläkin huonommin.

Hänen mukaansa Kiinassa on jo 90 000 koronavirustapausta ...

Suojapukua ja kasvonaamaria käyttävä hoitaja, joka hoitaa sairaita Wuhanissa, on väittänyt, että jo 90 000 ihmistä Kiinassa on saanut koronavirustartunnan - paljon enemmän, kuin valtion virkamiesten antama luku, joka on vain 1975.

Hänen varoituksensa keskeltä epidemiaa tuli esiin, kun Kiinan hallitusta syytettiin sen taudin käsittelyä koskevan kritiikin sensuroimisesta kriisin vähättelemiseksi.

On tärkeää huomioida, että se, mitä hän raportoi, on täysin vahvistamatonta ja näyttää, että tässä vaiheessa ei ole mitään mahdollisuutta vahvistaa hänen väitteitään.

Kiinalaiset virkamiehet vahvistavat nyt kuitenkin, että uhrit voivat levittää tätä virusta ilman mitään oireita ...

Kiinan terveysministeri Ma Xiaowei antoi sunnuntaina hätkähdyttävän lausunnon koskien Wuhanin koronavirusta: Hän sanoi, että ihmiset voivat levittää sitä oireettomina. .

"Tämä muuttaa pelin," sanoi tohtori William Schaffner, USA:n tautien torjunta- ja ehkäisykeskuksen (US Centers for Disease Control and Prevention) pitkäaikainen neuvonantaja.

Tämä on täysin päinvastoin, kuin mitä meille aiemmin kerrottiin.

Ja aiemmin meille kerrottiin myös, että itämisaika on alle viikko, mutta nyt meille kerrotaan, että itämisaika voi olla jopa 14 päivää ...

Kiinan kansallisen terveyskomission ministerin Ma Xiaowei'n mukaan viruksen itämisaika, jolloin tartunta voi tapahtua, voi vaihdella yhdestä 14 vuorokauteen; näin ei ollut SARS:in, eli vakavan akuutin hengitysoireyhtymän suhteen.

Tämä tarkoittaa, että voi olla tuhansia ja jälleen tuhansia ihmisiä, joilla ei ole lainkaan oireita, mutta jotka levittävät tätä virusta ympärilleen kuin tulipaloa kaikkialla maapallolla juuri tällä hetkellä.

Miksi he eivät kertoneet totuutta heti alusta alkaen?

Jos he eivät tienneet, mitä oli tapahtumassa, heidän olisi pitänyt myöntää se. Sen sijaan he antoivat meille huonoja tietoja, jotka osoittautuivat täysin vääriksi.

Kiinan viranomaiset vakuuttavat meille, että heillä on kaikki hallinnassa, koska ovat nyt sulkeneet joukon suuria kaupunkeja.

Se ei kuitenkaan tule pysäyttämään viruksen leviämistä. Miljoonat ihmiset lähtivät Wuhanista ennen kaupungin eristämistä ja monet muut ovat pystyneet kiertämään matkustusrajoitukset melko helposti.

Seuraava tulee Zero Hedge -sivustolta:

Kuitenkin mutta ... on vain yksi ongelma: hyvin tarpeellinen karanteeni ja sulkeminen tulivat aivan liian myöhään, koska kuten Wuhanin pormestari Zhou Xianwang paljasti sunnuntain lehdistötilaisuudessa, noin 5 miljoonaa asukasta oli jo lähtenyt Wuhanista ennen sulkemista tappavan koronavirusiepidemian ja kevätjuhlaloman vuoksi.

Kuten SCMP raportoi, monet Wuhanin asukkaat olivat jo lähteneet kaupungista lomalle, kun taas toiset kiirehtivät ulos keskiviikko-iltana ilmoitetun sulkemisen jälkeen.

Seuraus oli, että sulkemisen jälkeen vain 9 miljoonaa ihmistä oli jäänyt kaupunkiin ja noin 3 miljoonaa, mukaan lukien lukemattomia koronavirustapauksia, oli jo levinnyt kautta Kiinan.

Tämä äärimmäisen tappava koronavirus, missä se sitten alun perin tulikaan, on nyt vapaalla.

Tunti tunnilta lisää tapauksia vahvistetaan kaikkialla maailmassa, ja Yhdysvalloissa on nyt viisi vahvistettua tapausta.

Elämä on niin hauras ja kuten koko maailma juuri sai todistaa, se voi loppua aivan liian pian. "Täydellisen myrskyn" aika on nyt ja tulevina päivinä otsikot tulevat vain hälyttävämmiksi.

Tämä ei kuitenkaan ole pelon ja paniikin aika.

Asiat tulevat kyllä pahenemaan suuresti.

Ja paljon enemmän ihmisiä tulee kuolemaan.

Mutta maltillisilla ja järkevillä on parhaat mahdollisuudet selvitä mistä tahansa kriisistä eikä periksi antaminen pelolle ja paniikille lainkaan edistä asioita.

Originally published at End Of The American Dream - reposted with permission.
Avatar
Sinettisormus
Viestit: 11496
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Viesti:

Re: Median valheet ja koronavirusepidemia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

No huh! Huh! Ylläri .. kattelin tossa tota tv toosaa ja kertovat kuinka nää sarssit ja koronavirukset tarttuvat yleensä eläimistä ihmisille ja tuli kommentti että tämä olisi lähtenyt käärmeestä !!! 🐍 .. niinpä sota on nyt kovaa. Mutta olemme voittajan puolella! 🙌👑
Hag. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot.

https://sinettisormus.blogspot.com/
Pyros

Re: Median valheet ja koronavirusepidemia

Viesti Kirjoittaja Pyros »

Korkeimman suojelus, Psalmi 91:
1. Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy,
2. se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan".
3. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta,turmiollisesta rutosta.
4. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus.
5. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta,
6. et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee.
7. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.

8. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. —
9. Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani". —Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.
10. Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi.
11. Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi.
12. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.
13. Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmettä. —
14. "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni.
15. Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan.
16. Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen."
Vastaa Viestiin