ISRAEL-UUTISET

Keskustele eskatologisista asioista
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Ajattelin aloittaa uuden viestiketjun, jossa olisi lähes pelkästään Israelia koskevia uutisia.
Israelhan on kuten tiedämme se ajan merkki, jota eniten tulee nytkin seurata

Laitan Israel-update sivustolta eilen tulleen tähän uutispaketin kokonaisuudessaan:

(Alleviivattuna huolestuttavia huomioita)

https://israelupdate.fi/israel-update/u ... 1-03-2021/
[Uusi artikkeli] Torstai 11.03.2021

TORSTAI 11.03.2021
Käyn ensin läpi torstaiaamun uutisantia lyhyesti ja otsikonomaisesti ja palaan sen jälkeen joihinkin aiheisiin tarkemmin raportin loppuosalla.
01. Ben-Dror Yemini protestoi artikkelissaan Korkeimman Oikeuden päätöstä sallien kuntien saada niiden paikallisasukkaiden nimet, jotka kieltäytyvät rokottamisesta COVID19 pandemiaa vastaan, asettaen yleisen terveystilanteen henkilökohtaisen yksityisyyden edelle – eikä tämä kuuluu oikeuslaitoksen ratkaistaviin asioihin.
www.ynetnews.com/article/Hk3iZX8Xu,

02. Opetusministeri Yoav Galant halua avata kaikki koulut riippumatta alueiden tartuntojen määrästä.

Paikallisviranomaisten tukemana Galant sanoo rokotuskampanjan saavuttaneen tason, joka sallii Israelin pääsyn irti pandemiasta ja paluun normaalitahtiin.
Tel Avivin kaupunki kieltää kaikilta rokottamattomilta opettajilta pääsyn opetus-laitoksiin ensi viikosta lähtien.
www.ynetnews.com/article/BynMX8IXO,

03. Palestiinan Auktoriteetin (PA) pääministeri Mohammad Shtayyeh vetoaa kaikkiin ystävällismielisiin valtioihin, yhtiöihin ja Maailman Terveysjärjestöön (WHO) ”täyttämään velvollisuutensa heitä kohtaan”, sekä PA:ta selittämään kriteerit, joilla rokotteita on jaettu, mikä tähän saakka on uskottu korkeille virkailijoille.

COVID19 pandemia on rynninyt Länsirannan ja Gazan kaistan läpi, mutta aiheuttaen samalla merkittävää kansainvälistä kritiikkiä Israelia kohtaan siksi, että se rokotti omat kansalaisensa tekemättä sitä PA:n ja Gazan arabeille; jättäen huomiotta tosiasian, että Israel lähetti 5 000 rokoteannosta PA:lle hankkimasta varastostaan, ja että Oslo II:n mukaan PA vastaa terveysasioistaan.
www.ynetnews.com/article/HJK2DvL7d,

04. ToI antaa COVID19 tilanteesta seuraavia tilastotietoja.
– Rokotettuja 5 056 654;
– Toiseen kertaan rokotettuja 3 969 158;
– Tartuntapauksia 811 108;
– Aktiivisia tapauksia 36 820;
– Kriittisiä tapauksia 642;
– Kuolleita 5 943.
Maailmanlaajuinen tilanne:
– Tartuntapauksia kaikkiaan 118 648 417;
– Kuolleita 2 632 348;
– Parantuneita 94 256 908
www.timesofisrael.com/5-million-israeli ... ext-month/,
05. Hnewswire.com raportoi seuraavan hälyttävän uutisen:

Kaikki maailman asukkaat tullaan lopulta rokottamaan ja myös varustetuiksi mikrosirulla, raportissa kerrotaan. Vastustajia tullaan kohtelemaan rajusti. Mikrosirusta päätetään USA:ssa 23.03.2021.

Englannissa hallitus tullee esittämään hätätilalakeja, joilla poistetaan julkisuudesta vaaralliset rokotusta vastustavat ”valheuutiset” ennen COVID19 rokottamisen lainsäädäntöä, kuten Labor vaatii.

Oppositioministerit vaativat ”rahallisia rangaistuksia sosiaalisille media ryhmille, jotka eivät seulo julkistamastaan aineistosta pois rokotusta vastustavan sisällön”. He selittävät, että noita lähes 100 000 käyttäjän vastustusryhmiä voi löytää muutamissa sekunneissa käydessään läpi mm. FB:n julkistamaa aineistoa
.

Monet kristityt websivut (CrossWalkCom) jotka puolustavat rokotusta ja jopa mikrosirua, väittäen etteivät ne ole pedon merkkejä, ja huomioivat, etteivät ne edistä antikristuksen ilmestymistä.
https://hnewswire.com/brute-force-will- ... -world-to/

06. J.Bart Classen, MD, Classen Immunotherapies, inc, julkaisi artikkelin, jossa osoitetaan, että COVID19 RNA perustuvat rokotteet voivat aiheuttaa Prion-taudin. Artikkelin johdannossa kerrotaan näin:

Rokotteiden on havaittu aiheuttavan joukon kroonisia, myöhemmin kehittyviä vastakkaisia ilmiöitä. Jotkut niistä kuten 1.tyypin diabetes voi ilmetä vasta 3 -4 viikon kuluttua tapausten ilmenemisfrekvenssillä ylittäen vakavien infektio-tautien frekvenssin, joita rokotuksen oli tarkoitus estää.

Tämän tyyppinen diabetes on vain yksi monista immuuniteettiin keskittyviin rokotteen aiheuttamiin sairauksiin, kroonisesti myöhään ilmenevistä vastakkaisseurauksista, joista voi tulla vakava kansanterveysongelma.

RNA perusteiset rokotteet muodostavat riskin aiheuttaa erityisiä vastakkais- tilanteita. Yksi sellaisista vastakkaistilanteista on prioniin perustava tauti, jonka aiheuttaa luontaisten proteiinien aktivointi prionien muodostamiseksi.
Tietoa on julkaistu runsaasti, joissa osoitetaan RNA sitoutuneen proteiinien osallisuuden useihin nourologisiin tauteihin, mukaan lukien Altzheimer ja ALS. TDP-43 ja FUS ovat parhaita tutkimuksia noista proteiineista.

PFTZER RNA perusteisen COVID19 rokotteen hyväksyi US FDA hätätilanteessa käytettäväksi ilman pitkän aikavälin turvallisuustietoa. Huoli tämän rokotteen turvallisuuden johdosta suoritettiin tutkimus, jotta voidaan päättää, voiko rokote mahdollisesti aiheuttaa prioniin perustuvan sairauden.

hnewswire.com/brute-force-will-now-be-used-by-governments-around-the-world-to/,

Priontauti aiheutuu normaalin prion-proteiinin, jota on normaalisolun pinnalla, tullessa epänormaaliksi aiheuttaen tukoksen aivoissa ja vaurioittaen niitä. Tällainen epänormaali proteiinin kasautuminen aivoissa voi aiheuttaa muistin menetystä, persoonallisuuden muutoksia, liikkumisongelmia ja halvauksia.

www.google.com/search?client=opera&q=pr ... 8&oe=UTF-8,

07. USA:n CODVID19 pandemian vastaisessa taistelussa tunnetuksi tullut ja USA:n tärkeimmän auktoriteetin asemaan kyseenalaisesti nostettu tri Anthony Fauci julisti jokin aika sitten, ettei Yhdysvalloilla ole toivoa pikaisesta pääsemisestä eroon COVID19 pandemiasta, vaan joutuu taistelemaan sitä vastaan ainakin vuoden, eli lisää lukituksia ja rajoituksia sopii hänelle.

Tri Fauci on noussut uutisten otsikoihin varsin erikoisella alueella, jossa hänellä ei odottaisi olevan mitään erityistä arvovaltaa.

Viime viikolla Tri Fauci esiintyi näyttävästi yhteisellä areenalla Kiinan Kommunistisen Puolueen (CCP) ”terveysasiantuntijan” kanssa propaganda-tilaisuuteen, mitä ei huomioitu länsimediassa juuri ollenkaan.

Tilaisuudesta kertova the Dossier sen sijaan sanoo, että Kiinalaisella medialla oli vaikeuksia irrottautua tarjotusta USA:n vastaisesta propagandasta, joihin kuuluivat entistä purevampien rajoitusten vaatiminen COVID19 pandemian vastaisessa taistelussa palaten siihen yhä uudelleen.

Kiinan Kansallisen TerveysKomissionin johtaja Tri Zhong Nanshan, jota kutsutaan ”Kiinan Tri Fauciksi”, osallistui paneelikeskusteluun Faucin kanssa viime viikolla. Tilaisuuteen osallistuivat myös Gates Säätiön ja WHO:n edustajat.

Zhong hyökkäsi puheessaan erityisesti Trumpin hallitusta vastaan, mutta ylisti Joe Bidenin hallitusta siitä, että se päätti liittyä uudelleen WHO:n jäseneksi. Zhongin esittämät USA:n COVID19 tilannetta koskevat informaatiot olivat ilmeisesti vanhentuneita ja vääriä. Hän esitti Kiinan COVID19 reaktion ja siihen liittyvän statistiikan, väittäen ”Kiinan brutaalin Wuhanin kaupungin lukituksen antaneen Kiinalle voiton viruksen vastaisessa taistelussa”.

Maailmalla yleisesti havaitun ilmiön osoittamasta ”lukitusten hyödyttömyydestä ja sen asukkaille aiheuttamasta taloudellisesta katastrofísta huolimatta” Zhong varoitti talouden avaamisesta sanoen: ”Odotetaan rokotusten vaikutusta, minkä toteaminen voi vaatia vielä vuoden, ellei vuosikausia”. Toiseksi Zhong ylisti ”rokotteiden tuottamaa immuniteettia ylivertaiseksi luonnolliseen immuniteettiin verraten”, pystymättä esittämään todisteita. Kiinan oma talous on ollut avoin vuodesta 2020 lähtien.

Tri Anthony Fauci puolestaan sanoi allekirjoittavansa kaiken, mitä Zhong sanoi, todeten Wuhanin tapaisen lukituksen olevan tarpeen ”viruksen alistamiseksi”. Hän varoitti, että ”ellemme saa COVID19 virusta aisoihin, meillä tulee olemaan jatkuva taistelu sen mutaatioita vastaan, jotka iskevät meihin”.

Se oli Faucin ohjelmoima USA:n vastainen propaganda isku Kiinan hyväksi.
dossier.substack.com/p/fauci-shares-stage-with-top-ccp-official,

08. Israelin pääministeri voi UAE:n matkansa yhteydessä tavata myös Saudi Arabian kruununprinssin MBS:n kuten häntä kutsutaan. Saudit eivät ole vahvistaneet
tietoa. www.ynetnews.com/article/3KZHUYH,

09. Yahya Sinwar voitti uudistetussa sisäisessä äänestyksessä Hamasin Gazan kaistan johtajuuden, www.ynetnews.com/article/ByJBUvUXO,

10. Prof. Yehuda Adler vaatii kaikkien Israelin lasten rokottamista lauma-immuniteetin saavuttamiseksi.
www.ynetnews.com/article/BkDCWv8md

11. TV-kanava 13 suorittaman gallupin mukaan Yair Lapidin johtama Yesh Atid varmistaa puoleen kakkospaikkaa, mutta Likud on vielä turvallisesti ykkösenä.
Maaliskuun 23. päivänä pidettävien vaalien ennakkolaskelmat ovat nämä:

– Likud 29 paikkaa Knessetiin;
– Yesh Atid 20;
– Naftali Bennettin johtama Yamina 11 edustajaa;
– Gideon Sa´arin johtama New Hope 9 edustajaa,
– Israelin arabien Joint List 8;
– Libermanin johtama Israel Beitenu ja UTJ 7 edustaja kukin,
– Shas 6; Labor puolue 6;
– Religious Sionismi 5 edustajaa; Meretz, SiniValkoinen ja arabien Ra´am saavat 4 edustajaa kukin.
www.ynetnews.com/article/Sy00DSgUQd.
LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN
Jerusalem 12 -19; Tiberias 12 -23; Suolameri 22 -30, Eilat 19 -33 +C-astetta, taivaankansi on pilvien peitossa, mutta ilman sateita. Lämpötila notkahtaa alas huomenna, mutta aloittaa kipuamisen 12 -22 +C-asteen lukemiin sunnuntaina.
www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html
Angelicus
Viestit: 198
Liittynyt: 23 Kesä 2020, 16:39

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Angelicus »

Rukousvastaus! Olin sitä miettinyt, että kukahan tämän linkittäisi tänne. UJ laitettiin asialle!
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3573
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Eero »

Kiitos UU, tässä on paljon täsmätietoa. Minusta näyttää siltä, että Israel toimii taas esimerkkikansana muulle maailmalle, ikävä kyllä. Luin eilen että Israelin kiihkeän rokotetahdin selittää se, että he ovat tehneet lääkeyhtiö Pfizerin kanssa sopimuksen tutkimustiedosta rokotteita vastaan:

https://avoin.media/2021/03/11/koronady ... na-israel/

Onko tietoa mihin tuo mikrosirun ja siitä päättämisen päivämäärä 23.3.2021 perustuu?
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

perjantai 28. kesäkuuta 2019
https://asiakas.kotisivukone.com/files/ ... maahan.pdf

Tärkein lopunaikojen merkki – juutalaisten jälleenkokoaminen Israelin maahan

Tässä Samuel Korhosen suomentama perusprofeetallinen artikkeli amerikkalaiselta Rapture Ready-sivustolta, jossa kirjoittaja paljastaa suurimman yksittäisen merkin sille, että Jeesuksen toinen tuleminen tapahtuu pian; eli Raamatun profetioiden mukaisesti silloin, kun Israel on jälleen koottu kansakunnaksi. Tämä juutalaisten jälleenkokoaminen tapahtuisi viimeisinä päivinä ja alkoi Israelin valtion perustamisesta v. 1948. Raamatun Viikunapuu-vertauksen mukaan, se sukupolvi, joka näki tämän, ei katoa lopullisesti ennenkuin Herramme paluu koittaa. Olemme siis hyvin lähellä ylöstempausta ja Israelin 70. vuosiviikkoa.

Suurin yksittäinen lopunajan merkkiThe Single Greatest Sign of the End TimesBy Britt Gillette,May 18, 2019Tänä päivänä näyttää, että minne katsommekin, niin näemme väkivaltaa, vihaa ja kaikenlaista irstautta. Kaupungit seuraavat murhien määrää vuosittain ja paikallisuutiset raportoivat, oliko viimeinen ruumiiden määrä uusi ennätys. Elokuvat ja televisio-ohjelmat siirtävät jatkuvasti rajoja kuvaillen alati lisääntyvää väkivaltaa ja kaikenlaista seksuaalista moraalittomuutta. Tämä on sitä, mitä Paavali sanoi viimeisten päivien olevan. Hän sanoi, että ihmiset rakastavat vain itseään ja rahojaan. He ovat kerskailevia, ylpeitä,pilkallisia, tottelemattomia, kiittämättömiä, rakkaudettomia ja anteeksiantamattomia. He eivät pidä mitään pyhänä. He herjaavat muita eikä heillä ole itsehillintää. He ovat julmia ja vihaavat hyvää, kavaltavat ystävänsä, ovat holtittomia, paisuneita ylpeydestä ja rakastavat nautintoja enemmän kuin Jumalaa. (2. Tim. 3:2-5) Juuri tällaista käytöstä me näemme tänä päivänä. Siksi ei ole yllätys, että niin monet ajattelevat lopun olevan lähellä. Itseasiassa osoittautuu todeksi, mitä monet vaistomaisesti ajattelevat.

Loppu on lähellä. Kuinka voin ollanäin varma? Koska Jeesus ja heprealaiset profeetat viittasivat tiettyihin tapahtumiin, joiden sanoivat olevan lopunajan merkkejä. Tänä päivänä me näemme noita tapahtumia. Evankeliumi on saarnattu maan ääriin (Matt. 24:14)... Matkustaminen ja tieto lisääntyvät eksponentiaalisesti (Dan. 12:4)... Juutalaiset hallitsevat jälleen Jerusalemia (Luuk. 21:24)... Ja nämä ovat vain muutamia merkeistä. Jeesus sanoi: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”(Luuk. 21:28) Tämä tarkoittaa, että kaikkien näiden merkkien yhteen tuleminen on tärkein syy uskoa, että Hänen toinen tulemuksensa on lähellä.

Mutta mikä sitten kaikista merkeistä on suurin? Mikä on tärkein yksittäinen merkki siitä, että Jeesus on palaamassa? JälleenkokoaminenMinun mielestäni epäilemättä suurin merkki on juutalaisten jälleenkokoaminen Israelin maahan. Jumala ei ainoastaan luvannut, että se tapahtuisi viimeisinä päivinä, vaan itse ahdistus ei voi toteutua ilman Israelia. Tässä on vain muutamia lopunajan tapahtumia, jotka edellyttävät Israelin olemassaoloa:. Antikristuksen liitto – Ahdistus alkaa, kun Israel tekee liiton eli sopimuksen Antikristuksen kanssa (Daniel 9:27). Miten Israel voisi hyväksyä tällaisen liiton, jos sitä ei ole olemassakaan? Ahdistuksen tarkoitus – Jumalan ensisijainen tarkoitus ahdistuksessa on toteuttaa lupauksensa Israelin kansalle (Daniel 9:24). Ennenkuin se voi tapahtua, Israelin täytyy olla olemassa. Jerusalem – Jeesus sanoi, että juutalaiset menettävät määräysvaltansa Jerusalemissa, mutta myöhemmin he saavat sen takaisin (Luuk. 21:24).

Vasta silloin toteutuvat Hänen kuvailemansa lopunajan tapahtumat. Se tarkoittaa, että ahdistus ei voi toteutua, elleivät juutalaiset hallitse Jerusalemia.Hes. 38-39 – Raamattu sanoo, että viimeisinä päivinä, kun Jumala tuo juutalaiset takaisin maahan monista maista, joissa he olivat hajotettuina (Hes. 38:8), massiivinen armeijoiden koalitio valtaa Israelin. Se ei voi tapahtua, ellei Israelia ole olemassa.Israelin ”tavattoman suuri” armeija – Hesekiel sanoo, että Israelilla tulee viimeisinä päivinä olemaan ”tavattoman suuri armeija (exceedingly great army)” (Hes. 37:10, KJV). Jumala sanoo, että Israel on oleva kuin tuli lyhteiden keskellä, joka polttaa naapurivaltiot (Sak. 12:6). Hän sanoo, että heikoinkin sotilas heidän joukossaan on kuin Daavid (Sak. 12:8). Jälleen, kuinka tämä voi toteutua, ellei Israelia oleolemassa? Hävityksen kauhistus – Ahdistuksen puolivälissä Antikristus lakkauttaa temppeliuhrit (Dan. 9:27). Sitten hän asettuu temppeliin ja julistaa itsensä Jumalaksi (2. Tess. 2:3-4). Tämä on häpäisevä teko, jota Jeesus kutsuu ”hävityksen kauhistukseksi” (Matt. 24:15).

Ennenkuin se tapahtuu, niin juutalaisen temppelin täytyy olla olemassa. Rooman legioonat tuhosivat sen vuonna 70 jKr. Se merkitsee, että on rakennettava uusi temppeli. Ja jotta se voisi toteutua, niin juutalaisten on oltava maassansa ja hallittava Jerusalemia. Nämä ovat vain muutamia niistä tapahtumista, joita Raamattu sanoo tapahtuvan lopunajassa. Kuinka nevoivat tapahtua, jos Israelia ei ole olemassa? Eivät mitenkään. Ne edellyttävät, että juutalaiset ovat jälleen Israelin maassa. Epäilemättä Israelilla on johtava rooli Jumalan lopunajan suunnitelmassa. Ilman sitä ei voi olla mitään lopunaikaa. Ennen toukokuun 14. päivää vuonna 1948 se oli ongelma. Israelia ei ollut olemassa. Maailman silmissä Israel oli mennyt pois ikuisesti. Raamatun profetiaa ymmärtävät tiesivät kuitenkin paremmin.

He tiesivät Jumalan luvanneen tuoda juutalaiset takaisin maahan. He tiesivät, että heprealaiset profeetat sanoivat uudelleen ja uudelleen, että viimeisinä päivinä Israelin kansa tuodaan takaisin maahan. Ja juuri niin tapahtui. Jumalan lupausKoko Raamattu (ja varsinkin VT) sisältää selviä ja kiistämättömiä Jumalan lupauksia tuoda Hänen kansansa takaisin Israelin maahan. Esimerkiksi Jumala lupasi Moosekselle ja israelilaisille: ”Vaikka sinun karkoitettusi olisivat taivaan äärissä, niin Herra, sinun Jumalasi, kokoaa ja noutaa sinut sieltäkin. Ja Herra, sinun Jumalasi, tuo sinut siihen maahan, jonka sinun isäsi ovat omistaneet, ja niin sinä otat sen omaksesi”(5. Moos. 30:4-5).Kautta Israelin historian yksi profeetta toisensa jälkeen sanoi saman asian. Heidän kauttansa Jumala lupasi tuoda juutalaiset takaisin maahan huolimatta vaikeuksista, joita he kohtasivat (Jes. 43:1-13). Hän lupasi kerätä heidät ”maan neljästä äärestä” (Jes. 11:12), ”pakanakansojen keskuudesta” (Hes. 39:28)ja ”pohjoisesta, etelästä, idästä ja lännestä” (Ps. 107:3). Hän lupasi tuoda heidät kotiin ja näyttää pyhyytensä kansoille (Hes. 20:41-42). Hän lupasi toivottaa heidät tervetulleiksi kotiin ”maista, joissa he olivat hajotettuina” (Hes. 20:34).

Hän sanoi palauttavansa heidät Israelin maahan kaukaisista maista (Jer. 30:2-10). Ja Jumala lupasi, että vaikka olivat hajotettuina kansojen sekaan, Hänen kansansa ei koskaan unohtaisi Häntä ja Hän toisi heidät takaisin Israelin maahan (Sak. 10:9). Jumala piti lupauksensa. Nykyinen Israel todistaa sen. Mutta Jumala lupasi tehdä enemmän kuin vain palauttaa Israelin valtion. Hän sanoi kuinka Hän tekisi sen. Hän sanoi, että Israel synnytettäisiin yhdessä päivässä (Jes. 66:7-8), palaisi yhdistyneenä kansana(Hes. 37:22), muuttuisi autiomaasta vehreäksi puutarhaksi (Hes. 36:34-35; Jes. 51:3) ja muodostaisi ”tavattoman suuren armeijan” (Ezekiel 37:10, KJV). Joka ainoa näistä asioista on toteutunut.Milloin tämä kaikki tapahtuu?Mutta niin hämmästyttäviä kuin nämä toteutuvat profetiat ovatkin, niin se, mikä on yllätys useimmille, on,että milloin Jumala sanoi niiden toteutuvan, koska heprealaiset profetiat suoraan yhdistivät Israelin jälleensyntymisen Jeesuksen Kristuksen toiseen tulemukseen. Hoosean kautta Jumala sanoi, että Israelin kansa on oleva kauan ilman kuningasta, uhreja, pyhiä pilareita ja pappeja ja sitten he palaavat maahan ja etsivät Jumalaansa ja Messiastaan viimeisinä päivinä (Hoos. 3:4-5).

Joel sanoi, että maailman armeijat kokoontuvat yhteen Harmageddonin taistelua varten ”aikana, jolloin Jumala kääntää Juudan ja Jerusalemin kohtalon” tuoden kansansa takaisin kansojen seasta, jossa he olivat hajotettuina (Joel 3:1-2). Toisin sanoen, kun Jumala palauttaa Israelin kansan, niin Harmageddon ja lopunaika seuraavat pian. Jumala lupasi, että juutalaiset palaavat maahan ja erämaa kukoistaa (Jes. 35:1). Sitten Herra palaa tuhoamaan Israelin viholliset (Jes. 35:2-4). Jeremian kautta Jumala lupasi koota laumansa jäännöksen kansoista, jonne hän oli ajanut heidät ja tuoda heidät takaisin maahan (Jer. 23:3-4). Sitten Hän lupasi herättää kuningas Daavidin vanhurskaan jälkeläisen, kuninkaan, joka hallitsee maata viisaudella (Jer. 23:5-6). Tämä on kauan odotettu Messias ja Hän tulee hallitsemaan ”kun kansa asuu omassa maassansa” (Jer. 23:7-8).Jesajan kautta Jumala lupasi palauttaa Israelin valtion ja nostaa sen lipun kansakuntien keskuudessa (Jes. 11:12). Kun se toteutuu, niin Jumala sanoo, että ”susi asuu lampaan kanssa” ja ”leopardi makaa vuohien vieressä.” Jopa vauva leikkii kobran kanssa, eikä se pure! (Jes. 11:6-9). Daavidin valtaistuimen perillinen (Jeesus Kristus) hallitsee kansakuntia ja muuttaa maailman rauhan ja tyyneyden paikaksi (Jes. 11:10). Tämä kuvailee Jeesuksen Kristuksen tuhatvuotista valtakuntaa.

Milloin sitten Hänen valtakuntansa tulee? Sen jälkeen, kun Hänen kansansa on palautettu ”kaukaisista maista” ja ”maan ääristä” (Jes. 11:11-12) ja sen jälkeen, kun Israel on jälleensyntynyt yhtenä yhdistettynä kansakuntana (Jes. 11:13).Eikä tässä kylliksi, Jeesus sanoi, että kun juutalaiset palaavat maahan, he saavat takaisin Jerusalemin hallinnan. Hän sanoi, että pakanat tallaavat Jerusalemia, kunnes pakanain ajat täyttyvät. Kun tämä tapahtuu, Hän sanoi sen olevan merkki Hänen paluustaan (Luuk. 21:24). Vuonna 1967 Israelin valtio otti haltuunsa Jerusalemin ensimmäisen kerran 1897 vuoteen. Sattumaltako? Ei. Jeesus sanoi, että se sukupolvi, joka todistaa näitä tapahtumia, ei mene pois, ennenkuin Hän palaa (Luuk. 21:32).Tänä vuonna nykyinen Israelin valtio juhlii 71. vuosipäivää perustamisestaan. Siitä on 52 vuotta, kun Israel otti jälleen Jerusalemin hallinnan. Kuinka monta vuotta voi mennä, ennenkuin se sukupolvi, joka todisti näitä tapahtumia, on mennyt pois? Kuinka monta vuotta vielä voi mennä, ennenkuin Jeesus palaa? Ei montakaan. Miksi se merkitsee?

Juutalaisten jälleenkokoaminen takaisin Israelin maahan on lopunajan tärkein merkki. 1878 vuoden ajan tätä merkkiä ei ollut olemassa. Tänä päivänä se on. Ajattele sitä ihmettä, jota se edustaa. Kautta historian valloitetut kansakunnat katoavat. Ne assimiloituvat ympäröiviin kansoihin. Missä ovat Israelin muinaiset naapurit? Missä ovat heettiläiset, girgasilaiset, amorilaiset, kanaanilaiset, perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset? (4. Moos. 7:1)? Ne ovat kadonneet historiaan. Silti siitä huolimatta, että ovat olleet melkein 2000 vuotta ilman kotimaata, juutalaiset menestyvät edelleen. He säilyttävät edelleen ainutlaatuisen kulttuurisen, uskonnollisen ja etnisen identiteettinsä. Huolimatta melkein 2000 vuoden rehottavasta antisemitismistä, jota ilmensivät Espanjan inkvisitio, Venäjän pogromit ja natsien holokausti,juutalaiset ovat yhä maisemassa. Nyt he ovat jälleen maassa. Tämä ei ole yhtään vähemmän kuin moderni ihme. Se on selvä todistus koko maailmalle, että Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on ainoa tosi Jumala. Se on myös tärkein syy uskoa, että Jeesus tulee pian!

Britt Gillette is author of the free ebookComing to Jesusas well as the booksSigns of the Second ComingandRacing Toward Armageddon. Receive his book7 Signs of the End Timesfor free when yousign up for his monthly newsletter.
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Eero kirjoitti: 12 Maalis 2021, 12:57 Kiitos UU, tässä on paljon täsmätietoa. Minusta näyttää siltä, että Israel toimii taas esimerkkikansana muulle maailmalle, ikävä kyllä. Luin eilen että Israelin kiihkeän rokotetahdin selittää se, että he ovat tehneet lääkeyhtiö Pfizerin kanssa sopimuksen tutkimustiedosta rokotteita vastaan:

https://avoin.media/2021/03/11/koronady ... na-israel/

Onko tietoa mihin tuo mikrosirun ja siitä päättämisen päivämäärä 23.3.2021 perustuu?
Laitoin tuohon viestiin tämän

https://hnewswire.com/brute-force-will- ... -world-to/

linkin uudestaan. Oli jäänyt tuo https-osoite alusta niin ei ollut klikattavissa.

Täytyy vielä sieltä etsiä aiheesta lisää.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3573
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Eero »

Mä yritin käydä etsimässä päivämäärää, mutta en löytänyt tuolta sivulta. Olisi mielenkiintoista tietää, sillä jostainhan se on tuohon katsaukseen tullut.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Näyttäisi olevan tuo sivu johon tuo linkki avautuu:

Nopea ja huonosti korjailtu versio:

https://translate.google.com/translate? ... orld-to%2F


Ympäri maailmaa tullaan rokottamaan ja lopulta mikrosiruttamaan jokainen ihminen maan päällä, "vastustajia" kohdellaan kovasti ...

Ison-Britannian, hallituksen tulisi antaa hätätilaa koskeva lainsäädäntö vaarallisten väärien vastaisten väärinkäytösten "poistamiseksi" ennen Covid-19-rokotteen käyttöönottoa, Labor on sanonut. Varjokulttuurin sihteeri Jo Stevens ja varjo-terveyssihteeri Jonathan Ashworth ovat kirjoittaneet hallitukselle varoittaen, että "rokotteiden saantia koskevaa historiallista vahvuuttamme ei pidä pitää itsestäänselvyytenä" viruksen hoidon mahdollisuutena.

Keir Starmerin varaministerit vaativat taloudellisia ja rikosoikeudellisia seuraamuksia sosiaalisen median yrityksille, jotka eivät sensuroi rokotusten vastaista sisältöä mainostavia viestejä, jotka heidän mielestään ovat levinneet näille alustoille. Oppositioministerien mukaan rokotusten vastaiset ryhmät, joilla on lähes 100 000 käyttäjää, löytyvät muutamassa sekunnissa Facebookiin kirjautumisesta.

Tarjolla on monia lainaamattomia kristittyjä verkkosivustoja (CrossWalk.Com) , jotka mainostavat rokotteita ja jopa mikrosirua väittäen, että se ei ole pedon merkki. Huomaa, että ne ovat antikristuksen mahdollistavia tekijöitä.

"Tämä on kirjaimellisesti elämän ja kuoleman kysymys, ja kuka tahansa, joka on estetty rokottamasta tämän takia, on yksi henkilö liikaa."

Kaksi varjo-valtiosihteeriä sanoivat yhteisessä kirjeessä, että "kuukausia sitten sosiaalisen median yrityksille liputetut ryhmät pysyvät aktiivisina", huolimatta hallituksen ja teollisuuden sitoumuksista. Viime viikolla sosiaalisen median jättiläiset sopivat ministerien kanssa toimenpidepaketista rokotteiden väärinkäytösten torjumiseksi. Facebook, Twitter ja Google lupasivat "lisätä yhteistyötä kansanterveyslaitosten kanssa tosiasiallisten ja luotettavien viestien mainostamiseksi" ja sitoutuneet "nopeammin vastaamaan ilmoitettuun sisältöön".

Digitaalinen sihteeri Oliver Dowden sanoi, että "Covidin disinformaatio on vaarallista ja voi maksaa ihmishenkiä" ja että sen torjumiseksi on "paljon muuta mahdollista". Hallitus on kuitenkin lakannut sanomasta, että tällaiset väärät tiedot on välttämättä poistettava, vaan lisää todennäköisyyttä, että ne voidaan sen sijaan poistaa rahasta, koska "rahan ansaitseminen tästä vaarallisesta sisällöstä olisi väärin".

Digitaalisen vihan torjuntakeskusta ylläpitävä entinen työvoimaneuvonantaja Imran Ahmed sanoi: "Suurista tekniikan lupauksista huolimatta Google rahoittaa edelleen väärien tietojen väärinkäytön verkkosivustoja sijoittamalla niihin mainoksia, kun taas Facebook, Instagram, Twitter ja YouTube tarjoavat tunnettujen rokotevastaisten foorumien levittää vaarallisia salaliittoteorioita ja valheita miljoonille käyttäjille.

Pakotetut rokotukset ja "digitaaliset todistukset" ovat tulossa, oppositio murskataan hallituksellesi - kuvitelkaa, että valitut virkamiehemme ovat kääntäneet pöydät, työskentelemme heidän puolestaan, se on pysäytetty ja hiljaa, ja ne odotamme pistoksia nyt. Tällä hetkellä hallitukset ja yksityinen teollisuus pyrkivät kehittämään ja ottamaan nopeasti käyttöön koronavirusrokotteen. Microsoftin perustaja Bill Gates, joka on näiden toimien merkittävä rahoittaja, on ehdottanut kaikille rokotteen saaneille "digitaalisen todistuksen" todistavan, että hän on rokotettu. Tohtori Anthony Fauci, jonka ennuste vääristä ennusteista tekee hänestä epidemiologian Bill Kristolin, haluaa myös, että henkilöt kantavat todisteita rokotuksestaan.

Toinen autoritaarinen ehdotus koronaviruksen torjumiseksi on pakottaa kaikki lataamaan puhelinsovellus, joka seuraa heidän liikkeitään. Tämä antaisi valtion virkamiehille mahdollisuuden tunnistaa ne, jotka ovat saattaneet olla lähellä ketään, jolla on voinut olla koronavirus. Tällainen pakollinen "yhteystietojen jäljitys" on hyökkäys yksityisyyteen ja vapauteen.

Rokotteet voivat parantaa terveyttä. Esimerkiksi rokotteet auttoivat vähentämään polion kaltaisten sairauksien esiintyvyyttä. Kaikki rokotteet eivät kuitenkaan ole turvallisia ja tehokkaita kaikille ihmisille. Lisäksi tietyt nykyaikaiset käytännöt, kuten pikkulapsille useiden rokotteiden antaminen kerralla, voivat aiheuttaa terveysongelmia. Se, että rokotteista voi olla hyötyä joillekin ihmisille tai jopa useimmille ihmisille, ei oikeuta hallitusta pakottamaan ihmisiä rokottamaan. Se ei myöskään oikeuta lasten rokottamista vanhempien toiveiden vastaisesti. Ja se ei todellakaan ole perusteltua pitää yksilöitä ja perheitä tahattomassa karanteenissa, koska heillä ei ole "digitaalisia todistuksia", jotka todistaisivat heidän pistoksensa.

On joskus huvittava kuulla, kuinka ihmiset sanovat, että nämä johtajat eivät ole älykkäitä, eivät tiedä mitä tekevät. Nämä 'johtajat' ovat pahoja, tekevät pahaa. Valitettavasti useimmat ihmiset luottavat heihin ja tottelevat sokeasti. Helpompaa kuin ajattelu.

Kaikille, jotka osallistuvat pakotettuihin COVID-rokotuksiin joko toimittamalla injektioita tai itse tekemällä injektioita, ilmoitetaan täten. Että olet mukana murhassa ja joukkomurhassa ja oikeudenmukaisuus saa sinut kiinni jossain vaiheessa.

Kuoleman enkeli on armoton renegade-poliitikkojen ja yksityishenkilöiden kanssa.


Lähde: HNewsWire


StevieRay Hansen
Toimittaja, HNewsWire.com
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Israelin koronadystopia

http://thepukki.fi/blog/post/israelin-koronadystopia

Seuraava teksti tulee Jordanin laakson Hanakar seurakunnassa pastorina toimineelta Aviel Gersh’ilta ja vaimoltaan Nirit’ilta, joka on raamattukääntäjä Kalervo Syvännön tytär:

”Rakkaat Ystävät,

Te joille Israelin ja Juutalaisen kansan pelastus on vahvasti sydämellä, Teille jotka siunaatte Israelia ja jaksatte kantaa sitä rukouksissanne yhä eteenpäin. On tarkeää että tiedätte mikä on oikea tilanne Israelissa ja minkä puolesta rukoilla, yleisissä tiedotus välineissä kun ei kerrota totuutta niinkuin ei tähänkään asti olla tehty.

Lähestymme jälleen vaaleja, neljännen kerran viimeisten kahden vuoden aikana. Kahteen vuoteen hallitus ei enää ole vienyt läpi vuosibudjettia koska erimielisyydet ovat hyvin vakavia ja syviä. tästä johtuen kunnat, koulut, sairaalat ym. kärsivät kovasti rahoituksen puutteesta. Tämä ei silti ole haitannut pääministeriä tekemästä hyvin monia salaisia pikasopimuksia erinnäisten tahojen kuten Arabimaiden ja lääkefirmojen kanssa.

Kukaan muu, ei edes puolustusministeri tai terveysministeri ole tietoinen mitä sopimukset sisältävät... Tilanne Iranin ja Israelin välillä myös kärjistyy ja avoimesti puhutaan mahdollisesta Israelin toimenpiteestä Iranilaista atomipommi hanketta vastaan joka tietenkin takaa kovan vastaiskun. Viimeisen vuoden myötä hallitus on laatinut koronan nimissä peräti 8kk. yleis sulkuja ja hyvin radikaaleja toimenpiteitä niin että jo 90,000 yritystä on mennyt konkurssiin. Moni perhe joutuu pois vuokra asunnoistaan ja etsii turvaa sukulaisilta sikäli kun heitä on ja heille voi mennä, yksikin mies kertoi asuvansa junissa ...

Joulukuun lopussa Israel alkoi massiivisen rokotus projektin mutta kun niin sanottua rokotusta ei olla vielä hyväksytty FDA:n eli Amerikkalaisen Elintarvike ja Lääkeviraston taholta, kävikin ilmi että Netanyahu teki Pfizer Biontech firman kanssa salaisen kolmeksikymmeneksi vuodeksi sinetöidyn sopimuksen josta vuotaneiden tietojen mukaan hän lupaa rokottaa vähintäin 6 miljoonaa Israelin kansalaista tietämättään ja suostumattaan koekaniineiksi. Kun nyt Israelissa on noin 9 miljoonaa kansalaista niin kyseessä on kaksikolmasosaa kansasta. Eivätkö nämä numerot muistuta meille mitään? Sakaria 13:8-9.

Erinäisiä huhuja kulkee Suomessakin koskien kolmeakymmentä vuotta jolle sopimukset ovat sinetöidyt, esim. että Israelin valtio antaa 30v. takuun rokotteen turvallisuudesta, tämä EI OLE TOTTA! Päinvastoin, kukaan ei takaa mitään vahinkoja joita rokotteet aiheuttavat! Vuonna 2020 oli Israelissa vähän enemmän kuolleita kun vuona 2019 mutta paljon vähemmän kuin vuosina 2008, 2012, 2015.

Tammikuun alusta alkoi kuolleiden määrä nousta jyrkästi: kun ensimmäisellä rokotteella oli rokotettu 2,4 miljoona henkeä nousi kuolleiden määrä kolmessa viikossa 4,800 ! Tämä tieto oli jonkin aikaa Israelin terveysministeriön virallisilla sivuilla mutta sitten pyyhittiin pois... Pääministeri Netanyahun onkin vaikea saavuttaa vaadittu määrää rokotettuja joten hän käyttää kaikkia laillisia ja laittomia tapoja painostaakseen kansalaisia rokottautumaan. Ensiksi antamalla lisäoikeuksia ja myöhemmin rajoittamalla rokottamattomia kansalaisia ja viemällä heidän perusoikeutensa vapauteen, niin että voi jopa menettää työpaikkansa. Tämä jakaa kansalaiset kahteen leiriin ja yllyttää rokotettuja puhumaan "haitallista ja tauteja levittävää" leiriä vastaan.

Eräät vanhat Holokaustista selvinneet, jotka ovat vielä elossa, vertaavat näitä tapahtumia Holokaustia edeltäviin tapahtumiin. Lisäävät vain, että tällä kertaa ei ole pakopaikkaa, koko maailma on mukana tässä valheessa. Netanjahu ei ole tämän uuden järjestyksen keksijä, hän on Klaus Schwabin käskyjen koordinaattori ja toteuttaja. Klaus Schwab on Kansainvälisen Talousfoorumin johtaja Davosissa Sveitsissä. Hän on Saksan Juutalainen ja naimisissa Rotschildin perheen tyttären kanssa.

No kuinka Juutalainen tekisi tälläista veljilleen? Jokaisen juutalaisen pääministerinhän oletettaisiin seisovan kansansa rinnalla ja taistelevan heidän puolestaan? On muistettava, että jo Holokaustin aikana oli olemassa "Judenraht": ryhmä juutalaisia, jotka tekivät yhteistyötä natsien kanssa ja myivät veljensä, asemasta ja rahasta. Tiedotusvälineet eivät enää kritisoi mitään hallituksen toimenpiteitä ja eliminoivat kaiken vastustuksen: esim. rokotuksia ja rajoituksia vastustavan puolueen kaikki mainokset joka virallisesti kuitenkin osallistuu tuleviin vaaleihin. Muistuttaa entisen neuvostoliiton Pravda lehteä…

Demokratia on todella vaarassa! Kuten muuallakin maailmassa, niin myös Israelissa jokainen lääkäri, asianajaja, toimittaja tai muu rokotteiden valheen paljastava henkilö joutuu eliminoiduksi, kiusatuksi ja jopa uhatuksi. Kaikki sosiaalisen median alustat suljetaan heiltä. Israelin Armeijan päällikkö painostaa poikiamme ja tyttäriämme, jotka menivät palvelemaan maataan, ottamaan rokotteen vastoin tahtoaan. Hän kielsi sotilaita palaamasta kotiin viikonloppulomille, ellei 80 prosenttia heidän pataljoonastaan ole rokotettu, mikä nostaa vihaa rokotetuissa rokottamattomia kavereitaan vastaan.

Rokotetut merkattiin vihreällä merkillä. Israelin laivastossa mentiin jopa niin pitkälle että rokotetut työntekijät joutuvat laittamaan kaulaansa vihreän merkin kun taas rokottamattomat joutuvat kulkemaan keltainen merkki kaulassaan... eikö tämä muistuta meitä keltaisesta Daavidin tähdestä jossa luki aikoinaan "Jude"?

Raskaana olevat naiset ilmoittivat, että he eivät saa ottaa kasvomaskia pois koko synnytyksen aikana ja äidit jotka tulivat neuvottelemaan lääkärin kanssa, koska heidän lapsilleen tuli hengitysvaikeuksia jouduttuaan olemaan maskin kanssa koko päivän koulussa, ohjattiin psykiatriseen lääkitykseen. Äitiä, jonka kuusivuotiaalle pojalle tehtiin aivoleikkaus, ei päästetty sairaalaan poikaansa katsomaan, kun hänen syntinsä oli se, että hän ei halunnut ottaa rokotetta...

Tottahan tämä kaikki vaikuttaa myös Messiaanisissa seurakunnissa: laki säätää että rukouspaikkoihin saa kokoontua vain rokotetut jotka omaavat niin sanotun "Vihreän passin" A. jollaisen saa kun on ottanut kaksi rokotetta, sillä sitten on sisäänpääsy paikkoihin joihin muilla ei ole pääsyä, mutta se pätee vain 6 kk. Ja sitten taas on otettava yksi tai kaksi rokotetta että saa passin B. Ja niin edespäin...

No niin tässä vain pieni osa kaikesta siitä mitä Israelissa tapahtuu joka päivä. Tiedämme että Israel on ajan kello: kun katsotte mitä Israelissa tapahtuu voitte huomata kuinka lähellä ylösottoa ja suurta ahdistusta olemme. On aika jokaisen varmistaa että lamppu palaa ja että öljyä on astiassa! Israelin kansa tarvitsee rukouksianne enemmän kuin koskaan ennen; herätystä on paljon, monet tavalliset kansalaiset näkevät tulevan pahuuden ja pelkäävät. Tämä on se aika antaa heille ainoa oikea toivo Jeesuksessa! Ottakaamme vakavasti tämä haaste ja rukoilkaamme paastoten varsinkin 23.3. tiistaina Vaalipäivänä että tätä aikaa varten oikea Jumalan valitsema henkilö nousee, joka vie Jumalan suunnitelman eteenpäin oman tahtonsa mukaan ja antaa armonsa ahdistuksen keskellä !!

Siunaavin Terveisin, pastori Aviel & Nirit Gersh”

Raamattu sanoo Israelista: ”Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua. Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa.” (1. Moos. 27:29)

Olli-Pekka Tuikkala

Lähteet:

Raamattu
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

https://444prophecynews.com/naphtali-cryptic1/

On 4.22.21 the Holy Spirit gave me ‘Naphtali’. I wasn’t familiar with the name so I googled it and found…

‘According to the Book of Genesis, Naphtali was the sixth son of Jacob and second son with Bilhah. He was the founder of the Israelite Tribe of Naphtali. The Tribe of Naphtali was one of the northernmost of the twelve tribes of Israel. It is one of the ten lost tribes. (Wikipedia)’

That information seemed significant but didn’t resonate in my spirit so I put it aside. A few weeks later the Holy Spirit reminded me of the name ‘Naphtali’ again so I resumed my research. As I scoured the news I came across the name ‘Naftali‘ as in Naftali Bennett. Could this be the ‘Naphtali’ the Holy Spirit was pointing to? According to Wikipedia…

‘Naftali Bennett (born 25 March 1972) is an Israeli politician who served as Minister of Diaspora Affairs from 2013 to 2019 and as Minister of Defense from 2019 to 2020. He has led the New Right party since 2018, having previously led The Jewish Home party between 2012 and 2018.’

This morning I was on Pastor Paul Begley’s site when the title of this video caught my attention – ‘Prophecy Alert: “Naftali Bennett to Replace Netanyahu”‘ – 3.31.21. Excerpt follows.

‘We may be two days away from a brand new prime minister and a brand new government – a left-wing government removing Benjamin Netanyahu and the right-wing conservative government out of power in Israel. This of course could change the course of the prophetic. It actually could move the prophetic prophecies of the bible even faster toward the coming of Jesus Christ. I think this is very important and I want to make known that no matter which side you are on the political spectrum it doesn’t matter as much as what the prophecy does. Does the prophecy move slower or faster with changes? I believe it makes it go faster. Personally I would rather see Netanyahu remain in power because he’s so protective of Israel as a nation. But it doesn’t matter what I like it’s what is going to happen according to prophecy. And it appears that if Bennett is put in he will move the prophetic needle closer to the coming of Jesus Christ.’

By the time this message posts we will be closer to Israel having a new prime minister. The Holy Spirit gave the name ‘Naphtali‘ for good reason. Israel is a major player in end times prophecy and whoever steps into the role as Israel’s prime minister will control the direction of this nation. All eyes should be fixed on this individual should he come to power which I believe he will.
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

http://israelupdate.achlak.net/sunnuntai-06-06-2021/
NAFTALI BENNETT PÄÄMINISTERINÄ SEURAAVAT 2 VUOTTA
SUNNUNTAI 06.06.2021
01. Israel on saanut uuden hallituksen – toistaiseksi vain paperilla, koska sitä ei ole vahvistettu Knessetissä eivätkä ministerit vannoneet valaansa.

Mutta kansa odottaa malttamattomana ja tuskaisena, koska se pääsee lopulta aloittamaan työnsä, jos ollenkaan, sillä vastakohtaisuudet, epäluulo ja epätietoisuus ovat olleet ja ovat edelleen suuret.

Jonkinlaisen todenpohjaisen arvion tilanteesta saamme tutustumalla TV-12 teettämään mielipidetiedusteluun, joka kertoo enemmistön hyväksyvän Lapid/Bennett hallituksen viidensien vaalien asemesta, mutta epäilee sen kestävän ristiriitojen repimässä yhteiskunnassa.

02. Yli 12 vuotta Likudin johtaja Benyamin Netanyahu on hallinnut lähes yksin-valtiaan tavoin Israelin poliittista kenttää, eikä kukaan edes halua kiistää hänen toimiensa tärkeyttä kansanvälisellä areenalla, mutta samalla hänen toimensa ovat herättäneet nousevaa vastustusta ja jopa ärtynyttä vihaa kotirintamalla, jossa hänen toimiensa kestävyys punnitaan normaalisti neljän vuoden välein.

Netanyahun johtama Likud on vahvin puolue, mutta sen saamat äänet eivät ole antaneet sille määräävää asemaa, vaan hallitakseen se tarvitsee toisten puolueiden tukea saadakseen 61 kansanedustajan enemmistön Knessetissä.

Ponnisteluista huolimatta Netanyahu ei pystynyt viimeisten vaalien jälkeen saavuttamaan tuota maagista rajaa, ja siksi presidentti Reuven Rivlin antoi hallituksen muodostamisen keskusta/vasemmiston edustajille Lapidille ja Bennettille, jotka turvautumalla ensimmäistä kertaa Israelin arabipuolueen Ra´am tukeen pystyivät raportoimaan Rivlinille onnistumisesta.

Tämä jättää uskonnolliset puolueet (UTJ ja Shas) ja Likudin opposition asemaan, mikä on herättänyt pahoja aavistuksia rauhantilan säilymisestä. Kansanedustajia maanitellaan kumpaankin ryhmään, ja uhkaukset ovat antaneet aiheet lisätä uuden hallitusyhteistyön avainhenkilöiden, Lapid, Bennett, Shaked jne. henkilö-kohtaista turvallisuutta.

Naftali Bennett, joka toimii pääministerinä ensimmäiset kaksi vuotta, sanoi lapsilleen: ”Isänne tulee olemaan vihatuin mies Israelissa”, tarkoittaen ilmeisesti, etteivät kaikki hallituksen päätökset miellytä kansaa.
Yair Lapid jatkaa pääministerinä viimeiset kaksi vuotta. Näin on sovittu.
Uskon Jeesukseen
Viestit: 1038
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: ISRAEL-UUTISET

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

https://www.jpost.com/tags/naftali-bennett

Jerusalem Post:in uutisointia Bennetistä
Vastaa Viestiin