Ajankohtaista

Valvoja: Matias60

Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Ajankohtaista

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

Kirjoitan tänne joitain tuumailuja, mitä uutisvirran seuraaminen on herättänyt. Aiemmin olen jotain paasannut ihmisoikeuksista. Tässä on jatkoa sille, tämän aamuisten otsikoiden herättämänä pisti silmään kaksi aihetta sivuavaa juttua.

Iltasanomat:
"Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r) tyrmää ex-oikeusministeri Antti Häkkäsen (kok) ajatuksen ikuisen elinkautisen käyttöönotosta."
"Häkkänen oli vielä alkukesästä Suomen oikeusministerinä ja hänellä on varmasti tuoreessa muistissa, minkälaiset ihmisoikeussopimukset Suomea sitovat."

[https://www.is.fi/politiikka/art-200000 ... m=referral]

MSN Uutiset:
”'Tähän en kuole' – ex-poikaystävä puukotti sängyssään nukkunutta Annea kymmeniä kertoja: Ystävät jättivät, mutta pelot ja ikuiset vammat jäivät"
"Ensikertalaisena puukottaja on jo vapautunut. Lähestymiskielto kesti vuoden, mutta se ei ole enää voimassa."

[https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotim ... spartanntp]

Oikeusministerit, asiamiehet, kanslerit ja mitä niitä onkaan, voivat kyllä huolehtia rikollisten ihmisoikeuksista, muuhun he eivät toki pystykään. Oikeusihmiset eivät kykene palauttamaan esim. yllä mainitun jutun Annelle oikeutta elää loppuelämänsä terveenä ja vailla pelkoa. Tuo suurin pelon aihe olisi kyllä poistettavissa, mutta sitä taas ei haluta. Samoin ei tappajien uhreille pystytä myöntämään oikeutta palata takaisin elämään, minkä tappajat ovat riistäneet heiltä.

Syyttelijät tyytyvät syyttämään hellittämättä hampaat irvessä poliisijohtoa ja armeijan komentajia, aivan kuin se olisi heidän pyhä tehtävänsä. Ovatkohan turhautuneita kun rikolliset ramppaavat vapaalla jalalla maalittamassa poliiseja ja tuomareita niin että nämä rupeavat pian joukolla alanvaihtajiksi.

Lopuksi hyviä uutisia Venäjältä: sikäläisen ortodoksikirkon johto on suositellut pappeja pidättäytymään joukkotuhoaseiden siunaamisesta. Jospa ei enää nähtäisi sieltä pätkiä, joissa pappi suitsuttaa ja pirskottaa Putinin pommikonetta, joka on lähdössä Syyriaan pommittamaan kouluja ja sairaaloita.
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 1515
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Ajankohtaista

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Matias60 kirjoitti: 09 Helmi 2020, 09:58 Lopuksi hyviä uutisia Venäjältä: sikäläisen ortodoksikirkon johto on suositellut pappeja pidättäytymään joukkotuhoaseiden siunaamisesta. Jospa ei enää nähtäisi sieltä pätkiä, joissa pappi suitsuttaa ja pirskottaa Putinin pommikonetta, joka on lähdössä Syyriaan pommittamaan kouluja ja sairaaloita.
Tämä viimeinen uutinen on oikeasti hyvä asia, jos myös tulee käytäntöön.
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.
Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Re: Ajankohtaista

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

Kuin myös se että olet päässyt kivuistasi! Rukouksessa on voimaa, se on varma. Hyvä huomio tuo, ehkä pitäisi ennemmin etsiä hyviä uutisia, niitäkin on. Minä tuppaan katselemaan maailmaa mustien lasien läpi. Koetan välillä heittää ne pois mutta pyrkivät aina livahtamaan takaisin silmille.
Avatar
Maaret
Viestit: 756
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Ajankohtaista

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Erityisen hirveää tässä on että uskovatkin vaativat siunaamaan noita tappajia jotka ovat loputtomasti uhrinsa kauhua ylläpitämässä vapaalla jalalla. Siinä meillä on erittäin vääryyden oikeus voimassa. On erittäin vaikea uskoa että Jeesus olisi samoin noiden terroristien puolella uhrilta vaatimassa anteeksiantoa ja ikuista pelkoa alistumisessa pahuuden vallan alle.

Tähän sovelletaan monia Raamatun paikkoja: käännä toinenkin poski, äläkä tee pahalle vastarintaa, siunaa niitä jotka sinua vainoavat jne
Mutta ei löydy rukousilloistakaan armon sanaa uhreille ei myötätuntoa kärsiville. Voiko Raamattu todella olla käännetty oikein kun se niin pitää rikollisen puolta ja antaa tukensa pahuudelle käyttää valtaa meitä vastaan? En usko. Joko se on käännetty väärin tai sitten paholaisen palvelijat tulkkaa sitä oman valtansa pönkittämiseksi.

Toki voi ajatella että uhri on itse valinnut itselleen pahuutta palvelevan poika ystävän ja siksi kärsii seuraukset. Mutta että uskovatkin ovat pahuuden puolella ymmärtämässä ja selittämässä ties mitä! Miksi ei samalla innolla pidetä puheita niiden kärsivien puolesta? Ehkä siksi ettei seurakunnat ole aikaisemminkaan välittäneet vainotuista. Nuo mielistyvät ekumeniaan ja kauniisiin puheisiin joissa suvaitaan ja ymmärretään ja kaikki ovat saman Jumalan lapsia. Se tulee olemaan heille mieluinen lopunajan uskonto. :(
Siion kuulee sen ja iloitsee, ja Juudan tyttäret riemuitsevat sinun tuomioistasi, Herra.
Vastaa Viestiin