Kuka riehui

Valvoja: Magda-sisko

Avatar
Magda-sisko
Viestit: 379
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58

Kuka riehui

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko »

Tänään tuli lukuvuoroon tapahtuma Gerasan alueella. Gerasa oli alkujaan Manasselle arvonnassa tulleen toisen puolen aluetta. Jeesus opetuslapsineen ylitti myrskyävän Gennesaretin. Jeesus käski mysrskyn vaieta, ja niin tapahtui. Tämä tunnusmerkki edelsi merkittävää tapahtumaa Gerasan alueella, johon he saapuivat.
Heidän tapaamassaan miehessä riehui valtava riivaajien joukko. Jeesus osoitti tässäkin myrskyssä sanansa vallan ja voiman; eleettömästi, vain sanallaan, hän vapautti miehen täydellisesti. Jeesuksen ei tarvitse riehua eikä huutaa, ja silti asiat tapahtuvat.

***
Gerasan alueen kansan mielestä sikalauman arvo oli suurempi kuin ihmishenki. He pelkäsivät ja käskivät Jeesuksen poistua alueeltaan, ja – mikä murhe heille itselleen - Jeesus teki niin kuin haluttiin, poistui sieltä. Mutta alueelle jäi sentään yksi evankelista, vapautettu mies, joka kulki koko Dekapoliin alueella julistamassa. Jumala tietää, miten paljon tämän julistajan työ tuotti taivaallisia hedelmiä, varmaankin suuria määriä.

***
Koko maailma on tänään suuri Gerasa, tämä häirikkö Jeesus poistukoon keskuudestamme. Kirkosta ja joistakin seurakunnista on poistunut evankeliumin ydin, Jeesus ristillä, synti ja parannuksen teko. Risti on poistettu kirkoista ja rakennuksista, jopa Suomessa. Evankeliumi vesitetään ja väännetään vieraaksi. Lapsia kielletään tulemasta Jeesuksen luokse. Väärentämättömän sanan julistajia asetetaan valtakunnalliseen syytteeseen. Syytettyinä vihapuheesta heitä bannataan julkisen sanan palstoilta ja erotetaan jopa joskus viroista.

***
Uskon kuitenkin, että jokainen pikku jyvänenkin korjataan talteen, koska Jeesuksella on kaikki valta. Mitkään bannit eivätkä skippaukset eivät häntä estä etsimästä lampaitaan kokoon.
Kiitos ja kunnia olkoon Jumalan hänen Pojassaan Jeesuksessa, aina ja ikankaikkisesti.
Avatar
Sinettisormus
Viestit: 10964
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Re: Kuka riehui

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Amen Magda sisko. Amen.
Hag. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot.

https://sinettisormus.blogspot.com/
Vastaa Viestiin