JUMALA VS saatana

Keskustelua pelastussanoman sisällöstä
Ariel7

JUMALA VS saatana

Viesti Kirjoittaja Ariel7 »

JUMALA VS saatana

Media on pedon palveluksessa. Ilman sitä moraalittomuus ei olisi näin valtava. Se lietsoo pettämään ja nauttimaan. Juuri media on suuri silmänkääntäjä. Media voidaan ostaa. Voit esimerkiksi mainostaa omaa agendaa. Saatana on käyttänyt tätä. Luullaan että media on totuus. Oikea totuus pyritään kuitenkin usein peittämään. Media on sitä, mitä median tuottaja näkee. Taustalla voi olla kuitenkin asioita, joita ei näe suoraan. Media voi olla tarkoituksellista, päämääränä saada ihminen tekemään jotakin, palvomaan jotakin.

Raamattu on TOTUUS ja se on tulkittava oikein. Jumala on Rakkaus. Itsekkäät voitonhaluiset kristityt muinoin ja tänään kantavat nimeä kristitty ja PILKKAAVAT näin Oikeaa Jumalaa. On tapettu kristityn nimeä kantavana ja tehty vääryyttä. On valloitettu.
Se on väärin. Nyt tänään juuri näiden syiden vuoksi oikeita uskovia vainotaan ja pidetään valehtelijoina. Jeesukseen uskovat ovat eri asia, kuin nimi kristitty. Juuri Jeesuksessa Jumala tuli vapauttamaan ihmisen synnin orjuudesta. Ihminen oli näet joutunut joka vuosi uhraamaan uhreja pahojen tekojensa tähden, saadakseen anteeksi jumalattomuutensa, eikä tullut paremmaksi siltikään. Jumala näki tämän ja halusi armahtaa ihmisen. Näin Uusi Testamentti, joka nimenä kuvaa uutta lupausta ihmiselle. Nyt riittää usko yhteen uhriin. Tämä uhri huusi Golgatan keskimmäisellä ristillä:"SE ON TÄYTETTY." UUDEN AJAN Jeesukseen uskovat ovat kristittyjä, jotka elävät armon varassa, ilman omia saavutuksia armoon. Omia saavutuksia ei yksinkertaisesti ole, koska ne eivät kelpaa riittämättöminä Jumalalle edelleenkään. Pelastus on LAHJA. Nimi kristitty itsessään ei merkitse mitään, jos ei eletä sen mukaan. Jeesus opetti rakastamaan lähimmäistään, oli se kuka tahansa, ihonväriin, sukupuoleen tai yhteiskuntaluokkaan katsomatta. On siis tullut väärä kuva Armollisesta Jumalasta, koska ei ole haluttu ottaa ITSE selvää TOTUUDESTA. Jumala ei ole väkivaltainen, alistava, vaan Armollinen. Ihminen niittää omaa kylvöään, koska hän sai vapaan valinnan tehdä hyvää tai pahaa. Sitä on oikea rakkaus. Se ei pakota, mutta huutaa koko ajan:"Missä olet ihminen!" Kuitenkin tulee huomioida, että lopussa Jumala muuttaa luomakunnan ja se on mullistava. Vihollinen, joka on paatunut kuten Egyptin Faarao, tuhoutuu joukkojensa kanssa. Jumala suojelee omansa viimekädessä iankaikkiseen elämään. Se on suoja. Kadotukseen menevät paatuneet ja Jumalaa PILKKAAVAT.
Heille ei ole mitään pelastusta, jolleivat käänny jumalattomuudestaan.
saatana on se joka pakottaa usein pettäen. Katso Eva paratiisissa söi pettävän käärmeen houkuteltua. Adam taas ei kantanut vastuutaan ja syytti Evaa.

Viisas ihminen ottaa selvyyden itse. Voitko luottaa lähimpien totuudellisuuteen. Hekin voivat olla sokeita. Ymmärrän, että läheiset ovat rakkaita, rakastamisen ja luottamuksen arvoisia, mutta heillä voi olla väärä totuus.
Kasvuympäristömme määrittää usein sen millaisia olemme.
Raamattu on luojan käsikirja luodulleen. Neuvo hyvään elämään, joka kunnioittaa lähimmäistä. Se on samalla kirja, joka näyttää millainen ihminen on. Siellä on väkivaltaa, pettämistä, vallan tavoittelua. Ihminen on siis pahan vallassa, kun ei tunne Luojaansa. On nähtävä oikein. Jumala on punaisena lankana huutamassa:"missä olet ihminen". Ymmärrä tämä. Kiistattomat todisteet kertovat. Jumala on Rakkaus ja Totuus. On lukuisia kertomuksia Jumalan avusta ihmisille. Ne löytyy jos etsit. Esimerkiksi Sotavuosien Ihmeet rintamalla. Omassa lähipiirissäni on paljon ihmeitä. Olen nähnyt ja elänyt ne. Kukaan ei voi tulla koskaan väittämään niitä valheeksi, koska se ei muuta totuutta. Olen nähnyt lapsuudesta aikuisuuteen henkivaltojen ilmentymiä.
Valitsisitpa tänään oikein, olla Voittajan puolella.
Huomisesta emme tiedä, mutta valinta on tehtävä. Missä sinä tahtoisit viettää ikuisuutesi. Aikain merkit näyttävät Herramme paluun olevan lähempänä kuin koskaan. Lukuisat ennustukset Pyhässä Raamatussa ovat toteutuneet. On vain ajan kysymys, milloin kaikki tulee loppuun. Näetkö kaiken hajaannuksen maailmassa. Epävarmuus huomisesta. Tämä on kaikkialla nähtävissä, koska näin on suunniteltu ja juuri siksi saatana riehuu ihmisen salliessa sen ilman Jumalaa. Vapaa tahto. Tämän saatana tietää ja eksyttää, saadakseen tuhota mahdollisimman paljon Jumalan luotuja ja siten kostaakseen Hänelle.
MUTTA JUMALA ei ole pahan taivutettavissa. NEVER!

JOHANNEKSEN EVANKELIUMI 3:16
Sinettisormus

Re: JUMALA VS saatana

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Amen. 🙏💓👑💓
Sinettisormus

Re: JUMALA VS saatana

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Luin juuri Jarmon etusivun seurantaa pedon noususta. Kiitos siitä, sillä se selittäisi viime aikojen tapahtumat.
Aloin äsken rukoilla ja jatkoin kielillä rukoillen.
Koin että nyt meidän tulee alkaa todella rukoilemaan ja juurikin kielillä, sillä emme ehkä tiedä mitä pyydämme.. rukoilemme, mutta Pyhä Henki tekee sen meidän puolesta.
Kaikki sotavarustus ylle! Olemme VOITTAJAN PUOLELLA! 🔥🔥🔥🔥🔥👑👑👑🔥🔥🔥🔥🔥
Sinettisormus

Re: JUMALA VS saatana

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

https://www.linnunrata.org/antikristus/maitreya.php
Tuohon eiliseen "valhemessias" videoon..
Eikö tuo ole melko saman näköinen?

Tämä on se valhe eksytys?
Angelicus
Viestit: 402
Liittynyt: 23 Kesä 2020, 16:39

Re: JUMALA VS saatana

Viesti Kirjoittaja Angelicus »

”Oletko sinä se, jota odotamme, vai toistako meidän pitää odottaa...”
Vastaa Viestiin