Sivu 1/2

Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 14:03
Kirjoittaja -jarmo-
Tässä katselin mielenkiinnolla videota merten omistuisista otuksista ja kuuntelin jälleen omistuisen lauseen. Kuulostaako oudolta:
"Peikkohain luultiin kuolleen sukupuuttoon jo 100 miljoonaa vuotta sitten, kunnes ensimmäinen elävä yksilö löytyi Japanista vuonna 1898. Peikkohaita löytyy nykyään kaikista maailman meristä".
peikkohai.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=hgnMvLCupMs

Mitä kummaa tässä lauseessa on? Paljonkin. Ensinnäkin tuo 100 miljoonaa vuotta on niin outo, ettei sitä oikeen käsitä. Toiseksi tiede, tieto ja tekniikka 1898 vuonna oli niin lapsen kengissä, ettei silloin voitu sanoa mistään syvyyksistä juurikaan mitään, puhumattakaan avaruudesta. Mistä nuo 1898 tiesi ylipäätään tästä otuksesta mitään? Eipä niin... Kun ei sellaisia laitteita ollut, millä olisi voinut löytää 100miljoonaa vuotta sitte kedonneen otuksen jääneteitä. Siksi koko lause on absurdi ja käsittömätön. Aivan kuin jatke valheelle...
Tuo lause on niin absurdi, ettei sitä oikeen nauramatta voi kuulla. Siinä ei ole mitään järkeä. Se on kuin Speden pikkupojat karkkipussilla, ensimmäinen sanoo syövänsä kymmenen karkkia, toinen sata ja kolmas siten ainaki miljoona karkkia. Aivan käsittämätöntä, kun aikuiset puhuu miljoonista vuosista, aivan kuin tietäisi jostain yhtään mitään.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 15:33
Kirjoittaja -jarmo-
MIljoona vuotta on varhaisimpien todella tiedettyjen ja todistettujen tapahumahistiorian valossa jotain infernaalista. Ensinnäkin Abrahamin tiedettiin eläneen todistetusti noin 2000 vuotta ennen Jeesuksen syntymää. Elikkä meillä on 4000 vuoden faktamarginaali, jonka kautta voimme peilata, eikä juuri enempää. Ne edelliset 2000 vuotta luomisesta on aika lailla toisarvoisesti ymmärrettävissä.

Jos me vertaamme meidän tietotajua faktana, niin meidän ei tarvitse mennä 100 vuotta kauemmas, kun käistyksemme faktoista jo hämärtyy. Itseasiassa 1918 sisällissotamme, veljessota/vapaussotamme jo kertoo siitä, ettemme pysty kertakaikkiaan kertomaan jälkipolville aboluuttista totuutta. Niinhän se kävi Neuvostoliitossakin ja varmaan kaikkialla maailmassa. Totuutta väritellään tarpeen mukaan.

Miksi ihmeessä siis puhutaan faktana yli 2000 vuoden takaisista asioista, jos emme kykene siirtämään tottuutta edes sataa vuotta. Näin ollen satamiljoonaa, on niin suuri luku, ettei sitä kukaan edes käsitä.

Sata vuotta on ihmisen maksimi-ikä suurin piirtein. Miljoonaan mahtuu kymmenentuhatta sukupolvea, jotka elivät satavuotiaaksi. Niinpä! Ei ole järkeä... koska DNA rapistuu ja loppuu jo 6000 vuoden kohdalla.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 18:30
Kirjoittaja AOAOAOAOAO
On muuten kyllä hel...tin ruma kala...

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 12 Tammi 2020, 19:31
Kirjoittaja Ella
Genesis 1:20 Ja Jumala sanoi: "Viliskööt vedet eläviä olentoja, ja lentäkööt linnut maan päällä, taivaanvahvuuden alla"
21. Ja Jumala loi suuret merieläimet ja kaikkinaiset liikkuvat, vesissä vilisevät elävät olennot, kukin lajinsa mukaan,
ja kaikkinaiset siivekkäät linnut, kukin lajiensa mukaan. Ja Jumala näki, että se on hyvä.

Minkähän laisia "olentoja" tuolla isossa meressä vilisee? Muutama vuosi sitten ajautui (Australian) rannikolle joitakin otuksia.
Eikä nekään kauniita olleet. Mutta suuren ihmetyksen kohteita.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 16 Tammi 2020, 17:25
Kirjoittaja -jarmo-
Taas paljastui uusi todiste vendenpaisumuksesta ja tiede on yhtä pihalla ajoista, kuin se on muutenkin:
https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/0 ... 9ae79b86c5
Tiedemiehet väittää sen olevan vain 2000 vuotta vanha, vaikka kaikki järki puhuu paljon vanhemmasta:
Oregonin aavemetsä on 2000 vuotta vanha - talvimyrsky paljasti mystisen näyn

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 18 Huhti 2020, 08:24
Kirjoittaja Hanne
On paljon ollut eläimiä jotka on kuollut sukupuuttoon... Älytöntä mihin en enää usko et ihminen on kehittynyt apinasta... Toisaalta mietin kun geenitutkija sanoi että simpanssilla ja meillä ihmisillä on lähes sama dna...

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 20 Huhti 2020, 09:37
Kirjoittaja Eero
Oon miettinyt myös tuota, että eläimissä tai koko Luomakunnassa on samoja piirteitä ja minusta se on selitettävissä sillä, että Herra on luonut tämän maailman yhtenäiseksi, niin että esimerkiksi dna on samankaltainen eri lajeilla. Eli simpanssilla voi olla inhimillisiä piirteitä. Evoluution näkökulmasta se tietenkin tarkoittaisi, että kaikki on lähtöisin yhdestä ja samasta ”juuresta”. Mutta se juuri olisi sattuma.

Sitä oon myös miettinyt, että jos universumi on elämälle otollinen ja sitä syntyisi spontaanisti joka puolella, niin kuin jotkut esittävät, niin eikö maassakin pitäisi periaatteessa syntyä aivan uudenlaista elämää koko ajan? Sitten voisi tietenkin sanoa, että otollisuus on sitä, että elämä on tullut tänne jostakin muualta, jossa se on spontaanisti kehittynyt. Tai että otollisuus on sitä että emme tunne kaikkia niitä lukemattomia rinnakkaisuniversumeja joissa olosuhteet ovat menneet pieleen ja että vain ”satumme olemaan siinä oikeassa”. Olisko kuitenkin helpompaa vaan uskoa, että tämä ei ole sattumaa? Tyhjästä ei tieteen ”lakien” mukaan voi syntyä mitään, joten miksei sitten voisi katsoa että tarvitaan alulle panija. Jumala on Henki, jonka luonnetta emme ymmärrä. Mitä jos tieteentekijät vaan kiertävätkin kuin kissa kuumaa puuroa, vaikka taustalla jyskyttää ajatus, että ”tämä ei voi olla vain sattumaa”?

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 20 Huhti 2020, 10:17
Kirjoittaja -jarmo-
Minusta huvittavinta on miljardit vuodet, joilla selitellään kaikkea. Nuo samat miljardit kuitenkin pudottavat pohjan kaikelta em. evoluutiolta samalla, koska aika myös muuttaa ja kuluttaa kaikkea samalla. Aikoinaan kun tiede alkoi marxismista ja darwinismista, niin silloin puhuttiin vain kymmenistä tuhansista vuosista mutta kun siltä putosi pohja, niin otettiin sadat tuhannet ja miljoonat käyttöön ja kun niiltäkin tipahti tieteen tutkimuksissa pohja, niin mentiin miljardeihin. Sitten tuli seinä vastaan ja nyt ollaan puun ja kuoren välissä kirjaimellisesti, nimittäin miljardit vuodet syövät pohjan evoluutiolta ihan samalla tavalla kuin tuhannet vuodet eivät anna tilaa evoluutiolle. Nimittäin löysivät puunrunkofossiilin, joka on tietysti vedenpaisumuksessa hautautunut monen maakerrostuman läpi. Maakerrostumathan evoluutiossa käsitetään tuhansia vuosia pitkinä aikajaksoina, jolloin maa on kokenut mullistuksia. Tämä puu siis kasvoi usean aikakerrostuman läpi ja olisi siis vähintään 10 miljoonaa vuotta elänyt puu. Siihen suli sekin teoria sitten ja hilse se vaan rapisee ateististen tiedemiesten päissä, kun pohja murenee alta.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 20 Huhti 2020, 11:01
Kirjoittaja Eero
Jep :) Tiede kehittyy uskomattomalla tavalla :)

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 20 Huhti 2020, 13:52
Kirjoittaja Hanne
Ainakin dinosaurusten luita on löydetty, et ainakin ne on ollut olemassa, ja tiede sanoo että dinosauruksista on ajan saatossa kehittynyt eri eläinlajeja, osa tietenkin kuollut sukupuuttoon...

Sitten puhutaan lock nessin hirviöstä et se ois jonkinlainen lentoliskon tms jälkeinen joka säilynyt tähän päivään asti, ja lumimies yms

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 14 Elo 2020, 16:00
Kirjoittaja -jarmo-
yks_nortti.jpg

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 14 Elo 2020, 18:12
Kirjoittaja AOAOAOAOAO
...."vastaa kahta appelsiinia aamulla"

Varmaankin söivät ne appelsiinit kuorineen.....

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 14 Elo 2020, 22:24
Kirjoittaja -jarmo-
AOAOAOAOAO kirjoitti: 14 Elo 2020, 18:12 ...."vastaa kahta appelsiinia aamulla"

Varmaankin söivät ne appelsiinit kuorineen.....
:lol: :lol: :lol:

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 30 Syys 2020, 22:04
Kirjoittaja -jarmo-
Aattelkaa ja kertokaa millä perusteella pelkkä eloonjääminen tuottaisi näin paljon tietoutta ja empatiaa:
Kuva

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 30 Syys 2020, 22:54
Kirjoittaja Eero
Niinpä! Kait meillä pitäis olla 10000 vuoden päästä kaloja kasvattavia koiria jos evoluutiota ois uskominen 😆😆😆

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 03 Marras 2020, 05:34
Kirjoittaja mautsa
muistetaan nyt tämä: Evoluutio on uskonto uskontojen rinnalla. uskoivat valheen totuuden sijaan.
Elikkä yo-proffia myöten väki niin aivopesty Facin p..kaan että ne itte uskoo siihen täysin, jonain päivänä iskee karu totuus heille.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 05 Tammi 2021, 18:54
Kirjoittaja -jarmo-
Tänään näin jonkun videon, jossa kerrottiin parikin uutta evoluution romuttamisteoriaa, joista kumpikin on faktaa tiedettä:

1. asia oli komeetat, jotka kiertää aurinkokuntaa useamman vuoden ja vuosikymmenen sykleissä. Ne tulee ja menee ja koska ne kiertävät ellipsinomaisesti aurinkoa, niin ne menevät sen läheltä ohi ja niiden pinta joka kerta kuumenee ja ne menettävät näin massaansa sitten taas matkalla poispäin. Niinpä laskettiin, ettei yksikään komeetta voisi kestää tällaista kulumatta loppuun, kuin muutamia tuhansia vuosia ja maksimissaan satatuhatta vuotta, mikäli niiden kiertorata kulkee kauempana aurinkoa. Muutenhan komeettoja ei voisi olla enää olemassakaan.

2. Sitten toinen oli timanttien ydin, josta löydettiin niiden syntymisessä aiheutuneita partikkeleita ja jäänetietä oksideista. Timanttien on oletettu olevan miljoonia ja miljadreja vuosia vanhoja mutta koska niiden sisällä on todettu olevan jotain vulkaanisia kaasun jäänteitä tai jotain partikkeleita, jotka todistavat niiden syntyneen vain muutama tuhat huotta sitten. Elikkä ne ovat syntyneet vedenpaisumuksen yhteydessä.

Evoluution kannattajat ovat jälleen paenneet sen saman kiven alle, josta he edelleenkin huutelevat. Me todistamme tämän vielä toiseksi, kun saamme riittävästi aikaa tutkia.

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 05 Tammi 2021, 19:18
Kirjoittaja Eero
Tuli tuosta 1. kohdasta mieleen AO: näkemä uni, jossa elliptistä rataa kiertävät kohteet lähestyvät maata ja kuukin liittyi tähän jotenkin. Eli voisiko olla kyse komeetoista? Kointähti joka hajoaa matkalla kohti aurinkoa, niin kuin pyrstötähdet tekevät ja nämä sitten osuvat maahan/ja tai kuuhun?

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 05 Tammi 2021, 19:20
Kirjoittaja Eero
Tai sitten kuu on tietyssä vaiheessa eli täysikuuna? Täällä joka tapauksessa tuo uni, mitä AO ajattelet?

https://www.pelastussanoma.fi/keskustel ... %2A#p35358

Re: Evoluution järjettömyys

Lähetetty: 05 Tammi 2021, 21:37
Kirjoittaja AOAOAOAOAO
Eero kirjoitti: 05 Tammi 2021, 19:20 Tai sitten kuu on tietyssä vaiheessa eli täysikuuna? Täällä joka tapauksessa tuo uni, mitä AO ajattelet?

https://www.pelastussanoma.fi/keskustel ... %2A#p35358
Kuu oli minulle viittaus aiempiin uniini. Kuu on "ajan merkki", jokin tietty tapahtuma, tuossa tapuksessa meteoriittiparven maahan osuminen. Ne olivat todella isoja, vaikea arioida kokoa, mutta se lähinnä ollut kooltaan ehkä....puoelt normaalista kerrostalosta...sitä luokkaa..eikä se ollut mistä jäästä tai sorasta koontunut vaan umpikiveä.

Siis ei mikään komeetta.

Tänä vuonna "pitäisi" jokin asia taphtua, näiden profeettojen mukaan, mutta kukaan ei kyllä ole täsmentänyt mitä sen "jonkin" pitäisi olla. Kuitenkin todennäköisesti jonkinlainen luonnonmullistus.....meteoriitin aiheuttama tsunami, tulivuorenpurkaus, maajäristys......itse pidän tuota meteoriittia todennäköisimpänä.

Jumala kun TODELLA HARVOIN antaa päivämääriä. Vaikka monet uskovat ovat saaneet erilaisia unia/näkyjä/Jumalan suoraa puhetta, niin i Jumala ole oikein kenellekään kertonut milloin, ja harvoin myös sitä, missä jokin vitsaus/mullistus tapahtuu.

Eikä Raamatussakaan näillä tarkoilla päivämäärillä "herkutella".

Kunhan saataisiin nyt vaalit pulkkaan, niin ehkä vähän rauhoittuu.....tai sitten ei, voi käydä niin että silloin vasta rytinä tuolla jenkeissä alkaakin....
...en tiedä, kunhan ajattelen ääneen. :roll: