Kaikenlaista jutustelua 5

Keskustele palstaa koskevista asioista
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4443
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Viimenen viesti oli että "sinne jäi ne viestit" tähän oli hyvä katkasta tää ketju ja alkaa uus :D

Tiedän, että kun Eero sanoi ettei ole väliä montako välilehteä on mutta toinen pointti uudessa avauksessa on, ettei tartte hakee niin pitkältä ja jos avaa ketjun juuresta, niin noita saa sit tovin selailla jos niitä on kymmeniä ja jopa satoja. Parempi siis että pidettäs nää 15 sivusina, niin pysyy paremmin kasassa. En tiiä... voi olla että jollain on eri näkemys.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3304
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Eero »

Jes, se oli vaan "tekninen huomautus" :)

Voisiko tuo saippua liittyä mitenkään koronavirukseen? Meinasin jo kirjoittaa aikaisemmin, että jokin intialainen tutkijaryhmä olisi löytynyt sen perimästä neljä samanlaista ketjua (proteiineja käsittääkseni) kuin HI-viruksesta (AIDS). Saattaa olla sensaatiohakuinen tutkimus ja joku huomautti, että samoja ketjuja löytyy muistakin viruksista, johon taas joku muu huomautti, että neljä samanlaista ketjua on jo paljon sattumaksi.

Tässä siis viitataan siihen, että virus olisi ihmisen geneettisesti muokkaama. Oli totuus mikä tahansa, tuolla Wuhanissa, jonka alueelta virus on peräisin, sijaitsee myös Kiinan valtion virologian tutkimuskeskus ja Kiina on myös tehnyt aika valtaisia eristystoimenpiteitä siihen nähden, että tämä virus olisi "tavallista flunssaa harmittomampi".

Taisi kuitenkin olla Pi_O, joka hyvin huomautti, että eristystoimenpiteet myös edistävät hyvin kiinalaisten "iso veli valvoo" -järjestelmää eli heidän hallituksensa voi käyttää tilannetta hyväkseen siinä mielessä.

Se mikä oli jossain myös pantu merkille, että virus tarttuu lähinnä aasialaisiin miehiin, ilmeisesti esimerkiksi lasten kuolemista ei ole erikseen mainittu, jotka yleensä muuten tällaisissa uutisoinneissa mainitaan? Toisaalta jossain sanottiin, että SARSin kaltaiset virukset tarttuvat herkemmin aasialaisiin, heidän perimässään olevan tekijän vuoksi.

Joka tapauksessa, aika huoletuttavaa tahtia kasvavat nuo tartuntatapaukset.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Tuula1
Viestit: 732
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

varoituksen sanaa tässä laitan. tämä corona virukseen kehitteillä oleva rokote on ansa ihan kuin sikatautiakin vastaan oleva rokote aikanaan. joka aiheutti joillekkin ihmisille narkolepsiaa.tässä piikissä on myös jokin juju. kehitteillä oleva rokote tuodaan julki kun tämä corona todetaan pandemiaksi, jota se ei vielä siis ole.itse en ota. coronaa vastaan voi taistella elämällä terveellisesti ja noudattamalla tervettä puhtautta sekä syömällä puhdasta ruokaa sekä peseytymällä suihkussa
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4443
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Tuula1 kirjoitti: 05 Helmi 2020, 17:04 varoituksen sanaa tässä laitan. tämä corona virukseen kehitteillä oleva rokote on ansa ihan kuin sikatautiakin vastaan oleva rokote aikanaan. joka aiheutti joillekkin ihmisille narkolepsiaa.tässä piikissä on myös jokin juju. kehitteillä oleva rokote tuodaan julki kun tämä corona todetaan pandemiaksi, jota se ei vielä siis ole.itse en ota. coronaa vastaan voi taistella elämällä terveellisesti ja noudattamalla tervettä puhtautta sekä syömällä puhdasta ruokaa sekä peseytymällä suihkussa
Uskon helposti! Tästä on ollu profetiaakin.
Tuula1
Viestit: 732
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

onko nuo profetiat sinun sivulla vai jossakin muualla? olisi mukava lukea, mitä profetoitu.
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4443
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Ne on jossain Pihon arkistoissa. En ole jaksanu alkaa keräileen niitä. Muistan aika hyvin aina jotain juttuja mutten kyl millään muista mistä hakee muuta ku et siellä jossain. Sekin oli joku sellanen, että kaupunkin asetti jotain itsepalvelulääkepisteitä kaupungin keskustoihin, josta jokainen sai hakea omansa. Mutta kun sitten hakivat, niin niissä olikin jotain muuta mitä piti jne.
Pi_O

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Pi_O »

Todellakin näen, että koronaviruksen piikkiin on nyt laittettu monenmoista toimintaa.
Ensinnäkin uutisointi mättää. Niin monet toimittajat kirjoittavat, että koronavirus on vaarallisempi virus kuin SARS. No, otsikko kertoo heti, että toimittajalta on jäänyt taustatutkimus tekemättä, kun on ollut kiirus kirjoittaa raflaava klikkiotsikko. Sillä SARS on koronavirus.

Koronavirukset ovat varsin yleisiä flunssaviruksia eli todennäköisesti joku lukija kantaa tälläkin hetkellä koronavirusta.
Tuskin kuitenkaan SARS:ia, MERS:iä tai Novelia (kohun nostanut 2019-nCoV). Koronaviruksille on paljon erilaisia laboratoriotestejä, mutta niiden tyypitys ei ole mahdollista kuin hyvin harvoissa laboratorioissa. Joten uskon vakaasti, että moni yleistä flussakoronavirusta kantava on hätäisesti tulkittu olevan Novelin kantaja.

Kuolleisuudesta sen verran, että valitettavasti moni on menehtynyt lääkekokeiluihin eikä itse viruksen aiheuttamaan sairauteen.
Sama oli SARS:in kanssa. Tästä on nyt ollut juttuja mediassa, että millaisia lääkekokeiluja on tehty. Siitä huolimatta kaikki laitetaan koronaviruksen piikkiin.

Kiinassa on nyt meneillään kansalaisten häpeilemätön dronevalvonta, ja se on tietysti laitettu koronaviruksen piikkiin.
On hämmästyttävää, kuinka nöyrästi ihmiset antavat riistää vapautensa. Ihmiset menevät kiltisti suljettuihin tiloihin karanteenin varjolla. Raskassa on valvottu tila karanteenina ja Japanilainen laiva on karanteenissa ja matkustajat lukittu hytteihin.

Yksi uutisvideo dronevalvonnasta:
China uses drones to warn its citizens about coronavirus
https://www.youtube.com/watch?v=3-eM4IM-PfY


Rokotteista sen verran, että itse vältän synteettisiä rokotteita. En ole ainakaan vielä huolestunut patentoiduista viruksista, sillä mielestäni ne ovat turvallisempia käyttää rokotteissa kuin täysin synteettiset rokotteet. Viime aikoina ongelmia ovat aiheuttaneet nimenomaan nuo synteettiset rokotteet, jossa on käytetty kantaja-aineena mm. alumiinia ja elohopeaa. Jos metalleja pääsee aivoihin niin ne saattavat aiheutta vakavia häiriöitä aivojen toiminnassa ja siten mm. epilepsiaa, narkolepsiaa, Tourettea ja sydämen rytmihäiröitä. Sehän on tiedetty jo vuosikausia, että esim. lyijy aiheuttaa skitsofreniaa.

Geenimuuntelusta sen verran, että se on vielä lasten kengissä, vaikka tutkimukset edistyvät huimaa vauhtia.
Joten vältän kaikkea geneettisesti muokattua kuten GMO-soijaa.

Sitten heittämällä toiseen asiaan :)

Tu bišvat eli puiden uusivuosi on tänä vuonna 9.-10. helmikuuta 2020. Oikea aika on silloin, kun mantelipuut kukkivat.
Instasta näin, että matelipuu kukkii nyt Kaliforniassa. Onko teillä tietoa, että joko mantelipuu kukkii Jerusalemissa?

Tuo on tärkeä merkki Jumalalta.
Esim. Liitonarkun yhteydessä Jumala pyysi tekemään seitsenhaaraisen kynttelikön, jossa on mantelinkukkia.

Muitakin vertauksia Jumala on liittänyt mantelipuuhun.

4. Mooseksen kirja 17
8 Kun Mooses seuraavana päivänä meni lain majaan, niin katso, Aaronin sauva, joka oli siinä Leevin sukukunnan puolesta, oli alkanut versoa, siihen oli ilmestynyt silmuja, puhjennut kukkia ja kasvanut kypsiä manteleita.

Jeremia 1
11 Minulle tuli tämä Herran sana: "Mitä sinä näet, Jeremia?" Minä vastasin: "Minä näen mantelipuun oksan".
12 Herra sanoi minulle: "Sinä olet nähnyt oikein; sillä minä valvon sanaani toteuttaakseni sen".

Kuva
Avatar
Pigeon
Viestit: 640
Liittynyt: 18 Syys 2016, 10:37

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Pigeon »

https://scontent-hel2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5EDB4C85

Bill ja Melinda Gates ovat säätiönsä kautta jonkun lähteen mukaan sijoittaneet sievoisia summia rokoteteollisuuteen.
Kummasti Bill-boyn kasvot vilkkuu, kun uutisoidaan Corona-viruksesta ja nyt tuli vastaan että Big Pharma ja Microsoft ovat kehittelemässä digitaalista henkilötunnusta?? Vähän on palaneenkäryä ilmassa.. Pandemian uhallako ihmiset implantoidaan.

http://www.varo666siru.net/v2/alaotasit ... LafMI7RMsU

Jos tämä pitää paikkansa niin kyllä tarkkaan saa miettiä minkä piikin ottaa ja minkä ei.
Seuraaja
Viestit: 143
Liittynyt: 03 Joulu 2019, 07:12

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Seuraaja »

Hyviä näkökulmia Pigeon ja Pi_O, myös Tuula1. Itse olen hämmästellyt sitä, miten yksi virus saa miljoonakaupungit hiljaisiksi. Kadut ovat tyhjentyneet täysin ja Kiinan viranomaiset harrastavat jopa dronevalvontaa ajaakseen liikkumiskieltoa uhmaavat henkilöt pois kaduilta.
Joko tämä virus on supervirus (jota en usko) tai sitten sen taustalla on isompi kuvio ihmisten valvontaan ja hallintaan liittyen. Jos virus on niin vaarallinen kuin siitä nyt maailman hallintoeliitissä on tehty, miksi Lontoossa bussinkuljettajat kuljettavat Kiinasta evakuoitavia mahdollisia taudinkantajia virkapuvuissaan ilman suojia, kun taas evakuoidut ovat maskeissa tai päästä varpaisiin muovisissa suojapuvuissa?
Haiskaataako teistäkin massiiviselta ihmisten pelottelu- ja manipulointiyrityksiltä?

Mikä olisi sitten niin iso asia, että maailman talous kannattaa ajaa sakkaukseen sulkemalla kokonaisia kaupunkeja, tuotantolaitoksia, jopa valtioita? Toinen kysymys. Mitä kukin valtionjohtaja ja valtioiden järjellään ajatteleva johtoeliitti hyötyy henkilökohtaisesti tästä teatterista? Ja kuka tai ketkä ovat se taho, joka on tämän kaiken takana?
Älä anna sinuas voitettaa pahalta, vaan voita sinä paha hyvällä. (Room. 12:21) Biblia 1776
Avatar
Pigeon
Viestit: 640
Liittynyt: 18 Syys 2016, 10:37

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Pigeon »

https://m.youtube.com/watch?v=oaDlAp7A98I
Tässä videossa pyöritellään tätä samaa asiaa..
Ella
Viestit: 636
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Ella »

Eilen illalla puhui Kristitty lääkäri corona viruksesta, sars, ja 1960 luvulla riehui aasialainen virus. Vanhat ihmiset kuolivat siihen, ukkini myös.
Lääkäri kertoi illalla että corona on lähtöisin lepakosta. Ja hän viittasi puheessaan Raamatun eläimistä.

3:Moos 11: laki puhtaista ja saastaisista eläimistä.
13.linnuista taas inhotkaa näitä; älköön niitä syötäkö, vaan olkoot inhottavia.
19:haikara ja sirriäislajit, harjalintu ja yölepakko
Lasketaanko tämän mukaan lepakko linnuksi?
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."
Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

On arveltu että virus on lähtöisin laittomasta eläinkaupasta. Kiinalaiseen tyyliin, mitä harvinaisempi eläin sen tehokkaampaa potenssilääkettä siitä saa jauhettua. Nyt nämä ovat iskeneet kyntensä kuninkaalliseen ratsuun: "Kiinan luontaislääkemarkkinat nielevät Afrikan aasit" (Savon Sanomat, https://www.savonsanomat.fi/talous/Kiin ... sit/847282). Aasien nahoista tehdään linjamenttia heikäläisten vaivoihin. Oli surullista kun tv-haastattelussa afrikkalainen mies itki uskollista aasiaan, joka oli ollut tärkeä hänelle elatuksen hankinnassa.
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4443
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Mua on aina pelottanu geenimanipulointi, koska sellainen muodostaa potenssiin kaikkia muita johdannaisia, siis myös bakteereita ja viruksia.

Tuli mieleen kuin profetaalisesti vanha kasarielokuva "Gremlins", jossa oli kaukoidässä outo söpö eläin, jonka länsimainen mies osti pojalleen lahjaksi. Myyjä oli antanut yhden ainoan neuvon, älä kastele sitä. Sitten sen jälkeen kun poika kuitenkin sen meni kastelemaan, siitä syntyi valtava määrä uusia ja taas uusia riiviöitä, jotka tuhosivat kaiken.
Ella
Viestit: 636
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Ella »

Silloin 1960 luvulla se aasialainen ja sittemmin, sika virus, sars ja nyt corona. Onko se sama virus? Nyt aikain saatossa vain muuntautunut?
Illalla lääkäri kertoi myös "runsaasta" antibiottien käytöstä. Espaniassa oli ollut lapsille yskänlääkkeeseen lisätty antibiotti.
Ja hoidetaan myös eläimiä antibioteilla.
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4443
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Ihmisen elinikä keinotekoisesti piteni vuosien 1940 jälkeen, juuri, kiniinin, penisiliinin ja antibioottien myötä. Nyt kun antibiootit ja penisiliini alkavat olla tehottomia, ihmisten elinikä todennäköisesti jopa romahtaa. Varsinkin kun nämä taudit tekevät vastaiskun lääkkeille. Ja entäpä syöpätaudit, kun kuuntelee ja katselee ympärilleen, niin voi elämä mihin ollaan tultu.
Pi_O

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Pi_O »

Influenssaviruksiin kuuluu mm. Aasialaista-, lintu- ja sikainfluenssaa aiheuttavat virukset. Koronaviruksiin kuuluu mm. SARS ja Novel (virus, joka nyt viimeaikoina ollut keskustelujen keskipiste).
Lintuinfluenssa on taas aktivoitunut Kiinassa ja se onkin pahempi juttu. Nyt Kiinassa jyllää kaksi nopeasti muuntuvaa RNA-virusta, koronavirukset ja influenssavirukset.
Influenssat aiheuttavat ärhäkämpiä tauteja kuin koronavirukset. Mihinkään virukseen ei antibiootit tehoa. Siksi rokote voi olla hyvä suoja viruksille. Mutta, koska ihmisen ahneus on pilannut myös rokotemarkkinat niin rokotteista voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Onneksi RNA-virukset aiheuttavat yleensä ohimeneviä tauteja, kun taas DNA-virukset voivat jäädä pysyviksi taudinaiheuttajiksi ja aktivoitua uudelleen kuten herpesvirukset (vesirokko, huuliherpes).

Virukset ja myös kemikaalit ja raskasmetallit aiheuttavat mm. hormonihäiriöitä ja syöpiä.
Siksi osallistun omalta osaltani parhaani mukaan ilmastotalkoisiin.
Hallitus laittaa nyt isoja rahoja ilmastorahastoon. Se saattaa maksaa itsensä takaisin pienentyneenä terveydenhoitomenona.

Meille annettiin "yksi" tehtävä ja me epäonnistuimme siinä: Varjella maata!

1. Moos. 2:15 Ja Herra Jumala otti ihmisen ja pani hänet Eedenin paratiisiin viljelemään ja varjelemaan sitä.

You Had One Job! (and You Failed Spectacularly!)
Kuva


Yeshua, joko mennään? Täällä alkaa olemaan aika tukalat oltavat...
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3304
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Eero »

Eilen oli iltapäivälehden lööpissä otsikko "Influenssarokotuksesta apua muistisairauksiin", kalskahti lääkeyhtiön mainokselta, vaikka olisi tottakin. Muistan myös sikainfluenssan yhteydessä 2000-luvun lopulla, että mediassa oli meneillään varsinainen kampanja koko kansan rokottamiseksi. Lapissa oli "epidemia", vaikka ei oikein kerrottu kuinka moni oli sairastunut. Ja oliko muistaakseni THL, joka tilasi rokotteita kaikille suomalaisille, mutta oliko myös niin, että rokote ei varsinaisesti edes ollut sikainfluenssaa vastaan vai oliko niin, että kyseessä oli juuri se sivuvaikutuksia aiheuttanut, kunnolla testaamaton rokote. Muistan, että työpaikalla lähes kaikki ottivat silloin influenssarokotteen.

Kristinebergin profetiassa mainitaan, että ihminen yrittää lopulta tavoittaa fyysisen kuolemattomuuden eli juuri sen mistä Jumala Paratiisissa varoitti, ettemme jäisi (tai pääsisi) langenneessa olotilassamme elämään iankaikkisesti. Tuntuu, että olemme jossain kohtaa sitä kehitystä, että ihminen on alkanut nähdä mahdollisuuksia kuolemattomuuden tavoittamiseksi, Jumala ei varmasti päästä tätä tapahtumaan. Ja vaikkei nyt aivan NWO:hon uskoisikaan, niin se on mun mielestä se tavoitetila, johon maailman eliitti pyrkii täydellisellä valvontajärjestelmällä, väkiluvun pienentämisellä ja poliittisella sekä taloudellisella kaaoksella, jotta pääsisivät valtaan, mahdollisesti jopa kuolemattomina, niin kuin vihulainen on heille varmasti lupaillut. Mutta sitten taitaakin käydä niin, että peto vie kaiken vallan, eikä jaa sitä kenenkään kanssa.

Mulla on myös pyörinyt sellainen ajatus, että valvontajärjestelmä ja pedon merkki ovat itse asiassa vihulaisen kateellinen yritys päästä samaan kuin Jumala. Jumala antaa Pyhän Henkensä yhteydenpitovälineeksi, mutta vihollisella ei ole mitään tällaista, joten sen on "saatava kannattajansa kiinni" muilla keinoin. Siksi on mun mielestä outoa, että ihmiset antavat estoitta kaiken tiedon elämästään sosiaalisiin medioihin ja tämä kehitys on tapahtunut melkeinpä huomaamatta. Vielä 2000-luvun alkupuolella olisi ollut huono ajatus antaa vaikka sähköpostinsa ulkopuolisen tahon vapaasti luettaviksi. Nyt Google on tehnyt sitä jo yli kymmenen vuoden ajan ja hyväksymme sen täysin. Mihin kaikkeen tuota valtavaa kerättyä tietomäärää tullaan käyttämään ja käytetään jo, saadaanko ihmiset sillä siihen lopulliseen "nalkkiin"? Kun Suuri Ahdistus alkaa, vihulainen tietää ihmisistä enemmän kuin he haluaisivatkaan, vaikka internettiä ei olisi enää käytössäkään.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

Kiina on edelläkävijä, siitä on jo täyttä päätä tulossa apokalyptinen helvetti: YLE: "Entä jos jokainen tekosi tallentuisi kameralle ja sinut pisteytettäisiin kansalaisena? Kiinassa se on pian totta" [https://yle.fi/uutiset/3-10135093]

Ja tätä helvettiä rakentavat jumalattomat, joille ihmishenki ei ole minkään arvoinen ellei se ole heidän omansa tai lähipiirin, puhumattakaan muusta luomakunnasta. Tämä lohikäärme levittää valtaansa kaikkialle maailmaan ennennäkemätöntä vauhtia rahan voimalla.
Ella
Viestit: 636
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Ella »

Kolille ovat perustamassa shamaani keskusta! Noituus lisääntyy ennen Jeesuksen tuloa.
Rukouspyyntö ettei tämä hanke toteudu! Amen!
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."
Avatar
Marie
Viestit: 149
Liittynyt: 02 Tammi 2020, 10:40

Re: Kaikenlaista jutustelua 5

Viesti Kirjoittaja Marie »

Kiitos Herralle Jeesukselle, Eero hienoa että sinulla on "silmät auki". Minäkin uskon että kaiken tämän pahuuden takana ympäri maailmaa on NWO, illuminaatit, hyvävelijärjestö. Mielestäni muslimi-invaasion takanmakin on NWO. Tahtovat sekasortoa maahame. Oletko huomannut netistä että uudet aseet ovat myös tulleet ja niitä testaillaan. Esim H.A.A.R.P, en tiedä kirjoitinko oikein. Mutta tällä uudella aseella voidaan tehdä tsunameja, maanjäristyksiä, myös täsmäiskuja, muuttaa ilmastoa, laittaa lunta hellepaikkoihin, tehdä tulipaloja, tehdä taivaalle kuvioita ym. Lisäksi Sveitsissä (oliko paikka Bern?) on vuorien sisällä jättisuuri ydinlaitos hiukkaskiihdyttimineen. Ne yrittävät saada "Big Bam!" pamauksen aikaseksi. Alkuräjähdyksen. Kun ne tekevät sen loppu taitaa olla lähellä. Rakas Jeesus tee tästä pahuudesta loppu.
Vastaa Viestiin