PELASTUSSANOMA VIHAN AIKAAN JOUTUNEILLE JUMALAN LAPSILLE

 

imuroi itsellesi TÄSTÄ kaikki tiedostot

 

Minä sain nämä tiedot Herralta teille annettavaksi. Zip-tiedostossa on tämän lisäksi erään toisen Herran palvelijan tekstejä joka myös ylistää häntä ja kiittää häntä suuresta armosta sekä kunniasta saada tuoda näin valtava ilouutinen maailman kristityille ihmisille. Minä sain pelastussanoman ja tämä toinen nöyrä Herran palvelija on tehnyt omaa työtään tietämättä siitä mihin tarkoitukseen jo vuodesta 1985. Nämä ovat kaikki pelkästään teitä varten.

Se joka lukee, tarkatkoon. Olemme vain pieniä ihmisiä ja Herran nöyriä palvelijoita, emme täydellisiä, vaan vajavaisia, koettele siis tämä kaikki. Olemme lisänneet myös joitakin raittiiksi tuntemiamme muita kirjoituksia joista on apua.

 

TÄMÄ EI OLE VIELÄ LOPPU, RAKKAAT JUMALAN LAPSENI, SANOO HERRA!

 

Niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Joh. 3:16

 

ARMONI ON OLEVA LAPSELLANI AINA KUN VAIN MINUA HUUDAT AVUKSESI

 

ALKUPUHE

Aluksi en aikonut kertoa itsestäni mitään, koska en halua mitään kunniaa, kunnia on yksin Herran. Tämän osuuteni Herramme oli alullepannut jo vuonna 1983 joka odotti sen jälkeen vain aikaansa. Syksyllä 1983 pelasin lottoa ja silloin oli 4 lisänumeroa arvonnassa. Lottosin, tarkistin rivini ja huomasin että minulla oli kolme oikein ja kaikki neljä lisänumeroa, eli 7 oikein. Tietenkään kupongilla ei saanut mitään rahaa, mutta silloin tiesin että olin voittanut jotain käsittämättömän suurta ja upeaa. Niin olin. Olen tiennyt aina että minulla on jokin aivan erityinen tehtävä täällä, joka sisälläni vain odottaa aikaansa, se oli kumma tunne, uskonomainen, jollaista ei voi kuvailla.

Osa hänen suurenmoista suunnitelmaansa oli myös vaimoni, joka jaksoi tukea 22 vuotta lapsenmielen lahjaksi saanutta ja siitä syystä hankalaa miestään, joka kantoi aikaansa odottavaa Jumalan ihmettä. Sellaista joka kaikkien tietämättä sai vasta nyt puhjeta. Jumalalla on varmasti suunnitelma vaimonikin varalle. Kiitos siitä, Herra. Luulin että kaksi tytärtäni oli minun elämäntyöni saada Herralle siunattua, sen sain ja sitten tajusin että sainkin jotain paljon suurempaa.

Se oli se lottovoitto taivaallisessa lottoarvonnassa.

 

Ennakkovahvistus tehtävälleni annettiin jo silloin

Vuonna 1984 (helmi-lokakuu) kävin armeijan. Samaan aikaan vuonna 1984 Herra antoi profetian teille näyn muodossa nöyrälle veljelleni Tukholmassa. Minä tein samaan aikaan armeijassa syntiä ja sain siitä 8 ylipalveluspäivää. Olin kuitenkin aikalailla kaikessa pätevä ja sain kuntoisuuslomia jolla paikkasin nuo ylipalveluspäivät. Mutta; Mitä tapahtuikaan? Olin siis syytön, syntini anteeksi saanut, olin sovittanut ne synnit, mutta lähdön hetkellä kuulin, että joudunkin vielä yhdeksi päiväksi jäämään kasarmille, kun muut lähtivät siviiliin. Tämä johtui siitä, etten itse valvonut omaa siviiliin pääsyäni tarpeeksi syntieni kuittaamisten suhteen ja miten syntini ylemmällä taholla hoidettiin jotta ei yhtään syntiä olisi lähtöni esteenä. Minä tein sen ajan jotain omiani kun olisi tarkistettava että kaikki on kunnossa siviiliin pääsyn kynnyksellä.

Aluksi tietoisuus kasarmille jäämisestä kun muut lähtee, oli kauhea isku ja jäin syvästi onnettomana kasarmille. Kesti muutamia tunteja yksin murheissani, kun eräs siviiliin päässyt armeijakaverini toi minulle kasarmille kossupullon. Sen saaminen oli valtavan iso (VIINI = ARMO) lohtu ja sen antaman pienen ilon turvin jaksoin syyttömänä tuon yhden yön olla yksin kasarmilla joidenkin sellaisten ihmisten kanssa jotka olivat jäämässä vielä pitkäksi aikaa kasarmille syntiensä tähden, joita eivät edes voineet sovittaa millään tavalla. Silloin minulla oli ilona kaverini tuoma armonlahja, kossupullo ja tietoisuus siitä hetkestä milloin olisi minun vuoroni päästä pois, niin kuin on nyt teilläkin, juopukaa Jumalan sanasta ja lohduttautukaa sillä. Älkää luulko että Jumala tarkoitti alkoholia meidän jokapäiväiseksi ilotteluksi vaan se on yksi osa raamattua kuvaamassa juopunutta tilaa, joko hyvässä tai pahassa. Juopukaa, te tiedätte jo nyt milloin on teidän vuoronne päästä pois.

 

Tämä kirjoitus olen minä, joka jää tänne, kun minä lähden. Tämä kirjoitus on se Jumalan armon viini (viini on Jumalan armo, mutta vain edellisessä vertauksessa se on annettu kuvata kossuna, koska tämä teksti on niin vahvaa, että se on viinin vahvuuteen verrattuna jo tislattua viinaa, Pyhä henki salli tämän ilmaisun, vain tässä yhteydessä) jonka minä tuon teille syyttöminä tänne jääneille Jumalan lapsille, joiden synnit on jo anteeksi annettu. Tämä kirjoitus jää, jotta ette olisi niin murheissanne. Jumala ei anna hiuskarvaakaan päästänne katketa, kuten ei myös minultakaan silloin, eikä murhe eikä suru paina päätänne koska Herra on aina oleva ilona kanssanne ja enkelit tulevat teitä innolla palvelemaan. Katsokaas, te olette heille uusia kasvoja Jumalan merkitseminä ja he haluavat innolla antaa teille kaiken hyvän jonka vain pyydätte. Olkaa siis turvallisin mielin ja ylistäkää Herraa tästä ilosanomasta jonka nyt saatte. Herra ei poista täältä maan päältä armoaan. Niin kauan kun joku huutaa häntä avukseen, se otetaan täältä pois ja pelastetaan taivaan esikartanoon.

 

Niin oli Nooan aikana kuin on nytkin. Näin kuvaa tätä aikaa Jeesus nasaretilainen.

Kaiken kiinnekohtana on ARKKI ja LIITON ARKKI.

Molemmat arkit Jeesuksessa ovat pelastussanomaa, fyysinen pelastus oli Nooan Arkki

ja pelastuksen symboli, Liiton Arkki = Jeesus Kristus.

 

Jumalalla on kaikessa ollut aina kaksi samaa asiaa toimittavaa tekijää, teot ja jokin symboli teolle, todistus tai sellainen. Näin Jumala on meitä koko historiansa ajan ohjannut eteenpäin. Niin on myös ylösottomme, kuolleen pyhän sielu ensin ja sitten fyysinen elävä ihminen. Jumala tuo eteemme symbolin ensin ja sitten konkreettinen perässä, ensin varoitus ja sitten rangaistus. Profeetalle Jumala antaa ensin näyn, sitten hän antaa sen tapahtua. (mitään en tee ellen ensin siitä ilmoita uskollisille palvelijoilleni profeetoille.) Samaa kaavaa noudattaen Jumala on toiminut läpi historian, eikä se pääty tähän. Näin tulee tapahtua myös tästä eteenpäinkin, siksi sanon sinulle, seuraa Herran merkkejä tarkasti ja ole nöyrä Herran palvelija. Loppusi ei ole täällä vielä, vaan sinua varten on erityinen pelastussuunnitelma tehty jo valmiiksi. Seuraa Herran antamia viittoja.

 

Suomen asema Jumalan suunnitelmissa

Ajatelkaa Suomen muotoa ja sen historiaa. Suomen neito oli aluksi kädet kohotettuna taivasta kohti kuin rukoillakseen maailmalle armoa ja siunausta. Aivan kuten sen kansakin rukoili kovien sotien ja vaikeiden vuosiensa aikana. Taas näette symbolisen kuvan ja sitten teot, symboli ensin. Sitten Venäjä hakkaa toisen käden pois ja helman, merkiksi vihamielisestä suhtautumisesta Jumalaan.  Aivan kuin se olisi sanonut että me emme siunaustasi kaipaa. Kuinka kohta Venäjän leikkauksen jälkeen Suomelle käykään, suomalaiset alkaa voida hyvin ja rukoukset unohtuvat, puolittuvat ja hyvinvointi lisääntyy entisestään. Rukoukset kuihtuvat pois mutta Herra ei jätä tätä kansaa vaan antaa sille siunauksen, Israelin ohella maana suurimman ja kauneimman roolin pelastaa helvetin tulesta miljoonia ihmispoloja. Herra on armollinen kokonaisille kansoille maana ja kansana.

Ennustus tulee jo kuusikymmenluvun alusta jossa eräs hyvin tuntemani torniolaisvanhus joka myös paljon profetoi, pakeni venäläisiä sinne rajan tuntumaan sotaa pakoon, toisteli aina lausetta: ”lopun aikana ristilipun alla olevat maat, saavat Jumalalta erityistä siunausta ja säästyvät pahimmilta vitsauksilta”. Totta tuo kaikki tulee olemaan.

 

Suomineidon on Jumala valinnut siniristilippunsa kanssa tekemään symbolit lopunajan merkeille. Jumala on antanut neidonkin symboliksi Suomelle omasta kohtalostaan. Silloin kun tuo neito viimein itse johtaa Suomea, sen historia maana päättyy. Jeesus sanoi: ”Mies on perheen pää, aivan kuten minä olen seurakunnan pää”. Jos nainen ottaa ohjat perheen päänä, sillä ei ole siunausta, koska se ei ole Herran tahto, siksi jokainen pysyköön Herran nuhteessa ja omassa roolissaan. Nyky-yhteiskunta on hylännyt kaiken alkuperäisen tieltään, tuonut tilalle tasa-arvon ja sillä sanalla syrjäyttänyt rakkauden. Tuli rakkaudettomat, kovat ja kylmät tasavertaiset uranaiset, koko perhe voi pahoin sen jälkeen. En tarkoita missään nimessä tällä että olisin naisia vastaan (sovinisti), sekin sana on vain Jumalattomien keksimä termi Jumalaa vastaan, päinvastoin, puhun yksinomaan siitä, mitä raamattu meille on opettanut, jokainen pysyköön lestissään. Suomen presidenteistä taisi Kekkonen olla ensimmäinen presidentti joka viitoitti Suomen pahuuden ja haureuden tielle. Onnistui tosin noottikriisissä, mutta ei muistanut kiittää siitä sitä joka sen siunasi, Herraamme kaikkivaltiasta. Vuodesta 1981 alkaen Suomea onkin jo johtanut vertaansa vailla olevat Jumalattomien johtajien joukko, aina vain pahempi ja pahempi. Näinpä Jumalan on, tahdostaan ja pitkämielisyydestään huolimatta pakko rankaista Suomea tottelemattomuudesta, sallimalla Venäjän lävistää Suomen miekallaan.

 

Jeesuksen pääsanoma, jonka omaksuminen on varmasti monelle vaikea paikka

Ohjeena teille voin kertoa kaksi Jeesuksen tärkeintä sanomaa: Suurin niistä on rakkaus ja toinen yhtä suuri on ristin kantaminen kokonaisuudessaan. Se mitä ristin kantaminen pitää sisällään, onkin tietysti laajempi kokonaisuus. Siellä on erilaisia hyveitä, tärkein niistä on pyyteetön toisten, eli lähimmäisten murheiden aito kantaminen, mutta myös, lähimmäisen rakkaus, suvaitsevaisuus, anteeksianto ja loputon liuta hyveitä joiden yhteinen tekijä on huomioida hyvällä kaikkia muita kanssakulkijoitamme, vihamiehiämme myöden. Kun huomaat rukoilevasi vihamiestesi puolesta, voit juhlia. Silloin tiedät saavuttaneesi ristin ja kantanut sitä jo palan matkaa.

Tämän pidempään en tästä puhu koska oletan sinun aavistavan lopun mitä tällä tarkoitin.

 

Miten Suomelle lopulta käy

Se miten maailmalle kohta käy, näyttää Suomi ensin miten maailmalle käy.

Vanha torniolaispappa toisteli -70 luvulla usein lausettaan: ”pian tulee aika jolloin venäjän johtaja katselee Kremlin muurilta valtakuntansa rajoja”. Kun venäläiset lähtevät auttamaan veljiään ja jättävät Suomen Lapin, olkaa suomalaiset valmiina. Maa on taas teidän rakkaat suomalaisveljet. Venäläiset saavat selkäänsä Natolta ja Israelilta, sitten ne tappavat lopuksi toinen toisiaan, niiden rippeet pakenevat Siperian aroille. Suomalaiset: ”Kävelkää silloin Karjalaan ja Petsamoon, ottakaa Suomemme alkuperäiset maat ja sen neidon muodot takaisin”. Älkää varastako, kuten yrittivät vanhukset jatkosodassa tehdä, vaan ottakaa vain omamme takaisin. Silloin teette oikein ja Jumalan tahdon mukaan. Annatte silloin myös Suomen viimeisen ennakkoilmoituksen maailmalle Jeesuksen paluusta ja silloin tuo alkuperäinen Suomineito ”morsian” molemmat kädet eteen ojennettuna on ottamassa sulhasensa vastaan kun hän taivaasta saapuu. Sillä niin käy tällekin maailmalle kun kaikki on viimein ohi. Jeesus, Herrain Herra ja kuningasten Kuningas tulee ja ottaa oman maansa haltuun ja alkaa hallita sitä jälleen. Silloin me suomalaiset palaamme asuttamaan tätä meille rakasta maata, nostamme siniristilippumme salkoon Jeesuksen voiton merkiksi, ilman Jumalattomia johtajiamme, jotka syöksivät tämän maan ja rakkaan Suomineitomme venäläisten raiskattavaksi. Tuona päivänä Suomineito alkaa jälleen molemmin käsin ylistää Herraa ja siunata koko maata. Se jos joku hellyttää minunkin mieleni.

 

Venäjä ottaa Suomen, aivan samalla tavalla kuin saatana maailman ja Suomi todistaa uskoa.

Seuratkaa siis erityisen tarkasti suomen tilannetta, Herra ilmoittaa Suomen kautta teille.

Jumala neuvoo ja Suomi ilmoittaa teille aina mitä pian tapahtuu maailmassa ja Israelissa.

 

VALMISTAKAA TIETÄ IDÄSTÄ TULEVILLE KUNINKAILLE. SUOMI <-> ISRAEL

 

 

SUOMELLA ON KESKEINEN MERKITYS LOPUNAJAN TODISTAJAN ROOLISSA

 

Suomi itsenäistyi 6.12.1917

Kolme päivää myöhemmin Allenby 9.12.1917 valloitti Jerusalemin.

 

Suomi nosti uuden siniristilippunsa Tsaarinvallan kukistumisen merkiksi salkoon 28.5.1918.

Venäjän väliaikaishallitus muodostettiin 15.3.1918 ja viimeinen Tsaari syöstiin vallasta.

Tsaari Nikolai II surmattiin (sai miekanhaavan ja kuoli) 16.7.1918 *myöh. antikristus

 

VUOSI 1948 on niin merkittävä ja keskeinen että sen profetia on koko tarina itsessään, eikä Suomella ole siinä roolissa tekemistä koska Arkki ja Israel ovat toistensa tekijä ja todistaja.

Nooan arkki on niin monessa ominaisuudessa pelastussanomassa että siihen palaa jossain vaiheessa aina uudelleen ja uudelleen. Nooan arkkiin liittyy keskeisesti myös Jeesus ja Liiton Arkki jotka yhdessä muodostavat myös symbolisen kokonaisuuden, Jeesuksen veri valui Liiton Arkin päälle.

 

Nooan Arkki:

 

1. Moos. 8. luku

 

1 Silloin Jumala muisti Nooaa ja kaikkia metsäeläimiä ja kaikkia karjaeläimiä, jotka olivat hänen kanssansa arkissa. Ja Jumala nosti tuulen puhaltamaan yli maan, niin että vesi laskeutui.

2 Ja syvyyden lähteet ja taivaan akkunat sulkeutuivat, ja sade taivaasta taukosi.

3 Ja vesi väistyi väistymistään maan päältä; sadan viidenkymmenen päivän kuluttua alkoi vesi vähentyä.

4 Niin arkki pysähtyi seitsemäntenä kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, Araratin vuorille.

5 Ja vesi väheni vähenemistään aina kymmenenteen kuukauteen asti. Kymmenentenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä, tulivat vuorten huiput näkyviin.

6 Neljänkymmenen päivän kuluttua Nooa avasi arkin ikkunan, jonka hän oli tehnyt,

7 ja laski kaarneen lentoon, ja se lenteli edestakaisin, kunnes vesi maan päältä kuivui.

8 Sitten hän laski luotansa kyyhkysen nähdäksensä, oliko vesi vähentynyt maan pinnalta.

9 Mutta kyyhkynen ei löytänyt paikkaa, missä lepuuttaa jalkaansa, vaan palasi hänen luoksensa arkkiin, sillä koko maa oli vielä veden peitossa; niin hän ojensi kätensä ja otti sen luoksensa arkkiin.

10 Ja hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski taas kyyhkysen arkista.

11 Ja kyyhkynen tuli hänen luoksensa ehtoopuolella, ja katso, sen suussa oli tuore öljypuun lehti. Niin Nooa ymmärsi, että vesi oli vähentynyt maan päältä.

12 Mutta hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski kyyhkysen lentoon, eikä se enää palannut hänen luoksensa.

13 Ja Nooan kuudentenasadantena yhdentenä ikävuotena, vuoden ensimmäisenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä, oli vesi kuivunut maan päältä. Niin Nooa poisti katon arkista ja katseli; ja katso, maan pinta oli kuivunut.

14 Ja toisena kuukautena, kuukauden kahdentenakymmenentenä seitsemäntenä päivänä, oli maa aivan kuiva.

15 Ja Jumala puhui Nooalle sanoen:

16 "Lähde arkista, sinä ja vaimosi, poikasi ja miniäsi sinun kanssasi.

17 Ja kaikki eläimet, jotka ovat luonasi, kaikki liha, linnut ja karjaeläimet ja kaikki matelijat, jotka maan päällä matelevat, vie ne ulos kanssasi. Niitä vilisköön maassa, ja ne olkoot hedelmälliset ja lisääntykööt maan päällä."

18 Ja Nooa ja hänen poikansa, vaimonsa ja miniänsä hänen kanssaan lähtivät ulos,

19 niin myös kaikki metsäeläimet, kaikki matelijat ja kaikki linnut, kaikki, mikä liikkuu maan päällä, lähtivät arkista suvuittain.

20 Ja Nooa rakensi alttarin Herralle ja otti kaikkia puhtaita karjaeläimiä ja kaikkia puhtaita lintuja ja uhrasi polttouhreja alttarilla.

21 Ja Herra tunsi suloisen tuoksun ja sanoi sydämessänsä: "En minä koskaan enää kiroa maata ihmisen tähden; sillä ihmisen sydämen aivoitukset ovat pahat nuoruudesta saakka. Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt.

22 Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö."

 

 

NOOAN ARKIN SANOMA LOPUNAIKAAN (1. Moos. 8:1-22)

 

Silloin Jumala muisti Nooaa ja kaikkia metsäeläimiä ja kaikkia karjaeläimiä, jotka olivat hänen kanssansa arkissa. Ja Jumala nosti tuulen puhaltamaan yli maan, niin että vesi laskeutui. Ja syvyyden lähteet ja taivaan akkunat sulkeutuivat, ja sade taivaasta taukosi. Ja vesi väistyi väistymistään maan päältä; sadan viidenkymmenen päivän kuluttua alkoi vesi vähentyä.

JOKAINEN VOI PÄÄTELLÄ TÄSTÄ MITÄ TAPAHTU ENNEN VUOTTA 1917

 

Niin arkki pysähtyi seitsemäntenä kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, Araratin vuorille.

JUUTALAISET RANTAUTUIVAT ISRAELIIN KUUKAUDEN 7. = (Jumalan täydellisyyden luku) JA SEN 17. PÄIVÄNÄ = VUOSI 1917 KUN ALLENBY VALLOITTI JERUSALEMIN

 

Ja vesi väheni vähenemistään aina kymmenenteen kuukauteen asti.

KANSAT ISRAELIN YMPÄRILTÄ LOITTONI JA NIIDEN VALTA SEKÄ PALJOUS HEIKKENI ISRAELIN TÄYTEEN VALTAAN, ISTENÄISTYMISEEN ASTI. KYMMENEN = PALJON VALLAN LUKU

 

Kymmenentenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä,

KYMMENENTENÄ = VALLAN SYMBOLI ja ENSIMMÄINEN PÄIVÄ = AJANLASKUN ALOITTAMISEN PÄIVÄ. = ISRAEL OLI SAANNUT VALLAN JA ITSENÄISTYI. 1948

 

tulivat vuorten huiput näkyviin.

VUOSI 1948 JOKA LIITTÄÄ AIKAMME NOOAN FYYSISEEN ARKKIIN JOKA TULI NÄKYVIIN JA TODELLISEKSI IHMISTEN HAVAITTAVAKSI TOTUUDEKSI

 

Neljänkymmenen päivän kuluttua Nooa avasi arkin ikkunan, jonka hän oli tehnyt,

NELJÄKYMMENTÄ PÄIVÄÄ ON VALMISTAUTUMISEN LUKU, JOKA ON MYÖS JUMALALLINEN LUKU JA VAIN HÄNEN TIEDOSSA, MUTTA ON SILTI NOIN 40

Yksittäisen ihmisen valmistautuminen vie Jumalallisen 40 päivää ja kokonaisen kansan 40 vuotta.

ISRAELIN VALMISTAUTUMINEN VEI MEIDÄN VUOSISSA 38 VUOTTA

 

ja laski kaarneen lentoon, ja se lenteli edestakaisin, kunnes vesi maan päältä kuivui.

KAARNE/KORPPI = EPÄPUHDAS LINTU JOKA TARKOITTAA PALESTIINALAISKANSAA JOKA ITSENÄISTYNEESTÄ ISRAELISTA POIS PÄÄSTETTIIN JA SE ALUEELLA LENTELI LÖYTÄMÄTTÄ MAATA ENNEN KUIN ASIASTA SOVITTIIN JA SAIVAT GAZAN KAISTALEEN JNE.

 

Sitten hän laski luotansa kyyhkysen nähdäksensä, oliko vesi vähentynyt maan pinnalta. Mutta kyyhkynen ei löytänyt paikkaa, missä lepuuttaa jalkaansa, vaan palasi hänen luoksensa arkkiin, sillä koko maa oli vielä veden peitossa; niin hän ojensi kätensä ja otti sen luoksensa arkkiin.

VUONNA 1986 KYYHKY LÄHTI GORBAN JA REAGANIN TOIMESTA TUNNUSTELULENNOLLE ISLANTIIN MUTTA PALASI ILMAN RAUHANSOPIMUSTA.

TARKOITTAA MYÖS SITÄ ETTÄ ISRAELISSA EI OLE VIELÄ MESSIAANISUUTTA, ELI PYHÄÄ HENKEÄ, KRISTITTYJÄ JUUTALAISIA.

 

Ja hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski taas kyyhkysen arkista. Ja kyyhkynen tuli hänen luoksensa ehtoopuolella, ja katso, sen suussa oli tuore öljypuun lehti. Niin Nooa ymmärsi, että vesi oli vähentynyt maan päältä.

HÄN ODOTTI VIELÄ TOISEN JUMALAN MÄÄRÄÄMÄN TÄYDELLISEN AJAN JA LASKI KYYHKYSEN LENTOON 1993 JOLLOIN BILL CLINTON YRITTI RAUHANSOPIMUSTA ISRAELIIN JA SAIKIN OSAPUOLET JO KÄTTELEMÄÄN JA OSASOPIMUKSIIN.

MYÖS KYYHKY OLI LÖYTÄNYT TUOREEN ÖLJYPUUN LEHDEN=PYHÄÄ HENKEÄ ISRAELISTA ELI MESSIAANISIA JUUTALAISIA. KYYHKY TULI EHTOOPUOLELLA JOTEN SYDÄNYÖ LÄHESTYY.

 

Mutta hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski kyyhkysen lentoon, eikä se enää palannut hänen luoksensa.

ODOTIMME KAIKKI VIELÄ PITKÄÄN KUNNES VUONNA 2006 KESÄLLÄ ALKOI TAPAHTUA JA ISRAEL JOUTUU RAUHANTEKOON KOLMANNEN KERRAN.

 

Ja Nooan kuudentenasadantena yhdentenä ikävuotena, vuoden ensimmäisenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä, oli vesi kuivunut maan päältä.

ISRAEL SAAVUTTAA IHMISEN LUVUN JA ALKAA IHAN UUDEN AJANLASKUN JA SEN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ, JOSTA ALKAA 7 VUODEN AJANLASKU 1290 + 1290 PÄIVÄÄ

VESI KUIVUNUT = ARKISSA OLLEET PYHÄT NOSTETAAN POIS

 

Niin Nooa poisti katon arkista ja katseli; ja katso,

ARKIN KATTO AVATAAN = YLÖSOTOT ARKIN KAUTTA JATKUVAT 1335 PÄIVÄÄN

 

maan pinta oli kuivunut.

MAASSA EI OLLUT ENÄÄ JUURIKAAN PELASTETTAVAA. VIITTAA SELVÄSTI LAUSEESEEN ”kun Jeesus tulee niin löytäneeköhän hän enää uskoa maan päältä” TÄMÄ LAUSE VIITTAA SIIHEN ETTÄ LÖYTÄÄ JA PELASTAA. ”joka viimeisillä voimillaan huutaa Herraa avukseen, hänet pelastetaan” NIIN ON SUURI JUMALAN ARMO. SITÄ EI POIS OTETA.

 

Ja toisena kuukautena, kuukauden kahdentenakymmenentenä seitsemäntenä päivänä,

TOINEN LIITTO, SEN TOINEN VUOSITUHAT, KAHDEN KUNINKUUDEN OMAAVAN = TAIVAAN JA MAAN HALLITSIJAN HALLINNOIMAN TÄYDELLINEN AJANKOHTA

 

oli maa aivan kuiva.

MAASSA EI ENÄÄ OLLUT YHTÄÄN PELASTETTAVAA IHMISTÄ

 

Ja Jumala puhui Nooalle sanoen: "Lähde arkista, sinä ja vaimosi, poikasi ja miniäsi sinun kanssasi. Ja kaikki eläimet, jotka ovat luonasi, kaikki liha, linnut ja karjaeläimet ja kaikki matelijat, jotka maan päällä matelevat, vie ne ulos kanssasi. Niitä vilisköön maassa, ja ne olkoot hedelmälliset ja lisääntykööt maan päällä." a Nooa ja hänen poikansa, vaimonsa ja miniänsä hänen kanssaan lähtivät ulos, niin myös kaikki metsäeläimet, kaikki matelijat ja kaikki linnut, kaikki, mikä liikkuu maan päällä, lähtivät arkista suvuittain.

JEESUKSEN TUHATVUOTINEN KAUSI ALKAA JA MAA KANSOITETAAN

 

Nooan kertomus uudelleen:

Jumala antoi Nooan arkin tulla esiin. Tämä tapaus yhdistää Nooan tarinan raamatussa, nykyajan pelastussanomaan juuri siihen kohtaan, jossa arkista alkoi näkyä maa, vuoren huiput. Mooseksen 8:5 on sama kiinnekohta jossa maa näki puolestaan arkin nykyajassa, eli paluu takaisin arkin suojiin tapahtuu. Arkin esiintulo tapahtui ”maanjäristyksessä” 1948 kun Israel itsenäistyi. Näiden tapahtumien vertailukohdatkin toisiinsa ovat aivan identtiset paitsi aikajanan seuraaminen, sen takia Jeesus sanoi sanan ”kaltainen” kun vertasi näitä keskenään. Erityisesti Nooan arkin kyyhkysten lentoonlähdöt tapahtuivat 7 päivän välein joka on Jumalalle täydellisyyden luku = mikä tahansa minkä hän vain tietää. Mutta ei hätää. Tapahtumia seuratessa päästään ihan samaan lopputulokseen sillä kolmas kyyhky on juuri tänä kesänä lähetetty lentoon.

Jos puretaan koko paketti: Alus kiinnittyi vuoren rinteeseen täydellisen Jumalan luvun 7 ajalla ja sen 17. päivänä/vuonna. 1917 vuonna. Kului aikaa kymmenenteen kuuhun (kuuhun = ajankohtaan), kymmenenteen, joka on vallan ja paljouden luku = valta ja paljous Mooseksen kirjassa kertoo Israelin mahdin noususta alueella itsenäistymiseen, joka on sen ensimmäinen päivä, joka tarkoittaa ajanlaskennan alkua. Siitä ajanlaskun alusta kului 40 päivää, eli valmistautumisen luku. Israelin kansa vaelsi 40 vuotta, Jeesus taas oli 40 päivää ennen omaa loppuhuipentumaansa jota juuri tämä oma aikamme kuvaa. Luku joka on käytävä läpi joka edeltää pääsyä luvattuun maahan. Luku ei ole myöskään tarkka, koska se on Jumalan kellossa ja sen tarkan ajan määrää Jumala itse. Tuo 40 päivää kuluu puhdistautumiseen, ja valmistautumiseen esimerkiksi ylösottoon. Sen valmistautumisajan kuluttua arkin ikkuna avattiin ja Nooa laittoi kaarneen (korppi) lentoon joka lenteli siellä ihan loppuun saakka. Kaarne kuvaa palestiinalaiskansaa jota meri (meri = kansat) ei ottanut asuttaakseen missään vaiheessa vaan se lenteli ympäriinsä vailla päämäärää. Palestiinalaiset vaeltavat alueella loppuun asti eikä kukaan heitä huoli. Ensimmäinen kyyhky lähetettiin vuonna 1986 Gorba yhdessä Reaganin kanssa, jolloin herrat yrittelivät Islannissa tehdä rauhaa Israeliin siinä onnistumatta edes lähelle ja niin lintu palasi tyhjin suin. Sitten kului Jumalan täydellinen vuosimäärä, 7 päivää, ja Nooa lähetti kyyhkyn. Vuonna 1993 Bill Clinton sai Arafatin ja Israelin johtajan jopa kättelemään, jolloin kyyhky palasi Nooan luo lehvä suussaan. Tuo lehvä tarkoittaa myös sitä, että kesä on tullut Israelissa ja viikunapuun oksa on vihreä, eli Messiaaniset juutalaiset ovat jo sankoin joukoin jo Israelin maaperällä. Kului taas Jumalallinen vuosimäärä jolloin päästään tähän kuluvaan 2006 vuoteen. Nooa lähetti kyyhkyn joka ei enää palaa, sen voin teille varmasti luvata.

 

Sitten menemme vuoteen 1967 jolloin taas Suomi sai olla todistajana erittäin tärkeässä tapahtumassa. Tämä oli ns. kuuden päivän sota 5.-11.6.1967. (kuuden päivän sota Jumalan silmin = Hyvän ja pahan valtojen sota, ihmisen vuosissa 6 tuhatta vuotta) Sota kertoi myös vuoden, sekä vuoden ajan milloin kaikki loppu alkaa tapahtua, eli vapautuksemme alkaa purkautua 6-7 kuiden välissä vuosituhannen alussa sen vuosien 6-7 välissä. Tuolloin 1967 turkulaispoliitikko Rafael Paasio oli käymässä Israelissa ja sai aikaan sen että jokaisen israelilaishallintorakennuksen lipputangossa oli Suomen siniristilippu Daavidin tähden rinnalla todistamassa Jumalan ihmetekoa kun Israel voitti sodan kuin pyyhkäisten vihollisensa edestään. Kukaan ei ehtinyt laskea noita Suomen lippuja alas koko kuuden päivän sodan aikana. Kuten huomaatte, Suomen liput nousivat juuri ennen sodan syttymistä julistaen todistajan roolissa symbolisesti, aivan kuten tulee valerauhaakin (Jerusalemissa?) todistamaan.

 

2001 WTC tornit ja ajanlasku (tämä on toinen ajanmerkki joka yhdistää Jumalan ja meidän ajanlaskun yhdeksi) Vuonna 2001 jolloin USA varoitti maailmaa 11.9. tapahtuneella järkyttävällä terroriteolla kun WTC tornit putosivat sijoillensa. Ne olivat Adam ja Eeva jotka kuolivat oman, ensimmäisen vuosituhantensa lopussa. Tämä oli ajanlaskun verrannollismerkki jota meidän oli seurattava ja siitä laskettava omaan kalenteriimme. Niinpä jos tiedämme ihmisen iäksi tuolloin olleen tuhat vuotta ja Jumalan ajassa se on yksi päivä. Tämä on opettanut meille raamatusta yhden päivän merkityksen kalenteriimme verraten, joka on useimmiten yks vuosi. Näin saamme laskukaavan jota seuraten vuosi tuhat Jumalan silmissä on meille hyvin yksinkertainen yhtälö:

2001 (WTC tuhot) 11.9. on ensimmäinen päivä. Sitten 2. päivä = 2002, 3. päivä = 2003, 4. päivä (on kohta jossa Jeesus kuoli ristillä Jumalan kellossa) = 2004, 5. päivä = 2005, ja viimein 6. päivä = 2006 jolloin 9. kuukausi on merkittävässä asemassa. Siksi Israelin sota vuonna 1967 kuvaa hyvän ja pahan välistä sotaa Jumalan silmin ”kuuden päivän sota” joka on nyt loppumassa viimeiseen huipennukseen. Sitten vielä on loogisesti ajateltuna saavutettu 7. päivä joka alkaa kohta, se on lepopäivä ja Jeesuksen tuhatvuotinen valtakausi. Kun nyt tiedämme Jumalan ominaisuutena sen, että hänelle aika on perusperiaate, niin on helppoa laskea koko maailman historian ikä. Jumala teki sen kuudessa päivässä, seitsemännen lepäsi, sitten Adam ja Eeva jne. muut tähän päivään asti, niin jos ajanlasku aloitetaan Adamista, ollaan luvussa 5992 vuotta ja tätä kirjoittaessa 11.-12. kuukauden vaiheella jolloin juuri viimeinen seitsemän vuotta on lähtemässä käyntiin.

 

Suomi todistaa kuudennen hetken ja pedon päivän alkua jolloin pimeys laskeutuu maan päälle

Suomen symbolisaatana LORDI voittaa Euroviisut 20.5.2006 ja näin symbolisoi ennakoivalla tavalla Jumalan laskurin kuudennella vuosituhannella ja sen kuudennen vuoden kuudennen hetken kynnyksellä, kuudennen hetken alkua jolloin Israelin etelärannalla tapahtuu räjähdys. Sen aloitushetki on poimittavissa suoraan 6 päivän sodasta. 6.-7. kuun vaihde vuosien 6-7 välissä. Niinpä taas kuljetaan pareittain ja samasta asiasta löydetään kaksi asiaa.

Kesäkuussa 2006 alkoi viimeinen taistelu ennen valerauhan syntymistä ja Israelista sopimista sekä antikristuksen ilmestymistä maan päälle.

 

Venäjä savuttaa Suomen maata elokuu toisella viikolla 2006 enteilevästi Helsinkiä ja loppuviikolla Hämettä, seuraavalla viikolla savu tulee jo Ruotsista Torniosta aina Pelloon asti. Tätä nöyrä veljeni Tukholmassa jo 1984 tiesi profetoida. Helsinkiä savutettiin 21.8. uudelleen, joka viittaa siihen että joka ei ymmärtänyt ensimmäisellä Venäjän hyökkäyskerralla lähteä pääkaupunkiseudulta, niin toista ei tule. Paetkaa Helsingistä, hyvät ihmiset.

Suomessa on 1.10.2006 EU huippukokous jossa on Venäjän Putin vierailulla.

Pian kokouksen jälkeen Helsinkiin, Pirkkalaan ja muualle sotilaskohteisiin tehdään täsmäisku. Isku kohdistuu kaikkiin strategisiin kohteisiin, jonka tarkoitus on lamauttaa koko Suomi. Myöhemmin suomalaiset koettavat koota Helsingissä rivejään, niin Venäjä iskee sinne uudelleen ja koko voimalla.

 

Suomi avasi Ortodoksikirkon luostarinäyttelyn elokuun kolmannesta viikosta alkaen, ennakoiden antikristuksen näyttäytymistä ensimmäinen kerran. Ortodoksikirkon ihmeitä tekevät kuvat, ja muut, enteilevät Tsaarimahdin ja Iivana Julman paluuta. Tzar on Venäjän jatke roomalaiskatolliselle Caesarille = kuningasten kuningas. Hän on se joka rakentaa sen kirkon ja asettuu sinne. MUISTA! (Iivana Julma tappoi oman poikansa)

Tsaarinvalta tapettiin miekalla! Haava joka parani…

Uni: Näin erittäin voimakkaan unen joskus elokuun alussa. Unessa minulle näytettiin maa yläviistosta muutamien kymmenien metrien korkeudelta, jossa oli kivilaattapohja ja sanottiin että ”tässä on kirkon pohja”. Sitten minulle sanottiin että ”sinne asettuu Iivana Julma”. Sitten se toistettiin minulle kovaa ja voimakkaasti: ”MUISTA! VAIKKA MUUT SANOISIVAT MITÄ TAHANSA, SE ON IIVANA JULMA” (piirros osoittaa sinulle lopun)

 

 

 

 

Suomi todistaa pedon merkin. Tänä aamuna 21.8.2006 tuli Suomesta taas ennakkoilmoitus pedonmerkin käyttöön otosta, kun suomalaiset saivat uudet biometriset passinsa. Älkää sitäkään ottako, suosittelen lämpimästi. Veljeni jo 1984 tiesi että tuolla passilla ette tee mitään, koska kukaan ei teitä huoli pakolaiseksi. Ei edes naapurimaa Ruotsi. (Pedon merkki: www.verichipcorp.com/)

 

Suomi todistaa myös valerauhaa EU:n puheenjohtajamaana syyskuun 2006 alkupäivinä.

Erkki Tuomioja tulee todistamaan valerauhantekoa, Henki ikään kuin haluaa sanoa minulle että se tehdään Jerusalemissa. Sinne kokoontuvat ainakin Israelin johto, YK, EU (Tuomioja), Hamas ja Libanonin hallitusjohto. Lisäksi siellä on eräs joka näyttäytyy ensimmäisen kerran, ja saapuu ”hyväntahdonlähettiläänä” ortodoksipappi, (Antikristus).

 

TÄMÄN JÄLKEEN JOSSAIN YHDEKSÄNNEN HETKEN VAIHEILLA ON YLÖSOTTO

”ette tiedä päivää ettekä hetkeä” sanoo Herra, mutta vuoden ja kuukauden kyllä, joskin viime metreillä vasta. Useamman vuoden jo tiesimme että se tapahtuu elonkorjuun aikaan ja Suomessa aamun tunteina kello 7-10 välissä (norjalaisnäky tiedostona) ja arkipäivänä. Moni väitti laskeneensa, tietäen jopa kellonajankin. Ei tiedä kukaan, ”Herra tulee kun ette luule” eli tietäjiä tuijoteltiin ja niiden vakuuttavat ilmaisut sulivat ihmisten ajatusmaailmaan. Tärkeintä meille hänen lapsilleen silti oli vain pysyä hereillä joka päivä.

KORJAUS: Yhdeksännellä hetkellä raamatun mukaan voi myös tarkoittaa ”rukoushetkellä”

Apostolien teot 3:1Ja Pietari ja Johannes menivät pyhäkköön yhdeksännellä hetkellä, rukoushetkellä” tai ”viime hetkellä” joten olin väärässä kun sanoin kuukauden. Odotellaan siis vielä. Rukoushetki viittaa Getsemanen puutarhassa tapahtuneeseen Jeesuksen rukoukseen jolloin hän kehotti opetuslapsia valvomaan mutta he silti vain nukahtivat. Tässäkin vertauskuvatasossa Jeesus kuvaa itseään ikään kuin kaikkivaltiaana tai ymmärtävänä maailmana yleensä.

Matteus 26:36-47

36 Sitten Jeesus tuli heidän kanssaan Getsemane nimiselle maatilalle; ja hän sanoi opetuslapsillensa: "Istukaa tässä, sillä aikaa kuin minä menen ja rukoilen tuolla".

37 Ja hän otti mukaansa Pietarin ja ne kaksi Sebedeuksen poikaa; ja hän alkoi murehtia ja tulla tuskaan.

38 Silloin hän sanoi heille: "Minun sieluni on syvästi murheellinen, kuolemaan asti; olkaa tässä ja valvokaa minun kanssani".

39 Ja hän meni vähän edemmäksi, lankesi kasvoilleen ja rukoili sanoen: "Isäni, jos mahdollista on, niin menköön minulta pois tämä malja; ei kuitenkaan niinkuin minä tahdon, vaan niinkuin sinä".

40 Ja hän tuli opetuslasten tykö ja tapasi heidät nukkumasta ja sanoi Pietarille: "Niin ette siis jaksaneet yhtä hetkeä valvoa minun kanssani!

41 Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen; henki tosin on altis, mutta liha on heikko."

42 Taas hän meni pois toisen kerran ja rukoili sanoen: "Isäni, jos tämä malja ei voi mennä minun ohitseni, minun sitä juomattani, niin tapahtukoon sinun tahtosi".

43 Ja tullessaan hän taas tapasi heidät nukkumasta, sillä heidän silmänsä olivat käyneet raukeiksi.

44 Ja hän jätti heidät, meni taas ja rukoili kolmannen kerran ja sanoi samat sanat uudestaan.

45 Sitten hän tuli opetuslasten tykö ja sanoi heille: "Te nukutte vielä ja lepäätte! Katso, hetki on lähellä, ja Ihmisen Poika annetaan syntisten käsiin.

46 Nouskaa, lähtekäämme; katso, se on lähellä, joka minut kavaltaa."

47 Ja katso, hänen vielä puhuessaan tuli Juudas, yksi niistä kahdestatoista, ja hänen kanssaan lukuisa joukko ylipappien ja kansan vanhinten luota miekat ja seipäät käsissä.

Jeesus anoo armoa ja rukoilee Jumalalta armoa ihmisille, käy heitä herättelemässä ja lopulta hän ilmoittaa että hänet petetään (antikristus tulee joukkoineen ja ottaa vallan)

 

LOPUNAJAN YLÖSOTTOJA ON KAIKKIAAN 2+2+2 eli KUUSI joka on ihmisen luku

 

Jokaisessa ylösotossa on merkillepantavaa se että kuolleet nousevat taivaisiin ensin, sitten elävät. Siitä tulee luku kaksi, ensin kuolleet ja sitten elävät kunkin ylösoton yhteydessä.

 

Ylösoton FAKTAT: (Silloin taivastenvaltakunta on oleva neitsyen kaltainen) Pyhät, Jumalan omat valitut lähtee. Vielä viattomat lapset lähtevät vanhempiensa käsistä, vaikka vanhemmat tai toinen jää. Myös odottavien äitien kohduista katoaa kehittymätön sikiö. (Matt: 24: 19 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!) Raskaana olevat äidit saavat rajun keskenmenon keskellä kirkasta päivää, mutta lapsi onkin pois. Imettäväisten rinnat täyttyvät maidolla ja ne tulehtuvat helposti, mutta ennen kaikkea, mikä raastava tuska menettää oma lapsi. Lisäksi ihmisten lisääntyminen estetään tuona vihan aikana, jolloin ihmiset vihaavat toisiaan. Jumalan kiivas viha tulee maailman päälle ja saatana vihaa kaikkea luomakuntaa kuten aina ennenkin, mutta sillä erolla että nyt hänelle annetaan valta tappaa kristittyjä ja maan päälle jäänyttä valittua kansaa, jolloin kaikki vihaa kaikkia.

 

Jumalan armo, ylösottojen suuri salaisuus, odota ja saavuta 1335 päivää.

Ihmisen itsekkyys ja omahyväisyys on meidän kompastuskivemme tässäkin asiassa kun ajattelemme pelastussanomaa. Oletamme helposti että vain me yksin olemme ne valitut Jumalan lapset ja ne muut saa kärsiä helvetin tulessa ja kuolla tuskassa kirkuen kauhusta, ottamatta huomioon että Jumala on suuri ja hänen rajaton rakkautensa ei salli sellaista. Ei hän anna hiuskarvaakaan katketa siltä, joka häntä heti alusta alkaen seuraa. Luulemme että vihaan joutuneet ovat pelkkiä pahoja ihmisiä, jotka joutuvat vihaan koska eivät olleet hereillä. Ei se niin ole. Tämä ensimmäinen ylösotto on neitsytotto, jolloin pääsyvaatimuksena ylösottoon oli täysi annos pyhää henkeä, eikä siinä kaikki, olit Jumalan valittu. Niinpä vihan aikaan joutuminen, ei missään tapauksessa ole ainakaan Jumalan silmin paha asia, pyhien ylösotto aiheuttaa ihmisten keskuudessa valtavat massakääntymiset ja uskontunnustuskarkelot. Ilman pyhien ylösottoa mitään tämänkaltaista maan päällä ei voisi tapahtua. Eikä vihan ajan ihmisten kohtaloksi tule välttämättä kuolla hirveällä tavalla mikäli seuraa Jeesusta, ei yksikään hiuskarva päästä katkea. Vihan ajassa yksinkertaisesti selviää hengissä jos pitää raamatun sanasta kiinni. Jos olet itse lapsesi isä tai äiti ja lapsesi kärsittyä rangaistuksen, annat tälle lisää rangaistuksia, niinkö? Ei! Ei Jumalakaan niin toimi, vaan armo ja isän rakkaus seuraavat välittömästi tätä kuuliaista lasta joka paikkaan minne hän meneekin ja hamaan loppuun asti. Vihan aikaan joutunut ihminen saa armon heti siihen hirvittävään aikaan jouduttuaan, jos hän valveutuu heti, kuten hyvin monet siihen asti uskoon penseästi suhtautuneet tekevät ja ottavat välittömästi opikseen kaikesta sanasta. Heidän sydän hyppää kurkkuun kauhusta, koska eivät olleetkaan valittujen joukossa ja siksi he tekevät täsmälleen kuten sanassa sanotaan. Nuo ihmispolot aloittavat intensiivisen rukous- ja puhdistautumistyön, Pyhä Henki laskeutuu heihin vähitellen ja he saavat hengen ohjausta sekä paljojen enkelten suojelua. Heille koittaa kyllä ankarat ajat, mutta he selviytyvät vuoren varmasti. Heidän kohtalokseen saattoi koitua vihan aikaan jääminen kun elämässään heille Jeesusta tärkeämmäksi asiaksi muodostui esimerkiksi valta, omaisuus ja kunnianhimo. Kun nyt joutuvat vihan aikaan jäämään, on heidän tehtävä ratkaisu välittömässä aikataulussa hylätä kaikki ja paeta. Aivan kuten raamatussa sanotaan. Pakene vuorille ja metsiin äläkä palaa kotoasi hakemaan mitään. Kuten tiedämme, rikkaan on helpompi mennä läpi neulansilmästä kuin luopua omaisuudestaan. Kaikki on pakko jättää, kun pyhät ovat kadonneet koska silloin kuulut heidän silmissään noiden kadonneiden listalle. Mitään pakettia et saa tehdä tai matkalaukkua ottaa, lisäksi pako on tehtävä sekasorron aikana kun kaikki etsivät vielä omaisiaan. Paras olisi lisäksi kiihkeästi rukoilla Jumalaa että joku tekee ilmoituksen katoamisestasi. Pakollinen valintatehtävä on ankara, jos sen tekee heti oikein, säästyy siltä että esimerkiksi ihmiskontrollin käynnistyksessä pääsee kadonneiden listalle. Jos jäät, tai palaat hakemaan omaisuuttasi, sinut huomataan ja tunnistetaan ja rekisteröidään pakosta. Kaikki tämä on Jumalan sanaa suoraan raamatusta. Jos teet Jumalan antamia ohjeita vastaan, seuraa siitä kyllä pidemmän päälle kidutusta ja kuolemaa. Vieläpä niin paljon että uskova joutuu oman kuolemanpelkonsa ja Kristuksen tunnustamisen välissä tekemään ratkaisun, kieltää tai kuolla, helvetti tai ikuinen elämä. Kaikki on silloin nurinkurista, elä niin kuolet ikuisesti, kuole niin elät ikuisesti. Tämän valinnan eteen on uskova kuitenkin joutunut laiminlyömään Jumalan sanaa jo useampaan kertaan vihan ajassa.

 

Pedon merkki toteutetaan monissa maissa nopealla aikataululla ihmisiin, koska halutaan kontrolloida ihmisiä maksimaalisen tarkasti. Tähän ei aiemmin ollut mahdollisuutta koska yksityisyyden suojalaki estää tämäntyyppisen pakkorekisteröinnin. Silti siihen on koko ajan painetta rikosrekisterin omaavien henkilöiden kontrolloimiseen, esimerkiksi siten että jos henkilöllä on rikosrekisteri useista näpistyksistä, jonka kauppaan tullessa saa aikaan heti hälytyksen vartiointiliikkeessä ja kamera lähtee automaattisesti seuraamaan henkilöä. Tekniikka ja data tämän tyyppiseen kontrolliin ovat jo täysin valmiina, vailla lupaa ottaa se käyttöön. Yksityisyyden suojalaista pitää vain vapauttaa kohta jossa henkilörekisteröinti sallitaan myös kaupalliseen tarkoitukseen ja poliisirekisteristä aletaan saada rikostietoja henkilöön liitteeksi. Siinäpä ne kaikki tarvittavat jo onkin kaupan rikosepäillyn ennaltaehkäisevään tunnistamiseen. Näpistykset työllistävät poliisia jo entuudestaan todella paljon ja olisi siksikin suuri etu saada tuontyyppinen lakimuutos heidän kannalta. Ylösotto vauhdittaa päätöksentekoa ja aikataulu sekä lakimuutos ihmiskontrollista saadaan monessa maassa nopeasti aikaan juuri ylösoton takia. Poliitikot selittävät ihonalaisen kapselin välttämättömyyttä katoamisiin hallituksilleen juuri tätä veruketta käyttäen mutta tukena lukemattomat muut joita aiemminkin on käyty läpi saamatta asiaan riittävää kannatusta. Nyt saadaan uuteen lakiin kannatusta ja lakimuutos syntyy pikavauhtia.

Rikollisten ja karkailevien vanhusten kanssa ylösotto on tuki yksityisyyden suojan lakimuutokselle. Ylösoton ongelmien kanssa yhdessä saadaan pakkolainsäädäntö ihonalaiselle implantille. Lainsäädäntö ei voi määrittää erikseen pakotettavia kohteita ja vapaaehtoista kohteista joihin implantti laitetaan. Lainsäädäntö on tehtävä kaikille mahdolliseksi ja kun lainsäädäntö mahdollistaa kaikille pakotettaviksi implantti, niin se täytyy ensin naamioida lainsäädännössä samalla tavalla kun meitä on lukemattomia kertoja aiemminkin huijattu kun lakia tehdään, sen pakollisuus naamioidaan lakiin. Ihmisille annetaan kuva että tämä siru pakollistetaan karkaileville vanhuksille jotta heidän henki voidaan pelastaa ja rikollisiin jotka lähtevät vankiloista lomille jne. Mutta laki onkin jo muutettu sallimaan pakkokeino kaikkiin ihmisiin. Näin se pedonmerkki ujutetaan sivistysvaltioon. Jumalattomat valtiot saavat merkkinsä hyvin nopeasti.

 

Ylösottojen järjestys on Jumalan armo henkiolentojenkin pelastukselle

Mark. 10:31Mutta monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi.”

Tämä ei ole uudestisyntymisjärjestys suhteessa ylösmenojärjestykseen (kaikki lähtee ja saapuu yhtä aikaa jokaisessa ylösotossa) vaan tämä on ylösottojen järjestyksen vihje siitä että henkiolennot saavat myös armon ja pelastuksen sitä halutessaan. Kääntyneet henkiolennot otetaan ylös viimeiseksi jotka olivat ensimmäiseksi luodut ja meistä monet eivät edes ehtineet syntyä kun ylöstempaaminen tapahtui päästen ensimmäisinä. Niin nämä ylösotot lopun ajassa tapahtuvat ja niitä on monta. Jos vain viimeisillä voimillasi huudat taistelukentällä Israelia vatsaan lyötynä Jeesusta avuksesi, pelastut. Jumala ei poista armoaan maailmasta ja arkin katto on auki, kunhan ryömit vaan arkkiin.

KORJAUS: Muutaman henkilön näkemien profetioiden mukaan myös tämä konkretia toteutuu. Ylkä tulee, huudot alkavat kuulua koska emme suinkaan lähdekään samaan aikaan, vaan kristityt huomaavat että veljiä ja siskoja alkaa kadota, siis ”ylkä tulee”. Näin toteutuu myös neitsyiden öljyn pyytäminen toisilta, koska he heräävät huomaamaan että todellakin pitkin päivää, eri puolilla maailmaa, ihmisiä katoaa kuin tuhka tuuleen. Silloin niitä pelottaa, jotka eivät olleet varustautuneet öljyin ja lamppukaan ei siis valaise.

 

Hääjuhlat eivät ala heti ylösoton jälkeen

Meille on annettu myös ymmärtää hääjuhlien käynnistämisestä heti meidän ensimmäisen ryhmän tultua taivaaseen, eihän hääjuhlia voida aloittaa ennen kuin kaikki vieraat ovat edes vielä saapuneet. Kuinka hääjuhlia voitaisiin aloittaa, kun toiset vieraat eivät ole edes saaneet kutsujakaan. Taas itsekkyys ja piilofariseus tekevät tepposen, jopa Jumalan omalle lapselle. Emme me ole yksin Kristuksen morsian, se on paljon suurempi joukko ja koostuu monesta palasesta.

Tämä Jumalan lasten joukko koostuu neljästä ryhmästä, joka taivaassa tekee vasta kutsukortit häihin. Tämän joukon tehtävä ylösoton jälkeen on istua Jeesuksen kanssa valtaistuimella ja olla hänen kanssaan tuomitsemassa kuolleita yhdessä jo taivaassa odottavien, Jeesuksen valitseman esikoisjoukon ja hänen kuolemansa jälkeen ylös nostettujen pyhien kuolleiden kanssa.

Pyhien joukko koostuu: 1. kaksikymmentäneljä vanhinta (opetuslapset, Aabraham, Nooa, Mooses, Elias ja monet muut) 2. esikoisjoukko (vanhanliiton kuolleet pyhät) 3. jälkijoukko (uudenliiton kuolleet pyhät) 4. elossa ylösotetut pyhät

Kutsukortin saaneet nostetaan taivaaseen toisessa ylösotossa maan päälle jääneiden kuolleiden marttyyrien kanssa ensimmäisen kuluneen 1290 päivän kohdalla, puolessa välissä seitsenvuotiskautta jolloin esirippu repeää, hävityksen kauhistus asetetaan ja säkkipukuiset todistajat tapetaan. Lopuksi taivaan esikartanoon nostetaan 45 päivää myöhemmin, 1335 päivän kohdalla vihan ajasta selvinneet, joita voin väittää olevan paljon. TODELLA PALJON.

Laskelma seitsenvuotiseen kauteen alkaa valerauhan tekohetkestä Israelissa, jonka Suomi todistaa, josta ei luulisi olevan epäilystä aloitusajankohtana jonka jälkeen pienen hetken, muutamia päivä tai ehkä viikon kaksi, ovat pyhät myös vihan ajassa. Jää nähtäväksi erotammeko ajan heti muuttuneen. Minä itse erotin ainakin kuudennen hetken, pimeyden laskeutumisen omalta osaltani konkreettisesti, se liittyy hyvin paljon juuri tähän, mitä juuri nyt teen ja sillä on ihan oma tarinansa.

 

Ylösottojen aikojen merkitys järjestyksenä niiden tehtäviin

Kun meille kerrotaan että saatte tuomita Jumalan luomaa, tarkoittaa Jeesuksen kanssa, ei yksin, istua hänen kanssaan valtaistuimella ja olla mukana tuomitsemassa niin eläviä kuin kuolleita.

Kun Jeesus kuoli ristillä, hautoja aukeni ja pyhien kuolleiden ruumiita nostettiin ylös taivaaseen. Silloin nostettiin ylös vanhan liiton Jumalan lapset, ”esikoisjoukko” jotka Herra itse oli valinnut. Nämä ovat vanhassa liitossa sitä samaa kansaa joka kykenee tuomitsemaan oman aikansa väkeä Jeesuksen kanssa oikeudenmukaisesti kunkin henkilön kohdalla yksilöllisesti. Tämä väki edustaa uudessa liitossa pyhinä kuolleiden ja meidän nykyisen ajan Jumalan lasten kanssa samaa ylipappiskastia taivaassa, joka alkaa heti täydeksi tultua kirjoitella kutsukortteja Karitsan häihin.

Lopunajan ensimmäinen ylösotto on se aikansa vastaava Jumalan itsensä valitsema joukko, joista tehdään muiden siellä olevien pyhien kanssa ylipappeja ja tuomareita. Heille annetaan valta tuomita niin eläviä kuin kuolleita, enkeleitä ja henkiolentoja ja kaikkea Jumalan luomaa. Ensin nostetaan kuolleet pyhät. Muistaa pitää, että kukaan ei tiedä noista tuomioiden täytäntöönpanosta paljoa, se pitää vaan kokea ja siksi kirjoitan sen varauksella.

 

Vanha ja uusi liitto

Jumalan lainosia on kaksi: ns. vanha liitto jota moni vieläkin yrittää noudattaa ja uusi Jeesuksen synnittömänä meidän puolesta kuolleen lunastuslaki uskon ja armon kautta. Eli se mihin me ainoastaan voimme luottaa ja pelastusta hakea. Kummankin lain mukaan tuomiot pannaan täytäntöön sen mukaan mihin kukin itse uskoo ja itse pyrkii.

Jeesuksen kuollessa ristillä monet haudat aukeni ja hän itse lunasti ja valitsi ne, jotka hän halusi ja nosti ylös vanhan liiton aikana kuolleista, joista heistäkin tehdään sitä samaa joukkoa näiden muiden pyhien kanssa, jotka aloittavat työnsä taivaassa. Joten tuomiot tullaan täytäntöön panemaan sillä joukolla joka taivaassa sillä hetkellä on.

 

Karitsan häät

Hääjuhla alkaa vasta kun Juutalaiset ovat vihdoin sisällä, eli kyse on Jeesuksen tuhatvuotiskaudesta. Jumalalle yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja se päivä on Jumalan maan luomisen jälkeen toinen lepopäivä ja hääjuhlapäivä, jota Jeesus hallitsee ja isännöi. Näin Jumala saa symbolisesti levätä, mutta tekee työtä kuten Jeesuskin, me olemme vielä vajaita ja meitä on hiottava edelleen. Meillä tulee olemaan monia opinhetkiä, mutta ilman pahuuden läsnäoloa. Pahan voimat ja saatana itse ovat silloin sidottuja, emmekä ole heidän jatkuvan kiusan lietsonnassa mukana. Maailmassa vallitsee siis rauha ja yhteisolo levollista.

Joka vuosi menemme Israeliin viettämään lehtimajajuhlaa, joka on juutalaisperinne. Näitä muitakin juutalaisperinteitä ja tapoja meille silloin tullaan opettamaan.

Emme siis ole vielä täysin valmiita Jumalan valtakuntaa varten joka tehdään meille vasta tämän hääjuhlapäivän jälkeen.

 

Jumalan ajankäytön periaate

Luku seitsemän ja kaikki aikamääreet ja luvut ovat Jumalalle hänen periaatteitaan ja ovat siksi absoluuttisen tinkimättömiä asioita. Esimerkki siitä on mm. se että ilmestyskirjan lopulla kun lasketaan viimeiset maljat, sanoo Herra: ” Ja ellei Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi”. Jumalan periaatteet kulkevat siis jopa niin suuren asian ohi kuin maailmankaikkeuden systeemin muutos. Hän muuttaa ajan kulkuakin mieluummin kuin antaa Jeesukselle luvan tulla aikaisemmin. Herra lyhentää päivästä 1/3 osaa ja yöstä 1/3 osaa pois, toisin sanoen, auringon massaa muuttamalla maa alkaa pyöriä 1/3 osaa kovempaa. Siksi voimme olla ihan varmoja että Jumala toteuttaa asioitaan omalla aikataulullaan 100%:sti tinkimättä siitä. Monet ihmiset väittävät että Jeesuksen tuleminen oli lähellä silloin kun… ja taas vielä lähempänä vuonna silloin. Jumalan suunnitelma on tarkempi kuin yksikään Sveitsiläinen kello ja tinkimättömämpi lujuudessaan kuin koko Euraasian mannerlaatta.

 

Vuosi- ja aikaviitteet

Jumala loi maan kuudessa päivässä = 6th vuotta ja lepäsi seitsemännen. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, esimerkillään luvun kuusi noudattajaksi. Jumalan päivä ON tuhat vuotta.

Muista kuinka tärkeä Jumalalle on ajan merkitys, se on hänen periaate koko salaisuudessa.

Syntiin lankeemuksen jälkeen Jumala ilmoitti ihmisen iän olevan 1000 vuotta. (Adam ja Eeva)

Meidän laskuriksi annettiin WTC tornien putoaminen sijoilleen 9.11.2001 (jos joku haluaa tarkistaa, niin olettaisin olevan minuuteissa niiden putoamisajan heidän kuolemien kanssa sama vuosissa? tai toinen teoria, jossa se missä oli korkea masto oli Adam ja siitä putoamisjärjestys? En tiedä?)

=Adam ja Eeva kuolivat 1th ja laske siitä eteenpäin

= 2006 ja tästä alkaa lepopäivämme.

Jumalalle yksi päivä on tuhat vuotta, tarkoittaa se hänelle että ihminen on maan päällä kuusi tuhatta vuotta jonka jälkeen on lepopäivä. Ihmisen luku on siis Kuusi ja kun se on täyteen kulunut, levätään, ylistetään ja iloitaan Jeesuksen hallintoajan, seitsemäs vuosi ja sitten on Jumalan aika luoda kaikki jälleen uudeksi.

Luku seitsemän on Jumalalle aina täydellisyyden luku, jolla hän voi ilmaista mitä aikaa tahansa.

Luvulla 70 tarkoitetaan usein täydellistä valtaa tai jossain yhteydessä sukupolvea ja kun puhutaan vuosiviikosta, se on 7 vuotta. Lukuyhdistelmä seitsemän kertaa seitsemänkymmentä, tarkoittaa täydellistä määrään sukupolvia. Eipä ole ihme miksi eräät kirkonherrojen laskut ovat menneet harmillisen paljon hukkaan, sekä aikaa ja hermoja on palanut niissä paljon.

 

Ensimmäisessä ylösotossa nousevat ensin kuolleet pyhät jotka ovat Jeesuksen ristinkuoleman ajoista asti häneen turvanneet ja hänessä loppuun asti luottaen kuolleet.

Samaan aikaan heti perään nostetaan elävät pyhät joissa pyhä henki vahvana on, ”valvovat neitsyet”.

Näin muodostuu tuo taivaan tuomareiden joukko. Mutta muista. Lopulta olemme kaikki tasavertaisia, yhtä pyhiä ja yhtä tärkeitä. Nämä ovat kaikki Jumalan salaisuuden välivaiheita.

 

Miksi kaikki uskovat eivät päässeetkään ensimmäisessä ylösotossa?

 

Tähän liittyy selkeä merkitys vertauskertomus kymmenestä neitsyestä. Jos olisi vain yksi ylösotto, miksi tätä koko vertausta olisi, sen merkitys tavallaan katoaisi. Ylösottoja on kaksi.

Lähetin monelle nettipastorille kysymyksen joka koskee tätä tarinaa. Kuinka kauan kestää saada öljyä lamppuun, mikä on aika millä se tehdään minimiajassa? EN SAANUT YHTÄÄN AINOATA VASTAUSTA KYSYMYKSEENI. EN AINOATAKAAN. Tässä kysymys:

 

Hei,

Olisiko minulle vastausta kysymykseeni vertauksesta kun sydänyön huuto kuului ”ylkä tulee” jolloin viisaat neitsyet varustivat lamput mutta tyhmät neitsyet aluksi pyysivät viisailta öljyä, eivätkä sitä saaneet ja sitten lähtivät ostamaan kauppiailta, tosin liian myöhään.

Itselläni on sellainen historia että olen syntyperäinen uskovainen ja siitä on välillä koitunut taakka elämääni, on liian itsestään selvää että usko Jumalaan on ja pysyy. Elämä vie ja paaduttaa, usko kulkee mukana silti koko ajan eikä poistu. Olen monta kertaa elämäni aikana rukoillut että Herra kanna minua palan matkaa koska en jaksa koko aikaa seurata mukana ja niin Herra kantoi. Herätti taas kun olin liian kaukana hänestä ja palautti polulle. Olisi paljon parempi olla palavasti juuri kääntynyt uskovainen, joka elää koko ajan täysillä vain Herralle, kuin tällainen jolle usko on itsestään selvyys. Olen silti huomannut että kyllä hän pitää kumminkin omistaan huolen ja herättää unesta ajoissa kun on se aika jolloin öljy on liian vähissä ja lisääkin olisi hankittava ja lamppu ladattava jälleen kuntoon.

 

Vertauksen mukaan kaikki kymmenen neitsyttä kuulivat siis ihan hyvin sen sydänyön huudon ja ehtivät muilta öljyäkin pyytää, joilla sitä nyt sitten oli ja jopa ehtivät lähteä jostain öljyä hankkimaankin, mutta palatessaan kaikki oli sitten jo liian myöhäistä, vaikka pyhä henkikin (öljy) oli jo saatu.

 

  1. Sydänyön huudon on kuuluttava kaikille kristityille, eikö vain? No öljyähän on saatavana ylösoton jälkeenkin, se on selvää.
  2. Huudon kumminkin on kuuluttava selkeänä koko maailman kristityille eikä öljyn saaminen lamppuun tapahdu noin vain sormia napsauttamalla. Eikö totta?
  3. Pyhän hengen saanti lamppuun kestää varmaan enemmän kuin viikon pari. Totuus on ainakin se että valerauhan julistamisesta ja antikristuksen ilmestymisestä ylösottoon välisen ajan on ainakin oltava liian lyhyt koska osa siitä ajasta kristityillä kuluu jo vertauksen mukaan jo niiden lamppujen kuntoon saattamiseenkin.
  4. Olisiko niin että pyhän hengen öljyn saantiaika kristityn lamppuun ja sen lampun lataamiseen ja kuntoon saattamiseen kuluva aika silloin vaan loppuu. Meillehän on opetettu että pelkkä Jeesukseen uskominen yhdessä sekunnissa riittää ja elämä voi muuttua toiseksi sekä pelastustie on heti auki.
  5. Vai olisiko niin että jokin neitsyistä ehtisi öljyä saamaan lamppuunsa tuossa lyhyessä ajassa.

 

Voisitko ystävällisesti kommentoida tätä?

 

Lampun kuntoon saattamiseen tarvitaan ensin öljyä - pyhää henkeä – siten vasta voidaan saada lamppu loistamaan. Eli aikaa kuluu, niin sen täytyy olla?

 

Kiitos etukäteen

 

VASTAUSTA EN SIIS SAANUT JA ALOIN RUKOUKSIN SELVITTÄÄ ASIAA ITSE.

 

YLÖSOTTO syyskuussa 2006 johon ei riitä pelkkä heikko usko, usko jo! KORJAUS: Yhdeksännellä hetkellä ei tarkoita syyskuuta, vaan viime hetkeä.

Matt. 25:1-13

 

"Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen,

SILLÄ HETKELLÄ. VUONNA 2006 SYYSKUUSSA PÄÄSY TAIVAASEEN ON KYMMENEN NEITSYEN KALTAINEN / NEITSYT = KRISTINUSKOSSA OLEVA MUTTA SANAN ”SILLOIN” YHTEYDESSÄ SANA ”NEITSYT” VIITTAA MYÖS TÄYDELLISEEN PUHTAUTEEN, SEKÄ ”SILLOIN” SANA VIITTAA LISÄKSI LAUSEESEEN ”SILLÄ KERTAA” JOKA VIITTAA USEAMPAAN YLÖSOTTOON

 

jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan.

KRISTITYT OTTIVAT USKON JA SANAN VASTAAN KUKIN TAVALLAAN

 

Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa.

KAIKILLA HEILLÄ OLI JUMALAN SANA MUTTA EI HÄNEN PYHÄÄ HENKEÄ

 

Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.

VALVONEET KRISTITYT (ASTIA = MEIDÄN SIELUMME) TÄYTTIVÄT SIELUNSA PYHÄLLÄ HENGELLÄ (Neitsyen kaltainen ylösotto vaatii ihan täyden pyhän hengen astian) SEKÄ OTTIVAT JUMALAN SANAN OHJENUORAKSI

 

Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.

KAIKKI KRISTITYT TIETÄVÄT ETTÄ JEESUS TULEE MUTTA KUN KYLLÄSTYY ODOTTAMAAN, VOI KÄYDÄ NIIN ETTEI JAKSA PYSYÄ HEREILLÄ KOKO AJAN.

 

Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'

KRISTITYT TAJUAVAT KAIKKI YHDESSÄ HETKESSÄ KUN ON SE AIKA TULLUT JOTA ME KAIKKI ODOTIMME, TOISET VALVOEN, TOISET NUKKUEN. SIIS KESKIYÖN HUUDON KUULEVAT VAIN NUO NEITSYET, OMASSA SEURAKUNNASSAAN, AJAN MERKEISTÄ JA SANASTA JOKA KIIRII YLI MAAN. KAIKKI SEN KUULEE JA YMMÄRTÄÄ JUURI ENNEN YLÖSOTON HETKEÄ.

 

Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.

KAIKKI MAAILMAN KRISTITYT HERÄÄVÄT TAJUAMAAN MITÄ TAPAHTUU JA VIISAAT LAITTOIVAT RAUHASSA LAMPPUNSA (VALON LAPSEUDEN) KUNTOON

 

Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.

KRISTITYT HUOMASIVAT SELVÄSTI JÄÄVÄNSÄ PIMEYTEEN, PYYSIVÄT HE PYHÄÄ HENKEÄ VALOON MENEVILTÄ JUMALAN LAPSILTA. KUINKA OLLAKAAN, LAPSIKIN YMMÄRTÄÄ ETTEI PYHÄÄ HENKEÄ VOI ANTAA TOISELLE OMASTA ASTIASTA JA ETTÄ SEN ANTAA YKSIN JUMALA.

 

Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille.

”Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen.” PYHÄN HENGEN ASTIAN ON OLTAVA ENSIMMÄISEEN YLÖSOTTOON PIRIPINTAAN TÄYSI. VERTAUS ANTAA KUVAN NEITSYENKALTAISESTA YLÖSOTOSTA JUURI SILLÄ, ETTÄ VAIKKA OLISIKIN NIIN ETTÄ PYHÄÄ HENKEÄ VOISI JAELLA TOISILLE, SEN JAKAMINEN AIHEUTTAISI VAIN VAJAAN ASTIAN MOLEMMILLE JOLLOIN SE EI RIITTÄISI KUMMALLEKAAN NEITSYENKALTAISEEN YLÖSOTTOON.

TOINEN TULKINTA PYHÄN HENGEN ASTIASTA ON SELLAINEN ETTÄ PYHÄÄ HENKEÄ EI OLE VAJAATA ASTIAA, VAAN ASTIA ON JOKO TYHJÄ TAI TÄYSI.

EIKÄ SE NÄIN OLLEN OLE JAETTAVISSA KENENKÄÄN TOISTEN KANSSA, SEN TÄYTYY OLLA TÄYSIN PUHDAS JUMALAN LAPSEUS JOLLA SINNE SILLOIN PÄÄSEE. Jeesuksen puhdistustyö on ensin tehtävä täydellisesti. Annettava hänen puhdistaa sydän viimeistäkin likaista salaista komeroa myöden, sitten pyhä henki tulee koko voimallaan.

 

Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.'

MENKÄÄ JA RUKOILKAA, TUNNUSTAKAA SYNTINNE, ANTAKAA ANTEEKSI ITSELLENNE, TOISILLENNE, LUOPUKAA KATKERUUDESTA, VALLASTA, HIMOSTA, MAALLISUUKSISTANNE, HAKEKAA NÖYRÄNÄ ARMOA JA PUHDISTAUTUKAA JEESUKSESSA, KASTEEN KAUTTA. (Jumala voi tosin ohittaa halutessaan kasteen ja antaa Pyhän Hengen ilman sitä) SILTI TODELLA HANKALAA JA TÄYSIN MAHDOTON TOTEUTTAA HETKESSÄ. SE VIE JOPA USEITA VIIKKOJA.

TÄHÄN YLÖSOTTOON EI SAA OLLA MITÄÄN ASIAA JOKA YLITTÄÄ HERRAN.

 

Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.

VIHAN AIKAAN JÄÄVÄT USKOVAT ALOITTIVAT PUHDISTAUTUMISET MUTTA…

 

Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'

KUN HE OLIVAT RUKOILLEET JA SAANEET ANTEEKSI TOISILTAAN, ITSELTÄÄN JNE… SEKÄ PYHÄÄ HENKEÄKIN KUKKURAMITOIN, HE ANOIVAT PÄÄSYÄ YLÖS.

 

Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'.

JEESUS VASTAA SISÄÄN PYYTÄJILLE: TOTISESTI = VAKUUTTAEN TOTUUDEN

 

Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.

VALVOKAA SIIS. TIESITTE JO PITKÄÄN AJANKOHDAN, VIIME HETKILLÄ JOPA VUODEN JA KUUKAUDENKIN, MUTTETTE KOSKAAN PÄIVÄÄ ETTEKÄ HETKEÄ

 

 

TÄMÄ KAIKKI KOSKI ENSIMMÄISTÄ YLÖSOTTOA SYYSKUUSSA 2006

KORJAUS: Luukas 12

37 Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä.

38 Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat.

39 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan.

40 Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."

41 Niin Pietari sanoi: "Herra, meistäkö sinä sanot tämän vertauksen vai myös kaikista muista?"

42 Ja Herra sanoi: "Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen huoneenhaltija, jonka hänen herransa asettaa pitämään huolta hänen palvelusväestään, antamaan heille ajallaan heidän ruokaosansa?

43 Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!

44 Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.

45 Mutta jos palvelija sanoo sydämessään: 'Herrani tulo viivästyy', ja rupeaa lyömään palvelijoita ja palvelijattaria sekä syömään ja juomaan ja päihdyttämään itseänsä,

46 niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin uskottomille.

47 Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla lyönneillä.

48 Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä. Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään.

49 Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!

50 Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!

51 Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta.

52 Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan,

53 isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan.”

 

Pitää olla nöyrä ja katuva, sekä uskossa kastettu.

Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu.

 

 

 

 

LASKE OMA YLÖSOTTOSI ANTIKRISTUKSEN ILMESTYMISESTÄ ISRAELIIN,

SE ON TASAN 1335 PÄIVÄN KULUTTUA SIITÄ. AJATTELE, TIEDÄT SIIS JO PÄIVÄNKIN, ME EMME TIENNEET JA SILTI ODOTIMME KOKO AJAN.

 

Minulle kerrottiin unessa että antikristus liittyy vahvasti Iivana Julmaan ja siitä sen tunnistaisin. Sitten minulta unessa pyydettiin vielä tarkkaavaisuutta ja vakuutettiin että vaikka muut sanoisi mitä muuta, niin usko pois, se on vuoren varmasti Iivana Julma.

 

Nöyrä kastettu uskova = kävelee itse omatoimisesti ja automaattisesti arkkiin

Heikko ja kastamaton uskova = ei osaa kävellä itse arkkiin vaan jää tyhmänä vihan aikaan puhdistautumaan.

Jumalattomat ja ilman JEESUSTA uskottoman tie = johtaa automaattiseen kadotukseen.

 

SYNNILLÄ EI OLE TÄMÄN KANSSA MITÄÄN MERKITYSTÄ

 

 

Matt. 27: 45-59 JEESUKSEN KUOLEMA RISTILLÄ

 

JEESUKSEN RISTINKUOLEMA = LOPUNAJAN VERTAUS - LUNASTUKSESTAMME

 

KAIKKI TUTKIVAT VAIN PROFETIOITA, DANIELIA, HESEKIELTÄ, JOHANNEKSEN ILMESTYSTÄ JNE. IHMISEN PROFETIOIMINEN ON VAJAVAISTA.

JEESUS ON TIE TOTUUS JA ELÄMÄ,

SIITÄ SAMASTA AIHEESTA LÖYTYY MYÖS SUORA VASTAUS LOPUN AIKAAN TARVITSEMATTA EDES LASKUPÄÄTÄ TAI MUITA KYKYJÄ JOIHIN IHMISET TEOISSAAN AINA JOUTUVAT TUKEUTUMAAN.

JEESUS OLI SIIS YKSIN TIE TÄHÄNKIN ARVOITUKSEEN.

 

 

TODISTUKSET:

Alusta asti Israel ja Suomi kulkivat samoja saavutuksia tietämättä toisistaan, niin että Israel teki ja Suomi todisti teon aina symbolisesti. Aivan kuin vanha ja uusi liitto tekee.

 

Israelin kansan paluu

Allenby valloitti Israelille maan ja he fyysisesti alkoivat asuttaa sitä 1917, Suomi itsenäistyi.

 

Kuuden päivän sota

Israel ja Suomi todistivat Herran voittoa 1967 jolloin turkulainen mies sai aikaan sen että myös Suomen lippu nostettiin salkoon tuon sodan ajaksi, kuudeksi päiväksi Israelin lipun kanssa.

Israel taisteli ja Suomi todisti. ISRAELIN LIPPU = Davidin tähti ja SUOMEN LIPPU sininen risti

ISRAEL / JUMALAN VANHA LIITTO = TEOT JA TEKEMINEN = TAISTELU

SUOMI / JEESUKSEN UUSI LIITTO = USKO JEESUKSEEN = TODISTAMINEN

 

 

ISRAEL TEKEE PIMEYDEN LASKEUTUMISEN KÄYTÄNNÖSSÄ:

ALOITTAA KÄYTÄNNÖSSÄ LAAJAMITTAISEN SODANKÄYNNIN:

Etelärannalla tapahtuu räjähdys. PIMEYS LASKEUTUU

Etelän kuningas, Hamas ottaa panttivangin, Israel hyökkää.

Pohjan kuningas, Hizbollah ottaa kaksi panttivankia, Israel hyökkää.

SUOMI TODISTAA (Pedon tuloa) PIMEYDEN LASKEUTUMISEN SYMBOLISESTI:

SUOMEN LORDI VOITTAA EUROVIISUT JA KOKO EUROOPPA ON SEN PUOLELLA

Toukokuun lopun viime hetken ilmoitus kun PIMEYS LASKEUTUU (pimeys lukujen 6-7 välissä)

Tukholman profetia 1984 toteutuu vuoren varmasti = 26.5.2006, kokoontui 100th suomalaista juhlimaan paholaista torille ja pimeys laskeutui sen jälkeen myös Suomen valtion ylle.

 

Kuudes tuhannes vuosi = ensimmäinen 6

Kuudennen tuhannennen kuudes vuosi = toinen 6

Kuudennen tuhannennen kuudennen vuoden kuudes kuukausi = kolmas 6

 

Vahvistukseksi kaikille seuraavan tekstin aitoudesta: Tämä aukeni minulle suuresta armosta kaiken menettäneen miehen pitkän ja varsin nöyrän rukouksen ja katumustyön tuloksena. Tutkin Liiton Arkkia, johon kerrottiin valuneen rakkaan Jeesuksemme pyhää lunastusverta samaan kohtaan johon uhriveri laskettiin. Tämän jälkeen seurasin verivanaa sen yläpuolella ristillä roikkuvaan Jeesukseen, jonka jälkeen välittömästi minulle avautui Matteus 27. Luku. Näin ollen ystäväni, otathan huomioon sen seikan kun koettelet tämänkin.

 

Matteus 27

45 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.

46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

47 Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: "Hän huutaa Eliasta".

48 Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä, pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.

49 Mutta muut sanoivat: "Annas, katsokaamme, tuleeko Elias häntä pelastamaan".

50 Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä.

51 Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat,

52 ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös.

53 Ja he lähtivät haudoistaan ja tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin ja ilmestyivät monelle.

54 Mutta kun sadanpäämies ja ne, jotka hänen kanssaan vartioitsivat Jeesusta, näkivät maanjäristyksen ja mitä muuta tapahtui, peljästyivät he suuresti ja sanoivat: "Totisesti tämä oli Jumalan Poika".

55 Ja siellä oli monta naista, jotka olivat Galileasta seuranneet Jeesusta ja palvelleet häntä; he seisoivat taampana katselemassa.

56 Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena ja Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti, ja Sebedeuksen poikain äiti.

57 Mutta illan tultua saapui rikas mies, Arimatiasta kotoisin, nimeltä Joosef, joka hänkin oli Jeesuksen opetuslapsi.

58 Hän meni Pilatuksen luo ja pyysi Jeesuksen ruumista. Silloin Pilatus käski antaa sen hänelle.

59 Ja Joosef otti ruumiin, kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen

 

VERTAUSKUVAT TULKINNASSA JEESUKSEEN

JEESUS = MAAILMAN KRISTINUSKOA TUNNUSTAVAT

JEESUKSEN RUUMIS = FYYSINEN MAAILMA

 

 

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,

KUUDES HETKI = KESÄKUU 6/2006 = 666

JUMALAN KUUDES PÄIVÄ = ENSIMÄINEN KUUTONEN (PIMEYS LASKEUTUU)

 

ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.

YHDEKSÄS HETKI = Syyskuu 2006 saakka kestää Israelin sotaa valerauhan tekoon. KORJAUS: Yhdeksännellä hetkellä ”viime hetkeen”

Suomi saapuu lippuineen todistamaan valerauhan EU:n puheenjohtajamaana.

 

Ja yhdeksännen hetken vaiheilla

PYHÄT LÄHTEE! 1. YLÖSOTTO TAPAHTUU, PÄIVÄMÄÄRÄSTÄ EI TIETOA

 

Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

MAAILMAAN JÄÄNEET HEIKKOUSKOISET VAIKEROIVAT KUN PYHÄT LÄHTEVÄT!

 

Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: "Hän huutaa Eliasta".

TODISTAJA NOUSEE SUOMESTA ENNAKOIMAAN ELIASTA

 

Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä,

ENNEN NÄKEMÄTÖN SANANJULISTUS ALKAA PIAN.

SIENI TÄYTEEN HAPANVIINIÄ = VAHVA JA VOIMAKAS SANANJULISTUS

 

pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.

RUOVON PÄÄSSÄ = KAUASKANTOINEN SANANJULISTUS

 

Mutta muut sanoivat: "Annas, katsokaamme, tuleeko Elias häntä pelastamaan".

ELIAS SAAPUU PIAN ISRAELIIN TODISTAMAAN JEESUKSEN TOTUUTTA

 

Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä.

VIHAAN JÄÄNEET KRISTITYT PUHDISTAUTUVAT KUOLEMALLA

 

Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat, ja

ENSIMMÄINEN 1290 PÄIVÄÄ TÄYTTYY JA HÄVITYKSEN KAUHISTUS ASETETAAN

 

haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös.

VIHAN AJASSA KUOLLEET PYHÄT NOUSEVAT YLÖS TAIVAASEEN

 

Ja he lähtivät haudoistaan ja

ONNELLISET 1335 PÄIVÄÄ ODOTTANEET PYHÄT TULIVAT ULOS PIILOISTAAN

 

tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin

ELOSSA OLEVAT PYHÄT NOSTETAAN MARTTYYRIEN JÄLKEEN MYÖS YLÖS

 

ja ilmestyivät monelle.

ONNELLINEN JÄLLEENTAPAAMINEN MONILLE VIHAN AJASTA POIS PÄÄSSEILLE

 

Mutta kun sadanpäämies ja ne, jotka hänen kanssaan vartioitsivat Jeesusta,

MAAILMAN TILANNETTA VALVOVA PETO JA SEN TOIMEENPANIJAT

 

näkivät maanjäristyksen

HE NÄKIVÄT KUN SEITSEMÄS ENKELI LASKI MALJANSA = VIIMEISET TUHOT

 

ja mitä muuta tapahtui, peljästyivät he suuresti ja sanoivat: "Totisesti tämä oli Jumalan Poika".

JUUTALAISET TUNNUSTIVAT = HUUSIVAT JEESUSTA AVUKSEEN

 

Ja siellä oli monta naista, jotka olivat Galileasta seuranneet Jeesusta ja palvelleet häntä;

TAIVAASSA NAINEN = JUMALAN MORSIAN 144 000 SINETÖITYÄ JUUTALAISTA

 

he seisoivat taampana katselemassa.

HE OLIVAT TAAEMPANA KOSKA OLIVAT VIIMEISENÄ TULLEET

 

Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena ja Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti, ja Sebedeuksen poikain äiti.

KAIKKI JUUTALAISTEN SUKUKUNNAT

 

Mutta illan tultua saapui rikas mies, Arimatiasta kotoisin, nimeltä Joosef, joka hänkin oli Jeesuksen opetuslapsi.

LOPUN TULON HETKELLÄ, RIKAS MIES = JOLLA RIKKAUTENA VAIMOT, JEESUS ITSE

 

Hän meni Pilatuksen luo ja pyysi Jeesuksen ruumista.

JEESUS MENI JUMALAN LUO, PYYSI MAAILMAA ITSELLEEN

 

Silloin Pilatus käski antaa sen hänelle.

JUMALA KÄSKI ANTAA MAAN JEESUKSEN HALTUUN TUHANNEKSI VUODEKSI

 

Ja Joosef otti ruumiin, kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen.

JEESUS PUHDISTI MAAILMAN JA ALKOI HALLITA SITÄ

 

 

JEESUS KUOLI JOTTA MEILLÄ OLISI MAHDOLLISUUS ELÄÄ!!!

 

 

 

Yllä oleva piirros esittää, mitä tapahtui kirkoille, ne yhdistyivät ja raiskasivat sanaa, jonka jälkeen Jumalan lapset kävelevät ihan omatoimisesti itse arkkiin. Ne jotka tyhminä jää kirkkoihin, jäävät myös tänne. Valitettavasti. Jumala luo oman seurakunnan, Kristuksessa ja arkin katto avataan.

Tästä on olemassa hyvä näkykin, lemppareitani, koska en koskaan pitänyt erityisesti kirkoista ja varsinkaan kirkkojen hallitsijaväestä. Seurakunta on ihan toinen juttu. Näky löytyy zip tiedostosta.

 

 

Uni aamuyöllä 4.8.2006 - (kirjattu noin klo 11.00)

 

Näin viime yönä unen jossa pelastus-sanoma annettiin ihmisille. Ne kiinnitettiin peräkkäin selkeään järjestykseen kuin ilmoitustaululle. Ne olivat kauniina tauluina siinä peräkkäin ihan selvästi kaikkien luettavina. Niissä oli kaikki pelastuksen kohdat vaihe vaiheelta kuvin luettavissa jotta kaikki ymmärtäisi. Silti vain peni osa ihmisistä ymmärsi sen kaiken. Sitten Jumala puhui meille jotka ymmärsimme taulujen sarjakuvallisen tarinan kunnolla: ”Älkää te, huolehtiko noista muista, nuo taulut jää tänne noille muille ja suurin osa niistä ymmärtämättömistä tulee kauhun pakottamana ne lopulta ymmärtämään”.

Mielsin jo unessani että taulut eivät olleet edes oikein tarkoitettukaan meille, koska tiesin jo entuudestaan mitä niissä kerrottiin ja oli kyse. Eli ne taulut, olivat todella yksinkertaisia ja kuvallisia jotta kaikki voisi pelastus-sanoman ymmärtää ilmoitustaulun oloisena niille jotka tänne jäävät. Tämä valkeni minulle ja vahvistui vielä lisää, kun sain ystävältäni viestin, jossa hän kysyikin että no mitä niissä tauluissa sitten sanottiin.

Silloin vastasin siihen näin: ”Ne oli vaan tauluja, joihin minun annettiin ymmärtää niiden sanoma kuvakirjana. En voi selittää tauluja yksikerrallaan mitä mikäkin tarkoitti. Sen unen sanoma oli ihan selkeä ja pääasia siinä kyllä selittyi”.

 

Olen miettinyt jo pitkään että miksi Herra kokoaa selvästi oman seurakuntansa ikään kuin itsensä valitsemista henkilöistä. Näyttää joskus siltä että nuo jotkut ihmiset ovat ihan kuuroja ja sokeita vaikka ei niissä muuten mitään vikaa ainakaan armon kautta olisikaan. Itseäni paljon parempia ihmisiä tänne jää, ilman kunnollista uskoa. Sain siihen myös vastauksen joka kuulostaa kait ihan järkevältä. Herra kokoaa joukon ihan omista näkökulmistaan ja vain ne ymmärtävät lopun ajan sanoman. Siitä joukosta kuolleiden pyhien kanssa tulee ne tuomarit joille annetaan valta tuomita eläviä ja kuolleita. On varmaan niin että meidän sydän on jo elämämme aikana eri tavoin muokattu antamaan oikeudenmukaista tuomiota kunkin liiton mukaisesti oikein. Näin ollen jos me tuomitsemme ihmisiä niin pelastukseen kuin kadotukseenkin niin on aika selvää että sillä hetkellä vihassa elävät puhdistautuvat itse ja ovat sitä joukkoa sen hetken elossa olevia joita emme tuomitse. Tämä sama pienisuuri joukko jää myös tuomitsemaan sen tietämämme Jeesuksen tuhatvuotiskauden loppuun josta meillä on annettu vähiten tietoa, mutta on silti jotain siitäkin.

 

Minulle on monta kertaa tullut kamala sääli ja hätä läheisten ihmisten puolesta jotka vaan kävelee onnensa ohi, enkä voi tehdä mitään, siihen sain vastaukseni.

 

 

 

 

 

 

Näkymättömät valtavoimat – rukoustemme merkitys (kirjattu 5.8.2006)

 

Tämä kirjoitus tuli parin netistä löytyneen artikkelin sekä uuden uskonystävän löytymisen innoittamina. Haluni tukea uskovia veljiä on vahvaksi annettu kohdallani.

 

Olen miettinyt että kun Jumalan voima on ylivoimainen, hänen rakkautensakin on rajaton, hän on luonut niin hyvän kuin pahan ja antanut myös niiden sellaisiksi, toistensa vastakohdiksi jakaantua. Hän antaa vieläpä kuitenkin kaikelle luomalleen siunauksensa, armonsa ja voiman sekä vallan toteuttaa kunkin omaa mieltymystään, mutta ja juuri vain siten kun hän ylimmässä viisaudessaan tämän kaiken on suunnitellut. Hänhän on erehtymätön ja absoluuttinen totuuden ja elämän A ja O.

 

Olemme tietoisia raamatun kirjoitusten mukaan että on esimerkkejä lihan ja hengen voivan toimia monella tavalla keskenään. Ne ovat sidoksissa kaikella tavoin yhdessä ja tietysti myös erikseen. Enkelit ovat jopa siittäneet ihmisiä, naisia ja painineet ihmisten, miesten kanssa. Jeesusta kiusattiin erämaassa niin että hikikarpalot kirposivat otsalle vaikka kyseessä oli mahtava ja synnitön, Jumalan poika. Daniel sai sanan itseltään ruhtinasenkeliltä Mikaelilta, jota Persian enkeliruhtinas pidätteli, jottei saisi sanaa perille tuotua. Näinpä voimme päätellä että jopa suuret voimat ovat hyvin lähellä inhimillistä ajattelua ja olemustakin, keskenään taistellen ja meidän edestä sekä vastaan.

Hyvän ja pahan välinen henkimaailma käy ilman muuta ja päivän selvästi jatkuvaa näkymätöntä taistelua ympärillämme josta me aika vähän loppujenlopuksi tiedämme.

Sitten meillä on olemassa vielä Jumalan henki, Pyhä Henki joka on kaikkialla samaan aikaan ja voi tarkkailla kaikkea meissä ja ympäristössämme olevaa tapahtuvaa samanaikaisesti joka puolella, valvoen 24h ja jokaisena päivänä, kaikkina vuoden aikoina, aina.

 

Tämä kaikki esimerkkipäätelmä osoittaa että on valtavia alueellisia eroja hyvän voimien ja pahan voimien kesken. Jos pääsisimme yläpuolelta katsomaan tätä alueellista eroa ikään kuin sääkarttana missä on pilvistä ja missä aurinkoista, voisimme erottaa näiden kahden valtavoiman alueellisen tasapainon. Ilmamassojen kerrosmuodostuksessa Jumalan vallat ovat korkeimmilla ja ylimpänä valtakokonaisuutena, jonne pahuuden voimilla ei ole mitään oikeutta tulla ja toimia. Alempana lähempänä maata pahuus muodostaa pilvilauttoja ja pieniä hattaroita, alueita, toiset paikallisia pienempiä ja toiset alueet suurempia ja voimallisempia. Alimpana merissä ja niiden haudoissa on henkien vankila jonne sidotaan pahimmat henkikonnat, joita Jumalakaan ei salli vapaana liikkuvan.

 

Sääkartalla katsottuna nuo pilvihattarat ikään kuin estävät ja eristävät Jumalan valtakunnan ja maan välisen kontaktin. Noilla tummilla alueilla pahan ja hyvän henkiolennot ottavat todella kovasti yhteen. Joskus paha jopa kykenee ottamaan erävoittoja enkeleistä riippuen ihmisten teoista alapuolella alueittain. Hyvä ja paha voi laajentaa valta-aluettaan ihmisten oman tahdonvallan mukaan joita molemmat käyttävät ikään kuin polttoaineena taistelussa. Paha saa voimansa ihmisten pahoista teoista ja rukoileva Jumalan lapsi antaa voimaa enkeleille rukoustyöllään, katumuksellaan, anteeksipyytämisillä, anteeksiantamisilla Jumalan ylistämisellä ja nöyryydellään. Ei teoilla, muista se, ei teoillaan, se on harhaoppia. Pahuus saa voimansa teoista, jopa hyvienkin teoista koska kovin usein hyvän teon pahan voimat onnistuu kääntämään pahuuden voitoksi ja ansioksi. Hyvät teot antavat sielunelämälle aitoa hyvän olon tunnetta joka on sitten heti annettava kiitosrukouksena Jumalalle joka puolestaan antaa polttoainetta enkeleiden työlle. Ei se pelkkä hyvä teko itsessään. (esimerkkinä köyhän leskivaimon ropo) Sielun elämää ja rukousta, pahan voimat eivät onnistu murtamaan omaksi edukseen. Tässä viittaan taas ihmislihan ja sielujen elämään jotka ovat lähempänä toisiaan henkimaailman ja lihallisen ihmisen kanssa kuin arvaammekaan. Näitä puhtaan sielunelämän ja rukouselämää ylläpitäviä ryhmiä kun kokoontuu, yhdistyy, niin taivaalle repeää valtava aukko keskelle pilvimassaa ja saa sen laajenemaan yhä suuremmaksi ja suuremmaksi, lopulta vaikka ihan pilvettömäksi taivaaksi jollaiseksi Herramme sen olisi alussa jo halunnut.

Jos laitamme vielä sääkarttaan digitaalisen aikajanan ikään kuin elokuvamaiseksi säätiedotukseksi jossa pilvet kokoontuvat ja hajoavat ajastimen vilistäessä päivä päivältä ja kuukausi kuukaudelta, niin kartalla pilvilautat vellovat ja niihin puhkeaa välillä reikiä siellä täällä ja taas painuvat umpeen. Ne hälvenevät ja voimistuvat kaiken aikaa. Lähi-idässä ja Irakin sekä Afganistanin suunnalla, pilvet ovat jo vuosituhansia, olleet niin mustia ettei niiden läpi enää näe. Skandinaviassa pilviä on vain siellä täällä ja niitä on suhteessa enemmän suurkaupunkien sekä varsinkin niiden lähiöasumusten ympärillä jossa on köyhyyttä ja rikollisuutta. Jos siirretään digitaaliaika vuoteen 1939-1945 nähdään koko Eurooppa valtavan matalapaineen alueen ja mustan pilven peitossa, vain Ruotsin yllä oli silloin hieman selkeämpää.

 

Ihminen voi näillä pilvisillä alueilla kulkiessaan kuitenkin valita rukouspaikkansa jossa rukoilla, näin saadaan rukoukselle lisävoimaa kun pahuus ei ole esteenä välissä, luotaessa kiinteää yhteyttä Jumalaan. Jokainen meistä luo armolahjojensa mukaisen aukon yläpuolelleen ja muodostaa ikään kuin pilviä hajottavan pilarin, joka ulottuu aina Herran huoneeseen asti. Kun vahva rukouspilari kohtaa edessään pahuuden, pilvisen alueen, se heikkenee hieman mutta sulattaa silti tiensä siitä läpi.

Jos paha ihminen joutuu pahuuden pilvienkin peittämällä alueella usean vahvan rukoilijapilarin läsnäoloon, ei saatanalla ole mitään mahdollisuuksia kiusata tuota pahuuden orjaa tuolloin. Näinpä uskonkääntyminen on juuri sillä hetkellä mahdollista, jonka Pyhä Henki käy yhdessä vilauksessa toimittamassa. Se on Jumalan Hengen osuus siinä kohtaa, herättäminen. Se asia tapahtuu ihmiselle vain muutaman kerran elämässä ja valinta on jokaisen oma. Ehkä tuota tilaisuutta ei tule kuin yhden ainoan kerran elämässä. Mutta jos ja kun tuo heikko ihminen kääntyy uskoon ja pian palaa takaisin pahuuden kotialueelleen, pääsee pahat henget aika hyvin rikkomaan heikoksi aluksi muodostuneen rukouspilarin jota tuo heikko uskovainen alussa mukanaan yrittää kantaa. Heikon uskovan on palattava hyvin pian takaisin elämän veden lähteelle saamaan lisää pilarirakennelmaa ylleen jotta kestäisi taas palata pilvien alle. Tässä kohtaa pahat henget yrittävät kaikin keinoin tuoda tälle uskovalle muita houkutuksia ja esteitä jotta uskova ei pääsisi hengen lähteelle saamaan vahvistusta uskolleen. Kun tämä uskon veli tai sisko on tarpeeksi vahva niin kulkiessaan lähes missä tahansa tuo rukouspilari tekee jatkuvaa reikää kulkijan ylle. Uskova kulkija saattaa jopa yksinkin onnistua rukouspilarinsa avulla saamaan sen voiman läsnäoloon tulleen kääntymään uskoon, mutta ei varmaan alueella, missä on kovin pilvisen tummaa, siihen vaaditaan jo parempaa säätä tai enemmän rukousvoimaa. Tosin poikkeuksiakin on. Jumala on ihmeellinen ihmeiden tekijä.

 

Kun ihminen rukoilee suojelusta itselleen tai jollekin toiselle, hänen täytyy muistaa keitä nuo suojelijat ovat ja miten he suojelevat, jotta suoja olisi mahdollisimman suuri.

Ensiksikin Jeesuksen veren kautta vetoaminen antaa valtavan voiman enkelille joka ottaa suojelutyön vastaan. Sen jälkeen jos me tiedämme että vastassa on pahoja voimia, on enkelit syytä varustaa sotavarustuksella. Enkelit lähtevät juuri siinä varustuksessa työhönsä jolla sinä itse pyydät, näin ollen, pyydä enkeleitä varustautumaan täyteen Jumalan sotavarustukseen ja jos vielä mainitset että varusta heidät kypärin, rintapanssarein, säärisuojin, käsivarsi- sekä olkasuojin, kunnon sandaalein, miekoin ja kilvin, niin enkeli on täydessä varustuksessa ottamaan pahat henget vastaan. Lopuksi kun vielä ylistät ja kiität Herran voittoa tehtävän suorittamisessa ja kiität jo valmiiksi tuon tehtävän onnistumisesta, eivät enkelit kerta kaikkiaan epäonnistu heille annetussa suojelutehtävässä.

Se miten fyysisesti olet kun pyydät tätä, on myös tärkeää. Paras rukous on aina nöyrä, polviasento. Kun pyytää taisteluvoittoa on hyvä olla polviasennossa ja kohottaa molemmat kädet kohti taivasta ja katsoa sinne ylös anovasti. Kun taas rukoilet armoa itsellesi ja synteihisi anteeksiantoa, tee se nöyrästi, niin nöyrästi kun vain omalla luonteellasi kykenet. ÄLÄ IKINÄ TEESKENTELE. Tuli tuokin sanotuksi. Nöyrä rukous on polvillaan, kädet ristissä, pää alas painettuna ja kun tunteesi tulee siihen pisteeseen että katumuksesi on aito, kyynelet tulevat silmiin, niin paina otsakin maahan ja päästä kädet rististä ja ojenna ne kohti Herraa anoen. Tällä tavalla olet pukenut itsesi säkkiin, istunut nuotion pohjalle ja heittänyt tuhkaa päällesi. Maailmassa ei ole ainuttakaan syntiä jota et näin tehden anteeksi saisi. Pyhän hengen pilkkaamisesta en puhu mitään. Sen tietää yksin Jumala.

 

Maalasin tämän kuvan jo vuonna 2000 (imuroi iso versio)

 

Ja lopuksi muista että Enkelit saavat voimaa kun kiität ja ylistät Herraa kaikilla tavoin.

Näin minä sain ajatukseni tästä aiheesta visuaalisesti ilmaistuna.

 

 

 

 

 

UNI JOKA HÄMMENSI TARKOITUKSELLAAN

 

Minulle näytettiin 2006 heinä-elokuun alussa uni jossa oli eräänlaisia sommitelmia tai asetelmia asetettu lankun päälle. Nämä asetelmat oli osoitettu Israelia vastaan. Sitten minulle näytettiin kuinka voimakas tuuli pyyhkäisi asetelman pois laudalta, siihen jäi pelkkä tyhjä lankku. Sitten tuli toinen lankku jossa oli taas toisenlainen asetelma erilaisia kävyistä yms. tehtyjä kummallisia häkkyröitä ja sommitelmia, taas tuuli pyyhkäisi vaivatta nuo esineet pois lankulta. Näitä sommitelmia tuli ja tuli koko ajan, kunnes minulle kerrottiin että tuli Israelia vastaan mitä tahansa, Jumalan henki pyyhkäisee ne edestään samalla tavalla.

Onhan meidän tiedossa tämä kaikki tuleva siinä mielessä, siksi unen pointtia en oikein osannut löytää.

 

 

 

 

SAKSALAINEN SOTILASJOUKKO HYÖKKÄÄ ISRAELIIN

 

Minulle näytettiin uni, jossa kuvan mukainen saksaa vuolaasti puhuva sotajoukko valmistautuu hyökkäämään Pyhään maahan. Sitten minulle sanottiin että ”täällä liikkuu myös Jumalan Henki”.

Sen jälkeen, vasemmalta lipui henki, joka ei todellakaan ollut Jumalan, tosin Jumalan luoma olento.

Kuvassa oleva olento hymyili leveästi, täynnä verenhimoista intoa, ylpeänä joukoistaan. Sotilaalla oli vanha toisen maailmansodan aikainen saksalaisupseerin univormu päällä. Miehellä oli tukevat leukaperät ja täysin kalju pää sekä paljon kertova, lähes iloinen, leveä hymy suupielissä. Minulle annettiin mielikuva joka kertoi hengen asuneen jossain toisen maailmansodan aikojen saksalaisupseerissa.

Kun minä mietin kauan aikaa mihin tämä näky voisi liittyä, huomasin Tukholman profetiassa olleen maininnan saksalaisjoukoista jotka oli lyöty ja he itkivät polvillaan maassa. Minulle näytettiin tuon sodan alku ja veljelleni sen loppu Tukholmassa 22 vuotta sitten. Jumalan henkäyksen maahan lyömät sotilaat pyytävät Jumalalta armoa polvillaan ja Jumalan henki liikkuu taistelutantereella pelastaen häneltä armoa pyytävät ihmispolot joita verenhimo, pahuus ja maailman synnit ovat pahoin raadelleet.

 

TÄÄLLÄ LIIKKUU NÄKYMÄTÖN, KATUVIA PELASTAVA JUMALAN HENKI,

MUTTA MYÖS JULMA JA VERENHIMOINEN SODAN LIETSOJAHENKI!

 

UNEN SANOMA TARKOITTAA SITÄ, ETTÄ JUMALAN HENKI JA ARMO ON AINA OLEVA!

 

HALLAVA HEVONEN LÄHTI.

Koiniks mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä

ÖLJY = PYHÄ HENKI ja VIINI = ARMO

 

 

Mutta yksi asia on hyvä aina muistaa: Israelin valerauhaa kestää 1290 päivää, jona aikana sinne ei hyökätä.

Tämän ensimmäisen 1290 päivää kuluu täysin siihen että kristinusko kitketään tältä planeetalta pois. Pitäkää siis rakkaat veljet ja siskot kiinni uskostanne.

Suomessa on hyvä elää. Tukholman profetia kertoo siitä lohduttavaan sävyyn. Lähtekää heti pois kaupungeista, menkää syrjäisille seuduille, pakoon Venäjän yllätysiskulta.

 

JUMALAN SIUNAUSTA VELJET JA SISKOT

- nöyrä Herran palvelija joka puolelta suomea -