Susanne Laitisen näky 29.8.2014

"Istuin perjantai-iltana 29.8.2014 kotini olohuoneessa, jossa oli ikkunat kiinni. Olin rukouksessa hiljaa. Pitäessäni käsiä ylhäällä alkoi yhtäkkiä molemmissa käsissäni tuntua ilmavirtausta kuin kevyttä tuulta. Ymmärsin, että enkeli tuli tuomaan sanomaa.

Sitten yhtäkkiä alkoi kuvia tulla silmieni eteen. Näin Jeesuksen vallassa ja voimassaan. Valtava kirkkaus ympäröi Häntä. Kirkkaus ei niinkään ollut vain valoa, vaan sitä luonnehti valtava auktoriteetti, valtasuuruus ja valta. Kun Hän avasi suun, hänen suustaan lähti valta ja tuli. Tulivirta lähti ulos Hänestä. Hän sanoi sanan ja väkevät enkelit lähtivät heti seisomaan Suomen rajalle. Enkelit olivat niin kookkaita, ettei niitä ole kovin monta Suomen rajalla. Enkeleille oli annettu suuri auktoriteetti. Niillä oli isot, yksiteräiset, leveälapaiset ja muodoltaan kaarevateräiset sapelit käsissään.

Jeesus sanoi sanan, koska Hänen omansa olivat huutaneet Hänen puoleensa. Hänen käskystään nämä väkevät enkelit seisoivat Suomen ja Venäjän rajalla eivätkä saatanan joukot voi edetä Suomen rajan toiselle puolen.

Venäjän puolella, aivan rajan tuntumassa oli saatanan joukkojen valtava armeija: tykkejä, panssarivaunuja, lennostoja ja miehiä aseet olallaan joukko-osasto toisensa jälkeen. Niitä oli massiivisia määriä mustaten maan kuin heinäsirkkalauma mustaa taivaan. Enkeleihin verrattuina nuo joukko-osastot, panssarit ja muut sotakalustot olivat pieniä kuin muurahaiset, mutta niitä oli todella paljon. Joukot seisoivat rajan tuntumassa, mutta vain siihen asti mihin niiden oli sallittu edetä ja ne odottivat esteen poistumista rajalta. Sillä hetkellä jos/kun enkelit siirtyvät sivuun, saatanan joukot pääsevät etenemään. Eivät yhtään aiemmin.

Kysyin, mikä on se tekijä, joka saa enkelit siirtymään sivuun Suomen rajalta. Kysyin kolme kertaa. Henki sanoi: ”Kuuntele tarkkaan, katsele tarkkaan. Se minkä minä sinulle puhun, puhu ääneen, kerro kansalleni.”

Sitten taivas alkoi laulaa: ”Pyhä, Pyhä, Pyhä, Pyhä, Pyhä!” Kaikki taivas huusi: ”Pyhä, Pyhä, Pyhä on Herra Jumala, Kaikkivaltias. Hän oli, Hän on ja Hän tuleva on. Sinä olet!” Tämä toistui ja toistui.

Henki sanoi: ”Tule!”

Sitten taivaaseen laskeutui hiljaisuus. Hiljaisuus oli pitkä. Ikään kuin kaikki olisivat pidättäneet hengitystään.

Pitkän hiljaisuuden jälkeen ilmestyi silmien eteen toinen kuva Etelä-Euroopan kartasta, jossa Kreikan eteläosaan oli piirretty punainen ympyrä. Punainen ympyrä oli piirretty laajalle alueelle, ympyrän reunat ulottuivat lähes puoleen väliin Kreikkaa.

Sen jälkeen näin, että Kreikan eteläpuolisesta merestä nousi meri isolla kaarella ylöspäin, niin kuin kangas nousee, kun sen alapuolelta nostetaan soikean pitkulaisella esineellä kangasta ylöspäin. Meren kaareutuessa ylöspäin sieltä tuli jotain, meri antoi jotain kohti Kreikan eteläkärkeä. Se ei ollut hyvää.

Minkä Henki sinulle puhuu, se puhu!

Sitten katseeni palasi takaisin katsomaan Suomen ja Venäjän välistä rajaa. Pyhien rukoukset pitivät enkelit seisomassa Jumalan käskystä rajalla.

Kuitenkin valtaosa pyhistä ei tajua mikä aika on. Näin pyhien nauravan, juhlivan keskenään, katsovan tv:tä ja surffaavan netissä. Osa oli huolissaan, mutta he eivät osaa toimia. Näin heidän aiemmin verellä pestyn, valkoisen vaatteen tahraantuneen. Hengellinen huolettomuus oli vallannut pyhät. Evankeliumin kengät seisoivat nurkassa, osalla käyttämättöminä, osalla vain hiukan käytettyinä. Mammona on pettänyt pyhiä niin, että osa heistä on sokeutunut, osa näkee vain heikosti. He elävät kuin muutkin ihmiset.

Vain harva pyhistä kuulee, mitä Henki seurakunnalle sanoo. Vain harva huutaa Hänen armoaan. Vain harva ymmärtää mikä aika on.

Sitten Henki sanoi: ”Katso, minä näytän mikä tuleva on. Minä lasken voimaani ja kirkkauttani yhä enemmän niihin astioihin, jotka ovat suostuneet minun puhdistettavakseni. Niille, jotka ovat kestäneet koetukset. Vain puhtaisiin astioihin voin laskea kirkkauttani ja pyhyyttäni. Katso, minä olen Pyhä ja läsnäoloani voivat kantaa vain ne, jotka ovat kestäneet tuleni puhdistuksen. Jokainen astia on minun tulellani puhdistettava ja pyhitettävä. Ei ole muuta tietä. Ne, jotka kantavat minun läsnäoloani, tulevat nousemaan ja loistamaan yhä kirkkaammin. Minä tulen lisäämään läsnäoloani, voiteluani ja voimaani heissä. Samalla näet, kuinka ero pyhitetyn ja epäpyhän astian välillä tulee suurenemaan. Älä ihmettele, että epäpyhä astia, lihan lapsi (Ismael) edelleenkin vainoaa puhdistettua lupauksen lasta (Isak). Älä pelkää heitä, sillä näin täytyy tapahtua, että paljastuu, mikä on pyhitettyä ja mikä epäpyhää.”

”Jos sinä käännyt, niin minä sallin sinun kääntyä. Ja sinä saat seisoa minun edessäni. Ja jos sinä tuot esiin jaloa, et arvotonta, niin sinä saat olla minun suunani. He kääntyvät sinun tykösi, mutta sinä et käänny heidän tykönsä. Ja minä teen sinut vahvaksi vaskimuuriksi tätä kansaa vastaan.” Jer. 15:19-20.

Tämä näky kesti noin 1½ tunnin ajan."