Tuomaksen uni 2.12.2005

 

Päivä ollut ihmeellinen... pitäisi lähteä Jyväskylään tänään-huomenna Artoa moikkaamaan ja sieltä Vaasaan... Hyvin kummallinen päivä. Pakana kyytijuttuineen ja muineen.

Kello on 4.42 yöllä ja näin merkillisen unen:

Olin jossain komeassa hotellin aulasssa. se oli pääväriltään kellertävä kokolattiamattoineen ja kimeltävine kaiteineen ja ”kehyksinee”. Miten olin sinne joutunut ei aavistustakaan. Olin tällaisen vanhan pienen miehen kanssa liikenteessä. Ehkä hieman mummoni tulee mieleen näin jälkeenpäin. 

Siinä hotellin aulassa oli jokin syyteoikeudenkäynti. Paikalla oli tämä komea tummahiuksinen mies. Selin minuun, kasvoja en nähnyt. Hän etsi syyllistä, aviorikokseen syyllistynyttä. Siinä oli rivissä kaksitoista miestä. Mies kävi läpi nämä miehet ja sanoi ettei kukaan heistä ole syyllinen... hyvin varmasti ja sitä joku vielä häneltä varmisti.

Olisi kuin olisimme olleet sivustakatsojia.. Tuo komea pitkä mies lähti siitä vähän tuohtuneena pois. Menimme tämän pienen harmaahapsen kanssa tuohon samaan hissiin, mutta tämä mies oli jotenkin peloissaan. Hän meni hissin perukoille.. katsoi minuun peloikkaana. Muistan mulla ollen tuo sininen fleese paita päälläni. Taisin siinä kysyä, että onko kaikki hyvin. Sitten tuo varmaan kaksimetrinen... tummiin pukeutunut taisi.. olla musta pitkä kuin armeijan (laivaston) pitkä sellainen kahiseva, joka ei nyt kuitenkaan kahissut takki päällään ja hihoissakin joitain viivoja kolme muistaakseni (lentäjä), kääntyi myös katsomaan vanhusta. Silloin tuo pitkä mies tunnisti tuon pienen miehen olleen se syyllinen. Osoitti sitä sormellaan hieman vapisevinkin käsin. Painoin hissin stoppia ja meni hetki kun se pysähtyi. painoin hissin takaisin neljänteen... kerroksia oli kaikkiaan viisi.

Sitten tuo harmaahapsi menetti täysin oman elimistönsä hallinnan. Valitti että paskat tulevat housuun ja lyhistyi hissin lattialle istumaan kumaraan. Silmät olivat kauhunsekaiset ja hirmuisen pettyneet anovat.

Sanoin että anna paskojen tulla housuihin. Tulimme neljänteen ja tämä toinen mies poistui hissistä... ryhdyin auttamaan miestä hissistä ulos.. siis raahaamaan... Sitä paskaa oli joka paikassa... kengillenikin sitä tuli. Ihan hirveä löyhkä, olin yrjötä, niin hirveä löyhkä... jne.

Heräsin tähän. Mulla oli se paskan haju sieraimissa vaikka olin hereillä. Rukoilin sen häipyvän.. kyllä se sitten siitä hävisikin pienen hetken päästä... kummallista... sitten tulin käynnistää koneen ja kävin tupakilla... ja paskalla... en tiedä miten tää paskominen nyt liittyy kaikkeen mutta mulla oli älyttömän kova vatsa. Tunsin tarvetta rukoillakin jonkin puolesta... mutten muista minkä.

 

26.11.2007 Jarmon tulkinta:

Päivä on ollut ihmeellinen. Aluksi Sökö sai puhuttua minut uuteen kummalliseen työhön, josta en ollut niin innoissani, mutta menin silti, koska palkka oli ihan älyttömän hyvä. Lapiohommia, savea, soraa, multaa ja betonia, juuri valmistuvan marketin pihalla. Market on vieläpä S-Market, joka on muutenkin mielestäni nimenomaan likaisten kauppojen Market. Kuvaa hyvin likaisten töiden tavoin tämän likaisen unen selitystä. Ennen unen tuloa luokseni, olin täysin rättiuupunut ja halusin vain nukkua. Nukkumisesta ei tuntunut tulevan mitään, koska joku jatkuvasti herätteli minua puhelimitse. Herättely oli tasaista ja varmaa, sekä Herra itse hoki monta kertaa minulle, että sinun täytyy nyt nousta. Sitten Tuomaskin soitti ja sanoi tulevansa kylään. No, mikäs siinä sitten, sanoin. Tullessaan hän sanoi, että on tuntui omituiselta tulla, hän tuntee tässä hetkessä olevan jotain poikkeuksellisen tärkeää. Ei tiennyt Tuomaskaan että hän kohta kertoisi tuon unen, ennen kuin hän kertoi. Pyysin kertomaan sen uudelleen, koska hän herätti minut ja osasin odottaa jo jotain. Sitten kummastuin unesta, sehän on ihan suoraan minulle. Nyt kun tänään näin vielä päivämäärän, milloin uni oli saatu, osaan nähdä hyvin monen muun toteen käyneen seikan, jota ennen vain epäilin. Näen sen tästä unesta, koska se vahvistaa epäilyn todeksi. Aula jossa on oikeudenkäyntiä, kuvaa hyvin 12 henkilön, tyhmien neitsyiden itsetutkiskelua, joten ensimmäinen ylösotto on tapahtunut. Kerrokset unessa kuvaavat meidän omia kalenterivuosia, unen näkemisestä laskien. Toinen vuosi oli 2006 ja kolmas 2007, jotka olivat tuon profeetan syntien tekovuodet. Tapahtumat alkoi neljännestä kerroksesta 2008 ja palattiin ajassa takaisin, jolloin hissi piti pysäyttää. Sininen fleece kuvastaa minun asuani. Hän on ottanut lämpimän sinisen, eli Jumalan värin, lämpöisen asun jo päälleenkin, jota minä olin kantanut, koska hän tiesi jo mitä on seurattava ja mitä tuleman pitää. Tuomas kantoi samaa asua kanssani yli vuoden ja kohteli sitä hyvin, tuntien sen heti omakseen. Mitä Tuomas sitten tekee jäämällä ahdistukseen, kysy häneltä itseltä. Outo juttu.

Tuo vanha mies on se Pohjolan Valon suuri profeetta. Hän on tehnyt hirvittäviä tekoja, jotka paljastetaan. Veljeni on oikeasti lentokapteeni ja tietää, tuon miehen synnit. Lisäksi hän näköjään on juuri se, joka tulee paljastamaan ne, jotta tämä nöyrtyisi. Hän tulee lopulta nöyrtymään niin, että hiekanjyväkin tuntuu hänestä itsestään arvokkaammalta asialta maan päällä, kuin hän on. Jokainen joutuu tutkimaan tekojaan, mutta tämä syntinen mies menee siinä syvemmälle kuin kukaan. Hän menee metsään, istuu nuotion pohjalle ja itkee, heittää tuhkaa päälleen ja pyytää armoa. Tämä kaikki osin siksi, koska hän tiesi mm. sen, mitä muut eivät tienneet, sylki päälle, eikä uskonut. Täydellistä kääntymistä Jumala itse ihailee. Kun hän tulee metsästä, tämä mies kohoaa profeetaksi vailla vertaa. Tuomaksen tehtävä on auttaa tämä mies alkuun, nostaa hänet ylös, opettaa tätä samoin kuin teki Barnabas Paavalille ja kulkea hänen rinnalla kuin Aaron Mooseksen. Tähän mieheen tulee Pyhä Henki täytenä, niin että jotkut kuolleetkin herätetään. Tästä alkaa maailman historian suurin herätys. Ei ole enää ihmisiä joille pitää tyrkyttää, on vain kuolemannälkäisiä ihmisiä, joille ei tarvitse tuputtaa leipää ja kalaa, vaan he suorastaan ahmivat sitä.