Sana Suomelle Tahitista 9.10.2005

Kirjoittanut: Herran armo pysyy ikuisesti 27.10.2005 klo 13.10

Sain olla Jerusalemissa 3.10–18.10.2005 World wide watch, julistus-, rukous- ja ylistyskonferenssissa. Siellä oli 150 kansakunnan edustajia yhteensä n. 2000 hlöä. Suomesta meitä oli 40. Mario Tahitista sai meidän kansalle profetian, joka on liitteenä tässä ja jota hän kehotti levittämään Suomessa. Teen siis työtä käskettyä ja rukoilen Pyhän Hengen johdatusta sanoman perille menemiseksi.

 

Profeetta MARIO TEANINIURAITEMOANAN (Tahiti, Ranskan Polynesia)

 

AVOIN NÄKY SUOMELLE:

 

World wide watch, julistus, rukous ja ylistyskonferenssissa JERUSALEMISSA 9.10.2005

1. Jumala vierailee Suomen maassa, mutta ennen sitä Hänen on tuomittava maa sen epäoikeudenmukaisuuksista, synneistä ja kaikista pahoista asioista, joita on levinnyt maan kaikkiin kyliin ja kaupunkeihin. Koko maan yllä on mustia sormen- ja jalanjälkiä. Jumala aikoo puhdistaa maan Karitsan verellä.

 

2. Teidän tulee asettua RUKOUSTAISTELUUN 3 kuukauden ajaksi (marraskuun alusta 2005) palvoen ja ylistäen Jumalaa, saadaksenne Jumalan sydämellä olevat siunaukset.

Toisin sanoin: ” Palvokaa minua, niin MINÄ taistelen teidän puolestanne”, sanoo Herra.

SUOMI ON KUTSUTTU OLEMAAN ISRAELIN JUMALAN PYHYYDEN JA AUKTORITEETIN KUVA!

 

3. Ne, jotka eivät halua olla missään tekemisissä ISRAELIN kanssa, > (vuosittainen rukouskokous Jerusalemissa, juutalaisten paluumuutto Israeliin), pannaan sivuun siksi, kunnes harkitsevat uudelleen suhdettaan ISRAELIN JUMALAAN.

 

4. Suomeen palattuanne kootkaan mahdollisimman paljon Israelin Jumalaa rakastavia ja palvovia ihmisiä.

Polvistukaa Hänen eteensä vähintään kolme kertaa viikossa (3 x vk) kunnes näette muutoksia tapahtuvan reaalimaailmassa. 9.10.05 näin enkelin seisovan keskellä Suomen maata ja toisen enkelin meren yllä. Keskellä maata seisovalla enkelillä oli verkko kädessään ja hän alkoi heittää sitä kohti toista enkeliä.

Joulukuusta (2005) syyskuuhun (2006)verkkoa vedetään.

 

SUURI ELONKORJUU ON TULOSSA. RUKOILKAA TYÖMIEHIÄ ELONKORJUUSEEN!

Jumalan hengellinen AUKTORITEETIN TORNADO (pyörremyrsky) liikkuu Suomessa.

Sen voimakkuus riippuu ylistyksen ja palvonnan intensiteetistä. Mitä lähempänä, mitä intiimimmässä suhteessa olette Jumalan kanssa, sitä nopeammin ja voimakkaammin vapautus tulee Suomeen.

Mario: ”Julistan teidän elämäänne ja kansallenne AUKTORITEETTIA, PUHTAUTTA, VAPAUTTA,

SISÄISTÄ EHEYTYMISTÄ, PELASTUSTA/ VAPAUTUSTA JA VAHVISTUMISTA!

Maahanne on tulossa ravistuksia. VALMISTAUTUKAA niihin rukouksessa valvoen, koska

JUMALA TEKEE SUURIA IHMEITÄ JA TUNNUSTEKOJA keskuudessanne.

Jumala on valmistanut Suomea varten vahvan kristityn, uskovan presidentin. Joulukuun loppuun mennessä 2006 hän ilmestyy teille ja te tulette tietämään, että JUMALA ON PUHUNUT.

JUMALA EI OLE UNOHTANUT SUOMEN KANSAA! 2 AIKAKIRJA 7: 14 (15-16)

Te tulette olemaan lamppuina naapureillenne ja koko Euroopalle. Pimeys paljastetaan, kun Jumalan valo tulee Suomen maan ylle.

 

JUMALA RAKASTAA SUOMEA. HÄN ON ASETTANUT / MÄÄRÄNNYT / NIMITTÄNYT SEN

TEHTÄVÄÄNSÄ (to be appointed) JO MAAILMAN PERUSTAMISESTA ALKAEN.

MATT 16:19 JOH 8:1 (31) 59 HESEK 37: 1-14 JOH 14:11-14

PS 33: 9,10,11 APT 2:17-21

Jatkoa, UUSI AVOIN NÄKY SUOMELLE: 12.10.2005, Mario Tahitista

 

Näin paljon kyyhkysiä laskeutuvan Suomalaisten päälle. Se on merkki siitä, että Pyhä Henki johtaa teitä. Suomessa. tulee olemaan paljon demonien valtaamia ihmisiä. Pahoilla hengillä ei ole mahdollisuutta koskettaa teitä, koska TEITÄ SUOJAA JEESUKSEN VERI.

Suomessa on helvetin aukko, jota Jumala haluaa suurentaa, jotta pimeydestä voidaan vetää ihmisiä pelastukseen.

JUMALAN VOIMA JA TULI PYYHKÄISEE KOKO SUOMEN YLI.

Kun Kristuksen valo tulee, pimeyden voimat joutuvat tulemaan paljastetuiksi. Tulette näkemään kummallisia asioita. Haluan VAHVISTAA TEIDÄN USKOANNE.

 

Kun eräänä päivänä rukoilin Herraa näin: ” Jumala, sinä rakastat Tyynen valtameren ihmisiä,

Älä lähetä tänne hirmumyrskyjä.” Jonkin ajan kuluttua hirmumyrskyt tulivat ja tahitilaisia tuli uskoon.

Jumala sanoi:” Muistatko mitä pyysit n. 5 vuotta sitten. Koska on paljon niin kovasydämisiä ihmisiä, heitä on ravisteltava irti materialismista, okkultismista jne. Jollen ravistele kansaasi, huono hedelmä ei putoa

puista pois. Nyt en enää voi vain karsia oksia, vaan minun on revittävä puut juurineen ylös maasta. Viiden vuoden kuluttua laitan maaperääsi siemenen, josta kasvaa hyvää hedelmää.

PUUN, JONKA AIOIN ISTUTTAA TAHITIIN, ISTUTANKIN SUOMEEN.”

 

Marion mielestä Suomi on viimeinen maa, johon hän oli koskaan ajatellut mennä.

Jumala kuitenkin haluaa hänen tulevan Suomeen. Luultavasti se tapahtuukesäkuussa 2006.

JOTTA ISTUTUS KANNATTAA TEHDÄ, MAA ON PUHDISTETTAVA!!!

Mario :”Uskon, että sillä aikaa, kun te suomalaiset olette täällä konferenssissa, Jumala on jo vieraillut Suomessa. Mitä enemmän ylistätte, olette yksimielisiä, etsitte yhteyttä, sitä enemmän voimme olla

YHTÄ HERRAN HENGESSÄ.

Saatana on valheiden isä. Suomen pääkaupungissa on iso musta susi, Isebelin henki, kontrollin henki ja hajaannuksen henki. Jumala katkaisee siltä hampaat! Jumala antaa teille avaimia, joilla voitte aukaista auktoriteetteja. Jo nyt täällä Israelissa teillä on avain 1. taivaaseen , jossa Jumalan ja saatanan enkelit ovat. Suomeen mennessänne (astuessanne maan kamaralle), saatte 2. avaimen. 13.4.2006 klo 9, kun Eiffel-torni kaatuu, Jumala antaa teille voiman avata toisella avaimella 2. taivaan, jossa on arkkienkeleitä (Miikkael, Gabriel). Opetelkaa puhumaan enkeleiden kanssa.

 

Vuoden 2006 huhtikuusta syyskuuhun tulette näkemään outoja asioita. SEISOKAA LUJINA JUMALAN SANASSA!!! Jumala on antanut teille AUKTORITEETIN.

Suomen lipussa valkoinen on PUHTAUDEN väri. Maa on pestävä JEESUKSEN VERELLÄ ennen puun istutusta. Sininen risti on vaakasuoraan asetettuna MIEKKA. Sininen on AUKTORITEETIN väri. Jumala PYHITTÄÄ teitä. Ilman pyhyyttä auktoriteetitkin kuolevat.

 

JUMALAN KOKO KIRKKAUS TULEE. Sitä ei voi kestää ilman pyhyyttä. Ihmiset olemme rajallisia. Jumala näkee kauas. JUMALA HALUAA KOKO KANSAKUNNAN PELASTUVAN. ÄLKÄÄ PELÄTKÖ, VAAN SEISKÄÄ LUJINA! Rukoilkaa, että Jumala antaa ARMOLAHJOJEN nousta käyttöön. Yksi este Suomeen tarkoitetuille siunauksille on se, että vaikka suomalaiset pastorit hyväksyvät Jeesuksen Vapahtajana, he eivät hyväksy häntä JUUTALAISENA MESSIAANA. Teidän on otettava ensimmäinen askel kohti suomalaisia pastoreita

 

RUKOUSKALENTERIN SUOMENTAMISEKSI, JOTTA ISRAELRAKKAUS leviäisi Suomessa, levittäkää VALOKOPIOITA tästä profetiasta. Teidän ei tarvitse tehdä liian monia asioita. Levittäkää rukoile- valokopioita. Jumala haluaa koskettaa pastoreita ja myös pakanoita. Vihollinen hallitsee Suomessa SEKOITTAVANA HENKENÄ. Älkää välittäkö, vaikka teitä vihataan.

Haluan profetoida nyt teille ELÄMÄÄ, AUKTORITEETTIA, PYHYYTTÄ, NÖYRYYTTÄ,

JEESUKSEN VEREN SUOJAA. Julistan taivaan ja maan edessä:

”OLETTE ENEMMÄN KUIN VOITTAJIA JEESUKSEN NIMESSÄ!!!