PELASTUSSANOMA - Tästä ao. kuvasta se kaikki lähti 22.7.2006

Jeesuksen veri Matteus 27 pelastussanoman profetia 2006
Etsin kuumeisesti Jeesuksen jalanjälkiä ja törmäsin yhtäkkiä omituiseen Jeesuksen DNA tutkimukseen, jonka kiistelty tutkija, Ron Howard väitti löytäneensä ja väitti myös että Jeesuksen veressä ei ollut kuin 1 mieskromosomi ja kaikki 24 naiskromosomia. No se kiinnosti ja aloin tutkia netistä kunnes löysin kuvan, jossa Jeesuksen veri valuu ristiltä kallionkoloihin ja siellä kuvan alaosassa oli teksti Matteus 27 joka kertoo Jeesuksen ristin kuoleman ja hautaamisen.
Silloin henki alkoi puhutella erityisen voimakkaana ja alkoi avata kirjoituksen syvintä salattua mannaa, joka on piilotettuna tekstin kolmanteen vertauskerronnan kerrokseen. Sitä ei voi avata ellei ole tietyssä mielentilassa jonka Henki meille saattaa sallia. Vaatii aika annoksen lapsenmielisyyttä.
Minä koitan nyt sen vielä kerran selittää Matteus 27:45-59 raakatekstistä saamaani sanomaa, koska onhan nyt yhdeksäs hetki menossa, josta tuossa puhutaan. Vuonna 2006-2015 on yhdeksäs odotuksen/rukoushetki.
Ihan aluksi haluan huomauttaa sellaisen asian että kun Raamattua lukee,  niin tuleeko joskus mieleen ajatus että "miksiköhän tuossa lukee tuollainen huomautus" eli siellä lukee jotain mistä kukaan ei oikein ymmärrä miksi se siellä oikein on. Esimerkki juuri Jeesuksen sanat "eeli, eeli lama sabaktani". Kenelle tämä on viestiksi ja mistä syystä? Jeesushan oli jo kruunattu Jumalan poika ja pelkkä epäusko on syntiä Jumalaa kohtaan, joten ei Jeesus ristillä huutanut tuota pelosta saati epäuskostaan, vaan jonkin muun syyn vuoksi. Jeesus olisi siirtänyt vaikka kaikki vuoret, eli uskon puute ei ollut se syy.
 
MATTEUS 27:45-59
 
45 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.
 
Käsitin silloin vuonna 2006 että kuudes hetki olisi nyt, siis silloin, koska sain profetian silloin, totta kai ja silloin näytti että koko maailma synkkeni. Vuonna 2006 alkoi Libanonin ja Palestiinan sodat, "global warming" ja omalta elämältänikin vietiin pohja. Mutta asian vois tänään käsittää myös toisin, Mutta asian vois tänään käsittää myös toisin, 2006 oli nollapiste ja kuudes vasta 2012 eli kuten silloinhan ennustettiin Mayakalenterit ja maailmanlopun alkavan mutta 
ennen kaikkea, juuri silloin alkoi Syyrian sota, Kreikan kriisi, euron kriisi. Kaikki ISIS ja Kreikka ongelmat alkoivat juuri tuolloin. PIMEYS TODELLA LASKEUTUI VUONNA 2012 MAAN PÄÄLLE... ja sitä siis kestää hamaan yhdeksänteen hetkeen eli näille päiville jota elämme vuonna 2015 jossa pitäisi homma ratketa. Se jää nyt nähtäväksi, koska mitään vuosilukujahan tämä ei varsinaisesti avaa, vaan ne pitää itse päätellä taivaan merkeistä, kuten aina.
 
46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
 
Tämä lause " yhdeksännen hetken vaiheilla" tarkoittaa tätä hetkeä jossa elämme. Näin minä sen nyt haluan kuitenkin tulkita saamastani sanasta. Sana "hamaan" yhdeksänteenhän tarkoittaa syvälle/perille saakka yhdeksänteen hetkeen. Sen voi jokainen tulkita mitä se voisi tarkoittaa mutta jossain yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi ristillä suureen ääneen. Eli Jeesus kuvaa koko kristikuntaa maan päällä tässä vertauksessa. Jeesus kuvastaa tässä kohtaa ristillä kuolemansa kohtaloa odottavaa seurakuntaa ja huuto kuuluu " Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?". Tämä lause kertoo ylösoton tapahtuneen, koska meidän on ymmärrettävä se että maailmassa on 1/3 osaa kristittyjä ja siitä vain häviävän pieni murto-osa on uudestisyntyneitä Jeesusta palavasti odottavia Kristuksen morsiamia. Muut jäljelle jääneet huutavat tämän lauseen, tiedostaen sillä hetkellä mitä juuri tapahtui ja mihin he nyt joutuvat. He joutuvat koko maailman vainon kohteeksi, vaikka Jumala tulee varjelemaan heitä. He tietävät myös sen että viimeiset ajat alkoivat ja Hesekiel 7:17-19 Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi. He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut. Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin.
 
47 Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: "Hän huutaa Eliasta".
 
Jakeessa 47 tulee välittömästi tuon kuuluisan huudon syy selville. Säkkipukuiset todistajat ilmestyvät kuin tyhjästä ja tulevat Elian ja Mooseksen väkevässä Jumalan hengessä julistamaan ja tekemään ihmeitä...
 
48 Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä, pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.
 
Jae 48 on pelkästään jatkoa jakeen 47 selitykselle, alkaa SUURI väkevän sanan herätys. Jeesus on edelleen ristillä, eli riippuu siinä ja odottaa kuolemaa, eli maan päälle jäänyt seurakunta saa suuhunsa väkevää viiniä. Ei ole enää tarjolla Johanneksen armonevankeliumia, jota Kari Mäkinen ja Irja Askola julistivat heille. He eivät enää saakaan katumattomia syntejään anteeksi, vaan joutuvat juomaan hapanviiniä makean kirkkoviinin sijasta. Pitkä ruoko tarkoittaa pitkälle kantavaa sanajulistusta.
 
49 Mutta muut sanoivat: "Annas, katsokaamme, tuleeko Elias häntä pelastamaan".
 
Jakeessa 49 annetaan viite siitä mitä kirjoitukset kertovat, mitä tulee tapahtumaan, sillä peto tulee voittamaan heidät ja heidän ruumiinsa lojuvat Jerusalemin kaduilla. Ei säkkipukuiset heidän henkiään pelasta, vaan levittävät sanaa ja saavat paljon sieluja Jumalan luo, jonka jälkeen pakanakansojen täysi luku on merkitty Jumalan sinetillä. Siihen asti maassa on rauha.
Joh.ilm. 7:1-3 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
 
50 Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä.
 
Tässä kohtaa tapahtuu Matteus 24:15-20 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
 
51 Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat,
 
Ahdistuksen ajat muuttuvat Jumalan vihan aikaan
 
52 ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös.
 
Suuri sadonkorjuu alkaa. Tyhmät ja viisaat neitsyet ovat kaikki tietoisia siitä että tämä hetki on käsillä ja yksi huutaa "ylkä tulee"... mutta kaikilla ei ollut öljyä lampuissaan.
 
53 Ja he lähtivät haudoistaan ja tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin ja ilmestyivät monelle.
 
Pakanakansojen täysi luku on sisälle tullut. Ylösnostettu morsian kohtaa häävieraat Taivaassa. Monet perheet palaavat yhteen, tuttavat ja sukulaiset kohtaavat jälleen toisensa ja kaikki kyyneleet ovat pyyhitty pois. Joh.ilm. 7 jatkaa... jakeissa 9-17 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta". Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!" Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle, sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä." Karitsan hääjuhla alkaa....
 
54 Mutta kun sadanpäämies ja ne, jotka hänen kanssaan vartioitsivat Jeesusta, näkivät maanjäristyksen ja mitä muuta tapahtui, peljästyivät he suuresti ja sanoivat: "Totisesti tämä oli Jumalan Poika".
 
Mutta maan päällä tapahtuu vielä... On esimerkiksi vertauskuva ja siihen sana Raamatussa "he tulevat näkemään ne pöydät jne. mutteivät pääse koskemaan sen antimiin", sekä vertaus kuninkaan häistä, jossa kaikilla ei ollut häävaatteita, joten heidät sidottiin ja heitettiin sinne missä on itku ja hammasten kiristys, eli takaisin maan päälle. Siellä moni suurikin päämies mies joutuu toteamaan ja kohtaamaan neitsyen tyhmyytensä. Heille ei kelvannut tässä ajassa Jeesuksen armo. Heille ei kelvannut vieläkään, vaikka morsian oli kadonnut, vaan maailma vei heidät uskomaan että jokin salaliitto tai jokin muu oli syynä miksi uskovat katosivat. Mutta kun he jäivät tyhjän lamppunsa kanssa seisomaan kun viisas neitsyt lähti, niin he tulivat viimein tunnustamaan "Totisesti tämä oli Jumalan Poika".
 
55-56 Ja siellä oli monta naista, jotka olivat Galileasta seuranneet Jeesusta ja palvelleet häntä; he seisoivat taampana katselemassa. Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena ja Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti, ja Sebedeuksen poikain äiti.
 
Sitten palataan kokonaisuuteen. Ylösotto oli siis jo Jeesuksen kuoleman hetkellä ja Taivaassa on siis jo morsiamesta suuri osa. Miksi Matteus kirjoittaa naisista ja kolmesta naisesta ristillä taampana? He ovat kaikki pelastuneet Kristuksen omat, myös tämä viimeinen kolmen joukko, josta osa joutuu jäämään ja osa kirkastetaan ajallaan Daniel 12:8-12 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Näinpä nämä viimeiset joutuvat odottamaan kunnes Luukas 12:36 Herramme palajaa häistään. Siellä lopussa ovat Maria Magdaleena=morsian (naimaton), sitten nämä (lapsia tehneet) Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti=häävieraat (viisas neitsyt), ja Sebedeuksen poikain äiti=jäljelle jääneet (tyhmä neitsyt). Kaikki (3kpl) naiset äärimmäisen viisaalla ja kuvaavalla tavalla ilmaistu oikeassa järjestyksessä (huomio sana taampana) vieläpä niin että nämä olivat oikeita tapahtumien henkilöitä.
 
57-58 Mutta illan tultua saapui rikas mies, Arimatiasta kotoisin, nimeltä Joosef, joka hänkin oli Jeesuksen opetuslapsi. Hän meni Pilatuksen luo ja pyysi Jeesuksen ruumista. Silloin Pilatus käski antaa sen hänelle.
 
Jeesus palaa maan päälle "rikas mies" paljon morsiamia Daavidin poika Israelin kuningas Salomon, jolla oli paljon morsiamia. Pyysi Jumalaa antamaan hänen hallintaansa koko maailma, perustaakseen tuhatvuotisen valtakunnan, jolloin Jumala käski hallitustaan luovuttamaan runneltu ruumis=maailma hänelle.
 
59 Ja Joosef otti ruumiin, kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen
 
Jeesus, osuvasti "Joosef" otti ryvettyneen ja sotien sekä pahuuden saastuttaneen maailman ja kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen. Sakarja 14, Hesekiel 47 ja Jesaja 65 joissa kerrotaan miten Jeesus maan puhdistaa ja minkälainen se tulee tuhanneksi vuodeksi olla.