31.12.2015

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Dubain torni palaa
Tässä tulee varoitus Jumalalta viimeisen armonvuoden hetkellä. Tosin raamtullinen vuodenvaihde on vasta keväällä kun aurinko saavuttaa yön ja päivän pituuslinjat yhtä nopeasti.
Tämä ei voi olla sattumaa, eikä sekään että Michael Shumaherin voinnista ollaan alettu keskustella todella laajalti.
Uskon että Michaelista keväällä 2014 saamani uni ei ole ainakaan sattumaa, eikä edes minun omaksi vahvistuksekseni, koska en koe sitä sellaiseksi.
Vuosi 2016 voi olla ensimmäisen kerran se oikea odotuksen kevään Omer päivä, koska kun sain pelastussanoman, niin sain sen sanoilta "ja kuudennesta hetkestä alkaen laskeutui pimeys koko maan ylle, jota kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen, jollon Jeesus huusi ristillä, Eeli Eeli lama sabaktani, miksi minut hylkäsit". Tämä lause oli ylösotto.
Jeesus ristillä symboloi koko kristusruumista, eli koko pelastuvaa kristikuntaa ja siihen VALTAVAAN ARMOON nojautuu koko pelatussanoma, jota koitan julistaa. Se huutaa siksi koska luuli olevansa pelastettu, vaikka ne hiljaiset, nöyrät ja hyljeksityt lähtivät nenän edestä aivan kuten Jeesus opetti puplikaanista takapenkillä ja lesken rovossa, kuin monissa muissa.
Johanneksen ilmestys puhuu suuresta Babylonista "kukistunut olet sinä suuri Babylon, joka vihan viinissä haureutesi synneissä häpäisit isiesi Jumalan". Vihan viinihän on Jumalan vihan aika, joka on lopunaikojen keskeisimpiä asioita, ennen Jeesuksen paluuta.
Ahdistuksen ajat alkavat varmaan nyt ihan kesän kynnyksellä, omerin laskurin päästä. Siitä aletaan elää noin puolisen vuotta kestävää aikaa, joka näkyy ilmestyskirjassa lauseena "...ja taivaassa tuli puolen hetken hiljaisuus ja neljeä enkeliä siirtyi maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulia, ettei yksikään tuuli vahingoittaisi maata enne kuin häävieraiden luku olisi laskettu täysimittaiseksi (Room11.) pakanakansojen täysi luku olisi sisälle tullut.


24.12.2015

Jarmo toivottaa rauhallista Joulua kaikille!

Portto pedon selkään
Tässäpä kulminoituu tuo peto.. ja porton astuminen sen selkään purppurassa. Peräti ironista vielä tuo sana rauhan puolesta:

Mäkinen ja Hajjar rauhan puolesta: "Me emme anna periksi"
 
Uskonnot ovat nousseet päivittäiseen keskusteluun tavalla, jota vain harva olisi osannut ennustaa. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen kuitenkin sanoo, ettei se ole tullut hänelle yllätyksenä.
- Ajattelen niin, että uskontojen olemassaolo on ollut totta koko ajan, mutta nyt ne ovat tulleet näkyväksi. Islam on tullut näkyväksi. Se havahduttaa ehkä kristitytkin tunnistamaan oman identiteettinsä ja oman hiljaisen perintönsä, hän sanoo.
Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar sanoo, että kriisin edessä, on se sitten henkilökohtainen kriisi tai kansainvälinen, on luonnollista uudelleenarvioida omaa tilannetta, identiteettiä ja uskoa.
- Tämä on ehkä yksi Jumalan suunnitelmaan kuuluvista asioista. Joskus Jumala lähettää
meille vaikeuksia, jotta me arvioisimme uudelleen, olemmeko kulkemassa oikeaa tietä vai olemmeko menneet harhaan? Viisas on se, joka arvioi itsensä tässä elämässä eikä odota tuomiopäivään, Hajjar sanoo. Me emme anna periksi. Me pyrimme opettamaan, mikä on oikein, hän lisää.

Gavlen olkipukki

Gävlen olkipukki paloi, joka hieman kierolla tavalla profetoi sanan Gävle kautta pahuuteen mutta myös Vaasan kirkkoon, eli luterilaisuuteen. Sitten olkipukki suoraan saatanaan, joka poltettiin tai tuhottiin muuten yli 30 kertaa. Se on Jeesuksen työn alun luku... joka viittaa taas laittomuuden ihmisen tulemukseen. Kukaan ei halua pahalle enää panna vastaan... eikä se ihan siitä ole kyse, vaan suoraan siitä että pahuuden kohteet ovat muutoksessa.

Jarmon olkapää
Sitten toivon rukousapua, koska kaaduin jäisellä jalkakäytävällä 20.12. alkuillasta ja olen maannut sairaalassa olkapää murskana kipujen kanssa, jotka ovat äärimmäisen kestämättömiä. Olen kovien kipulääkkeiden varassa nyt seurravat pari viikkoa. Jos jaksatte muistaa minua, niin olis kiva. Kyllä Jeesus musta huolehtii ja kaikella on tarkoituksensa, niin tälläkin. Emme vaan vielä tiedä mikä.


15.12.2015

Jokainen raiskattu tyttö tai pahoinpidelty poika on jonkun isän ja äidin rakas lapsi

Raiskattu tytär
Tänään sattui niin että tämän kyseisen jutun raiskauksen yritykseksi joutunut alaikäinen tyttö on erään tarjoilijatuttavani sisar.
Viime kesänä kun asiaa pohdittiin ja annoin kovilta kuulostavia lausahduksia näiden pakolaisten ottamisesta asumaan meidän maahamme, etenkin kun kyseessä on ollut 90% nuorista arabimiehistä koostuvia maahamme tunkeutuvien joukkoja, joille yleisessä käsityksessä ovat naisten ja lasten oikeudet yhtä vähäisiä kuin karjaeläimillä. Heillä ei voi olla mitään kunnioitusta naisten  tai edes lasten koskemattomuuden suhteen, joten miten joku voi olla niin tyhmä, että ajattelee sinisilmäisesti kaiken menevän kuin Strömsöössä?
Sain omat sukulaisenikin vihaisiksi kommenteillani ja nyt minä haluan kysyä jälleen, ties kuinka monennen kerran tämän 
saman kysymyksen: MITÄ JOS TÄMÄ TYTTÖ OLISI OLLUT SINUN TYTTÄRESI tai vaikka poikasi 15-vuotias tytär? Eikä asialla ole mitään väliä oliko, koska jokainen tytär on aina jonkun rakas lapsi, jota tämä olisi valmis puolustamaan omalla hengellään. Näin ollen oletteko edelleen samaa mieltä että tänne vaan lisää ja lisää näitä avuntarvitsijoita? Vai joko nämä raiskaukset riittävät, vai tarvitaanko vielä ja kuinka monta raiskausta, että "se joku" raja tulee täyteen, jossa voidaan sanoa että nyt mittani tuli täyteen... vai pitääkö sen olla vielä oma?
Ei tämä minuakaan koskettanut kirjoittamaan tästä ennen kuin elävänä sain kuulla että  tämän kivan ystävällisen nuoren tarjoilijatuttavani sisar joutui mitä luultavammin Satalinnassa asuvien turvapaikanhakijoiden raiskausyrityksen uhriksi. Miksi minäkään en reagoi ennen kuin vasta sitten kun osuu näin lähelle? Kamalaa tajuta tämä tosiasia.
Miten voimme luulla päättäjienkään ymmärtävän tilanteen perspektiiviä ja sen vakavuutta, ennen kuin "heidän omat" saavat tuta sitä samaa.
Olihan se eräskin kunnanjohtaja, jonka talo rakennettiin erään asuinalueen kupeeseen, josta ei oltu varojen vuoksi tehty kevyen liikenteen väylää koululle. Moni pikkulapsi oli jo jäänyt auton alle tuolla vilkkaalla tien pätkällä, jota koululaiset pitkin piennarta tallustelivat vuosi vuodelta joka päivä, autojen ajaessa kuuttakymppiä korvan juuresta ohi. Mutta kun tuo kunnanisä muutti tyttärineen alueelle ja oma tytär joutui siihen samaan vaaraan, niin kevyenliikenteenväylä tehtiin heti ennätysajassa siihen parin kilometrin tienpätkälle.
Onko pakko vahingon osua aina päättäjän omaisiin, ennen kuin jotain konkreettista tehdään?

Lopuksi kaikille yhteiseksi puntariksi muistutus: "hedelmistä te sen aina tunnette" !!!!

Joku kokeneempi tai muuten etevämpi voi sen nähdä jo siemenestä mutta loput hedelmistä.9.12.2015

Suomi24:lta poimittua

Testaa uskosi!
 
Olet varmaan jo huomannut, että elämme suurten eksytysten aikaa. Ellet, voit tehdä seuraavan testin ja tutkiskella tämän leikkimielisen kokeen avulla, miten hyvin olet juurtunut Kristukseen.
Vastaa väitteisiin kyllä tai ei. Lopussa näet uskosi totuudellisuuden.
 
1) Raamattu on aikansa elänyt. Tälle päivälle tarvitaan modernimpi näkökulma. Kyllä vai ei?
2) Jumala on yllätyksellinen. Hän voi muuttaa täysin toimintatapojaan ja saada ihmiset vaikka röhkimään sikojen lailla. Kyllä vai ei?
3) Itämaisissa opeissa on paljon hyvää. Voimme olla mukana esimerkiksi mindfulnessissa, enneagrammissa ja joogassa, kun emme ajattele niitten alkuperää. Kyllä vai ei?
4) Oikea usko tuo aina siunauksen vaurauden muodossa. Kyllä vai ei?
5) Uskova saa aivan kaiken haluamansa, kunhan ei epäile ja horju uskossaan. Kyllä vai ei?
6) Sairaus on aina synnin seuraus. Kyllä vai ei?
7) Meillä on valta Kristuksessa, ja siksi voimme käskeä Pyhää Henkeäkin toimimaan pyytämällämme tavalla. Kyllä vai ei?
8) Synti on vanhanaikainen sana, ja sen käyttö ahdistaa ihmisiä. Siksi siitä on luovuttava. Kyllä vai ei?
9) Uusia suuntauksia arvioivat ovat uskonnollisia ja vastustavat Pyhän Hengen toimintaa. Kyllä vai ei?
10) Ripittäytyminen, katumus ja synninpäästö ovat vanhanaikaista jumalanpalvelusta. Kyllä vai ei?
11) Voidellun julistajan tunnistaa ihmeistä ja merkeistä. Kyllä vai ei?
12) Enemmistö ei voi olla väärässä. Missä hallit täyttyvät kansasta, siellä Jeesuskin viihtyy. Kyllä vai ei?
13) Suuret profeetat tunnistaa siitä, että he käyvät taivaassa yhtä usein kuin me naapurissa. Kyllä vai ei?
14) Kannattaa kiinnittyä armoitettuun puhujaan ja seurata häntä kaikkialle, jotta pysyy totuudessa. Kyllä vai ei?
15) Kärsimykset ovat Jumalan antamia rangaistuksia. Kyllä vai ei?
16) Ei kukaan voi tunnistaa totuutta. Sen näkee jo siitä, miten eri mieltä uskovatkin ovat keskenään. Kyllä vai ei?
17) Pyhän Hengen voitelun ja läsnäolon tunnistaa puhujan äänen voimakkuudesta. Kyllä vai ei?
18) Jumalan pyhyys täyttää ihmiset sitä varmemmin, mitä enemmän he laulavat samaa ylistyslaulua yhä uudelleen. Kyllä vai ei?
19) Jeesuksesta ei tarvitse alvariinsa puhua. Riittää, kun Pyhä Henki on kanssamme. Kyllä vai ei?
20) Ihmisille kannattaa puhua siitä, mistä he haluavat kuulla, kuten rakkaudesta, ilosta, menestyksestä, ihmeistä ja muista hyvistä asioista. Nykyajan profeetan tulee tukea, kannustaa ja lohduttaa. Vanhan testamentin ajat ovat olleet ja menneet ja haudanneet tulevasta tuomiosta varoittavat mukanaan. Kyllä vai ei?
21) Kerran pelastettu, aina pelastettu: ei ole niin väliä, jos kristitty lankeaa aina silloin tällöin, sillä onhan meillä armo! Kyllä vai ei?
 
Tulokset:
Mikäli vastasit jokaiseen väittämään KYLLÄ-sanalla, olet pakana, etkä tunne Jeesusta vielä ollenkaan. Jos vastauksistasi ainakin puolet oli KYLLÄ, sinun kannattaa pyyhkiä pölyt Raamatusta ja lukea, mitä siinä sanotaan. Mikäli vastasit EI-sanalla jokaiseen väittämään, olet oikealla tiellä.
Mistäkö minä sen tiedän? Vastasin EI kaikkiin kohtiin.
 
Salme Blomster
Kirjoittaja on Trigonos ry:n toiminnanjohtaja.
 

Jarmo jatkaa:

Mulle uskon testaaminen on paremminkin uskonvarmuuden tarkistamista siten että kun ja jos lakkaat valehtelemasta muille, saati itsellesi ja kysyt siinä sitten täysin avoimesti itseltäsi että onko sydämessäsi TODELLA varmuus siitä että uskallat kohdata vapahtajasi/tuomarisi minä hetkenä tahansa, nyt ja heti. Jos kykenet feikkaamatta sanomaan että kyllä, nyt ja heti, niin uskosi on todellista uskoa. Todellinen usko kaipaa Jeesuksen luo joka ikinen päivä, tunti, minuutti ja sekuntti... Mutta jos sinulla on PIENINTÄKÄÄN tunnetta sisimmässäsi että et ehkä... tai ihan vielä... ja että et tiedä ihan.... voisitko ja oletko varma... epäröit, niin voin sanoa että jotain on vielä kesken. Vain TÄYSIN PUHTAALLA omallatunnolla voit kohdata ELÄVÄN ja TODELLISEN Jeesuksen Kristuksen. Se todistus on 24/7 sydämessäsi, joka on PELASTUSVARMUUS.
Olen huomannut että tästä pelastusvarmuudesta puhuminen suututtaa monia ja syy on juuri se mistä puhuin. Epävarmuus on todiste epäuskosta, joka ilmenee suuttumuksena ja ko. puheenaiheen kiertämisenä. Yleisin reaktio uskon puutteesta on kuitenkin se, että ihmiset heittävät asian yksinkertaisesti täysin vitsailuksi.
 


6.12.2015

Hyvää itsenäisyyspäivän muistoäivää!


Älä aikuistu

30.11.2015

Mitä eroa on ennenaikaisella Jeesuksella tämän ilmestymisellä näkyvästi ja tempauksella

Venäläinen Sergei Torop on entinen liikennepoliisi, joka uskoo olevansa uudesti syntynyt messias. Hän kutsuu nykyään itseään Vissarion Kristukseksi ja asuu Siperian taigalla. Hänen perustamastaan lahkosta kertoo Jaak Kilmin sekä Arbo Tammiksaarin ohjaama, erittäin kiinnostava Dokumenttiprojekti: Siperian Jeesus.

Matteus 24. luvussa puhutaan asiasta näin: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?" Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
Ennenaikainen Jeesus

Tässä kulminoituu oikeastaan kaikki kolme erilaista käsitystä Jeesuksen tulemuksesta kokonaisuutena.
Yleisesti ottaenhan ihmiset uskovat kolmeen erilaiseen tapahtumaan, joita vain harvoin kukaan on osannut yhdistellä. Nimittäin on olemassa vanhin käsitys ettei Jeesus tule, ennen kuin salama näkyy idästä länteen, joka todellisuudessa on täysin totta. I aggree... niin kuin sanotaan. Pointti vain ei teekään Paavalin sanoista 1. Tess. 4:15-17 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, 
jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
Nämä sanat jo ovat jyrkässä ristiriidassa yhteen tapahtumaan, jossa Jeesus tulee näkyvällä tavalla, eikä vain pelkästään nämä jakeet ja edelleen voidaan väittää Jeesuksen tulevan vain yhden kerran. Katsohan:
HPaavalin lausumat sanat "itse Herra on tuleva alas taivaasta" on ihan eri asia kuin on esimerkiksi Sakarja 14. luvun sanat, "ja Hänen jalkansa koskettivat Öljymäkeä" jossa puhutaan Jeesuksen näkyvästä paluusta.
Tästä syystä yksikään Jeesus ei ole kuin eksyttäjä ennen tuota suurta ja julkista tapahtumaa. Mutta sen sijaan itse Herra on tuleva alas Taivaalta kolmesti ja vasta Jumalan pasuunan kuuluessa tämä tulee alas asti ja hänen jalkansa koskettavat Öljymäkeä, joka halkeaa suureksi laaksoksi.
Kaksi edellistä tapahtumaa "käskyhuudon kuuluessa, leikkaa maa, sillä elo on kypsynyt ja viini heitetään suureen viinikuurnaan kaupungin ulkopuolella, josta nämä/tämä Laodikean seurakunta suuressa ahdistuksessa pesee vaatteensa ja lopulta ilmestyy sinne Taivaan lasimerelle, kun pakanakansojen täysi luku on sisälle tullut". Silloin kuuluu ylienkelin ääni ja peto julistaa olevansa Jumala asettuen Pyhälle paikalle joka katkaisee rauhan, jolloin ylienkeli Mikael, joka on Israelin suojelusenkeli, asettuu kansansa suojaksi. Hänen äänen kuuluessa, tämä viisaiden neitsyiden suuri joukko saapuu Pyhään Kaupunkiin. Jäljelle jää enää kaikki ne, joille Daniel 12:12 kirjoittaa, kun te näette hävityksen kauhistuksen seisovan Pyhällä paikalla, siitä on oleva 1290 päivää... mihin?... no Jeesuksen näkyvään paluuseen... ja siitä 45 päivää on 1335 päivää on autuas joka kestää ja saavuttaa sen. Nimittäin kun Jeesus palaa, hän ei ensimmäiseksi sillä sekunnilla laita asioita kuntoon, vaan tuhoaa pedon ja väärän profeetan tulemuksensa henkäyksellä mutta sitten hän vasta alkaa sotia piirittäjiä vastaan. Homma on ohi ilmeisesti 45 päivässä, josta aletaan laskea tuhatvuotiskausi alkavaksi.
Näin minä tämän näen, joten vääriä kristuksia tulee ja menee, normi homma!

Ksymys uudelleen - olisiko kannattanut kuunnella mistä varoitettiin? Joko teille nyt riittää?

Raiskaukset

Ei ole alunperinkään ollut siitä kyse, etteikö maahanmuuttajavastaisilla olisi halu auttaa. Erona on että EI NÄIN!!! Meidän täytyy välttää nämä jo ennalta arvattavat ongelmat. Ei sieltä ole tulossa pelkkiä avuntarvitsijoita, vaan sieltä tulee mukana roppa kaupalla kauheuksia ja suuria henkisiä ongelmia. Kuulostaa kauhealta mutta haluammeko me lastemme ja vaimojemme liikkumisvapauden takia ottaa näitä ongelmia mahamme, vai pitäisikö tätä ongelmaa tarkastella lähemmin? Maailma on täynnä kärsimystä, emmekä me voi auttaa edes
sitä osaa, joka on korkojen päälle korkoa tuossa kansanpaljoudessa. Näinpä, ainoa keinomme olisi ollut jonkinlainen apu antaa suoraan niille naapurimaille, jotka majottaa niitä paljon, eli miksi meidän pitää kiihottaa näitä matkustamaan tuhansien kilometrien päähän vain raiskaamaan naisiamme ja saamaan ääriaineksemme polttamaan vastaanottokeskuksiamme?


“An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.”


27.11.2015

Lopunajat ovat nyt käsillä - Venäjä menee pian laivoineen Istanbulin edustalle... silloin...

Venäjä Turkin edustalle
Rabbi Shternbuch (Vilna Gaon suora jälkeläinen) paljasti varjellun salaisuuden, jonka tämä oli profetoinut ennen kuolemaansa: 

“Kun kuulette, että venäläiset ovat vallanneet Krimin, te tiedätte, että Messiaan ajat ovat alkaneet, että Hänen askeleensa jo kuuluvat. Ja kun kuulette, että venäläiset ovat tulleet Konstantinopoliin (nyt Istanbul) teidän tulisi laittaa sapattipuku päällenne, älkääkä ottako sitä pois, sillä se tarkoittaa, että Messias on tulossa millä minuutilla tahansa."

Ihan loogisestikin kuna ajattelee, niin tuo vanha Konstantinopolihan on aina ollut väylän jakajana idästä länteen. Portti!
Mustalta mereltä ei pääse Välimerelle muutoin kuin Istanbulin läpi. Tämä tekee alueesta Venäjälle Krimin jälkeen heti ilmansuuntansa tärkeimmän seuraavan valloitushankkeen, vapaan reitin länteen.

Tällainen maailmanvalloitus ei käy ihan tosta vaan, edes Putinin kaltaiselta kylmähermolta, vaan siihen tarvitaan nurkkaan ajetun eläimen pelot. Tällainen on Venäjän tilanne ollut jo jonkin aikaa, eikä parempaa näy
lähiaikoinakaan tulevan, koska USA:n kongressikin juuri päätti aseavun antamisesta Ukrainalle. Tämä johtaa Venäjän ja USA:n välien kiristyvän edelleen. Kuitenkin Venäjä hieman on saanut ISIS pommitusten ja Ranskan koston myötä lähentymistä EU maihin, etenkin Ranskaan. Jos tämä lähestyminen katkeaa vielä uudelleen, niin voi olla että Putinin nurkka tulee ylitsepääsemättömän ahtaaksi, jonka seurausta voi hyvin olla Suomi ja Turkki.

Kysymys: Montako raiskausta on vielä sen arvoista että kannatti?

Kehäpäätelmä

25.11.2015

Mikä johtaa harmittomaan harhaan ja mikä on vaarallista eksytystä? - Eksytystä tieltä!

Harmiton harha on sitä että "kummassa kädessä on lantti?" ...väärin, tässä se on. Tai että kun näet ensi kertaa aasin, luulet sitä hevoseksi ja sanot muillekin, katsokaa hevonen. Tämä on harmitonta harhaa, joka ei johda mihinkään. Miksi siis pitää luulla että harmittoman asian väärin tai oikein tietäminen/arvaaminen olisi vakavaa eksytystä? No entäpä jos näet auto-onnettomuuden ja luulet sitä että "kas, siinä on mennyt kottikärryt nurin?" Tämä on hedelmää, joka syntyi siitä kun auto oli jonkun sellaisen käsissä joka saattaa törmäillä. Et sinä erehdy luulemaan valmista hedelmää porkkanaksi tai perunaksi. Siemenestä sinä et vielä erota. Vai mitä? Ei kukaan eksy luulemaan näkemäänsä joksikin toiseksi, joten ei se ole vielä eksytystä. Onko siis eksytystä se kun väitän että Kain oli vasenkätinen? Mitä väliä?

Eksytys on sitä kun joku sanoo että et sinä voi rukoilla suoraan Jeesusta, vaan sinun täytyy rukoilla ja suudella tätä neitsyt Marian kuvaa. Tai että et sinä saa rukoilemalla syntejäsi anteeksi, vaan sinun täytyy ensin käydä rippikoulu ja saada sitten papilta kaste jne.. ja vasta sitten kun olet kirkon jäsen, voit saada syntisi anteeksi. Tai vielä että et sinä voi olla Jumalan valittu ellet pidä sapattia ja kavahda sunnuntain viettäjiä. Nämä ovat eksytystä!

Tähän liittyen. Näin kerran unen, jossa minulle näytettiin erilaisia raamatunpaikkoja. Tuossa unessa näin ja ymmärsin jakeissa mainittuja avoimia kysymyksiä, kuin kesken jääneitä lauseita. Raamattu jättää aika-ajoin joissain kohdin asiayhteyden ytimen täysin avoimeksi jolloin ylpeä lukija kompastuu ylpeyteensä ja tekee omaan johtopäätökseen perustuvan olettamuksen, josta tulee yleensä aikamoinen kehäpäätelmä.
Mutta sitten tuossa unessa Raamattu harppasi luku tolkulla toiseen suuntaan, jossa oli sama asia mutta hieman toisin päin sanottuna, koska siitä puuttui se mikä toisessa oli mutta tässä taas luki selvästi... juuri se mikä toisaalla oli jätetty arvailun varaan. Sitten minulle sanottiin että Raamatun sana jättää tahallaan avoimia kysymyksiä joihin löydät halutessasi ihan selkeän vastauksen toisesta paikasta. Tälle on ihan oma kristillinen merkityksensä sanaan kohdistuvaan nöyryyteen kasvamisessa.
 
Erityisen hyvä esimerkki tulee siitä, kuinka vähän ihmiset välittävät loppujen lopuksi suuristakaan raamatullisesti merkittävistä lauseista tulkitsemalla sitä kuitenkin pelkän oman mielihyvän mukaan. Kerron esimerkin:
Nyt on joka tuutista tullut mm. antikristus kandidaatti spekulaatiota, kuka tuo mahtaa olla, eikä kukaan tunnu käyttävän Raamattua tuon antikristuksen henkilökuvan seulonnassa.
Sen sijaan nämä arvailijat kiihkeästi haukkuvat toisia arvailijoita eksyttäjiksi, koska toinen ei olekaan ihan samaa mieltä. Kuitenkin lopputulos on yksi lysti mutta tuo keino löytää, olisi Raamatussa selvästi esillä mutta oma ylpeys ei salli lukea sitä sieltä, koska tahto löytää se tietystä paikasta estää nöyrtymisen Herran Pyhään sanaan. Siksi täytyykin vielä haukkua kanssapalvelija eksyttäjäksi, joka kuitenkin saattaa perustaa tutkielmansa Raamatun sanaan.
Raamatussa on paljon sellaista missä ihmiset ohittavat suoraa puhetta, tahtomatta sisäistää lukemaansa, kuten vaikka ko. antikristuksen kuolinhaava, tai se että sillä on ollut pieni valta jne. Sitten etsitään kymmenvaltioliittoumaa maailman suurimmista johtajista ja keskeisimmistä maista, vaikka Raamatussa sanotaan selvästi etteivät he olleet saaneet kuninkuutta, vaan saavat hallita kuin kuninkaat yhden hetken pedon kanssa. Tätä lausetta ei haluta lukea, koska on niin kovin "seksikästä" rakennella suuria valtioliittoja ja tehdä Obamasta, Putinista tai Gorbatsovista antikristus, vaikka näiden valta on ollut ja on koko maailman suurimpia. Miksi siis nämä ihmiset eivät kunnioita sitä mikä Raamatussa lukee? "Sillä oli ollut pieni valta" ja että "tuo sarvi oli aluksi varsin vähäpätöinen". Ei Obama tai Putin ole varsinkaan vähäpätöinen.
 
No, mutta näitähän riittää, samanlaisia. Ihmiset lukevat Raamattua mutteivät usko sen sisältämää sanomaa sellaisenaan, vaikka kivenkovaan juuri niin väittävät tekevänsäkin. Joka ikinen seurakunta julistaa näin: Raamattu on varsin selkeä kirja, jonka päivän selvää sanomaa me kirjaimellisesti noudatamme. Kuitenkin uskonlahkoja on kymmeniä, eri kristillisiä suuntauksia on valtavasti, kuten eskatologisia käsityksiä. Ilmestyskirja, Hesekiel ja Daniel yhdessä muodostavat kaikkea muuta kuin yksinkertaisen profetiasarjan.
Ei Raamattu ole yksinkertainen, vain sen evankeliumi on varsin yksinkertainen. Kun Raamattua aletaan lukea, niin lähde aina siitä että sinä et ymmärrä sitä alkuunkaan, vaan rukoile nöyrästi ymmärrystä. Niin minä ainakin teen, jotta minulle tuo varsin vaikeaselkoinen sana avautuisi.


23.11.2015

Jeremian osin jo toteutunut ennustus lopunajoista on käymässä vielä yhdeltä osalta toteen

Jeremia 30:1-7 Sana, joka tuli Herralta Jeremialle ja kuului näin: "Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Kirjoita kaikki sanat, jotka minä olen sinulle puhunut, kirjaan. Sillä katso, tulee aika, sanoo Herra, jolloin minä käännän kansani Israelin ja Juudan kohtalon, sanoo Herra, ja palautan heidät maahan, jonka olen antanut heidän isillensä, ja he saavat periä sen." Ja nämä ovat ne sanat, jotka Herra on puhunut Israelista ja Juudasta. Näin sanoo Herra: "Pelon huudon me kuulemme: on hirmu, ei rauha! Kysykää ja katsokaa: synnyttääkö miehenpuoli? Miksi näen kaikkien miesten pitelevän käsin lanteitansa synnyttäväisten tavalla, ja miksi ovat kaikki kasvot käyneet valjuiksi? Voi! Suuri on se päivä, ei ole sen kaltaista. Se on Jaakobille ahdistuksen aika, mutta hän on pelastuva siitä.
Mies synnyttää
Tänään illalla TV2:lla nähdään Marja Hintikka Live -keskusteluohjelman jakso, jossa mies "synnyttää" suorassa lähetyksessä.
Ainutlaatuiseen ihmiskokeeseen mukaan lähteneen ohjelman vakiokasvon Heikki Soinin "raskaus" on kestänyt viikon ja varsinainen "synnytys" koetaan illan lähetyksessä synnytyskipujen muodossa, jotka toteutetaan tarkoitukseen kehitetyllä laitteella. Synnytyksen toteuttaa hollantilainen fysioterapeuttiKim van Wijk, joka on kehittänyt supistuksia tuottavan koneen urheilijoiden käyttämästä lihasten rentoutumislaitteesta.
Van Wijk kehitti yhdessä kätilön kanssa fysioterapeuttien käyttämästä RSQ1-laitteesta järjestelmän, joka tekee supistuksia tietyn väliajoin "synnyttäjälle." Koehenkilön vatsaan kiinnitetään elektrodit, 
joihin johdetaan laitteen avulla sähköshokkeja. Van Wijkin kokeillessa laitetta hollantilaisen ohjelman koekaniineihin, näytti todella siltä, että osallistujat kärvistelisivät synnytyskivuissa. Useat euroooppalaiset tv-yhtiöt innostuivat tämän jälkeen laitteesta ja nyt Van Wijk testaa laitetta ensimmäisen kerran koehenkilöön Suomessa.
- Kaikkein jännittävintä tässä on se, että me ei oikeasti tiedetä, miten Heikki reagoi kipuun. Tämähän on iso riski, koska jos Heikki kokee kivut todella isoiksi ja meillä ei ole tulossa mitään kivunlievitystä. Ja kivut on ihan oikeisiin synnytyskipuihin rinnastettavissa olevia kipuja, kertoo ohjelman tuottaja Johanna Reen.
Illan jakso on jo etukäteen herättänyt paljon mielenkiintoa. ---> jatkuu alla linkistä

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015112320715403_vi.shtml


14.11.2015

Yksinkertainen ohje syöpälääkkeiden sijasta - paasto ja rukous
 
Syövän hoitoon tarjotaan valtavan kalliita ja hienoja lääkkeitä sekä erilaisia muita hienoja laitteita vaativia hoitomuotoja, vaikka tarjolla olisi se kaikkein yksinkertaisin, joka maksaakin paljon vähemmän kuin edes terveen elämän tavallinen ylläpito. Alat totaaliseen syömälakkoon, eikä se maksa mitään. Pelkkä juomavesilasku.
Tiesit varmaan että syöpäsolut ovat elimistön rikkaruohoa ja ne ovat täysin riippuvaisia proteiinista, hiilihydraateista ja kaloreista. Ei kuiva kesäkään tuo rikkaruohoa muttei se silti tarkoita että se tappaisi koko nurmikon.
Syömälakko ei vaaranna normaalikuntoisen ihmisen terveyttä, kunhan ei paastoa liian pitkään. Erään tunnetun sisätautilääkärin ja ravitsemustutkijan mukaan ainakin pari kuukautta tai jopa useammankin pärjää syömättä murentakaan ja jos syö yhden hedelmän tai tomaatin muutaman päivän välein, niin siten pärjää vaikka kuinka pitkään hengissä.
Kun lopettaa syömisen, ensimmäiset kolme päivää elimistö käyttää pääosin kehoon varastoituneita hiilihydraatteja. Niitä on piilossa esimerkiksi lihaksissa ja maksassa.
Sen jälkeen keho siirtyy ketoosiin, rasvanpolttotilaan. Huomaa, siis jo kolmessa päivässä elimistömme menee ketoosiin, eli alkaa syödä itseään. Hengityksen haju muuttuu ja vireystila heikentyy, paino laskee ja viluttaa.
Syömälakkoilijan elimistö ryhtyy käyttämään rasvavarastojensa ohella omia valkuaisaineitaan, luuta ja lihasta, eli syö mm. syövänkin pois. Lihaksen polttaminen on vähäistä, jos tilanne on stressitön ja paastoaja pysyy lämpimänä.
"Mutta jos sairastuu tai on stressaantunut, niin silloin puhuisin sisäisestä kannibalismista" puhuvat sisätautilääkärit.
Kun henki lopulta lähtee, se johtuu sydämestä ja hengityselimistä, jotka eivät enää jaksa ilman polttoainetta. Tässä vaiheessa ollaankin jo siellä keskityleiriasteella ja lähes luurangon  olomuodossa. Eli pitkä on matka ennen kuolemaa mutta silloin syövät on jo kauan sitten syöty hengiltä.
Juominen onkin sitten eri juttu. Nesteen puutteeseen kuivuu kuoliaaksi muutamassa päivässä ja siksi vettä pitää juoda, joka on aineenvaihdunnallekin se olennaisin.
Tässä prosessissa ei syöpäsolukot ja pesäkkeet kestä, vaan elimistö yksinkertaisesti syö itse ne pois. Ihminen muuttuu sisäiseksi kannibaaliksi ja syöpä katoaa itsestään. Ihminen saattaa päätyä keskitysleirivangin näköiseksi mutta hoito tehoaa varmasti.
Keinoa ei tarjota, koska se ei hyödytä lääkäreitä, eikä lääketehtaita, eikä sitä voida valvoa, eli terveydenhoitolaitoskaan ei tienaa. Raha ei liiku, joten vakavan taudin maksutonta hoitoa ei kukaan suosittele. Maailma on vaan tällainen.
Tähän hoitomuotoon kun liitetään hädänalaisen ihmisen rukoukset, voidaan sanoa ettei syöpä mahda enää mitään.28.3.2015

Ollaan armollisia toisillemme ja uskokaa lujemmin johdatukseen kuin eksytyksiin

Uskon veljety ja sisaret
Olen viimeaikoina törmännyt melkoiseen uskovien keskinäiseen suvaitsemattomuuteen, joka ilmenee että demonisoidaan tarpeettomasti erilaisia asioita, ihmisiä ja kanavia, joista tulee evankeliumia.
Ajatelkaas esimerkiksi kuningas Daavidia, joka tapatti himoitsemansa naisen sulhasen jotta saisi tämän. Hän lähetti miehen rintamalle pahimpaan paikkaan, tietäen tasan tarkkaan että tämä ei sieltä hengissä tulisi. Varmaan Daavid myös varmisti tämän seikan sotilasjohdolleen, että niin kävisi. Tästä Daavid sai niin suuren sydäntuskan ettei siitä hevillä selviäisi, mutta sekään ei ollut asiassa koko pontti, vaan Jumalan 
sallimus näin tapahtua. Daavidia vietiin kuin litran mittaa kauniin naisen liihotellessa silmien edessä ja tämän moraali koki kammottavan romahduksen punoessaan sen verenhimoisen juonen.
Ei tämä asia silti ollut Daavidille mikään helvetin matkalipun tae, vaan äärimmäisen hurja koettelemus, jossa vaadittiin melkoisen määrän nöyryyttä, jotta sovitus Jumalan kanssa olisi saatu siitä teosta. Tämä nöyrtyminen onkin kuuluisa raamatunpaikka, jossa kuningas Daavid rypee synnin tuskissa.
Tätä tarinaa peilatakseni meidän tämänpäiväiseen elämäämme, me olemme eläneet kuin jossain samettikukkarossa, jossa tämän kaltaiset teot ovat kaukaista ja hämärää legendaa, jolla ei ole mitään kosketuspintaa meidän nykyelämäämme. Me valitamme kun puuro on liian kuumaa ja me valitamme taas kun puuro on liian kylmää, mutta kun sen ajan ihminen oli jo siihen tyytyväinen, jos ylipäätään oli puuroa. Samoin me olemme karvat pystyssä sormella osoittamassa jos joku sanoo ruman sanan tai kertoo teorian että Jeesuksella oli haudassa kolikot silmien päällä, vain yksi mieskromosomi DNA:ssa tms. yhtä turhanpäiväistä. Kymmenvuotiaalle pikkupojalle riittää että tämä uskoo Jeesukseen, eikä ole niin väliä oliko Jeesus kuoltuaan käynyt tuonelassa vai helvetissä, vai ei vaiko missä lie. Hänelle riittää että Jeesus antaa anteeksi meidän synnit ja usko häneen vie iankaikkiseen elämään. Se on se puuro, jonka vanhan ajan ihminenkin sai ja se riitti hänelle varsin hyvin.
Ajatellaanpa että minä kun julistan tätä pelastussanomaa ja minullahan on uskomattoman paljon vastustajia, jotka ovat jo moneen kertaan tuominneet minut eksyttäjäksi ja syntiseksi saatanaksi jne. kumminkin. Minä julistan kummallista sanomaa Jeesuksen paluusta ja hänen toteuttamastaan sadonkorjuuajasta. Kysyn "back to the basic" ajatusmaailmalla ajatellen, onko tällä oikean ja lopullisen pelastuksen kanssa mitään väliä? E-I O-L-E.
Tuolla eräs haukkui minua eksyttäjäksi jälleen kerran ja tein eräänlaisen kysymyksen häneltä, että tietääkö hän mitä harhaanjohtaminen oikeasti tarkoittaa, koska uskonelämässä monille harhaanjohtaiminen ei olekaan mikään simppeli asia? Otetaan esimerkki. Kysyt tietä miten pääsee Klaukkalasta Nurmijärvelle:
1. Minä ohjaan sinut tahallisesti väärälle tielle Vihtiin?
2. Minä ohjaan sinut Nurmijärvelle, mutta kerron hyvän mutta mutkikkaan oikotien?
3. Minä ohjaan sinut Nurmijärvelle selkeästi mutta pidemmän kaavan mukaan?
Kerro mikä näistä ei johda perille? Onko siis väliä menetkö pitkän kaavan kautta vai lyhyttä oikotietä, metsän läpi kävellen tai ilmojen halki suorinta tietä, jos matkasi ei päädy muualle kuin perille. Tässä tulee Raamattu uskon kautta takuumieheksi että niin käy.
 
1. Tess. 5:8-10 Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.
 
Ja ajatteles sitä, että Jumala lähettää väkevän eksytyksen, eikä saatana sitä lähetä. Tässä on vissi suuri ero. Ei Jumala eksytä, vaan se on lähetetty valheisiin mieltyneille jo eksyneille. Katso siis vaikka miksi Jumala lähettää sen:
 
2. Tess. 2:11-12 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
 
Jumala lähettää sen jumalattomille, jotka ovat valheeseen mieltyneet, eikä uskoville. Ei uskovilla tarvitse olla jumalallista älykkyyttä ja hoksaavaisuutta, vaan lapsen usko. Usko on se joka kantaa sitten rukouksin sillä tavalla ettei valon lapsi eksy, eikä voi koskaan eksyä.
Eräät tahot taas vetoavat tähän Matteuksen kirjoitukseen vääristä kristuksista ja että he eksyttävät jos mahdollista, myös valitut. Vaan eivät eksytä valittuja, koska silloin Jeesus olisi valehtelija. Matteus 24:20 kuvaa ahdistuksen aikaa, jolloin morsian on jo temmattu. Tämä on täysin selvää sanaa mutta jossain yhteyksissä tämä on poistettu asiakontekstista ja sitä käytetään yleisenä lyömäaseena muita kristittyjä vastaan, kuten monesti muitakin tiettyjä raamatunapaikkoja.
 
Matteus 24:20-27 Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
 
Edellä olevat asiat ovat siis morsiamen poisottamisen jälkeen annettua varoitusta. Jos tänä päivänä joku saarnaaja saarnaa jotain poikkeavaa, niin sinulle ja minulle on annettu selvät ohjeet:

Matteus 12:35 Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa
 
1. Tess. 5:16-22 Olkaa aina iloiset. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa. Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenkaltaista pahaa.
 
Eikö tässä ole kaikki mitä voi sanoa? Eläkää sovussa ja iloitkaa Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta ja Jumalan suuresta armonsuunnitelmasta niin sinun kuin minunkin pelastukseksi. Amen!


23.3.2015

Mitä tarkoittaa Raamatulla koettelu koska eksytys mietityttää meitä
 
Ihan selvät ohjeet: Älkää lähtekö kaikkea aina demonisoimaan intuitiopohjalta mutta samaan syssyyn on lisättävä että älkää uskoko kaikkea mitä teille sanotaan unissa tai näyissä. Eli kristityn perusasia, ota rauhallisesti ja katso ensin, kuuntele, mene peilin eteen, rukoile, ole  ensinnäkin nöyrä saamaasi viestiä kohtaan ja tutki se sitten.
Meidän kaikkien on tunnustettava se tosiasia että saastaiset henkivallat vaikuttavat niin minuun kuin sinuunkin, ei aina mutta sopivalla hetkellä. Jokainen ajattelee sydämessään ettei minuun, vaan ehkä noihin muihin. Sellainen on valetta, joten saastainen henkimaailma toimii varmasti meidän kaikkien ympärillä, antaen meille erilaisia viestejä, joita luulemme Jumalan lähettämiksi, koska uskomme valitettavan helposti siihen valheen, ettei saastaisuus meihin vaikuta. Kuin äiti lapsestaan, "ei meidän poika, vaan ne naapurin pojat". Suurimmassa tällaisessa vaarassa ovat omissa silmissään vahvimmat ja vahvimmat taas omissa silmissään heikoimmat. Jos luulet voivasi vastustaa saatanaa, painit sen kanssa ilman Kristusta, tajuamatta ettei sinulla ole mitään mahdollisuuksia. Jos painit Kristuksen kanssa saatanaa vastaan, painit nöyryydessä säkkipuku päällä. Tunnusta siis heikkoutesi ja avuntarpeesi ihan ensin Jeesukselle ja sitten ota sanasta vaarin.
Tässä tänään sattumoisin juttelimme ystäviemme kanssa Torinon käärinliinoista, jotka jakavat seurakuntaa kahtia, toiset uskovat että ne ovat aidot ja toiset pitävät niitä katolisen kirkon pyhäinjäännöksinä, eli epäjumalina. Nämä käärinliinat siis todistavat että Jeesus oli olemassa, hänet ristiinnaulittiin ja haudattiin, jonka jälkeen nämä samat liinat todistavat ettei siellä ollut luita sisällä, eli ne todistavat että Jeesus nousi haudasta. Käärinliinat siis todistavat aivan kaiken Jeesuksesta ja tässä kohtaa haluan näyttää raamatunpaikan, jossa puhutaan antikristuksen hengestä ja Jeesuksesta, isänsä pojasta:

1. Joh. 2:20-22 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto. En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta. Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.


Elikkä jos käärinliinat ovat pelkkää valhetta, niin mistä hengestä sellainen valhe on peräisin, joka haluaa paljastaa totuuden ja koko evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta? Tätä sopii oikeasti miettiä. Tämän kaltainen koettelu on Raamatulla koettelua.

Tämä sama dilemma tulee vastaan muissakin asioissa, eli siinä mitä Jumala on sanonut eksytyksestä, keitä eksytys erityisesti koskee? Raamattuhan on täynnä sanoja "älä pelkää" ja "varjelen sinua" jne. joten miksi siis sanotaan "älkää eksykö" joka ovella, jos kerran samaan aikaan varjelee kaikelta? Se pelottaa uskossaan heikkoja.

2. Tess. 2:7-11 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
Raamattu
Huomaatteko että ylösotto on ensin ja sitten eksytys niille, jotka rakastavat valheita. Eli eksytys ei suinkaan ole valittuja varten, siitäkin on olemassa vihjaileva raamatunpaikka:

Matt. 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Mutta onko mahdollista että valitut eksyisivät? Kyllä mutta vain siksi että Jeesus heidät hakee takaisin luokseen.


Hesekiel 34:11-12 Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin
lampaani ja pidän niistä huolen. Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolen lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta, minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä.

Tällä tavalla eksytys on koeteltu Raamatulla.

Tänään olen törmännyt myös erääseen uneen, joka minua pyydettiin arvioimaan. Luettuani unen, huomasin ettei sellainen voi olla Pyhästä Hengestä, koska Jumalan Henki ei tarpeettomasti herätä sellaisia tunteita, joita taas saastainen henkimaailma mielellään herättäisi. Tämän kaltainen tunnemielikuva on väkivalta ja seksuaaliseroottinen. Villitsijä tuottaa senkaltaisia unia, ei rauhan henki, edes aiheessa. Siihen löytyy kyllä eri keinot.
Erottakaa siis erityisesti Jumalan tuntemisella unet ja näyt niiden lähteestä.

Joskus jotkut jotka eivät tunne minua, sanovat minusta että olen ylimielinen. Kysyn tunnetko sitten minut, jos sanot niin, miksi olisin? Olenhan minäkin samalla tavalla haavoittuvainen ja osaan myöntää virheeni ja vajavaisuuteni. Eihän tässä tarvitse mennä kuin muutaman päivän päähän kun eräässä seurakunnassa minulle tuli huono tunne siitä, kun seurakunta rukoili kuin tyhjää, tyhjiä sanoja, hienoja rimpsuja tekstiä vailla sisältöä. Totta se toisaalta olikin, mutta kyllä se minut pisti peilin eteen katsomaan että mistä hengestä minä niitä arvostelin. Lopputulos oli että ehkä minä sain sen hetken ajan epätoivotun vieraan käymään sisälläni. En tiedä... en minä silti ketään asialla ääneen loukannut ja jos olisinkin, niin olisin kyllä asian sopinut jälkeenpäin.
Sen sijaan tämänpäiväisen unen tulkittuani vieraan hengen tuotokseksi aiheutti pienen myrskyn ja se pisti miettimään. En minä voi valehdellakaan, vaan koettelin sen siten millä tavalla Jumala on minulle itsensä antanut tuntea, ottaen huomioon myös itseni saamien profetioiden perustella. Pyhä Henki on toki esiintynyt aasina ja muinakin olentoina, sehän tiedetään. Vertauskuvia on rosvosta käärmeeseen mutta on eräs alue jota en KOSKAAN ole tunnistanut Jumalan sormenjäljeksi. Se on seksuaaliseroottinen profetaalinen kielikuva. Sellainen ei ole Jumalasta ja jos vaikka oletettaisiin että hän jossain tilanteessa sellaista käyttäisi, niin ei sellaisessa, jossa seksuaaliseroottinen kuva on kaikenlisäksi vertauksellista. Joten kyllä Jumalalla olisi ollut toisia keinoja näyttää hengellistä haureutta kuin seksuaaliselle alueelle tahallaan sitä lietsoen meneminen. Sellaista Jumala ei tee, vaikka en ole sellainen joka laatikoi Jumalaa, vaan ymmärrän että Jumalalla on myös lakinsa ja se on hänen oma sanansa. Jumala ei riko lakia, joten Jumalalla on siis siltikin jonkinlainen laatikko johon hän on itsensä laittanut, eikä Hän syö sanaansa.
Kun tunnemme Jumalan luonteenkuvan Jeesuksen kautta, siis jos tunnet pojan, tunnet myös isän, näin ollen tunnemme myös Pyhän Hengen toimintaperiaatteet. Esimerkiksi jos "silloin" taivasten valtakunnan portti on ahdas, niin se on myös on ahdas, josta harava menee sisälle. Mutta "silloin" kun taivasten valtakunta on kymmenen neitsyen kaltainen, joista viisi on viisasta ja viisi tyhmää, niin "silloin" portti ei enää olekaan ahdas, vaan yhtä iso sen lavean kanssa. Jos se olisi "silloin" ahdas, niin Jumalaa voisi syyttää valehtelijaksi. Siksi näiden kuvausten edessä on lause, "silloin" taivasten valtakunta on... kaltainen. Muutenhan neitsyitä olisi yhdeksän tyhmää ja yksi viisas, jos silloinen portti oli kerran ahdas.

Jos Jumala laissaan kieltää haureuden synnin, hän ei itse viljele haureutta, vaan hänellä on paljon kielikuvia kertoa sellainen sanoma. Siitä on sadoittain todisteita, kuten Joh. ilm. 17 luku. Katsokaa esimerkiksi pari pahinta tapahtuma, jolla Raamattu kertoo seksuaaliseroottisista iljetyksistä jotka tapahtuivat Sodoman ja Gomorran aikoina:
 
1. Moosen 19:4-9 Ennenkuin he olivat laskeutuneet levolle, piirittivät kaupungin miehet, sodomalaiset, sekä nuoret että vanhat, koko kansa kaikkialta, talon. Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin." Silloin Loot meni ulos heidän luokseen portille ja sulki oven jälkeensä ja sanoi: "Älkää, veljeni, tehkö niin pahoin. Katsokaa, minulla on kaksi tytärtä, jotka eivät vielä miehestä tiedä. Ne minä tuon teille, tehkää heille, mitä tahdotte. Älkää vain tehkö näille miehille mitään pahaa, sillä he ovat tulleet minun kattoni suojaan." Mutta he vastasivat: "Mene tiehesi!" Ja he sanoivat: "Tuo yksi on tullut tänne asumaan muukalaisena, ja yhtäkaikki hän alati pyrkii hallitsemaan. Nytpä me pitelemmekin sinua pahemmin kuin heitä." Ja he tunkeutuivat väkivaltaisesti miehen, Lootin, kimppuun ja kävivät murtamaan ovea.
 
1. Mooses 19:30-36 Ja Loot lähti Sooarista ja asettui vuoristoon molempien tyttäriensä kanssa, sillä hän pelkäsi asua Sooarissa; ja hän asui luolassa, hän ja hänen molemmat tyttärensä. Niin vanhempi sanoi nuoremmalle: "Isämme on vanha, eikä tässä maassa ole ketään miestä, joka voisi tulla luoksemme siten, kuin on kaiken maan tapa. Tule, juottakaamme isällemme viiniä ja maatkaamme hänen kanssaan, saadaksemme isästämme jälkeläisen." Niin he juottivat sinä yönä isällensä viiniä. Ja vanhempi meni ja makasi hänen kanssaan, eikä tämä huomannut, milloin hän tuli hänen viereensä ja milloin hän nousi. Seuraavana päivänä sanoi vanhempi nuoremmalle: "Katso, minä makasin viime yönä isäni kanssa; juottakaamme hänelle tänäkin yönä viiniä, ja mene sinä ja makaa hänen kanssaan, saadaksemme isästämme jälkeläisen". Niin he juottivat sinäkin yönä isällensä viiniä; ja nuorempi meni ja makasi hänen kanssaan, eikä tämä huomannut, milloin hän tuli hänen viereensä ja milloin hän nousi. Ja niin Lootin molemmat tyttäret tulivat isästänsä raskaiksi.
 
Kielikuvasta on riisuttu kaikki tarpeettomasti himoja ja tunteita herättävä pois, koska sellainen ei ole Jumalan luonteen mukaista. Tällä samalla logiikalla kannattaa koetella sanaa ja profetioita. Jumalan sana on hänelle itselleen myös laki ja pyhä, joten siksi armo on ainoa asia joka ei koske saatanaa muuten kuin sen kuuden päivän ajan jonka hän saa toimia.


22.3.2015

Nisan kuukausi alkoi eilen, sirppi näkyi Eilatin vuorilla klo 17.53 - Pääsiäinen ajallaan 4.4.

http://us8.campaign-archive2.com/?u=3436769de447cbed81ad724ed&id=cee3727391&e=4b61886dac

Pääsiäinen ja sapatti samana päivänä, joten Omerin laskenta alkaa sanoin "laskekaa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä 50 päivää" ja tuokaa sitten uusi uhri, 2 kakkua leivottuna happamena 1:20 osasta lestyjä jauhoja. Ylösottoa tarkoittaa... elävät ja kuolleet, parhaasta viljasta maan happamesta syntisyydestä tehty 1:20 osasta parasta viljan osaa. Tämä päivä on siis 7 viikkoa ja yksi päivä, on siis 50 päivää, pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä asettuen maanantaille 25.5.
Hassua tässä on tällä kertaa se, että sekä pääsiäinen että sapatti osuvat samalle päivälle. Tämä samahan tapahtui Jeesuksen ristiinnaulitsemisen aikaan niin, että oikea Jeesus karitsa teurastettiin yhtä päivää ennen oikeaa pääsiäistä, joka oli silloin perjantai. Muutenhan Jeesus ei millään olisi voinut levätä ja nousta kolmantena päivänä, kuten Raamattu sen selvästi ilmoittaa. Jeesus oli pakko ristiinnaulita torstaina, perjantaina alkoi pääsiäinen, joka oli pyhä päivä ja sapatti. Seuraava päivä oli oikea lauantaisapatti ja kolmannen päivän aamu oli vasta ensimmäinen arkipäivä, sunnuntai.

Moni ei varmaan huomannut että tässä eilen oli vain 7 minuutista kiinni pääsiäisviikon määräytyminen. Jos sirppiä ei olisi eilen näkynyt klo 18 mennessä, olisi koko Nisan kuu siirtynyt seuraavalle viikolle. Nyt tuo sirppi näkyi klo 17.53


21.3.2015

Vuosi ei vaihdu vielä, vaan vasta kun uusikuu näkyy Jerusalemissa
Tämä on raamatullinen vuodenvaihteen kohta. Uusikuu ennen pääsiäistä.
 
2. Mooseksen kirja 12:1-6 Ja Herra puhui Moosekselle ja Aaronille Egyptin maassa sanoen: "Tämä kuukausi olkoon teillä kuukausista ensimmäinen; siitä alottakaa vuoden kuukaudet. Puhukaa koko Israelin kansalle ja sanokaa: Tämän kuun kymmenentenä päivänä ottakoon kukin perheenisäntä itsellensä karitsan, yhden karitsan joka perhekuntaa kohti. Mutta jos perhe on liian pieni koko karitsaa syömään, niin ottakoon lähimmän naapurinsa kanssa yhteisen karitsan, henkilöluvun mukaan. Karitsaa kohti laskekaa niin monta, että voivat sen syödä. Ja karitsanne olkoon virheetön, vuoden vanha urospuoli; lampaista tai vuohista se ottakaa. Ja pitäkää se tallella neljänteentoista päivään tätä kuuta; silloin Israelin koko seurakunta teurastakoon sen iltahämärässä.

Tämä tarkoittaa että jos huomenna näkyy uusikuu, niin siitä lasketaan 10 päivää, jossa tämä karitsa hankitaan, jokaista perhekuntaa kohden. Tämä karitsa kuvastaa siis Jeesusta.
Sitten neljäntenätoista päivänä uuden kuun hetkestä, joka juuri nyt on käsillä, teurastetaan karitsa ja syödään sen liha kokonaan. Tämä on erityistä vertauskuvaa Jeesuksen uhrista karitsana ja hänen lihansa on omaksua hänen sanansa täydestä sydämestä, eli tulla ravituksi hänen sanastaan. Jeesuhan sanoi, ettei yksin leivästä tule kylläiseksi, vaan Jumalan sanasta.
Pääisiäistä siis vietetään nyt 4.4. joka on kaksi viikkoa uuden kuun hetkestä.


18.3.2015

TIEDOKSI
- ajattelin vaan että jos joku vielä tajuaisi että aika on tullut, oletko valmis?

Perjantaina 20. maaliskuuta on kevätpäiväntasaus, eqiunox, ja erittäin harvinainen auringonpimennys, eclipse, eli bloodmoon, joka nähdään täydellisenä vain pohjoisnavalla parin minuutin ajan. 20. maaliskuuta aloittaa juutalaisen ajanlaskun Nissan kuun, joka on raamatullisen uuden vuoden ensimmäinen kuukausi.
 
Tätä ilmiöitä ei ole tapahtunut ihmiskunnan historiassa koskaan aiemmin; seuraavan kerran 100 000 vuoden päästä. Rabbit kutsuvat sitä Jumalan sormeksi, ja kuten juutalainen kansa vapautettiin Nissan kuussa, maailman vapauttaminen alkaa siinä kuussa. Juutalaiset kutsuvat sitä ”lunastuksen lomaksi”. Pääsiäinen alkaa aina 15. nissankuuta.
 
Tämä lienee se päivä, josta Joel 2:11 kertoo: ”Suuri on Herran päivä, ja sangen pelättävä, kuka voi sitä kestää?”

Lähteestä:
http://israelupdate.achlak.net/

http://www.breakingisraelnews.com/32497/passover-blood-moon-preceded-by-exceedingly-rare-solar-eclipse-biblical-zionism/#fTpHSj7izsYALCFH.97


17.3.2015

Musta-aurinko ja verikuu ovat kovasti profetaalinen merkki

Nyt on enää muutama päivä jäljellä raamatulliseen uuden vuoden vaihteeseen joka alkaa kuvaliitteen Tetrad verikuiden keskelle osuneella (Jumalan suunnittelema merkki) auringonpimennyksellä. Tuo päivä on ensi perjantai 20.3. jonka auringonpimennyksellä Nooan ajan uusi vuosi alkaa. (Matt. 24:37) Auringonpimennys näkyy erityisesti Suomen Lapissa täydellisenä ja keskellä päivää klo 11-13. Auringonpimennys näkyy erityisesti Inarin ja Kilpisjärven alueella, josta alkaa Suomen suuri herätys ja josta nousee Suomen suuri säkkipukuinen profeetta, toinen ilmestyskirjan todistajista. Sinne myös iskee ensimmäisenä saatana, Putinin johdolla, tai ainakin sen, joka silloin vastaa venäjän asevoimien liikehdinnästä.
Sain juuri eilen aamulla mailia koska "Aviv Ohra" villiohran uutisvilja oli löydetty Israelissa, joten "Heprean vuosi" aloittaa uuden kuun 21 maaliskuuta 2015 jolloin Nooan ajan vuosi on vaihtunut uuteen. Uutisnisu, josta valmistetaan happamena leivottuna, eli synnissä leivottuna kaksi kakkua 1:20 osasta parasta nisuviljaa, joka kuvastaa vertauskuvallisesti morsianta. Uutisnisu kypsyy valmistettavaksi toukokuun aikana.
Verikuut 2015
Sisaremme keskustelupalstoilta sai eilen aamulla kolme näkyä:

"ensin näin kuinka maa halkeili ja kohta huomasin pelästyen kuinka maan kuori nousi ylös, tiesin olevan kyse maanjäristyksestä, toisessa kuvassa, pienen hetken päästä, näytettiin lumisadetta ja kolmas kuva olikin kaunis, eteeni tarjottiin vaaleanpunaisia ruusuja ja tuo väri, on morsiusseurakunnan väri. Pian siis tulee tapahtumaan jotain suurta jonka perään heti Jeesus tulee hakemaan omansa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle, Herrallemme, Herra, Herra Sebaotille, kaikki maa laulaa hänen kunniaansa, Israelin Jumalalle."


Tähän näkyyn on ihan pakko liittää kuudennen sinetin tapahtumat, jotka ovat "koetuksen hetki" joka käy yli koko maan piirin:


Ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"


Olen miettinyt paljon sinettien merkitystä kokonaisuutena. Niiden sisältöä kun ei saa katsoa sellaisenaan, vaan ensin täytyy katsoa mitä kirjaa sinetit pitävät kiinni ja kuka avaa sinettejä. Nämä selviää lukemalla ilmestyskirjaa. Mielestäni sinetit eivät ole ihan pelkästään kronologisia sinettejä, vaan toimii kaikki vähän kuin sinetit 1-4 hevoselle sanottiin että "tule" ja se lähti... eli sinettejä ei voi tulkita yksittäisinä tapahtumina ollenkaan, vaan ne ovat suuri kokonaisuus, vähän kuin ilmastonmuutos olisi kyseessä, joka jää pidemmäksi aikaa vaikuttamaan, kunnes toisin tapahtuu. Siksi näitä ilmestyskirjan sinettejä ei saisi verrata mihinkään tiettyyn henkilöön, kuten neljä ratsastajaa olisi jokin henkilö. Ensimmäinenkin ratsastajakin kuvaa ristintyön armoa Daavidin pojassa jne. vaikka sen voi ymmärtää toisinkin.

Kun me lähdemme kummastelemaan asioita, joita alkaa tapahtua, niin liian monesti huomaa kuinka äärettömän armoton ihminen tuppaa olemaan toiselle ja se tekee uskonasioista subjektiivisen, vaikka Jumalan suunnitelma onkin jotain muuta. Kaikki näkee uskonelämäänsä vain omien näkökulmiensa läpi, eikä ota huomioon Jumalan kokonaisvaltaista näkökulmaa siitä. Jumala ei tee ihmiskunnalle yhtä ainoaa armotonta kahtiajakoa, toiset kadotukseen ja toiset ikuiseen elämään, vaan meillä on käsissämme vallanvaihtoperiodi, joka kestää seitsemän vuotta. Tuona aikana ihmiskunta on saatava uuden hallinnan alle ja siitä on pohjimmiltaan kyse eikä niinkään tuomioista, joita moni odottaa.
Uskovien ihmisten näkökulma muodostaa niin äärimmäisiä kuvia aina kaikesta, koska mullistus olisi niin suuri. Jeesus sanoikin vapaasti suomennettuna näin, että "älkääs nyt keuliko niitten mopojenne kanssa, koska ei herran päivä ole vielä käsillä". Elämä jatkuu tuhatvuotiskaudelle, eikä kaikki jumalattomatkaan edes kuole, vaan he käyvät vuosi vuodelta siellä lehtimajanjuhlissa ja synnintekijä joutuu kiroukseen vasta satavuotiaana. Näin mennään ne tuhat vuotta ja tämä seitsenvuotinen ajanjakso on vain siirtymä sinne.
Tämä aika on paha aika ja siksi Jeesus tempaa omiaan aika-ajoin pois ja minun käsitykseni Raamatun mukaisesti katsoen on että Jumala toteuttaa kaksi tempausta ennen Jeesuksen näkyvää paluuta. Nämä ovat Mooseksen sadonkorjuuoppien mukaiset toiminnat, ensin uutisvilja, sitten pääsato, jota ei saa kerätä pellon reunoja myöden, vaan se on jätettävä köyhän kulkumiehen syötäväksi. Samoin tähän pätee se olennaisen merkittävä syy, miksi maailmanhistoriassa kaksi ihmistä on temmattu, Hanok salaa ennen vedenpaisumusta ja Elia sitten myöhemmin Elisan rinnalta. Näissä molemmissa täyttyy vertauskuva lopunajan viljankorjuusta.

Nyt odottelemme vaan koska tämä kaikki alkaa. Merkit ovat nyt erityisen vahvat että 20.3. jälkeen alkaa tapahtua. Oma näkemykseni on että vasta pääsiäisen jälkeen.


14.3.2015

Ihmisen mielestä Jumalan julmat teot - oikea näkökulma armonteot

Getsemane
Jumala ei rankaise ihmistä koskaan pelkän rangaistuksen tähden, sellainen ei ole Jumalan kuvan mukaista. Jumalan toimiin liittyy aina tarkoituksenmukaisuus ja siksi ongelmamme monesti onkin väärinymmärrys, ettei Jumala tee mitään, tai kun tekee, niin johonkin sattuu ja sitten luullaan että kun joku saa vaikka lottovoiton, se olisi jotenkin Jumalan siunaus.
Kaikki mitä ihminen täällä tekee toinen toisilleen ja ennen kaikkea itselleen, on ihmisten omia tekoja, ei Jumalan tekoja. Jumala saattaa varjella ihmisiä toisiltaan paljonkin ja joskus jopa itseltään, koska ihminen tuppaa tuhomaan itse itsensä saatanan villitsemänä.
Kaikki perustuu tekoihin, ihmisen oman itsensä egon pönkittämiseen, kuka mihinkin suuntaan. Toiset brassailevat järjellä, toiset osaamisellaan, toiset voimillaan ja taidoillaan, eräät jopa röyhkeydellään, ahneudellaan ja kavaluuksillaan. Lopputulos on kuitenkin aina sama, ihminen tuhoaa sitä minkä Jumala on taiten luonut ja syyttää lopuksi Jumalaa omasta julmuudestaan.
Ihminen luulee kun omassa voimassaan ajattelee, että kun luomme lain tai jonkin käytännön säännön, että se on tutkitusti nyt oikea tapa ja jättää asian tarkistamatta Jumalan sanasta, Raamatusta. Sitten alkaa aika kulua ja kylvetty siemen nousta oraalle, kantaen lopulta hedelmää, joka onkin päältä kaunis, ehkä jopa maukaskin mutta sisältä myrkyllinen. Tällainen on ihmisen luoma toimintamalli ilman Jumalaa, kuten vaikkapa nykyinen tasa-arvoistettu parisuhde- ja avioliittokäytäntö.
Olen usein sanonut mitä Jumalan lähestyminen on. Kun meillä on puutetta, sairautta, sotaa ja kärsimystä, se on vain Jumalan lähestyvä varjo. Ihminen tarvitsee pudota päälleen maahan monta kertaa elämänsä aikana ja ihmiskunnan on käytävä pohjalla kerran sukupolvessa. Muuten jos Jumala sallisi ihmiselle vain menestystä, niin ihminen kävelisi rahatukko kädessään suoraan helvettiin. Se on armonteko idioottimaista ihmistä kohtaan.

Myös suurenmoinen armonteko on lopunajan tapahtumat. Miksi morsian otetaan, joka on hyvin pieni joukko?
Alunperinhän opetuslapsiehdokkaita oli 72 henkilöä, joista Jeesus valitsi 12 miestä. Yksi noista kahdestatoista kavalsi hänet, eli jäljelle jäi 11 miestä ja kun oli pääsiäiskiirastorstai, Jeesus sanoi ehtoollisen jälkeen Juudakselle, että mene ja tee se mikä sinun pitää tehdä ja vei loput 12 opetuslastaan Getsemaneen ahdistuksen ja rukouksen iltaan/yöhön.
Jeesus kutsui itse nimeltä Pietarin ja kaksi Sebeteuksen poikaa mukaansa sinne ylös valvomaan ja rukoilemaan ja muut jäivät alas nukkumaan. Tämä on suurenmoinen vertauskuva lopunajasta.

1. Tess. 5:9-10
Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.


Koko seitsenvuotinen vaivanaika on jaettu kahteen osaan, ahdistukseen ja vihaan 3,5-vuotisjaksoilla ja Paavali puhuu, ettei meitä ole määrätty vihaan, nukuimme tai valvoimme, vaan saisimme olla yhdessä Herran kanssa.
Opetuslapset olivat siis jaettu kahteen osaan ahdistuksen ajaksi, toiset menivät ylös Jeesuksen kanssa ja toiset jäivät nukkumaan. Selvää vertauskuvaa morsiamesta, jonka suhdeluku on jälleen 1:20 jos kolme lähtee Jeesuksen mukaan 72:sta ja 8 jää alas nukkumaan, muttei muuten millään tavalla poikkeaisi morsiamesta. Jeesus vain kutsui ylös Pietarin, Andreaksen ja Johanneksen, ei sen kummempaa.
Ahdistuksen aika on siis heille suuri armo, sillä he saattavat olla muuten erinomaisesti uskovia ja kaikessa teoissaan äärettömän hyviä mutta yksi pieni juttu heiltä puuttui, nöyryys. Tämä nöyryyden puuttuminen on se joka ei pue koko karistan vaatetta päälle, vaan on osittain omissa arkivaatteissaan. On siis suurenmoinen armonteko jakaa opetuslapset kahteen ryhmään, joista toinen lähtee morsiamena ja toinen jää nukkumaan, herätäkseen sitten ymmärtämään että nöyryyden vaate, säkkipuku oli puuttunut. Omavoimaisuus oli koko ajan ollut se kantava osa elämää ja Jeesus vain välikappale, vaikka piti olla juuri päin vastoin.
Lopunajat menevät kuin juutalaiset häät, ensin otetaan morsian, jonka ylkä vie kutsumalla nimeltä mukaansa sinne ylös. Sitten ylkä ja morsian yhdessä hakevat häävieraat, jotka lamppuineen odottavat pimeässä tien varrella. Sitten heidät viedään sinne, eikä kukaan jolla on häävaatteet, joudu vihaan vaan saa nauttia ikuista elämää yhdessä Herran kanssa. Mutta ne joilla ei ollut häävaatteita, pääsevät näkemään ne notkuvat pöydät, he näkevät Mooseksen ja Abrahaminkin taivaassa ja itsensä Jeesuksen mutta heidät heitetään alas sinne missä on itku ja hammasten kiristys, takaisin maan päälle, jossa vuodatetaan Jumalan viimeiset vihan viinin maljat.

Mutta armo tapahtuu senkin jälkeen vielä kerran. Sillä Raamattu vihjaisee asiasta näin:

Luukas 12:35-36
Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.


Luukas 18:8
Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?"


Sakarja 14:3-11
Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi. Sinä päivänä ei ole valoa: loistavat tähdet sammuvat. Se on oleva yhtämittaista päivää-Herralle on se tunnettu-ei vaihdu päivä ja yö; ja ehtoolla on oleva valoisata. Sinä päivänä elävät vedet virtaavat Jerusalemista: toiset puolet niistä Idänmerta kohti, toiset puolet Länsimerta kohti. Niin on tapahtuva kesät ja talvet. Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi. Koko maa muuttuu tasaiseksi kuin Aromaa Gebasta Rimmoniin asti, Jerusalemin eteläpuolelle. Ja tämä on oleva korkea ja oleva asuttu, paikallansa, Benjaminin portista entisen portin sijaan asti, Kulmaporttiin ja Hananelin-torniin asti, kuninkaan viinikuurniin asti. He asuvat siellä, eikä vihitä sitä enää tuhon omaksi, ja Jerusalem on oleva asuttu, oleva turvassa.


8.3.2015


Erilainen aihe - Profetoiko GTA pelisarjan viides, eli uusin PC version julkaisu?

GTA 5 profetia Tämä kuuluu taas näihin, "tulipa vaan mieleen" sarjaan, eli ottakaa mikä hyvää on. Huomasin tässä sanat "Grand Theft" sekä suurin koskaan tehty avoimen pelin maailma ja versionumero "viisi" jotka herättivät yhdessä kysymyksen. Pelihän on todella julma ja paljon vihattu ja paheksuttu, mutta sitähän maailma juuri on. Ei Jeesuskaan sanonut tuovansa rauhaa, vaan miekan ja nimitti itseään jopa varkaaksi.

Tietokonepelithän alkoivat kaupallisesti, kuten joku muistaa, jo varhain -70 luvulla tennispelillä, jossa valkoinen neliö liikkui kahden pelaajan ohjaimella olevan pyörän välityksellä liikuteltavien viivojen välissä, päästäen osuessaan ruman "ping" äänen. Sitten -80 luvulla alkoivat pelitkin olla jo melko laadukkaita, kuten Nintendo pelikonsolin Super Mario vuonna 1985 jolloin myös syntyi PC:n johtajan Bill Gatesin Microsoft Windows 1.0 versio, johon ensimmäinen peli tuli aika pian. Pelikonsoli oli siis pelialustana alkuperäinen ja PC vasta 
uudempaa pelialustaa. Pelikonsoli noudatti yhtä ja samaa lainalaisuutta mutta PC maailmaa voitiin jatkuvasti säännellä ja se olisi siis vapaa lainalaisuudesta. Tuttu kuvio vanhasta ja uudesta liitosta. Ajatellaan siis vanhaa ja uutta liittoa vertauskuvissa konsolia ja PC pelaamista avoimessa pelimaailmassa.
Tämä GTA tietokonepelin ensimmäinen versio on julkaistu alunperin jo vuonna 1997 pelikonsoleille ja sen pelisarjan oikea koko nimi kuuluu Grand Theft Auto, eli "suuri autovarkaus". Uusin versio on siis tämä viisi.
Viittaan heti alkuunsa tämän nimen yhtymäkohdat ylöstempaustapahtumaan. Ne ovat sana "grand" joka on suurenmoinen ja theft joka on varas. Suurenmoinen varas ja osa numero viisi, joka on armon luku. Lisäksi kun pelisarjan konsoliosuus on jo ilmestynyt melkein 2 vuotta sitten, tekee peli ikään kuin toista tulemustaan. Melkoinen yhteensattuma siis mutta tämä oli vasta alustus näille yhtymäkohdille.
Lisäksi peli on kuuluisa ensimmäisestä avoimesta maailmastaan, jolla assosioidaan tähän maailmaan vertauskuvat tuhansissa vuosissa versionumerot 1-5. Viidennellä vuosituhannella syyskuussa syntyi Jeesus joka on ikään kuin "grand theft" eli varas yöllä lopuksi. Kun taas pelinvalmistaja Rockstar ilmoitti konsolipelin julkaisuajankohdaksi 17. syyskuuta 2013, joka toteutui. Niin toteutui Jeesuksenkin vanhaan maailmaan tulo syyskuussa vuonna nolla, vai olisiko tuo ollut kronologisesti joku -4 siis ennen nykyisen ajanlaskumme alkua. Suomen suurimpia pelikauppoja kertoo sivustollaan näin: Järjestimme yömyynnin GTA V:n julkaisussa Espoon ja Vantaan myymälöissä! Linkki "suurenmoinen varas yöllä".
Sitten kun GTA5 oli vanhaan pelialustaan, pelikonsoleille ilmestynyt, annettiin lupaus, että GTA5 ilmestyisi pian uuteen PC maailmaan jonka jälkeen kirjaimellisesti koko GTA:a pelaileva maailma alkoi odottaa sen ilmestymistä siitä päivästä alkaen.
Aluksi pelin odotettiin tulevan hyvinkin pian mutta sitten sille annettiin selvä päivämäärä joka olikin vasta 27.1.2015 kunnes PC-version julkaisu viivästyi alkuperäisen 27.1.2015 sijaan 24. maaliskuuta 2015 mutta sitten helmikuussa 2015 Rockstar julkaisi jälleen uuden julkaisupäivämäärän Grand Theft Auto V:n PC-versiolle, siirtäen sitä aikaisemmasta "julkaisuajankohta-arviosta" eteenpäin 14. huhtikuuta 2015 joka on edelleen voimassa oleva ennustettu "suuren varkaan" ilmestyminen.
Lisäksi kerron erään mistä moni ei tiedä. GTA5 peliin on piilotettu salainen "taivas" pelattavan maailman yläkulmaan taivaalle, jonne pääsee vain lentämällä. Alhaalta käsin sen olemassaoloa ei voi havaita, vaan vasta kun sinne saapuu.
Minulla on joku tunne että tämän pelin toinen tuleminen saattaa vielä siirtyä tuosta 14. huhtikuusta, vaikka se onkin Titanicin törmäyspäivä. Tuolloin illalla huhtikuun 14. päivä vuonna 1912 tähystäjien vahtivuoro sujui rauhallisesti aina kello 23.40:een asti, jolloin he havaitsivat jäävuoren noin 450 metrin päässä, laivan nopeuden ollessa noin 21,5 solmua. Titanicilla havaittiin törmäyksen seurauksena tilanteen vakavuus heti puolen yön jälkeen ja huomattiin pian ettei mikään enää pelasta laivaa. Titanic upposi parin tunnin kuluttua, eli seuraavan päivän aamuna 15.4. klo 02:15 mennessä.
Jatkuuko pelisarjan profetointien päivämäärä vai joko tämä on se hetki, kun Grand Theft ilmestyy ja saa toisen tulemuksensa? Sen aika näyttää jos siirtyy 25.5. niin sitte, hmm.
Sen sijaan tämän "suurenmoisen varkaan" käyntiä on ennustettu, odotettu ja siitä vastuussa oleva Isä "Rockstar" Jumala on siirtänyt sen ilmestymistä useaan kertaan. Mikään muu ei selitä sitä, että profetioita saadaan, eikä ne toteudu ajassa. Sen sijaan ne toteutuvat aikanaan ja kun ne toteutuvat, näillä ennustuksilla on sellainen tärkeä rooli tänne jäävien keskuudessa, että ne toimivat todisteena niille, jotka epäilivät. GTA5 toinen versio PC maailmaan tulee ja tätä varasta odottava kansa saa nähdä sen päivän vielä. Tule Herra Jeesus.


1.3.2015


Mitä näissä kuvissa on yhteistä? Ne ovat pornoa kansan huonolle omalle tunnolle

Pertti Kurikan nimipäivät Jaana Pelkonen mm. päivitteli jossain lehdistössä että mites nyt suu pannaan kun Lordi voitti ja joku oli muuttamassa Suomesta sen takia. Vastaus on hyvin yksinkertainen, kansa haluaa huonolle omalle tunnolleen vastinetta. Kappale ei ole sen parempi kuin sen olisi tehnyt vaikkapa Kontulan yläasteen tarkkailuluokan oppilaat yhdessä entisen -80 luvun punkkarin, nykyisen yläasteen musiikinopettajan kanssa yhdessä.
Tässä pilkataan erittäin takakierolla tavalla kansaa, toisaalta kuten tiedämme, eräät osaavat ottaa siitä rahat irti ja luoda itselleen uraa.
Toiset taas antavat itsensä revittävän palasiksi kansan käsiin, luullen että hän oli muka joskus suosittu, kaunis taikka jollain tavalla lahjakas tai taitava, vaikka tämä oli sen koko menestyksen ajan kansan yhteinen myötähäpeäpilkku, jolla kansa vain pönkitti huonoa omaa tuntoaan. Nämä kyseenalaiset julkkikset luultavasti myöhemmin surkuhupaisan julkisuutensa jälkeen tekevät itsarin, tai kuolevat muuten johonkin yliannostukseen, elleivät löydä Jeesusta. Tulos on kuitenkin sama myötähäpeä kaikista, jossa Jaana Pelkoset ym. hyväksikäyttivät heidän alemmuutta. He valokuvaavat itsensä "valasihmisten" kanssa näyttääkseen kuinka normaaleita, hyvinvoivia ja hyväosaisia he itse ovat jne. jne.
Voi hyvänen aika sentään, tule jo Herra Jeesus ja vapauta tämä kansa tästä kamalasta itsensä häpäisemiseltä.
Myötähäpeä
Myötähäpeä
Myötähäpeä Kansaa vaivaa kauhean huono itsetunto, jos kerran toisten hölmöydellä tehdään rahaa ja jotkut siitä vieläpä nauttivat viihteenä. Eikö jo järkikin sano että kaikki tämän kaltainen on pelkästään huonoa pornoa, jolla ei ole pitkää tulevaisuutta. Nämä jokainen ovat vain yhden ajan ilmiö, jolle nauretaan sen hetken ja kaikki se nauraminen ja siitä viihteen irti repiminen perustuu myötähäpeään ja alemmuuden tilan tirkistelyyn, jolla saadaan oma elämä paremman näköiseksi ja oma tunnetila pönkitettyä. Työkaverini sanoikin minulle aikoinaan kun ajettiin Helsingin Kalliossa ravintolahälytyksiä, jossa mentiin poistamaan milloin tappelijoita, milloin sammuneita hassuihin asentoihini "skeidat byysassa" että kun täällä Kalliossa on yhdenkin työvuoron, niin omat murheet kaikkoaa kauas. Tämä on siis täsmälleen sama ilmiö. Me vaan nähtiin sitä alemuutta livenä tosielämässä ja siksi juuri LIVE ja tosi-tv on niin suosittua. Enää ei kelpaa näytelty Kauniit ja Rohkeat, täytyy olla oikeeta paskaelämää.
Ihan yksinkertaisesti ne jotka näitä "Pertti Kurikan nimipäivä" kappaleita äänestää, haluaa nähdä sosiaalipornoa ja jakaa Suomen henkistä kuvaa tällä säälittävällä tavalla koko maailmalle. Jos vaikka katsotaan historiaa taaksenpäin, minkälaisia euroviisuesityksiä ja suurenmoisia legendoja siellä on esiintynyt, niin me olemme laittamassa sinne ihmiset, jotka ovat hassun näköisiä ja joille saa nauraa. Ihmiset eivät pelkästään ja varsinaisesti alenna suoraan
näiden vammaisten tilaa, vaan peräti pukevat heidät ensin koreasti "keisarin vaatteisiin", ylistävät heitä sitten ja nauravat heille lopuksi, koska ovat alunperinkin jo asettaneet heidät tiettyyn asemaan ja tiettyä julmaa tarkoitusta varten. Tämä tekee asiasta vielä monin verroin julmempaa. Hävetkää, hyvät ihmiset jotka olitte tätä jengiä euroviisuihin äänestämässä. Tule Herra Jeesus!

Tässä on kyse OIKEASTA tasa-arvosta, eikä sellaisesta jota tämä maailma luulee tasa-arvoksi.


22.2.2015

Kamala Luonto, sarjakuva profetoi ylösottoa Iltasanomissa

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Tämä on Daavidin rakkauslaulu morsiamelleen, joka hyvin kuvaa Jeesuksen kutsua morsiamelleen nousta temmattuna luokseen kevään kynnyksellä, juuri ennen kesää.
Omer päättyy 25.5. vain kolmen kuukauden kuluttua eli tarkalleen 92 päivän päästä kesän kynnyksellä, kuten laulujen laulussa kerrotaan.

Kamala Luonto sarjakuvassa on pentagrammia muistuttava kuvio sen nimessä. A-kirjaimen ympäri on piirretty ympyrä, O-kirjain, jotka yhdessä muodostavat tutun lauseen "minä olen alku ja loppu A&O, alfa ja omega".
Sarjakuvan tekijä on muunnellut sanoitustaan vielä profetaaliseen suuntaan ja lisännyt äärimmäisen kuvaavat sanat "rakkaani ja valittuni" ja myös sanan "paratiisi".
Kaiken kruunaa vielä profetia pohjoisesta, Pohjolan Valosta, "pohjoisessa asuvasta sedästä" eli pohjolan tulevasta profeetasta.
Kerrassaan shokeeraava sarjakuva kevättalven viimeisen viikon ensimmäiselle päivälle, jonka jälkeen kevät virallisesti alkaa.

klo 14:55 korjaan juttua lukijan huomautuksesta: 
Korkeaveisu on Salomon kirjoittama!

Onpas paha, kokonaisen kirjan kokoinen aukko mulla Raamatun tuntemuksessa. Olin vaan jotenki aina mieltänyt että se oli Daavidin juttuja myös. Noh, eipä se kauas heittäny, isältä pojalle... ja tarkemmin kun ajattelee niin Daavidin pojan lauluhan on vielä osuvampi kuin Daavidin itsensä :D
Daavidin pojalla on/oli paljon vaimoja... hyvä niin.

Kamala Luonto profetoi


21.2.2015

Kaikki uskosta osattomat lopulta kuitenkin kääntyvät Jeesusta vastaan
 
Uskonnonvastainen henkilö puolustaa kaikkia muita "ei kristillisiä" uskontoja niiden suunnasta riippumatta sekä on kaikkea Raamatun ilmoittamaa "synti" sanan alle kuuluvan puolella. Tämä ilmiö näkyy todella usein jopa täysin selvänä ilmiönä.
Uskosta osaton vanha treenikaverini soitti eilen illalla ja alkoi puhua filosofiseen sävyyn tulevaisuudesta jne. maailmanmenosta planeetallamme. Hän toki tiesi hyvin uskoni perusteet ja että olen vahvasti uskossa, joten kun sanoin jotain oman näkemykseni kautta, hän heti kärkkäästi tarttui siihen että "toi on taas noita teidän uskonnossa opetettuja juttujanne, jolla ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa". No, minä siihen että onhan sinullakin oma mielipiteesi, joten kyllähän sinun pitäisi kunnioittaa omaani, johon hän heti sanomassa että tottakai hän kunnioittaa ja antaa kenen vaan uskoa mihin ikinä itse haluaa. Hän vain ei tee sanomaansa teoin, vaan pelkin tyhjin sanoin.
Antonio Jacobsen
Keskustelu jatkui, kunnes tämä ystäväni haukkuu Jeesuksen satukirjan mielikuvitusolennoksi jne. johon jälleen sanoin että sinä loukkaat minua kun sanot noin. Samalla hän heti kiistämään, ettei hän halveksunut, vaan kertoi vain sen minkä kokee itse vain totuudeksi.
Sitten yritin muuttaa puheenaihetta ja kysyin triviakysymyksen, koska hänkin pitää normaaliolosuhteissa Islamia vaarallisena ja väkivaltaisena, josta on todellisia todisteita, kuten ääripäässä ISIS. Kysyin siis että tiesikö hän ketä vastaan USA:n valtio julisti ensimmäisen sotansa? Olin vasta itsekin sen
kuullut. Hän ei tiennyt, arveli Englantia tai Ranskaa, joten aloin kertoa että USA:n itsenäistyttyä joutui se maksamaan muslimeille suojelumaksua Afrikan kauppalaivoista, jotteivät islamistit ryöstelisi niitä, aivan kuin nyt Somaliassa. Silloin vuonna 1801 kun Jeffersson tuli USA:n pressaksi, hän luki Koraania ja totesi että tämä Islamhan on täysin valjastamattomissa oleva uskonsuunta, joka tahtoo tappaa ympäriltään kaiken muun elollisen. Heihin ei voi soveltaa mitään muuta kuin voimakeinoja, joten Jeffersson lopetti maksamasta laittomia suojelurahoja Islamille ja lähetti koko sotalaivastonsa tuhoamaan islamistiset merirosvot. Se oli ensimmäinen USA:n sota.
Tämän kuultuaan ystäväni vuodatti että Raamattu ja kristinusko on vielä pahempi yhdistelmä ja nehän ne vasta suuria roistoja ovatkin olleet ja eikä koraanissa lue että muut pitää tappaa. Valtava puolustuspuhevuodatus ystäväni lateli minulle ja kun yritin sanoa että johan ISIS on nykyäänkin hyvä esimerkki sen uskonnon pahuudesta, niin siihenkin hän sanoi ettei ISIS ole uskonto, vaan terroristijärjestö ja sitäpaitsi, USA:ssa tuli just dokumentti kuinka kristityt  perheet pakottavat ja alistavat homolapsiaan johonkin keskitysleireille jne. Hän käänsi kaiken päälaelleen ja kääntyi täysin ateistina ja muuten kovasti islaminvastaisena puolustamaan itsekin aina päivittelemäänsä ja väkivaltaisena pitämäänsä Islamia, Kristinuskoa vastaan, koska se on uskoa Jeesuksen Kristukseen. Oletin tietysti että vaihtamalla aihetta, keskustelusta olisi voinut muodostua analyyttinen, hedelmällisempi ja asiallinen, kuten hänen kanssaan yleensä, kun puhumme tavallisista asioista. Näin ei käy tässä tilanteessa, jossa minä edustan Jeesusta Kristusta ja hän edustaa sitä toista puolta. Hän kääntyy kenen puolelle tahansa kristinuskoa vastaan.

Johtopäätös on siinä, ettei maailmassa kliinisesti ottaen ole kuin Jeesuksen Kristuksen seuraajat ja vastapuolella ovat loppujenlopuksi vain kaikki muut.
Raamatussa on vertauskuva tästä asetelmasta, karjaeläimet, metsäneläimet ja pedot. Karjaeläimet ovat jo Kristuksen, eli paimenen omat. Metsäneläimet ovat sitä vapaata riistaa, joilla ei ole herraa, joita silti on suhteessa kaikkein eniten, kuten luonnossakin.
Sitten tulee pedot, jotka ovat antaneet sydämensä jo saatanan omaksi. Heitäkin on suhteellisen vähän siihen nähden kuin luonnossakin.
Linnut ovat tässä vertauksessa henkiolentoja, saastaiset haaskansyöjät, petolinnut ja toisella puolella taas puhtaat linnut. Näin eläinkunnassa.


19.2.2015

Kahden morsiamen luku 3. Mooses 23:17 jakeessa

Tämän päivän ajatus lähti puhtaasti johdatuksesta liikkeelle. Juttelin ystäväni Markun kanssa tästä morsiamen luvusta, lähinnä siitä mikä on se suhde. Sanoin mailissa näin:

 

Minä vertaan lukua juuri siihen 3. Mooses 23:17 jakeeseen, jossa kerrotaan 1:20 osasta tai 1:10 + 1:10 kuinka se halutaan laskea, kahdesta kakusta kun on kyse. Tässä nimenomaan puhutaan "LESTYJÄ JAUHOJA" termillä, eli parasta osaa viljasta. SIITÄ 1:20 on aika pieni määrä. Se on morsiamen lukumäärä. Mutta eihän sinun tarvitse muistella kuin omia häitäsi, montako häävierasta siellä oli ja montako morsianta? Minun äidilläni oli siskonsa kanssa tuplahäät. Heidät vihittiin yhtä aikaa sisarensa kanssa ja minun isäni. Siellä oli myös tuplavieraat, vai mitä? Tottakai.

 

Tämän jälkeen mietin noita äitini häitä ja tuota hänen sisartaan, tätiäni, mietin että hei sehän on kuollut tämä toinen sisko jo ennen vuotta 2000 eli suhteellisen nuorena leukemiaan. Molemmat olivat aina olleet syvästi uskossa. Siinä olisi siis selävsti kaksi morsianta, elävät ja kuolleet, kun mietin missähän mahtaisi olla äidin hääkuvia. Muistelin että olisin vasta törmännyt niihin kuviin ja aloin penkoa kämpän kaikki valokuvat ylös alas enkä mistään löytänyt. Kunnes sitten rojahdin lopulta istumaan kirjoituspöytäni ääreen ja vasemman kyynärpääni vieressä oli ollut jo koko ajan, monta kuukautta siinä muutaman tavaran alla pieni haitari, jossa oli nuo kuvat kuin johdatuksesta valmiina tähän hetkeen.
Tuplahäät
1. Tessalonikalaiskirje 4:13-17 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa
 
3. Mooseksen kirja 23:17 Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Joh.ilm. 6:9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja 
he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.

1. Korinttolaiskirje 15:51-52 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.

Pääpointti on kuitenkin siinä, että kun joku menee naimisiin, heillä on myös häävieraat ja sen suhde morsiamen lukuun on kutakuinkin sama. Morsian on lähes yksin, verrattuna siihen suureen määrään vieraita häissä.
Tyttäreni kysyi viime viikonloppuna minulta että miksi Hanok ja Elia pääsi taivaaseen, vaikka kukaan ei täällä ole synnittömänä elänyt. Ei siis ole ansaittua pääsyä taivaaseen, vaan joku muu syy. Vastasin siihen että he ovat esikuvia kahdesta ylösotosta sekä ajallisessa jaksossa, että myös suhteessa tilanteeseen, missä he lähtivät.
Hanok lähti kuin morsian, varkain, kenenkään tajuamatta ja ennalta odottamatta. Kaikki vain totesi että Hanok oli poissa, "mitä ihmettä, Hanok on kadonnut". Hanok oli morsian, lähti varkain. Eikä hänessä ollut kuitenkaan sitä oikeutta jossa Jeesus elämänsä eli. Myöskään Hanokissa ei toteudu millään profetialla edes viiden viisaan ja viiden tyhmän neitsyen vertauskuva. Kukaan ei huuda, "ylkä tulee" saati "varas tulee". Suhdelukukaan ei ole 5+5 vaan kuten 3. Mooses 23:17 kertoo 1:10 suhteessa. Hanokin jälkeenhän kohta tuli Nooan aika...
Sitten maailma koki hukkumisensa, totaalisen tuhonsa melkein sukupuuttoon ja kohta Elia lähti siten kuin viisi viisasta ja viisi tyhmää, toinen todisti tapahtumaa ja katsoi perään kun toinen lähti. Elia lähti ja Elisa todisti tapahtumaa. Siksi nimetkin ovat kuin sisarruksilla. Tässä täyttyy häävieraiden ylösoton vertauskuvallinen tapahtuma. Toinen otetaan ja toinen jää, eikä tapahtuma tapahdu todellakaan varkain.


17.2.2015


David Wilkersonin vakava talousprofetia toteutumassa alle kuukaudessa?

Huomenta Suomi 17.2.2015
Kreikka on ajautumassa kovaa vauhtia kohti tuhoa. Näin arvelivat monet muiden euromaiden valtiovarainministerit ja rahaviisaat eilen myttyyn menneen Kreikka-kokouksen jälkeen. Suomalaisasiantuntijoiden mielestä olisi jopa hyvä jos Kreikka lähtisi europerheestä.
 
Äärimmäisen tarkkaa profetiaa, katso ja hämmästy:
 
Kreikkahan sijaitsee, kuten tiedämme lähes kokonaan raja-alueeltaan Välimeren rannassa. MTV3 Huomenta Suomi ajankohtaisohjelmassa Sasi sanoo että Kreikan ajautuvan konkurssiin,
jos se ei suoriudu ensikuun vaihteen maksusta. Pekkarinen puolestaan mainitsee sen nopean tapahtumaketjun aikataulun, yhdessä yössä. Kun Suomen aikavyöhykkeellä sijaitseva Kreikka menee yhdessä yössä konkurssiin, silloin Amerikassa on siis päivä.

David Wilkerson profetoi jo vuonna 2008 että joku välimeren valtio joka menee yhden päivän aikana konkurssiin ja amerikkalaisilla on tämän jälkeen kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankeista ulos: sen jälkeen pankit sulkeutuvat joksikin aikaa ja kun ne jälleen avataan, ihmisten rahoilla ei ole enää mitään arvoa. David itse tietää tämän maan nimen, muttei ole päästänyt sitä julkisuuteen. Kerrotaan hänen laittaneen valtion nimen sinetöityyn kirjekuoreen ja tallettaneen kuoren Manhattanilaiseen pankkiholviin. Kuoren saa avata vasta tuon tapahtuman jälkeen.

15.2.2015

Jeesus traktorin lavalla profetia

Pyysin sisartamme Sinettisormusta kirjoittamaan hänen saaman unen uudelleen, koska muistan tuossa muutama viikko sitten sen lukeneeni häneltä ja se alkoi puhuttamaan minua huomattavasti ja pidän sitä merkittävänä. Sinettisormus siis kirjoitti unensa nyt minulle ja tässäpä se tulee:

Nimimerkki: 
Sinettisormus 
15.2.2015 
  
Yritin etsiä muistiinpanoistani tuota unta, jotta saisin sen tarkemmin ja löytyisi sen tarkempi ajankohtakin, mutten sitä löytänyt, en ehkä kirjoittanut sitä koskaan ylös näiden lentävien jäniksien ja oravien takia ... mutta viritän taas muistiani ja koen että tämän näin noin parisen vuotta sitten unessa: 
" Olimme korjaamassa satoa kotimme vierellä olevilla pelloilla, katsahdin metsänreunassa oleviin sähkölankoihin ja hämmästyin ja huudahdin: - "Ei voi olla totta....!"
Jeesus traktorin lavalla
Näin lankojen yllä lentävän jäniksiä ja oravia. Saimme sadon korjattua ja siemeniäkin jäi yli mutta hämmästyksekseni ne piti laittaa pellonreunaan olevaan laihoon, vaikka talvi oli tulossa. Olimme traktorin luona kun näin Jeesuksen tulevan väsyneenä ja ehdotin että hän jäisi meille yöksi, mutta hän kieltäytyi ja halusi vain levätä traktorin lavalla hetkisen. Sitten luokseni tuli mies jolla oli silmät melkein umpeutuneet kiinni, ja olivat kovin rähmäiset. Hän halusi että Jeesus hänet parantaisi mutta sanoin että anna minun ensin koettaa tehdä niin kuin Jeesus teki sokeaa parantaessaan ja jos ei parannusta tule, odotetaan sitten Jeesuksen heräämistä ja niin teimme... ja uni loppui".
Jarmo jatkaa: 
3. Mooses 23:9-10 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, ja leikkaatte sen viljaa, niin viekää papille viljastanne uutislyhde. 
Uutislyhde on siis morsian vanhassa liitossa, samana päivänä uhrattiin "virheetön vuoden vanha karitsa", joka on Jeesus itse. 
Matteus 27:50-52 Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä. Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat, ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös. 
Ylösotto tapahtui samana päivänä, heilutuslyhde pääsiäisenä. Siinä nousi kaikki vanhassa liitossa kuolleet Pyhät. 
Sitten 3. Mooses 23 jatkuu jakeilla 15-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi. 
Näissä jakeissa 15-17 puhutaan morsiamesta tässä kuluvassa ajassamme, joka päättyy UUTEEN RUOKAUHRIIN, kaksi kakkua happamena/synnissä leivottu 1:20 osaa parasta jauhoa ja jälleen uutislahjaksi. Lisäksi 7 vuoden vanhaa virheetöntä karitsaa, ovat ne seitsemän seurakuntaa, joilla on Kristuksen teot ja armo. Siksi ovat virheettömiä.. ja papin omat jakeissa 18-20 Tämä on siis toinen ylösotto Jeesuksen kuoleman jälkeen. 
Sitten tulee tämä lause jakeessa 22 Kun te korjaatte eloa maastanne, niin älä leikkaa viljaa pelloltasi reunoja myöten äläkä poimi tähkäpäitä leikkuun jälkeen, vaan jätä ne köyhälle ja muukalaiselle. Minä olen Herra, teidän Jumalanne." 
Juuri tämän vuoksi tämä uni on merkittävä, koska unessa satoa ei saanut korjata pellon reunoja myöden (3. Mooses 23:22) vaan ne oli jätettävä köyhälle kulkumiehelle, joka on Jeesus kun hän palaa häistään ja toivoo löytävänsä vielä uskoa maan päältä. 
Sinettisormuksen unessa on monta merkittävää seikkaa, koska esimerkiksi juuri Jeesuksen rooli unessa. Hän nukkui kun vilja oli korjattu ja kielsi korjaamasta pellon reunoilta ja jopa kehotti kylvämään sinne vasten talvea. Sitten hän nukahti leikatun viljan keskelle traktorin lavalle. 
Matteus 25:11-12 Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'. 
Luukas 12:35-36 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.  
Jeesus oli unessa Sinettisormuksen näyssä, eikä siis parantanut ennen kuin herää, eli palaa häistään, aivan kuten kahden edelliset Raamatun jakeet asiaa valottavat. Viljalaiho peltojen reunalla on kasvettava ja tultava kullan keltaisiksi, jotta Kuningas voisi saapua, ironisesti "köyhä kulkumies" korjaa syötävänsä pois.


14.2.2015

Mitä on Jumalan armo erona Jeesuksen armoon?

Tässä viime aikoina on joutunut kiivaasti keskustelemaan armosta suhteessa omiin tekoihimme ja tuntuu siltä että ne jotka tekoihinsa suhtautuvat pelastuksen avaimena, eivät käsitä koko peruskysymystä armosta.
On siis olemassa Jumalan erehtymätön ja peruuttamaton sana, joka tuomitsee synnintekijän kuolemalla kuolemaan. Jos näin ei tapahtuisi, tai siinä olisi jokin pienikin kompromissi, Jumala olisi valehtelija ja vähintäänkin sanojensa vääristelijä, siksi Jumalan täytyy myös olla ehdoton ja armoton ihmisen tekojen tarkastajana ja tuomitsijana. Tästä lähtökohdasta on lähdetty elämään sitä kuutta tuhatta vuotta täällä sotaisessa ja syntisessä maassa.
Christ alone
Laittomuuden ja lain kirjaimen vapaa ajanjakso vietettiin Adamista Moosekseen, joka johti jopa siihen että maa tuli niin täyteen väkivaltaa, että se oli hävitettävä lähes kokonaan, jotta Jumala voisi luoda pohjaa uudelle suunnitelmalleen Abrahamin jälkeläisten kautta.
Abrahamin pojanpojan Jaakobin poikien kautta alettiin toteuttaa Pyhän kansan suunnitelmaa ja Mooseksessa, jossa Jumala toteutti kansan kutsumuksen etuoikeutettuna lain täyttämisen suhteen. Täyttämällä tämä kova vaade pitää Jumalan laki, se kansa olisi perinyt maan ja taivaan.
Jumala tiesi kuinka älyttömän yksinkertaisen lain hän antoi, jossa silti sisältyi koko laki kun sen tarkkaan lukee. Laki oli siis yksinkertainen vain koska Jumala tiesi ettei tuo kansa voisi sitäkään vähää siitä pitää. Kaiken taustalla oli silti paljon suurempi suunnitelma, Jumalan armon kautta, eli mitä on Jumalan armo, selviää siitä.
Kun tämä juutalainen kansa sai koettaa pitää käskyt, että uhrata rikkomuksilleen, koko maailma sai tällä Israelin kansan koettelemuksella tuntea laki ja todeta laki ihmisen ulottumattomaan mahdottomuuteen voida kyetä pitämään ja täyttämään se. Sen sijaan suunnitelma toteutettiin kun Jumala itse täytti lain antamalla armossaan poikansa Jeesuksen tulla ihmisenä täyttämään tuo ihmiselle mahdoton laki. Tällä tavalla Jeesus lunasti Jumalalta itselleen oikeudet maahan ja taivaaseen. Jeesus ei ollut antanut sanaansa ihmisen välttämättömyyteen suhteessa lakiin, joten hän antoi vain yhden lain, täytettyään itse meidän puolesta sen teot. Se laki kuului vain että tehkää niitä tekoja joita toivoisitte toisillennekin tekevän ja uskokaa minuun karitsana, jonka uhriveri kelpasi kaikkien syntiemme tähden. Tässä kohtaa tulee se eroavaisuus, mikä piilee Jumalan armossa suhteessa Jeesuksen armoon. Jumalan armo oli se että "hän antoi ainokaisen poikansa" ja Jeesuksen armoon, "ettei yksikään, joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä".

Älkäämme siis enää antako itseämme ympärileikattavaksi, vaan olkaamme vapaat teoissamme, sillä ne ovat täytetty. Siitä huolimatta kaikuu Paavalin sanat, kysymykseen etteikö enää olisi väliä mitä teemme, "pois se", sillä meidän pitää tehdä hyviä tekoja ja karttaa koko ruumiillamme syntiä. Henki olisi altis mutta liha on heikko, joten omantunnon synti on se ensimmäinen, johon lankeamme. Se lähtee rukouksella Jeesuksessa Kristuksessa, joten emme ilman hänen armoaan voisi koskaan pelastua.

Vertauskuva Jumalan ja Jeesuksen armosta: Jumala on kuin aurinko, sen silmiämme polttavaa katsetta emme pysty katsomaan, vaan silmämme sokaistuu siitä kirkkaudesta. Me emme kykene omin voimin lähestymään Jumalaa, koska mikään ei säästyisi sen kuumuudelta, puhdistava kaiken läpipolttavan voiman vuoksi. Me olemme sen kirkkauden edessä täysin mahdottomassa tilanteessa, vaikka se on koko elämämme ehto ja koko elämämme lähde. Ilman sitä me emme olisi mitään.
Jeesus puolestaan on kuin kuu, jota voimme milloin vain nähdä ja sitä katsoa. Se loistaa sitä samaa valoa jota aurinko, eli Jumalan valo, antaa mutta meidän silmämme ei siitä vahingoitu. Se valaisee pimeydessä teitämme, ettemme kompastuisi yöllä. Jeesuksen lähestyminenkin on mahdollista, kuussa on jopa käyty vaikka moni haluaakin todistaa ettei siellä kukaan ole koskaan käynyt.


12.2.2015

Hetki lähestyy, jolloin voimme jälleen puhua termillä "yhdeksäs hetki"

Lordi yhtyeelle järjestettiin voitonjuhlat 26. toukokuuta 2006 Helsingin Kauppatorilla, jota oli paikalla katsomassa noin 90 000 ihmistä. Tilaisuuden yhteydessä tasavallan presidentti Tarja Halonen palkitsi yhtyeen Suomalaisen työn liiton pronssisella avainlipulla.
 
Alkuperäinen pelastussanoma vuodelta 2006:

Matteus 27:45-48 (vertauskuva Jeesus ristillä on maan kristikunta, siis kaikki, nekin jotka jäävät)
 

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,
KUUDES HETKI = KESÄKUU 6/2006 = 666
JUMALAN KUUDES PÄIVÄ = ENSIMÄINEN KUUTONEN (PIMEYS LASKEUTUU)
 
ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.
YHDEKSÄS HETKI = Syyskuu 2006 saakka kestää Israelin sotaa valerauhan tekoon. Suomi saapuu lippuineen todistamaan valerauhan EU:n puheenjohtajamaana.
 
Ja yhdeksännen hetken vaiheilla
PYHÄT LÄHTEE! 1. YLÖSOTTO TAPAHTUU, PÄIVÄMÄÄRÄSTÄ EI TIETOA
 
Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
MAAILMAAN JÄÄNEET HEIKKOUSKOISET VAIKEROIVAT KUN PYHÄT LÄHTEVÄT!
 
Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: "Hän huutaa Eliasta".
TODISTAJA NOUSEE SUOMESTA ENNAKOIMAAN ELIASTA
 
Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä,
ENNEN NÄKEMÄTÖN SANANJULISTUS ALKAA PIAN.
SIENI TÄYTEEN HAPANVIINIÄ = VAHVA JA VOIMAKAS SANANJULISTUS
 
pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.
RUOVON PÄÄSSÄ = KAUASKANTOINEN SANANJULISTUS

 
Minua on tuosta ensihetkestä alkaen puhuttanut mitä tarkoittaa yhdeksäs hetki. Ensin luulin silloin että se voisi olla siitä kesäkuun alusta 2006 syyskuuhun. "Pimeys laskeutuu" sanoo tuossa ja se kesä alkoi Israelille sodalla Libanonia ja Hamasia vastaan, joka vielä päättyi juuri yhdeksänteen hetkeen, eli silloiseen syyskuuhun. Ylösottoa ei vaan tapahtunut, vaikka täytyy sanoa että olin yli 100% varma että se tulee. Tämä synnytti tämän www.pelastussanoma.fi
Toinen selkeä yhdeksäs hetki meni vuonna 2009 joka oli vuodesta 2006 vuoteen 2009 selkeä sama koodilause. Odotus ei palkinnut odottajaa vielä silloinkaan, vaan oli vielä nähtävä uusi "yhdeksäs hetki". Nyt sellainen on, nimittäin Omer päättyy 25.5.2015 ja Lordia ylistettiin 26.5.2006 tasan yhdeksän vuotta sitten. Ja tätä pimeyttä on kyllä kestänyt siitä saakka.


1.2.2015

Syntisyytemme puhuttanut jälleen sokeita ja rampoja kulkijoita
 
Ihminen on syntinen ja siksi Jumala antoi pojallensa perinnön, johon me olemme oksastettuja.
Jumala oli antanut sanansa, tulkoon valkeus ja valkeus tuli, sekä eläköön maa, lisääntyköön se ja tulkoon se täyteen elämää ja niin tapahtui. Sitten Jumala myös sanoi että jos ihminen tekee syntiä, syö tuosta puusta, hän kuolemalla kuolkoon ja niin tapahtui.
Jumalaa erottaa muusta luomakunnasta yksi asia, hän ei voi perua sanojaan. Hän ei voinut sanoa Adamille että "noh, hyvä on poju, saat anteeksi tämän kerran" vaan siitä hetkestä koko luomakunta vaipui synnin orjaksi.
Synti tuli siis maailmaan syntiinlankeemuksen seurauksena jota Jumala ei voinut ottaa poiskaan. Silloin ihmisen yhteys Jumalaan katkesi ja ihmisestä tuli kuoleman oma ja kadotustuomion alainen. Näin on kuolema saavuttanut kaikki ihmiset, koska kaikki ovat tehneet syntiä. Siitä on tunnusmerkkinä joka paikassa valtavat hautausmaat risteineen ja kivineen. Yksikään ihminen ei ole kuolemaa väistänyt, eli synnittömänä elämästä selvinnyt. (Room. 5:12) Tämän yhden ensimmäisen ihmisen ainoan rikkomus tuotti kaikille ihmisille kadotustuomion (Room. 5:18)
Jokainen ihminen on syntynyt syntiseksi, perisynti asuu meissä jokaisessa: "Syntinen olin jo syntyessäni, synnin alaiseksi olen siinnyt äitini kohtuun." (Ps. 51:7) …vaan sen tekee minussa asuva synti. (Room. 7:17, 20) …sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta (Room. 3:23) Jos väitämme, ettemme ole syntisiä, me petämme itseämme eikä totuus ole meissä. (1. Joh. 1:8)
Ihminen ei voi itse omilla hyvillä teoillaan sovittaa syntiään, paitsi helvetin tuomion kautta. Eihän yksikään ihminen tule Jumalan edessä vanhurskaaksi lain käskyjä noudattamalla.
Lain tehtäväksi muodostuikin opettaa tuntemaan, mitä synti on, eikä niinkään olemaan meidän mittarimme, koska kukaan sitä ei kyennyt pitämään. (Room. 3:20) Kuin saastaa me olemme olleet, kuin tahrainen riepu on koko meidän vanhurskautemme. Me kaikki olemme kuin kuihtuneita lehtiä, ja syyllisyytemme pyyhkäisee meidät pois kuin tuuli. (Jes. 64:5) Jos toisin sinulle teurasuhrin, se ei sinua miellytä, polttouhriakaan et huoli. Murtunut mieli on minun uhrini, särkynyttä sydäntä et hylkää, Jumala. (Ps. 51:18-19)
Jeesuksen määritelmä synnistä: Synti on siinä, että ihmiset eivät usko minuun. (Joh. 16:9) Jeesus oli se ratkaiseva asia, koska hän piti käskyt. Hän kuoli syntisen maailman puolesta, joten synti ei saanut häneen otetta. Hän ei ollut Jumalan sanan mukaisesti kelpaava kuolemaan, vaan siinä hän voitti samalla kertaa synnin, kuoleman ja tuonelan. Hän lunasti perintöoikeuden tuhanneksi vuodeksi maahan ja hänen sanansa onkin siis uusi Jumalan sana. Hän on takuumiehemme Jumalan ja meidän turmeltuneisuuden välissä. Siksi Jeesus kuoli ja siksi olemme hänelle niin paljosta kiitolliset.
Älkäämme siis missään nimessä luulko että me olemme uskoon tultuamme teoissamme nyt tulleet jollain kummalla tavalla Jumalan edessä kelpaaviksi, vaan nyt me olemme saaneet nähdä mitä laki on ja kuinka sen pitäminen meidän lihassamme on mahdotonta. Olemme havainneet myös sen että hengessämme ajatuksien tasolla lain pitäminen on vielä monin veroin lihallista lain pitämistä vaikeampaa, meille täysin mahdotonta. Hengellinen syntimme näkyy mm. uskomme heikkouden syntinä Jumalaa, luojaamme kohtaan, puhumattakaan rakkaudettomuuden synnistämme tai muista hengellisen syntisyytemme ongelmista, joita me emme juuri koskaan edes ajattele olevankaan syntiä Jumalaa vastaan.
Rukoilkaamme siis nöyryyttä nähdä syntimme käärmeenä sauvassamme ja pukekaamme säkkipuku päällemme. Polvistukaamme Jeesuksen Kristuksen vapahtajamme eteen ja nöyrästi hänen ylitsevuotavaista armoa pyytäen joka päivä ja joka ilta kun menemme levolle. Me tarvitsemme sen veren joka hetkessä elämämme karikoissa, kunnes täydellisyys saapuu ja vajavuus muuttuu kirkkaudeksi ja synti poistuu meistä lopullisesti.


27.1.2015

Daniel 9:24-27
 
Daniel 9:24 Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan.
 
Vuoteen 1533 mennessä oli suurien muutosten aikaa:
1. Inkvisitio pakottaa juutalaiset Amerikkaan, joka löydetään juuri sopivasti 1490 luvulla (Joh.ilm. 12:14) jonne muuttoliike tapahtuu 1500-1570
2. Augsburgin tunnustus 1530 joka oli lopullisesti protestanttisuuden erottava lausuma katolisuudesta
3. Martti Luther teki koko työnsä vuoteen 1533 mennessä
4. Täydellinen saksankielinen Raamattu ilmestyi vuonna 1534.
5. Kustaa Vaasan johtama ns. Kreivisota käytiin vuosina 1533–1536 joka oli skandinaavisen uskonpuhdistuksen sota, jossa Raamattu saapui pohjolaan.
 
Voimme siis pitää vuotta 1533 jKr. jonkinlaisena laskennan peruskivenä, olihan Jeesuskin tiettävästi kuollut vuonna 33 jKr. tuhat viisisataa vuotta aiemmin.
 
Daniel 9:25 Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa; ja kuusikymmentäkaksi vuosiviikkoa, niin se jälleen rakennetaan toreinensa ja vallihautoinensa, mutta keskellä ahtaita aikoja.
 
Seitsemän vuosiviikkoa on 49 vuotta. Riemuvuosi on aina joka 50. vuosi.
Kuudeskymmenes toinen vuosiviikko olisi vuosi 1533+434 on vuosi 1917 alkoi muuttoliike alueelle ja suurin muuttovuosi sodan jälkeen oli vuosi 1946 joka johti vuonna 1948 itsenäisyyteen. Tähän vuoteen 1917 kun lisätään tuo seitsemän vuosiviikkoa, eli 49 vuotta, saadaan vuosi 1966 ja seuraava vuosi olikin kuudenpäivän sodan vuosi. Eli vuosi 1917 + riemuvuosi on 1967.
 
Daniel 9:26 Ja kuudenkymmenen kahden vuosiviikon mentyä tuhotaan voideltu, eikä häneltä jää ketään. Ja kaupungin ja pyhäkön hävittää hyökkäävän ruhtinaan väki, mutta hän itse saa loppunsa tulvassa. Ja loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty.
 
70 viikkoa säädetty = 70x7 vuotta = 490 vuotta (oletusarvoksi 29.1.2016 rauhansopimus Israeliin) 1290+1290 päivää (vuosiviikko) on vuonna 2023 - 490 on vuosi 1533
 
Tetrad verikuut historiassa (pääsiäisen ja lehtimajanjuhlien aikaan kuunpimennys peräkkäisinä vuosina) Tetrad eräiden lähteiden mukaan oli vuosina 32-33 jKr. jolloin Jeesus ristiinnaulittiin
 
Inkvisitiosta kaikki lopunajan laskelmat alkoivat vuonna 1493 Tetrad verikuulla, josta alkoi juutalaisten pois ajaminen koko Euroopan alueelta.
Tetrad kuut vuosina 1493 ja 1494 elettiin inkvisition aikaa. Kaikkien juutalaisten piti muuttaa pois Espanjasta, elleivät he kääntyneet katolisiksi. Kolumbus purjehti Amerikkaan. Hänen laivansa rahoittivat juutalaiset liikemiehet ja hänen miehistössään oli juutalaisia. Amerikasta tuli monille juutalaisille uusi kotimaa, jossa he saivat elää vapaasti. Suurin juutalaisten muuttoliike Amerikkaan tapahtui vuosina 1530-1570
 
Toisen maailmansodan jälkeen juutalaiset muuttivat sankoin joukoin takaisin Israeliin, jolloin Tetrad kuu oli jälleen vuosina 1949-1950
13.4.1949, pääsiäinen (Pesach)
7.10.1949, lehtimajajuhla (Sukkot) 
2.4.1950, pääsiäinen  (Pesach)
6.9.1950, lehtimajajuhla (Sukkot) 
Vuosina 1949 - 1950 Israelin valtion alku. Vuonna 1948 syntyi Israelin valtio. Kohta kuitenkin arabivaltiot hyökkäsivät Israelin kimppuun. Mutta Israel kesti ja voitti.
 
Vuonna oli jälleen Tertdar 1967, jolloin ne ovat jälleen olleet vaikeita vuosia juutalaisille. Mutta ne ovat kääntyneet lopuksi siunaukseksi.
24.4.1967, pääsiäinen (Pesach) 
18.10.1967, lehtimajajuhla (Sukkot) 
13.4.1968, pääsiäinen (Pesach) 
6.10.1968 lehtimajajuhla (Sukkot) 
Vuosina 1967 - 1968 oli Kuudenpäivän sota. Seitsemän arabi valtiota hyökkäsi jokaiselta rajalta Israelin kimppuun tavoitteenaan työntää juutalaiset mereen. Sota päättyi ihmeellisesti juutalaisten voittoon, joita oli lukumäärällisesti paljon vihollisia vähemmän. Israelilaiset saivat Jerusalemin takaisin 2000 vuoden jälkeen. Se tapahtui Tetradin aikaan.
 
Daniel 9:27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."
 
Viimeinen vuosiviikko alkaisi siis 29.1.2016 josta lasketaan 1290 päivää, jolloin liitto tulee raskaaksi ja hävitys saapuu kauhistuksen siivillä. Silloin pakanakansojen täysi luku on otettu kokonaan pois, eli ahtaasta portista sisälle tullut. Ruokauhri on morsian (kaksi kakkua näytteeksi herralle) ja teurasuhri on häävieraat, pakanakansojen täysi luku. (Ilm. 7:13-14) Herra ottaa jumalattomuuden pois Jaakobista Room. 11:25-27 jolloin pakanakansojen täysi luku tulee lopulta perille. Täysi lukuhan ei käy ilmaisuksi, ellei ensin ole vajaata lukua sisälle tullut. Tästä on vielä Johanneksen ilmestyksessä sinetti viisi kohdalla vihje, odottakaa kunnes teidän täysi luku saapuu.


15.1.2015

Palkka työstä - Juutalaisten kymmenykset ja pakanoiden denaari

Denaarin palkka
Luomakunnalla on kaksi puolta, hengellinen ja lihallinen. Näissä kahdessa erottuvat kaksi tärkeintä asiaa, usko ja teot.
Kun luomakunta luotiin, maailmalle ei annettu kumpaakaan, vaan niillä oli suora yhteys Jumalaan, jotka se hengessään  ja lihassaan tahtoivat. Muut saivat elää himojensa mukaan, kunnes Jumala teki lihan liiton, ympärileikkauksen liiton Abrahamin ja hänen jälkeläistensä kanssa.
Jumala vaati heiltä kahta asiaa, pidä käskyt ja maksa kymmenykset. Molemmat olivat tekoja ja lihan määritelmin suoritettavissa olevia toimia, joissa selvästi kymmenys toimii lunastuksen hintana.
Sitten tuli Jeesus Kristus, jonka liha hylkäsi ja jossa täytyi armon liitto uskosta Jeesukseen Kristukseen Jumalan poikana. Syntyi aivan uudenlainen liitto, jossa teot eivät enää merkinneet. Hyvät teot ovat itsestään selvyyksiä ja pahaa pitääkin karttaa mutta se ei enää vahingoita, vaan katumuksen kautta ne saadaan armossa anteeksi. Tämä liiton palkka on denaarin, yhden päivän työpalkka, joka tarkoittaa vertauskuvallisesti ikuista elämää. Tämä denaarin palkkakin on Jeesuksen vertauskuvassa laskennasta täysin vapaa, eikä siis sillä ole mitään tekemistä lihallisuuden kanssa. Joku tekee töitä koko päivän ja joku vain illalla vartin verran, niin kuitenkin molemmille sama denaarin palkka. Tämä on pakanakansojen lunastushinta.

Lasketaanpas hieman: Leiviskä oli ammoin 6 000 denaaria (maailma on jo nyt 6000 vuotta vanha) ja (Jeesus muutti juutalaisissa Kaanaan häissä 6 tynnyriä á100l vettä viiniksi, joka on kymmenys 6000:sta) Denaari oli siis yhden päivän palkka, joka taas on meidän maailmassamme noin. 23 vuoden työpanos, jos työpäivät muutetaan arkipäiviksi mutta taas mitä tahansa muutakin siltä väliltä, jos teki koko päivän, se sama ja jos tuli töihin illalla, asia ei miksikään muuttunut.
Denaari oli selvästikin pakanakansojen palkkion laskutapa, koska synti on täydellisesti anteeksiannettu, eikä määrät enää ratkaise hyvän ja pahanteon välillä. Pakanoilla on vain armo.
Pakanakansojen ajat päättyvät ja alkaa Israelin vuoro julistaa evankeliumi loppuun 42kk:ssa. Pakanakansat ovat evankelioineet koko maailman, joten Israelin ei tarvitse enää julistaa rajojensa ulkopuolelle.
 
Israelin kansa on tekojen kansa, jolta vaadittiin kymmenykset:
Vuorokausi on 24h josta Jumala haluaa sinulta 1:10 osan on 2,4h /vrk
Sinun päiväansiosi 2,4h jos kerrotaan elämäsi pituisella työpanoksella 6000 denaarilla, saadaan 144 000 joka on varsin tuttu luku. Lunastetut juutalaiset.
Vuorokauden palkan kymmenys ihmiskunnan 6 tuhannen vuoden ajalla on siis 144 000 denaaria eli ihmisikuisuutta.


9.1.2015

Täytyy sanoa että nyt tuli hyvä vahvistus näylleni vuodelta 2008

Tämä uni on ilmestynyt juuri nyt Jouko Pihon sivuille ja luettuani hämmästelin että kaikki asiat, mitkä liittyy valuuttaan, pitävät alla olevassa unessa paikkansa oman näkyni kanssa. Valuutat kelluvat, sitten niiden maatunnukset haihtuvat ja niille annetaan sama arvo, kuten tuossa lopussa 4 kpl = 600 ? arvoista ruokalippua.
Omassa näyssäni minulle sanottiin että tämä tässä on pedon luku ja sille annetaan nimi.
 
Juho Raition uni vuonna 2014
Kävelin kapeaa maantietä jossakin Suomessa kohti jotakin pientä kylää, joka oli viistossa etuoikealla. Olin sillalla, jossa oli keltaiset haalistuneet puukaiteet. Aika oli kesä, mutta oli talvi keskellä kesää ja oli pimeää, vaikka oli keskipäivä. Maassa oli lunta n. 5 cm.
Ennen kylään tuloa etuvasemmalla oli taloja, ja pieni tie kääntyi sinne. Kävelin tuolle tielle. Ensin oli talo, jonka asukas luikki äkkiä sisälle karkuun, kun näki minun tulevan. Tiesin ettei sinne ole menemistä.
Jatkoin kävelyä ja tulin sellaisen 1970-luvun talon luo ovelle.
Minulle avattiin ovi ja siellä sisällä oli paljon uskovia koolla ja siellä tarjottiin ateria suurelle porukalle.
Seuraavassa mitä olin kirjoittanut ylös unen jälkeen.
- Oli aika, jolloin oli vaikea pysyä uskossa.
- Ruoka-ateria oli samantapainen kuin työttömien ateriat, joita oli mm. aikoinaan Oulun seurakunnissa.
- Aterian maksu oli 600 nykyisessä Ruotsin kruunun kurssissa, käytössä oli markka tai kruunu kruunun kurssin mukaan. Euron seteleitä käytettiin "täytteinä". Niiden arvo oli sama kuin Ruotsin kruunun tai entisen markan eli 1/10 nykyisestä arvosta, siis 10 euroa oli 10 kruunua tai markkaa.
- Uskovat auttoivat toisiaan mm. ruoan suhteen.
- Minulla oli vain 150 lompakossa ja silti minulle annettiin 4 kpl 600 arvoista ruokalippua.
- Uni päättyi tähän.

Jarmon näky 24.10.2008
Näky valuutoista
Näin aluksi valtavan lihavan ja muodottoman potilaan, jolla oli kasvoissa paiseita, hänellä oli sian kärsä ja kissan korvat, kaula oli yhtä läskiä rinnasta leuan yli saakka ja paksua ihraa. Potilaalla oli toinen käsi aivan surkastunut ja toinen oli suht normaali, maha oli epäkesko ja siinä koko torsossa oli paljon haavoja ja mustelmia. Potilaan jalat olivat vain osin näkyvillä ja näin niissäkin epämuodostumia. Tuosta potilaasta näkyi ihmisen muodot mutta se oli aivan selkärankaa myöden vinossa, jalat vasemmalle ja pää oikealle hieman yläviistoon.
Potilas hikoili koko ajan ja näin hänen sänkynsä alle laitetun punaisen altaan, jonne kirkas punaisen lilavärinen neste tippui. Lääkäreitä oli valtavasti ympärillä ja potilas vääntelehti. Ovi avautui takaseinällä ja sieltä tuli lääkäri valkoisessa takissa, eikä paljon puhunut, vaan nykäisi yhdellä kädellä piuhat irti potilaasta. Muut lääkärit poistuivat heti paikalta. Potilas alkoi tehdä kuolemaa ja laihtui ohueksi luurangon näköiseksi hyvin nopeasti ja lopulta näin potilaan nousevan istumaan kouristuksesta ja sitten hän ravisteli itseään, kuin olisi ravistanut itsestään pois jotain. Siihen potilas kuoli ja hän oli todellakin enää vain luuranko.
Näky jatkui, koska en voinut keskittyä, koska häirintää ympärilläni oli valtavasti. Välillä näin kummia hirviöitä ja paljon erilaisia kasvoja kuin filminauhalta. Kuulin välillä itkua. Sitten sain taas näyn takaisin ja potilas palasi kuvaan, kun hän makasi kuolleena viitan alla. Alla olevaan altaaseen ei enää tihkunut mitään, koska potilas oli jo ilmeisesti kuihtunut kokonaan. Ylilääkärikin oli poistunut ja kaikki oli hiljaista.
Sitten näin matelijan, joka oli kooltaan pienen alligaattorin kokoinen, ulkomuodoltaan kuin Varaani ja sillä oli kuin lohikäärmeen pää. Tuo peto tuli määrätietoisesti, mutta varovaisesti, aivan kuin se ei haluisi kenenkään huomata itseään ja veti hitaasti tuon vadin potilaan alta ja lähti raahaamaan vatia pois. Tähän näky katkesi pitkäksi aikaa ja en saanut enää lankaa takaisin. Pyörin sängyssä ja tuntui ettei tässä ole järkeä ja yritin taas nukkua. Uni ei tullut.
Kesti entis-täkin kauemmin saada näyn lanka kiinni. Näin jopa jäätyneiden ihmisten ruumiita, joiden päälle oli satanut lunta. Mutta sitten näky kumminkin jatkui selvänä, koska siinä oli se sama allas.
Altaassa oli nestettä, sitä samaa kirkasta nestettä, johon alkoi ilmestyä selviä kolikoita ja ne muodostuivat altaan nesteestä pinnalle ja siinä hetken kelluttuaan, ne nousivat nesteestä ylös. Yksitellen hitaasi ne tulivat yhteen rivistöön. Tunnistin monen kolikon valuuttasymbolin ja osaa en taas tuntenut. Huomasin myös ettei sieltä noussut läheskään kaikkia tuntemiani valuuttoja ja kun niitä pikkuhiljaa nousi riviin, ne muodostivat tasaisen rintaman, yhtä suurina ja niiden valuuttatunnukset ikään kuin häipyivät ja menettivät merkityksensä. Ne olivat siinä näkyvissä mutta ei niin selvästi ja ne kaikki olivat tasapäistetty. Sitten yhtäkkiä huomasin että jokaiseen kolikkoon tuli numero valuuttatunnuksen yläpuolelle ja kun katsoin numeroita, niin melkein kaikissa oli nolla ensin ja pilkku sen jälkeen, jota seurasi ainakin viisinumeroinen epämääräinen luku. Kolmessa kolikossa oli etunumerona jokin suurempi, eli yksi tai sitäkin suurempi. Niidenkään pilkku ei ollut sitä yhtä numeroa kauempana, vaan kaikissa pilkku oli ensimmäisen numeron perässä ja sitten pitkä rivi epämääräisiä desimaalilukuja.
Hetken kuluttua tapahtui niin, että kolme suurinta meni ihan vähän oikealle ja loput myös hieman vasemmalle ja niiden väliin ilmestyi katkoviivajana, kuin piirtyen kolikoiden välistä ylöspäin, jonne muodostui suurempi kolikko, mutta se ei ollut kolikko, vaan jotain muuta, joten en osannut kuvata, koska se näytti myös seteliltä, mutta ei ollut sitäkään. Rahaksi sen silti tunnistin ja sen yhdenmukaisuus muiden kolikkojen kanssa oli sama. Sitten siihen uuteen rahaan tuli myös luku ja se oli 666 mutta valuuttamerkintä puuttui kokonaan. Lopuksi näin tekstin joka kuvaan piirroksessa. Pedon luku on 666 ja sille annetaan nimi. Sekä janan, jossa on numeroita 1-1000 alkaen vasemmalta oikealle.8.1.2015

Ranskan terroriteosta lehdistön sananvapautta vastaan - lehdistön hengellä

Lehdistö PRESS on maailmanlaajuinen instituutio, jolla on koko lehdistöhistorian aikana ollut konflikteissa ja muissa katastrofitapauksissa, kuin jopa erinäisillä salaisillakin murhapaikoilla, hieman erivapaudet kuin muilla. Heillä on eräänlainen diplomaattinen koskemattomuus toisin päin, eli pääsy joka paikkaan. Tätä kaikkea sen vapautta nyt verisesti loukattiin.
Minä olen taipuvainen uskomaan, että lehdistö, joka on hyvin järjestäytynyt, ei jätä asiaa tähän. Ajateles jos vaikkapa Suomessa, sinä onnistut suututtamaan lehdistön, mihin prässiliisteriin oletkaan itsesi sen jälkeen laittanut. Niin paljon valtaa ei ole Suomessa ainakaan kellään, joka uskaltaisi lejdistön kimppuun käydä, koska SANA on suurempi valta kuin miekka.

Sanonkin siis, katsokaa seuraavien päivien lehtirekatiota ympäri maailmaa. He eivät ole pelkästään hajanisia lehtitaloja, vaan pahimpaan mahdolliseen kykenevä hyvinkin aggressiivinen... nimenomaan vaikuttajana. Nyt ei Islamille hyvä heilu. Nämä terroristit ei aavistanutkaan mihin he nyt koskivat.


7.1.2015

Näin yllättäen unta pedon merkistä 7.1.2015

Nukuin todella huonosti viimeyön kipujeni takia, joita kropassani on aina välillä. Jokainen ex. voimailija tietää mitä se on. Nämä kivut veivät yöuneni max. 20 min pituisiksi pätkiksi, joten pääsin päivällä nukkumaan tänään 7.1.2015 hieman klo 13 jälkeen ja heräsin klo 16:00 kirjoittamaan tämän ylös.
 
Olin junamatkalla tavallisena lainkuuliaisena ihmisenä VR:n moderneissa InterCity2 junissa ja matka oli mielestäni Helsingistä Tampereelle tai toisin päin. En ollut selvästi omassa identiteetissäni, koska en tuntenut mitään uskonsyyperäistä vastustusta mihinkään, eli jälkikäteen ymmärsin että unessa en ollut niinkään itse oma itseni, vaan anonyymi kansalainen.
Pedon merkki lähtee SIM kortista Minulla oli kädessäni Nokia Lumia, joka olisi suhteellisen uusi älypuhelin jossa oli tämä helposti sivussa olevasta luukusta turvallisesti jopa vauhdissa irrotettava Micro-SIM-kortti. Eli jos halusin ottaa vauhdissa irti, puhelin menee vain "offline" tilaan. Otin kortin puhelimesta kuin sen olisin aina tehnyt ja sitten irrotin istumapaikkani kohdalla seinään pinta-asennuksena kiinnitetystä pienestä rasiasta samanlaisen telineen kuin oli joissain hieman vanhemmissa Nokian älypuhelimissa. Tämä junan adapteri oli sellainen ohut laatta, josta oli kulma vino, kuten tiedätte, jotta siihen ei voisi asentaa korttia väärin päin. TUo laatta (kuva) joka toimi adapterina sekä Micro-SIM kortille, että siihen saattoi asentaa sellaisen vanhemman koko kortinkin. Näin että junassa jokaiselle istumapaikalle oli varattu sellainen rasia mutta myös julkisiin tiloihin, vähän kuin joka puolelle junaa.
Työnsin oman puhelimeni kortin siihen sisälle ja olin asentamassa sen takaisin rasiaan, kun sen adapteri meni rikki, enkä saanut sitä enää paikalleen.
Nousin kaikki osat mukanani paikaltani ja kävelin konduktöörivaunuun, jossa kerroin että katso, näin kävi. Konduktööri ei ollut huolissaan, vaan otti osat jonnekin takahuoneeseen ja palasi sitten kohta takaisin. Hän sanoi että no voi-voi, nyt kävi niin että sinun kortin koko mikropiiri oli mennyt rikki ja hän näytti pientä riisinjyvän kokoista palikkaa kädessään. Sitten hän sanoi että hei, ei haittaa yhtään, että tämä oli tuon Elisan sim-kortti mutta meillä on täällä valmiiksi 
koodattavissa olevia Sammon yleiskortteja, (Sampo-konserni viittaa DanskeBankiin) joten sen jälkeen sinun ei enää tarvitse käyttää mitään muuta, eikä "venkslata" korttien kanssa. Sitten hän haki takahuoneesta pienen ilmatoimisen pistoolin näköisen esineen, otti oikean käteni pöydälle, kämmenpohja alaspäin ja vei pistoolin peukaloni ja etusormeni kämmenen päälle paksuun lihakseen ja kuului ilmapyssyn poksahdus, jolloin pieni riisinjyvä asettui ihon alle paikoilleen. Sitten hän irroitti pakkauksesta sen kaksoiskappaleen, uuden Micro-sim kortin ja sanoi että laita tuo nyt puhelimeesi, että se toimii nyt tämän kanssa yhdessä.
Kohta menin siitä etsimään paikkaani ja tiesin että maksu oli tapahtunut tuon työn myötä ja olin saanut matkustusta helpottavan ihonalaisen sirun.
Tämän jälkeen näin itseni ja käteni kuin läpinäkyvässä röntgenlaitteessa, siru meni paikoilleen mutta siitä lähti jotain mustaa ja pahaa varjoainetta verenkiertoon ja löysi tiensä kohta aivoihin. Sitten minä näin itseni kauempaa ja minulle sanottiin että nyt entinen on mennyt ja syntyi Cyborg ihminen.
 
Tähän heräsin ja aloin koota sitä mitä sain nähdä ja kirjoittaa. Jaan se nyt teille.

-jarmo-


6.1.2015


"Rapparien" eli vapaamuurarien selvästi profetaalinen taulu löytyi

En lähde puuttumaan siihen, mistä taulu on peräisin ja miltä ajalta mutta siitä kuitenkin heti näkee että kyseessä on Yhdysvallat ja siellä tyyleistä päätellen joku rapiat satakunta vuotta sitten oleva naivistisesti tehty fiktiivinen tilannekuva motellissa tai muussa majoitusliikkeessä.
Älkää nyt kuitenkaan ihmetelkö tai pelätkö miksi tuon satanistisen ja okkultistisen järjestön kuvan sivustolleni. Ei tämä kuva teitä pure, jollette anna sen purra teitä. Täysin jumalaton faaraokin profetoi ja Joosef sen sitten Jumalan miehenä tulkitsi, niin se menee ja menköön. Informaatiota tulee ja on hyvä ottaa huomioon, joten selitän kuvaa nyt hieman omalla näkemykselläni, jonka saatte hengessänne punnita:
Rapparikuva
Kuvassahan ei näy minkäänlaista merkkiä siitä, mitä vuotta tuo voisi tarkoittaa, vaikka kalenteri on takaseinällä "may" eli toukokuun kohdalla ja sen että farmarit elävät todella raskaita ja ahtaita aikoja, koska tektissä lukee "5%-farm loans-6%".
Siitä kalenterista päättelin heti myös sen että kalenterikuukaudet ovat 1:1 samanlaiset keskimäärin tietenkin 7 vuoden välein. Joka vuosi kalenteri siirtyy päivän eteenpäin ja joka neljäs vuosi helmikuussa kaksi päivää. Tästä johtuu että takaseinällä heti kiinnitti huomiota että kalenteri on identtinen viikonpäivien suhteen vuoden 2015 kanssa. Toukokuu tulee olemaan samanlainen kuin kuvassa.
Sitten samalla takaseinällä kalenterin oikealla puolella on kello, joka näyttää varttia vaille kahtatoista, veikkaan puolta yötä sermin takana olevan oven taustalla olevaan valoon. Oviaukko muistuttaa minua heti ahtaasta ovesta, josta vain harvat kulkevat.
Edessä on kolme tyttöä, joilla on edessään johtajan istuin, jossa kukaan ei vielä istu (te saatte istua minun valtaistuimellani). Sitten tyttöjen vieressä on heidän matkalaukut pakattuna sekä pieni lentokone, joka viittaa ilmailukyytiin, "pilvissä Herraa vastaan". Tyttö muutenkin symboloi heti morsianta jne. naista jolla on tavoitteenaan saada viettää sulhasen luona ikuisuus ja istua tämän valtaistuimella.
Kun mennään lähemmin tyttöihin, niin niitä on siis kolme pienestä suurimpaan ja matkakantamukset sen mukaiset. Huomautan vielä että tytöt ovat kaikki lähdössä, eli haluavat olla pelastuvia, ovat siis kristittyjä eri muodossa, eivätkä he suinkaan ole menossa kadotukseen.
Nuorin on viattomin, vai mitä? ...ja pienin ja kevein matkatavaramäärä ja noin pieni lentokone, symboloi tilannetta eikä mitenkään voi ottaa kyytiin tavaroita, edes pienimmän tytön.
Pienimmällä on myös ruusu kädessään joka viittaa kevääseen, joka on taas takaseinällä olevan kalenterin merkitys. Minulle tuli mieleen Olav Rodgen näky, jossa pieni tyttö katosi kun tämän äiti oli leikkaamassa ruusupensasta. Toinen seikka taas Raamatusta Lulujen laulu 2:10-13 jossa Daavidin morsian kutsutaan ylös kun kukkaset puhkeavat ja kesä on tullut.
Sitten kun katson keskimmäistä tyttöä, huomaan että hänellä on jo suuremmat matkatavarat ja isoimmalla tytöllä paljon kannettavaa. Kuka jaksaisi nostaa enää noin suurta laukkua? Laukut ovat niitä mistä varoitetaan sanoin, "älä kerää omaisuutta maan päälle, vaan kerää aarteesi Taivaaseen".
Keskimmäisellä tytöllä on julma peto ketjussa ja jos tyttö lähtee, niin peto pääsee irti. Melko hyvä yhtälö häävieraiden jälkeen jäävää aikaa.
Suurin tyttö kuvastaa tyhmän neitsyen roolia jossa hänellä on myös kuvaava esine kädessään, metronomi. Tuttu laite kun halutaan pysyä laskennassa mukana ja tahdissa... laitettahan voidaan kiihdyttää tikittämään nopeampaa ja Raamattu puhuu siitä sanoin "ellei Jumala lyhentäisi niitä aikoja, ei mikään liha pelastuisi". Metronomi on siis selvä ajankiihdytyksen symboli.
Sitten siinä on kalkkuna, joka viittaa kiitospäivään, joka on USA:ssa marraskuun toiseksi viimeinen torstai ja sen vieressä joulukuusi, jossa on 26 palloa. Miellän että siinä on mahdollisesti ensi kiitospäivästä jouluun 26 päivää aikaa jollekin? Tehdäänkö silloin Israelin suhteen kovia, vai mitä. Silloinhan on juuri ollut 28.9.2015 Lehtimajanjuhla ja viimeinen "superverikuu" Tetrad kuiden pimennys, joka osoittaa kyllä aika paljon. Sen lsiäksi silloin alkaa olla kulunut "noin puoliaikaa" kuudennesta sinetistä, mikäli tietenkin profetoidut tapahtumat tänä alkaneena vuonna täyttyvät.
En sitten osaa noiden "rapparien" omasta symboliikasta sanoa. Mielstäni vasemmalle vievät portaat johtavat elämän menoon ja meininkiin, jossa on enää kuolleet haamut odottamassa. Siinä kuvataan mm. portaat, jotka ovat Baabelin symbolia... omat portaat taivaaseen. Siinä matkalla on soittoa ja laulua, rikkauden merkkejä silinterihattua ym. sekä kaikki addiktit alkoholista ja tupakoinnista alkaen "oman onnen apilaan" jota myös tarjotaan. Nämä jäävät valtaistuimen taakse vasemmalle, joka sekin kuvastaa hyvin tilannetta. Tämä yleinen motellimiljöö ehkä kuvastaa parhaiten väliaikaista asumustamme, tämän maailman hallintoa, joka kestää vain elinaikamme verran. Itsekin olen koko elämäni kokenut eläneeni matkalaukku kädessä, tai paremminkin muovipussi, jossa on vain alkkarit ja paita. Aina tulee joku bussi joka vie jonnekin vain vähäksi aikaa odottamaan seuraavaa. Sehän oli Abrahamin ajan elämäntapa, jonka Jumala ohjasi Israelin kansaa elämään erämaaelämää teltoissa. Kun Eesau alkoi rakentaa kivistä itselleen taloa, hän oli jo hyljännyt perintöosuuden ja kasannut suuret ja raskaat matkalaukut.
 
Tämmönen tarina ja tutkielma vuoden alkuun.


1.1.2015

Jari Rostedt uuden vuoden siunaus

Jarin runo


Päivittäistä seurantaa 16.6.2014 - 31.12.2014
Päivittäistä seurantaa 16.3.2014 - 15.6.2014
Päivittäistä seurantaa 1.1.2014 - 15.3.2014
Päivittäistä seurantaa 1.7.2013 - 31.12.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2013 - 30.6.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2012 - 31.12.2012
Päivittäistä seurantaa 1.11.2010 - 31.12.2011
Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010
Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010
Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009
Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009
Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008
Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008
Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008
Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi
Pääsiäinen 2007 alkaen...