14.3.2014

Lewis Hamilton kertoo totuuden, josta syystä häntä epäillään jopa huumeiden käytöstä

Lewis Hamiltonilta hämmentävä kommentti Schumacherista: "Kaikella on tarkoituksensa"

Hamiltonin kommentti Shumacherista
Mercedes-tallin brittikuljettaja Lewis Hamilton otti kantaa lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantuneen Michael Schumacherin tilanteeseen tavalla, jota voidaan pitää vähintäänkin kyseenalaisena.

Hamilton kommentoi brittilehti Telegraphin haastattelussa Schumacherin tilannetta sanoen kaikella olevan tarkoituksensa.
- Hän on urheilulegenda, joka on saavuttanut hyvin paljon. Hän on erittäin motivoitunut henkilö. Siksi minusta tuntuu, että kaikella tapahtuneella on tarkoituksensa. Uskon tämän olevan kokemus, joka todella paljastaa hänen vahvan luonteensa ja vahvistaa häntä enemmän kuin mikään, minkä hän on aiemmin kokenut. 

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa Ranskan alpeilla 29. joulukuuta viime vuonna. Hän on ollut yli kymmenen viikkoa koomassa sairaalahoidossa. 
Schumacherin perhe ilmoitti keskiviikkona, että hänen tilassaan on havaittu "pieniä, rohkaisevia merkkejä". Toistaiseksi perhe tai sairaalan henkilökunta eivät ole vahvistaneet, mitä nämä merkit ovat. 

Hamiltonin kommentit synnyttivät ymmärrettävästi keskustelua Telegraphin verkkosivuilla. Osa lukijoista tuomitsi brittikuljettajan sanomiset hyvinkin jyrkästi. 
- Hamiltonille pitäisi tehdä huumetesti. Hän on selvästi ottanut jotain, kun päästää suustaan tuollaisia kommentteja, nimimerkki "bonnybrown" arvelee.

Tuoko formulakauden avaus jotain, vai mikä vihjaisu Shumacherin tilanteella on tai olisi?
Minä olen sen liittänyt Ariel Sharonin koomasta kuolemaan, koska Ariel kuoli heti Michaelin onnettomuuden perään. Uskon että Shumacherin mahdollinen herääminen on merkki uskon eloonheräämisestä, eli merkkinä "Joonan merkistä" kun Niinive heräsi Jumalan pelkoon. Arielin kuolema taas Israelin vastaavaan tilanteeseen, koska Jaakobin ahdistus alkaa pian, varmasti heti kun Joona herättää kansan ja Shumacher herää tähän maailmaan.


9.3.2014

Mitä Goog, Venäjä aikoo, mihin se on määrätty ja mitä se tulee tekemään? Hesekiel 38

Minä en kovinkaan paljon välitä mitä minusta ja kirjoituksistani puhutaan, olen sen verran liemissä jo keitetty, etten enää oli niin herkkähipiäinen. Käyn keskustelua aika-ajoin Suomi24 profetiapalstalla ja siellä oli eräs valtavan ihanasti minua puolustava kommentti, jolla tämä kirjoittaja selvensi muille minun sanomisia, noin yleisellä tasolla. Hän sanoi kutakuinkin näin, että älkää te tuomitko Jarmon erikoisia puheita, kyllä se itse osaa kantaa vastuunsa Jumalalle niistä. Pitäkää vain se mikä hyvää on ja vastuu on lukijalla punnita puheeni, minun vastuuni niistä on sitten Jumalan edessä.
Eli tahdon vielä tähdentää, että juuri näin se on. Tulen vastaamaan puheistani Jumalalle ja jos ihan tarkkoja ollaan, me kaikki. Tuomitkaa silloin puheeni ja heti, jos puheeni eksyttävät pois Jeesuksen ristin juurelta. Älkää turhaan tuomitko lillukanvarsien spekulointia, kuten onko Goog Venäjä tai Maagog Kiina tms. Jos taas joku väittää, että noiden Googien ja muiden tietäminen on taivastie, tai niistä tietämättömyys sulkee tien, tai niistä jotain luuleminen jakaa pelastustien kahtia, tai jopa rakentaa pelastustietä, niin hän itse eksyttää pois ristin tieltä ja on itse eksyttäjä.
Se joka väittää että antikristuksien- tai väärien profeettojen tunnistaminen on pelastuksen merkki, hän on jo eksyttämässä osittain pois Jeesuksesta, koska huomio kiinnittyy johonkin ihan muuhun kuin käärmeen tuijottamiseen sauvan nokassa. Älkäämme siis olko niitä, jotka estävät toisen pääsyn portista, menemättä kuitenkaan siitä itse, vaan tehdään sanaa hengessämme ja punnitaan sitä rukousten kautta.
Putinin kahdet olympialaiset 2014 Jeesus Kristus on fokus Nr1. jota meidän pitää korottaa ja hänen taakseen mennä piiloon kaikkea saatanan valtaa vastaan, eikä sotia sitä vastaan omin nyrkein ja keihäin, kehumalla kuinka pahan valta kaadetaan omin avuin.
 
Aiheesta Goog, tein kuvan tuolta nettimaailmasta saamani idean pohjalta, jossa Olympiarenkaat oli asetettu uuteen järjestykseen kun "march" kuukausi alkoi. Lisäsin siihen kuvia ja muuta symboliikkaa. Hauskin on mielestäni tuo Ukrainan "lipunkantaja", palava autonrengas, kuin rengas joka ei vielä auennut olympialaisten avajaisissa, vaan aukesi vasta sen jälkeen.
 
Hesekiel 38
 
1-3 Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas.
 
4-6 Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.
7 Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.
 
Aikomus vuotten lopulla:
8-9 Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi.
 
Mielestäni tuo "käsky" eli tehtävä jää selvästi kesken tai sitten ajassa on hypätty jopa tuhatvuotiskauden yli. Tarkoittaako vuotten lopulla 7 tuhatvuotisjakson loppua, jolloin se on todellakin lopulla. Ilm. 19. kun saatana päästetään irti ja hän villitsee Googin ja Maagogin. Siinä täyttyisi moni asia mutta jättää myös kysymysmerkkejä.
 
Teksti jatkuu että kesken kaiken saa mieleensä jotakin... eli huomio ikäänkuin kiinnittyy muualle kuin alkuperäiseen ja tämä viittasi siihen, ettei jakeet 8-9 tarkoittaisi kuitenkaan tuhatvuotiskauden päätä, vaan 1290 päivää kestävää Israelin rauhan aikaa ja sen loppumetrejä. Israelistahan ei voi hyvällä huumorillakaan sanoa että se asuisi rauhassa vailla muureja, eli jostain muusta näkökulmasta tai kohteesta on kyse.
 
10-13 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'
 
Nämä jakeet 10-13 minä olen ihan itseoikeutetusti nimennyt Suomen miehittämisen jakeiksi, jossa Goog oli kääntänyt päänsä pois Israelista, jonne sen tarkoitus oli hyökätä mutta saakin muuta mietittävää, jolloin Israel saa rauhansa ja Goog miehittää maan nimeltä Suomi ja ryöstää tämän.
 
Tämän jälkeen Goog näkee Israelin uudelleen ja asuvan tosiaan rauhassa, juuri ennen sen rauhan puolta väliä.
 
14-16 Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.
 
Tässä kohtaa eletään sitä hetkeä jossa hävityksen kauhistus on asettunut pyhälle paikalle ja Israelin rauha on rikottu. Kaikki maailman kansat alkavat siirtyä kohti Jerusalemia ja ympäröivät sen. Syttyy kolmas maailmansota ja Jumalan viha, jonka jälkeen vähitellen kehittyy Harmageddon.

17-23 Näin sanoo Herra, Herra: Etkö se ole sinä, josta minä muinaisina päivinä puhuin palvelijaini, Israelin profeettain, kautta, jotka niinä päivinä ennustivat, vuodesta vuoteen, että minä annan sinun karata heidän kimppuunsa? Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku. Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan. Ja minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan. Ja minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan. Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat. Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."
 
Tämän jälkeen kannattaa lukea Sakarja 14 koko luku, koska se on kuin suora jatkumo tälle Hesekiel 38 luvulle. Jeesus kun tulee, kaikki ei pääty siihen, vaan Jeesus on tullut maailmaan sotiakseen Israelin kansan puolesta ja siitä pikkuhiljaa sitten syntyy tuhatvuotinen maan hallintoaika. Näin saat hyvä kokonaiskuvan mitä tulee tapahtumaan kun Jeesus tulee.
Mutta ensitöikseen Jeesuksen näkyvän paluun yhteydessä tapahtuu yksi oleellinen asia:
2. Tess. 2:8 ...tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä...

 
Sakarja 14
1 Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi.
2 Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista.
3 Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä.
4 Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.
5 Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.
6 Sinä päivänä ei ole valoa: loistavat tähdet sammuvat.
7 Se on oleva yhtämittaista päivää-Herralle on se tunnettu-ei vaihdu päivä ja yö; ja ehtoolla on oleva valoisata.
8 Sinä päivänä elävät vedet virtaavat Jerusalemista: toiset puolet niistä Idänmerta kohti, toiset puolet Länsimerta kohti. Niin on tapahtuva kesät ja talvet.
9 Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi.
10 Koko maa muuttuu tasaiseksi kuin Aromaa Gebasta Rimmoniin asti, Jerusalemin eteläpuolelle. Ja tämä on oleva korkea ja oleva asuttu, paikallansa, Benjaminin portista entisen portin sijaan asti, Kulmaporttiin ja Hananelin-torniin asti, kuninkaan viinikuurniin asti.
11 He asuvat siellä, eikä vihitä sitä enää tuhon omaksi, ja Jerusalem on oleva asuttu, oleva turvassa.
12 Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.
13 Sinä päivänä on tuleva Herralta suuri hämminki heidän sekaansa, niin että he käyvät kiinni toinen toisensa käteen ja toisen käsi kohoaa toisen kättä vastaan.
14 Myös Juuda on sotiva Jerusalemissa, ja kaikkien pakanakansojen rikkaudet kootaan joka taholta: kullat ja hopeat ja ylen paljon vaatteita.
15 Samoin on vitsaus kohtaava hevosia ja muuleja ja kameleja ja aaseja ja kaikkea karjaa, mitä niissä leireissä on-samankaltainen vitsaus.
16 Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.
17 Ja mitkä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, niille ei tule sadetta.
18 Ja jos egyptiläisten sukukunta ei käy eikä tule sinne ylös, ei tule sitä heillekään; vaan heitä on kohtaava se vitsaus, millä Herra rankaisee niitä pakanakansoja, jotka eivät tule sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa.
19 Tämä on oleva egyptiläisten synnin palkka ja kaikkien niiden pakanakansojen synnin palkka, jotka eivät käy sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa.
20 Sinä päivänä on oleva hevosten kulkusissa kirjoitus: "Pyhitetty Herralle". Ja padat Herran temppelissä ovat uhrimaljain vertaisia, jotka ovat alttarin edessä.
21 Ja jokainen pata Jerusalemissa ja Juudassa on oleva pyhitetty Herralle Sebaotille, ja kaikki uhraajat tulevat ja ottavat niitä ja keittävät niissä. Eikä ole enää sinä päivänä yhtään kaupustelijaa Herran Sebaotin temppelissä.


5.3.2014 (käykää myös lukemassa mun mutsin uusin >linkki< lopunaikaa koskeva kirjoitus)

Suomi oli rakennettu tasa-arvoistamaan työnteko - Ei enää, koska joku kiersi systeemin!

Maailman rikkaat rikastuivat entisestään viime vuonna. Ultrarikkaita eli ihmisiä, joilla on yli 30 miljoonan dollarin (22 miljoonaa euron) omaisuus oli viime vuonna maailmassa 167 000 eli 5 000 enemmän kuin edellisvuonna, kertoo kiinteistöyhtiö Knight Frankin vuosittain kokoama raportti. Raportista uutisoi The New York Times -sanomalehti.
Ultrarikkaiden määrä on kasvanut kymmenessä vuodessa 59 prosenttia. Myös miljardöörien määrä on kasvanut 80 prosenttia 1 682:een, Knight Frankin raportti kertoo.
Raportin tiedot on koottu 600:lta yksityispankkiirilta ja omaisuudenhoitajalta, jotka hoitavat ultrarikkaiden omaisuuksia. Eniten miljonäärejä ja miljardöörejä on Yhdysvalloissa, Japanissa ja Saksassa, mutta varallisuus kasvaa nopeasti monissa kehittyvissä talouksissa.
Knight Frank ennustaa, että Kiinassa on kymmenen vuoden kuluttua 322 miljardööriä eli enemmän kuin Britanniassa, Ranskassa ja Sveitsissä yhteensä.
Maailman rikkaimpia jo pitkään listannut talouslehti Forbes laski maailmasta viime vuonna 1 645 miljardööriä. Forbesin mukaan uusia miljardöörejä syntyi 268, joista 42 oli naisia.
Suomalaisista Forbesin listoille nousevat vain hissiyhtiö Koneella rikastuneet Herlinit. Koneen hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin oli 3,3 miljardin omaisuudellaan sijalla 483. Ilkka, Ilona ja Niklas Herlin jakoivat sijan 1465. Rikkaat siis rikastui taas ja köyhät köyhtyi taas.
Suomen rikkaat ja muut tavallaiset


2.3.2014

Alkoiko ahdistusten ajat sittenkin 26.2. kun Ukraina vaihtoi presidenttiä? ..vai ei alkanut?

Kuva tehty joulukuussa 2012
Kuva tehty ja julkaistu 20.12.2008 pelastussanoman sivuilla
- 22.2. Janukovitshin kerrotaan paenneen Kiovasta. Mielenosoittajat eivät kohtaa enää vastarintaa. Parlamentti äänestää presidentinvaalien järjestämisestä toukokuussa ja vapauttaa oppositiojohtaja Julia Tymoshenkon vankilasta.
 
-23.2. Parlamentti valitsee Tymoshenkon liittolaisenOleksander Turtshynovin virkaatekeväksi presidentiksi.
 
- 24.2. Ukraina pyytää länsimailta miljardiapua. Venäjä kyseenalaistaa Ukrainan uuden johdon laillisuuden.
 
- 28.2. Janukovitsh ilmestyy julkisuuteen Venäjällä ja sanoo olevansa yhä Ukrainan presidentti.
 
- 1.3. Venäjän parlamentti antaa presidentti 
Vladimir Putinille luvan käyttää venäläisiä joukkoja Ukrainassa. Ukrainan mukaan Venäjä on tuonut maahan tuhansia sotilaita lisää.

Pelastussanoma 19.12.2008

USA antaa Venäjälle valvonta-alueita Naton tukikohtien läheisyydestä

Israel update
 kertoo näin:

”On vaikea uskoa, että Venäjä haluaisi nähdä Iranin saavan ydinaseita”, sanoo Howard Berman (Dem.), joka johtaa USA:n kongressin ulkoasioitten komiteaa. ”Uskon siellä olevan kiinnostusta asiaan, mutta se ei ole yhtä tärkeä kuin muutamat muut, joiden he katsovat uhkaavan maataan.” Berman puhui Kansallisten Turvallisuustutkimusten Instituutissa torstaina Tel Avivissa. Berman suosittelee määräaikana pidettäviä keskusteluja Iranin kanssa. Näiden tulisi kestää korkeintaan 3 kuukautta. Jos ne eivät tuota tulosta, sen jälkeen Berman arvioi, USA voi paremmin saada muut maat tukemaan todella tuskallisia sanktioita Irania vastaan. Hän suosittelee myös, että USA antaa joitakin myönnytyksiä Venäjälle suunnittelemassaan ohjusasemien rakentamisessa Euroopan itäosan maihin. Yksi tällainen myönnytys olisi se, että Venäjä saisi asentaa tarkkailuasemia USA:n ohjusasemien läheisyyteenvarmistaakseen, että ne on suunnattu Irania eikä Venäjää vastaan.

Siinä se vastaus sitten olisikin, "Venäjä saisi asentaa tarkkailuasemia" USA:n luvalla. Kuvassa näette, että valmiina Venäjällä ei ole yhtään ainoaa aluetta Naton läheisyydessä omalla maallaan, joten kaikki "valvonta-alueet" on hankittava neuvottelemalla naapurimaiden kanssa, tai otettava ne väkisin, uhkailemalla tai miehittämällä naapurivaltio.

Rajajooseppi Suomen Krimin alue alkaa tuolta, Raja-Joosepista jossa voidaan hyvin aiheuttaa pieni aseellinen selkkaus, joka johtaa katastrofiin. Eikä Venäjän tarvitse mitään muuta tehdä kuin auttaa "veljiään" naapurimaan julmuuksilta.
Georgian sota opetti Putinia tekemään Venäjälle lain, jossa tämä kansalaisten puolustaminen voitiin ottaa asevoimien kautta haltuun heti tarvittaessa. Sen jälkeen laki astui voimaan joskus 2010 tai jotain, jonka tehokkuutta päästiin nyt vasta Krimillä toteuttamaan.
Nyt kun lakia on sovellettu käytännössä, Naton kipukynnyskin on mitattu, sekä EU:n resurssit hoitaa asioita, Venäjä huomaa että näin se voi miehittää kaikki tarvitsemansa puskurivaltiot. Kuten maamme, Suomen!

Hesekiel 38:10-13 Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain
seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'

26.2.2014

Tästä päivästä lukien eteenpäin 2580 päivää (1290+1290) on palmusunnuntai ja vuosi 2021

Palmusunnuntaista 2580 päivää On siis vain ja ainoastaan tämä laskukaava tukena kertoa että tämä päivä saattaa olla ahdistuksen aikojen ensimmäinen päivä. Itsekin sanon että, tuskin on, mutta sanon samaan hengenvetoon että tämä kaikki on sitä valvomista, eikä väärin profetoimista.
 
Luukas 12:37-50 Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä. Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen 
Tisha be av 2018
Poika tulee." Niin Pietari sanoi: "Herra, meistäkö sinä sanot tämän vertauksen vai myös kaikista muista?" Ja Herra sanoi: "Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen huoneenhaltija, jonka hänen herransa asettaa pitämään huolta hänen palvelusväestään, antamaan heille ajallaan heidän ruokaosansa? Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi. Mutta jos palvelija sanoo sydämessään: 'Herrani tulo viivästyy', ja rupeaa lyömään palvelijoita ja palvelijattaria sekä syömään ja juomaan ja päihdyttämään itseänsä, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin uskottomille. Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla 
lyönneillä. Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä. Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään. Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!
mennyt jo
Israelin rauha rikkoutuu tämän laskukaavan mukaan 21.6.2018 ja Matteus 24:20 sanoo näin: "Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina."
Tässä kohtaa siis pitää olla kesä Israelissa, eikä sapatti, eli lauantai eli Tish av be on sitä ja etenkin 21. kesäkuuta, joka on kaikenlisäksi torstai.
Vuoden 2017 Tish av Be se ei oikein voi enää olla, koska rauhaa ei saada aikaan ja tuo 19.1.2014 päivämäärä meni jo. Tähtäämme siis joulun alle 2014, jonne 1290 päivää osuisi rauhansopimuksen viralliseen luomiseen. Matteus 24:20 mukaan rauhan on tultava talviaikaan.
Se 9.6. jälkeinen aika olisi rauhaan juurikin sen puoli hetkeä, (6kk) jonka morsiamen ylösottotapahtuman jälkeen taivaassa tulee olemaan hiirenhiljaista. Jos ylösotto tapahtuu Omerin laskennan mukaan 9.6.2014 rauha julistetaan 9.12.2014 ?? Tasan 6kk
mennyt jo Siinä tapauksessa 1335 päivää on kulunut Israelin rauhansopimuksesta 5.8.2018 jolloin tulisi häävieraiden ylösotto? ...niin, ehkä.

Daniel 12:10-12 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Monet kirkastetaan, tarkoitti ylösottoja.
Roomalaiskirje 11:16 Mutta jos uutisleipä on pyhä, niin on myös koko taikina, ja jos juuri on pyhä, niin ovat myös oksat.

Roomalaiskirje 11:25-27 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."

Lopulta pelastuu sekä Israelin jäännös että ylösotetut ja siksi:


Luukas 18: 8 Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?"

Suosittelen lukemaan Sakarja 14 luku jossa kerrotaan mitä tapahtuu kun Jeesus on tullut.
Danielin 12:12 luvun mukaan Jeesuksen näkyvän paluun jälkeen vasta 1335 päivää siitä, kun hävityksen kauhistus asetetaan, astuu tuhatvuotiskausi voimaan. Noh, tästä voi kiistellä :)

Eikä sitten kaikesta kevään odotuksesta unohdeta näitä päiviä:

Päivät: 26.2. ja 8.3.
Temppelinhävityspäivästä 2017 loppukesästä, Tisha be´av:sta kun lasketaan vielä 1290 päivää ahdistuksen ajan alkuun on 26.2.2014. Siitä jos lasketaan 10 päivää ahdistuksessa, niin tempaus voi olla 8.3.2014
 
Päivät: 13.3. ja 23.3.
Videossa todistetaan, että Joh.ilm. 12:1 suuri merkki näkyy taivaalla 23.9.2017 josta vähennettynä 1290 päivää osuu 13.3.2014, joka voi taas merkitä ahdistuksen aikojen alkua. Siitä taas 10 päivää, joten tempauspäivä saattaisi olla 23.3.
 
Ennen päivää 5.4.
Kirja kertoo miehestä, joka oli kuolla viidesti ja hän kohtasi "rajalla" Jeesuksen. Tuolle miehelle kerrottiin, että jos hän eläisi 70 vuotiaaksi hän kohtaisi tempauksen ennen sitä. Takaraja 5.4.2014

Siunausta kaikille lukijoille ja jännää odotuskevättä. t. -jarmo-

19.2.2014

Määrähetkistä profetoiminen, ristiriita ja Jumalan ilmoitus aiheesta
 
Aiheesta innosti minua kirjoittamaan erään kristityn kovasanainen minua moittiva palaute, jossa tämä kertoi määrähetkistä spekuloimisen olevan jopa Raamatun vastaista toimintaa, siis epäkristillistä, eli antikristillisyyttä. Johannes sanoo näin aiheesta, se joka kieltää Isän Pojan on antikristus. Minä korotan Jeesusta Kristusta ja julistan aina hänen olevan Herra ja ainoa pelastustiemme, sanomamme ja messiaamme.
Raamattu ei sitävastoin missään kohtaa kiellä päivämäärien profetoimista, vaan päin vastoin:
 
Aamos 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille. 

Tuo Raamatunpaikka kertoo suoraan että Jumala tulee kertomaan kaiken ja silti ylivoimaisesti yleisin "heitto" sen suusta, joka pelkää Jeesuksen paluuta, sanoo että sitä päivää ei tiedä kukaan, ei edes Taivaan enkelit tai Poika, vaan yksin Isä ja se lukee:
 
Matt. 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

Tällä Raamatunpaikalla lyödään kuin vierasta sikaa ja kovaa. Lyödään koska Jeesuksen tulo oikeesti pelottaa monia. Kaikki ei ole kunnossa siis!
Tuota Matteus 24:36 jaetta käytetään "leikkaa, liimaa, askartele" tyyppisesti jättäen asiayhteyden taakseen, jättäen puuttuvan palan jonnekin taakse. Siellä kuitenkin lukee se tärkeä seikka, koska Matteus 24:36 ei kerro suoraan mistä päivästä on kyse. Siksi haluan tuoda lauseen kokonaisuudessaan:
 
Matt. 24:35-36 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
 
Elikkäs, kyseessä on taivaan ja maan katoamisen päivä, ei tempaus, eikä edes Jeesuksen näkyvä paluu, vaan se päivä kun maailma hävitetään kokonaan. Sekin tulee kuin varas ja siitä hetkestä ei tiedä kuin yksin isä, ei edes poika. 
Viittaan tässä Johanneksen ilmestyskirja lukuun 20 ja 2. Pietarin kirje 3:10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

 
Hyvät ystävät, Taivas ja maa eivät millään voi kadota, alkuaineet sulaa, eikä siten kuvatulla tavalla kokonaan tuhoutua eikä muutakaan, ennen kuin ne tuhat vuotta ovat kuluneet. Sen jälkeen Jumala luo kaiken uudeksi.

Mutta monille ilmenee sitten selvä ristiriita kahden Raamatunpaikan, Aamos 3:7 ja Matteus 24:36 jakeiden välille. Matteus kertoo että kyseessä on Herran Päivä jonka vain Isä tietää ja Aamos kertoo että Jumala ei tee mitään kertomatta ensin profeetoilleen. Selvä ristiriita siis!

Okei, otetaanpa Paavalin kirje korintolaisille 13 luvusta pala, jossa selitetään miksi näin tapahtuu. Jakeessa 8 kerrotaan että profetoiminen katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa. Tämä erottaa kaksi aikaa toisistaan, ennen ja jälkeen Jeesuksen näkyvän paluun. Ennen Jeesuksen paluuta puhumme kielillä ja tuhatvuotiskaudella ei ole kuin yksi kieli, eikä profetoimista tarvita, koska Jeesus on meille silloin jo kaikki. Matteus 24:36 luvun Herran Päivä menee siis tuhatvuotiskauden päähän, jossa ei profetoimista enää edes ole, joten näin Raamattukaan ei valehtele. Profetoiminen on kadonnut.

 
Kukaan ei tiedä juuri mitään, mitä tuhatvuotiskauden aivan lopussa tapahtuu. Vain Johanneksen ilmestys kertoo siitä jotain, jolloin saatana vapautetaan ja tämä lähtee villitsemään ihmisiä kaikilta maan kulmilta aina avaruuksiin saakka, kuten Raamattu kertoo. He piirittävät tuon Pyhien kaupungin, jolloin yhtäkkiä kaikki katoaa pauhinalla, tulee Herran Päivä keskelle jotain tilannetta, josta emme voi saada mitään käsitystä, minkälainen se voisi olla silloin. Se hetki tulee kuin varas, eikä siitä hetkestä tiedä kuin yksin Isä.

Sitten on Paavalin kirje tessalonikalaisille, jossa hän puhuu näin: Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
Tämä kohta tahdotaan tulkita "pelkääjien" toimesta niin, ettei määrähetkistä saisi edes keskustella. Loogista, jos pelkää Jeesuksen paluuta!
Vuonna 2006 kun vedin erään esimerkin
eräälle sukulaiselle määräajoista, jotka osuvat aivan lähitulevaisuuteen Jeesuksen konkreettisesta takaisintulosta, hän meni kalmanvalkoiseksi, hiljeni täysin ja jäi miettimään syntyjä syviä. Miksi ihmeessä, eikös se ole ilon päivä? ...ellei tämä sitten pelkää kovasti sitä hetkeä, eikä kaikki siis olekaan kunnossa, luurankoja kaapissa, vaikka väittää olevansa kristitty ja käy vetämässä kirkkokuoroja jne.
Siksi toiseksi, nuo Paavalin sanat, määrähetkistä ei teille ole tarve kirjoittaa... ei varmaan vuoden 50 jKr. seurakunnille hamaan 1900 luvun puoliväliin saakka ollut tarve kirjoittaa aikamääreistä, kunnes 1948 jälkeen tuli SE SUKUPOLVI jolle lopunajat nimenomaan on tarkoitettu elettäväksi. Tälle sukupolvelle nuo määräajat ovat keskeisessä asemassa olevat ajat. Pelkääjät lukevatkin tuosta tessalonikkalaiskirjeestä jakeet 1 ja 2 koska ne sanat sulkevat spekulaation, mutta se jatkuu jakeista 4-6 näin: Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.
Eli valvokaamme, odottakaamme, laskekaamme päiviä, rukoilkaamme, anokaamme ja etsikäämme sitä hetkeä joka päivä. Valvokaamme!

Ongelmat ovat siinä asenteessa, joka on näkyvillä lusteiden kimppuihin sitomisen muodossa on juuri tämä piilopelko, olen Kristitty ja tunnustan Jeesuksen MUTTA jokin on vielä kesken, enkä ole tunnustanut syntejäni tai muuten. Tällainne henkilö siirtää Jeesuksen tulemusta aina vuosien päähän, koska varjelee omaa syntitaakkaa totuudelta, joka vääjäämättä paljastaa ne. Siitä johtuu että toiset haluavat pistää Jeesuksen tulemuksen realiteetin taka-alalle ja toiset haluavat Jeesuksen tulevan heti ja nyt!


11.2.2014

Ryövärit ristillä - pahantekijä ja pahantekijä - maailman tuomio ja Kristuksen armahdus

Ryövärit ristillä Eräs uskova, kiltti, rehellinen mies oli joutunut työpaikallaan tekemisiin uuden pomonsa kanssa, joka osoittautuikin jopa täysin rikolliseksi koskaan silti joutumatta kiinni mistään. Miehellä oli puhtaat paperit ja puhdas tausta, kaikki luottotiedot ja rekisterit. Tuolla miehellä oli kuitenkin hyvin häikäilemätön luonne ja tämä käytti härskisti hyväkseen kaikkia moraalittomiakin keinoja päämääriensä saavuttamiseksi, kuitenkin visusti varoen kiinnijäämistään mistään rikoksesta. Tälle pomolle jopa oli vain yksi keino muiden muassa, käyttää hyvin vaarallisia moottoripyöräjengiläisiä tavoitteidensa saavuttamiseksi.
Tuo uskova mies joutuikin kohta tekemään valinnan, ollako tuon rikollisen puolella, vai 
tätä vastaan. Neutraali ei voinut enää olla, vaikka yrityksen edun nimissä ei voinut olla ihan vastaankaan. Mies oli ajautunut umpikujaan oman uskon aiheuttaman moraalin ja työpaikkansa vaatiman edun vuoksi. Tällaiseen tilanteeseen joskus uskova joutuu ja siksi Jeesus opetti meitä rukoilemaan oikein. Meidän kuuluu rukoilla ettei meitä saatettaisi kiusaukseen, vaan että meidät päästäisiin pahasta.
Tilanne tuon uskovan miehen kanssa oli mennyt yli sen mahdollisuuden, että enää saattoi olla vain myötämielinen ja hiljaa, koska nyt oli aika toimia tai sitten olisi itsekin syyllistynyt rikokseen, hyväksymällä se.
Miehellä oli todella tuskainen olo, eikä mikään antanut rauhaa, vaan oli tehtävä päätös ja se päätös johti siihen että oli tehtävä selväksi tuolle rikolliselle, ettei aio katsoa sivusta loputtomiin.

Jesaja 59:1-9 Katso, ei Herran käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan: vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule. Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta.
Ei kukaan vaadi oikeuteen vanhurskaasti, eikä kukaan käräjöi rehellisesti. He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion. Myrkkyliskon munia he hautovat, hämähäkin verkkoja he kutovat; joka niitä munia syö, se kuolee, rikkipoljetusta puhkeaa kyykäärme. Heidän verkkonsa eivät kelpaa vaatteeksi, heidän tekemäänsä ei voi verhoutua; heidän työnsä ovat vääryyden töitä, ja heidän kätensä ovat täynnä väkivallan tekoa. Heidän jalkansa juoksevat pahuuteen, kiiruhtavat vuodattamaan viatonta verta; heidän ajatuksensa ovat vääryyden ajatuksia, tuho ja turmio on heidän teillänsä. Rauhan tietä he eivät tunne, oikeutta ei ole heidän askeleissansa; polkunsa he tekevät mutkaisiksi, ei kukaan, joka niitä käy, tunne rauhaa.
Sen tähden on oikeus meistä kaukana, eikä vanhurskaus saavuta meitä; me odotamme valoa, mutta katso, on pimeä, aamunkoittoa, mutta vaellamme yön synkeydessä.
 
Mies ymmärtää uskonsa kautta olevansa hukassa ja enää vain uskonsa varassa. Tuossa tilanteessa uskokin horjuu. Niinpä hän lukee Raamatusta rukouspsalmeja, joista saa lohdun. Siellä kehotetaan luottamaan Jumalan apuun ja omalta katseeltasi näkymättömään Jumalan korkeampaan suunnitelmaan.
Mies rauhoittuu kohta ja tekee pelkästään sen minkä kokee oikeamieliseksi ja kertoo tuolle rikolliselle olevansa uskovainen mies, ettei aio katsoa sivusta, vaan aikoo tehdä jotain joka korjaisi vääryyksiä. Tästä syntyy valtava taistelu työpaikalla ja selän takana tuo uskova mies lytätään nurkkaan, tämän uskottavuus katkaistaan kaikkiin esimiehiin ja muihin työntekijöihin. Mies joutuu lopulta sairauslomalle mutta pelkää silti edelleen turvallisuutensa puolesta, koska oli mennyt puhumaan sellaista, joka suututtaa miehen, jolle mikään keino ei ole poissuljettu.
Sitten tapahtuu jotain jota uskovainen mies oli pelännyt. Hänet pyydetään syömään vaikka onkin sairauslomalla, erääseen tuttuun ravintolaan, jossa tuon firman johtajat olivat tavanneet lounastaa. Tuohon tilaisuuteen ilmestyi kaikki ne, jotka tiesivät firmassa junaillusta rikoksesta ja sen mahdollisesta olemassaolosta mutta olivat pysytelleet siitä hiljaa. Sitten tuohon pöytään asteli ulkopuolinen mies, tuolla miehellä oli päällään Helvetin Enkelien tunnukset ja käsivarsissaan tatuoinnit, jotka kertoivat täysjäsenyydestä tuohon rikollisryhmään. Mies oli iältään nelissä kymmenissä, karismaattinen, ennen kaikkea pelottava ja muutenkin kooltaan valtava, hormoneilla oli takuulla ollut oma osuutensa miehen habituksessa.
Uskova mies rukoili taukoamatta ja pelkäsi mitä tästä seuraa ja kohta asia hänelle esiteltiinkin. Tuo prätkäkerhon jäsenen kerrottiin olevan yhtiön taustalla bulvaania käyttävä omistaja, eikä voi julkisesti osallistua yhtiön sisäisiin asioihin, koska on jatkuvassa poliisin tarkkailun alla jne. aiheuttaisi yhtiön maineeseen ison tahran. Lisäksi tuo mies olisi lähdössä lusimaan kohta pitkää tuomiota ja hän ei voisi valvoa etujaan yhtiössä ja siksi halusi tulla esittäytymään yhtiön keskeisille työntekijöille.
Uskova mies oli hetken ihmeissään että miksi hänet kutsuttiin tähän tilaisuuteen ja mietti että eikö hän ollut juuri potkittu pois sisäpiiristä, jolle kerrottaisiin kaikki yhtiön sisäiset asiat. Uskovainen mies sai yllättäen tuon julmalta näyttäneen omistajatahon puhelinnumeron ja tämä puolestaan hänen numeronsa.
Kokouksessa käytiin läpi yhtiön perusasioita, vain valottaen keitä yhtiön omistajataho loppujen lopuksi oli. Lisäksi kokouksessa listattiin päämääriä ja sovittuja diilejä, jotka pitää toteuttaa kirjaimellisesti. Nämä diilit olivat aivan rehellistä yritystoimintaa, joten uskova mies saattoi huojentunein mielin ajatella tulevaisuutta mutta yhtä kaikki, tilanne oli mutkistunut ja hänen  henkilökohtainen moraalinsa oli aivan äärirajoilla. Mutta näytti ettei hänen tarvitse olla tekemisissä enää yhtiön pimeän puolen kanssa.
Kokouksen lopuksi tuo hänen epärehellinen uusi pomonsa nykäisi häntä hihasta ja sanoi hieman ivallisesti ylpeillen että, kai sinä nyt viimeistään tajuat että teet kuten käsketään ja jatkat työtäsi yhtiössä kuten ennenkin mukisematta? Mies nyökkäsi vaan hämillään, kurkku kuivana.
Seuraavalla viikolla sairausloman päätyttyä, mies palaa töihin ja kaikki näyttää siltä kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan, kaikki ovat ystävällisiä jne. Kaikki näytti vähän liiankin ennalta järjestetyltä, kuten se sitä olikin.
Sitten tuli ilta ja hän saa puhelun siltä rikollisryhmän jäsen omistajalta. Sydän hyppää kurkkuun, kun tämä ehdottaa tapaamista. Mies miettii mistä saisi taustatukea, mistä hän voi tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Sitten mies lähtee tapaamaan tuota pelottavaa miestä siihen samaan ravintolaan.
Tuo Helvetin Enkeli istuu valmiiksi pöydässä ja on pukeutunut rennosti lenkkiasuun, verkkareihin ja college puseroon. Hän ei näytä enää niin pelottavalta ja mies istahtaa tervehtien ensin kädestä tuota isoa miestä.
Ruokailun lopulla tämä rikollispomo kysyy firman asioista ja kertoo jutelleensa tämän uskovan miehen pomon kanssa ja sanoo tietävänsä tästä yhtä jos toista. Taas uskovan miehen sydän pompsahtaa kurkkuun, koska arvaa että tämä tietää nyt että hän on uhannut paljastaa tuon rikoksia. Rikollispomo jatkaa, että ilmeisesti puhut aina totta kun sinun kanssasi on tekemisissä. Uskova mies nyökkää että kyllä hän totuuteen aina pyrkii ja ainakin mahdollisimman lähelle totuutta. Sitten tuo rikollipomo kysyy, että voisiko tämä kertoa sitten hänelle juurta jaksain, alusta loppuun, mitä siellä yhtiössä tapahtuu ja on tapahtunut?
Uskova mies kertoo juurta jaksain kaiken, kertoo olevansa uskossa ja ei voi katsoa läpi sormien kaikkea, vaan on kerrottava siitä jollekin, jne.
Lopuksi iso rikollisjohtaja kiittää kohteliaasti, maksaa laskun ja sanoo ottavansa varmaan vielä kerran yhteyttä ennen kuin lähtee lusimaan.
Menee pari päivää ja firmassa ei enää ole mikään entisellään, hänen uusi pomo ei enää puhu sanaakaan, hänet on selvästi komennettu johonkin, eikä ainakaan yhtään pomottele ja hän on saanut olla ihan rauhassa. Lisäksi hänen ole enää tarvinnut puuttua mihinkään entisen kaltaisiin rikokseen viittaaviin toimiin saati pakotettu osallistumaan mihinkään sellaiseen.
Kuluu aikaa vielä viikko tai kaksi, mies saa uudelleen puhelun rikollisjohtajalta. Tämä pyytää käymään luonaan ennen kuin lähtee lusimaan. Uskovan miehen sydän pomppaa taas kurkkuun, eihän hän voisi millään uskaltaa mennä tuon miehen luo. Hän on joskus katsonut gangsterileffoja ja tietää että kun hän vähiten aavistaa, niin sitten se hetki tulee, jolloin hän laitetaan kylmäksi.
Mies kuitenkin uskaltaa muutaman rukouksen jälkeen lähteä, tilaa taksin ja ajaa tuon miehen antamaan osoitteeseen. Mies asuu ihan tavallisessa punatiilisessä omakotitalossa, jossa on pihalla ihan tavallinen uudehko auto katoksen alla ja tavallisia asioita, kuten pari polkupyörää ja ruohon leikkuri. Mies tulee avaamaan ja kättelee ystävällisesti, pyytäen sisään. Miehen vaimo on muuten ihan tavallisen näköinen alta nelikymppinen, tosin huomaa heti vanhat tatuoinnit käsivarsissa, viiltelyarvet ranteissa ja rajun elämän jättämät jäljet kasvoissa.
He syövät kaikessa rauhassa ja sitten tuo rikollispomo avautuu ja aloittaa kertomalla että sanoit viimeksi olevasi uskova mies ja olet kertonut saman työpaikallasikin. Sen huomaa rehellisyydestäsi ainakin ja näkee muutenkin jostain jota ei pysty suoraan selittämään. Tiedätkö itse mikä se on?
-mies nyökkää kakellellen kurkkua
Sitten rikollispomo alkaa kertoa, että nyt hän tietää sinun pomosi tekemiset ja kertoo tämän ylittäneen valtuutensa ja syöneen jopa sanat hänen suuntaansa ja asia on nyt kesken siltä osin mutta tämän ei tarvitse välittää siitä. Sitten mies kiittää lakoonisesti tuosta paljastavista puheista ja sanoo ettei hänellä ollut yhtään ainoaa syytä epäillä puheitasi epäaidoiksi, koska et voinut voittaa sillä mitään että olisit valehdellut, vaan päin vastoin ja siksi hän sai kauttasi tietää tismalleen sen mitä ei muuten olisi ikinä saanut ja jos olisikin, hän ei olisi voinut olla ihan varma asiasta.
Sitten rikollispomo sanoo ääni väristen että hänellä on tuolla lasten huoneessa nukkumassa hänen ainoa tyttärensä joka sairastaa syöpää ja hän lähtee vielä kolmen viikon päästä lusimaan, eikä tiedä yhtään miten käy. Rikollispomo jatkaa sanomalla, ettei ole koskaan uskonut Jumalaan ja koko suhde siihen on vielä käymättä läpi. Mutta voisitko sinä käydä tytön luona tuolla, peukalollaan viittoillen makkarin suuntaan olan yli, ihan varmuuden vuoksi ja jos sinä tunnet Jumalan ja että sellainen on, niin varmuuden vuoksi voisit puhua sille tyttäreni puolesta, ääni lopulta sortuen.
Miehen silmät kirkastuvat, hän siirtää tuolia taaksepäin ja kysyy, nytkö hetikö? Rikollisjohtaja ei voi sanoa mitään, vaan nyökkää terävästi, osoittaa sormillaan kohti makkaria ja katsoo syliinsä vedet silmissä.
Rikollisjohtajan vaimo saattaa miehen hämärään huoneeseen, jossa lapsi nukkuu. Mies panee hiljaa kätensä tytön pään päälle ja lausuu rukouksen, muistellen Jeesuksen ihmetekoja, kun tämä paransi sairaita.
Hetken kuluttua mies palaa keittiöön jossa rikollisjohtaja on jo hieman ryhdistäytynyt ja kiittää kohteliaasti.
Uskova mies kysyy että haluaisiko että hän tulee katsomaan tätä vankilaan silloin tällöin? Rikollispomon silmät kirkastuu ja tämä vastaa että ilman muuta, jos vain viitsit sinne tulla, se on aika kurja paikka.
Mies tajuaa, että sielunhoito oli alkanut. Oli alkanut suuri Jumalan työ ja Herramme oli löytänyt uuden sielun, jonka syntitaakka oli tullut täyteen.
Tuo toinen pienempi rikollispomo ei ymmärtänyt kuinka kaukana hänen sydämensä olisikaan vielä pelastuksesta ja kuinka paljon pahempi, kuinka paljon enemmän syntiä oli ollutkaan tuon ison rikollispomon kannettavana ja kuinka paljon lähempänä tämä lopulta olikin Jumalaa, koska synti oli tullut siinä suureksi. Rikollispomon paatuneen sydämen pysäytti vasta hänen oma tyttärensä sairaus ja kaikella tapahtuneella oli äärimmäisen tarkka ajoitus.
 
Luukas 23:32-43 Myös kaksi muuta, kaksi pahantekijää, vietiin hänen kanssaan surmattaviksi. Ja kun saavuttiin paikalle, jota sanotaan Pääkallonpaikaksi, niin siellä he ristiinnaulitsivat hänet sekä pahantekijät, toisen oikealle ja toisen vasemmalle puolelle.
Mutta Jeesus sanoi: "Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät".
Ja he jakoivat keskenään hänen vaatteensa ja heittivät niistä arpaa. Ja kansa seisoi ja katseli. Ja hallitusmiehetkin ivasivat häntä ja sanoivat: "Muita hän on auttanut; auttakoon itseänsä, jos hän on Jumalan Kristus, se valittu". Myös sotamiehet pilkkasivat häntä, menivät hänen luoksensa ja tarjosivat hänelle hapanviiniä ja sanoivat: "Jos sinä olet juutalaisten kuningas, niin auta itseäsi".

Oli myös hänen päänsä päällä kirjoitus: "Tämä on juutalaisten kuningas".
Niin toinen pahantekijöistä, jotka siinä riippuivat, herjasi häntä: "Etkö sinä ole Kristus? Auta itseäsi ja meitä."
Mutta toinen vastasi ja nuhteli häntä sanoen: "Etkö sinä edes pelkää Jumalaa, sinä, joka olet saman rangaistuksen alainen? Me tosin kärsimme oikeuden mukaan, sillä me saamme, mitä meidän tekomme ansaitsevat; mutta tämä ei ole mitään pahaa tehnyt." Ja hän sanoi: "Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi".
Niin Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."
 
-jarmo-


9.2.2014

Vakava enne talviolympialaisita - Neljä rengasta, kaksi Kreikan lippua ja tuliset vaunut

Neljä olympiarengasta Ajatelkaapas, että Ariel Sharonin kuoleman ennustettiin olevan merkki että Jeesuksen paluu on oleva todella lähellä. Sitä ennen saksalainen urheilija, Michael Shumacher, seitsenkertainen F1 kuninkuusluokan mestari,(täydellisyyden luku), kaatuu hiihtomäessä, jota talviurheiluksi kutsutaan ja vaipuu myös koomaan. Myös Angela Merkel kaatui heti perään lasketellessa talviurheilun parissa. Onko tämä enne? Onko Michael Shumacherin tilanne jokin tärkeä seurattava asia?
Olli Nokialainen lähetti mietittäväksemme aamulla laskelmia, koska ystävämme Markku huomasi että Olympiarenkaiden lukumäärä
Kaksi Kreikan lippua viisi, tarkoitti aikoinaan päivien lukumäärää, ilmeisesti kuvannollisesti kellotaulun ympyrää, joita oli viisi päivää jonka olympialaiset aina kestivät. Nyt tuossa avajaisseremoniassa puuttui yksi päivä, eli tarkoittaako tuo neljää päivää. Silloinhan tuo päivämäärä osuu ensi tiistaille 11.2. jonka Olli ymmärsi olevan Venäjän hätänumero, kuten 911 oli New Yorkissa 11.9.2001 ja nyt onnettomuuden luku 13 vuotta myöhemmin Venäjällä 112 eli 11.2.2014
Tarkoittaako tämä siis nyt False Flag iskua Venäjän maaperällä, joka laukaisee hirvittävän lopputuloksen maailmassa.
Tuliset vaunut Olli sai muitakin laskelmia tehtyä:
 

Lisäksi kun lasketaan pvm-numerot yhteen: 1+1+2+2+0+1+4=11!!
Volgogradin (ent. Stalingrad) pommi-isku päärautatieasemalle tapahtui
29.12.2013 (2+9=11) ja siitä kuluu 44 pv. mahdolliseen iskuun Sotshissa. (44=4x11)
Sotshin talviolympialaiset ovat järjestyksessä 22. talviolympialaiset! (22=2x11)

Sitten vielä huomasin että siellähän on hevosvaljakko, joka vetää tulisia vaunuja Babylonista pois, ulos ja ylös. Tempaus!
Nuo Kreikan liput tietysti myös ihmetyttivät, kaksin kappalein ja Suomi puuttui kokonaan.
Tuli mieleeni heti että ensin juutalaisille ja sitten kreikkalaisille ja Suomi on lähetyskäskyn viimeinen maa, lopun maa, Finland!

Nyt paluu on tullut takaisin Kreikkaan ja se on täytetty se käsky pakanakansojen suhteen. Voisikohan tämä tarkoittaa vain sitä, että Kreikka ilmoittautuu kohta varattomaksi?

8.2.2014

Johanneksen ilmestys 12 - Jarmon omaa tulkintaa ja ajatuksia tuosta luvusta

Ottakaa tämä rakentavana ajatuksena, haluan vain herättää ajatuksia. Huomatkaa ettei tämän kaltainen tutkimus tai spekulointi harhauta ketään ristin juurelta ja siksi en ymmärrä ihmisiä jotka tuomitsevat jotain uutta. Sanassahan sanotaan että älkää olko pelkästään sanan kuulijoita, Raamattu sanoo vieläpä että pettäen sillä tavalla itseänne, vaan olkaa sanan tekijöitä.
Lohikäärme 1-2 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.
 
Minun tulkintani on se että ensimmäinen tähtiasetelma jakeissa 1-2 vaimo, eli ehdottomasti kyseessä on juutalainen kansa, Israel. Jakeissa kuvataan Israelin kansan asemaa ennen Jeesuksen ristintyötä, jossa vaimolla, Israelilla oli erityinen rooli Jumalan edessä. Aurinko vertauksessa on tietysti 
Jumala seppele on kunnia, jossa kaikki Israelin sukukunnat edustettuna. Raskaana oleva vaimo oli siis fyysisesti neitsyt Maria ja poikalapsi Jeesus itse.

3-4 Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.
 
Jakeet 3-4 tulkinnassani viitataan ajassa huomattavasti taaksepäin mutta samalla pysytään tukevasti tuossa ajassa ja jakeiden kronologisessa järjestyksessä. Jakeet kohdistuvat aikajanassa tasan siihen saakka kun Jeesus huusi ristillä, "se on täytetty" ja antoi henkensä. Elikkäs, lohikäärme on tietysti itse pääpiru, saatana, joka on saanut Jumalan Rakkaudesta häntäkin kohtaan armon saada hallita ja ajatella voivansa olla Jumala jumalan paikalla omilleen, jotka lankesivat. Langenneita enkeleitä on siis Raamatun mukaan kolmannes.
Huomautan vielä siitä erityispiirteestä, jonka lohikäärmeen pyrstö teki, eli heitti nuo maan päälle. Tässä viitataan kauas hamaan Adamin aikoihin saakka, jolloin villitsijöitä ei ollut paljon, vain saatana itse muuttui lihaksi, mm. käärmeeksi ja kiusasi Eevaa, Adamia ja Kainia jne. johon osallistui sitten myöhemmin muut.
Lisäksi asiaan kuului muidenkin langenneiden "Jumalan poikien" mahdollisuus muuttua lihaksi, lohikäärmeen pyrstö, eli sen jälkiseuraamus heitti nuo maan päälle, koska Taivas oli heille liian ahdas paikka.
Siihen aikaan kaikilla enkeliolennoilla oli siis mahdollisuus muuttua lihaksi. Eräs lihaksi tullut mystinen mies oli Melkisedek, joka mitä ilmeisimmin oli esiolevainen Jeesus itse.
Eli nykyiset sen ajan henkiolennot saattoivat jopa yhtyä kauniiksi havaitsemiin ihmislapsiin ja siittää saastunutta DNA:a, joka aiheutti synnynnäistä syntiin riippuvuutta, jonka takia maailma meni täyteen syntiä ja Jumalan oli tehtävä ratkaisunsa ja tuhottava maa vedenpaisumuksessa. Ja mikä toinen asia siinä kohtaa tapahtui, oli että lihalliseksi muuttumisen oikeus poistettiin enkeleiltä ja heiltä poistui fyysinen koskemisoikeus. Näinpä silloin vielä, langenneet enkelit eivät pitäneet sotaa ihmistä vastaan, vaan käyttivät heitä vain hyväkseen moraalittomasti. Mutta tuolloin heistä moni vangittiin ja heitettiin syvyyksien hautoihin odottamaan viimeistä tuomiotaan, koska heidät katsottiin liian saastuneiksi. Esimerkiksi sammakon muotoinen henkiolento on limainen olento, kylmä pinnaltaan ja ällöttävä, eikö vain? Millainen on siis ällöttävä henkiolento, jota ei vapaana voinut enää pitää ja se vielä päästettäisiin irti? Mietihän tätä, lopunaikana sekä pedon suusta, väärän profeetan suusta, että lohikäärmeen suusta lähti kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista, eli yhdeksän saastaista henkeä. Lisäksi lopuanikana Eufrad virran varrelta päästetään irti näitä ammoin vangittuja. Ei kiva!
Eli silloin aikoinaan ne eivät pitäneet sellaista vihaa ihmistä kohtaan. Vasta myöhemmin täysin henkimaailmaksi muuttunut ja sellaiseksi heitä kutsumamme saastainen enkelijoukko oli saastunut entisestään niin paljon että hehän tappaisivat jo meidät kaikki, jos voisivat.
Jerusalem
5 Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.
 
Jakeessa viisi puhutaan selvästi Jeesuksesta, josta oli tullut pakanakansojen kuningas, hän oli ansainnut kuninkuutensa ja hallitsee sitä rautaisella otteella, vai olenko väärässä. Jeesushan sanoi, ettei ole tullut tuomaan rauhaa maan päälle, vaan miekan. Hänestä tuli pakanakansojen kuningas ja pakanakansojen ajat päättyvät toisen ylösoton aikaan, jolloin sanan julistamisen vastuu siirtyy takaisin Israelille. Silloin pakanakansojen ajat ovat päättyneet ja Israelin rauha rikotaan.
Vaimo pakenee erämaahan 1260 päiväksi 6 Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.
 
Nyt tulee se pitkä selvitys, pysy mukana jakeen kuusi perusasioissa, joka koskee vaimon erämaavaelluksen pituutta. Sen pituus 1260 päivää ei ole kuin yksi ajanjakso, (aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa) sekin tuo ensimmäinen aika, Jerusalemin Temppelin hävityksestä 1260 vuotta on vuosi 1330.
 
Kertomus vähän sahaa ajassa eteen ja takaisin taakse. Edellisessä menin asioiden edelle, koska tuo pakanakansojen ajan päättyminen vie ajassa tulevaisuuteemme. Jakeessa kuusi puhutaan taas Israelin kansasta joka joutui vuonna 70 jKr.
pakenemaan luvatusta maasta ja pyhältä paikaltaan tuhanneksikahdeksisadaksi kuudeksikymmeneksi päiväksi.

Aluksi Johanneksen ilmestys 17:9-13 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.
Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.
Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.
 
Seitsemän päätä ja seitsemän vuorta, jonka päällä peto istuu, Rooma!
 
Katsokaas mihin lukuun päättyy seuraava hallitusjakso ja montako hallitsijaa.
 
Vuonna 66–67 juutalaiset nousivat kapinaan roomalaisia vastaan ja 3,5 vuoden päästä roomalaiset valloittivat Jerusalemin vuonna 70 jKr. jolloin toinen temppeli tuhottiin, ja 3 vuotta myöhemmin ensimmäinen juutalaissota päättyi. Aivan kuin lopunajankin 7-vuotinen tapahtumakin kulkee.
Islam ja paavi - peto ja väärä profeetta Palataanpa Joh.ilm. 17 lukuun. Johanneshan kirjoittaessaan eli n. vuotta 100 jKr., joten Jerusalemin temppelin hävitys oli jo tapahtunut.
Mutta hän näki jakeessa viisi suuren Babylonin, josta tämä aasinsilta voisi johtaa ajattelemaan pitkälle tulevaisuuteen: Joh.ilm 17:5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti" joten ilmestys voi sii viedä meidät siitä ajasta, jossa Johannes eli, eteenpäin porton syntymän aikoihin, Paavillisen kirkon syntymäaikaan vuoteen 754 koska Jae 7 kuuluu näin: Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen 
salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
Joten oletamme Johanneksen näyssä aikahypyn tuonne, eli jatkan jakeesta 10 jossa viisi on kaatunut ja ne Israelilaisten jälkeen olivat, (1.) Rooman valtakunnan hajottua vuonna 476 persialaiset (2.) valloittivat sen vuonna 614 kaupungin. Bysanttilaiset (3.) valloittivat sen uudelleen vuonna 629. Muslimit (4.) valloittivat sen vuonna 638 kalifi Omarin johdolla, ja vuosina 687-691 Kalliomoskeija eli Haram al-Sharif rakennettiin Temppelivuorelle. Eli Papal State (portto) syntyi 754 ja Islam (peto) Muhammedin ilmestyksen myötä vuonna 610. Vuonna 1072 Jerusalem joutui taas turkkilaisille (5.) seldžukeille, muslimeille, jolloin juutalaisia ja kristittyjä vainottiin. Jerusalem oli ristiritarien ja Islamistien kiistakapula vuodesta 1099 (Joh.ilm "yksi on" johon näky viittaisi kohdistuvan) vuoteen 1244, jona aikana alue oli muslimien ja juutalaisten verilöylyjä. Tämän jälkeen sitä hallitsivat Osmaanit vuodesta 1260, (7.) jotka hallitsivat sitä 400 vuotta. Tähän päättyi ensimmäinen aika ja alkoi taas ne "kaksi aikaa" laskelmat, jolla ei ole vuosilaskurin kanssa paljonkaan tekemistä. Kyseessä on ajanjaksot.
 
Nyt kun lasketaan tuo 1260 päivää erämaassa, on vuoden 70 jKr. Temppelin hävityksen vuosi josta lisätään tuo 1260 vuotta, saavutetaan vuosiluku 1330.
 
Osmanien valtakunnan sulttaanin henkivartiokaarti eli janitsaarit koostui yksinomaan kristityistä sotavangeista ja orjista. Nämä joukot muodostettiin 1330-luvulla, ja ne toimivat pitkään osmanien vakituisena armeijana.
1800-luvulla ensin Britannia ja myöhemmin muutkin länsimaat alkoivat painostaa muslimimaita lopettamaan orjakaupan ja orjuuden.
Ottomaanien valtakunta rappeutui ja sen valtapiiri Euroopassa murentui 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa, jonka jälkeen Allenby valloitti jerusalemin ja antoi sen juutalaiseksi valtioksi, joka perustettiin 1948 toisen maailman sodan raunioille, "keskelle ahtaita aikoja", kuten sanassa sanotaan.
 
7-9 Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.
 
Taas palataan ajassa Golgatalle! Uskon vankkumattomasti että juuri tuossa hetkessä, kun Jeesus lunasti maailman ja saatanan pää oli murskattu, hänet myös enkeleineen heitettiin fyysisesti alas Taivaasta. Perustelu löytyy vähintäänkin Jobin kirjassa, oikein kahteen kertaan, jossa saatana käy Jumalan luona: Job 1:7 Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".
Job 2:2 Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".
Saatanalla oli siis tuolloin vapaa pääsy Taivaaseen mennen tullen, joka siis heitettiin alas hänen joukkoineen ja Taivas sai rauhan riivaajista, koska myös siellä on käyty samaa sotaa kuin täällä nyt.
 
10-11 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.
 
Jakeet 10-11 todistavat ajankohdan olevan juuri tämä, Herramme ristinkuolema Golgatalla, joka teki koko maailman historian suurimman ihmeen ja pelastusoperaation. Se täytti siis kaiken ja lohikäärme ei saanutkaan nieltyä poikalasta, vaan se poikalapsi polki käärmeeltä pään ja voitti kaiken.
 
12 Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"
 
Jakeessa 12 käy sitten selvästi ilmi miten saatanan suhtautuminen ihmisiin muuttui siinä hetkessä kun hän tajusi homman olevan hävitty. Hänellä ei ollut enää mitään menetettävää, lihaksi muuttuminen oli viety, hän ei enää päässytkään syyttämään ihmistä taivaassa, vaan puolustaja oli hänen tilallaan. Hänelle ei jäänyt enää saastaisten muiden olentojensa kanssa muuta kuin pitää äärimmäistä vihaa ihmisiä kohtaan. Kuten jo sanoin, mihinkään hän ei voinut koskea, eikä hänen saastaiset joukkonsa, kaikki jäi vain kiusaamisen päälle ja sen, jos sai jonkun hallintaansa, jonka kautta hän saattoi tappaa, mikäli Jumala niin sallisi. Kaikki hän tappaisi, jos voisi.
 
13 Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt.
 
Saatana lähti siis kostamaan kaikille juutalaisille, viimeiseen mieheen.
 
14 Mutta vaimolle annettiin sen suuren kotkan kaksi siipeä hänen lentääksensä erämaahan sille paikalleen, jossa häntä elätetään aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa poissa käärmeen näkyvistä.
 
Jeesus kertoo vertauksessaan myös olevansa kotka, jonka siivet suojelevat. Ja tässä tulee vielä nuo ajat uudelleen, aika (70-1330), kaksi aikaa (1330-1917) ja (1917-2017) ja puoli aikaa (1917- Jeesuksen paluu).
 
15-16 Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi. Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.
 
Jumala suojelee siis ylivoimallaan...
 
17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.
 
Saatana lähtee sotimaan lopulta pakanakansojakin vastaan, koska huomaa että nämäkin saivat Jeesuksen armosta Jumalan sinetin. Tätä armotonta vihaa kestää siis kunnes pakanakansojen ajat päättyvät ja sitten viha siirtyy jälleen kokonaan Israelia kohti.
 
Pitäkää taas vain sen, minkä katsotte oikeaksi... tämä ei ole faktaa, vaan osa on varmasti juuri näin, koska se on puhtaasti luettavissa. Osa taas tulkintaa, jonka sanan pitäminen on lukijan vastuulla.
 
Siunausta taas jokaiselle lukijalleni :) t. -jarmo-


1.2.2014

Mielenkiintoisesti hauskoja päivämääriä tänä keväänä saatu varmasti tuplamäärä...

Ja sitten taas kaikille herkkähipiäisille jotka mielellään etsivät vääriä profeettoja nimittääkseen ne sellaisiksi ja passittaakseen heidät välittömästi ilman tuomiota helvettiin. Tai niille jotka eivät osaa lukea, tai ainakaan sisäistää lukemaansa tai sitten ovat muuten vaan niin lukihäiriöisiä, etteivät osaa erottaa mikä on profetiaa ja mikä on Jeesuksen odottamista ja päivämäärien tutkimista sille mahdollisuudelle, että jos sitten kuitenkin... se päivä!

LUKEKAA SIIS TÄMÄ TARKKAAN! TÄMÄ ALLA OLEVA EI OLE FAKTAA, VAAN SKENAARIOITA.
Keävään 2014 kalenterimerkinnät

Päivät: 26.2. ja 8.3.

Temppelinhävityspäivästä 2017 loppukesästä, Tisha be´av:sta kun lasketaan vielä 1290 päivää ahdistuksen ajan alkuun on 26.2.2014. Siitä jos lasketaan 10 päivää ahdistuksessa, niin tempaus voi olla 8.3.2014
 
Päivä 13.3. ja 23.3.
Videossa todistetaan, että Joh.ilm. 12:1 suuri merkki näkyy taivaalla 23.9.2017 josta vähennettynä 1290 päivää osuu 13.3.2014, joka voi taas merkitä ahdistuksen aikojen alkua. Siitä taas 10 päivää, joten tempauspäivä saattaisi olla 23.3.
 
Ennen päivää 5.4.
Kirja kertoo miehestä, joka oli kuolla viidesti ja hän kohtasi "rajalla" Jeesuksen. Tuolle miehelle kerrottiin, että jos hän eläisi 70 vuotiaaksi hän kohtaisi tempauksen ennen sitä. Takaraja 5.4.2014
 
Pääsiäinen 14.-15.4.
Titanic osui 14.4. klo 23 jälkeen jäävuoreen. Ensimmäinen kuunpimennys harvinaisesta Tetrad juutalaisen juhlien aikana tapahtuvasta pimennyssarjasta ensimmäinen pääsiäisenä 15.4. ja 8.10. lehtimajajuhlana tänä vuonna 2014 sekä 4.4. pääsiäisenä ja 28.9. lehtimajajuhlana ensi vuonna 2015
 
Ennen päivää 14.5.
Israelin 65v itsenäistymispäivä, joka on Rodyn teorioiden, Eenok 365 v kun lähti pilviin.... Westphalian sopimuksesta 300 vuotta +65 vuotta ennen tuota päivää joka siis olisi esikuva Filadelfian seurakunnan takarajana tempauspäivälle.
 
Päivä 9.6.
Omerin laskenta 3. Moos 23:15-17 laskenta päättyy 9.6. päivään, joka on kahden uutisleivän uhraamisen päivä. Symboloi morsiamen ylösottoa.

On itseasiassa hvyin hauskaa että näitä päiviä on vaikka lampaat söis, koska kuka jaksaa näitä enää pilkatakaan, koska niitä on näin monta. Kuka jaksaa laittaa laskureita pystyyn, koska kukaan ei enää ota tätä tosissaan. Kerron hauskan ajatuksen, jota Raamatusta olen löytänyt ja jonka Jyrkikin vasta toi esille. Lause kuuluu "Herra tulee hetkenä jona ette luule".. Mitähän sekin mahtaa tarkoittaa? ...jona ette luule... Emme siis luule, siis tiedämmekö? Vai mitä!?

Jyrki:
"Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Sen tähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."
Nythän se selvisi. Tempaus tulee JUURI sinä päivänä ja sinä hetkenä, jota vähiten veikataan. Ratkaisin koko ongelman. Nyt vain tutkimaan arvaustilastoja :-D 


31.1.2014

Filadelfian seurakunnasta profetiaa Rodylta - (Itsekin täyttäisin 15.5. viisikymmentä vuotta -jarmo-)

Westphalia peace treaty news (rapture)
 
Westphalian rauhan sopimus uutiset (tempaus) http://youtu.be/9Jj9UxzwFRw
Tuo Westphalian rauha oli ihan uusi juttu minulle. Sopimus tehtiin vuonna 1648. http://fi.wikipedia.org/wiki/Westfalenin_rauha
Rody sanoo että westphalia sana viittaa philadelfian seurakuntaan, Rody kertoo, että sen aika alkoi tuon sopimuksen myötä.
 
Englannin kielisessä wikipediassa oli sopimuksen teon tarkat päivämäärät:
http://en.wikipedia.org/wiki/Peace_of_Westphalia
Signed 15 May – 24 October 1648
Sopimuksen aloituspäivä siis 15.5.1648.
 
Kun tuohon lisätään 300 vuotta tullaan päivämäärään 15.5.1948, se on päivä jälkeen Israelin itsenäisyyspäivän. Sitten kun lisäät tuohon 65 vuotta, saavut tähän hetkeen ja 15.5. tulee täyteen 366 vuotta.
 
Nyt tulee se pointti: Eenok oli 365 vuotias kun lähti pilviin.... Westphalian sopimuksesta (oli merkkinä Philadelfian seurakunnan ajan alusta) on nyt 365 vuotta ja emme saavuta 366, koska Eenok (joka on esikuva) lähti 365 vuotiaana pilviin.
Katolinen kirkko oli sopimuksessa mukana v1648 ja haluaa muuttaa sitä nyt ilmeisesti antikristuksen tuloa helpottaakseen.
 
Lopussa Rody suosittelee kijaa: http://cottingham.us/ronnieposey/
Tuo kirja kertoo miehestä, joka oli kuolla viidesti ja hän kohtasi "rajalla" Jeesuksen. Tuolle miehelle kerrottiin, että jos hän eläisi 70 vuotiaaksi hän kohtaisi tempauksen ennen sitä. Mies on nyt kuollut, mutta jos hän eläisi vielä hän täyttäisi 71 vuotta 5.4.2014. Onko tempaus siis ennen sitä?!
 
-Markku


29.1.2014

Rauno Helpin kanssa rukoilimme puhelimessa tänään

Rauno Helppi Aiheena oli molemminpuolinen avunpyyntö työmme takia. Minä soitin ensin hänelle ja päätimme että rukoilemme toistemme puolesta.
Raunon pyynnöstä minä rukoilin hänelle voimaa jaksaa kiertää saarnaamassa ja julistamassa. Hänellä kun on ikää jo niin paljon ja terveyskään ei ole enää niin hyvä kuin ennen, vanhuus tulee.
Itseni puolesta ja omasta pyynnöstäni taas Rauno rukoili että Jumala näyttäisi minulle tieni, miten minun tulee suhtautua tähän maalliseen työhöni ja yhtiööni osakkaana, jonka olen kokenut pian jopa itselleni jonkinlaisena epäjumalanpalveluksena olemista, vaikka se onkin vain työpaikka. Oman firman johtajana joutuu tässä asemassa monen kuoren ja väliin ja kauheaan ristituleen. Asemassani on koko ajan puukotettavana vähän joka suunnasta selkään. Vihollisia ja vastustajia tulee joka suunnalta 
ja niiltä on puolustettava firman etuja, laiskojen ja jumalattomien osakkaiden etuja, ahnehtimatta kuitenkaan itse. On toimittava ketään kuitenkaan huijaamatta mutta koko ajan tullen itse huijatuksi ja hyväksikäytetyksi.
Muistan hyvin miten omalle isälleni kävi. Hän palvoi suorastaan työpaikkaansa, firmaansa ja väitti sen silti olevan pelkkä yritys ja työpaikka. Se oli epäjumala jota hän palvoi, voiden itse koko ajan äärettömän huonosti. Se oli lopulta oma yritys, epäjumala joka tuli synniksi ja taakaksi hänelle.
Rukoiltuamme toistemme työn puolesta Herra antoi nämä Raamatun paikat peräkkäin Raunolle, jotka minä puolestani etsin nettiraamatusta ja luin sitten ääneen Raunon samalla saaden jo uuden Raamatun paikan. Kirjoitan nämä tähän nyt kaikille luettavaksi ja todistukseksi voimasta joka meissä on:

Jesaja 41:10-17 Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä. Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät. Hakemallakaan et löydä niitä, jotka sinua vastaan taistelivat; tyhjiin raukeavat ja lopun saavat, jotka sinun kanssasi sotivat. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi, minä sanon sinulle: "Älä pelkää, minä autan sinua". Älä pelkää, Jaakob, sinä mato, sinä Israelin vähäinen väki: minä autan sinua, sanoo Herra, ja sinun lunastajasi on Israelin Pyhä. Katso, minä panen sinut raastavaksi puimaäkeeksi, uudeksi, monihampaiseksi. Sinä puit ja rouhennat vuoret, muutat kukkulat akanoiksi; sinä ne viskaat, ja tuuli ne vie ja myrsky ne hajottaa. Mutta sinä iloitset Herrassa, Israelin Pyhä on sinun kerskauksesi. Kurjat ja köyhät etsivät vettä, eikä sitä ole; heidän kielensä kuivuu janosta. Mutta minä, Herra, kuulen heitä, minä, Israelin Jumala, en heitä hylkää.

Psalmi 91:1-9
Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan". Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. - Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani". -Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.

Psalmi 57:3
Minä huudan Jumalaa, Korkeinta, avukseni, Jumalaa, joka vie minun asiani päätökseen

PS. Rauno Helppi kutsui kaikki halukkaat 15.2. Kopun koululle Nummelaan klo 10:00 jumalanpalvelukseen ja/tai samana iltana klo 18:00 One Way Missionin tiloihin Espoon Kallvikintie 1:n tiloihin kuuntelemaan saarnaa. Ja lopuksi kertoi terveisiä ystävällemme, veljellemme Jarille Turkuun ja käski soittaa hänelle.


27.1.2014

Näkyi suuri merkki taivaalla, vaimo vaatetettu auringolla ja kuu hänen jalkojensa alla jne.

Vaimo vaatetettu auringolla ja kuu hänen jalkojensa alla Joh.ilm. 12:1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
 
http://youtu.be/v9LI0msmdc8
 
Tuossa videossa todistetaan, että tuo merkki näkyy taivaalla 23.9.2017.

Oletuksena on, että tämä merkki on ahdistuksen ajan puolivälissä. Kun tuosta merkistä lasketaan 3,5 vuotta taaksepäin saavutaan maaliskuulle 2014.

Laskin tarkan vähennyksen ja sain päivän 13.3.2014 (liite)
 
-Markku


26.1.2014

Jerusalemin kuunpimennykset 15.4. ja 8.10. ja sama 2015 - onko 15.4. jo seitsemäs sinetti ?
On tuossa monta muutakin mahdollisuutta 7. sinetille, kuten 8.10.2014 - 4.4.2015 - 28.9.2015

Joh.ilm. 8:1 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. (Titanic koki haaksirikon keskiyöllä 14.4. ja upposi 15.4. vuonna 1912)
Karitsan sinetit 1-4 hevoset Apokalyptiset hevoset, sinetit 1-4 ovat mielestäni jo avattu ja ne kaikki ovat saaneet alkunsa, lähtökäskynsä ensimmäiset kaksi jo Golgatalla.

Valkoinen hevonen
= Jeesus voitti kaiken jo Golgatalla ja hänen henkensä lähti voittajana voittamaan! Hän ei ole enää uhrilammas, vaan soturi.
Punainen hevonen = Jeesus sanoi, etten ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan! Eli hengelle annettiin valta ottaa rauha maasta.
Musta hevonen = hengelle annettiin valta romuttaa oikeuslaitos ja talousmahti, joka on syntynyt vasta 1700 luvun lopulta alkaen.
Hallava hevonen = hengellä valta kuoleman kylvämiseen neljäsosaan maata, joka sekin 
on maailmansotien v 1914 alettua vasta koskenut niin suuria määriä ihmisiä, eli miljoonia kuolleita yhdessä sodassa tai jopa taistelussa.

1. viides sinetti = kuolleiden ylösnousemus (perustelu: marttyyrien sielut huusivat kostoa taivaassa ja heille annettiin pitkät valkeat vaipat, taivasruumis)

Tässä kohtaa varas tuli ja meni...

2. kuudes sinetti = morsiamen ylösoton välitön jälkeinen tapahtuma. Perustelukin on selvä:

Joh.ilm. 3:10
Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Joh.ilm. 6:12-17
Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Joh.ilm. 7:1-3
Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".

Antikristus on ilmestynyt ja alkaa keinotekoinen rauha, josta alkaa samalla suuri herätys ja Jumalan sinetin painaminen pakanakansojen otsiin.

Joh.ilm. 8:6-7 Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin. Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.

Pasuunat ovat Jumalan vihan varoitussoittoja, niitä on myös seitsemän, kuten sinettejä ja maljoja. Jos katsot tarkemmin pasunoiden ja maljojen eroja, niin varoituspasuna ja saman numeroinen malja, koskettavat samoja asioita siten että pasunan vaikutus on kolmanneksella ja maljan vaikutus kokonaan täysi, kuten Jumalan vihan malja vuodatetaan, täytenä.
Emme voi kuitenkaan tietää kuinka kauan Jumalalla menee painaa nuo sinetit
pakanakansojen  palvelijoidensa otsaan, mutta sitä ennen ei ensimmäinen pasuna voi soida, koska ne neljä enkeliä on vielä maan neljällä kulmalla.
Ensimmäinen pasuuna soitetaan aikaisintaan tuon puolen hetken mentyä ja niin se noista jakeista voi ymmärtääkin. Onko puoli hetkeä sitten mikä, onko se sama kuin Ollin laskeman Danielin ajan, kolmesta ja puolesta vuodesta puolikas? Vai onko se jotain muuta?
Jumalan viha alkaa siis 1290 päivää mentyä, kun rauha rikotaan. Jumalan vihan maljoja on myös seitsemän, jotka vuodatetaan viimeiseksi ennen Jeesuksen paluuta. Lisäksi vihan maljoissa kolmessa on mukana ns. VOI-huuto (VOI-huutomalja) jotka ovat jotain erityistä.


Kuun pimennysten tapahtumasarja on tulossa vuosina 2014 ja 2015
Verenpunaiset kuunpimennykset 2014-2015
Kopioitu (alla) osittain Reino Savolan sivustolta ja karsittu hieman "ylimääräisiä".

Luuk. 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
Joel 2:3 Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä."

- täydellisiä kuunpimennyksiä, jotka muuttavat kuun veren punaiseksi
- näkyvissä Jerusalemista
- peräkkäin olevia täydellisiä pimennyksiä kaksi, kolme tai neljä
- neljä täydellistä kuunpimennystä peräkkäin
- samanaikaisia juutalaisten juhlapyhien kanssa
 
Pastori Mark Blitz huomasi v.2008, että epätavalliseen aktiivisuuteen pimennysten suhteen liittyy myös harvinainen 'Tetrad' v. 2014-2015. ‘Tetrad’ on nimi, jonka NASA antoi neljälle toisiaan seuraaville täydellisille kuunpimennyksille (välissä ei ole osittaista kuunpimennystä), mikä on niin harvinainen tapahtuma, että niitä on ollut vain 8 Jeesuksen syntymästä.
Niinpä hän mietti, voisivatko nämä kuunpimennykset liittyä jotenkin Jeesuksen paluuseen tai Herran päivän alkuun.
Blitz huomasi edelleen, että nämä 4 kuunpimennystä, jotka muodostavat 'Tetrad'in, tapahtuivat juutalaisina juhlapyhinä;

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 2014-2015
- 15.4. pääsiäisenä ja 8.10. lehtimajajuhlana v. 2014
- 4.4. pääsiäisenä ja 28.9. lehtimajajuhlana v. 2015

J.R. Church huomasi, että kaksi muuta auringonpimennystä näinä vuosina myös tapahtuvat juutalaisina juhlina:
Nisan 1. Uusi vuosi raamatullisessa kalenterissa
Tishri 1. Uusi vuosi siviilikalenterissa (Rosh HaShana)
Jokaisena näistä kuudesta juutalaisesta pyhästä päivästä, aurinko pimenee tai kuu ei anna valoansa.

Tetrad viime vuosisadalla:
Vuonna 1948 vuoteen 2015 on kolme Tetradia tapahtunut juutalaisten juhlapyhien aikana ja seuraava juhlapyhien aikaan tapahtuva Tetrad on vasta noin kolmensadan vuoden päästä.

Historiassa: 
14.5.1948 Israelin valtio syntyi ja
15.5.1948 Israelin valtio joutui sotaan kuutta arabiarmeijaa vastaan.

Tetrad (4 täydellistä kuunpimennystä peräjälkeen) ja juutalaiset juhlat: 1949-1950
13.4.1949, pääsiäinen (pesach)
7.10.1949, lehtimajajuhla (succot)
2.4.1950, pääsiäinen  (pesach)
6.9.1950, lehtimajajuhla (succot)
3.4. - 20.7.1949: Tulitauko allekirjoitettiin, maa-alue kasvoi

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 1967-1968
24.4.1967, pääsiäinen (pesach)
18.10.1967, lehtimajajuhla (succot)
13.4.1968, pääsiäinen (pesach)
6.10.1968 lehtimajajuhla (succot)
Kesäkuun 7. 1967: Jerusalem saatiin takaisin kuuden päivän sodassa. 

Ennen tätä on mentävä v.1493-1494, jolloin tapahtui neljä kuunpimennystä pääsiäisenä (pesach) ja lehtimajajuhlana (succot) inkvisition julmuuksien aikaan Espanjassa juutalaiset karkotettiin maasta.

Kaksi Tetrad'ia, jotka osuivat juutalaisiin juhlapyhiin, osuivat merkittäviin ajanjaksoihin Israelin historiassa. Voisi olettaa, että viimeinen Tetrad tällä vuosisadalla, joka osuu juutalaisten juhlapyhien kohdalle v. 2014 - 2015 osuisi myös merkittävään kohtaan koskien Israelia ja juutalaisia.

Tulossa on myös v. 2018 epätavallisen pitkä, täydellinen kuunpimennys Jerusalemin yllä 27.7. 2018, joka kestää 106 min.


25.1.2014

Aluksi Jeesuksella oli 72 opetuslasta, joista viimeisessä valinnassa oli enää vain kolme

Luukas 6:12-16 Niin tapahtui niinä päivinä, että hän lähti vuorelle rukoilemaan; ja hän oli siellä kaiken yötä rukoillen Jumalaa. Ja päivän tultua hän kutsui tykönsä opetuslapsensa ja valitsi heistä kaksitoista, joille hän myös antoi apostolin nimen: Simonin, jolle hän myös antoi nimen Pietari, ja Andreaan, hänen veljensä, ja Jaakobin ja Johanneksen, ja Filippuksen ja Bartolomeuksen, ja Matteuksen ja Tuomaan, ja Jaakobin, Alfeuksen pojan, ja Simonin, jota kutsuttiin Kiivailijaksi, ja Juudaan, Jaakobin pojan, sekä Juudas Iskariotin, josta tuli kavaltaja.

Vertauskuvallisesti. Niin tapahtui niinä päivinä että hän lähti vuorille rukoilemaan = Jeesus astui Taivaaseen ja... tuossa alkaa viimeinen 2000 vuotinen ajanjakso, josta on kaiketi enää jäljellä 7 vuotta, eli vaivan ajat enää jäljellä, puimatantereen tyhjennys.

Kristuksen morsian Matteus 26:36-37 Sitten Jeesus tuli heidän kanssaan Getsemane nimiselle maatilalle; ja hän sanoi opetuslapsillensa: "Istukaa tässä, sillä aikaa kuin minä menen ja rukoilen tuolla". Ja hän otti mukaansa Pietarin ja ne kaksi Sebedeuksen poikaa; ja hän alkoi murehtia ja tulla tuskaan.
 
Ensin Jeesus siis alkoi murehtia ja tuli tuskaan = ahdistuksen aika ilmeisesti alkaa vertauskuvallisesti. Sitten vasta, heti perään tuli Juudas joka kavalsi.
Morsian oli siis valittu ensi 72:sta ja sitten vielä 12:sta enää kolmeen. Lisäksi näitä kolmea oli Getsemanessa keskiyöllä pidetty puoliväkisin hereillä, eikä heitä ole kuin nämä seitsemästäkymmenestä kahdesta. 

3. Mooseksen kirjan 23:15-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.
 
Eli morsian on hyvin pieni joukko uskovista, kristityiksi itseään kutsuvista, jotka uskovat Jeesukseen omalla tavallaan, jonka he itse ovat uskokseen luoneen mielessään. En siis lähde kritisoimaan mitä siinä heidän uskossaan on tapahtunut, vaan lähden siitä lähtökohdasta, minkä Jeesus teki noille kahdelletoista juuri ennen kun Juudas hänet kavalsi. Jeesus meni ja valitsi heistä kolme, eikä kukaan näistä kysynyt perään, että minäkin haluan tulla.
 
Luukas 12:37-40 Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä. Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."
 
Tässä käydään sitä samaa herättelyä mitä Getsemanen maatilalla ja Luukas jatkaa samasta luvusta jakeet 41-48 Pietarin sanoilla "Herra meitäkö sinä tarkoitat vai kaikki muitakin?". Tämä antaa meille oivan vihjeen, eli miten morsianta valmistetaan ja miten siitä valinnasta uskovat saa joutua tyytymään jäämään tänne kun morsian poistuu. Jeesus myös vertauskuvin kertoo miten vaivanajan alussa uskottomia rangaistaan penseydestään tai muusta syystä.
 
Luukas 12:41-48 Niin Pietari sanoi: "Herra, meistäkö sinä sanot tämän vertauksen vai myös kaikista muista?" Ja Herra sanoi: "Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen huoneenhaltija, jonka hänen herransa asettaa pitämään huolta hänen palvelusväestään, antamaan heille ajallaan heidän ruokaosansa? Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
Mutta jos palvelija sanoo sydämessään: 'Herrani tulo viivästyy', ja rupeaa lyömään palvelijoita ja palvelijattaria sekä syömään ja juomaan ja päihdyttämään itseänsä, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin uskottomille. Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla lyönneillä.
Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä. Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään.
 
Näitä kanssapalvelijan lyöjiä on tuolla Suomi24:lla vaikka kuinka paljon ja sormella osoittamatta sen enempää niitä, mutta tuolla on sananjulistajia jotka alentavat toisiaan kertomalla toisista asioita, jolla tuomitsevat toisen ajatukset ja opetukset harhaoppeina vaikkei niissä mitään ihmeellistä eksytystä oliskaan, vaan aivan puhdasta evankeliumia, vain eri värein koristeltuna. Ilmi on tullut itsensä profeetoiksi nostajia, jotka luokittelevat itsensä korkealle jalustalle ja lyttäävät muut profetoijat alimpaan kastiin tai jopa vääriksi profeetoiksi. Nämä Jeesus tullessa havaitsee noin tekevän ja nämä saavat saman osan kuin uskottomille annetaan, eli jäämään ahdistukseen.
Sitten ahdistuksessa jokainen saa rangaistuksensa mutta myös salvansa haavoille. Ahdistuksen aika on sekä herätyksen aikaa mutta myös rangaistuksen alkuaikaa ja suuren opetuksentien aikaa. Ahdistuksen aika on Jumalan suuri aika, jossa merkitään valtava joukko Jumalan sinetillä. Se ei ole siis Jumalan näkökulmasta ollenkaan huono aika.


23.1.2014

Palmusunnuntaista 21.3. vuonna 2021 laskettuna taakse päin !!! ...jossain 7 päivän virhe?

Palmusunnuntai vuonna 2021 Eilen illalla istuimme Jyrki veljen kanssa mun keittiön pöydän ääressä yöhön myöhään jutellen lähinnä lopunajoista ja sen ympäriltä.
Jyrki kysyi minulta että uskonko että Jeesus voisi tulla takaisin Palmusunnuntaina, koska hänen edellinen II paluu Jerusalemiin tapahtui aasilla itäisen, Kultaisen portin läpi. Portti on sittemmin muurattu umpeen ja palestiinalaiset ovat kaiken lisäksi haudanneet sen eteen ruumiitaan, koska he tietävät että juutalaisten messiaan on tultava tuosta portista. Hautausmaa portin edessä on tehty estämään messiasta tulemasta sen kautta koska  
juutalaisen perinteen mukaan he eivät voi kävellä haudan yli etteivät saastuisi. Pelkäävät Jeesusta niin paljon, tai siis ihmisiä riivaava henkimaailma pelkää.
Sitten me laskimme vuodesta 2014 seitsemän vuotta eteenpäin, joka antoi vuoden 2021 ja haimme netistä, minä päivänä on Palmusunnutai on vuonna 2021 ja sehän on maaliskuun 21. päivä. Palmusunnuntaista taas olisi temppelin hävityksen päivään, Tisha be´av on 1290 päivää, joka on laskurin mukaan 1.8.2017 ja laskuri laskee vain viikon vajaaksi, eli 8.8.2017,  
Pako talvella tai sapattina eli onko palmusunnuntai sittenkin vuonna 2021 neljästoista päivä, jolloin hävityksen kauhistuksen asettaminen osuisi tasan oikeaan paikkaan, 1.8.2017 kohdalle, vai onko Tisha be´av viikkoa myöhemmin? Siitä kun lasketaan vielä 1290 päivää joka olisi laskukaavassa ahdistuksen ajan alku, joka olis näillä laskuilla 26.2.2014. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei sekään kerro vielä tempauspäivää. Se voisi olla aiemminkin ja toisaalta jos 10 päivää ollaan ahdistuksessa, niin se voiolla vasta 8.3.2014 vai menikö oikein? Muuten kaikki täsmää aika hyvin.
Lopputulos 2580 vaivanaikojen päivää osuu 26.2. tähän kevääseen, joka on keskiviikko eikä minkään mikään päivä, eli hyvä päivä varkaalle.
Lopuksi totean saman minkä lähes joka vuosi olen todennut, ettei yksikään vuosi Jumalan kalenterin mukaan pääty 31.12. vaan jatkuu siitä vielä kevätpäivän tasauksen jälkeiseen laskevan kuun loppuun ja uusi vuosi alkaa vasta kun uusi kuu ilmestyy sirppinä Jerusalemissa.

Kerroin mailitse keskustelun Markulle yöllä ennen nukkumaanmenoa ja sitten hän aamulla olikin vastaillut: (mutta tuo 26.2. ei ole tempauspäivä, vaan ahdistuksen ajan ensimmäinen)
Todellakin! Unohdin jo tuon, että jos juutalaisten pako pitäisi tapahtua muulloin kuin talvella, morsiamen tempauksen pitäisi tulla aikaisin keväällä. Niin ja Jeesuksen näkyvä paluu, se todellakin voisi olla Palmusunnuntai ja vuosi on silloin tuo 2021, jotta saadaan 1290+1290 päivät sopimaan! Tämä laskelma paljastaa senkin, että tempaus voi tulla "outona" päivänä.... ei juutalaisen juhlan aikaan. Pitääkö siis laskea taaksepäin, eikä eteenpäin, niinkuin yleensä tehdään?!
26.2.2014 on ihan tavallinen päivä ei juhlapäivä ja sellainen ajatus sopiikin morsiamen tempaukselle...tulee yllätysmomenttia mukaan.
Viljapellot vaalenneet Rodyn uusin menee myös näille päiville (tempaus pian)!
 
The fields are already white for harvest (RAPTURE)
 
Vainiot ovat valmiiksi valjenneet (TEMPAUS)
 
http://youtu.be/-D9yVNpfFu4
 
Rody muistuttaa, että hän ei tarkoituksella johtanut ketään harhaan vaan on varmasti saanut sanomansa Jumalta. Hän uskoo edelleen
vuoden 2013 tempaukseen ja virhe johtuu todennäköisesti kalenteri virheestä. Emme tiedä paljonko kalenterit heittää. Itsellä tulee mieleen Mooseksen saama kalenteri joka alkaa keväällä, onko siinä myös Rodyn vuoden 2013 päätös?!

Rodyn silmiin pisti tämä jae:
 
Daniel 9:2 hänen ensimmäisenä hallitusvuotenaan, minä, Daniel, kirjoituksista huomasin vuosien luvun, josta Herran sana oli tullut profeetta Jeremialle, että Jerusalem oli oleva raunioina seitsemänkymmentä vuotta.
 
Rody päättelee, että tuo 70 vuotta on annettu Israelille ja tuo 70 vuotta tulee täyteen 2018.
 
Rody sanoi, että Israel ei saavuta 66 vuoden ikää ennenkuin Morsian lähtee.  Tempaus siis pitäisi tulla, ennen tämän vuoden itsenäisyyspäivää, mikä on 14.5.
 
Tämä taisi olla Rodyn tarkoittama juttu, että viisi vuotta pitää olla jäljellä, vielä meidän lähdön jälkeen: (2014-2018).
 
Nyt on israelin 65. vuosi ja 66. ei saa alkaa (meidän tempausta ajatellen), koska 65 jälkeen ei leikata viljaa, ennenkuin 70. vuosi on täyteen tullut!!!!!!!!!!!!!
 
1. Mooseksen kirja 45
6 Kaksi vuotta on nyt nälänhätä ollut maassa, ja vielä on jäljellä viisi vuotta, joina ei kynnetä eikä eloa korjata.
 
Tämä jae antoi Rodylle vahvistuksen 70 vuoden merkityksestä Israelin kohdalla:
 
Jer 29:10 Sillä näin sanoo Herra: Vasta kun ne seitsemänkymmentä Baabelin vuotta ovat täyttyneet, minä katson teidän puoleenne ja panen täytäntöön teitä kohtaan hyvän lupaukseni ja palautan teidät tähän paikkaan.
 
Tämä myös kertoi Rodylle samaa asiaa....
 
Jer 25:12 Mutta kun seitsemänkymmentä vuotta on täyttynyt, niin minä kostan Baabelin kuninkaalle ja sille kansalle, sanoo Herra, heidän pahat tekonsa, kostan kaldealaisten maalle ja teen sen ikuiseksi erämaaksi.
 
Rody oli myös tutkinut milloin vehnän korjuu on Israelissa ja sanoi sen olevan toukokuun puolesta välistä kesäkuun puoleenväliin.
"Sattumalta Israelin itsenäisyyspäivä on puolivälissä toukokuuta (14.5.) !!!!!!
 
Me "morsian joukot" olemme tuota vehnäviljaa, mistä näyte otetaan, siitä Rody muisti kohdan:
 
Joh 4:35 Ettekö sano: 'Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu'? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi.
 
4 kuukautta pois tuosta sadonkorjuu ajasta (15.5.-15-6) saadaan aikahaarukka: 15.1-15.2)
 
Tempaus voi olla toki tuon jälkeenkin, mutta kuitenkin, ennen kuin Israel täyttää 66. vuotta, koska viljaa ei leikata vuosien 66-70 välillä!!!
 
-Markku


21.1.2014

Kun Herra näkee veren ovenpäällisessä ja molemmissa pihtipielissä, menee hän sen oven 

ohi eikä salli tuhoojan tulla teidän taloihinne teitä vitsauksella lyömään.


Palo hyppii talojen yli 2. Mooseksen kirja 12:23-24 Sillä Herra kulkee rankaisemassa egyptiläisiä; mutta kun Herra näkee veren ovenpäällisessä ja molemmissa pihtipielissä, menee hän sen oven ohi eikä salli tuhoojan tulla teidän taloihinne teitä vitsauksella lyömään. Noudattakaa tätä; se olkoon ikuinen säädös sinulle ja sinun lapsillesi.
 
Norjan Lärdalissa selvitetään kyläpalon erikoista etenemistä
 
Lärdalin kyläpalon tutkinnassa halutaan selvittää, miksi tuli ”hyppi” joidenkin talojen yli. Onnettomuus on saanut monet Norjan puutalokylistä tarkastamaan suunnitelmansa vastaavien tulipalojen varalle.
Länsi-Norjan Lärdalin kunnan keskustassa viikonloppuna riehuneen tulipalon tutkinta on käynnissä, mutta tarkkaa syttymissyytä ei vielä ole saatu selville. Viranomaiset saivat tiedon palavasta asuinrakennuksesta hieman ennen kello yhtätoista lauantai-iltana.
Tutkijat eivät vielä ole saaneet selville, mikä sytytti ensimmäisen talon palamaan. 
Tutkijat ovat kertoneet ainoastaan, että he ovat onnistuneet kokoamaan jonkinlaisia suuntaviivoja tapahtumien kulusta. 
Sanomalehti VG:n mukaan ensimmäiset tutkijat saapuivat Lärdaliin jo sunnuntaina, mutta varsinainen tutkinta aloitettiin maanantai-iltapäivällä. Syttymissyyn lisäksi tutkinnassa halutaan selvittää se, miksi tuli levisi niin laajalle alueelle, mutta ikään kuin ”hyppien” joidenkin talojen yli. Kaikki tuhoutuneet talot eivät sijainneet vierekkäin, ja palaneiden talojen välissä oli ehjänä säilyneitä taloja.

Yliluonnollisuus on selittämätöntä ja jumalaton kiistää yliluonnollisuuden juuri niillä sanoilla, eli asia, jolle ei ole "vielä" selitystä. Näinhän se Jumalankin näkökulmasta on samoin kuin se on uskovien näkökulmasta. Uskovalan selitys on sanassa, ateistilla sitä ei vielä ole ja ateisti tutkii onnettomuuspaikkaa, olosuhteita, materiaaleja ja kaikkea mikä on sanan ulkopuolella. Mutta yhtä kaikki, selitys kaikille on, on ollut ja aina tulee olemaan, se on vain vaatinut uskoa Jumalan sanaan, josta se on ollut aina saatavilla. Tämän kaiken jumalatonkin joutuu lopulta tunnustamaan mutta se tiedon sisäistäminen voi käydä jopa sielun hintalapun kautta.


20.1.2014

Eilinen aihe oli sen verran rakas ja mielenkiintoinen, että julkaisen Ollin kirjeen sellaisenaan:

Hei Jarmo,
 
Vähän toisenlainen teoria johon olen tottunut, sillä olen aina ajatellut että Danielin aika, kaksi aikaa, ja puoli aikaa tarkoittavat 3,5 kuuvuotta eli 1260 päivää eli Antikristuksen 42 kuukautta. Yksi aika on yksi Jumalan vuosi eli 360 päivää. Nämä Danielin ajat sanotaan 7. luvussa ja 12. luvussa ja niitten pitäisi olla sopusoinnussa keskenään sekä Ilmestyskirjaan. Daniel 12 puhuu Israelin ahdistuksen ajasta, jolloin Mikael nousee, eli Danielin 1335 pv. pitäisi liittää siihen (viimeiset päivät ennen tuhatvuotista valtakuntaa). Kristuksen tuhatvuotisen valtakunnan siirtymävaihe voi olla 75 päivää eli 1335 - 1260 päivää.  Näiden Danielin aikojen pitäisi sitten täsmätä Ilmestyskirjan 42 kuukauden kanssa joka on Antikristuksen valtakausi, jolloin hän istuu Jerusalemin temppelissä vainoten juutalaisia. Daniel 7 puhuu 'pienestä sarvesta' jolle annetaan 3,5 aikaa. Dan. 7:23-26

Jarmo: Olli on erityisen lahjakas matemaattisissa yhtälöissä, enkä hänelle ole edes vastaantulija siinä hommassa. Mutta olen nähnyt monta kertaa kuinka Raamatussa on monta kerrosta, joista löytyy samat numerot ja samat käsitteet suppempana, laajempana ja todella suurena mittakaavana laskettuna. Esimerkiksi aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa, jos lähden ajattelemaan sillä kaikkein suurimmalla vertauskulmalla. Ensinnäkin ensimmäinen aika on Adam-Nooa, sitten kaksi aikaa, "aika ennen Jeesusta ja aika jälkeen Jeesusksen" ja lopuksi jotkut ovat käsittäneet tuon puolikkaan lopunajoiksi tai tuhatvuotiskaudeksi, koska muuthan olivat 2k vuosia ja tuhat vain 1k.
Toinenkin laaja ajatus noista Danielin kirjan ajoista on lain ja aikojen muuttamiseen painottuva ajatusrakennelma, aika ilman lakia, lain aika, armonaika ja puoli aikaa taas tuhatvuotinen levon aika.
Tiivistettynähän tuo voi hyvin olla myös Jumalan antaman aikakalenterin 360 päivää, kuten Olli tuossa hyvin kertoo.
Mielenkiintoista tuossa on se asettelu, missä ajat kerrotaan, 1+2+0,5 = 3,5 aikaa.
 
23. Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen. 
24. Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta. 
25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. 
26. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti. (selvä yhteys Ilmestyskirja 13:5:een ja niihin AK:n 42 kuukauteen)
 
Dan. 12:1, 5-7, 11-12
 
1. Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi (=Israel) lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat
 
5Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla. 
6. Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella:
"Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?" 
7. Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "
Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa (=1260 päivää). Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät." 
 
11. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan (=Antikristus asettuu Jerusalemin temppeliin eli uudelleenrakennettuun Salomonin temppeliin), on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää
12. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää(Tämän jälkeen perustetaan tuhatvuotinen valtakunta jota ennen on kansojen tuomio, Matt. 25:31-49)

 
Antikristus hallitsee siis ajan, kaksi aikaa ja puoli aikaa (=42 kk). Sen jälkeen Israelin ahdistus on loppunut. Jos Jarmon teoria olisi oikea niin lopull. Antikristuksen pitäisi hallita 7+3,5+3,5+3,5 = 17,5 vuotta. Antikristus ei kuitenkaan ole vielä edes ilmestynyt. Uskon perinteiseen teoriaan eli 7-vuotiseen vaivanaikaan, josta ensimmäiset 3,5 vuotta ovat melko rauhallista aikaa ja puolivälissä Saatana menee Antikristukseen ja hän aloittaa juutalaisten vainon asettuen Jerusalemin temppeliin. Antikristuksen kuolinhaava (päähän) paranee myös puolivälissä vaivanaikaa jonka jälkeen hän korottaa itsensä Jumalaksi. Ilm. 13:3-5

Jarmo: Danielin pedot ovat eri asia kuin henkilöt, eli näillä on eri valtakausipituus myös. Raamattu sanoo että koko maailma katsoi ihmetellen pedon nousua. Tuo peto voisi hyvin olla Venäjä ja Kiina yhdessä Iranin ja IVY maiden kanssa. Nousuhan alkoi siellä juuri kuten Olli oli laskenutkin, tai oli voimakkaasti menossa maailman mahdiksi. Venäjä sai 1991 kuolinhaavan kaltaisen vamman, joka oli varmasti kaikille selviö. Muistamme ajan, jolloin Venäjä 2000 luvun alkupuolella ei kyennyt maksaa sotilailleen palkkoja. Kyse on myös Danielin 7 luvussa selityksessä viimeisestä neljännestä petovallasta, joka murskaa kaiken alleen.
Sitten kun Danielin kirjassa aletaan puhua "hän" sanaa käyttäen ja pedon puhuetta kuvaillen, että hän sai puhua pilkkasanoja, jne. niin siinä kohtaa puhutaan jo henkilöstä, jolla ei ole valtaa kuin 2300 päivää ja esiinmarssi tapahtuu Israelin rauhan aikaan. Raamattu puhuu, että te saatte yhden hetken menstyksen, joka tarkoittaa käsitykseni mukaan kristittyjen suurta herätysliikehdintää ympäri maailmaa. Se kestää yhden hetken, joka on erotus 2300 päivästä eli 6 vuotta ja neljä kuukautta seitsemästä vuodesta. Se on osapuilleen 8 kuukautta.
 
3. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. 
4. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" 
5. Ja
sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta
 
Mitenkäs Jarmo selität Antikristuksen 2300 päivää? Dan. 8:11-14 (Jarmo: Yllä selitys)
 
11. Hän ylpeili sotajoukon ruhtinastakin vastaan, ja tältä otettiin pois jokapäiväinen uhri, ja hänen pyhäkkönsä paikka kukistettiin. 
12. Myös sotajoukko jokapäiväisen uhrin lisäksi annettiin rikollisesti alttiiksi tuholle. Se sarvi (=Antikristus) heitti totuuden maahan, ja mitä se teki, siinä se menestyi. 
13. Sitten minä kuulin yhden pyhän puhuvan, ja toinen pyhä sanoi sille, joka puhui: "Kuinka pitkää aikaa tarkoittaa näky jokapäiväisestä uhrista ja kauhistavasta rikoksesta: pyhäkön ja sotajoukon alttiiksi antamisesta tallattavaksi?" 
14. Ja hän sanoi minulle: "Kahtatuhatta kolmeasataa iltaa ja aamua; sitten pyhäkkö asetetaan jälleen oikeuteensa". 
 
Olisiko niin että pyhäkön puhdistaminen ja jälleenrakentaminen, kuten Antiokus Epifaneksen jäljiltä v. 165 eKr., kestää jonkun aikaa AK:n jälkeen? Eli 2300-1260 = 1040 päivää. Tai sitten 2300 päivää aletaan laskea jo vaivanajan 1. puoliskolta.

Jarmo: Samalla tavalla periaatteessa toimii tuo 1335 päivää tuon 7 vuotisen jakson sisällä. Sama aika pätee ahdistuksen aja alusta toiseen ylösottoo kuin juuri kirjaimelleen, kuten Danielin kirja kertoo, siitä päivästä kun hävityksen kauhistus asetetaan 1335 päivää, eli Jeesus on tullut jo 45 päivää sitten ja sotii Israelin kansan puolesta kunnes piirittäjät tappavat toisensa ja rippeet pakenevat. Piilossa olijat joutuvat ilmeisesti olemaan ja kestämään piiloissaan vielä 45 päivää vaikka Jeesus oli jo tullut. Tämä saattaa kuulostaa oudolta mutta noinhan sen Danielin kirjassa asia esitetään.

 
Antikristus on mielestäni länsimaalainen (valejuutalainen) eikä arabi tai muslimi. Tässä tiemme erkanevat jälleen Jarmo. NWO-salaliittolaiset ovat jo vuodesta 1776 (Illuminatin ja Amerikan perustamisvuosi) suunnitelleet omaa vapaamuurarikristustaan johtamaan Uutta Maailman Järjestystä, joka on sama kuin Raamatun 7-vuotinen vaivanaika eli Daniel 9. luvun yksi vuosiviikko. Tätäkään et Jarmo ottanut huomioon teoriassasi. Dan. 9:27
 
27. Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi (=7 vuotta), ja puoleksi vuosiviikoksi (=3,5 vuotta eli 42 kk) hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

Samaa mieltä olen Jarmo kanssasi ainakin kahdesta salaisesta tempauksesta. Ensin morsian (vähälukuinen) ja sitten häävieraat (runsaslukuinen) vaivanajan puolivälissä. Itse lisäisin vielä kolmannen salaisen tempauksen pakanoita varten ennen Ilmestyskirjan vihanmaljoja 6.-7. pasuunatuomion kohdalla, joka on viimeinen tempaus. Tempaukset tapahtuvat siis ennen 1. sinettiä (Ilm. 4:1), 6. sinetin kohdalla, 7. pasuunan kohdalla ja lopuksi israelilaiset 7. vihanmaljan kohdalla Jeesuksen näkyvässä paluussa.
 
Voit julkaista tämän kirjoituksen jos haluat.
 
-Olli

Jarmo: Kiitos paljon Ollille ajatuksia herättävästä kommentista ja kriittisestä suhtautumisesta. En minä ole oikeassa, enkä Jumalan täydellinen tulkki, vaan tuon ajatuksiani ilmoille. Ainoa minkä tiedän varmuudella on se minkä sain Pyhän Hengen tuomana ilmoituksena, että armonaikaa on Jeesuksen tuloon saakka, eikä kenekään ole pakko kuolla marttyyrina. Jeesus on luvannut myös ahdistuksen aikana suojella. Toki Jumalan sinetti painetaan uskovien otsiin siihen mennessä, kunnes pakanain ajat päättyvät, muttei se estä pelastumista senkin jälkeen. Jeesus tulee ja perustaa tuhatvuotisen valtakuntansa ja siinä ajassa ensimmäisessä ylösnousemuksessa olleilla ei ole sijaa toiseen kuolemaan. Tämä on hyvä muistaa, muuten siinäkin ajassa on vielä kaikki mahdollista, eihän sitä muuten olisikaan.
Tempauksia on tosiaan kaksi ja se toinen on valtavan suuri, ensimmäinene on morsian.

Vastaukseni Ollille 20.1. klo 13:55 

Hei Olli ja kiitos oikein paljon hyvästä palautteestasi. Pistää nöyräksi mitä kirjoittaa mutta sana on laaja ja siltä on kaikille aina omansa, toisille sitä ja toisille tätä.

Tein sinulle ja muille iloksenne koosteen koko kirjeestäsi ja jokainen saa poimia sen minkä kokee oikeaksi. Tärkeintä meille on usko Jeesukseen Kristukseen, eikä vaivanaikojen spekulointi. Se on kiva ja rakas harrastu, jota olen pienestä pitäen tuntenut oikein kutsumukseksi itselleni.


19.1.2014

Päivien lopussa on aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa - Leo Meller näkee nuo ajat oikein

Leo Meller on hyvin kiistelty julistaja, häntä pidetään niin eksyttäjänä kuin hyvänä julistajana ja profeettana. Itse koen sen niin, että onko minussa jotain hyvää, joka on minusta lähtöisin? Jos kokisin että on, niin en ansaitsisi tulla armon osaksi pyhitettynä Jeesuksessa kristuksessa.
Olen kuunnellut joskus Melleriä, jopa livenä kerran ja todennut tämän puhuvan välillä jopa anekaupan puolesta, eikä se ole hyvä homma. Se ei kuitenkaan poista sitä, ettei häntä kannattaisi kuulla. Perusasia kuitenkin on se, ettei hän halua eksyttää ketään ristin juurelta, vaan hän on ihminen siinä missä minä ja sinä. Se tekee meistä kaikista ongelmallisia.
Tässä oli aloitus, koska Leksa on uskovien keskuudessa hyvin ristiriitainen persoona.
Aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa Harvoin katselen näitä tunnettujen sanan julistajien videosaarnoja mutta tämä aihe kiinnosti erityisesti, koska uskovat kiistelevät vähintään kolmellakin pääteoreettisella näkökulmalla tästä aiheasta, josta on variaatioita vielä muutama.
1. ei uskota yhteenkään tempaukseen, vaan Jeesus tulee näkyvällä tavalla, kun tulee.
1a. tempaus tapahtuu Jeesuksen tulemisen yhteydessä mutta ihmiset temmataan  taivaaseen ja he viettävät ne tuhat vuotta taivaassa saatana jäädessä maan päälle.
2. tempaus tapahtuu tuon ymmärretyn seitsenvuosiajan, puolessa välissä jolloin
koko seurakunta vedetään pois. Tämän jälkeen: a) armonajat äättyvät, eikä yksikään enää voi pelastua, vaan teoriaa selitetään viisailla ja tyhmillä neitsyillä, tai b) yhtään ihmistä ei voi enää selvitä hengissä maan päällä vihan aikojen jälkeen, vaan he kuoleman kautta lunastavat pelastuksensa kieltämällä ottamasta pedon merkkiä jne.
3. tempaus tapahtuu salaisesti ennen ahdistuksen aikaa jonka jälkeen kukaan ei enää kykene selviämään hengissä, vaan joutuvat marttyyrikuoleman kautta lunastamaan pelastuksensa.

Huomaatko yhden saman piirteen kaikissa kolmessa teoriassa? Et ehkä, mutta minä näen sen, koska jokaisessa tarinassa on kaksi asiaa, teorian laatija ja siihen sokeasti uskova näkee itsensä pelastettuna ja on armoton niille, jotka eivät ole ryhmässä. Toinen asia on se, että teorian tekijä näkee itsensä sankarillisena marttyyrinä joka aikoo taistella loppuun saakka itse, eikä myöskään tunne armoa eikä ymmärrystä niille heikoille, jotka eivät selviäsisi.
Kaikista teorioista puuttuu inhimillisyys, joka on itseasiassa Jumalallisuutta ja armontuntoa. Sana inhimillisyys pitäisi kuvatakin enemmänkin julmuutta, kovuutta ja armottomuutta, eli sydämettömyyttä. Teorioissa olevat kaksi asiaa, joista tunnistaa inhimillisyyden, ovat omavoimaisuus ja armottomuus.
Yllä esittelemäni teoriat eivät huomioi että maailmassa on kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ja kaiken erilaisen taustan omaavia ihmisiä, joille ei yksi vuosi tai kuukausi riitä käsittämään elämän oikean suunnan valintoja ja siksi Jumala tarvitsee vähintään tuon 7 vuotta kestävän ajanjakson puimatantereen tyhjentämiseen, jonka jälkeen alkaa tuhatvuotinen valtakausi. Eikä edes tuo 7 vuottakaan riitä koko työn tekemiseen, vaan työtä jää rutkasti vielä tuhatvuotiselle Jeesuksen valtakaudelle, Jeesuksen johdolla. Lue Sakarja 14:16 eteenpäin.

Daniel kirjoitti ajasta, kahdesta ajasta ja puolesta ajasta. Se autuas joka kestää 1335 päivää. Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa? Jos kuuntelit jo Mellerin videon, sait oikean käsityksen siitä, miten nuo ajat tullaan laittamaan. Danielhan sanoi että tämä kaikki tapahtuu päivien lopulla, mene sinä ja lepää siihen päivään.
Raamattu on pullollaan vertauskuvia siitä miten puimatanner tyhjennetään, eli lopunajan maailman ihmiset. Mooses on opettanut viljankeruun menetelmän israelin kansalle, jossa ensin otetaan viljasta näyte, joka viedään heilutuslyhteenä Herralle uutisviljana, jossa Herra toteaa minkälainen sato on tulossa. Sitten otetaan pääsato mutta jätetään silloin vielä peltojen reunoille viljaa korjaamatta, jotta köyhä kulkija saisi ruokaa.
Sitten on Joosefin rikas viljankorjuuaika ja käyhä vitsauksien ja kuivuuden aika. Myös faarao koki Mooseksen aikana samat 7 vitsausta, jonka maa kokee.
Pietarin näyssä liinavaate vedettiin kolme kertaa hänen eteensä ja nostettiin taivaaseen.

Jumalan viisaudessa kaikki ihmiset tulevat saamaan mahdollisuutensa täydellisesti. Yksikään ei tule viimeiselllä tuomiolla Jumalan eteen ja sano "en saanut tilaisuutta ja minua on siksi kohdeltu epäreilusti.

Olen vain harvasta suusta kuullut mahdollisuuden kahteen saman kaltaiseen tempaukseen. Silti profetioita on tismalleen kahdenlaista ko. aiheeseen liittyen, toisessa tempaus tapahtuu salaisesti, kuten Raamattu sen kertoo, keskellä hyvinvointia ihmisten nukkuessa ja toinen taas keskellä kauhuja ja sotia, jossa kuuluu oikein viiden viisaan neitsyen huuto "ylkä tulee".
On siis suhteellisen selvää, että on olemassa kaksi tempausta, toinen pieni ja kuitenkin huomattu, maailmanhistorian hurjin uutinen sitten vedenpaisumuksen jälkeen, joka laukaisee ahdistuksen ihmisten sydämiin ja suuren herätyksen. Tuosta päivästä ei mene Israelin rauhaan kuin hetki, josta lasketaan Danielin kirjoittamat 1335 päivää, jonka ihmiset kestävät ahdistuksessa, lopussa piilotellen vuorilla ja koloissa, kuten juutalaiset natsisaksan aikaan. Sitten tulee toinen suuri sadonkorjuu, josta ilmestykirja toteaa näin:

Johanneksen ilmestyksirja 7:9-14 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

He tulivat siitä suuresta ahdistuksesta, josta LeoMeller videolla jakoi kahdeksi eri ajaksi.
Meillä oli siis aika, ennen noita kahta aikaa, jota elämme juuri nyt! Sitten kun Israel tekee rauhan, alkaa ahdistuksen aika, jollaista ei ole ollut koskaan aikaisemmin. Siinä ajassa antikristus pyrkii ja pääsee täyteen valtaan Israelin alueella ja hallitsee kaikkia arabimaita, eli kymmentä sarvea, kruunua ja seitsemää päätä kymmenstä, jotka se ensin noustessaan pyyhkäisi edestään pois.

Elämme siis nyt Joosefin ensimmäistä seitsenvuotista jaksoa, jossa vertauksessa nähdään molemmat ajat, ei suinkaan Danielin kertomalla tavalla, vaan suurempana kokonaisuutena. Joosefin eläessä oli 7 hyvää vuotta joiden lopulla ollaan. Joosefhan itse näki kun kuiva kausi alkoi nousta ja viljasatoa ei enää tullutkaan. Joosef siis kykeni näkemään milloin alkaisi tuo toinen aika ja varautui siihen. Samoin me näemme että ahdistuksen aikoihin ei enää olisi kauaa joka olisi toinen seitsemän vuotta. Joosefin elämäntarinassa nuo kaksi aikaa on vain Danielin ensimmäinen aika ja ne kaksi aikaa, eli tuo puolikas aika jää vielä ihmeteltäväksi, mikä se sitten on. Joka tapauksessa Danielin kaksi aikaa ovat juuri nuo Mellerin kesken jääneen videon ajat, kolme ja puolivuotinen ahdistuksen aika ja toinen jälkimmäinen on Jumalan suuren vihan aika, jossa maailma saa kaikki suuret vitsauksnsa, jossa on se kuuluisa itku ja hammasten kiristys.

Oletetaanpa Karitsan häistä vielä vertauskuvaa.. Jos morsian on uutisvilja ja se ensimmäinen ylösoton uskova Kristitty ja häävieraat tuon Danielin 1335 päivän kohdalla olevat puolet koko joukosta olevat 5 viisasta neitsyttä kymmenestä häävieraina. Tunnet tarinan: Kuningas katsoi häävieraita ja havaitsi ettei yhdellä vieraalla ollut häävaatteita päällään, (Kristuksen veren puhdistus, katso yllä, he ovat puetut valkoisiin vaatteisiin, ovat pesseet vaatteensa Kristuksen verellä) jolloin kuningas käski sitoa miehen ja heittää alas missä oli itku ja hammasten kiristys. Maan päälle, jossa oli itku ja hammasten kiristys, Jumalan vihan ajat.
Muistatko vielä sellaisen Raamatun paikan, missä jotkut pääsivät katsomaan katetut pöydät ja he näkivät Mooseksen ja Abrahaminkin, muteivät päässeet koskemaan pöydän antimiin.
Eli haluan muistuttaa, että joillekin näytetään taivaan antimetkin, jotka Pyhät saavat mutta he joutuvat vielä takaisin "jäävät luokalle" eivätkä pääse vieläkään... surku juttu, muttei armoton, koska jos nämä eivät olisi nähneet taivasta, he eivät olisi pelastuneet koskaan. Tämä on Jumalan viisautta ja SUURENMOISTA armoa ihmiselle, joka on niin läpi itsekäs.

Puimatanner on nyt melkein tyhjä, kun kaksi tempausta on tehty ja siitä Raamattu sanookin näin, "mahtaneeko hän enää uskoa löytää maan päältä kun hän saapuu" ??? Niinpä, sitä sopii kysyä, koska maailma on melko tyhjä, kuolleita on valtavasti ja ydinsotakin käyty. Israel taistelee viimeisen kolmanneksensa voimin ja lopulta huutaa yhtenä miehenä, "tule sinä joka tulet Herran nimeen" ja silloin Jeesus saapuu, hänen jalkansa koskettavat öljymäkeä, joka halkeaa keskeltä kahtia. Jeesus alkaa sotia Israelin vihollisia vastaan ja mädättää heidän silmänsä heidän päähän ja kielensä suuhun. Tästä alkaa se puoli aikaa, koska ahdistuksen ajat jäivät jo kauas taa, sekä Jumalan kaikki maljat ovat laskettu ja vieläpä Jeesus on tullut takaisin. Tästä alkaa se puoli aikaa, jonka aikana Jeesus perustaa valtakuntansa. Ei tuon ajan kestoa kukaan ole koskaan ilmoittanut, olemme vain kyenneet laskemaan tuon "kaksi aikaa" kahdeksi kolmen ja puolen vuoden jaksoksi.
Tämän viimeisen puoli aikaa voil lukea Hesekiel 47 luvusta, mitä tuohon aikaan kuuluu. Siinähän puhdistetaan maa ja se asetetaan jonkinlaiseen välitilaan tuhanneksi vuodeksi, jossa ihmisikä nostetaan takaisin tuhon tuhanteen vuoteen. Lapset eivät synny enää keskosina, eivätkä kuole synnytykseen. Ihmiset pyhittäytyvät 200 vuoden aikana.. lue Jesaja 65 muistaakseni, jossa noista kerrotaan. Turmeltuneet meret muutetaan suolalammikoiksi ja jätetään ne sellaisiksi. Eli maailma ei muutukaan paratiisiksi, kuten moni kuvittelee. Ihmisiä syntyy ja kuolee myös tuhatvuotiskaudella, mutta me Pyhät olemme saaneet taivasruumiin.

Prelude on suomeksi alkusoitto - maailman suurin alus valmistuu 2017 - profetiaa taas!


Jättialus: Pituutta puoli kilometriä!

Maailman suurin alus
Maailman suurin alus on rakennettu niin vankaksi, että se kestää pyörremyrskytkin.
Etelä-Koreassa on laskettu vesille maailman suurin kelluva alus. Prelude-niminen alus on pituudeltaan 488 metriä. Aluksen kansi vastaa laajuudeltaan neljää jalkapallokenttää. Alusta aiotaan käyttää luonnonkaasun talteenottoon Australian rannikolla. Preludesta kaasua on tarkoitus siirtää varsinaisiin rahtialuksiin.
Alusta rakennetaan parhaillaan Samsungin telakalla. Laivan sisäosien rakentamisessa on vielä paljon työtä. Preluden on tarkoitus valmistua vuoteen 2017 mennessä.
Alus on rakennettu niin vankaksi, että sen 
pitäisi selvitä pahimmista myrskyistä. Telakan mukaan Prelude kestää pyörremyrskytkin.
Alus maksaa noin 12 miljardia dollaria.

Ihminen sen kun jatkaa pöyhkeilyään. Alus siis haastaa 2017 valmistuvana silloin alkavaan myrskyyn. Sehän on tarkalleen vihan ajan alku kolmen ja puolen vuoden päässä. Kannattaa muistaa mitä Ilmestyskirjassa puhuttiin ahdistuksen aikojen alussa.

Johanneksen ilmestys 7:1-3 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".

Mutta kolmen vuoden päästä, jolloin kaikki häävieraat ovat merkitty ja pakanakansojen ajat ovat päättyneet (Room. 11), silloin aluksen pitäisi kestää kaikki myrsyt.

Johanneksen ilmestys 8:8-9 Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.

Taas on kova haaste edessä, eikä ihminen Titanicinsa jälkeen yhtään ole viisastunut. Mitä luultavimmin tämä tapahtuu Atlantilla, jossa on kolmas osa maailman merenkulusta ja siinä kaikki laivat hukkuvat, koska Las Palma tulivuori ilmeisesti herää ja vajoaa Kanarian saarilla mereen aiheutten järkyttävän megatsunamin.

Koettele kaikki tämä sanomani rukouksessa ja pidä se minkä koet hyväksi.


18.1.2014

Kirjoitus käsitteestä ARMO - kuinka Jumalan lähettämä ARMO koetaan ja mielletään

Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus. Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.

Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
Ja hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, ja armoa armon päälle. Sillä laki on annettu Mooseksen kautta; armo ja totuus on tullut Jeesuksen Kristuksen kautta.
Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Ja se Armo oli Sana... Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala, sillä ne ovat yhtä. Tarkoittaa siis Jeesusta ja Jumalaa, Sanaa ja Jumalaa, Sanaa yhdessä Jumalan kanssa, muodostavat ihmiselle tien, sillan, Armon takaisin Jumalan yhteyteen.

Heprealaiskirje 10:28-31 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä! Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa". Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

Näillä sanoilla lähden puurtamaan päivän saarnaa käsitteestä ARMO, joka on niin halpa, että se on ilmainen mutta siksihän se ei tunnu kenellekään juuri kelpaavan, koska sen halpuutta mitataan juuri oman arvon tuntoon.

Mailailin tänään taas "poikien kanssa" Jarin, Markun, Jyrkin ja Ollin kanssa ja Jyrki taisi mailata kysymyksen, "En tiedä miksi armo osui kohdalleni", johon vastasin että sepä siinä onkin, kun Pyhä Henki valitsee ja tekee kuten tahtoo. Me emme valitse Jeesusta, vaan Henki tekee sisällämme suurenmoisen armonteon valitsemalla meidät. Pyhä Henki tekee meissä teon jolla tulomme uskoon voi todella tapahtua. Ei meihin usko tule lukemalla, ei teologisessa instituutiossa, eikä oivaltamalla metaforia tai avainsanoja, vaan meidät valitaan uskoon tulleeksi Jumalan armontyön kautta. Se on lahja!
Kun armoa alkaa tarjota tämän maailman ihmisille, heille tulee heti vastenmielinen olo, heidän silmilleen vedetään heti jokin punainen vaate sanan tai käsitteen "armo" eteen, tai paremminkin armon ja oman itsensä väliin. Kaikki ottavat armon kuin että mikäs ketunhäntä tässä on jos joku tarjoaa muka jotain armoa ja varsinkin ilmaiseksi. "Olen paljon arvokkaampi kuin jonkun muka ilmainen armo". Ei kelpaa!
Armo ei tunnu kelpaavan kenellekään. Sitä halveksutaan, koska armon antaja on silloin selvästi itsensä ylentänyt. Se on nykymaailmalle tyypillisintä menoa, ei ole auktoriteetteja ja jos niitä onkin, niitä ei ainakaan kunnioiteta. Jokainen vain perää oikeuksiaan ja omaa arvoa.
Jokainen haluaa olla oman armonsa seppä saaden armahtaa itse itsensä ja sen armon täytyy maksaa kovaa hintaa, koska itse on niin arvokas. Oman ylpeyden edessä armokaan ei saa olla halpa, vaan paras ja kallein armo.
Kaikkialla korostetaan ihmisarvoa, itsetuntoa, ylpeyttä, omanarvontuntoa vailla tunnejärkeä. Jokainen haluaa tahtoo olla ansainnut palkkionsa ja tiensä, koska on sen arvoinen, jokainen haluaa olla oman onnensa ja uransa ansainnut, eikä armo sovi tuon ylpeyden murskaajaksi.

Sitten kun puhutaan vielä Jeesuksen armosta... MITÄ HITTOA!? Älähtää kansa ja sanoo että "Jeesushan on iso vitsi, kas kun ei Mustanaamion armosta" vanha viidakon sanonta: "Mustis armahtaa nöyrät" jne. Onko halvempaa enää olemassa kuin Jeesuksen armo ja mukavampaa tässä maailmassa kuin halveksua häntä ja sitä armoa? EIPÄ TAIDA OLLA ja se on kaikenlisäksi totta ja armon kun saisi ilmaiseksi, vaan ei kelpaa.

Eipä siis ole ihme, jos armo saada tulla uskoon tapahtuu niin kovin harvalle. Ihmisessä täytyy olla sisällä jokin tietty "pikku juttu". Me olemme mm. ystäväni Jarin kanssa sellasia talonkokosia vanhoja portsareita eikä meissä juuri näy nöyryyttä ulospäin kun katsoo, päin vastoin karua auktoriteettiä mutta silti jostain syystä Pyhä Henki on nähnyt meissä jonkin asian, miksi meissä on amrontyö tapahtunut. Pakko tähän on todeta se että taidan tietää mikä "se juttu" mm. Jarissa on... siksi rohkenen sanoa että harvoin olen ennen nähnyt kenenkään niin nöyrästi tunnustavan syntisyytensä ja avuttomuutensa Herran edessä kuin Jari on minulle kertonut tuntojaan. Siinäpä se! Siellä jossain syvällä kovan kuoren alla on se jokin, joka on hyvinkin armon arvoista.


17.1.2014

Löytyi mielenkiintoinen juttu Titanic profetiasta sivustolla www.lopunaika.com

Titanic profetia Titanic, uppoamaton loistoristeilijä? Näin ylpeiltiin sata vuotta sitten, ja uskottiin, ettei Jumalakaan pystyisi upottamaan Titanicia. Kuuliko Jumala herjan?
-No, vuonna 1898 14 vuotta ennen Titanicia Morgan Robertson (1861-1915) julkaisi vähälle huomiolle jääneen romaanin turhuus, joka kertoi neitsytmatkallaan uppoavasta loistoristeilijästä, Titanista. Sen piti olla uppoamaton, mutta upposi jo neitsytmatkallaan pian jäävuoreen törmäyksen jälkeen.
-Titanicin uppoamisen jälkeen romaanista otettiin uusintapainos uudella nimellä “Wreck of Titan” ja kirjan tietoja Titanista muutettiin enemmän Titanicia vastaaviksi.
18vuotta ensipainoksen  jälkeen, eli 16.Huhtikuuta 1912 lähti kauan odotettu Titanic neitsytmatkalleen. “Uppoamaton” Titanic törmäsi jäävuoreen ja upposi. Luvuissa keskitymme romaanin “turhuus” eli Titan alkuperäiseen, 1898 
julkaistun painoksen tietoihin, joissa on paljon yhteyksiä todelliseen Titaniciin:

                                           Titan                          Titanic
Kuukausi                               Huhtikuu                 Huhtikuu
Matkustajat ja miehistö           3000                      3000
Pelastusveneet                       24                          20
Paino                                    45000t                    46000t
Vetoisuus                              75000                     66000
Pituus                                   800jalkaa                880jalkaa
Potkurit                                 3                           3
Huippunopeus                        25 solmua               23 solmua
 
Lisäksi molemmat törmäävät jäävuoreen neitsytmatkallaan ja uppoavat. Molemmissa on matkustajina rikkaita ja kuuluisia.
Suurin eroavaisuus on selviytyneiden määrässä, Titanilta pelastui vain 13, kun Titanicilta pelastui 706 henkilöä.
 
Aiheesta kiinnostuneet voi lukea Titanicista lisää seuraavista linkeistä:
Keski-Pohjanmaalta on löytynyt nauhoite, jolla Titanic-laivalla ollut suomalainen kertoo laivan uppoamisesta sata vuotta sitten.
Laajahko Titanic aiheinen Suomenkielinen sivusto.
National Geographicin Titanic sivusto.
Tilpehööri tietoa Titanicista.


13.1.2014

Kristinuskon julkista halveksuntaa - HUOMAATKO, SAMA KATSE KAIKILLA!!! Sama henki.

Uskonnonopetus pois kouluista Otteita MTV3 jutusta:

Suorastaan hullulta kuulostaa, jos uskonto säilyy pakollisena, mutta historiasta tehdään vapaaehtoinen oppiaine. Onko mahdollista, että Suomesta ollaan tekemässä nykyistäkin tyhmempää?
 
Tuomiojan mukaan esityksiä kaikille annettavan historianopetuksen poistamisesta vapaan valinnaisuuden lisäämiseksi on syytä kavahtaa. Jos muutoksia tehdään, Tuomiojan mukaan olisi päinvastoin perustellumpaa 
lisätä historian ja yhteiskuntaopin tuntimääriä - ja poistaa vaikka uskonnonopetus. Oikein!
Mutta olikin arvattavissa, että meillä jopa hallitukseen asti puolivahingossa päässyt uskontopuolue - kristillisdemokraatit - kimmastui.  Asialle laitettu eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Ostman (kd.) tyrmäsi tietenkin Tuomiojan ajatukset, mutta Östmanin perustelu on suorastaan irvokas: Hänen mukaansa esimerkiksi perhesurmat ja kouluampumiset kertovat siitä, että olisi jopa tarvetta lisätä uskonnon opetusta.
Silläköhän ne olisi estetty, uskonnon opetuksella? Uskokoon ken lystää.
Perustelu on hävytön, kun sitä tarkemmin miettii.
Vaikka lukiotasolla ei enää luetakaan satuja ja tarinoita siitä kirvesmiehen pojasta, joka muutti vedet viiniksi, käveli vetten päällä ja ajoi hulluuden sikalaumaan, sinänsä aiheellista kirkkohistoriaa voi opiskella historian yhteydessä ja muiden uskontojen asema maailmassa sijoittuu vaikka yhteiskuntaoppiin.

Jarmo jatkaa: Juttu ei sinäänsä kiinnostanut minua eikä ollut sisällöltään sen enempää kuin sitä samaa Kristinuskon herjaamista ja sen vähättelyä ja suoranaista pilkkaa, Jumalan pilkkaa. Enemmänkin minua kiinnitti huomiota Haapalan katseessa näkyvä henkimaailma. Tuo sama katse on nähty niin monta kertaa, joka suorastaan vihaa Jeesusta Kristusta ja tuossa katseessa on taustalla älykäs ja ulkoiseen vaatimattomuuteen kätkeytyvä, äärimmäisen itsekeskeinen ja omahyväinen tiedon ja viisauden henki. Tämä sama henki on kuvassa muillakin, jotka photoshoppasin varsinaiseen MTV3:n kuvaan mukaan. Nuo kaksi muuta selvästi saman hengen vallassa olevat ovat Enbuske ja Tervo, jotka kovasti mielellään provosoiden ylimielisyydellään halveksien arvostelevat kristinuskoa ja Raamattua.


12.1.2014

Erilaista vahvistusta erityisesti huomiselle ja tiistaille Sharonin poismenon myötä

Ensilumi Helsinkiin tammikuussa 2014 Eilen oli jotenkin omituinen päivä, varsinkin kun lumi tuli maahan. Lumi tuli juuri sen jälkeen kun Ariel Sharon oli kuollut. Se pisti miettimään mitä ihmettä se tarkoitti?
Lumi ja talvihan ei kuulu paratiisiin, eikä varmaan ihmiselle luonnolliseksi elinympäristöksi. Olihan koko planeetta tasalämpöinen ennen vedenpaisumusta, eikä edes satanut koskaan, joten miten lunta sitten voisi olla. Talvi on siis vitsausta eikä se ole mitenkään ihmiselle miellyttävä aikakausi. Itsekin suorastaan vihaan talvea, enkä voi sietää lunta ja jäätä, kylmyyttä ja ikuista pakkasta. Nautin vain kesästä ja
korkeintaan keväästä ja vasta senkin loppuvaiheesta, kun leskenlehdet kukkii. Pidän kyllä myös loppukesistä, jossa maa alkaa tuoksua voimakkaasti jo syksyltä. Silloin lehdet menevät ylikesällisiksi jne. kasvillisuuden tuoksu on uuden elämän tuoksua, koska silloin vanha kuolee jotta uusi voisi päästä syntymään. Talvella ei mikään elä, kaikki on horroksessa, joten talvi kuvastaa enemmänkin tätä vaihetta jossa luomakunta on ollut 6 tuhatta vuotta. Kevät tulee tuhatvuotiskaudella ja kesä vasta kun kaikki luodaan uudeksi.

Aamulla oli sähköpostissa taas Markku veljen löytöjä Youtube maailmasta:


***********************
Parikin vahvistusta sille, että kuolleet voivat tulla mukaamme kun noustaan ylös, eli aikaisemmin kuollut sukulaisesi saattaa pitää kädestäsi kiinni kun lähdet pilviin.
 
we will be caught up WITH them: CONFIRMATION :) OVERCOME BY THE SPIRIT!
http://youtu.be/JPiGgh1CCaI
 
RAPTURE 2013 --PROPHETIC WORD ABOUT THE DEAD RISING
http://youtu.be/-QjB1eRkOsw
 
Tässä mies on saanut vahvistuksen että tempaus on juliaanisen kalenterin lopussa (ilmeisesti 13.1.). Ariel Sharon oli hänen mielestään Metusalah ja hänen täytyi poistua ennen tempausta, niinkuin Nooana aikana ennen tulvaa. Jos kuulin oikein hän sanoi videon lopussa, että oli saanut Herralta tiedon, ettei hän ole täällä enää keskiviikkona.
 
RAPTURE IS THIS WEEK
http://youtu.be/DeT-dpbdmEE
 
-Markku


11.1.2014

Kananmunaprofetiaa :) kuulostaako vakuuttavalta? - Nooh, mutta lueppas tämä!

Kananmunayllätys: Rasiassa 15 munaa "Vain yksi kananmuna oli normaali"
IL - Perjantai 10.1.2014 klo 18.28

Neljätoista kaksosta ja yksi tavallinen
Yhtä lukuunottamatta jokainen rasian munista piti sisällään
tuplakeltuaisen. (LUKIJAN KUVA)
Perheenäiti ei voinut uskoa silmiään, kun kananmuna toisensa jälkeen paljastui varsin erikoiseksi.

Pari päivää sitten Vantaalla asuva perheenäiti päätti pyöräyttää makaronilaatikon ja lähetti poikansa kauppaan ostamaan ruokaan oleellisesti kuuluvia kananmunia. Hän rikkoi ensimmäisen kulhoon ja yllättyi, kun kananmunasta solahtikin kaksi keltuaista. Toinen ja kolmaskin sisälsivät keltuaisen tuplana.

Lopulta nainen rikkoi kaikki rasiassa olleet munat.

- 15 kappaleen rasiassa oli vain yksi tavallinen kananmuna, hän kertoo nauraen.

- En ole koskaan nähnyt vastaavaa.

Toiset voisivat ajatella saaneensa rahoilleen tuplavastinetta, mutta nainen alkoi epäillä, voiko tuotteita syödä. Hän kertoo olleensa samaan aikaan huvittunut, mutta hieman huolissaan.

- Tämä on niin erikoista, että tuli vähän inhottavakin olo, että mitä näille kanoille on syötetty ja voidaanko me syödä munia, hän kertoo.

Perhe käytti kuitenkin erikoisen kananmunaerän, eikä erikoisempia oireita ilmennyt.

Munat oli ostettu S-ryhmän kaupasta. S-ryhmästä kerrotaan, että valituksia erikoisista kananmunista tulee vain muutaman kerran vuodessa. Munat pakannut Kieku Oy kertoo kuitenkin, etteivät tuplakeltuaiset ole erikoinen ilmiö, eikä niissä ole mitään vaarallista tai epäilyttävää.
- Niissä ei ole mitään erikoista, mutta voivat joidenkin mielestä olla harmillisia. Näitä esiintyy yleensä isommissa kananmunissa, toimitusjohtaja Juha Lehto sanoo.
Juha Lehto kertoo, että kananmunat läpivalaistaan ennen pakkaamista ja kaikki pilaantuneet ja vaurioituneet munat poistetaan. Tuplakeltuaista kone ei erota.
- Joku eläinlääkäri on joskus sanonut leikkisästi, että syntyyhän niitä kaksosiakin.
14.1.2014 keltainen Jupiter kaksosiin 15.1. Mailirumba alkoikin heti kahden Jeesuksen odottajafundamentalistifriikin välillä.
Laitoin ensin alla:

Tässä täytyy olla jotain erityistä. Tuleeko mieleen!?
 
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014011017917219_ru.shtml
 
***************************
 
Kaksi keltuaista voisi viitata kaksosiin....kaksosten syntymään...elävät ja kuolleet temmataan. Me olemme kuin kanan poikasia, jotka Jeesus ottaa siipensä alle.
 
Matteus 23:37
....kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle!
 
-Markku
Jarmo kirjoitti 11.01.2014 kello 01:19:
Neljätoista kaksosta ja yksi = 14.1. ensimmäistä, eli tammikuuta ja viittaus kaksosiin.
Myös tempaus on 3. Mooses 15-17 mukaan kaksi kakkua, happamena lestyistä jauhoista leivottuna tuodaan uutislahjana, "heilutusleipä" Herralle näytteeksi sadosta.

Tuo muuten saattoi olla tempausviesti tai ainakin päivämäärä kumminkin!
...koska eihän tollasta satu, eikä kellään ole noin idioottimaista tuuria, eikä kellään motiivia tehdä tahallaan ko. rasiaa ja jos olisi, sille olisi jokin muu käyttö kyllä järjestetty, eikä mahdollista löytää nuo 14 munaa. Ihan älytön juttu!
 
..ellei sitten korkeemmas käres!

******************************
Viittaako kaksi keltuaista tähän aikaisempaan viestiin.......

Subject: Re: 14.1. katso kuva yllä (jupiter ja kuu 14.1)

-Markku

******************************
Markku kirjoitti 05.01.2014 kello 19:47:

Kertooko Jupiter jotain tempauksesta, tuohan on juliaanisen kalenterin uusivuosi......

Jupiter on Kaksosten tähdistössä. Se on 5.1. oppositiossa ja näkyvissä koko yön ajan. Planeetta loistaa kirkkaan keltaisena ja hallitsee yötaivasta.
Jupiter on nyt todella hyvin havaittavissa. Se on Suomesta nähtynä korkeimmillaan etelän suunnalla keskiyöllä. Etelä-Suomessa planeetta yltää peräti 52 asteen korkeudelle horisontista. Sitä havaittaessa voi kaukoputkessa käyttää jopa yli 200 kertaista suurennusta. Tällöin erottuvat planeetan tummat vyöt ja vaaleat vyöhykkeet. Myös melkoinen joukko muita kaasukehän yksityiskohtia on näkyvissä. Näistä tunnetuin on Suuri punainen pilkku.

Yöllä 14./15.1. on kirkas, pyöreä lähes täysi kuu lähellä Jupiteria.
Jupiterin neljä suurinta kuuta erottuvat kiikarilla.


7.1.2014

Rody saanut tempaukselle vahvistuksen

Rody rapture Census By Mandate Obamacare. Rapture Now.
 
"Väestönlaskenta valtuutus Obamacare. Tempaus nyt."
 
http://youtu.be/Ni6EyE4VkiM
 
Rody sai uuden ilmestyksen Jumalalta. Hän pyysi vahvistusta tempaukselle ja sai kehoituksen lukea Luuk 2:1-7 jakeet.
 
"....kaikki maailma oli verolle pantava" (tämä oli samalla väestönlaskenta.... "Census" englanniksi.
sitten tämä kohta: "synnyttämisen aika tuli."
 
Englanninkielisessä Raamatussa osuvammin: "the days were accomplished" = AIKA TULI....
 
Tuo viittaa siihen, että meidän aika on tullut lähteä!
 
"...heille ei ollut sijaa majatalossa." = meille ei ole enää sijaa tässä maailmassa.
 
Obamacaren väestönlaskenta vastaa keisari Augustuksen väestönlaskentaa, koska Obamacaressa lasketaan väestö samalla periaatteella.
 
Ilmeisesti jossain Obamacare pykälässä käytetään tuota samaa sanaa CENSUS, joka tarkoittaa väestön laskentaa.
 
Jeesus tuli ensimmäisen kerran, kun Augustus määräsi väestönlaskennan ja nyt uusi Augustus (Obama) määräsi uuden väestön laskennan ja voidaan olettaa, että Jeesus tulee "pilviin" jälleen tämän laskennan aikana.
 
Obamacaren "väestönlaskenta" alkoi 1.1.2014 ja päättyy 31.3.2014.
 
Rodney uskoo, että tempaus tulee laskennan alussa (viittaa juliaanisen kalenterin uuteen vuoteen), joten olemme välittömässä tempauksen odotuksessa.
 
-Markku
 
Luuk 2:1-7 Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Augustukselta kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana. Ja kaikki menivät verolle pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa.
Niin Joosefkin lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista, ylös Juudeaan, Daavidin kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem, hän kun oli Daavidin huonetta ja sukua, verolle pantavaksi Marian, kihlattunsa, kanssa, joka oli raskaana.
Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa.


5.1.2014

Jeesuksen Kristuksen itsepintainen soturi nimeltä Rody - joka ei herkeä odottamasta !!

Ystäväni Markku on seuraillut pitkään tätä Rody nimistä kaveria, joka tekee Youtubeen videoita ja on itsepintaisesti herkeämättä väittänyt tempauksen tulevan vuonna 2013 eikä edes viimeisenä päivänä 31.12. jättänyt uskomasta saamaansa profetiaa. Lopun kaiken lisäksi hän ei edellenkään usko että hänen saamansa profetia ei olisi tullut Pyhästä Hengestä.
Minua kiinnosti lähinnä miehen vilpittömyys ja sinnikkyys, jonka kaltaisena itsekin koen saaneeni pelastussanoman keskeiset palaset. Ne ovat niin voimakkaat, etteivät voi olla kuin itseltään Pyhältä Hengeltä lähtöisin, eikä Jumala sallisi vilpittömään mieleen saatanan punomaa ansaa laittaa uskovaa lankeamaan. Näinpä minä tiedän varmasti, että mies nimeltä Rody on saanut sanomansa aidosti Pyhästä Hengestä.
Tänään pyysin että Markku ja Olli olisivat tehneet minulle koosteen juttua varten tästä miehestä ja hänen saamastaan 2013 tempausprofetiasta.
Erään rukoilijan näyssä seitsemisen vuotta sitten oli iso viljapelto kypsää viljaa korjattavaksi. Mutta pellonreunalla oli iso kasa ruosteisia tylsiä sirppejä, joilla ei voinut viljasatoa korjata ja siihen tippui Jeesuksen kyyneleitä. Mitä tämä siis voisi tarkoittaa? JUURI NIIN, pieleen menneitä profetoita, joihin saamme kyllä aikanaan vastauksen, miksi näin. Vaikka kyllä minä ainakin tiedän miksi, siksi koska pilkka pitää olla suuri, lusteen on erotuttava ja ne joudutaan sitomaan kimppuihin. SIKSI!!! Pieleenkin menneillä profetioilla on tarkoituksensa ja Jeesus joutuu vuodattamaan kyyneleitä niiden sirppien päälle, koska näkee vilpittömään sydämeen, joka kärsii epäonnistumisesta. Muistan itse kuinka paljon minuun voi sattua kun tyttäreni oli mennyt mummolaan ja hän odotti minua seuraavana päivänä, jolloin olin luvannut tulla mummolaan. Hän istui tien reunassa suurella kivellä kuulemma koko päivän ja katsoi herkeämättä mutkan taakse ja aina kun auto tuli suoran päähän, hän sydän rinnassa pamppaillen odotti, että sieltäkö se isä nyt tulisi. Ilta tuli ja isä oli pettänyt uskolliselle tyttärelleen lupauksen, eikä tullutkaan, vaan vasta seuraavana päivänä. Mummo kertoi tapauksen minulle ja silloin tuntui todella pahalta, enkä tiennyt miten hyvittäisin tämän tyttärelleni, joka niin innoissaan odotti kivellä koko pitkän päivän. Jeesuksen kyyneleitä on siis ruostuneiden sirppien kasan päällä jo paljon. Mutta se huominen vielä tulee!!!

Roby, Kristuksen soturi Rapture Is In 2013, Super Urgent, Jesus Returns. Antichrist is in office.
 
http://youtu.be/LmIwJ-8Alw4
 
Yllä olevassa videossa (Julkaistu 7.10.2013) Rody kertoo, että tempaus on vuonna 2013.
Hän sanoo, että oli saanut ensimmäisen kerran jo 6kk sitten sanat: tempaus on vuonna 2013.
Rody pyysi lisävahvistusta asialle, koska ei halua olla valheprofeetta……
 
Hän meni yöllä kirkkoon klo 1 ja Herra puhui hänelle: ”vuosi 2013 on tempausvuosi”  
Aamulla tämä jae tuli hänen mieleensä ps 124:7 Meidän sielumme pääsi kuin lintu pyydystäjäin paulasta: paula katkesi, ja me pääsimme pois.

******************************************************************************
 
23.10. Rody sai kaksi uutta vahvistusta, että tempaus on 2013.
Mies rukoili taas yksin kirkossa ja pyysi lisä vahvistuksen, jos tempaus todella on tänä vuonna.
Hän aukaisi kirkossa olevan Raamatun ja kohta oli psalmi 13, mutta siinä oli yksi ongelma, tuo sivu oli repäisty pois.....otettu pois....tempaistu pois...
Sitten mies kysyi Jumalalta, miksi näytät juuri minulle näitä asioita, hän sai vastaukseksi Matt 19:11 "Mutta hän sanoi heille: "Ei tämä sana kaikkiin sovellu, vaan ainoastaan niihin, joille se on suotu."
 
Rapture Is In 2013, Repent Now.
 
http://youtu.be/a1fZJpaezks
 
***************************************************************************
 
22.12.
 
Hmmm... joo aika hyvä todiste, että tämä on se tempauskuukausi............
 
Tämä kaveri on koko syksyn kertonut, kuinka hän on saanut vahvistuksen 2013 vuoden tempaukselle.
Nyt on viimeinen kuukausi menossa ja hän kertoo, kuinka monet sanovat: "neljän kuunpimennyksen sarja alkaa vasta keväällä 4. kuukauden päästä ja silloin päättyy aikaraja rauhan sopimuksen tekoon jne.
 
ok, sinne on vielä 4 kk..........
 
mies sai tämän Raamatun paikan:
 
Johannes 4:35 Ettekö sano: 'Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu'? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi.
 
Tuo jae antaa ymmärtää, että ihmiset virheellisesti luulevat vielä olevan 4 kk aikaa, vaikka hetki on nyt!
 
Lift Up Your Eyes. Rapture Now.
 
http://youtu.be/5OJZiWDAo9Y
 
 
30.12.2013
 
Tämä kaveri edelleen uskoo, että 2013 lähdetään ja todennäköisesti tänään!
Alussa puhuu siitä kuinka hän on ihmeissään ja pettynyt siitä kuinka voimakkaasti häntä haukutaan tästä viestistä.
Olen samaa mieltä, että onko meillä vara haukkua tällaisia viestintuojia, koska hän vilpittömästi toivoo, että ME KAIKKI PÄÄSISIMME ILOON TAIVAAN HÄIHIN. Hän voi olla väärässäkin tässä asiassa, mutta kaikki profetoiminen on vajavaista...
 
The Final Hour. Rapture 2013
 
http://youtu.be/ruQOVKbgdeo
 
 
4.1.2014
 
God's Calendar. Rapture 2013(14)
 
http://youtu.be/tMkjjbBu9mI
 
Rody on rukoillut paljon pettymyksen jälkeen ja etsinyt vastausta, miksi tempausta ei tullut 2013. Hän sai Herralta lohdutuksen Raamatusta:
 
Hesekiel 14:23 He lohduttavat teitä, kun näette heidän vaelluksensa ja tekonsa. Ja te tulette tietämään, etten minä syyttä ole tehnyt sitä kaikkea, minkä olen sille tehnyt; sanoo Herra, Herra."
 
Eli tuossa viitataan siihen, ettei puhe vuoden 2013 ollut turhaan.... ei tyhjää puhetta.
 
Nyt Rody on saanut ymmärryksen, ettei Jumala voi puhua Paavin keksimän kalenterin mukaisesti, eli meidän käyttämä Gregoriaaninen kalenteri on antikristillinen. Juliaaninen kalenteri oli käytössä jo Jeesuksen aikaan ja on jo senkin vuoksi sopivampi.
 
http://fi.wikipedia.org/wiki/Juliaaninen_kalenteri
 
Wikipedian mukaan Juliaaninen on 13 päivää jäljessä meidän kalenteria, onko siinä sitten lopullinen piste tälle keskustelulle.
 
Kun meillä oli joulu 25. päivänä joulukuuta, Venäjällä se on ortodoksien keskuudessa vasta 7. tammikuuta ja vastaavasti uusi vuosi on siitä viikon päästä eli 14. tammikuuta.
 
http://ortodoksi.net/ortodoksi/blogi/uutiset/2013/12/31/onko-nyt-ortodoksinen-uusi-vuosi/
 
-Markku
 
********************************************************************************

4.1.2014

 
Rodyd61169, Zaccheus, Forgiveness & The Rapture
 
http://youtu.be/1oscOdlhI7Q
 
 
Hyvä video jossa puolustetaan Rodya ja hänen tempausodotusta vuodelle 2013. Rodya moititaan nyt kovasti, mutta niin Sakkeustakin moitittiin.
OT4 sai Herralta sanan, että Rody on kuin Sakkeus puussa., hän on Jumalan mieleinen mies. Rody oli aikaisemmin rikas mies ja hän tienasi suuria summia rahaa. Rody kuitenkin luopui kaikesta tästä loistosta Jeesuksen tähden. Hän odottaa nyt viikunapuussa Jeesusta, koska tietää Hänen kohta siitä kulkevan.
Nämä kohdat siis kuvaavat Rodya:
 
Luukas 19:1-10 Ja hän tuli Jerikon kaupunkiin ja kulki sen läpi. Ja katso, siellä oli mies, nimeltä Sakkeus; ja hän oli publikaanien päämies ja oli rikas. Ja hän koetti saada nähdä Jeesusta, kuka hän oli, mutta ei voinut kansalta, kun oli varreltansa vähäinen. Niin hän juoksi edelle ja nousi metsäviikunapuuhun nähdäkseen hänet, sillä Jeesus oli kulkeva siitä ohitse. Ja tultuaan sille paikalle Jeesus katsahti ylös ja sanoi hänelle: "Sakkeus, tule nopeasti alas, sillä tänään minun pitää oleman sinun huoneessasi". Ja hän tuli nopeasti alas ja otti hänet iloiten vastaan. Ja sen nähdessään kaikki nurisivat sanoen: "Syntisen miehen luokse hän meni majailemaan". Mutta Sakkeus astui esiin ja sanoi Herralle: "Katso, Herra, puolet omaisuudestani minä annan köyhille, ja jos joltakulta olen jotakin petoksella ottanut, niin annan nelinkertaisesti takaisin". Niin Jeesus sanoi hänestä: "Tänään on pelastus tullut tälle huoneelle, koska hänkin on Aabrahamin poika; sillä Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan sitä, mikä kadonnut on".
 
-Markku
 
******************************************************************************
 
Nokialais Ollin kommentti 5.1.2014
 
Minä ajattelin ihan samaa että kyse olisikin juliaanisesta kalenterista kun tuli ilmi tuo Sharonin kunnon heikkeneminen. Sharonia "pidetään" elossa tempaukseen asti, joka voisi tapahtua sittenkin jouluna, mutta oikeana sellaisena Venäjällä. Myöskin Billy Graham on vielä elossa.
 
Laskin että Simpsonien tuomiopäiväkellon osoittamasta päivämäärästä
6.11.2013 on 61 päivää huomiseen 6.1.2014 saakka. Tämä luku 61 (27+34) saadaan kun lasketaan yhteen kaikki kellon luvut paitsi 6 ja 11, joihin viisarit osoittavat. Loppiainen on jouluaatto Venäjällä.
 
Komeetta Isonin meteorivanan pitäisi lisäksi mennä Maan ohi juuri näinä aikoina. Joku sanoi että 16.1.2014 Isonin takana kulkevan roinan pitäisi olla lähimpänä Maata (huom. pasuunatuomiot).
 
Pian näemme mitä tapahtuu.
 
-Olli


1.1.2014

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!!

Vaan ei parempaa taida silti tulla, koska ystävämme ja veljemme Jari mailas tämän:

Jos tää olisikin fiktiota niin naurattaisi.. MUTTA ei edes hymyilytä yhtään.... ei tämä "ennustus" nyt NIIN kaukana ole SHTF skenaariosta :)
 
- j -
 
 
Mitä tapahtuu 2014

http://jorepuusa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157437-mita-tapahtuu-2014

Eleanor Roosevelt sanoi……….."Älä valita pimeää, sytytä kynttilä!"
Niinpä katson ennustuspalloon ja sytytän surutulituksen.

Vuosi 2014 menee vielä enemmän päin helvettiä kuin kulunut.

Talvikisoissa tapahtuu jättimäinen, satoja tappava terrori-isku. Syyrian sisällissota kääntyy lopuilleen, silmälääkäri Assad pääsee niskan päälle ja alkaa massateloittaa antautuneita vastustajiaan keskitysleireillä. Suomen talous alkaa uuden syöksyn, kun paljastuu yhä uusia korruptiotapauksia, nyt jo hallituksessa.

Populistit muodostavat iskujoukkoja suomalaisen suomen puolustamiseksi ja kahakoivat mamujen kanssa, ensin pesäpallomailoilla, sitten jo aseilla. Suomessa tapahtuu ensimmäiset poliittiset murhat vuosikymmeniin. Ruoan toimitukset kauppoihin takeltelevat ja nälkäiset väkijoukot hakkaavat keskusvarastoja vartioivia hengiltä.


Sairaahoito romahtaa eteläsuomessa ja massat alkavat työntyä pakolaisina pohjoiseen, syöden tieltään kaiken mahdollisen.

Polttoaineiden loppuminen halvaannuttaa liikenteen ja sähköntuotanto toimii vain tunnin iltaisin, useimmiten ei sitäkään. Ihmiset paleltuvat hengiltä jääkylmiin kerrostaloihin.


Talvivaaran todetaan saastuttaneen uraanilla tuhansia neliökilometrejä pohjavettä, säteilysairaat ostavat jodin loppuun apteekeista ja alkavat kuolla joukoittain. Hallitus antaa armeijalle hätätilaoikeudet ja iskujoukot poliisilla vahvistettuina alkavat tappaa väärin ajattelevia kansalaisia.

Työttömyys nousee 90:en prosenttiin ja ihmiset alkavat syödä toisiaan, kun varmuusvarastot löydetään tyhjinä ja todetaan, että venäjän mafia on varastanut ruoan.


Ihmiset menettävät toivonsa ja rikkaat lähtevät Ruotsiin, joka sulkee rajansa muilta -paitsi suomenruotsalaisilta.

Susilaumat leviävät Venäjältä syömään teiden varsille kuolleita kerjäläisiä.
Pääpopulistista tulee hallituksen huutoäänestyksellä kaikki oikeudet saava asiainhoitaja ja hän perustaa välittömästi leirejä, jonne taiteilijat, älymystö ja akateemiset henkilöt viedään kuolemaan nälkään tuottamattomina.

Lopulta Venäjä miehittää maan ja liittää sen jäljelle jääneet 350 00 asukasta itseensä.
Suomi lakkaa olemasta 11 kuukaudessa ja 13 päivässä.
-
Omalla alallani ammattivalokuvauksessa-- tulee yhä tärkeämmäksi täydellinen osaamattomuus. Vain ne, joita ei ole mitenkään koulutettu ja jotka eivät osaa ollenkaan kuvata -pääsevät tekemään alan töitä.


Ammattimaiset valokuvauksenopettajat erotetaan ja tilalle otetaan kameraseurojen puheenjohtajia. Viimeiset erimieltä olevat kolme kuvaajaa viedään valokuvataiteen museon eteiseen, jossa heidät laitetaan jalkapuuhun ja häpäistään päivittäin. Valtioneuvoston alakomitea päättää kuka voittaa vuoden lehtikuvan, komitea koostuu populistipuolueen urheilujaostosta.
-
Naurakaa vaan, noin kertoi edesmenneen isäni sininen jumppapallo, eikä se koskaan ole ollut väärässä.

--
"An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur."

Päivittäistä seurantaa 1.7.2013 - 31.12.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2013 - 30.6.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2012 - 31.12.2012
Päivittäistä seurantaa 1.11.2010 - 31.12.2011
Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010
Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010
Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009
Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009
Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008
Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008
Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008
Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi
Pääsiäinen 2007 alkaen...