nimimerkin "End times news" profeetallinen kirjoitus Barack Obaman nimestä

OBAMAN NIMI TUOTTAA LUVUN 666

Apostoli Johannes kirjoitti Johanneksen Ilmestyksen. Johannes oli ammattikalastaja ja hänen äidinkielensä oli muinainen heprean kieli. Hän kirjoitti Johanneksen ilmestyksen alunperin hepreaksi.

Johanneksen ilmestyksen 13:18 on kirjattu ohje siitä, miten antikristuksen tunnistaa:

"Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi."

Muinaisessa heprean kielessä ei ollut numeroille omia merkkejä, vaan konsonanttikirjaimilla oli lukuarvot. Heprean kielessä ei ole vokaaleja ollenkaan, vaan äänteet ilmaistaan lisäpisteillä. Näin ollen ihmisten nimistä voi laskea suoraan luvun laskelmalla nimen kirjainten lukuarvot yhteensä. Juutalaisilla on ollut tuhansia vuosia tapana laskea nimistä ja sanoista lukuja ja tätä perinnettä kutsutaan gematriaksi.

Antikristuksen nimeä on jahdattu vuosisatoja ja mitä kummallisimpien kikkailujen kautta on päästy milloin paavin hatun roomalaisiin kirjaimiin ja saman asian keksineen adventistikirkkokunnan perustajan omaan nimeen. Raamatun ilmoitus kuitenkin tarkoittaa koko erisnimeä, joka lasketaan ilman kikkailuja heprean kielellä kirjoitetusta nimestä.

Barack Hussein Obama II:n nimi tuottaa muinaisella heprean kielen kirjaimin luvun 666 ilman keinotekoisia kiertolaskuja:

B(b=2) + R(r=200) + K(k=20) + K(k=20) + H(x=5) + U(w=6) + S(s=300) + EI(y=10) + N(n=50) + O(w=6) + B(b=2) +M(m=40) + H(x=5) = 666


OBAMAN NIMI MAINITTU LUUKKAAN EVANKELIUMIN HEPREAN KIELISESSÄ KÄÄNNÖKSESSÄ

Katolinen kirkko on erehtynyt luulemaan, että koko Uusi testamentti olisi kirjoitettu alun perin kreikaksi. Jotkut kirjeet on voitu kääntää tai suoraan kirjoittaa kreikaksi, mutta monet Lähi-idän kielten tutkijat ovat varmoja siitä, että Uuden testamentin alkuperäinen kieli on ollut suurimmaksi osaksi muinainen heprea. Jeesus ja lähes kaikki Hänen opetuslapsistaan puhuivat äidinkielenään hepreaa (sen murretta, josta kehittyi aramea).

Luukkaan evankeliumin 10:18 on kirjoitettu: "Jeesus sanoi heille: "Minä näin, kuinka Saatana sinkoutui taivaasta kuin salama."

Kun lause saatana sinkoutui taivaasta kuin salama käännetään Vanhan testamentin käännösmallien (esim. Jesaja 14:14 jne.) kautta kreikasta hepreaksi saadaan seuraavaa:

Salama hepreaksi on Baraq (Baw-Rawk') Korkealta on Bamah ( Bam-waw) Ja koko lause kirjoitetaan saatana Baw-Rawk' O Bam-waw, eli saatana Baraq Obama.

Kielitieteen tutkimus on vasta nyt löytänyt Obaman nimen suoraan Luukkaan evankeliumin alkukielisestä tekstistä.


OBAMALLA JUUTALAISET, MUSLIMI JA KATOLISET JUURET

Barack Obaman taustassa on myös muutama huomionarvoinen seikka. Monet evankelistat ovat päätelleet siten, että antikristus olisi ainakin puoliksi juutalainen ja tulisi Danin sukukunnasta.

Obaman äidin vanhemmat ovat olleet Irlannin juutalaisia. Obama on osallistunut juutalaisten hengellisiin menoihin viettämällä Pesach juhlaa ja rukoilemalla itkumuurilla juutalaisten miesten päähine päässään.

Obaman virallinen isä oli kenialainen muslimi ja Obama on käynyt Indonesiassa muslimikoulua. Kun perhe muutti Havaijille, niin Obaman isä kääntyi katoliseksi. Obama saattaa siten olla edelleen katolisen kirkon jäsen, mutta koska Obama salaa yksityiselämänsä, niin näistä asioista vain saamme lukea lehdistön julkaisemia arveluja.

USA:ssa on käyty vilkasta keskustelua siitä, että Obaman syntymätodistuksessa Havaijilta olisi epäselvyyksiä ja Obama olisikin syntynyt Keniassa, kuten Keniassa yleisesti tiedetään. Jos tämä olisi totta, niin Obama olisi laiton ottamaan vastaan USA:n presidentin tehtäviä. Tämä ei ole kuitenkaan johtanut oikeusprosesseissa siihen, että Obaman presidentin virka olisi evätty. Raamattu kuitenkin kutsuu antikristusta myös nimeltä "laiton".


OBAMAN VALINTAAN LIITTYVÄT MUUT LUVUT

Jumala osaa puhua myös muiden tapahtumien kautta. Kun Obama oli valittu USA:n presidentiksi vaaleilla, niin seuraavana päivänä Obaman kotiosavaltion Illinoisin lottoarvonnassa tuli voittoluvuksi 666-7779. 666 symboloi antikristusta, 777 symboloi Jumalan määräämää lopputulosta ja 9 merkitys Raamatussa on tuomio.

Obaman vaalitoimiston postinumero Chicagossa oli 60606.

Kun Obama otti vastaan presidentin viran 20.1.2009, niin New Yorkin pörssin Standard & Poors 500 -indeksi kävi kaikkien aikojen alimassa arvossaan 666 hetkellisesti 6.3.2009.