Lähi-itä - profeetallisia sanomia
Profeetallinen sanoma Libanonista
Koskettaa Lähi-itää - mukaan lukien Syyria

LIBANON

Chuck Piercen sanoma
Profetoitu tammikuussa 29, 2006
Camarillo, CA

 

"Keskellä kesän kuuminta pistettä, te alatte näkemään Libanonin lumien sulavan. Tarkatkaa kuinka Palestiina ja Syyria muodostavat jumalattoman liiton Libanonin kanssa. Sillä Libanon on Lähi-idän muutoksen tienhaaran päässä. Libanon tulee olemaan aihe joka aiheuttaa Lähi-idän kulkemaan suuntaan tai toiseen.

Keskellä tämän paikan kauneutta ja suuruutta, Minä alan kirjoittaa uutta kirjoitusta, kuinka kansat tulevat ryhmittymään.

Ulos Libanonista, uusi viinileili tullaan muodostamaan ja uusi joki alkaa nousta.

Minä tulen tuottamaan konfliktin Libanoniin, koska on raja jonka kanssa minä toimin tämä vuonna, koskien Minun luvattua maatani Israelia. Libanonin sotaiset heimot tulevat nousemaan jälleen kerran. Mutta lopuksi Minä tulen voittamaan tämän sodan ja rikkaudet, jotka on pidätetty Minun Kuningaskuntani (Valtakuntani) suunnitelmalta, tullaan vapauttamaan.

Tarkkaa ja näe, sillä on uusi näky. Sillä tulevina päivinä sinä kuulet huudon syvästä ahdistuksesta ja valituksen, joka tulee Libanonista. Tulet näkemään karavaanin nousevan ulos muinaisesta kaupungista Damaskosta. Minä, "Ikiaikainen", tulen aiheuttamaan konfliktin Damaskoksessa. Minun voimani tulee toimimaan maailmassa, kun Minä murran demonisten henkien liittoutuman, joka on ryhmittynyt Minun liittoni suunnitelmaa vastaan.

Damaskoksen ulkopuolella tulee uusi Minun Henkeni liike. Monia kääntymyksiä ja ihmeitä tulee tapahtumaan Damaskosta ympäröivillä alueilla. Tarkkaa, koska Minä olen ryhmittämässä uudelleen alueen kansat. Minä lähetän enkelisotavoimani vartioimaan Minun suunnitelmaani. Ei väliä, kuinka Syyria nousee tänä aikana tätä suunnitelmaa vastaan. Minulla on sotaenkelijoukkoni, joka tekee tehottomaksi niiden ihmisten suunnitelman, jotka ovat ryhmittyneet pahuuden voimien kanssa luodakseen hävitystä.

Laulakaa "Ikiaikaisen" lauluja, sillä ne ovat lauluja, jotka tulevat luomaan voiton sävelen yli maiden ja alueiden.

 

Siunauksin,

Chuk D. Pierce
Glory of Zion International Ministries
www.glory-of-zion.org"

 

Suomentajan lisäämiä asiaan liittyviä Raamatun kohtia: Ps.29:1-6; Jes.2:10-22; Jes.10:34; Sak.11:1-3; Sak.12-14; Jooel.3; Hes.38-39; Jes.17:1-2; Jes.10:12-21; Jer.49:23-26; Dan.10:13-14; 20-21