PELASTUSSANOMA - JUMALAN ARMON LIITON LUPAUS


Sateenkaari Missourissa USA:ssa helmikuussa 2006 (puu ja sateenkaari, mahtavan hieno symbooli)

 

Tuhatvuotiskaudelle mentäessä:

Johanneksen ilmestys 21:10-13. Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä, ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi; siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet; idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.

Uudessa Jerusalemissa on kolme porttia kaikkiin ilmansuuntiin.

 

Ristiinnaulitseminen ja LÄHETYSKÄSKY - VERTAUS KOSKEE AINA USEAMPIA ASIOITA: ”Varas yöllä”, ”Herran päivä” ”Peto” ja ”Tuomiot”

 

Matteus 28:18-20

Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

 

Ensin tulevat sinetit 1. 2. 3. ja 4. = HEVOSET, lähtivät heti Kristuksen taivaaseenastumispäivänä.

1. sinetti on Jeesus itse, valkoisella hevosella, voitti synnin ja kuoleman = lähti voittajana ja hän lähti voittamaan… joka jatkuu Luukas 12:51 Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta ja niin lähtivät kolme muuta hevosta hänen peräänsä. Nelikasvoinen olento kutsui hevoset maan päälle, eli Jumalan koko kuvaus ja hänen Pyhä Henki. Jumala ei siis ole sellainen kuin kirkkomme on Julistanut, hän on Rakkaus ja ennen kaikkea Armo myös vihassaan. Viha ei ole Jumalalle samaa kuin meidän vihamme, koska hän vihaa, vihaa ja vihaa meidän syntejämme Rakkaudesta meitä kohtaan. Hän antaa vitsauksetkin Rakkaudesta, kuoleman hän antaa Armostaan ja sairaus kun tulee meihin, se on vain hänen Rakastava, lähestyvä varjonsa. Silti häneen sattuu yhtä paljon kuin sinuun, minuun ja meihin kaikkiin yhdessä ja yhtä aikaa. Me emme osaa tajuta edes Jumalan Rakkauden suuruutta, ennen kuin sen Pyhä Henki avaa meille.

Sitten jää kolme muuta sinettiä odottamaan pitkään, kunnes kaikki alkaa tästä: Matteuksen tuttu kertomus Jeesuksen viimeisistä hetkistä (maailma viimeisistä hetkistään), jolloin Jeesus jo roikkuu ristillään. Matteus 27:45 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.

 

1. Tessalonikalaiskirje 5:1-9
Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
Jeesus tulee kolmannella kerralla, näkyvästi mutta muuten kyllä, kuin varas yöllä, ilmoittaen profeetalle silti ennalta.
Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
Jos Israel huutaisi yhteen ääneen ”rauha, rauha” niin tietäisimme että nyt varas tulee, siksi rauha Israeliin syntyy vasta heti ylösoton jälkeen. Sitä paitsi kun Israelilaiset huutaa "rauha, rauha, ei mitään hätää", siitäkin kuluu 1290 päivää ennenkuin heidät silloinkin, äkkiarvaamatta yllättää turmio.
Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
Nukkuvat, todellakin nukkuvat, sinä ja minä valvomme, meitä ei yllätetä.
Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
Filadelfian seurakuntaa ei ole määrätty menemään vihaan, vaan se otetaan pois juuri ennen. Loppu seurakunta juopuu ja luopuu, kuten Paavali kirjoittaa. Mutta tässä ei ole vielä kaikki, koska tätä tapahtui koko 1900-2000 luvun alkuvuodet aina 2006 asti, jolloin… arkin astinlauta tulee vastaan.

Jumala näyttää maailmalle moneen kertaan varoitukset, toistaen asteittain kovemmin myös tsunamin, joka oli vain varoitus tulevasta pasuunasta ennustuksena, joka on järjestyksessään toinen pasuuna 2010 luvulla, joka on hyökyaalto, jollaista ei koskaan ennen olla nähty. Hän näyttää kaiken, kuinka hän tuhoaa maan. Aluksi Hän näyttää mallin, joka on aikansa hirmu-uutinen. Eikä ihmiset usko. Sitten Hän tuhoaa kolmanneksen siitä, eivätkä ihmiset ymmärrä, vaan kiroavat Jumalaa ja lopulta Jumalan on tuhottava maa kokonaan. Tämä on se kaava; ja sen voin sanoa, että Jumala on; ja on ollut pitkämielinen.

 

Matteus 27
Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,
KUUDES HETKI
(PIMEYS LASKEUTUU)

ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.

 

Johanneksen ilmestys 3:1-6 (sana Sardeen seurakunnalle, joka on pyhinä Jeesuksessa poisnukkuneiden seurakunta)
"Ja Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on ne Jumalan seitsemän henkeä ja ne seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekosi: sinulla on se nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut. Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen. Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset. Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'

 

5. sinetti: Johanneksen ilmestys 6: 9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin. Valkoinen vaippa = taivasruumis, eli pyhinä kuolleiden ylösotto. Vähän aikaa on puoli hetkeä, eli puolet vihan ajasta. Jumala antoi siis vastauksen, milloin aikoo kostaa. Hän kostaa sen vihan maljoissa, joissa Jumalan viha täyttyy. Näitä vihan maljoja säestää ns. ”voi-huuto” pasuunat. Tämä aika on vasta kun toinen ylösotto on tehty ja sato on osapuilleen jo korjattu.

Kun mietit ihan inhimillisen kaavan mukaan, kuten vanhemmat lapsestaan, onko oikein rankaista langennutta lasta, tarpeettomasti. Kuuliaista lasta ei rangaista ollenkaan, tottelematonta lasta torutaan sekä säikäytetään hieman ja vasta kun lapsi on todella ollut ilkeä, hänen kuuluu saada konkreettinen rangaistus. Näin käy maailmallekin, täysin samalla tavalla, koska Jumala on looginen Jumala ja Rakastava Jumala. Tästä puhuimme eilenkin mm. Tuomaksen kanssa.

KÄSKYHUUTO (kts. 1. Tessalonikalaiskirje 4: 15-17): Johanneksen ilmestys 14: 13-16 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä." Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

Ylösotto 1. poisnukkuneiden ylösotto on tapahtunut, morsian on poisotettu. Ensimmäinen peto, joka itsensä ylentää lopulta taivaisiin asti ja kutsuu itseään Jumalaksi, ilmestyy ja sitten…

 

Johanneksen ilmestys 6: 12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Tämä ei ole vielä Herran Päivä, koska kuudennen sinetin tapahtumat on ensin tapahduttava loppuun, Eliankin on ilmestyttävä säkkipukuisena profeettana, erään suomalaisen kanssa ja olen siitä jokseenkin vakuuttunut, että kansastamme nousee, Inarin järven kaakkoisrannalta, Suuri Profeetta. Tämä on tosin minun oma profetiani ja tunnetusti olen säälittävän surkea siinä. Malakia 4:5  Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.

 

Seitsemäs sinetti =  kirjakäärö on aukaistu, kirjat avattu, vanhaikäinen istuutuu ja alkaa vuotamaan tulta, eli vihan aika alkaa, oikeus istuu koolle valmiina alkaa antamaan tuomioita.

Joh.ilm. 8:1-8 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. Ja minä näin ne seitsemän enkeliä, jotka seisoivat Jumalan edessä, ja heille annettiin seitsemän pasunaa. Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä. Ja suitsukkeiden savu nousi pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen. Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä. Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.

Matteuksen kertomus Jeesuksen kuolemasta jatkuu Matteus 27:46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Vihan aika todellakin on alkanut. Viides sinetti on jo avattu, kuolleet Pyhät nostettu ja heti perään morsianseurakunta. Kuudes pasuuna soi ja täsmälleen samaan aikaan seitsemäs sinetti.

1. Tessalonikalaiskirje 4: 15-17 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta (1. ylösotto) käskyhuudon, (2. ylösotto) ylienkelin äänen ja (3. ylösotto) Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

YLÖSOTTOJA ON KOLME, tai KUUSI, kuinka vain haluaa laskea, eikä Herran Päivä ole niistä vielä yksikään. Herran päivä numero yksi, on Jeesuksen. Herramme Jeesuksen päivä, joka on hänen näkyvä paluunsa. Sen sijaan varsinainen Herran päivä on vielä kaukana edessä päin.

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-12 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Ensin luopumus, sitten kadotuksen lapsi… ja heti perään…

 

ELOSSA OLEVAT PYHÄT LÄHTEE! HEIDÄT TEMMATAAN POIS HÄDÄN HETKELTÄ.
Johanneksen ilmestys 3:7-11 (sana Filadelfian seurakunnalle)
Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa: Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

MAAILMAAN JÄÄNEET HEIKKOUSKOISET VAIKEROIVAT KUN PYHÄT LÄHTEVÄT! Alkaa nkts. ”itkuherätys” ja ”Pohjolan Valon herätys”

 

YHDEKSÄS HETKI (kuudes sinetti avataan)

Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

 

Johanneksen ilmestys 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Tämä ei ole vielä Herran Päivä, koska kuudennen sinetin tapahtumat on ensin tapahduttava loppuun, Eliankin on ilmestyttävä säkkipukuisena profeettana, erään suomalaisen, (Jumalan valittu kansa, Suomi, joka on kadonnut juutalaissukujuuri) kanssa ja olen siitä jokseenkin vakuuttunut, että kansastamme nousee, Inarin järven kaakkoisrannalta, Suuri Profeetta. Tämä on tosin minun oma profetiani ja tunnetusti olen säälittävän surkea siinä. Malakia 4:5  Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.

 

Seitsemäs sinetti = kirjakäärö on avattu, kirjat avattu, vanhaikäinen istuutuu ja alkaa vuotaa tulta, eli vihan aika alkaa, oikeus istuu koolle valmiina alkaa antamaan tuomioita.

Joh.ilm. 8:1-8 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. Ja minä näin ne seitsemän enkeliä, jotka seisoivat Jumalan edessä, ja heille annettiin seitsemän pasunaa. Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä. Ja suitsukkeiden savu nousi pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen. Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä. Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.

Matteuksen kertomus Jeesuksen kuolemasta jatkuu Matteus 27:46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Vihan aika todellakin on alkanut. Viides sinetti on jo avattu, kuolleet Pyhät nostettu ja heti perään morsianseurakunta. Kuudes pasuuna soi ja täsmälleen samaan aikaan seitsemäs sinetti.

1. Tessalonikalaiskirje 4: 15-17 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta (1. ylösotto) käskyhuudon, (2. ylösotto) ylienkelin äänen ja (3. ylösotto) Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

YLÖSOTTOJA ON KOLME, eikä Herran Päivä ole niistä vielä yksikään.

 

Aamos 5: 18-20 Voi teitä, jotka toivotte Herran päivän tulemista. Miksi hyväksi on teille Herran päivä? Se on oleva pimeys, eikä valkeus- ikäänkuin jos joku pakenisi leijonaa ja häntä kohtaisi karhu, tahi joku tulisi kotiin ja nojaisi kätensä seinään ja häntä pistäisi käärme. Eikö Herran päivä ole pimeys, eikä valkeus, eikö se ole synkeys, jossa ei valoa ole? Kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla, onko valo silloin valoa, vai onko silloin pimeys? Mitä se siis on, koska vihan ajalla se ei ole?

Sakarja 14: 1-7 Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi. Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista. Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi. Sinä päivänä ei ole valoa: loistavat tähdet sammuvat. Se on oleva yhtämittaista päivää -Herralle on se tunnettu- ei vaihdu päivä ja yö; ja ehtoolla on oleva valoisata.

Tämä Jeesuksen näkyvä paluu kaikkine Pyhinensä, voi olla Herramme Jeesuksen päivä. Tämä ei silti ole varsinainen Herran Päivä, kuten Sakarja kirjoittaa aluksi: ”Katso, Herran Päivä on tuleva”. Herran päivä on tuhatvuotiskauden lopussa, joka on myös Herralle yksi päivä vaan lisää. Se ei taas ole meille ollenkaan tuttua aluetta, koska yksi päivä meni Herralta siihen, kun hän loi taivaan ja maan, eikä sekään tainnut niin valoisata olla. Meidän ajassakin se taisi olla miljardeja vuosia. Katsokaas, me olemme ihan TOTAALISEN 6-0 kun vastassa on Jumala. Meidän ajatuksemme ovat kuin pölyhiukkanen avaruudessa. Mutta…!! Todelliseksi ymmärrykseksi sen tekee Pyhä Henki.

Kun jäsentelee oikein, Raamattukin aukeaa jonkin verran oikein, kuten Matteus 24 jota tutkitaan paljon lopunaikoja silmällä pitäen. Todellisuudessa Matteus 24 on hyvin laaja kuvaus ja nopea käsittelemään koko asiaa, pitkin harppauksin 1900 luvun alusta viimeisiin hetkiin, vuoteen 3000 tätä ajanlaskua, eli Jeesuksen aikakauden jälkeisiin hetkiin asti. Eikä siinä kaikki. Matteus 24 jää joihinkin kohtiin ikään kuin jumiin ja hyppää taas aimo harppauksen, palaten takaisin. Esimerkiksi:

Luku 35 ja 36 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

Niinpä jos tämän poimii pelkästään, saadaan selvempi käsitys siitä, mikä on oikein. ”Siitä päivästä”, kun sitä edellä puhuttiin juuri hänen tulemuksestaan ja sen jälkeen jatkettiin taas.

Matteus jatkuu: 37 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. 38 Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, 39 eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. Tässä kohtaa täytyy muistaa Enok, joka otettiin pois ennen Nooaa, hän olisi jäänyt tulvaan, mikäli häntä ei olisi nostettu ylös. Ylösoton esikuva siis on jo niistäkin päivistä. Jumalan ajataju omaamme on niin erilainen, ettemme voi millään ymmärtää aina kaikkea.

Tätä kaikkea ennen Matteus kertoo jakeessa 32 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. 33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. 34 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat. Näinpä, jos paloittelemme lukua oikein, voimme poimia selkeämpää sanomaa. Tästä viikunapuusta oli aiemmin juuri puhe, joka hämäsi kaikki sukupolvet viimeiseen sukupolveemme asti ihmettelemään, mitä tarkoittaa, kun tämä sukupolvi ei katoa, kunnes tämä viimeinen sukupolvi näki viikunapuun virkoavan eloon, viheriöimään ja kasvattamaan jopa keväthedelmää. Näin ollen kun keväthedelmä tarkoittaa messiaanisia juutalaisia, on aikamme täysin selvänä tässä. Ei loppua tarvitse edes vuosissa mittailla, eikä ainakaan vuosikymmenissä turhaan arvailla, koska 1946 muutti 70 tuhatta juutalaista kotimaahansa. Tuo luku 70 tuhatta on puolet 144 000:sta, joten luku on varmasti oleellinen. Kun siihen lisätään 40 vuotta, jonka kansa vaatii valmistautumiseensa, tullaan vuoteen 1986, jolloin Gorba ja Reagan tapasivat Islannin Reykjavikissa, josta lähti juutalaisten pääsy Venäjältä kotimaahansa, sekä tunnusteltiin rauhaa, tosissaan ja monelta kantilta, vailla tulosta. (Nooan ensimmäinen kyyhkynen). Siitä menemme vuoteen 1993, joka on tasan seitsemän vuotta. Jälleen USA asialla ja Bill Clinton, joka sai Jasser Arafatin ja Jitzhak Rabinin jopa kättelemään, sekä osarauhansopimuksiin. Niinpä rauhankyyhky palasi lehvä suussa. (Nooan toinen kyyhky). Tästä menemme vuoteen 2000, jolloin Nooa lähetti kyyhkyn, joka ei palannut. Eli siis, nyt vain enää odotellaan. Tiedossamme on vain pedon ilmestyminen, koska luopumuskin on jo tapahtunut niin monella tavalla. Hajaannus on täydellinen, meillä on jo juutalaisnatseja ja suomalaisia skinhead-neekereitä. Meillä on nahkatukkaisia natsihomoja, sekä koko kirjo kummallisia uskontoja, rahan ja vallanpalvonnasta, toiseen ääripäähän, jossa tuhotaan kaikki ja kuljetaan säkkikankaissa. Voiko enää fanaattisemmin ja sekaisemmin asiat olla?

Johanneksen ilmestys 6 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi

Maailma sekoaa aika tavalla, eikä enää ole kovin kaukana käytellä ydinasetta. Mutta…

Johanneksen ilmestys 7: 1-4 Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan". Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista: Tällä hetkellä tuo luku pyörii, jossain alle kymmenen tuhannen. He ovat messiaanisia juutalaisia, jotka tunnustavat Jeesuksen Jumalan Pojaksi joka kuoli Golgatan ristillä, vapaaehtoisesti meidän syntiemme tähden. Eikä tässä kaikki. Synti on annettava hänen kantoonsa, tunnustamalla kaikki hänelle, jolloin tapahtuu eräänlainen rikkoutuminen ja uudestisyntyminen ylhäältä ja sitten on vielä Pyhä Kaste, jolla tehdään Liitto Jeesuksen kanssa. Lopuksi on luovuttava synnistä, joka on monimutkainen taistelu syntiä vastaan. Tässä kohtaa Kristitylle tulee Jeesuksen jokapäiväinen uhri. Jeesus kuoli siksi. Paavali kertoi aikoinaan kysyttäessä häneltä, että saako sitten syntiä tehdä, jos kerran Jeesus antoi jo ne synnit anteeksi. Paavali kiivastui ja sanoi "POIS SE MEISTÄ".

Johanneksen ilmestys 8:8-9. Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.

Grand Kanarian saariryhmässä on eräs tulivuori, joka on ontto sisältä. Sen arvellaan voivan minä hetkenä tahansa romahtaa mereen ja mikäli näin kävisi, se saisi aikaan noin 800 metriä korkean hyökyaallon. Hyökyaalto hukuttaisi mm. koko New Yorkin, kuten leffassa "The day after tomorrow". Luonnollisesti jokainen alus, joka silloin on matkallaan Atlantilla, hukkuu, eli jos Altlantilla liikkuu muutenkin kolmannes maailman aluksista, niin jakeet pitävät tietysti 100% paikkaansa. Mitä sitten tapahtuu veden alla, onkin toinen juttu, mutta yhtä kaikki, näin siinä sitten käy. Raamattu ei ole satukirja ja sen halvalla ottaneet ihmiset joutuvat ottamaan Raamatun uudelleen käteensä ja vakavissaan.

Johanneksen ilmestys 8:10-11. Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.

 

Sieltä se tähti putoaa ja todennäköisesti putoaa jonnekin mistä löytyy pohjavesisuonet ja jokin suuri pääsuoni, koska tässä puhutaan aika kamalasta tapahtumasta, kun pohjavedet turmeltuvat. Nämä kaikki kolme pasuunaa ja niiden koko vaikutuksen, ovat siis Laodikean penseän seurakunnan pakko kokea. Lisäksi tuo penseä seurakunta kokee neljännen pasunan äänen, ylienkelin huudon äänen, sekä vainoa, pelkoa ja häpeää Jumalan silmien alla, joka näistä rangaistuksista taitaa silti olla se pahin.

Johanneksen ilmestys 8:12-13. Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö. Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: "Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!"

 

Tässä kohdassa valmistaudutaan toiseen ylösottoon, varmana merkkinä jälleen voidaan pitää sekä Israelin rauhaa, eli sen rauhan rikkoutumista sekä sitä edeltävää hävityksen kauhistuksen seisomista pyhällä paikalla, eli Jerusalemin Temppelin pohjan päällä. Tästä tapahtumasta kuluu 45 päivää ja toinen seurakunta pääsee hääjuhliin.

Osama Bin Laden kun tulee vahvimmilleen, olkaa Laodikea varuillanne. Ei Osama koko maailmaa hallitse, kuten monet yleensä olettaisi. Venäjä, USA ja Eurooppa ovat tappaneet toinen toisensa ja siksi se voi mellastaa vapaasti.

Seuraava luku ja sen loppu, on hyvä kuvaus siitä, mitä tapahtuu juuri ennen kuin toinen ylösotto tapahtuu.

Daniel 11

42 Ja hän ojentaa kätensä maita kohti; Egyptin maa ei ole säästyvä.

43 Hän valtaa kulta-ja hopea-aarteet ja kaikki Egyptin kalleudet, ja liibyalaiset ja etiopialaiset liittyvät häntä seuraamaan.

44 Mutta sanomat idästä ja pohjoisesta säikähdyttävät häntä, ja hän lähtee täynnä kiukkua hävittämään monia ja vihkimään heitä tuhon omiksi.

45 Hän pystyttää hovitelttansa meren ja pyhäkön ihanan vuoren välille. Mutta hänen loppunsa tulee, eikä häntä kukaan auta.

 

Sen jälkeen... VOI HUUTOMALJAT, 3 kpl, joissa Jumalan viha täyttyy...

.kaiken lopuksi... ISRAEL HUUTAA YHTENÄ MIEHENÄ: "TULE HERRA JEESUS KRISTUS" ja sitten se tuska päättyy!