11.5.2009 Ihmisen ikä ja tieteen harhalaskenta

1. Mooseksen kirja 1:5-8 (5. jakeen loppu – 8. jakeen alku) Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, ensimmäinen päivä. Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä". Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin. Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi.

Tämä oli siis alkuperäisasetelma, jonka Jumala tarkoitti aivan alun perin ikuista elämää varten.

Maapallolla vallitsi täydellinen kasvihuoneolosuhde. Maa ei satanut, eikä pimeää ollut yöllä, eikä aurinko polttanut päivällä. Maailma oli kauttaaltaan tasalämpöinen ympäri maapallon. Vettä ei ollut suurina merinä, suolaisina valtavina vesimassavarastoina, vaan vedet sijaitsivat taivaan kannessa heijastellen valoa tasaisesti ympäri maailmaa suunnattomien vesimassojen läpi, kuin prisma. Avaruus ei säteillyt gammasäteitään eikä mitään muutakaan ionisoivaa säteilyä. Maa kasteli itseään alta käsin ja kaikkialla oli rehevää. Tämän kaltainen oli maa aikojen alussa ja ihminen saattoi elää jopa tuhat vuotta.

1. Mooseksen kirja 2:4-7 (4. jakeen lopusta) Siihen aikaan kun Herra Jumala teki maan ja taivaan, ei ollut vielä yhtään kedon pensasta maan päällä, eikä vielä kasvanut mitään ruohoa kedolla, koska Herra Jumala ei vielä ollut antanut sataa maan päälle eikä ollut ihmistä maata viljelemässä, vaan sumu nousi

maasta ja kasteli koko maan pinnan. Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieramiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu.

Maa on luultavimmin ollut jopa paljon sen aikaista pienempi, koska maan mannerlaattojen siirtyminen näkyy laajentuman muodossa, kun katsomme pallomme Atlantin puoleista

merialuetta. Kuten vasemmalta näet, ei mannerten siirtyminen ole mahdollista ilman maapallon koon muuttumista suuremmaksi. Tämä on siis tietynlainen fysiologinen mahdottomuus jos ajattelet tarkemmin.
Ei maapallon paljon tarvinnut paisua, vain muutamia kymmeniä kilometrejä, jolloin ulkokehän pinnan koko laajenikin jo valtavasti. Olihan ihan alussa sentään maa ollut pelkkää vettä, jolloin maailmassa ei ollut kuivaa paikkaa. Jumala siis siirsi vedet taivaan kanteen ja kun ne satoi lopulta alas, niin mikäli maailma ei olisi ns. pullistunut, niin vesihän peittäisi jälleen koko maan.
Maassa oli siis paksu vesivaippa ennen Nooaa, joka suojasi ihmistä avaruudesta ja auringosta tulevilta kuolettavilta säteiltä. Siksi ihminen kykeni elämään tuhat vuotta, kunnes Jumala puuttui maailman kauheuteen.

1. Mooseksen kirja 6:1-3 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten

tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat. Silloin Herra sanoi: "Minun Henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."

Niinpä lääkärit ovatkin ihmetelleet, että kun ihmisestä otetaan ns. soluviljelmä, niin sitä voidaan viljellä noin 120 vuotta riippuen ihmisestä. Soluviljelmää ei saada elämään pidempää, vaikka mitä tekisi. Avaruudesta tuleva säteily pommittaa jatkuvasti viljelmää, eikä se elä yhtään sen pidempään kuin siitä otettu ihminenkään. Ihminen tosin saattaa kuolla soluviljelmää aikaisemmin, koska tämä saattaa sairastua mihin tahansa tautiin, mutta vanhuuteen ihminen kuolee sitten kun tämä oma soluviljelmäkin kuolee. Tämä on lääketieteellinen fakta.

Kaiken hassun lopuksi, kun tiede luulee ymmärtävänsä kaiken seuraavalla tavalla:

Radiohiiliajoituksella voidaan määrittää vanhan esineen ikä siinä olevan radiohiilen määrän perusteella. Radiohiiltä muodostuu suurin piirtein vakiomäärä vuodessa ilmakehässä kosmisen säteilyn takia. Ilmakehästä radiohiili joutuu eliöihin kasvien yhteyttämisen kautta, ja ravintoketjujen kautta myös petoeläimiin. Kun eliö kuolee, se ei enää ime ympäristön radiohiiltä. Eliön kuollessa puolet siinä olevista radiohiiliatomeista hajoaa noin 6 000 vuodessa, ja tästä taas puolet seuraavissa noin 6 000 vuodessa. Niinpä mittaamalla esineessä olevan radiohiilen määrä voidaan arvioida esineen ikä.

Entäpä kun tuossa 4500 vuotta sitten radiohiili lakkasikin törmäilemästä maahan. Syntyi suunnattomia laskuvirheitä, jonka seurauksena on sama kumulatiivinen laskuvirhe, kuin vanha juttuni Golfvirtakertoimesta:
1. pelataan golfia ja pannaan 10 cnt. panos. Minä voitan kaikki 18 reikää ja sinä häviät 1,80 €
2. pelataan uudelleen ja kerrotaan panos itsellään joka kerta. Minä voitan taas kaikki 18 reikää ja sinä häviät
13 107,20
Toisin sanoen, mitä suurempi laskukaava, sitä suurempi virhe tulee, koska säteilyä ei ollutkaan neljän ja puolen tuhannen  vuoden jälkeen.


TAKAISIN