10.5.2009 Homous ja lesbous - puhdas avioliitto, heteroliitto

Aivan alkuaikoina tunnettiin vain ja ainoastaan miesten kesken homoutta. Miksiköhän näin?

3. Mooseksen kirja 18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.

Seuraavassa vihjaisu tulevasta, koska kaikki alkoi kait housuista.

5. Mooseksen kirja 22:5 Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi.
 

Alussa siis vain homot tekivät selvästi Jumalalle pilkkaa ja surua saastumisellaan. Tässä tulemme selvästi henkimaailman olemassaoloon käsiksi, koska ihminen saastuu himoistaan, ei itsekseen. Henkimaailma siis halusi ihmisen saastuvan jotenkin symbolisella tavalla täyttäen konkretian. Lopputulos on homous miesten kesken. Henkimaailma tiesi avioliiton merkityksen ja sen, kuka on perheen pää. MIES. Mies siis pitää saastuttaa mieheen sekaantumaan ja
näin kävi. Tästä menee pitkän aikaa, kunnes ensimmäisen kerran käytetään Paavalin kirjeessä:

Roomalaiskirje 1:26-32 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;7 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Jeesus oli kuollut ja termi "morsian" oli tullut saatanan hallinnon tietoisuuteen, joten nyt on muutettava taktiikkaa ja laitettava naiset kiinnostumaan toisistaan seksuaalisesti.

Mihin tämä sitten johti nykymaailmassa? Luopumukseen.

Symbolikielessä kylkiluu = nainen.
Nainen taas = uskova kristillinen yhteisö, kirkkokunta
Nainen joka uskoo milloin ufoihin, milloin mihinkin New Age uskontoon = portto
Sen sijaan nainen, joka alkaa seurustella muslimien, hindujen ja muiden kanssa = lesbo

Tämä on karua kertomaa, mutta yhtä kaikki, henkimaailma tätä hakee saastuttaakseen ihmisen pois avioliitosta, niin ettei heteroavioliitto edes ole mikään tavoite, vaan rasite. Tämä nykymaailma näyttää koko ajan mihin henkimaailma sitä vie. Mies ja nainen ovat liitossa keskenään pian epäsuosittu näky ja homosuhteet ovat jotain hienoa.
Tämä on siis luopumusta liitosta, Jumalan liitosta.

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Tässä on lupaus heterosuhteesta, joka pitää morsiamen osalta ylkäänsä ja sulhasen osalta, joka hakee morsiamensa kotiin, isänsä luo. Nämä jakeet eivät ole sattumalta kirjoitettu.


TAKAISIN