1.5.2009 Sinearin maa, pahuuden pesä, Eefa mitta ja Babylon

Edellisestä jutusta löytyy makea aasinsilta tämän päivän aiheeseen. Mikä maa ja mikä merkitys on Sinearin maalla? Se maa on nimittäin Danielin mukaan Persia ja Meedo Perisa. Irak ja Iran.

1. Mooseksen kirja 11:1-9 Ja kaikessa maassa oli yksi kieli ja yksi puheenparsi. Kun he lähtivät liikkeelle itään päin, löysivät he lakeuden Sinearin maassa ja asettuivat sinne. Ja he sanoivat toisillensa: "Tulkaa, tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi". Ja tiiltä he käyttivät kivenä, ja maapihkaa he käyttivät laastina. Ja he sanoivat: "Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan". Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan.

Suuri Babylon silti ilmeisimmin on kaikki saastaisuuteen ja Jumalan sanasta luopuneet ja pois kääntyneet uskonnot, joita on lukemattomia. Nämä ilmeisesti jollain tapaa yhdistyy ja ne yhdistetään pakolla toisiinsa, koska antikristus sallii vain yhden uskonnon ja kaikki muut tapetaan ja eliminoidaan pois. Näinhän Islam mm. toimii, eli henki pois vääräuskoisilta.
Sinearin maahan siis perustettiin ensimmäinen kaupunki, eli tuonne Irakin alueelle, jossa vieläkin voi nähdä Babylonin raunioiden joitain jäänteitä.
Onhan jumalakäsitys silti sama kaikille, kuten Islamillekin, eli Jumala on silti yksi jumala. Siis kysehän on Baabelin tornin rakentamisessa Jumalan ohittamisesta omin neuvoin ja avuin. Saatanan peruskaava jo Edenin puutarhasta, jossa puusta tulisi se
viisaus, jota ihminen tarvitsisi, eikä Jumalalta. Tämä Baabelin torni on sitä samaa, jolla ohitetaan Jumala ja tehdään tornista Jumalan korvike, ettei vedenpaisumus enää voi hukuttaa.

Sakarja 5
1 Minä nostin jälleen silmäni, ja katso: oli lentävä kirjakäärö.
2 Ja hän sanoi minulle: "Mitä sinä näet?" Minä vastasin: "Minä näen lentävän kirjakäärön, kahtakymmentä kyynärää pitkän ja kymmentä kyynärää leveän".
3 Hän sanoi minulle: "Tämä on kirous, joka käy yli kaiken maan. Sillä tämän kirouksen mukaisesti siitä puhdistetaan pois jokainen varas, ja jokainen vannoskelija puhdistetaan siitä pois.
4 Minä lasken sen irti, sanoo Herra Sebaot, ja se menee varkaan kotiin ja sen kotiin, joka vannoo väärin minun nimeeni. Se jää sisälle hänen kotiinsa ja kalvaa sen loppuun asti, sekä sen puut että sen kivet."
5 Sitten enkeli, joka puhutteli minua, lähti liikkeelle ja sanoi minulle: "Nosta silmäsi ja katso: mikä tuo on, joka lähtee liikkeelle?"
6 Minä sanoin: "Mikä se sitten on?" Ja hän vastasi: "Tämä on eefa-mitta, joka lähtee liikkeelle". Ja hän sanoi: "Tämän näköisiä ne ovat koko maan päällä";
7 ja katso, lyijykansi kohosi, ja siinä istui eräs nainen eefa-mitan sisällä.
8 Ja hän sanoi: "Tämä on jumalattomuus". Ja hän paiskasi hänet sisälle eefa-mittaan ja paiskasi lyijypainon sen suulle.
9 Ja kun minä nostin silmäni, näin minä, katso, kaksi naista lähtevän liikkeelle, ja niillä oli tuulta siivissään, ja niiden siivet olivat kuin haikaran siivet; ja ne kantoivat eefa-mittaa taivaan ja maan välitse.
10 Niin minä sanoin enkelille, joka puhutteli minua: "Mihin ne kuljettavat eefa-mittaa?"
11 Ja hän vastasi minulle: "Ne menevät rakentamaan hänelle huonetta Sinearin maahan. Ja kun se on valmis, lasketaan hänet sinne paikoillensa."

Tässä luvussa kerrottiin Islamin synty ja nousu, sekä lentävä kirjakäärö, Koraani ja minkälainen todella hirveä kirous se tulee olemaan ihmiskunnalle. Tässä kerrotaan myös, että se kulkee yli kaiken maan, eli leviää kaikkialle. Siellä Eefa mitan sisällä, lyijykannen alla oli se ilmestyskirjan nainen, eli portto. Jotkut väittävät että Eefa mitta on televisio, koska sen tilavuus on normaalisti Eefa mitan tilavuus, eli 20-40 litraa. Eefa mitta on kappamitta, eli puulaatikko, johon laitettiin mitä tahansa hedelmiä, vihanneksia tai juureksia kaupan yksikkönä. Puulaatikko siis oli hyvä esimerkki Eefa mitasta. Lyijykansi taas kuvastaa kuvaputken lyijykantta, joka on sen suojana. Kaikki täsmää siis televisioon. Se, että miten televisio levittää Islamin, se jää vielä ilmeisesti nähtäväksi, mutta ainakin se on osan siitä jo tehnytkin.
Nainen on aina siis uskovainen, oli uskonto sitten mikä tahansa. Porttonainen on taas monia uskontoja palveleva ja ns. nykyliberaali. Tuo Eefa mitan sisällä oleva nainen ei mainittu olevan portto, vaan sellaiseksi se lopulta tulee, kun se lopulta istuu pedon selkään.

Johanneksen ilmestys 17
3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.
7 Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.
9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;
10 heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.
11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.
12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.
13 Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Siis peto, jonka selässä on tuo nainen, Eefa mitan portto. Sakarjassa oli kaksi naista, jotka veivät tämän Eefa mitan paikkaansa Irakissa ja Iranissa. (nainen ja nainen), Sunni ja Shia muslimi, kunnes nainen pääsee pedon selkään ja alkaa varsinainen porton rooli tulla esille.

Kyseessä on siis Islamin perusmaat, Iran ja Irak, naiset: sunnit ja shiat. Joiden ympäriltä löytyvät nuo kymmenen kuningasta. Sieltä löytyy suuren Babylonin salaisuus ja Sinearin maa.


TAKAISIN