Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan



 
 
20.5.2011
 

Termistöä myöden alkaa löytyä pohjaa pedon ilmestymiselle

Daniel 7:8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Obaman 19.5. linjapuheet politiikasta Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

Obama: Arabimaiden johtajien kaatuminen ei jää tähän

Julkaistu MTV3 19.05.2011 19:56

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama arvioi, että arabimaissa kaatuu vielä lisää johtajia Egyptin ja Tunisian esimerkin mukaisesti. Hän on pitänyt tänään linjapuheen politiikastaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

– Kansa on noussut vaatimaan perusoikeuk-siaan. Kaksi johtajaa on syrjäytetty, ja lisää on tulossa, Obama ennusti.

Presidentti puolusti kansainvälisen liittouman toimia Libyassa. Hänen mukaansa Libyassa olisi kuollut tuhansia ihmisiä, ellei liittouma olisi puuttunut tilanteeseen. Syyrian presidenttiä Bashar al-Assadia Obama kehotti väistymään tai suostumaan demokratiaan. Hän vaati al-Assadia myös lopettamaan hyökkäykset mielenosoittajia vastaan.

Obama viittasi puheessaan myös Osama bin Ladenin surmaamiseen. Hän sanoi, että bin Laden oli massamurhaaja, ei marttyyri.


Nyt jos katsomme kokonaiskuvaa, niin meillä on käsissämme valmis skenaario.
Osama virkosi eloon ja kaksi edestä reväisty pois.

Johanneksen ilmestys 13:11-14 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

Eräs asia joka vielä mietityttää, on…

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-12 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Siksi minä olen monesti miettinyt, että ilmestyykö tuo laiton ensin vai jälkeen ylösoton?

 

Takaisin