Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa



 
 
22.2.2018
 

Lopunajan viimeiset päivät alkavat – Bill Graham on kuollut

Lainaus Suomi24/profetiat:

Maurice Sklar ei ole Suomessa tunnettu saarnaaja, mutta Amerikassa on. Hän on alkujaan venäjänjuutalaista sukua oleva helluntailainen viulisti ja hengenmies, joka johtaa omia Maurice Sklar-seurakuntiaan Yhdysvalloissa. Hän on aiemmin toiminut yhteistyössä monien suurten saarnaajien kanssa, kuten Sid Rothin, Pat Robertsonin ja Kenneth Copelandin.

Sklar saa myös profetioita. Tässä profetiassa vuodelta 2009 hän sanoo saaneensa Jumalalta sanoman, että sitten kun sekä Oral Roberts että Billy Graham ovat kuolleet, alkavat lopun ajan viimeiset vuodet. Roberts on nyt jo kuollut ja Graham on 95-vuotias. ”He edustavat Jumalan viimeistä kutsua pelastuksen ja parantumisen valtakuntaan. Heidän jälkeensä Jumala pakottaa miljardit ihmissielut vihansa viinikuurnaan. Suuri ahdistus ja suuret herätykset alkavat”, Sklar profetoi.

http://www.mauricesklar.com/Teachings/The_Coming_Threats/the_coming_threats.html

Tässä on tulossa viimeinen kevät meille uudestisyntyneille, luulisin nyt erityisen vahvasti niin. Tässä konkretia täyttyy kun profetiat alkavat täyttyä, yksi toisensa jälkeen. Jännä kun Putinkin on kadoksissa ainakin julkisuudesta ja maailma huokaa kun suuri sivu kääntyy.

Tässä on enää vajaa kuukausi raamatulliseen vuoden vaihteeseen 18.3. paikkeille, joka on Jumalan kellon aikamerkki. Profetiat alkavat täyttyä!

 

Takaisin