Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa



 
 
8.9.2017
 

Näyttäs olevan paineita ylösotolle myös 11.9. maanantaina

Markku tuossa mailas mulle:

Tässä nainen sai 2015 syyskuussa unen, missä hänelle unessa kerrottiin, että tempaus tulee kun Miami saa iskun.

No tuolloin ei mitään tapahtunut, mutta nyt näyttää, että Irma myrsky voisi osua Miamiin. Olisikohan tuo kohtaaminen sunnuntai-maanantai aikoihin (oma veikkaus)
https://www.youtube.com/watch?v=xzXe6tuAP44

Lisäksi huomasin erikoisen yhtälön että aikoinaan kun muutin pois talosta vuonna 2009 syksyllä, se paloi 18 päivää muuttoni jälkeen. Se jäi mieleen väkisinkin siunauksena.

No nyt laskin tämän yhtälön: Jos meidät temmataan 11.9. joka on USA:lle hyvin tuttu ”suuren hädän päivä” kun kaksi tornia katsoi maan päältä kuin tuhka tuuleen. Niin katoaa myös omerin kaksi kakkua (3. Mooses 23.15-17), kaksi, elävät ja kuolleet. Siitä kun lasketaan 18 päivää, se osuu juuri tuon näyn vuonna saadun verikuun päivään 29.9. jolloin tyttäreni poika syntyi, jonka nimeksi annettiin Eeli ja tämän isän nimi on Joonoa. (Joonaan merkki)

Suunnilleen kolmisen viikkoa sitten törmäsin videoon jossa näytettiin kaksi suurta reikää taivaalla, jossa pyöri tulipalloja sen kehää ympäri. Siinä on samat elementit!

https://www.facebook.com/vikmanciniofficial/videos/1857543720929339/

The ”Tribute in Light” memorial is in remembrance of the events of Sept. 11, 2001. The two towers of light are composed of two banks of high wattage spotlights that point straight up from a lot next to Ground Zero. This photo was taken from Liberty State Park, N.J., Sept. 11, the five-year anniversary of 9/11. (U.S. Air Force photo/Denise Gould)

 

Takaisin