Ahdistuksen aika

Keskustele eskatologisista asioista
Avatar
Samuli
Viestit: 496
Liittynyt: 24 Maalis 2016, 12:31

Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Samuli » 12 Loka 2016, 13:21

Vahvista itseäsi Sanalla. Tämä aikakausi päättyy ja tulee antikristuksen aika.
Silloin monet luopuvat uskosta. Tulee niin vaikea aika että harva kestää.
Teidät koetellaan ja tulessa puhdistetaan. Yhtäkkiä teidät temmataan tuuliin ja pilviin.
Sen minkä puhun, kirjoita ja levitä eteenpäin. Ei nämä tapahdu ilman että puhuisin näistä palvelijoilleni.
Monet eivät usko ja siksi onnettomuus kohtaa heitä.
Jos te pysytte Minussa, Minä varjelen teidät. VainYksinJeesus


Tämä yllä oleva aihe antoi sysäyksen tälle kirjoitukselle. Tässä hieman esimerkkiä ahdistuksen ajasta. Eli suunta on tämä. Kaikkea (liikkuminen, ostaminen, myyminen jne.) valvotaan ja kontrolloidaan yhä tarkemmin. Mikä on vastakohta vapaalle tahdolle ja rakkaudelle.

Maailman yhteiskuntiin kansalaisille nämä lait ja tekniikan käyttö on perusteltu sillä, että ne parantavat ihmisten turvallisuutta. Tähän vedotaan lähes aina, kun viedään näitä ihmisioikeuksia polkevia lakeja läpi. Turvallisuus on ihmisen ensimmäisiä perustarpeita heti ruuan, juoman ja suojan jälkeen.

Muistan tässä lähiaikona, kun tutun fb kaveri oli nähnyt unta. Oli miettinyt, että mikä olisi ratkaisu väkivaltaan ja terrorismiin joka jylläää pahasti juuri nyt että saataisiin rauha maan päälle. Ja sitten hän keksi unessa ratkaisun: Kielletään kaikki uskonnot!--> joka johtaisi vain yhteen uskontoon, johon kaikki kuuluu. Ei varmaan tämäkään uni ole enään kaukana toteutumispisteestä.

Esim. tämä
"Ehdotetun perustuslain muutoksen jälkeen voitaisiin perustuslain estämättä, siis eduskunnan enemmistön päätöksellä, antaa poliisille, suojelupoliisille, tullille ja puolustusvoimille valtuuksia tarkkailla tietoliikennettä Suomessa ja ulkomailla, yksilöllisesti tai massaluontoisesti, kajoten sekä tunnistamistietoihin että viestien sisältöön. Mitään rikosepäilyä tai muuta yksiöllistä perustetta ei edellytettäisi, "
http://yle.fi/uutiset/3-9224565

Video Mikrosiruista ja tatuoinneista .Iso yritys Ruotsista on ottanut käyttöön jo tämän. Kaikki on vaan niin paljon helpompaa, kun on siru kädessä tai turvallisempaa ja lopulta et voi toimia yhteiskunnassa ilman sitä.
https://www.youtube.com/watch?v=2ot4qqSmLxI

Ilm. Pedon merkki on kuoleman sinetti.
13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
19:20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa

Maranatha Tapahtukoon Jumalan tahto.
Saa. 11:7 Suloinen on valo, ja silmille tekee hyvää nähdä aurinkoa.

Avatar
Maaret
Viestit: 101
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Maaret » 10 Huhti 2019, 14:16

Vastaamattomista viesteist löytyi tällainen ajankohtainen juttu.

Nyt on uusi tiedustelulaki saatettu voimaan jotta meitä voidaan vapaasti vakoilla.

Tulipa tuolla kaupassakin mieleen kun automaattikassoja asennellaan niin pian ei saa kaupasta mitään ilman sirua kun kaikki toimii tietokoneilla.
⛪ Saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti. 🌿

mautsa
Viestit: 40
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 20 Huhti 2019, 00:06

erotetaan toisistaan vihan-aika ja Vihan-aika. saatanan vihan(antikristuksen aika) ja Jumalan vihan aika( vihan maljat), jotka ynnätään samaan seitsemään vuoteen vaikka niin ei ole. ei ole seitsemää vuotta. on 1260 (antikristus) päivää, sen jälkeen 30 (Vihanmaljat) päivää, siis ensin Jumala sallii saatanan antikristuksen muodossa melskata 3,5-vuotta. sen jälkeen Jumalalle tule mittatäyteen ( Jeesus toimi aikanaan 3,5-vuotta) ( tulee myöskin 70-vuosiviikkoa täyteen). silloin alkaa Jumalan viha, vihanmaljat, silloin tavallaan kääntyy päälaelleen nykyinen, silloin Jeesus voittajana tulee lunastamaan maan ja kaiken mitä siinä on ja vielä ylimenokausi 45-päivää (1335).
mutta teidät temmataan pois Jumalan vihasta.

vietetään kolmea hiljaista päivää..muistetaan että Maria viikon ensimmäisenä päivänä (sunnuntai) riensi Jeesuksen haudalle todeten sen olevan tyhjä, myöskin ensimmäinen ihminen joka kohtasi messiaan hänen ylösnousemuksensa jälkeen.

jäi mieleen kuva siitä kirkkopalosta, kuinka edestä oli palanut pois kaikki ihmis tekoinen turhuus ja tuhkan takana loisti kultainen risti, ei Jumala halua hienoja rakennuksia, hän haluaa temppelin lihaa ja verta olevan, sielun sisimmästäsi, niistä hän haluaa rakentaa jotain kaunista, ikuista.

Tuula1
Viestit: 268
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 17 Touko 2019, 19:57

Hei.ollaan nyt kierretty muutama päivä näitä euroopan köyhimpiä maita.bulgarias oltiin ensin.nyt ollaan romaniassa ja kokoajan ollut säät epävakaita.suomen sadekesät ovat siirtyneet tänne.ja näen että suomessa on kaunista.tulee mieleen että onko nämä säätkin säädeltävissä. Joku taho siirtelee sadepilviä nyt käyhiin maihin ja antaa suomeen kauniit kelit että ihmiset kotimaassa unohtaisi napinat euroopan unionin vaarallisuudesta.noh.tää on vain minun spekulaatiota.

Vastaa Viestiin