Ahdistuksen aika

Keskustele eskatologisista asioista
Avatar
Samuli
Viestit: 496
Liittynyt: 24 Maalis 2016, 12:31

Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Samuli » 12 Loka 2016, 13:21

Vahvista itseäsi Sanalla. Tämä aikakausi päättyy ja tulee antikristuksen aika.
Silloin monet luopuvat uskosta. Tulee niin vaikea aika että harva kestää.
Teidät koetellaan ja tulessa puhdistetaan. Yhtäkkiä teidät temmataan tuuliin ja pilviin.
Sen minkä puhun, kirjoita ja levitä eteenpäin. Ei nämä tapahdu ilman että puhuisin näistä palvelijoilleni.
Monet eivät usko ja siksi onnettomuus kohtaa heitä.
Jos te pysytte Minussa, Minä varjelen teidät. VainYksinJeesus


Tämä yllä oleva aihe antoi sysäyksen tälle kirjoitukselle. Tässä hieman esimerkkiä ahdistuksen ajasta. Eli suunta on tämä. Kaikkea (liikkuminen, ostaminen, myyminen jne.) valvotaan ja kontrolloidaan yhä tarkemmin. Mikä on vastakohta vapaalle tahdolle ja rakkaudelle.

Maailman yhteiskuntiin kansalaisille nämä lait ja tekniikan käyttö on perusteltu sillä, että ne parantavat ihmisten turvallisuutta. Tähän vedotaan lähes aina, kun viedään näitä ihmisioikeuksia polkevia lakeja läpi. Turvallisuus on ihmisen ensimmäisiä perustarpeita heti ruuan, juoman ja suojan jälkeen.

Muistan tässä lähiaikona, kun tutun fb kaveri oli nähnyt unta. Oli miettinyt, että mikä olisi ratkaisu väkivaltaan ja terrorismiin joka jylläää pahasti juuri nyt että saataisiin rauha maan päälle. Ja sitten hän keksi unessa ratkaisun: Kielletään kaikki uskonnot!--> joka johtaisi vain yhteen uskontoon, johon kaikki kuuluu. Ei varmaan tämäkään uni ole enään kaukana toteutumispisteestä.

Esim. tämä
"Ehdotetun perustuslain muutoksen jälkeen voitaisiin perustuslain estämättä, siis eduskunnan enemmistön päätöksellä, antaa poliisille, suojelupoliisille, tullille ja puolustusvoimille valtuuksia tarkkailla tietoliikennettä Suomessa ja ulkomailla, yksilöllisesti tai massaluontoisesti, kajoten sekä tunnistamistietoihin että viestien sisältöön. Mitään rikosepäilyä tai muuta yksiöllistä perustetta ei edellytettäisi, "
http://yle.fi/uutiset/3-9224565

Video Mikrosiruista ja tatuoinneista .Iso yritys Ruotsista on ottanut käyttöön jo tämän. Kaikki on vaan niin paljon helpompaa, kun on siru kädessä tai turvallisempaa ja lopulta et voi toimia yhteiskunnassa ilman sitä.
https://www.youtube.com/watch?v=2ot4qqSmLxI

Ilm. Pedon merkki on kuoleman sinetti.
13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
19:20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa

Maranatha Tapahtukoon Jumalan tahto.
Saa. 11:7 Suloinen on valo, ja silmille tekee hyvää nähdä aurinkoa.

Avatar
Maaret
Viestit: 200
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Maaret » 10 Huhti 2019, 14:16

Vastaamattomista viesteist löytyi tällainen ajankohtainen juttu.

Nyt on uusi tiedustelulaki saatettu voimaan jotta meitä voidaan vapaasti vakoilla.

Tulipa tuolla kaupassakin mieleen kun automaattikassoja asennellaan niin pian ei saa kaupasta mitään ilman sirua kun kaikki toimii tietokoneilla.
⛪ Saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti. 🌿

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 20 Huhti 2019, 00:06

erotetaan toisistaan vihan-aika ja Vihan-aika. saatanan vihan(antikristuksen aika) ja Jumalan vihan aika( vihan maljat), jotka ynnätään samaan seitsemään vuoteen vaikka niin ei ole. ei ole seitsemää vuotta. on 1260 (antikristus) päivää, sen jälkeen 30 (Vihanmaljat) päivää, siis ensin Jumala sallii saatanan antikristuksen muodossa melskata 3,5-vuotta. sen jälkeen Jumalalle tule mittatäyteen ( Jeesus toimi aikanaan 3,5-vuotta) ( tulee myöskin 70-vuosiviikkoa täyteen). silloin alkaa Jumalan viha, vihanmaljat, silloin tavallaan kääntyy päälaelleen nykyinen, silloin Jeesus voittajana tulee lunastamaan maan ja kaiken mitä siinä on ja vielä ylimenokausi 45-päivää (1335).
mutta teidät temmataan pois Jumalan vihasta.

vietetään kolmea hiljaista päivää..muistetaan että Maria viikon ensimmäisenä päivänä (sunnuntai) riensi Jeesuksen haudalle todeten sen olevan tyhjä, myöskin ensimmäinen ihminen joka kohtasi messiaan hänen ylösnousemuksensa jälkeen.

jäi mieleen kuva siitä kirkkopalosta, kuinka edestä oli palanut pois kaikki ihmis tekoinen turhuus ja tuhkan takana loisti kultainen risti, ei Jumala halua hienoja rakennuksia, hän haluaa temppelin lihaa ja verta olevan, sielun sisimmästäsi, niistä hän haluaa rakentaa jotain kaunista, ikuista.

Tuula1
Viestit: 338
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 17 Touko 2019, 19:57

Hei.ollaan nyt kierretty muutama päivä näitä euroopan köyhimpiä maita.bulgarias oltiin ensin.nyt ollaan romaniassa ja kokoajan ollut säät epävakaita.suomen sadekesät ovat siirtyneet tänne.ja näen että suomessa on kaunista.tulee mieleen että onko nämä säätkin säädeltävissä. Joku taho siirtelee sadepilviä nyt käyhiin maihin ja antaa suomeen kauniit kelit että ihmiset kotimaassa unohtaisi napinat euroopan unionin vaarallisuudesta.noh.tää on vain minun spekulaatiota.

Tuula1
Viestit: 338
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 16 Kesä 2019, 21:07

Rapture tarkoittaa myös haaskalintu, eli korppikotkaa myös varasta.tänään on ollut epätavallisen paljon harakoita liikkeellä.en koskaa ole ennen nähnyt meidän pihapiiris harakoita. Tuli yhes vaihees mieleen että onko emännästä täs talos tullu laiska kun harakat istuu katolla.mutta jos se kertookin ylöstempauksen läheisyydestä.

Avatar
Magda-sisko
Viestit: 95
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko » 17 Kesä 2019, 07:26

mautsa kirjoitti:
20 Huhti 2019, 00:06
erotetaan toisistaan vihan-aika ja Vihan-aika. saatanan vihan(antikristuksen aika) ja Jumalan vihan aika - - - mutta teidät temmataan pois Jumalan vihasta.
Olen huomannut Raamatusta saman, tulee kaksi vihan aikaa, ensin antikristuksen, sitten Jumalan vihan aika. Ensin mainittuna aikana jotkut meistä joutuvat antikristuksen vangittaviksi ja tapettaviksi. Tämä aika tai ajan merkit ovat jo alkaneet.

Ilm. 13:4-10 kertoo merestä ja maasta nousevista pedoista: "Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" 5 Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. 6 ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. 7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. 8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. 9 Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. 10 Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko."

Luvussa 16 tulee Jumalan vihan aika, joka tulee tuhoamaan kaiken pahuuden ja saastaisuuden. Silloin Jeesuksen omat ovat jo poissa täältä.

- - -

Nämä sekoitetaan keskenään ja luullaan että joudumme olemaan Jumalan vihan ajassa. Mitä logiikkaa siinä olisi? Olen tätä kirjoitellut jo kauan, mutta sille ei korvaakaan lopsauteta.
Haastan kaikkia lukemaan Ilmestyskirjasta erityisesti luvut 13-16, joista tämä "aikataulu" tulee ilmi.

Avatar
Magda-sisko
Viestit: 95
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko » 17 Kesä 2019, 07:32

Toisaalta on mahdollista, että me kaikki ollaan väärässä tulkinnoissamme. Vain Jumala tietää miten kaikki menee, otetaan tämä huomioon.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 3647
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 18 Kesä 2019, 04:41

2/3 osaa ihmisistä elää jo ilman puhdasta vettä. Se kertoo meille, että aika on jo...

Ella
Viestit: 82
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja Ella » 23 Kesä 2019, 17:46

Ranskalaismeteorologi ennustaa: Helteet etuajassa. Jumala joka säät ja ilmat säätää. Tietää kaikki helteet oikeaan aikaan.
Ensi viikolle luvassa Eurooppaan +38

Ilm. 16:9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen,
jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin
että olisivat antaneet hänelle kunnian.
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 06 Elo 2019, 17:47

Magda-siskolla on sama näkemys. eikö tämä ole niin selvä. 1260-pv= antikristus+30-pv =Jumalan Viha+ 45-pv ylimenokausi, sen jälkeen 1000-vuotinen valtakunta. yhteensä 1335 päivää. onhan tämä kaikki raamatussa ilmoitettu ettei mausta omiaan puhu.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 06 Elo 2019, 18:16

Se päivä ei tule, ennen kuin laittomuuden ihminen ilmestyy tuo laiton...kuka kirjoitti puolet uudesta testamentista, ja miettikää hänen sanojaan.. siis?, Mikä paivä ei tule?.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 06 Elo 2019, 18:34

jos joku vielä uskoo 7-vuoden vihan aikaan, tarkista näkösi ja ymmärryksesi raamatun sanaan.
ps. en tullut opettamaan, tulin kertomaan peräti raamatullisen näkemyksen ja tuhoamaan näkemyksen seitsemän vuoden vihan ajasta jota raamatussa ei ole.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 06 Elo 2019, 18:51

viimeisen vuosiviikon puolivälissä tapettiin voideltu. Jeesus ristillä. tästä on vain puolivuosiviikkoa (3.5) vuotta 70-vuosiviikon täytymiseen.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 06 Elo 2019, 19:14

vuonna 27 meni eräs mies Johanneksen kasteelle, johannes esteli koska ei pitänyt itseään arvollisena kastamaan tätä miestä. täyttyi myös 69-vuosiviikkoa, alkoi 3,5-vuoden työtehtävä tällä miehellä, tehtävä oli raskas, se päättyi ristinpuuhun vuonna 30, vielä 3,5 vuotta jäi Danielin vuosiviikoista.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 06 Elo 2019, 19:49

vielä kysymys kaikille. Mistä kohtaa raamattua löytyy perusteet seitsemän vuoden vihanajalle, vaikka sielä ei sellaista kirjoiteta.?

Avatar
AOAOAOAOAO
Valvoja
Viestit: 658
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO » 06 Elo 2019, 20:22

Dan.9:24 " Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan."

Jakeessa selvästi kerrotaan KENELLE näky/profetia on tarkoitettu, myös sen pituus, siis juutalaisille ja Jerusalemille. Tuo kaikki on siis JO TOTEUTUNUT.

9:27 " Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

Tarkempi käännös jakeelle 27 olisi " Hän vahvistaa liiton yhden viikon aikana, ja KESKELLÄ viikkoa Hän lakkauttaa teuras- ja ruokauhrin. "...

Loppu osaa jakeessa en alkanut kääntää, koska sen kääntäminen on ollut monelle kääntäjällekin vaikean tuntuista. Kuitenkin sanomaltaan siinä kerrotaan tuomion/tuhon kohtaavan myös hävittäjää itseään. Jerusalemin tuhoaja Rooma myös itse tuli tuhotuksi germaaniheimojen kansainvaelluksissa.

Mutta, jae 27 puhuu sapateista, eli viikosta. -----> 1. sapatti joka jakeessa mainitaan tarkoittaa VUOSIA, mutta 2.sapatti tarkoittaa PÄIVIÄ, eli ihan tavallista seitsemän päivän pituista viikkoa, ei siis ole kysymys vuosista niin kuin monesti luullaan.

Ensimmäinen sapatti, 7 vuotta, tarkoittaa Jeesuksen toiminta-aikaa alettuna Jeesuksen Kasteesta. Viimeinen viikko=7 päivää, tarkoittaa siis Jeesuksen viimeisen toimintaviikon 7 päivää,viikkoa jolloin Jeesus ristiinnaulittiin, KESKELLÄ VIIKKOA, eli suomalaisittain keskiviikkona, joka oli viikon 4.päivä.

su-ma-ti- KE- to-pe-la ( in the midst of the week) = keskellä viikkoa = RISTIINNAULITSEMINEN

Raamatun juhla-kalenterissa pääsiäistä vietettiin 14.1. joka aurinkokalenrissa on AINA KESKIVIIKKO. AINA.

Danielin profetia päättyi, eli täyttyi Jeesuksen osalta jakeessa 27 ristiinnaulitsemiseen, Jerusalemin tuho tapahtui n.34 vuotta myöhemmin vuonna 70 jKr.

Rooma, joka hävitti Jerusalemin, hävitettiin myöhemmin, ja on siis toteutunut myös.

Koko Danielin profetia on siis tuolta 70 viikon osalta jo toteutunut.
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 06 Elo 2019, 23:50

Tarkempi käännös jakeelle 27 olisi " Hän vahvistaa liiton yhden viikon aikana, ja KESKELLÄ viikkoa Hän lakkauttaa teuras- ja ruokauhrin. "...
ja kuka vahvisti liiton?. Jeesus kuoli juurikin silloin vahvistaen liiton VIIMEISEN VUOSIVIIKON puolivälissä. näin ollen 70:stä vuosiviikosta on jäljellä puolet. edelleen kysymys?. seitsemän vuoden viha?. ei raamatullista perustetta.
ymmärrä!. viimeisestä vuosiviikosta on puolet toteutumatta. se on tulevaisuutta. 3.5-vuotta Jeesus. toinen 3.5-antikristus. vain tämä jälkimmäinen on jäljellä kunnes Juuda ymmärtää sanoa: Yeshua! se olit sittenkin sinä. Jeesuksen paluu on sidottu juudan sanoihin.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 07 Elo 2019, 00:10

vuonna 27 tuli 69-vuosiviikoa täyteen. voitte tarkistaa vaikka Uuras saarnivaara:raamatun selitys teos. sama löytyy myös raamatusta.
silloin voideltiin pyhin, eli jeesus johanneksen kasteella. vuonna 30 voideltu tapettiin, siis 3,5 vuotta myöhemmin, siis 70:n vuosiviikon puolivälissä.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 07 Elo 2019, 00:30

silloin kun Jeesun kuoli viimeisen vuosiviikon puolivälissä, esirippu repesi eikä juutalaiset enää pystyneet uhraamaan eläinuhreja, eivät vain tajunneet että todellinen uhri oli heidän ristiin naulitsemansa mies, messiaansa.
Danielin profetia ei ole vielä päättynyt, se päättyy johanneksen ilmestykseen, siihen päättyy muuten myös raamattu. suosittelen lukemaan.

mautsa
Viestit: 79
Liittynyt: 12 Helmi 2019, 03:16

Re: Ahdistuksen aika

Viesti Kirjoittaja mautsa » 07 Elo 2019, 01:02

jos joku teistä kuvittelee johanneksen ilmestys: kirjan kuvaavan tempauksen jälkeistä aikaa erehtyy ja erehtyy pahasti. oletko morsian vai häävieras. Kuka on morsian, pakana seurakuntako on morsian?, Ei, se on juuda, no, missä on häävieraat.viettääkö pakana uskovaiset taivaassa seitsemän vuoden häitä samaan aikaan kun jeesuksen veljet elää täälä vihan ajassa?, ajatushan on älytön , häävieraat on ME. eikä häitä ole ilman morsianta (juuda), ei myöskään ilman häävieraita.

Vastaa Viestiin