Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Voit lisätä tähän jos et muuten tiedä mihin alueeseeen aloituksesi kuuluu
Avatar
AOAOAOAOAO
Valvoja
Viestit: 858
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO » 25 Kesä 2020, 10:44

Olen jo useamman kerran huomannut tietyn toimntavan Yleisrdion nettisuvuilla. Juttujen ja uutisten yhteydessä on ajoittain tuo lukijoiden kommentointiketju.

Tietyt viestini on jätetty julkaisematta. Yhteistä näillä viesteillä oli niiden kristillinen pohja. Olen esim toivottanut siunausta, ja laittanut muutaman Raamatun jakeen viestiin. Näin tapahtui viimeksi tänään aamulla. Carol Petrauskas-niminen nuori nainen kertoi tekevänäs ajoittain kolmea eri työtä, ja hän kertoi myös haaveenaan olevan mm. oma omistusasunto.

Viesteissäni varoitin häntä ettei uuvuttaisi itseään, ja laitoin mutaman Raamatun jakeen, joissa Jeesus kehoittaa ANOMAAN Jumalta mitä tarvitset.

Siis, hyvin maltillinen viesti. Mutta, se jätettiin julkaisematta. Lähetin hieman ennen. klo.10.00 uuden, samankaltaisen, viläkin "hillitymmän" viestin ketjuun. mutta sitä ei oltu ainakaan vielä äsken julkaistu.

Huomattuani molempien viestieni julkisemattajättämisen, kirjoitin asiasta Yleiradion asiakaspalveluun. Esitin mm. että moderaatori/toimittaja ei voisi toimia anonyymisti, eikä omavaltaisesti, pelkästään oman arvopohjansa mukaan toimien, joko julkaisten tai jättämättä viestit julkaisematta. Huomautin, että tuolla tavoinhan juuri nämä vakuutuslääkärit toimivat, anonyymisti, TÄYSIN OMAVALTAISESTI, ainakin vielä toistaiseksi.

Kehoitan teitä muitakin aktiiviseti ja rohkeasti VALITTAMAAN Ylen suuntaan, jos koet joutuneeksi väärin kohdelluksi kristillisen viestisi johdosta.


Jos olemme hiljaa, ei asioihin edes voi tulla muutosta. En mielelläni mitään valituksia lähettele, mutta onneksi edes tänään sain itseäni niskasta kiinni tämän asian suhteen.

Suomeksi sanottuna välillä, ...uttaa, ja raiv....ttaa ...esti, vaikka ei sinänsä yllätäkkään tuollainen toiminta Ylellä.

Liberaali, vapaamielinen, on sanana aika "hassu" nykyään. Nuo, jotka pitävät itseään "liberaaleina", toimivat autoritärisesti , hullua, vai mitä ?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Autoritarismi
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.

Avatar
Magda-sisko
Viestit: 209
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58
Viesti:

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko » 26 Kesä 2020, 08:51

YLEstä sanotaan kaikissa NWO:ta koskevissa julkaisuissa, että se on ylemmältä taholta määrätty vahtikoiraksi Suomeen, mitä tulee uuteen maailmanjärjestykseen. Tämä ei varmaankaan ole mitään uutta kenellekään tässä foorumissa?
Sen yksi tavoitehan on kitkeä kristinusko ja pyrkiä yhteen maailmanuskontoon.
Kun muutama vuosi sitten aloin enemmän tutkia aihetta, pyrin olemaan täysin neutraali, en omaksuisi mitään mistään suunnasta. Nyt on todettava, että kaikki ennusteet NWO:sta ovat toteutuneet ja toteutumassa.
Yksi toteuttajista on juuri YLE sekä suuri joukko muuta mediaa. Elämme valheen ja salattujen asioiden keskellä, mutta onneksi me tiedetään se, ja mitä pidemmälle törkeä salailu ja valehtelu menee, sitä suuremmalla hartaudella odotamme ja joudutamme Jeesuksen paluuta ja taivasten valtakuntaa.

Avatar
AOAOAOAOAO
Valvoja
Viestit: 858
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO » 26 Kesä 2020, 09:26

En itse usko tuollaisen NWO:n olemassaoloon. Mistähän lie lähtenyt tuollaisen "järjestyksen" mainostaminen, tai "paljastaminen" ?

Voi olla, että olen täysin väärässä NWO:n olemassolon suhteen, en tiedä. Muistaakseni joskus aiemmassa keskustelussa en pystynyt käsittämään, miten niin täysin erilaiset yhteiskuntajärjestelmät voisivat tulla ns. "yhdeksi". Enkä sitä vieläkään pysty käsittämään. Kuinka käytännössä voisi, siis ihan oikeasti, tulla kaikkien hyväksymä, KOKO MAAILMAA käsittäväksi, YKSI valtio/yhteiskunta.....

....arabit,juutalaiset,kristityt, kurdit, kommunistit, korealaiset, pakistanilaiset, hindut, kanadalaiset, turkkilaiset, somalit, nigerialaiset, islantilaiset, saksalaiset, suomalaiset, venäläiset...jne. jne. ????????????????

.......katolilaiset, ortodoksit, sunnit, shiiat, luterilaiset, helluntalaiset, mormoonit,......jne. ??????????

Kysymys !

Mitä sinun mielestäsi NWO sisältää/tarkoittaa ??

Ja, mitä NWO taas ehdottomasti EI ole ??


Ja, onko Jumala antanut jollekin palstaa lukevalle tietoja NWO:sta ??

En pysty edes kuvittelemaan sellaista tilannetta maapallolla, että me ihmiset pystyisimme tuollaisen koko maailmaa kattavan rakennelman kyhäämään...

.....mutta, nyt juuri tuli mieleen Raamatussa mainittu Baabelin tornin rakennusprojekti.......silloin kyllä yritettiin, mutta hanke jäi ilmeisesti kesken, tai ainakin Jumala "niittasi" hankkeen.

Voiko vetää yhtäsuuruusmerkkejä Baabelin tornin ja "NWO" välille, niin en tiedä ?

Kuitenkin hyvin pian vedenpaisumuksen jälkeen, ihmiset aloittivat tuon Baabel-projektin, noin 67 vuotta vedenpaisumuksen lopettua. Siis, ei mennyt kuin 2-3 sukupolven mitta, kuin pahuus nosti uudestaan päätään Baabelin tornin muodossa.....


.....ja, siitä taas kului noin 286 vuotta, kun Jumala joutui tuhoamaan Sodoman ja Gomorran, ja niiden naapurikylät.

Mutta, seuraavana vuotena syntyi Aabrahamille Iisak, joten jotain iloakin sai Aabrahan kokea.
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.

Avatar
Magda-sisko
Viestit: 209
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58
Viesti:

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko » 26 Kesä 2020, 10:10

NWO:sta on mm. presidentti Niinistö puhunut täysin julkisesti.

Baabelin tornista tulee mieleen; Jumala sekoitti siellä kielet. Nyt on kehitetty ja kehitteillä laitteita, joilla pystyy kommunikoimaan lähes kaikissa maailman kolkissa. Pian on kielten oppikirjat ja tallenteet tarpeettomia. Ylelläkin on menossa ohjelma, jossa etsitään suomalaisia ääniä kaikilta murrealueilta. Tämä kielikone palvelee NWO:ta täydellisesti, rikkoohan se Jumalan tahtoa ja säätämystä.

Lisäksi nyt korona-viruksen aikana on tullut testatuksi, että ihmiset saadaan käyttäytymään kilttinä laumana.

https://fi.pinterest.com/pin/674203006686069732/

Avatar
Pi_O
Valvoja
Viestit: 173
Liittynyt: 07 Maalis 2019, 14:43

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja Pi_O » 26 Kesä 2020, 10:28

New World Order kulkee myös nimellä Brave New World ja yksi osa niitä on ekumenia. Näistä kaikista löytyy paljon kirjoituksia ja videoita. En aio linkittää niistä yhtäkään. Esim. vanhempi Bush ja tytär Trump ovat puhuneet näiden tulosta. Kyllä se totta on, se suunnittelu. Mutta ihmisten ylpeys ja ahneus itsessään hidastavat sen tuloa, kun kaikki haluavat johtaa.

Esim. tämä kansalaisten seuraaminen bonuskorttien yms. kautta on osa sitä. Systeemi on aivan liian kallis, jotta se olisi tarkoitettu vain kohdennettujen mainosten jakamiseen.

Jos nyt tarkkaa uutisia niin voi todeta, että mediat valmistelevat kansoja kohtaamaan "alienit" jotka todellisuudessa ovat langenneita enkeleitä. Juuri niitä avaruuden henkivaltoja, joista on mainittu Raamatussa. Se on varsin oiva tapa kieltää Jumala, jos väitetään "alieneiden" tuoneen elämän maan päälle ja tempaus on heidän tekonsa.

Kun Vanhanen tuli taas ministeriksi niin muistin saaneeni profetian, että nyt on "sato kypsä" - aika on tullut.

Alkuperäiseen aiheeseen sen verran, että olen huomannut myös kommenttien blokkaamisen ja poiston. YLE:n kommenttipalstoille en ole kirjoitellut, mutta monelle muulle. Punainen vaate heille on ollut mm. ilmoitus Jumalan puuttumisesta laittomuuksiin.

Avatar
AOAOAOAOAO
Valvoja
Viestit: 858
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO » 26 Kesä 2020, 11:53

Pystyn pitämään mahdollisena sen, että jonkinlainen antikristillinen diktatuuri voisi syntyä johonkin nykyiseen valtioon, esim. Yhdysvaltoihin, josta mm. sisar Barbara on puhunut Jumalalta saamissaan profetioissa. Eli, Barack Obama nousee vielä kerran valtaan, nyt antikristuksena.

Mutta, tuo NWO-teoria ei mene minulle edelleenkään läpi.

Otan esimerkiki VAIN yhden valtion, Intian. Maa, jossa asukkaita noin 1,3-1,4 miljardia. Lukemattomia erilaisia uskontoja, ja suuri määrä eri kieliä. Yhteiskunnassa vaikuttaa kastijärjestelmä, eri alueilla voimakkaammin kuin taas toisilla alueilla heikommin.

Intian kaksi suurinta uskonta, hindulaisuus ja islam ovat toistensa verivihollisia. Miten ne tulisivat yhdessä tähän NWO-järjestelmään ?? Ei mitenkään !

Edes tässä yhdessä valtiossa ei olisi tuollainen NWO:n kaltainen superkontrolli mahdollista, saati sitten koko maailmassa.

Tai, esimerkit historiasta. Rooman valtakunta oli voimakas ja laajalle levinnyt, mutta ei sekään pystynyt valloittamaan, eikä edes hallitsemaan koko maailmaa, ei edes koko eurooppaa.

Samoin, hunnit, mongolit, Neuvostoliitto, faaraot, jne. Omana aikanaan voimakkaita, muta silti rajoittuneita vain tietyille alueille, ei koko maailmaan.

Ei edes Danielin kirjassa olevilla ns. petovalloilla ollut kenelläkään täydellistä hallintavaltaa, vain rajoitettuna. Ja, ne kaikki tuhoutuivat.

Se, että luopumus on levinnyt kaikkialle, ja erilaiset jumalattomuudet ovat saaneet ns. "laillisuuden-leiman", esim. homoliitot, homojen saama adobtio-oikeus joissakin maissa, eutanasia, kristinuskon opetuksen kieltäminen koululaitoksissa joissakin maissa jne.

Tuo kaikki on luopumusta, eikä mitään "uutta maailmanjärjestystä", ellei tuota luopumusta haluta sellaisena pitää.

Tähän sopii Jeesuksen sanat, Matt.6: 12,14 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.

Avatar
AOAOAOAOAO
Valvoja
Viestit: 858
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO » 26 Kesä 2020, 11:56

Te, jotka uskotte tuohon NWO-järjestelmään, antakaa joitakin esimerkkejä kuinka se tulisi esim. Suomessa toimimaan, ja mitä se käytännössä merkitsisi, Suomessa.

Kiitos.
Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

https://www.youtube.com/watch?v=-EUtxAQbeZ8 Virsi 222; Jeesus Kristus Elämämme.

Uskon Jeesukseen
Viestit: 57
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen » 26 Kesä 2020, 12:49

Kristillinen ja asiallinen sivusto www.ajankohtainen.wordpress.com eli "Ajankohtaista uskosta" kertoo aiheesta
otsakkeella "Id2020 ja Agenda 2030: Maailmanhallitus tulossa - aivan kuten Raamattu ennustaa.

Intian ja koko maailman uskonnot ovat Paavin johdolla tulossa yhdeksi, joten siten uskontojen yhteistyö sujuu.
Kaikki maailman ns. uskonnot ovat kristilliseen u s k o o n nähden valheuskontoja; valitettavasti on niin, että
monia kirkkokuntia on menossa Paavin johdolla tähän "One World Religion"-uskontoon.

NWO:han ei ole uskon kohde, vaan Jeesus on uskon kohde ja Raamattu kyllä kertoo, että on tulossa järjestelmä,
jota voidaan nyt siis kutsua NWO:ksi.

Tärkeintä on huomioida mitä Jumala tekee ja mitä meidän tulee tehdä tänä aikana, kun nämä ns. lopunajan ilmiöt
ja tapahtumat sekä organisaatiot tulevat esiin. Uskon, että Jumala valmistaa pian tulevaa viimeistä herätystä, että
mahdollisimman moni ensinnäkin pelastuisi ja samalla myös välttyisi joutumasta NWO:n vaikutuspiiriin.

Meidän Jeesukseen uskovien tulee tässä vaiheessa irrottautua kaikesta riippuvuudesta maailmaan ja puhdistautua
päivittäin Jeesuksen veren kautta tunnustamalla syntimme ja valvomalla tilaamme.

Tärkeää on myös tänä aikana evankelioida: www.4laws.com/laws/finnish/default.htm on traktaattisivusto, jossa on
tuttu "Jumala rakastaa sinua"-traktaatti useilla eri kielillä.

Lisäksi www.herätysseura.fi painaa traktaatteja, joita voi tilata jaettavaksi.

Luultavasti maailmanhallituksen toiminta näkyy Suomessa samalla tapaa kuin EU:n toiminta nyt, mutta suuremman
kontrollin muodossa.

Juha Ahvio on kirjoittanut www.Patmos.fi blogissaan aiheesta otsikolla "Koronavirus, globalismi ja pedon merkki.

Tuula1
Viestit: 544
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 26 Kesä 2020, 14:13

Mä valitan aina kun vaan mahdollista.siksi minulla on suulaan ihmisen maine kun haluan että Jumalan sana pysyisi yhteiskunnassa julkisena joka foorumissa.

Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 2180
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja Eero » 30 Kesä 2020, 20:29

Mä ”uskon”, että jonkinlainen kontrolliyhteiskunta on tulossa, kulkee se sitten millä nimellä tahansa ja sen esiaste on jo nähtävillä ja on ollut jossain muodossa varmaankin koko historian ajan.

Ilmestyskirjan 13. luvussa puhutaan siitä, että pedon valtaan annetaan kaikki maan ihmiset ja että ilman pedon merkkiä ihniset eivät voi ostaa tai myydä. Mun mielestä tässä on selkein todistus tästä ”kontrolliyhteiskunnasta”. Mutta pelastuskysymyshän tuohon ”uskominen” ei ole.

Sitten Ilmestyskirjassa puhutaan myös niistä, jotka eivät ottaneet pedon merkkiä ja joiden pedon annettiin voittaa, nämä ovat varmaankin niitä Ahdistuksen ajan marttyyreja. Eli siinä mielessä oon AO:n kanssa samaa mieltä, että aivan kaikkialle tämä kontrollointi ei ulotu ja puhutaanhan Ilmestyskirjassa myös ”vaimosta”, jota suojellaan erämassa maan päälle heitetyltä ”lohikäärmeeltä”, vaikkakin vaimo voi tässä viitata myös pelkästään Israeliin.

Miten tuollainen kontrolliyhteiskunta syntyisi, niin tulee mieleen, että Ahdistuksen aikaan kuuluvat suuret katastrofit ja sodat ja jos esimerkiksi kolmas maailmansota tarkoittaa ydinsotaa, niin ihmisten määrä maapallolla varmaankin vähenee dramaattisesti ja normaaliolot murtuvat muutenkin täysin. Georgian ”ohjekivissä” puhutaan ihmisten määrän pitämisessä 500 miljoonassa ”tasapainon saavuttamiseksi luonnon kanssa”. Tällaista määrää olisi myös huomattavasti helpompi hallita.

Maailmanuskonnosta on vaikea kuvitella, että se tulisi toteutumaan, mutta toisaalta laittomuuden ihminen julistaa (jollakin auktoriteetilla) olevansa jumala. Eivät kaikki tietenkään usko, ellei sitten ole tapahtunut jotain dramaattista yhteyttä henkimaailmaan niin kuin Pi_O puhui.

Musta tuntuu että samalla tavalla kuin vaikka Israelin valtion synty, niin profetioiden täyttymistä on vaikea kuvitella, ennen kuin ne tapahtuvat ja eivät ne varmaan kuitenkaan tapahdu samalla tavalla kuin kukaan voisi kuvitella. Ollaanhan nytkin jo tosiaan jonkunlaisessa kontrolliyhteiskunnassa. Ehkä musta tärkeintä tuossa NWO-jutussa on se, että Herran omat eivät varmasti ole maan päällä sitä katselemassa, ainakaan sen pahinta vaihetta.

Maranata Herra Jeesus!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://soundcloud.com/heidi-k-pyl/tiel ... enttilaulu

Avatar
Magda-sisko
Viestit: 209
Liittynyt: 19 Elo 2018, 10:58
Viesti:

Re: Kommenttien blokkaaminen Ylellä.

Viesti Kirjoittaja Magda-sisko » 02 Heinä 2020, 11:53

Eero kirjoitti:
30 Kesä 2020, 20:29
Maailmanuskonnosta on vaikea kuvitella, että se tulisi toteutumaan, mutta toisaalta laittomuuden ihminen julistaa (jollakin auktoriteetilla) olevansa jumala. Eivät kaikki tietenkään usko, ellei sitten ole tapahtunut jotain dramaattista yhteyttä henkimaailmaan niin kuin Pi_O puhui.
Mahdotontahan se onkin että kukaan sydämestään voisi liittyä maailmanuskontoon. Mutta se onkin pakotettu (vrt. Islam) uskonto. Siinä ei piitata mitä mieltä olet sydämessäsi, vaan että alistut uskonnon sääntöihin ulkonaisesti. Hienoa musiikkia ja kauniita ajatuksia varmaan riittää, että saadaan ihmisen harmonian kaipuuseen vastinetta. Yksi esimerkki tästä on Eurovision-teema:

https://www.youtube.com/watch?v=Yq4c33aqonI

Eikö olekin kaunista ja tunteisiin vetoavaa?

Vastaa Viestiin