Jumala ilmoitti tahtonsa

Keskustele todistuksista, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista vakuuttavista kokemuksista
Avatar
Sinettisormus
Viestit: 9005
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Jumala ilmoitti tahtonsa

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus » 06 Heinä 2019, 12:30

Kuva


2013. Kuuntelin radio Kajauksesta Sanansaattajien ohjelmia ja eräässä ohjelmassa eräs evankelista mies kertoi uskoon tulostaan ja halustaan tulla evankelistaksi. Hän haki koulutukseen Perheniemeen ja matkalla sinne, alkoi hän epäilemään, olisiko tämä kuitenkaan Jumalasta, vaiko vain omia aivoituksiaan? Hän kysyi Jumalata tätä:
- ”Onko tämä sinun tahtosi, jos on, vastaa minulle jotenkin?”
Sitten hän poikkesi eräälle huoltoasemalle, jossa ei ollut ketään asiakkaita, se oli aivan tyhjillään, vain paikan pitäjä oli paikalla. Hän joi kahvit ja mietti siinä ettei täältäkään vonut merkkiä tulla, tyhjältä asemalta. Hän oli juuri lähdössä, paikan pitäjä tuli yhtäkkiä tiskin taa ja sanoi:
- ”Niin, minunhan piti sanoa sinulle, puhu sinä, sinua kuunnellaan.”
Näin Jumala vastasi tälle tulevalle evankelistalle. Hän voi puhua meille yllättävillä tavoilla ja siksi meidän tulisi olla avoimia, että huomaamme ja kuulemme hänen puheensa ja vastaukset rukouksiimme.
Hagg. 2:23. "Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."