Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

https://www.youtube.com/watch?v=6wpeX363Eb0

Barbara Mrykalo sai tämän unen kaksi eri kertaa, 11.8.2016 ja 20.8.2016 ( "viime yönä"). Jumala antoi uneen Raamatun kohdan Ilm.6:8 ;

" Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta."

PANDEMIA

UNI ; " Minut oli laitettu isolle niitylle, ja näin jotakin mikä näytti ruumiilta, jotka olivat kedolla. Ja kun katsoin tätä, en nähnyt yhtäkään vammaa niissä, en tiennyt miksi ne olivat kuolleet, ja miksi ne kaikki olivat niityllä riveittäin.

Seuraavaksi Herra kiinnitti minun huomioni kahteen mieheen jotka tulivat kedolle. Heillä molemmilla oli mustat paidat ja mustat housut, ja he kantoivat jotakin, en tiedä mitä.

Katsoin heitä, ja ymmärrys jonka sain, että he olivat tarkastajia, en tiennyt minkä tarkastajia, ilmeisesti kuolleiden ruumiiden, tai miksi ne olivat kuolleet. Näin yhden miehen ottavan jotakin kassista ja levittävän sen maahan ja aukaisevan sen. Ymmärsi sen olevan ruumispussi.

Se oli punainen, valkoinen ja sininen ruumispussi......mikä sai ihokarvani nousemaan kun sen näin."

--------------------------------------------
Näin kaksi kertaa tämän profeetallisen unen. En tiennyt mikä heidät tappoi, mutta ne tarkastettiin näiden kahden miehen toimesta.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Sinettisormus

Re: Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Olen pari kertaa nähnyt näyn, jossa maassa makasi ihmisiä vieri vieressä.
viewtopic.php?f=4&t=929
Chosen

Re: Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Viesti Kirjoittaja Chosen »

Löytyi mielenkiintoiset sanomat vuodelta 2016. Erityisesti kiinnitti huomion sana "pandemia", ja maininta siitä että ruumiissa ei ollut mitään näkyvää vammaa.
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4762
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Viesti Kirjoittaja Eero »

Hyvä huomio, tuli noista väreistä mieleen, että voisivatko olla maan lipun värejä, punainen, valkoinen ja sininen. Euroopassa ainakin Hollannin lippu on juuri näissä väreissä sekä muualla maailmassa Paraguay.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Chosen

Re: Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Viesti Kirjoittaja Chosen »

Minä ajattelin että lipun värit viittaa yhdysvaltoihin, kun ilmeisesti profetoiva asuu siellä.
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4762
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Viesti Kirjoittaja Eero »

Totta, niin se varmaan on.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
Uskon Jeesukseen
Viestit: 2066
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: Profetaalinen uni monista ruumiista. PANDEMIA.

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Jörggen Weigerin sanoma sineteistä

Pihon sivu 17.12.

Sain aikanaan sanoman.

Kun ihmisten lukumäärä on 6,66 miljardia, niin siitä kaksitoista vuotta ja ihmisten lukumäärä on 7,77 miljardia, jolloin alkaa tuho. Silloin tuli koronavirus.

En tuolloin ymmärtänyt seurausta heti.

Nyt minulle on selvennetty, että kun ihmismäärä oli 7,77 miljardia v. 2020, niin Karitsa (= Jeesus) avasi ensimmäisen sinetin.

Valkoisen valheen selässä istuvalla oli kädessä ruisku ja sille annettiin korona ja se lähti voittamalla voittamaan.

Raamatun näyssä ratsastajalla oli jousi mutta ei nuolia ja sille annettiin seppele tai kruunu (latinaksi corona = seppele tai kruunu), mutta se ei ollut päässä ja se on niin kuin nyt nähdään todellakin lähtenyt voittamalla voittamaan.

Sinettien avaukset eivät ole vuosia, vaan sinettien avauksiin sisältyy koko Ilmestyskirjan salaisuus.

Kohta Kristus avaa toisen sinetin, ja silloin suuri osa ihmisistä havaitsee, että ruiskeet on tehty tappamista ja väestön vähentämistä varten.

Tulipunainen hevonen ja ratsastajalla suuri miekka, merkitsee, että tulee vaikeat ajat, jolloin ihmiset alkavat sekasorrossa syyttää ja tappaa toisia. Syyllisiä etsitään ja tapetaan ja valheellinen valtiovalta sortaa kansaa.

Kaikki tämä tähtää Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, ensin ruiskeet ja passi, sitten Lusiferin lasten kieroontuneet lait ja laintulkinnat, jotka johtavat kansalaiset Lusiferin orjuuteen ja pedonmerkkiin.

Kristuksessa elävät, älkää sotkeutuko Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, sillä se tuhotaan hetken menestymisen jälkeen.

Kolmas sinetti avataan, jolloin sekasorron ja tappamisen jälkeen tulee suuri nälänhätä. Varustautukaa.

Ilmestyskirja tarkentaa tapahtumia muista sineteistä, joka on kauhistuttavaa aikaa niille, jotka eivät ole huutaneet Jeesuksen puoleen ja tehneet parannusta synneistänsä. Mutta myös suuri osa uskovista tulee kuolemaan kuten Jumalan sana sanoo.

Ystävät, varautukaa, sillä tempausoppi ennen näitä kauhistuksia on sielunvihollisen valhe. Mielevä kätkeytyy ja Kaikkivaltias pitää omistaan huolta. Ne, jotka eivät ole varautuneet, joutuvat tapettaviksi.

Herramme Jeesus lupasi olla meidän kanssamme loppuu asti. Mitään salaista tempausta ei tule, vaan Herramme tulee noutamaan omansa ajallansa näkyvästi.
Vastaa Viestiin