Kirjasuosituksia uskoville.

Keskustele palstaa koskevista asioista
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

En usko pitkätukkaiseen juutalaismieheen. Mutta jos puolueita on, olkoon vaan. Raamattu nämäkin asiat tietää. Toki ;)
Biblia (1776) 1Kor. 11:19 Sillä teidän seassanne pitää myös eriseurat oleman, että ne, jotka koetellut ovat, teidän seassanne ilmoitettaisiin.
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

*
*
Tuom.13:5 Sillä katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan; partaveitsi älköön koskettako hänen päätänsä, sillä poika on oleva Jumalan nasiiri äitinsä kohdusta asti, ja hän on alottava Israelin vapauttamisen filistealaisten käsistä.

13:24 Ja vaimo synnytti pojan ja antoi hänelle nimen Simson; ja poika kasvoi, ja Herra siunasi häntä

Kannattaa hankkia/lukea tuo Hiltusen kirjoittama kirja, siellä paljastuu monia meitä uskovia kiinnostavia asioita, joita ei välttämätä googlettamalla netistä löydä, ei ainakaan helposti. Hiltusen kirja on itse asiassa evankelioiva koska se todistaa ihmeestä. Jeesuksen kuolemasta, hautaamisesta ja ylösnousemuksesta.

Kirja kertoo mm. vääristä teorioista/traditioista koskien käärinliinoja, ja vääristä/virheellisistä testituloksista. Kirja todistaa monessa kohdin että tieteen on ollut mahdotonta todistaa käärinliinoja ihmisten tekemiksi. jne. ;)

ps. Simson tarkoittaa, " auringon kaltainen", " kuin aurinko".

Joh.1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Ilm.1:14 Ja hänen päänsä ja hiuksensa olivat valkoiset niinkuin valkoinen villa, niinkuin lumi, ja hänen silmänsä niinkuin tulen liekki
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

https://image3.slideserve.com/6848310/slide11-l.jpg
Kuva

En minäkään usko ihmisten tehneen Torinon käärinliinaa. Asialla oli saatana itse. Niinikään Vatikaani on saatanan luomus. Historia todistaa. Raamatun mukaan haudassa oli LIINOJA.
John:
20:5 Ja kun hän kurkisti sisään, näki hän käärinliinat siellä; kuitenkaan hän ei mennyt sisälle.
20:6 Niin Simon Pietarikin tuli hänen perässään ja meni sisälle hautaan ja näki käärinliinat siellä
20:7 ja hikiliinan, joka oli ollut hänen päässään, ei pantuna yhteen käärinliinojen kanssa, vaan toiseen paikkaan erikseen kokoonkäärittynä.
https://www.biblegateway.com/verse/en/John%2020:7
Biblia (1776) Luuk. 24:12 Mutta Pietari nousi ja juoksi haudalle, ja kuin hän kurkisti sisälle, näki hän ainoasti liinavaatteet pantuna, ja meni pois ihmetellen itsellänsä sitä, mikä tapahtunut oli.
https://biblehub.com/luke/24-12.htm
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4761
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Eero »

Oon joskus lukenut ihan vakuuttavia tutkimuksia tuosta liinasta, mutta nyt kun ajattelee, niin se kyllä palvelee liiankin hyvin katolisen kirkon pyhäinjäännöskulttia. Ja tuo radiohiiliajoitus keskiajalle on kyllä kertova.

Toisaalta oli muistaakseni mielenkiintoisia esityksiä siitä, että se ei olisi varsinainen käärinliina, vaan Jeesuksen ruumiin ja käärinliinojen ylle peiton tapaan laskettu liina, johon Herramme kuva "paloi kiinni" Jumalan muuttaessa Hänen ruumiinsa Ylösnousemusruumiiksi. Tässä tapahtumassa vapautui paljon energiaa, joka jätti jälkensä liinaan ja olihan Ylösnousemuksen hetkellä myös maanjäristys.

Jos ajattelee Tempausta ja kaikkien Herran omien muuttumista Taivasruumiiseen, niin se voisi myös selittää Ilmestyskirjassa kuvatun maailmannlaajuisen maanjäristyksen tai sitä että Tempaus ja äkillinen tuho tapahtuvat yhtä aikaa.

No, en ole ekspertti tuon liinan suhteen, enkä tiedä oikein mitä siitä ajatella.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

:D

Kiva kun mainitsit tuon "radiohiiliajoituksen"....ajattelin sen tuoda itsekin, mutta en jaksanut alkaa kopiomaan montaa sivua Hiltusen kirjasta, ja radiohiiliajoituksista.....niiin, puhuin MONIKOSSA.....sinä laitoit juuri tuon yhden "tuloksen", josta kerrotaan HIEMAN TARKEMMIN Hiltusen kirjassa, ja myös niistä MUISTA RADIOHIILITULOKSISTA, joita sinä jostain syystä et maininnut ? Miksi ?

Ja, kivasti nostit esille käärinliinat, tai liinan, mutta et täsmentänyt mitä liinaa tarkoitit ja epäilet epäaidoksi.....mutta ei se mitään, sillä Hiltusen kirjassa käsitellään JOKAINEN HAUTAUKSEEN LIITTYNYT LIINA.

Jyrki ! Ihan tosissani sinulle puhun. Hanki tuo kirja, ole niin ystävällinen. Siinä käsitellään nuo sinun viittauksesi, ja paljon paljon muuta. Et taatusti pety.

Älä anna oman ennakkoasenteesi estää sinua tietämästä mitä näistä liinoista on löydetty, ja pystytty TODISTAMAAN. :D

Itseäni ei käärinliina aikoinaan kiinnostanut pätkän vertaakaan. Minulle oli aivan sama oliko se aito tai ei, epäilin niin kuin sinäkin. :D

Mutta, onneksi päätin mennä tilaisuuteen jossa käärinliinan kopiota esiteltiin Tampereella, uskovien ystävien suosituksesta. Tilaisuudessa sattui juuri silloin Hiltunen olemaan itse paikalla ja hän piti meille pienelle ryhmälle vajaan parin tunnin , muistaakseni, tilaisuuden liinasta. Tuolloin hankin kirjan ensimmäisen painoksen.

Sindologia, eli käärinliinatutkimus, todistaa ettei asioita, joita liinassa on, tai millainen kuva on, ja kuinka se "muodostunut", EI VOIDA VÄÄRENTÄÄ.

Ei ole pystytty edes keksimään teoriaa, kuinka kaikki liinan sisältämä "informaatio" olisi voinut olla mahdollisten "väärentäjien" tiedossa.

Vasta nykyaikainen teknologia on pysytynyt tuomaan liinasta kaiken sen informaation esille, aikaisempina vuosisatoina se olisi ollut mahdotonta.

Kuka palstalainen osaa maalata kuvan kankaalle, että se tulisi maalata noin viiden metrin etäisyydeltä, ja kankaan toisella puolella olisi myös täydellisesti sopiva kuvapari vainajan selkäpuolesta. Tämä tehtynä niin, ettei ole käytetty mitään väriä, maalia. Kuva on vain oudosti muodostunut/ilmestynyt kankaalle.

Lisäksi, kuka osaisi "maalata" kuvan, ilman maalia, että LANGAN toinen puoli on värikäs, ilman että tämä outo väri, joka ei itse asiassa ole väriä, olisi imeytynyt langan sisään niin kuin normaali väri tekee.

Oikein tehdyt radiohiiliajoitukset, ei-kontaminoiduista kankaanpaloista, todistavat käärinliinan olevan juuri Jeesuksen elinvuosilta.


------------------------------------------------

Jumala, Herra Jeesus Kristus on jättänyt Itsestään todistuksen myös näiden liinojen kautta. Ihminen ei tähän pysty, ja saatanahan ei Jeesuksen kuolleista nousemista julista !
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Eero kirjoitti: 12 Touko 2020, 01:49 Oon joskus lukenut ihan vakuuttavia tutkimuksia tuosta liinasta, mutta nyt kun ajattelee, niin se kyllä palvelee liiankin hyvin katolisen kirkon pyhäinjäännöskulttia. Ja tuo radiohiiliajoitus keskiajalle on kyllä kertova.
Tuo kaikkein eniten julkisuutta saanut radiohiiliajoitus otettiin juuri siltä alueelta joka oli kaikkein kontaminoiduin, ja lisäksi liinaan on jouduttu korjailemaan sen jouduttua tulipalon uhriksi, vaikkakin säästyi tulelta. Kankaan materiaali on juuri Jeesuksen aikaista, ja lisäksi sen kudontatekniikka on hyvin harvinaista ja suurta ammattitaitoa vaativaa. Liinan reuna kohtaan, jossa on tapahtunut vahinkoa on taitavat ammattilaiset aikoinaan korjanneet.

Myöhemmin tehdyt radiohiiliajoitukset, ei saastuneista kohdista, ovat osoittaneet käärinliinan olevan juuri Jeesuksen aikakaudelta, tai jopa ennen sitä.

Hiltusen kirja kertoo mm. eri testilaitokset, eri testityhmät, kuinka ensimmäinen testi piti alunperin suorittaa, ja mitä piti erityisesti varoa, ja kuinka sitten kävikään. Kirja kertoo vaiherikkaasti missä tapahtui virheitä, ja kuinka tietyt tahot vaikenivat niistä tietoisesti, ei katoliset jos joku sitä kerisi ajatella, vaan näytekohdan valinnassa. Myöhemmin, kun osa testin tekijöistä ei ollut enää työelämässä, ovat he kertoneet ettei tuo ensimmäinen surullisen kuuluisa "ajoitus" täyttäisi tieteellisen tutkimuksen kriteerejä. Nämäkin asiat tulivat vasta ilmi kun ei tarvinnut pelätä omien virheiden johtavan potkuihin.

Tämä näin lyhyesti kerrottuna.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Sinettisormus

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Mielenkiintoinen aihe, jota joskus olen jäänyt seuraamaan, mutta en liian vakavasti, sillä se ei ole pelastus kysymys.
Muutama viikko sitten katsoin Alfa tv :tä ohjelmaa jossa aiheesta kerrottiin. Harmikseni en muista tuota suomalaista tutkijaa joka siinä kertoi, mutta olisiko ollut juuri tuo Hiltunen?
Ohjelma oli hyvin mielenkiintoinen. Ja kerrottiin juuri noita AO:n esiin tuomia asioita.
Se oli myös mielenkiintoista, että kankaan kuiduista oli tiukasti sitä siitepöly lajia mitä juuri esim. Jerusalemissa on ja sitä oli ihmisen mahdotonta sinne ujuttaa.. joka kuituun ja se oli siellä tiukasti siinä kiinni.
Tämä suomalainen tutkija alkoi vuosia sitten sitä tutkia omasta mielenkiinostaan ja tuli itsekkin sillä tiellä uskoon.
Sinettisormus

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Se oli varmaan tämä video mikä alfalla näytettiin ja juuri tämä Juha Hiltunen oli ohjelmassa:
https://youtu.be/6AFLeDF-akw
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

Olen lintu. :)

https://www.youtube.com/watch?v=OlCstyC_iP8

Hyvää Snellmanin päivää toivottaen
Jyrki
Sinettisormus

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kiitos rakas Jyrki veli ja hyvää Snelmannia sinullekkin :D :lol:
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Kiitos Sinetti kun mainitsit nuo siitepölyjen todistuksen. En jaksanut niistä enää yöllä kirjoitella. Nekin pystyttiin vasta nykyaikaisella teknologialla tuomaan meidän tietoisuuteen. Mm. tiettyjen kasvien, juuri tiettyyn aikaan siementävien, ja juuri ainoastaan kasvavat Jerusalemin alueen lähistöllä !

Myös vainajan veriryhmä, ja mitä kaikkea se paljastaa, samoin juuri tietyt kukkineet kukat, joita juutalaiset laittoivat hautauksen yhteydessä vainajan käärinliinoihin, tiettyyn aikaan ainoastaa saatavilla kukkineena, oli mukana käärinliinoissa. Kuka pystyisi tällaisia väärentämään, sillä eihän tällaisella taidokkaalle "väärentämiselle" olisi ollut mitään tarvetta koska ei vuosisatoihin kukaan olisi voinut saada tietää esim. juuri kasvien siitepölyista, tai tietyistä kukkineista kasvilajikkeista. Vasta nykyaika on voinut ne paljastaa.

Vainajan silmien päälle laitetut rahat, niiden valmistusajankohta, ja mitä niihin oli kirjoitettu, ja niiden kirjoitusvirheet, joista arkelogia-numistimaatikot ovat todistaneet milloin tuollaisia harvinaisia "virheellisellä kirjoitusasulla" valmistettuja rahoja on valmistettu ! Kuinka kukaan väärentäjä olisi tiennyt tällaista "väärentäessään" käärinliinaa. Vasta nykyaikainen teknologia on pysytynyt kuvantamaan rahojen jättämät kuvat kankaaseen.

Käärinliinasta on paljon erilaisia aikalaistodisteita ympäri Välimerta, kirjallisia, ja jopa kuvallisia viitteitä. Käärinliinaa ei siis ole joku kaunis päivä vain "vetäisty puskista" ! Sen omistajien taustoista tiedetään vuosisatojen ajoilta.

Saatana tekee kaikkensa tämänkin Jeesuksesta kertoneen todisteen mitätöimiseksi. Saatanaa on paljon auttanut juuri tuo julkisuuteen elämään jäänyt tieto radiohiiliajoituksesta, joka oli siis toteutettu täysin vastoin alkuperäisiä varovaisuusmääräyksiä ja ohjeita. Onneksi seuraavat radiohiiliajoitukset toivat oiken iän esille, mutta vahinko oli jo tapahtunut, ja edelleen nettikeskusteluitakin hallitsee väärä tieto ajoituksesta. Hiltunen muistaakseni mainitsi, ettei tämä ole vallitseva käsitys asioihin perehtyneiden tutkijoiden kesken, mutta meidän maallikkojen keskuudessa kylläkin.

2.Kor.13:8 Sillä me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta.

ps. Kirja on oiva lahja jollekin uskovalle, tai itsellesi, ei tarvitse ahmia koko kirjaa kerralla. Minulla on jo kaksi. :)
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Jyrki kirjoitti: 12 Touko 2020, 12:14 Olen lintu. :)

https://www.youtube.com/watch?v=OlCstyC_iP8

Hyvää Snellmanin päivää toivottaen
Jyrki

:D :D Kuin myös minäkin, ajoittain.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

AOAO: "Vainajan silmien päälle laitetut rahat,"

Anteeksi, mutten ole aiemmin kuullut kolikoista. Mainitseeko Raamattu kolikot?
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Ei mainitse, eikä mainitse kukkia tai muitakaan kasveja, jotka olivat tuolloin osa normaalia hautauskäytäntöä Juudeassa. Myös rahojen laitto juuri silmien päälle,jos oikein muistan, oli normaali käytäntö. Tämä selittää myös sen, miksi kuvan vainajn silmät näyttävät ns.todellisuutta suuremmilta. Näistä rahoista kerrotaan perusteellisesti Hiltusen kirjassa.

Sindonologia on paljastanut että tuo vainaja on kärsinyt TODELLA PALJON. On selvinnyt että ruoskiminen on tapahtunut erilaisilla ruoskilla, ja henkilö on ollut henkihieverissä. Monet ristiinnaulittavaksi määrätyt kuolivat jo ruoskinnan aikana.

Eikä Raamattu kerro Jeesuksen hautausasennostakaan, kuinka se oli asetuttu liinalle. Eikä Raamattu myöskään kerro kuinka vainajan kehosta vuoti verta, sekä verivesimassaa eri aikoina ja eri paikoista, ja kuinka nämä eri vaiheissa tapahtuneet "verivirrat" muodostivat kuvioita liinaan. Tämäkin on käsitelty Hiltusen kirjassa.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

Kiitos AOAO. En minäkään hirveästi luottaisi ihmisten toimittamiin ikien määrittämismenetelmiin. Ne eivät vaikuta siihen, miten suhtaudun Torinon liinaan. Mutta sen tiedän, että saatana on Erittäin Etevä Eksyttäjä. En usko pitkätukka-Jeesukseen. Niinikään pidän kyseenalaisena ruumiin asettamista yhden pitkän taitetun liinan sisään.
John:
20:5 Ja kun hän kurkisti sisään, näki hän käärinliinat siellä; kuitenkaan hän ei mennyt sisälle.
20:6 Niin Simon Pietarikin tuli hänen perässään ja meni sisälle hautaan ja näki käärinliinat siellä
20:7 ja hikiliinan, joka oli ollut hänen päässään, ei pantuna yhteen käärinliinojen kanssa, vaan toiseen paikkaan erikseen kokoonkäärittynä.
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4761
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Eero »

Mulle tulee mieleen, että kannattaako tästä kiistellä, kun ei tosiaan ole pelastuskysymys. Meillähän on jo joka tapauksessa sydämessä todiste siitä, että Jeesus kuoli, haudattiin ja ylösnousi meidän edestämme. Mutta uskon voi löytää tai se voi vahvistua tämän kaltaisten asioiden kautta.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

Yksi näkökulma. Riidankylväjäliina todistaa pirusta.
Angelicus
Viestit: 402
Liittynyt: 23 Kesä 2020, 16:39

Re: Kirjasuosituksia uskoville.

Viesti Kirjoittaja Angelicus »

Onko tuttu Merlin Carothersin *Kiitoskirjat*? Siinä on kaksi kirja yhdessä: 'Kiitoksen voima' (ja oliko) 'Kiitä sittenkin' (se toinen).
Kiittäminen joka tilassa on kristitylle vaikeaa. Siinä ikäänkuin henki ja sielu mittelevät. 'Kaikella on tarkoituksensa' voi helppona päivänä sanoa, vaikeana päivänä ei löydy, ei niin mitään tarkoitusta missään.
Siinä kirjassa oli sellainen näkemys, että toisen ihmisen alennustilaakin on lähimmäisen helpompi nähdä kiitoksen kautta ja kokea se niin, että tässäkin on mukana salattu siunaus.
Omakohtaisesti olen kokenut ihan selviämiskeinona tuon kiittämisen. Mitä ihminen muutakaan voi silloin, kun on tilanteessa, jossa ei mitenkään voi vaikuttaa asioihin itse. Silloin ihmistä kannattaa kiitosrukous, sen on kuin toivonsäde pimeässä.
Vastaa Viestiin