Omat blogit keskustelua

Alueella keskustelijoiden omat blogit joissa heillä on valvojan oikeudet
Alueen säännöt
Tämän alueen säännöt noudattavat pelastussanoman omia sääntöjä mutta kullakin bloggaajalla on omalla alueellaan enemmän oikeuksia ja heillä on alueellaan valvojan oikeudet. Alueella ei silti saa hyökätä ketään vastaan, eikä riidellä. Asioista pitää voida keskustella, eikä arvostella nenäkkäästi tms. Jokaisella bloggaajalla on oikeus tuoda alueellaan mielipiteitään hieman laajemmin kuin muualla palstalla mutta Raamatun sanaa ei palstalla saa kumota. Sana on muuten vapaa!
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4293
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Omat blogit keskustelua

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 31 Tammi 2020, 19:05

Mua ystävät huolestuttaa eräs asia. Kun tempaus tulee, johon meistä iso osa täällä uskoo, niin miten käy näille sivustoille, kuka jakaa oikeuksia täällä?
Oman käsityksen mukaan maailma ei kaadu heti kun ylösotto tapahtuu, eikä internet, vaan vasta vihan ajan puolivälissä. Olisi tärkeää, että Suomen uskovilla olis joku hyvä paikka, jossa sais rauhassa keskustella, koska sinä päivänä, kun morsian katoaa tuuliin ja pilviin, niin sinä päivänä tänne tulee suuri tunku päästä puhumaan.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4293
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Omat blogit keskustelua

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 06 Touko 2020, 13:13

mautsa kirjoitti:
06 Touko 2020, 03:45
se on Jarmo silviis ku oon sen paamat/mautsa selittäny (ehkä jotain överiksi) siltikin turhaan murehdit, ei täälä tarvita siinä vaiheessa ketään selittäjää, sivuston ylläpitäjää. Kuten sanottu: 1260+30+45=1335-päivää. ja sitten tuhatvuotinen rauhan valtakunta.
Kyl se on nyt tämä keskustelu palsta mitä pidät, yksi niistä kristillisistä näkökulmista yksi kolmesta. Siis tempaus ennen viimeistä vuosiviikkoa, sinun näkemys. toinen näkemys vuosiviikon puolivälissä ja se kolmas mistä meikä vaikenee jo, periaattella. aika näyttää.
Toi on vaan teoria ja tulkinta jostain. Pelastussanoman mukainen sadonkorjuu perustuu heinäkuussa 2006 päähäni annettuun sanomaan, joka herätti pitkään jatkuneen tutkiskelun ja kaiken lisäksi kun olen saanut koulutusta tutkimustyön tekemiseeen, jota olen hyödyntänyt tutkiessani Raamattua ja sieltä löytämiäni sanomia jotka viittaa tähän samaan. Näin ollen lopputulos on nyt sellainen, että jokaisen on syytä yrittää murtaa pelastussanoman teoria Raamatulla, eikä silkalla väittelyllä perusteettomista argumenteista tai kirjallisuudella, joka ei ole sananmukainen tai tunnustettavissa sellaiseksi.
Olen itsekin joutunut aikoja miettimään ja muuttamaan, koska kaikkea Raamattu ei kerro, vaan antaa ymmärtää. Nämä tekevät ennustamisesta äärimmäisen vaikeaa. Mutta yhtä kaikki, se ei poista pelastussanoman peruskiveä hääjuhlasta, jossa ensin haetaan pieni osa, uutisvilja, eli morsian, joka on pelastettu hädän hetkestä, joka kohtaisi yli koko maan piirin.
Häissähän ei ole kaikki morsiamia, vaan häät ovat Daavidin pojan häät, jolla on paljon morsiamia. Mutta häävieraat tulevat kun morsiuspari on vihitty ja he yhtenä pitkänä kulkueena kulkevat hääjuhlapaikalle, jossa ylkä ja morsian ovat juuri vihittynä ja he saavat paljon häävieraita, (ilm.7.) mistä nämä kaikki ovat oikein oikein tulleet, sanoi siellä yksi ja hänelle vastattiin, he ovat tulleet siitä suuresta ahdistuksesta ja ovat pesseet vaatteensa karitsan verellä. he ovat siis suuri joukkok häävieraita, jota 3. Mooses 23. luku puhuu pääsadon korjuuna.
Morsian on siis pieni luku verrattuna häävieraisiin, joita on paljon. Eihän häissä koskaan morsiamia voi olla enemmän kuin häävieraita. Suhdeluku täytyy säilyä vertauskuvaa kunnioittaen suhteellisena. Joten yhtä morsianta vastaan on varmasti kymmenittäin häävieraita, tai ainakin palatakseni taas 3. Mooses 23. lukuun, joka ilmoittaa morsiamen luvuksi 1:20 osaan, joka voisi olla ko tuhdeluku.
Lopuksi Luukas 12:35-36 Herra palajaa häistään kaikkine pyhinensä, pitäkää siis kupeet vyötettyinä ja lamppunne palamassa kun Herra palajaa HÄISTÄÄN, elikkä ketkä vihittiin, jos nämä odottaa herraansa häistään palaavan. Ja jälleen 3. Mooses 23. luku puhuu tästä, että kun korjaatte sitä pääsatoa, niin älkää korjatko pellon reunoja myöden, vaan jättäkää reunoille köyhää kulkumiestä varten viljaa. Tämä lause on itseironiaa, koska se tarkoittaa Herran paluuta häistä ja korjaamaan nämä pellon reunat "köyhänä kulkumiehenä".

Kuvio on selkeä, eikä siinä ole aukon aukkoa! Jos joku lölytää tästä sanomasta aukon, niiin ilmoittakaa ihmeessä, niin saadaan keskustella.

Tuula1
Viestit: 588
Liittynyt: 04 Marras 2017, 17:58

Re: Omat blogit keskustelua

Viesti Kirjoittaja Tuula1 » 10 Touko 2020, 06:04

aijaa. sen takiako tänne jotkut irjoittaa, että saavat katsella, paljonko lukijoita heillä on?onko se jokin saavutus, jos saat vaikka 10 lukijaa, ja toinen saa 40 000 lukijaa. ihan outoa ihastella omia luettuja viestejä. enkä nyt juurikaan sitä mattilaa kuuntele. tiedä, vaikka olisi harhaanjohtaja niinkuin tämä pasanen.

Avatar
Chosen
Viestit: 45
Liittynyt: 24 Syys 2020, 00:21

Re: Omat blogit keskustelua

Viesti Kirjoittaja Chosen » 28 Syys 2020, 23:13

Voisiko minulle avata blogin. Voisin joskus kirjoittaa sinne mitä Herra antaa sydämelle.

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4293
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Omat blogit keskustelua

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 29 Syys 2020, 00:54

Chosen kirjoitti:
28 Syys 2020, 23:13
Voisiko minulle avata blogin. Voisin joskus kirjoittaa sinne mitä Herra antaa sydämelle.
Tottakai rakas ystäväni, ilman muuta. Hoksasin viestisi vasta... Teen sulle sinne osion, jossa sulla on valvojan oikeudet.

Vastaa Viestiin