Shaukat Anjamin profetia

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Sinettisormus

Shaukat Anjamin profetia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

https://www.tv7.fi/shaukat-anjamin-profetia/

Itseaiheutettu katastrofi Euroopassa
Pyhä Henki näytti: sodan äänet eri puolella maailmaa ja sotien uhka erityisesti Lähi-idässä ovat horisontissa.
Sinettisormus

Re: Shaukat Anjamin profetia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

KOKONAISUUDESSAAN:


Itseaiheutettu katastrofi Euroopassa

Pyhä Henki näytti: sodan äänet eri puolella maailmaa ja sotien uhka erityisesti Lähi-idässä ovat horisontissa. Eurooppa pelaa väärää peliä tänä ongelmallisena maailmanpolitiikan aikana. Euroopan johtajat sulkevat silmänsä uuden sosiaalisen systeemin tosiasian edessä, jonka he kohtaavat Euroopassa olevien satojentuhansien laittomien siirtolaisten tähden. Euroopan johtajat haluavat pelata tärkeää roolia maailmanpolitiikassa, sosiaalisesti ja taloudellisesti, mutta samaan aikaan he ovat unohtaneet huolehtia omien kansalaistensa turvallisuudesta, sosiaalisesta hyvinvoinnista ja taloudesta. Pahin kaikesta kuitenkin on, että he ovat unohtaneet Luojansa, elävät Jumalan Sanan vastaisesti ja ovat säätäneet lakeja, jotka ovat vastoin jumalallista moraalia.

Herran Henki sanoo: Eurooppa ja koko läntinen maailma ovat romahtamisen partaalla, jonka ovat itse luoneet. Eurooppaan ja länteen on väkisin tullut ulkopuolisia, joilla on strateginen suunnitelma ja jota valtaapitävät eivät ole huomanneet, valvoneet ja suojelleet maataan sitä vastaan.

Eurooppa ei käsitä tai sulkee silmänsä siltä tosiasialta, että satojentuhansien tulijoiden joukossa on merkittävä määrä ammattitaistelijoita. Milloin tahansa suuri sota puhkea Lähi-idässä, sosiaalinen rauhattomuus ja Euroopan tuhoaminen alkaa. Euroopan identiteetti on vaakalaudalla. Avatkoon Herra valtaapitävien silmät.

Herran Henki näyttää, että v. 2020 – 2022 Eurooppa kohtaa vakavia ja monenlaisia tuhoja, eikä Suomi tule niiltä säästymään. Joitakin sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia voi alkaa aikaisemminkin, jopa milloin tahansa, mutta jos Eurooppa ei muuta kurssiaan, suuri katastrofi on valmiina ja ansaittuna. Kristittyjen tehtävä on polvistua Herran eteen, tehdä parannusta ja rukoilla maansa puolesta anteeksiantoa, rauhaa ja myös pelastumattomien puolesta, joita suurin osa maailmasta on, että monet pääsevät vielä uskosta osalliseksi.

Uudestisyntyneinä kristittyinä meidän ei tarvitse pelätä, mutta meidän täytyy tutkia oma sydämemme. Missä olemme epäonnistuneet Kristuksen ruumiina? Olemmeko valona ja suolana niin kuin Herramme tarkoitti? Jos emme, niin tehdään parannusta ja jatketaan Herran työn tekemistä. Aamen.

Shaukat Anjam
Pihtipudas, Suomi
Ella
Viestit: 745
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Re: Shaukat Anjamin profetia

Viesti Kirjoittaja Ella »

Myös Shaukat Anjam opettaa ohjelmassa Pyhä Henki Tänään. Vääristä opeista jotka tulevat Amerikasta. TV 7:lla.
Tuli sanan paikka
Matt: 24:4-5 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille. Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen:<minä olen Kristus, ja he eksyttävät monta.
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."
Vastaa Viestiin