Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Sinettisormus

Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kuva


Kävin äsken seikkailemassa tuolla Suomi24 Profetioissa ja löysin sieltä tällaisen ilahduttavan ja lohduttavan Jumalan ilmoituksen, jonka halusin myös teille jakaa:

Jumalan ilmoitus Herran paluusta
Anonyymi

12.9.2019 22:08
Tämä Jumalan ilmoitus saapui muutama vuosi sitten .Tapahtui näin(lyhyt versio).Tulin vaimoni kanssa kotiin srk kokouksesta ja aloimme laulamaan ja soittamaan vapautuneesti .Ilmoitin Jumalalle hymyillen ,että ..pidä Jumala valtaistuimesta kiinni sillä laulan nyt sinulle voimakkaalla äänellä rintakehästä ja ääni on suuri ja vaimoni soittaa . Aivan kuin olisi nähnyt Jumalan hymyilevän ja lauloin ja lauloin ja sitten kävimme norm nukkumaan.
Heräsin yöllä pianon soittoon outoon kappaleeseen(soitin oli takaseinällä seinää vasten) ja kuulin soittoa ja katsoin kun vaimo nukkui ja mietin kuka soittaa ja samalla näin kädet ilmassa kyynärpäitä myöten ja kädet soitti kappaletta ja minä kuuntelin rauhassa ja kappale lähestyi loppuaan hidastuen ja sitten juuri ennen loppua eli viimeistä sointua kädet jähmettyi ja sormet pysähtyi pianon koskettimien yläpuolelle liikkumatta.
Kysyin: Miksi et soittanut kappaletta loppuun saakka (vaan jätit viimeisen nuotin pois?)
Samassa tuli vastaus :Koko takaseinä hävisi avaruuteen ja näkyi koko universumi ja piano alkoi kuin venymään kohti kenties alkupistettä ,mistäJumala laittoi kaiken alkuun ja voimakas selvä ääni sanoi .....Niin vähän(tai paljon ) kuin tuo yksi nuotti on tästä kappaleesta (venyvä piano kuvasti kappaletta alkuun saakka ) ja koko maailman historiaa ......niin samalla tavalla niin lähellä on Herran saapuminen .
Tähän päättyi tämä Jumalan ilmoitus ,joka oli vahva ja selkeä ja nyttenkin kirjoitan asian ulkomuistista ja näen kuvan silmissäni ja muistan kaiken .
Siis ottakaa Jeesus vastaan pelastajana sillä emme tiedä ,millä hetkellä Jeesus palaa ..vuosia ?? vuosikymmeniä vielä ?? Lähellä kuitenkin ja Jumala vain tietää tarkan hetken,mutta tämä ilmoitus on varoitus ihmisille ja vain Jumalan armoa kaikki.
Uusiluomus

Re: Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Viesti Kirjoittaja Uusiluomus »

Aika on lähellä tule herra Jeesus
Sinettisormus

Re: Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Morsiamen juhlaa

”Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle. Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan.
Näin saamme olla aina Herran kanssa. Rohkaiskaa siis toisianne näillä sanoilla. ”

- - -

"Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Jos Herra ei kaupunkia vartioi, turhaan vartija valvoo. Turhaan te nousette varhain, turhaan valvotte myöhään ja raadatte leipänne tähden. Yhtä lailla Herra antaa omilleen, vaikka he nukkuisivat.
Lapset ovat Herran lahja, kohdun hedelmä on hänen antinsa. Kuin nuolet soturin kädessä ovat nuorena saadut lapset. Onnellinen se mies, jonka viini on nuolia täynnä! Hän ei jää tappiolle, kun hän kaupunginportissa käräjöi vihamiestensä kanssa."
1. Tess. 4:15-18; Ps. 127 [kr92] [kr38]
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Olipa hieno ilmestys.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4760
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Viesti Kirjoittaja Eero »

Vaikea selittää, mutta ymmärsin tämän myös ajattomuuden näkökulmasta (jos sitä voi edes mitenkään käsittää), jossa Herramme on. Oon joskus rukouksessa kokenut jotakin vastaavaa, että sanat ovat hidastuneet aivan äärimmilleen tai vaikea sanoa miten paljon aikaa siinä oikeasti kuluu. Enkä tiedä onko kyse omasta mielestä, mutta tällöin Herran ääni ikään kuin kuuluu mielessä jo ennen kuin se muodostuu varsinaisiksi sanoiksi.

Ja jos enkelten laulua (tai jotakin sellaista) on mahdollista kuulla ajatuksista, niin tällaista oon joskus ollut kuulevinani, ja se tuntuu jatkuvan loputtomiin, vähän kuin tuo kesken jäänyt pianonsoitto tuossa sanomassa.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Vastaa Viestiin