Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Jos haluat että palstalaiset osallistuu rukousaiheisiin ja voit kertoa täällä esirukouspyynnöt
Sinettisormus

Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kuva

Rakas Jeesus! Sinä näet niin monien omiesi kärsimykset, ne raskaat kuormat joita kannamme läheistemme puolesta. Suuri on huoli rakkaistamme. Ota Sinä, Rakas Jeesus, kaikki murheemme kantaaksesi.
Varjele meitä ja lähimmäisiämme kaikelta pahalta. Anna meille voimaa, tämän maailman kurjuuksia vastaan.
Anna meille lepo ja rauha sinussa, Jeesus Kristus. Älä unohda yhtäkään omaasi, vaan anna meille vapaus Sinussa, että saamme olla kuin kotkat vapaita ja voimakkaita. Kiitos Jeesus että kuulet meidät.
Me kannamme tuskamme eteesi, että Sinä voit takkaamme keventää.
Amen.
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

https://www.gotquestions.org/Suomi/Kris ... kkaus.html
Ilmaisu "Kristuksen rakkaus", verrattuna ilmaisuun "rakkaus Kristukseen", viittaa siihen rakkauteen, joka hänellä on ihmiskuntaa kohtaan. Se voidaan määritellä hänen halunaan toimia meidän etumme mukaisesti, erityisesti ollessamme suuressa tarpeessa, vaikka se kävisikin hänelle kalliiksi ja vaikka emme ole millään tavoin sellaisen rakkauden arvoisia.

Jeesus Kristus, täysi Jumala, on aikojen alusta ollut olemassa Isä Jumalan (Joh. 1:1) ja Pyhän Hengen kanssa. Hän jätti vapaaehtoisesti valtaistuimensa (Joh. 1:1-14) tullakseen ihmiseksi ja maksaakseen syntimme, jotta me välttyisimme sen rangaistukselta iankaikkisessa tulisessa järvessä (Ilm. 20:11-15). Koska synnitön Pelastaja Jeesus Kristus on maksanut ihmiskunnan synnit, voi pyhä Jumala nyt antaa meidän syntimme anteeksi ja hyväksyä Jeesuksen Kristuksen maksun niiden edestä (Room. 3:21-26). Näin ollen Kristuksen rakkaus meitä kohtaan ilmenee siinä, että hän jätti taivaallisen kotinsa, jossa häntä palvottiin ansaitusti, siirtyi asumaan maan päälle, jossa häntä ivattiin, petettiin, lyötiin ja ristiinnaulittiin meidän syntiemme tähden, ja jossa hän nousi kuolleista kolmantena päivänä. Hän näki tarpeemme pelastukseen synneistämme ja niiden rangaistuksesta suurempana kuin oman mukavuutensa ja elämänsä (Fil. 2:3-8).

Toisinaan ihmiset ovat valmiita luopumaan elämästään heille tärkeiden ihmisten puolesta — ystävien, perheen jäsenten tai muiden "hyvien" ihmisten puolesta — mutta Kristus meni paljon pidemmälle. Kristus tarjoaa rakkauttaan niille, jotka eivät ole sen arvoisia. Hän kärsi rangaistuksen niidenkin edestä, jotka kiduttivat häntä, vihasivat häntä, kapinoivat häntä vastaan, eivätkä välittäneet hänestä. Kukaan heistä ei ansainnut hänen rakkauttaan (Room. 5:6-8). Hän antoi kaikkensa niiden puolesta, jotka eivät ansainneet mitään. Uhrautuminen on näin ollen perimmäinen osa jumalallista rakkautta, joka tunnetaan nimellä agape-rakkaus, kreikankielen mukaan. Tämä on Jumalan rakkautta, eikä ihmisen tyypillisesti osoittamaa rakkautta (Matt. 5:43-48).

Hänen ristillä osoittamansa rakkaus meitä kohtaan oli vain alku. Kun me laitamme uskossa luottamuksemme häneen Pelastajanamme, meistä tulee Jumalan lapsia, Jeesuksen kanssaperillisiä. Hän myös asettuu asumaan meihin Pyhällä Hengellään luvaten olla aina kanssamme (Hepr. 13:5-6). Näin ollen hän rakastaa meitä kautta koko elämämme. Huolimatta elämäntilanteistamme, hän ja hänen rakkautensa ovat aina kanssamme (Room. 8:35). Koska hän on taivasten kuningas, on meidän annettava hänelle kuuluva arvonanto elämässämme. Hän on Mestarimme, eikä ainoastaan kumppanimme. Silloin me koemme elämämme sellaisena, kuin hän on sen meille tarkoittanut ja koemme hänen rakkautensa täysimääräisenä (Joh. 10:10b).
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kuva
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Kiitos Sinetti ja ISO AMEN!
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

17. Jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?
18. Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.
19. Siitä me tiedämme, että olemme totuudesta, ja me saatamme hänen edessään rauhoittaa sydämemme sillä,
20. että jos sydämemme syyttää meitä, niin Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaikki.
21. Rakkaani, jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan,
22. ja mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska pidämme hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on hänelle otollista.
23. Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut.
24. Ja joka pitää hänen käskynsä, se pysyy Jumalassa ja Jumala hänessä. Ja siitä me tiedämme hänen meissä pysyvän, siitä Hengestä, jonka hän on meille antanut.
1.Joh.3.
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4762
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Eero »

Kiitos Sinetti, tämä tuli suoraan vastauksena minulle, olen seurannut kahden tuttavani elämää ja kirjoittanut heistä tännekin joskus. Molemmat ovat käyneet raskaan elämänvaiheen läpi ja raitistuneet, mutta nyt on toinen yrittänyt itsemurhaa ja toinen ajautunut new age -piireihin. Näen tässä, tilanteen kaikesta vakavuudesta huolimatta, Herran kutsun heille molemmille. Koska he selvästi etsivät, mutta väärästä paikasta vielä. Pyydän Herralta johdatusta ja rohkeutta kertoa heille Hänestä, Jeesuksesta Kristuksesta ainoana vastauksena elämän ahdistukseen. Aamen.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Ella
Viestit: 745
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Rukoushälytys-valitushuuto

Viesti Kirjoittaja Ella »

https://www.tv7.fi/rukoushalytys-valitu ... an-vuoksi/
Rukoushälytys-valitushuuto Sodoman 24-30.6.puolesta
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

AMEN!
Kiitos Ella että jaoit tämän tärkeän asian. Rukousta tämän puolesta.
Ella
Viestit: 745
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Ella »

Esirukoilija lähetti viestin. Kehotus lukemaan Jesaja 5: Suomen nykytila.
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kiitos Ella että toit.

JESAJA 5
1. Minä laulan ystävästäni, laulan rakkaani laulun hänen
viinitarhastaan. Ystävälläni oli viinitarha lihavalla vuorenrinteellä.
2. Hän kuokki ja kivesi sen ja istutti siihen jaloja köynnöksiä, rakensi sen keskelle tornin ja hakkasi sinne myös kuurnan. Ja hän odotti sen kasvavan rypäleitä, mutta se kasvoi villimarjoja.
3. Ja nyt, te Jerusalemin asukkaat ja Juudan miehet, tuomitkaa minun ja minun viinitarhani välillä.
4. Mitä olisi viinitarhalleni vielä ollut tehtävä, jota en olisi sille tehnyt? Miksi se kasvoi villimarjoja, kun minä odotin sen kasvavan rypäleitä?
5. Mutta nyt minä ilmoitan teille, mitä teen viinitarhalleni: minä poistan siitä aidan, niin että se jää hävitettäväksi, särjen siitä muurin, niin että se jää tallattavaksi.
6. Minä hävitän sen: ei sitä enää vesota eikä kuokita, vaan se on kasvava ohdaketta ja orjantappuraa, ja minä kiellän pilvet sille vettä satamasta.
7. Sillä Israelin heimo on Herran Sebaotin viinitarha, ja Juudan miehet ovat hänen ilo-istutuksensa. Ja hän odotti oikeutta, mutta katso, tuli oikeuttomuus, ja vanhurskautta, mutta katso, tuli vaikerrus.
8. Voi niitä, jotka liittävät talon taloon, yhdistävät pellon peltoon, kunnes ei jää enää tilaa ja te yksin asutte maassa!
9. Minun korviini kuului Herran Sebaotin sana: Totisesti, ne monet talot tulevat autioiksi, ne suuret ja kauniit asujattomiksi.
10. Sillä kymmenen auranalaa viinitarhaa on antava yhden bat-mitan, ja hoomerin kylvö on antava eefan.
11. Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina!
12. Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä.
13. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon.
14. Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät.
15. Silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan, maahan painuvat ylpeitten silmät;
16. mutta Herra Sebaot on oleva korkea tuomiossa, pyhä Jumala on oleva pyhä vanhurskaudessa.
17. Ja karitsat käyvät siellä niinkuin laitumillansa, ja vieraat syöttävät rikkaitten rauniosijoja.
18. Voi niitä, jotka vetävät perässänsä rangaistusta turhuuden köysillä, synnin palkkaa kuin vaunujen valjailla;
19. niitä, jotka sanovat: "Joutukoon pian hänen tekonsa, että me sen näemme; täyttyköön ja tapahtukoon Israelin Pyhän aivoitus, että me sen tiedämme!"
20. Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!
21. Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä!
22. Voi niitä, jotka ovat urhoja viinin juonnissa ja aimomiehiä väkijuoman sekoittamisessa,
23. jotka lahjuksesta julistavat syyllisen syyttömäksi ja ottavat oikeuden siltä, joka oikeassa on!
24. Sentähden, niinkuin tulen kieli syö oljet ja kuloheinä raukeaa liekkiin, niin heidän juurensa mätänee, ja heidän kukkansa hajoaa tomuna ilmaan, sillä he ovat ylenkatsoneet Herran Sebaotin lain ja pitäneet pilkkanansa Israelin Pyhän sanaa.
25. Sentähden syttyi Herran viha hänen kansaansa kohtaan: hän ojensi kätensä sitä vastaan ja löi sitä, niin että vuoret vapisivat ja heidän raatonsa olivat tunkiona keskellä katuja. Tästä kaikesta ei hänen vihansa asettunut, vaan hänen kätensä on vielä ojennettuna.
26. Ja hän pystyttää viirin kaukaiselle kansalle ja viheltää sen luokseen maan äärestä. Ja katso, se tulee viipymättä, nopeasti.
27. Ei kukaan heistä väsy eikä kompastu, ei kukaan torku eikä nuku, ei vyö kupeilta aukene, eikä kengänpaula katkea.
28. Sen nuolet ovat teroitetut, sen jouset kaikki jännitetyt, sen orhien kaviot ovat kuin pii, ja sen rattaat kuin rajuilma.
29. Sen kiljunta on kuin naarasleijonan, se kiljuu kuin nuoret jalopeurat, se ärjyy ja tempaa saaliin ja vie sen pois, eikä pelastajaa ole.
30. Se ärjyy sille sinä päivänä, niinkuin meri ärjyy. Silloin tähyillään maata, mutta katso, on pimeys, on ahdistus, ja valo on pimennyt sen synkeyteen.
Pi_O

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Pi_O »

Aamen!

Totisesti tämä on ajankohtainen.
Tule, Herra Jeesus, Kuninkaamme ja suojelijamme! Hoosianna!

Olen tänään tehnyt yhteenvetoja Mark. 13 ja Ilm. 6 välillä.
Verikuu oli 21. tammikuuta ja seuraava auringonpimennys ja uusikuu ovat 2. heinäkuuta.
Moni amerikkalainen epäilee, että 4. heinäkuuta olisi eksyttäjän ilmestyspäivä. Tuo päivämäärä on merkitty siksi, että 2. heinäkuuta on "musta aurinko" ja "musta kuu". Pian sen jälkeen on USA:n Itsenäisyyspäivä, maan, jossa unelmista tehdään totta.
Hollywood on tehnyt paljon tuotantoa, musiikkia ja leffoja juuri tälle hetkelle.

Totisesti olemme "se" viimeinen sukupolvi, koska nyt on evankeliumi viety kaikelle kansalle. Sillä nyt alkaa olemaan se tilanne, että seuraava sukupolvi ei enää tunne Jeesusta. Ympäri maapalloa Kristityt yritetään vaientaa, kodeissa, kouluissa ja kaduilla. Sen sijaan meteoriitin palvojat saavat jatkaa toimintaansa aivan vapaasti. Jos aika ei olisi nyt niin kaikki julistaminen alkaisi taas alusta. Sillä Krislam alkaa olemaan jo vahvoilla.
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Nyt rukousta!
Meidän rakas lahjamme; Evankelista Jorma Tapanainen on huonossa kunnossa. Oli juuri leikkauksessa jossa poistettiin pätkä suolta ja laitettiin avanne. On jo kotona mutta huonossa kunnossa. Hyvin väsynyt. Osoittautunut suolisto syöväksi joka on levinnyt jo maksaan. Jormalla on jo ikää yli 90:n mutta olisi ihana vielä saada olla hänen kanssaan. Ei huoli lääkäreistä. Jeesus on hänelle se ainut parantaja.
Rukoillaan rakkaan veljen puolesta ja kävi kuinka kävi on hänellä paikka ja koti taivaassa. 🙏👑🙏👑🙏👑🙏👑🙏👑🙏👑🙏👑
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4762
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Eero »

Rukoilen Jorman puolesta, Herra Sinun hallussasi on kaikki, anna Sinun parantavan voimasi lääkitä Jormaa. Aamen.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kiitos eero!
Sinä teit viime vuonna Jormalle sen kuvan 1.Joh.1. 90 vuotis lahjaksi, Jorma oli siitä kovin otettu, sillä se on hänen lempi Sananpaikka.
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Pyydän vahvaa rukous apua, uskovan veljemme Jukan puolesta, hän on 60 vuotias. Jukka on ollut Rukousyhteys kokouksissamme ja saanut sieltä lohtua. Sain juuri Jukan siskolta, Varpulta rukous pyynnön:

Veljeni Jukka on ollut kohta viikon sairaalassa. Sydamen vajaatoiminta. Rukousta Please! Muisti on todella heikentynyt. Sairastaa myös vaikeaa epilepsiaa. Nesteitä kertynyt paljon.

Rukousta Jukan puolesta ❤🙏
Tuula1

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

Sinetti Rukoillaan. Tapahtukoon sinun tahtosi Herra Jukan kohdalla.
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kiitos teille rukoilijoille.
Tilanne on maallisin silmin vakava, mutta Jeesus voi ja siitä kiitämme Häntä! Tulkoon tämä ihmeeksi ja todistukseksi.
Amen.
Sinettisormus

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Lisää rukous pyyntöjä !

Kiireellinen rukouspyyntö 10v. Tiian puolesta.
Tiia taistelelee taysissa teho-osastolla elämästä linja-auton törmättyä häneen tiistaina. Uskomme että Jeesus voi yliluonnollisesti parantaa hänet!!! Muista koko perhettä ja Tiiaa rukouksin. Please jakakaa!
Ella
Viestit: 745
Liittynyt: 04 Kesä 2019, 12:21

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Ella »

Rukous Tiian ja Jukan puolesta!

Ap 4:30 ja ojenna kätesi , niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu
sinun Pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta.

Rukouksessa mukana Ella
"Kirkas aamu pian koittaa. Jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa. Kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton Kaiku sielussa soi. Meille kertoen: Voiton Jeesus matkaamme toi."
Tuula1

Re: Auta Jeesus! Suuri on huolemme rakkaistamme.

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

Rukouksessa mukana Tiian puolestakin. Oi Herra auta tätä pikku tyttöä siellä teholla ja kosketa parantavalla kädelläsi Isä Jeesuksen nimeen Aamen.
Vastaa Viestiin