Lopunajat mediassa 2

Keskustele eskatologisista asioista
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Miten on mahdollista ettei maailmassa tajuta mistä Islamissa on kysymys. Jos joku asia on varmaa, niin se että Jumala on sokeuttanut syntiä rakastavat ihmiset eksytykseet: https://israelunwired.com/qatari-sociol ... ture-wife/
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

Islamin taustaa. Käsittääkseni Muhametti ei keksinyt/luonut Islamin uskontoa, vaan hän oli Rooman kirkon/kultin valitsema keulahahmo.
https://www.google.com/search?q=vatican+created+islam
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4762
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Eero »

SItä oon muuten miettinyt, että miksi Venäjä kaveeraa islamististen valtioiden kanssa? Sillä on varmaan historialliset syynsä ja poliittiset syynsä, mutta oon miettinyt, että mitä uskontoa Venäjä maana lopulta edustaa? Kommunistista ateismia? Vai onko se sitten juuri sitä eliitin "uskontoa", joka johtaa juurensa vihollisesta.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Sinettisormus

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Mitäs mieltä olette tästä?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d2b5 ... 3b2554abc7
Nyt puhuu Suomeen levinneen Yön sudet -jengin johtaja ”Kirurgi”: ”Todellinen rikollisjärjestö on CIA”
Tänään klo 6:59
Yön sudet vakuuttaa, että sen tarkoituksena Suomessa on vain edistää maiden välistä ystävyyttä. Se kiistää jyrkästi olevansa rikollisjärjestö.
Ennen kuin Venäjä alkoi valtaamaan Krimiä, sinnekkin tuli ensin samalla lailla nämä Putinin " Yönsudet" katukuvaan.
Enteileekö jotain meille, kun nyt tänne ilmestyivät?
Tuula1

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

Sinetti. Kyllä. Jumala sallii maahamme tulla nyt tällasen putinin käsikassaran ja luottomiehen. tätä kautta lähtee suomen valtaaminen. mutta onhan suomeen sallittu arabi armeijakin. Ihan kuin Jumala antaisi nyt suomalaisille ajattelemista ja miettimistä, mitä tekisitte tässä tilanteessa. asia on enemmän kuin mutkainen, koska painostajia on kahdelta suunnalta. Uskon, että tilanne laukeaisi, jos suomalaiset saisivat islamin ulos. sen jälkeen lähtisi myös yön sudet. noh. eihän tämä vaatisi, kuin suomalaisilta polvirukousta ja Jumalan eteen menemistä tämän asian kanssa.
Viimeksi muokannut Tuula1, 06 Huhti 2019, 14:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sinettisormus

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Eipä ihme, sillä Suomi on alkanut unohtaa, kuka on meidän Jumalamme.
Tuula1

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

ja nyt olen seurannut tuota tilannetta, kun nämä shiia muslimit aikovat äänestää perussuomalaisia, koska haluavat että sunnit ajetaan suomesta ulos. noh. tähän retkuun on lähtemässä ateistiset perussuomalaiset ja huutavat yhteen ääneen ei haittaa. haluavat suomesta rauhallisen maan, kuten mekin perussuomalaiset. noh. ei se asiaa sen kummemmaksi muuta. hehän unohtivat taas kuka aukaisi suunsa.(islamilaiset, käärmeen kaksihaarainen kieli). shiiat kun haluavat, että he jäisivät suomeen ja sunnit lähtisivät perussuomalaisten ajamana poissa suomesta. Olen tästäkin sanonut, että hei haloo. kuunnelkaa kuka aukaisee suunsa ja se on islam. noh. olen saanut kritiikkiä ja minulle on huudettu, että älä sotke Jumalaa ja politiikkaa keskenään. mitä muuta minä sitten voin tehdä uskovana, kuin huutaa Jumalan apua tässäkin tilanteessa. Jumala auttaa myös politiikassa. Onhan suomen perustuslaki säädetty Jumalan sanan pohjalle. tämä on äärimmäisen monimutkainen tilanne joka laukeaisi vain jos suomalaiset pyytäisivät Jumalan apua tähän tilanteeseen
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

https://mindcontrolblackassassins.files ... hitler.gif
Kuva

PIKAPOSTI. Ellei allaolevaa kirjoitusta ole temmattu hatusta, voimme päätellä, ettei Donald Trump ole kristitty.

Konekäännös:
(1) Trumpit omistavat kalleimman rakennuksen, joka on koskaan ostettu Yhdysvalloissa 666 Fifth Avenue -kadulla, joka on rahaa symboloiva katu (Mammon).
(2) Trumpit maksoivat 1,8 miljardia dollaria 666-tornille. Ja 18 = 3 * 6 = 666. 666-tornia ohjaa Ivanka Trump ja hänen miehensä Jared Kushner. Kush oli Babylonin patriarkka.
(3) Trumpit ovat myös parhaillaan rakentamassa 666 miljoonan dollarin torni One Journalin aukiolle. Useiden raporttien mukaan korkeus on 666 jalkaa.
(4) Kuuluisa Trump Tower on 203 metriä pitkä useiden raporttien mukaan. Ja 203 metriä = 666 jalkaa. Trump-kattohuoneisto sijaitsee 66. kerroksessa!
(5) Donald Trump peri isoäitinsä kiinteistövaltakunnan, kun hän kuoli 6. kesäkuuta 1966 = 6-6-6. Hänen nimensä oli Elizabeth Christ Trump. Elizabeth tarkoittaa "lupausta", joten hänen koko nimensä tarkoittaa "Vow for Christ to Trumped".
(6) Trumpin ensimmäisessä tilikaudessa, joka alkoi vuonna 2016 = 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6, budjettivaje nousi 666 miljardiin dollariin! (Per Fox Business ja muut lähteet.)
(7) Donald Trumpin nimi vastaa 666: ta juutalaisten gematriaa, englannin gematriaa ja ASCII-tietokonekoodia. Alla on yksityiskohtia.
(8) Trumpin pelottava kommentti "raiskaajista" ja "huumekauppiaista" holvasi hänet 6. kesäkuuta 2015 äänestysten yläosaan = 6 + 6 + (1 + 5) = 666.
(9) Trump ilmoitti ehdokkaansa presidentille 16. kesäkuuta 2015 = 6+ (1 * 6) + (1 + 5) = 666. Maaliskuun Ides-sarjassa hänellä oli 666 edustajaa.
(10) Vuoden 2016 vaalit olivat "kaikki Trump koko ajan" ja 2016 = 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6.
http://www.thehypertexts.com/Donald%20T ... %20666.htm
Sinettisormus

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

No oho! Tää oli kova.
Mutta oli miten oli, Jumala on laittanut Trumpin paikalleen, että tietyt ennustukset maailmassa toteutuvat. Näin koen.
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

Kyllä Sinetti. Luojalla on päävastuu. Luomakunta on Hänen.
https://www.koivuniemi.com/raamattu?til ... oituksensa
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Tänään mulla tuliki sellanen sanoman poikanen päähän että kun Jeesuksen itsensä sanat kuuluivat: "Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."
Vaikka nostin tämän pois luvun kontekstista, niin jännä ettei luvussa ole sinänsä suuria vihjeitä mistä "näistä tapahtumista" onkaan kyse, vaan se jatkuu että "Ja hän puhui heille vertauksen: "Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita." joka toisaalta viittaa kokonaisuutena kaikkiin profetioihin.
Minä siis ymmärtäisin tämän niin että kun maalima raakkuu profeettojen ympärillä huudellen, "ei toteutunut, väärä profeetta" ja ilakoivat kun nämä ei alkaneetkaan tapahtua. He vihaavat sitä päivää kun nämä alkaa oikeasti tapahtua, koska he pelkäävät joutuvansa luojansa kanssa silmätysten. Siksi he iloitevat kun profetiat eivät tapahtu, eivät ala tapahtua. MUTTA KUN NE ALKAVAT TAPAHTUA... niin nostakaa te päänne, sillä vapautuksenne on lähellä.

Profetioiden toteutuminen on siis mielestäni Joonaan merkki. Joonahan toitotti että ellette käänny 40 päivässä Jumalan puoleen, niin... ja siihen aikaan Niiniven asukkaat kääntyivät ja profetia jäi toteutumatta. Mekin huudamme sitä samaa, ellette käänny niin... mutta sillä erolla että profetiat odottavat toteutumistaan. Mutta kun ne kaikki alkavat toteutua, niin nostakaamme päämme ja pukekaamme välittömästi morsiuspuku päälle.
Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

Sinetti kirjoitti: 07 Huhti 2019, 19:55 No oho! Tää oli kova.
Mutta oli miten oli, Jumala on laittanut Trumpin paikalleen, että tietyt ennustukset maailmassa toteutuvat. Näin koen.
Trump hävisi vaalit kolmella miljoonalla äänellä, mutta systeemi teki hänestä pressan. Aivan kuin näin olisi tarkoitettu ja se vääjäämättä toteutui.
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Presidentti Niinistön sanat matkalla Pietariin: "uusi lehti kääntyy näiden kaikkien tapaamisten myötä, Niinistö sanoi."
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006063269.html
Asialistaa ja keskeneräisiä polttavia aiheita riittää:
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on parhaillaan matkalla Pietariin, jossa hänen on määrä osallistua tiistaina presidentti Vladimir Putinin isännöimään arktiseen foorumiin.

Niinistö on Venäjän isännöimässä arktisessa foorumissa jo vanha kävijä, mutta tällä kertaa kokoukseen osallistuu myös kaksi uutta ja melko yllättävääkin vierasta.

Yllätysvieraat ovat Ruotsin pääministeri Stefan Löfven ja Norjan pääministeri Erna Solberg, joilla kummallakin tulee olemaan Niinistön lisäksi myös kahdenvälinen tapaaminen Putinin kanssa.

Ruotsalaisten ja venäläisten lehtitietojen mukaan Putin ei ole tavannut sen paremmin Löfveniä kuin Solbergiakaan tätä ennen kahdenvälisesti.

– Tämä on jäänyt yllättävän vähälle huomiolle, Niinistö kommentoi IS:lle Norjan ja Ruotsin pääministereiden tuloa kokoukseen.

– Ja kun tähän listaan lisää vielä, että Viron presidentti Kaljulaid aikoo parin viikon päästä vierailla Moskovassa ja tavata presidentti Putinin, niin tietenkin siinä tavallaan uusi lehti kääntyy näiden kaikkien tapaamisten myötä, Niinistö sanoi.

Norja, Ruotsi ja Viro ovat viime vuosina pitäneet erittäin tiukkaa boikottilinjaa korkean tason tapaamisissaan Venäjän kanssa, mikä juontaa juurensa ennen muuta Venäjän keväällä 2014 suorittamaan Krimin niemimaan kaappaukseen ja Venäjän rooliin Itä-Ukrainan sodassa.

Viron presidentti Kersti Kaljulaid ei osallistu Pietarin arktiseen foorumiin, mutta sen sijaan hän matkustaa 18. huhtikuuta Moskovaan. Hänelle on sovittu tuolloin myös tapaaminen Putinin kanssa.

Norjalla ja Venäjällä on parhaillaan useitakin kiistoja, joista yksi koskee Suomenkin kohtaamaa gps-häirintää Lapissa. Toinen iso asia maiden suhteessa on Venäjällä vangitun norjalaisen ex-rajavartijan Frode Bergin kohtalo: Venäjä syyttää Bergiä vakoojaksi ja hänen oikeudenkäyntinsä on parhaillaan loppusuoralla Moskovassa.

Ruotsilla on puolestaan ollut tuore vakoojakiista Venäjän kanssa, kuten myös Virollakin.
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

https://pbs.twimg.com/media/CVPDKDiWcAAUgdl.jpg
Kuva
Matias60: Trump hävisi vaalit kolmella miljoonalla äänellä, mutta systeemi teki hänestä pressan. Aivan kuin näin olisi tarkoitettu ja se vääjäämättä toteutui.
Puhut asiaa Matias60. Luojan luomakunnassa ei ole sijaa sattumille. Kaikki on suunniteltu. Siksei ole ihme, että kunkut ja pressat ovat sukulaisia. Se siitä demokratiasta. (Toki kaikki olemme sukulaisia, koska olemme A&E:n jälkeläisiä.)

https://www.youtube.com/results?search_ ... each+other
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Juu, siis sattumaahan ei ole. Tässä todistus joka selvästi asian tuo meille käsinkosketeltavalla tavalla selväksi. Sattumia ei tässä maailmassa ole:
https://www.youtube.com/watch?v=KceIUJASTLg&t=2s
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4762
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Eero »

Kyllä nyt on tosiaan paljon meneillään maailmassa. Oon myös samaa mieltä, että Trump ei ole presidenttinä sattumalta. Tuosta arktisen neuvoston tapaamisesta tulee mieleen, että mitähän kulisseissa oikeasti puhutaan, vaikkei sen kummallista tarvitse olla, mutta varmasti sivutaan jollakin tavalla maailmanpoliittista tilannetta ja Natoa, varsinkin kun on Ruotsi, Norja ja myöhemmin Virokin mukana.

Tulee myös mieleen, että Suomella ja Venäjällä on erikoislaatuinen suhde, ei tietääkseni ole suomalaisia Venäjällä syytettynä vakoilusta, hyvä kaiketi niin.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

Pedon luvusta yksi tulkinta: Lars Aejmelaeus, Kristinuskon synty, luku 8:

"Tulkintaa, että pedolla tarkoitettaisiin uutena Nerona ilmestynyttä keisari Domitianusta tai jotakin toista kirjoittajan lähiaikaan kuuluvaa Rooman keisaria, vahvistaa luku 666. Kereikassa ja hepreassa ei käytetty erityisiä lukumerkkejä, niin kuin latinassa ja meillä, vaan aakkoston kierjaimet palvelivat myös numeroina. Jokainen kirjain tarkoitti eri lukua. Tämä mahdollisti salakirjoitustavan, jossa jokin nimi laskettiin yhteen siinä olevien kirjainten numeroarvojen perusteella. Tällaisesta salakirjoituksesta on kysymys myös numeroiden 666 kohdalla. Kysymys on vain siitä, minkä nimen kirjainten yhteenlaskettu numeroarvo antaa tulokseksi juuri tämän luvun.

Kuten arvata saattaa, on kirkkohistorian aikana tehty runsaasti erilaisia ehdotuksia. Monien paavien, poliitikkojen ja sotilaiden nimiä ja arvonimiä on yritetty sovittaa lukuun 666. Aikahistoriallinen tulkinta antaa kuitenkin jälleen luotettavimman tuloksen. Nimityksessä "Caesar Neron" (nimi kirjoitettuna kreikkalaisittain) olevat heprean kirjaimet (QSR NRN) tarjoavat heprealaisen lukusysteemin mukaan juuri numeroyhdistelmän 666. Keisari Neroon lukuarvoituksen taustalla viittaa myös se, että eräissä vanhoissa Ilm:n käsikirjoituksissa on luvun 666 sijalla luku 616, joka on yhteenlaskettu summa vastaavista heprean kirjain-numeroista, kun viimeinen heprealainen kirjain jätetään nimityksestä pois. Tällöin kirjainten takana olisi nimi "Caesar Nero" eli keisarin nimi latinalaisittain kirjoitettuna. Numero rakentuisi siis edellä esitellyn uskomuksen varaan, että joku Rooman keisareista olisi takaisin tullut Nero ja samalla se peto, jota Ilm:ssa kuvataan.

Huomionarvoista on myös se, että luku 666 on ns. kolmioluku, koska se on lukujen 1-36 summa, niinkuin 36 taas on lukujen 1-8 summa. Tämän pohjalta voitaisiin puolestaan ajatella, että luku 8 olisi pedon luvun avainluku ja koko salaisuus olisi niin yksinkertainen, että peto olisi "se kahdeksas". Keisarina Augustuksesta lukien oli juuri Domitianus järjestyksessä kahdeksas. Ilm:n kirjoittaja pyrkisi siis peitekielellä sanomaan, että juuri hän on tarujen peto, uudestaan maailmaan tullut Nero."

Tässä yhteydessä voi tietenkin ajatella, kuten Jukka Norvantokin on todennut, että profetioilla näyttää olevan usein kaksi tasoa: ensimmäinen viittaa lähitulevaisuuteen ja toinen kaukaisten aikojen taakse. Kuten Danielin visioiden on arveltu viittaavan makkabilaissotiin. Kuitenkin vaikka ilmaus "pitkien aikojen perästä, vuotten lopulla" viittaa jonnekin kauas tulevaisuuteen.
Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Pedon luku

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

Tässä mietityttää se että jos Ilmestyskirja on kirjoitettu Domitianuksen hallituskauden aikaan, ennustus pedon luvusta ei olisi kaiketi ennustus lainkaan tai tähtäisi aivan lähitulevaisuuteen. Tähän voitaisiin tietysti soveltaa ajatusta profetioiden kahdesta aikatasosta.
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2192
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Ilmestyskirjassa, eikä muissakaan UT:n kirjoissa ei mainita Jerusalemin tuhoa, joissakin kohdin kyllä viitataan sen olevan lähellä, mutta ei tapahtuneena.

UT:n muidenkin kirjojen kirjoitusajankohtien ajoitus on tullut ajan mittaan koko ajan lähemmäksi kristillisen ajanlaskun alkua, sekä tietenkin myös lähemmäksi Jeesuksen ristiinnaulitsemisajankohtaa.

Itse pidän Ilmestyskirjan kirjoittamisen tapahtuneen keisari Neron aikana, hallitsi 58-68 jKr.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Matias60
Viestit: 68
Liittynyt: 06 Huhti 2019, 18:42

Re: Lopunajat mediassa 2

Viesti Kirjoittaja Matias60 »

Wikipedia sanoo että eräät tutkijat ajoittavat Ilmestyskirjan vuoden 66 tienoille. Yleinen näkemys on että se kirjoitettiin Domitianuksen (81–96) aikaan. Niin tai näin, Jeesuksen nuorin opetuslapsi Johannes on hyvinkin voinut olla elossa vielä jälkimmäisen valtakautena. Tutkijat ovat erimielisiä kirjoittajan henkilöllisyydestä, mutta useat toisen vuosisadan kristilliset kirjoittajat sanovat hänen olevan opetuslapsi Johannes.

Itse ajattelen mielelläni että Matt 16:28 tarkoittaa erityisesti Johannesta: "Totisesti: tässä joukossa on muutamia, jotka eivät kohtaa kuolemaa ennen kuin näkevät Ihmisen Pojan tulevan valtakuntansa kuninkaana.» Tämän Johannes näki Patmoksella.

Ja Jeesuksen vastaus Pietarin kysymykseen Tiberiaanjärven rannalla (Joh 21:22-23) voisi viitata Johanneksen pitkään elämään:

'Jeesus vastasi: »Mitä se sinulle kuuluu, vaikka tahtoisin hänen jäävän tänne aina siihen asti kun tulen? Seuraa sinä minua.» Tästä sai veljien keskuudessa alkunsa käsitys, ettei se opetuslapsi kuole. Jeesus ei kuitenkaan sanonut Pietarille, ettei tämä opetuslapsi kuole. Hän sanoi: »Mitä se sinulle kuuluu, vaikka tahtoisin hänen jäävän tänne aina siihen asti kun tulen?»'
Vastaa Viestiin