Voimaa ja vastauksia

Jos haluat että palstalaiset osallistuu rukousaiheisiin ja voit kertoa täällä esirukouspyynnöt
sisar

Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja sisar »

Herra, niin moni huutaa puoleesi aamusta iltaan ja illasta aamuun. Sinä olet sanonut, että etsikää, niin te löydätte, kolkuttakaa niin teille avataan. Herra, anna kaikkien, jotka Sinua ovat arkana, mutta vakavalla sydämellä etsinyt Sinua löytää Sinut. Anna esimakua siitä Taivaallisesta Ihanuudesta, Sinun täydellisestä Rakkaudestasi tähän hetki hetkeltä pimenevään maailmaan, niille, jotka Sinua janoavat. Vahvista uupuneita, etteivät he jättäisi matkaa kesken. Auta heitä nousemaan jaloilleen kun he kompastuvat ja kaatuvat. Herra, Sinä totisesti olet Elävä, Kaikkitietävä ja Kaikkinäkevä, Sinun Suuruudellesi ei ole vertaa. Sinun Mahtavuutesi ylittää meidän ymmärryksemme. Ole meille armollinen, anna uupuneille voimaa ja virvoitusta. Anna etsiville vastauksia ja opasta heitä TIELLE, joka vie Perille. Herra, me emme ymmärrä Sinun suunnitelmiasi:

"17 Kuinka ylivertaisia ovatkaan sinun suunnitelmasi, Jumala,kuinka valtava onkaan niiden määrä!
18 Jos yritän niitä laskea, niitä on enemmän kuin on hiekanjyviä. Minä lopetan, mutta tiedän: sinä olet kanssani." (psalmi 139, 92 käännös )


Mutta jättäydymme Sinun varaasi ja pyydämme, kuule meitä, ole meille armollinen. Tapahtukoon Sinun tahtosi.
Mari

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Mari »

Aamen!!
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4760
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Eero »

AAMEN!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
katso7
Viestit: 1415
Liittynyt: 19 Kesä 2016, 16:58
Viesti:

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja katso7 »

Kiitos ja amen rukoukselle!
https://www.youtube.com/watch?v=9ScRmcpRip4
Dennis Jernigan-You are my all in all
Sinettisormus

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kiitos, rakas Taivaan Isä, siitä että olet siunannut meitä kaikella hengellisellä siunauksella Jeesuksessa Kristuksessa. Kiitos, että olet antanut meille rukouksen ihanan lahjan. Kiitos, että saamme kaikessa kääntyä aina sinun puoleesi, jättää asiamme sinun hoitoosi. Kiitos, että voimme aina nojautua sinun sanaasi, kun sinä kehotat meitä:

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa. (Fil. 4:6-7)

Kiitos, että sinä vastaat meille, kun me totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, käännymme rukouksessa sinun puoleesi.

Me pyydämme, Isä, että sinä Jeesuksen nimessä, auttaisit sinun omaisuuskansaasi, meitä Kristuksen ruumista, Pyhän Hengen kautta heräämään niin, että heräämme hengessä ja totuudessa valvomaan ja rukoilemaan. Auta meitä nousemaan ja pukeutumaan Jumalan voimaan, Hengen täyteen taisteluvarustukseen, ja lähetä meitä eteenpäin, lähetä meitä uskossa vaeltaen eteenpäin, niin että voimme murtaa vihollisen voiman, murtautua läpi kaikista esteistä, joita vihollinen on meidän tiellemme asettanut, ja edetä kohti herätyksen ja virvoituksen aikaa.

Lähetä Jumalan kansa leveällä rintamalla marssille kohti uutta aikaa tässä maassa ja kansassa. Lähetä tähän maahan, sinun kansasi keskuuteen, sellainen armon ja rukouksen henki, että tämä kansa nousee täynnä voimaa, nousee pelottavana ja kirkkaana, nousee Jumalan voimassa, ja tuhoaa vihollisen linnoitukset tästä maasta. Tee jälleen meidän maamme terveeksi, tee tästä jumalattomasta ja syntisestä kansasta Jumalan kansa, joka hyviä tekoja ahkeroitsee, joka vaeltaa uskossa ja jumalanpelossa tämän ajallisen elämänsä ja palvelee täydestä sydämestä Herraa Kristusta. Tee meistä kykeneviä olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen vaan hengen.

Pyydän siis, Isä, lähetä tähän maahan rukousherätys, sellainen ruohonjuuritason rukousherätys, että me kaikki Jumalan omat tässä maassa, kirkkokuntaan ja seurakuntaan katsomatta, alamme rukoilla, alamme anoa, etsiä ja kolkuttaa. Neuvo meitä, Pyhä Henki, sillä:

Henki auttaa meitä, jotka olemme heikkoja. Emmehän tiedä, miten meidän tulisi rukoilla, että rukoilisimme oikein. Henki itse kuitenkin puhuu meidän puolestamme sanattomin huokauksin. Ja hän, joka tutkii sydämet, tietää mitä Henki tarkoittaa, sillä Henki puhuu Jumalan tahdon mukaisesti pyhien puolesta. Room.8:26-27.

Anna siis meille tukesi ja apusi. Auta, Pyhä Henki, meitä etsimään sitä, mikä Jeesuksen Kristuksen on, eikä mitään omaamme. Auta meitä, että emme etsi ihmiskunniaa, maallista menestystä, vaikutusvaltaa tai muuta arvotonta, vaan etsimme sitä, mikä ylhäällä on, taivaallista rikkautta ja Jumalan tahdon täyttämistä, niitä tavoitteita, joita Jeesuksella Kristuksella on sydämellään tätä kansaa varten. Auta meitä siis pyrkimään kaikin tavoin uskoon ja rakkauteen, Kristuksen todistajana olemiseen, tavoittelemaan Kristuksen kirkkauden evankeliumin menestystä. Auta meitä tekemään kutsumisemme ja valitsemisemme lujaksi, niin ettemme koskaan lankea. Auta meitä ehyellä sydämellä antautumaan Jumalalle. Puhdista meitä kaikesta vääryydestä, puhdista kaikesta ruumiin ja hengen saastutuksesta ja hallitse meitä. Kirjoita sanasi meidän sydämemme tauluun, että me sitä noudattaisimme. Pue meitä voimalla korkeudesta, anna Pyhän Henkesi jatkuva läsnäolo meidän sisimpäämme. Anna Hengen sateiden jatkuvasti virvoittaa meidän sydämemme maailmaa. Tule, Pyhä Henki, ja johda meitä voimalla sotaan, johda meitä valloitussotaan, niin että valloitamme tämän maan ja kansan Kristukselle. Murra kaikki herätyksen esteet meidän tieltämme. Vaella sinä, Herra, itse meidän kanssamme, sillä kun sinä olet meidän kanssamme ja hallitset meitä, istut valtasi valtaistuimella kansasi keskellä, silloin me saamme kokea ja nähdä, että sinusta todella lähtee voima, joka pelastaa, voima joka parantaa kaikki.

Kiitos, Isä, kiitos Jeesus, kiitos Pyhä Henki, virvoituksen ja herätyksen ajasta, jonka annat tälle kansalle ja maalle! Kiitos ruohonjuuritason rukousherätyksestä, jonka annat Kristuksen ruumiille tässä maassa. Auta meitä kestävinä pyrkimään siihen, ehyellä sydämellä. Aamen.
http://www.uskonkilpi.net/vanha/PR111.htm

Kuva
Sinettisormus

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Yhdessä, Jeesuksessa Kristuksessa, olemme vahvat ... vaikka vihulainen karjuu. Kiitos Jeesus!
katso7
Viestit: 1415
Liittynyt: 19 Kesä 2016, 16:58
Viesti:

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja katso7 »

Amen! Rukouksen hengessä mukana.
https://www.youtube.com/watch?v=9ScRmcpRip4
Dennis Jernigan-You are my all in all
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4760
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Eero »

Ei voisi paremmin sanoa, Herra herätä Suomen kansa, tiedän että se on tulossa, aika jolloin kestäväisinä ja kirkkaina saamme seistä Herran Sanan edestä. Aamen.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Sinettisormus

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kuva

Hiljaisuuden rukous



Herra --

Sinä sallit Isäsi tahdon tapahtua sinulle,
vaikka tiesit,
että se tie johtaisi ristille.
Opeta meitä katsomaan Sinuun,
ja seuraamaan Sinua,
ei vain silloin kun saamme katsella
kirkkauttasi,
vaan silloinkin,
kun katsot meidät luottamuksesi arvoisiksi
ja me saamme jakaa kärsimyksesi maailmassa.
Tee meidät herkkäkorvaisemmiksi
ihmisten hädälle
ja näytä meille tietä niiden luo,
jotka ikävöivät lähellesi
ja tarvitsevat apuasi.
Kiitos, että saamme tänäänkin ammentaa
voimamme Sinusta
ja sitten yhdessä Sinun kanssasi mennä
minne Sinä tahdot.
Sinettisormus

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Rukoillaan Jarmolle terveyttä, laittoi viestiä että on kipeänä :

"Hei, ... kuumetta ja keuhkoputki ku tulessa. Päätä särkee...Rukoile mulle terveyttä!"

Koen tämän vihulaisen hyökkäykseksi ja vastaukseksi tuosta Jarmon ja Markun videosta.
Mutta se joutuu väistymään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Hän on voittaja ja Hän on puolellamme !
Amen.

"Jos joku teistä kärsii, hän rukoilkoon; jos joku on hyvillä mielin, hän laulakoon kiitosvirsiä. Jos joku teistä on sairaana, kutsukoon hän luokseen seurakunnan vanhimmat. Nämä voidelkoot hänet öljyllä Herran nimessä ja rukoilkoot hänen puolestaan, ja rukous, joka uskossa lausutaan, parantaa sairaan. Herra nostaa hänet jalkeille, ja jos hän on tehnyt syntiä, hän saa sen anteeksi. Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte.

Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan. Elia oli samanlainen ihminen kuin me. Hän rukoili hellittämättä, ettei sataisi, eikä maa saanut sadetta kolmeen ja puoleen vuoteen. Ja kun hän taas rukoili, taivas antoi sateen ja maa tuotti jälleen hedelmää."
Jaak. 5:13-18 [kr92] [kr38]
Sinettisormus

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Markku_my
Viestit: 541
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 22:46

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Markku_my »

Sinetti kirjoitti: 13 Joulu 2018, 13:32 Rukoillaan Jarmolle terveyttä, laittoi viestiä että on kipeänä :

"Hei, ... kuumetta ja keuhkoputki ku tulessa. Päätä särkee...Rukoile mulle terveyttä!"
Olen mukana rukouksessa!

Jeesus paranna Jarmo, anna uusi terveys!

--
sisar

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja sisar »

Rakas veljemme Jarmo!
Lainaan tähän pätkän Anna-Mari Kaskisen sanoituksesta laulusta Kiitos kun saan tässä olla:

"3. Emme pelkää pahaa ansaa, emme pelkää kuolemaa. / Oomme valittua kansaa / joka aina elä saa. / Halleluja, halleluja. Halleluja, halleluja!"


Käännetään paha hyväksi: Ota tämä sairastuminen levosta käsin. Saat olla Herran kädellä, Hän pitää Sinusta huolen. Antakoon sinulle hetken kestävän levon ja virvoituksen ja varustakoon Uudella Voimalla! Olet uurastanut pitkään videoiden parissa, Hän palkitkoon aherruksesi!
Pigeon
Viestit: 887
Liittynyt: 18 Syys 2016, 10:37

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Pigeon »

Mukana rukouksessa! Jarmolle terveyttä ja lepoa,
suomelle, sen päättäjille ja myös kansalaisille viisautta ja kuuliaisuutta seurata Herraamme Jeesusta!
katso7
Viestit: 1415
Liittynyt: 19 Kesä 2016, 16:58
Viesti:

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja katso7 »

Rakas Jeesus kiitos että lasket kätesi Jarmon päälle ja parannat hänet tästä sairaudesta Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kiitos että kuulet meitä aina!
https://www.youtube.com/watch?v=9ScRmcpRip4
Dennis Jernigan-You are my all in all
Avatar
Eero
Valvoja
Viestit: 4760
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Eero »

Olen mukana Rukouksessa, lepää Jarmo ja anna rukouksen ja Herran läsnäolon parantaa!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Sinettisormus

Re: Voimaa ja vastauksia

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Kuva


Kaikki kuninkaat kumartakoot häntä,
ja palvelkoot häntä kaikki kansat,
sillä hän kuulee köyhän avunhuudot
ja rientää turvattoman auttajaksi.

Ps. 72:11-12

* * *

Rukous


Herra Jumala,
Sinä lahjoitat meille
silmiemme valon,
sinä olet tahtonut meidän syntymämme,
et ole luonut meitä pimeyteen,
et kuolemaa varten,
vaan ojentautuaksemme koko elämällämme
sinua kohti.
Ole sen tähden meille armollinen
ja ota meitä kädestä,
johdata meitä hyvään,
elämääninyt ja iankaikkisesti.
Aamen
Vastaa Viestiin