Kenen lapsi sinä olet?

Täällä voit julistaa sanaa ja keskustella myös armolahjoista
Avatar
sisar
Valvoja
Viestit: 427
Liittynyt: 04 Syys 2016, 12:48

Kenen lapsi sinä olet?

Viesti Kirjoittaja sisar » 09 Joulu 2018, 19:04

Mark 14:36 ja sanoi: "Abba, Isä, kaikki on mahdollista sinulle; ota pois minulta tämä malja. Mutta ei, mitä minä tahdon, vaan mitä sinä!"
Gal 4:6 Ja koska te olette lapsia, on Jumala lähettänyt meidän sydämeemme Poikansa Hengen, joka huutaa: "Abba! Isä!"
Room 8:15 Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"

Jeesus Kristus, Jumalan ainoa Poika. Jumala, joka syntyi ihmiseksi, alensi itsensä, joi puolestamme karvaan maljan, viattomana otti vastaan Jumalan Vihan. Sen kaiken, mikä olisi kohdannut meitä, meidän uskottomuutemme vuoksi. Kun me tunnustamme syntimme ja uskomme, että Kristus, Viaton Uhrikaritsa kantoi ne Ristille ja otamme anteeksiannon Hänen Nimessään ja Peseydymme Hänen Veressään, me saamme sisäämme lapseuden Hengen joka huutaa Pyhän Jumalan puoleen Abba, isä!

Onko Kaikkivaltias Jumala sinun Isäsi? Oletko Jumalan lapsi? Jos olet, voit olla turvallisella mielellä, vaikka maailma potkii sinua vastaan ja kaikki tuntuu epäonnistuvan. Isäsi tietää, mikä Sinulle on parasta. Aina se ei ole sinun mielesi mukaista, mutta jos olet isä tai äiti, et sinäkään anna lapsellesi kaikkea mitä hän haluaa, et pelkkiä herkkuja vaan sallit hänelle myös pettymyksiä ja ennen kaikkea terveellistä ruokaa ja pyrit olemaan hänen suojanaan ja turvanaan, varjelemaan pahalta.

Oletko koskaan miettinyt luomiskertomusta? Jumala teki kaiken valmiiksi ja sen jälkeen loi ihmiset. Isä haluaa sinulle vain hyvää, mutta aina se ei tarkoita sitä, että saat kaiken mitä ITSE haluat. Mutta jos mukaudut hänen tahtoonsa, kiellät itsesi ja omat lihalliset halusi, saat paljon enemmän. Me emme elä näkemisessä vaan USKOSSA. Jumala on Sanassaan kertonut meille, mitä on tulossa. Sen vuoksi kun ahdistukset ja vainot lisääntyvät, voimme rohkeasti nostaa päämme, tiedämme että vapautuksen aika on lähellä.

Ihmisruumissa vaeltassaan Jeesus oli kuitenkin Jumala ja Hän olisi voinut tehdä mitä haluaa. Mutta Hän ei tehnyt, koska Hänen ruokanaan oli se, että Hän tekee Lähettäjänsä eli Isä Jumalan tahdon. Tuskissaa Hän rukoili, että isä ottaisi maljan pois, mutta tyytyi Isänsä tahtoon. Hänen tiensä ei ollut helppo, eikä meillekään ole luvattu maallista menestystä. Päin vastoin. Monet luopuvat/pettyvät uskoon, kun se ei tuokaan mainetta, kunniaa ja menestystä. Me odotamme parempaa, ei sitä, mitä maailma voi meille tarjota. Onko tämän maailman ruhtinas, sielunvihollinen, saanut sinut pauloihinsa? " Jos kumarrat minua, saat kaiken tämän? " Onko Jumala todella sanonut? " "Et sinä suinkaan kuole..." Oletko tämän maailman lapsi, vai onko sinun isäsi Kaikkivaltias Jumala. Jokapaikassa oleva ja kaikkinäkevä. Hän, joka viimeiseen asti odottaa, että Sinä kääntyisit ja ottaisit vastaan anteeksiannon ja armon. EI Hän halua Sinun joutuvan kadotukseen, se on varattu vain Perkeleelle ja hänen enkeleilleen.

Ystävät rakkaat, jotka ette vielä tunne Kristusta, sydämeni pohjasta huudan ja pyydän: Ottakaa vastaan anteeksiantamus ja astukaa uuteen elämään! Vaikka tie on kaita, se vielä lopulta iankaikkiseen iloon. Kristityn elämä saattaa näyttää tylsältä ja täynnä kieltoja, mutta oikeasti se on päin vastoin. Pääset vapaaksi! Sinulla on vapaus olla mukautumatta tämän maailman menoon. Taistelu omaa lihaa vastaan jatkuu niin kauan kuin me olemme tässä maallisessa ruumiissamme. Mutta Herra on meidän voimanamme. Isä rakastaa sinua. Hän haluaa juuri Sinut takaisin kotiin. Hän käärii helmansa ja juoksee sinua vastaan, kun näkee sinun kääntyvän takaisin kotiin päin.


Jeesus sanoo:Tulkaa minun luokseni kaikki työn ja kuormien uuvuttavat, minä annan teille levon. Jätä taakkasi Ristin juurelle, mitä ne sitten ikinä ovatkaan. Älä kanna turhia painoja mukanasi. Sinä et ole orja vaan lapsi. Lapsi on vapaa ja perillinen.


Kukaan meistä ei tiedä päiviemme määrää. Sinun kohdallasi päivät voivat loppua tänään. Niinpä vetoan sinuun, jos sinä tänä päivänä, tällä hetkellä kuulet Hänen äänensä, älä paaduta sydäntäsi vaan ota Kristus vastaan Herranasi ja Vapahtajanasi. Huomenna voi olla liian myöhäistä.

HERRA! Avaa sokeat silmät! Anna kuurojen korvien kuulla! HERRA ARMAHDA LUOTUJASI!

Avatar
Sinettisormus
Viestit: 10027
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 11:51
Paikkakunta: Päijät-Häme
Viesti:

Re: Kenen lapsi sinä olet?

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus » 10 Joulu 2018, 12:20

Amen! Amen, tähän kaikkeen ...
Haggai. 2:23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."

Vastaa Viestiin